koyma bitanem gerçi kızlarda demiş ama sıcak su zararlı hamilelikte, hamam bile yasak
önce tiksinti oluyor ya tatlım , baştan seninki kusturdu ama şimdi ara verdi sanırım. Başlarda tatlı midemi bulandırıyordu tuzlu ve eksi çok yedim, ekşi elma alıyordum hep, turşuya hele bayılıyordum, ama şimdi tatlı ve çikolata çok seviyorum, turşu benimde midemi ağrıtıyor şimdilerde.
tamam kızlar sağolun bende sadece ayaklarımın altına koyarım cunku ayaklarım usuyor
ayyy olabilir canım zaten başta çıkarıyodum bide turşuyu yedimmi midemi kıvır kıvır kıvrandırıyodu yanmasından ama napim çok seviyorum akşam rahatsız edeceğini bile bile gözm kalmasın diyede yiyordum şu ara yemedim turşu belkide geçmiştir artık yanma inşlkoyma güzelim bana da esin demişti sıcak banyo yapma die, etkisi oluyomş sıcağın çünkü, az sık dişini, ayaklarının altına koy onda bişi olmaz sanırım
evet ya tuzlu daha cazip geliyo nedense kuzumyavaş yavaş tatlıda yeriz elbet bende mide yanması olmadı hiç, senin miden hassas olabilir.
koyma bitanem gerçi kızlarda demiş ama sıcak su zararlı hamilelikte, hamam bile yasak
önce tiksinti oluyor ya tatlım , baştan seninki kusturdu ama şimdi ara verdi sanırım. Başlarda tatlı midemi bulandırıyordu tuzlu ve eksi çok yedim, ekşi elma alıyordum hep, turşuya hele bayılıyordum, ama şimdi tatlı ve çikolata çok seviyorum, turşu benimde midemi ağrıtıyor şimdilerde.
adayla benim aramda 1,5ay var adacım kırkını çıkaracak bebişini az büyütmüş olur ben giderim doğuma (inşl )benlede yıldız nalan nurun arasında iki ay var ben büyütürüm siz gidersiniz inşl doğuma
o sıradada dediğiniz gibi nar rana asya gün sayarlar
ayyy olabilir canım zaten başta çıkarıyodum bide turşuyu yedimmi midemi kıvır kıvır kıvrandırıyodu yanmasından ama napim çok seviyorum akşam rahatsız edeceğini bile bile gözm kalmasın diyede yiyordum şu ara yemedim turşu belkide geçmiştir artık yanma inşl
evet evet baştan tiksinti oluyor ama sonra yemek istiyorsun tatlı şeyler bende canım ekşi elma aldırıyodum eşime hem bulantıma iyi geliyordu hemde seviyordum şimdi bide ayyy sakın canınız istemesinde bizim burda her bahçelerde yenidünya ağacı olur yolda yürürke görüyorum ben yeşilinide çok severim yanımda biri olunca yola sarkan taafından bitane koparttırıyorum hoop mideye
ayyyyyy resmen dank etti yani ben seni unutmuşumhoşbulduk canlarım merak etmişsiniz sağolun haftasonu cenazemiz vardı eşimin amcası vefat etti annemde(kayınvalidem) ufaklığa bakıyor normalde ama cenaze evinde kalmak istedi moral olsun diye anneside çalışıyor özel sektörde o yüzden dün ben getirdim yanımda ufaklığı onunla ilgilendim işlerimi hallettim derken bi baktım ki çıkış saati gelmiş o yüzden hiç bişi yazmaya fırsatım olmadı servise giderken çocuğu koşturmayım diye vakitlice çıkayım demiştim.
Narcım herşey çok güzel gelişmiş özetin gayet açıklayıcı olmuş maşallahdrununda yaklaşımına bayıldım Allahım utandırmasın inşallah çok güzek hayırlı mutlu haberlerini müjdelemeyi nasip eder güzel Allahım hayırlısını versin
nalancım herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım Allahım bi daha yaşatmasın inşallah
neden beni unuttun bakemmmmmmm
ohhh afiyet olsun kuzummm
hiç cnm istemio tatlı nedense adacım, ama bak sende de sonradan değişmiş, belki bizimde ööle olur
koyma bebişim, ayaklarının altına koy sadece
hoşbulduk canlarım merak etmişsiniz sağolun haftasonu cenazemiz vardı eşimin amcası vefat etti annemde(kayınvalidem) ufaklığa bakıyor normalde ama cenaze evinde kalmak istedi moral olsun diye anneside çalışıyor özel sektörde o yüzden dün ben getirdim yanımda ufaklığı onunla ilgilendim işlerimi hallettim derken bi baktım ki çıkış saati gelmiş o yüzden hiç bişi yazmaya fırsatım olmadı servise giderken çocuğu koşturmayım diye vakitlice çıkayım demiştim.
