ayy sıkıldım walla, kaç gündür evdeyim ya,patlıciyimmmm sıkıntıdanbi bakıorum herkes uçmuş
sıkıntıdan yine yemek söledim
yi yavrum yi malum iki canlısınkiloda alsan mazeretin büyükkkkkkkkkkk
yiyiyom yawrum walla, şuan hadi mazeret varda, sonra nasıl vercez bilmiyom o kiloları
pek iştahım açıldı bugün hee, küçük bi çöp kovası gibiyim sankim
ayy sıkıldım walla, kaç gündür evdeyim ya,patlıciyimmmm sıkıntıdanbi bakıorum herkes uçmuş
yeni nesil çocukları hem akıllıhemde haşarı oluyorlar peşinde koşturmaktanda verebilirsin tatlım emzirmekde kilo verdiriyor
ayy acıkırmısda yemekler soylermıste kızz yemek sıtelerınde mı dolanıyor sen bakım
aaa bızede soyle barı burda kaldık kafayı yıycem basım agrıyo yaaa
amann o günleri bi görelim kuzum Allahın izniylezamanlada verilir kilolar, yeterki o günler gelsin:116:
walla dolanıom kuşum,açlık insana neler yaptırıyoayy ayıp ettin bitanem , ne istiyon söle göndereyim sana da yawrum
canım benim sağolasın işallah atlatcam bu zamanı hayırlısıyla takmadanayy narcım ne guzel anlatmıs doktorun yaaa canım ınsallah hadı bakalım olmus gozuyle bakıyor zaten doktorun sana bızde oyle cnaım allahın ıznıyle spermler yolunu bulmustur ınsallah kuzum yaa ay cok sevındım kendım gıbı heyecanladım vallahı hadı takma bakalım kafana neyse ıslerın varmıs zamanın olmaz ama aksamları gelır aklına onuda uyuyarak atlatırsın guzelım tekrar hayırlara vesıle olur ve bebegın gelır ınsallah guzelım
ay canım yanlış anlamışım ben o zaman sen ilişki için demiştin şimdi hatırladım. o zaman bu akşamki ilişkiyi yarı sıkışık yapalımayy canım benim inşallh güzel sonuçlarını alacagız, drun ne kadar güzel rahatlatmış seni, drun böyle demesi insanı gerçekten rahatlatıyor dimi, inşallah bu sakinliğin hamişlik belirtisidir düşünmemeye çalış bitanem zaten yoğunmuşsunda, eşin için başka yerde sperm vermesi ve öyle bir yerde vermesi biraz sıkıntılı olmuştur tahmin edebiliyorum, inşallah miniğiniz sizi üzmeyecek, canım benim yanlış anlaşılmamı oldu acaba:26: iyiki baştan girmişsin lavobaya zaten, ki bende baştan girmiştim güzelim , yani drum girme falan da dememişti, işlem bitince çok sıkışmıştım ama spermler geri gitmesin diye girmemiştim bi süre lavobaya, sonraki gün ilişki verdiğinde yarı idrarını yap,yarısını tut demişti canım bana, :26: yani yine full idrar yoktu:26: drunda zaten kendi yöntemiyle anlatmış sana, iyiki de baştan yapmışsın tuvaletini yoksa yanlış anlaşıldım diye üzülürdüm:26: 15 gün sonramı verceksin kan testini , inşallahh gelmiş olacak miniğin
canım benim dikkat etmemmi miniğime hiç. gecikince adetim belli olcak canımoyy kuzum ne güzel anlatmışsın ööle, yaşadığın herşey gözümde canlandı birdenayy hadi inş dr ununda dediği gibi hamile kalacaksın inş bitanem... şimdi ne zaman belli olacak peki narcım?
kendini çok yorma sen yine de emi güzelimminiğe dikkat et
esinim sağol tatlım ama 12 gün değil daha sonra görcez işallah sabırlıyım bu ay.narcım maşallah hayatım herşey gayet güzel gelişmiş doktorun ne güzel açıklamalar yapmış ve sizden çok umutlu inşlda bu ay gelir bebeğin doktorunun dediği gibi bu günleri anarsınız sonrasıda elinden geldiğince düşünmemeye çalış inşl 12gün sonra çift çizgiyi görürüz
canım benim valla allahım herkese böyle doktor nasip etsin maşallah. başınız sağolsun mekanı cennet olsun tatlım. işallah güzel haberler vercem size 2 hafta sonrahoşbulduk canlarım merak etmişsiniz sağolun haftasonu cenazemiz vardı eşimin amcası vefat etti annemde(kayınvalidem) ufaklığa bakıyor normalde ama cenaze evinde kalmak istedi moral olsun diye anneside çalışıyor özel sektörde o yüzden dün ben getirdim yanımda ufaklığı onunla ilgilendim işlerimi hallettim derken bi baktım ki çıkış saati gelmiş o yüzden hiç bişi yazmaya fırsatım olmadı servise giderken çocuğu koşturmayım diye vakitlice çıkayım demiştim.
