Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy sıkıldım walla, kaç gündür evdeyim ya,patlıciyimmmm sıkıntıdan bi bakıorum herkes uçmuş
sıkıntıdan yine yemek söledim

yi yavrum yi malum iki canlısın kiloda alsan mazeretin büyükkkkkkkkkkk

yiyiyom yawrum walla, şuan hadi mazeret varda, sonra nasıl vercez bilmiyom o kiloları
pek iştahım açıldı bugün hee, küçük bi çöp kovası gibiyim sankim

yeni nesil çocukları hem akıllı hemde haşarı oluyorlar peşinde koşturmaktanda verebilirsin tatlım emzirmekde kilo verdiriyor

ayy sıkıldım walla, kaç gündür evdeyim ya,patlıciyimmmm sıkıntıdan bi bakıorum herkes uçmuş

ayy acıkırmısda yemekler soylermıste kızz yemek sıtelerınde mı dolanıyor sen bakım
aaa bızede soyle barı burda kaldık kafayı yıycem basım agrıyo yaaa

yeni nesil çocukları hem akıllı hemde haşarı oluyorlar peşinde koşturmaktanda verebilirsin tatlım emzirmekde kilo verdiriyor

amann o günleri bi görelim kuzum Allahın izniyle zamanlada verilir kilolar, yeterki o günler gelsin:116:

ayy acıkırmısda yemekler soylermıste kızz yemek sıtelerınde mı dolanıyor sen bakım
aaa bızede soyle barı burda kaldık kafayı yıycem basım agrıyo yaaa

walla dolanıom kuşum,açlık insana neler yaptırıyo ayy ayıp ettin bitanem , ne istiyon söle göndereyim sana da yawrum

tesekkur ederım canım sen prensesinle paylaş yemeklerini biz artık doğum yaptıktan sonra yeriz yemeklerini

canım benim sağolasın işallah atlatcam bu zamanı hayırlısıyla takmadan
ay canım yanlış anlamışım ben o zaman sen ilişki için demiştin şimdi hatırladım. o zaman bu akşamki ilişkiyi yarı sıkışık yapalım doktora sordum ne zaman belli olur diye onun üstüne dedi işte düşünme bunları aşılama olduğunu falan diye. ıo yüzden kan testi falan yok şimdilik görünürde tatlım
canım benim dikkat etmemmi miniğime hiç. gecikince adetim belli olcak canım
esinim sağol tatlım ama 12 gün değil daha sonra görcez işallah sabırlıyım bu ay.
canım benim valla allahım herkese böyle doktor nasip etsin maşallah. başınız sağolsun mekanı cennet olsun tatlım. işallah güzel haberler vercem size 2 hafta sonra
üzüldüm canım keşke kötü ayrılmalar sonucu insanlar çocuklarını arada bırakmasalar. çok kötü yaralar açılıyor o yaşta kıyamam ben onlara

yiyiyom yawrum walla, şuan hadi mazeret varda, sonra nasıl vercez bilmiyom o kiloları
pek iştahım açıldı bugün hee, küçük bi çöp kovası gibiyim sankim

amaninnn bu kıza 3 ay yatış verirse doktor daha 3 ayı dolmadan göbüşlencek hee sıkıntıdann

tesekkur ederım canım sen prensesinle paylaş yemeklerini biz artık doğum yaptıktan sonra yeriz yemeklerini

yedik doyduk sende gel sana da yaparız ya söleriz yemek

amaninnn bu kıza 3 ay yatış verirse doktor daha 3 ayı dolmadan göbüşlencek hee sıkıntıdann

walla bende ondan korkuyom narcım böle evde durursam yerim ben sürekli gibime geliyo, o potansiyel var yani bende

Bende giremedim yeğenim geldi bi odadan çıkıp diğerine giriyor peşinde koşturmaktan bende yoruldum.Halevim çok geçmiş olsun canım yeğenin ameliay olcak demek ayy kıyamam ben ona daha minicik, inşalalh sağlığına kavuşurda yavrucum.

Narcım iyiki sıkışık halde yapılmamış güzelim yaa,yanlış anlaşılma kurbanı olurdun artık, zor olurdu sıkışık halde , canım drun ne söylediyse onu yap bitanem,aklıma gelirse sorarım yarı idrarın sırrını, bana öyle demişti ama nedenini hiç sormamıştım dediği gibi yapmıştık biz. İnşallah gelecek yavrucun tatlım güzel bi sakinlik hissediyorum sende de maşallahhhh diyeyim de

sağol Narcım amin, evet canım keşke olan hep çocuklara oluyor
inşallah senden de hayırlı haberler almak naip olur tatlım

sağol Adacım teşekkür ederim. ameliyatı 19 nisana aldırmış babası umarım iyi geçer yavrucumun dişetleri iltihaplanmış öle bi baba ve üvey ananın elinde ancak bu kadar olurdu zaten düşündükçe sinirleniyorum hakikaten yaaaa hem anneye hem babaya
sende dikkat et kendine yavlum çift canlısın

kız yavaş koş peşinden hee paşayı da yorma

canım ufaklık babasında mı kalıyo?

canlarım benim çıkma vakti geldi sizlere iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm hepicinizi

iki kere çıktı yazım hadin görüşürük canlarımmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
evet canım iki yeğenimde babalarında anlaşarak boşandılar ama kavgaları halen sürüyor

yanlış anlama sakın kuzum, küçükler dedinya ondan annelerindedirler die düşündüm...
inş mutludurlar babalarıyla, çok zor küçücük canlar için bu durumlar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…