Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ranacım dün yazmıştın bitanem sana, duurmlar nasıl en son konuştuğuuz gibi dimi, bi daha konu geçmeyince merak ettim, özeldende 10 dk ya bi atılıyor ya sinir ya beklicem diye başka işler giriyor araya.

Halevcim küçüklermiş yeğenlerim tatlım inşallah ömürleri güzel olur, ayrılmak da doğal tabi ama dengede tutulursa

bende çıkıyorum bcılar başım çok ağrıyor

canlarımm sizi bırakırmıyım hiç ben. ama benı mazur gorun lutfen dun gene acıllık oldum kafamı kaldıracak halım yoktu sabah berı kustum bıseyde yememiştim acıle gıttım bı buyuk serum bıde ığne yaptılar öğle rahatladım valla hep gırmek ıstıyorum topiğe ama olmuyo az bıraz bakıyım hemen gozlerım karıncalanıyo basıma ağrı gırıyo oyuzden fazla gıremıyom.

asyacım senı yazmayı unutmusum tatlım okadarda baktım unuttuğum varmı dıe affet benı canım nasılsın bakalım sen nasıl gıdıyo

narcımda dun aşılama oldu yanlış hatırlamıyosamm ayy inş mınıkımız bu ay elımızden öper teyzelerının
.
ranacımmcanım benım hıç sıvılcem çıkmazdı suan okadar varkı suratımda hayatımda ılk defa sıvılceyı goruyom suratımda inş bebek habercısıdır svılceler

adacım sen napıyon tatlım oğlumuz nasıl oldu tatlım ıyıdır oda yaramazlık yapıyomu barii
yıldızcım sen nasılsın canım ,halev esın melıke erica sizler nasılsınız bakalım sekerler

geçmiş olsun hayatım yeğenine inşl kolaylıkla geçer operasyonu daha çok küçükmüş kuzum benim
dediğin,z gibi anne baba ayrılınca olan çocuklara oluyor iki arada bir derde kalıyorlar malesef
ayy sıkıldım walla, kaç gündür evdeyim ya,patlıciyimmmm sıkıntıdan bi bakıorum herkes uçmuş
sıkıntıdan yine yemek söledim
afiyet bal şeker olmuştur umarım canım
yiyiyom yawrum walla, şuan hadi mazeret varda, sonra nasıl vercez bilmiyom o kiloları
pek iştahım açıldı bugün hee, küçük bi çöp kovası gibiyim sankim
benzetmede süper yanlız ben henüz öyle olamadım malesef
yeni nesil çocukları hem akıllı hemde haşarı oluyorlar peşinde koşturmaktanda verebilirsin tatlım emzirmekde kilo verdiriyor

evet emzirmek kilo verdiriyomuş korkmayın kızlar emziririz miniklerimizi bol bol

ranacım adeinin geldiğini hissettiğini söylemişsin ama sonra çıkmışsın hayatım yarına kadar bizi merakta bırakıyosun ama

sağol hyatım çok şükğr iyiyim ben yuvarlanıp gidiyoruz gün geçtikçe daha iyi olacaz inşl

seninde hamileliğin zor geçiyomuş bitanem allah yardımcın olsun ço zorama malesef yapacak bişe yok biraz dişimizi sıkıcaz ben,mde hala zor geçiyor az kaldı diye diye avutuyorum kendimi buna şükür

evet canım ya zor ama bebeğimiz için nelere katlanmadık dımı.benım bulantı hapım var onu atınca rahtlıyom bıraz valla

nurcum hoşgeldin hayatım, demek kötü oldun kuzum yaa inş 3 ayın sonunda biter bunlarda, rahat bi hamilelik olur kuzucum. ahh bu bebişler nazları hala devam ediyoo walla iyi oldukça gel hayatım

afiyet bal şeker olmuştur umarım canım

benzetmede süper yanlız ben henüz öyle olamadım malesef

evet emzirmek kilo verdiriyomuş korkmayın kızlar emziririz miniklerimizi bol bol

ayy bende bi belirti olmadığında çöp tenekesi kıvamında yiyiyorum kuzum inş kısa zamanda çöp tenekeliğimi siz yiyemeyenlere devrederim

Canım mesajı yazmamısım

allahım sen emanetini koru onu annesıne babasına bağişla yaz canım . Uzunmu oldu kı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…