Narcım herşey çok güzel gelişmiş özetin gayet açıklayıcı olmuş maşallahdrununda yaklaşımına bayıldım Allahım utandırmasın inşallah çok güzek hayırlı mutlu haberlerini müjdelemeyi nasip eder güzel Allahım hayırlısını versin
nalancım herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım Allahım bi daha yaşatmasın inşallah
neden beni unuttun bakemmmmmmm
üzüldüm canım keşke kötü ayrılmalar sonucu insanlar çocuklarını arada bırakmasalar. çok kötü yaralar açılıyor o yaşta kıyamam ben onlarasağol canım öle tabisi 2 tane çocuk var kötü de ayrılsanda mecbursun görüşmeye ama bunlar çok inatçı arada yeğenlerime üzülüyom ikisinede üzülmüyom sonuçta onlar 2 koca insan ama o çucuklariçim acıyor yeğenlerime daha kız 4 yaşında yaaa bütün dişler oyulup dolgu yapılacakmış ben bu yaşıma geldim daha yeni 2 dolgum oldu ama canım yeğenimin bütün dişleri öle olucak düşündükçe sinir oluyorum anne ve babasına genel anestezi ile uyutuyorlar sanırsam canım
yiyiyom yawrum walla, şuan hadi mazeret varda, sonra nasıl vercez bilmiyom o kiloları
pek iştahım açıldı bugün hee, küçük bi çöp kovası gibiyim sankim
tesekkur ederım canım sen prensesinle paylaş yemeklerini biz artık doğum yaptıktan sonra yeriz yemeklerini
amaninnn bu kıza 3 ay yatış verirse doktor daha 3 ayı dolmadan göbüşlencek hee sıkıntıdann
canım benim valla allahım herkese böyle doktor nasip etsin maşallah. başınız sağolsun mekanı cennet olsun tatlım. işallah güzel haberler vercem size 2 hafta sonra
üzüldüm canım keşke kötü ayrılmalar sonucu insanlar çocuklarını arada bırakmasalar. çok kötü yaralar açılıyor o yaşta kıyamam ben onlara
Bende giremedim yeğenim geldi bi odadan çıkıp diğerine giriyorpeşinde koşturmaktan bende yoruldum.Halevim çok geçmiş olsun canım yeğenin ameliay olcak demek ayy kıyamam ben ona daha minicik, inşalalh sağlığına kavuşurda yavrucum.
Bende giremedim yeğenim geldi bi odadan çıkıp diğerine giriyorpeşinde koşturmaktan bende yoruldum.Halevim çok geçmiş olsun canım yeğenin ameliay olcak demek ayy kıyamam ben ona daha minicik, inşalalh sağlığına kavuşurda yavrucum.
Narcım iyiki sıkışık halde yapılmamış güzelim yaa,yanlış anlaşılma kurbanı olurdun artık, zor olurdu sıkışık halde , canım drun ne söylediyse onu yap bitanem,aklıma gelirse sorarım yarı idrarın sırrını, bana öyle demişti ama nedenini hiç sormamıştım dediği gibi yapmıştık biz. İnşallah gelecek yavrucun tatlım güzel bi sakinlik hissediyorum sende de maşallahhhh diyeyim de
sağol Narcım amin, evet canım keşke olan hep çocuklara oluyor
inşallah senden de hayırlı haberler almak naip olur tatlım
sağol Adacım teşekkür ederim. ameliyatı 19 nisana aldırmış babası umarım iyi geçer yavrucumun dişetleri iltihaplanmış öle bi baba ve üvey ananın elinde ancak bu kadar olurdu zaten düşündükçe sinirleniyorum hakikaten yaaaa hem anneye hem babaya
sende dikkat et kendine yavlum çift canlısın
kız yavaş koş peşinden heepaşayı da yorma
canım ufaklık babasında mı kalıyo?
evet canım iki yeğenimde babalarında anlaşarak boşandılar ama kavgaları halen sürüyor
canlarım benim çıkma vakti geldi sizlere iyi akşamlar yarın görüşürüz öptüm hepicinizi
topık gene sakınlemiş sen varsın yıne yıldızcım
ayyy sanırım benımkı geldı bır hareket hıssedıyorum alt bolgelerde lavaboya gıtmeye korkuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?