Narcım herşey çok güzel gelişmiş özetin gayet açıklayıcı olmuş maşallahdrununda yaklaşımına bayıldım Allahım utandırmasın inşallah çok güzek hayırlı mutlu haberlerini müjdelemeyi nasip eder güzel Allahım hayırlısını versin
nalancım herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım Allahım bi daha yaşatmasın inşallah
ayyyyyy resmen dank etti yani ben seni unutmuşum
özür dilerim kuzumya inan farketmedim seni unuttuğumu:18:
canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşl
sağol hayatım
canlarım ben çıkıyorum akşama görüşürz öpüldünüz
canım şuan da tatlı yememen normal ilerleyen zamanlarda değişir daha.
olabilir canım turşu mide ağrısı yapıyor genelde,ohh afiyet olsun canım, evet bazıları da tatlıyı çok yiyor sende bende eksiyi çok yemişiz, sonra mide bulantıların geçince herşeyi yiyorsun merak etmeayyy olabilir canım zaten başta çıkarıyodum bide turşuyu yedimmi midemi kıvır kıvır kıvrandırıyodu yanmasından ama napim çok seviyorum akşam rahatsız edeceğini bile bile gözm kalmasın diyede yiyordum şu ara yemedim turşu belkide geçmiştir artık yanma inşl
evet evet baştan tiksinti oluyor ama sonra yemek istiyorsun tatlı şeyler bende canım ekşi elma aldırıyodum eşime hem bulantıma iyi geliyordu hemde seviyordum şimdi bide ayyy sakın canınız istemesinde bizim burda her bahçelerde yenidünya ağacı olur yolda yürürke görüyorum ben yeşilinide çok severim yanımda biri olunca yola sarkan taafından bitane koparttırıyorum hoop mideye
hoşbulduk canlarım merak etmişsiniz sağolun haftasonu cenazemiz vardı eşimin amcası vefat etti annemde(kayınvalidem) ufaklığa bakıyor normalde ama cenaze evinde kalmak istedi moral olsun diye anneside çalışıyor özel sektörde o yüzden dün ben getirdim yanımda ufaklığı onunla ilgilendim işlerimi hallettim derken bi baktım ki çıkış saati gelmiş o yüzden hiç bişi yazmaya fırsatım olmadı servise giderken çocuğu koşturmayım diye vakitlice çıkayım demiştim.
ayyyyyy resmen dank etti yani ben seni unutmuşum
özür dilerim kuzumya inan farketmedim seni unuttuğumu:18:
canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşl
sağol hayatım
canlarım ben çıkıyorum akşama görüşürz öpüldünüz
hoşgeldin bebişim, başınız saolsun, merak ettik seni, herşeyin yolunda olmasına sevindim hayatım.
sen nasılsın?
halevcim başınız sağolsun cnaım mekanı cennet olsun. hergün iyi akşamalr çıkıyorum yazına alışmışız ya dünde yazmayınca merak ettik
halevcim başınız sağolsun canım yaaa neysekı sende ıyıymıssın merak etmıstık senı canım
sağol Yıldızım herşey yolunda çok şükür ki bende iyiyim kız kardeşimde geldi bu arada kız olan yeğenim dişlerinden ameliyat olacakmış diş etleri iltihaplanmış ne yazık ki bayıltarak ameliyat olacaktı bugün babası erteletmiş daha sonraya kardeşim ve eşi ayrıldılarda biraz kötü ayrıldılar
ayy kıyamam genel aneseziylemi olcak ameliyat, Allah şifasını versin kuzum, geçmiş olsun. kardeşin için üzüldüm, şansı bol olsun bundan sonra...çocuk olunca ayrılsanda bi şekilde görüşüyosun işte, kaçışı yok maalesef
sağol canım öle tabisi 2 tane çocuk var kötü de ayrılsanda mecbursun görüşmeye ama bunlar çok inatçı arada yeğenlerime üzülüyom ikisinede üzülmüyom sonuçta onlar 2 koca insan ama o çucuklariçim acıyor yeğenlerime daha kız 4 yaşında yaaa bütün dişler oyulup dolgu yapılacakmış ben bu yaşıma geldim daha yeni 2 dolgum oldu ama canım yeğenimin bütün dişleri öle olucak düşündükçe sinir oluyorum anne ve babasına genel anestezi ile uyutuyorlar sanırsam canım
offfffff herkes nereye kaybolduuuesin güne gitti bilioz, hepiniz esinlemi gittiniz şekerler
ahh be güzelim, böyle durumlarda olan çocuklara oluyo maalesef... büyüklere hiç bişi olmuyo.. kıyamam ona ben, Allahım yardım etsin, ameliyatı hemencik kolayca geçsin. daha 4 yaşında diosun, lokal anesteziye dayanamaz bencede genel anestezi yaparlar hayatım. şimdiden geçmiş olsun
kuzu bılıyorsun benım denetım var ona calısıyorum arada bakıyroum ama
tamam sende izinlisin, eee kalanlar sizin mazeretleriniz neler
ben burdayım ben burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?