geçmiş olsun hayatım yeğenine inşl kolaylıkla geçer operasyonu daha çok küçükmüş kuzum benimsağol canım öle tabisi 2 tane çocuk var kötü de ayrılsanda mecbursun görüşmeye ama bunlar çok inatçı arada yeğenlerime üzülüyom ikisinede üzülmüyom sonuçta onlar 2 koca insan ama o çucuklariçim acıyor yeğenlerime daha kız 4 yaşında yaaa bütün dişler oyulup dolgu yapılacakmış ben bu yaşıma geldim daha yeni 2 dolgum oldu ama canım yeğenimin bütün dişleri öle olucak düşündükçe sinir oluyorum anne ve babasına genel anestezi ile uyutuyorlar sanırsam canım
afiyet bal şeker olmuştur umarım canımayy sıkıldım walla, kaç gündür evdeyim ya,patlıciyimmmm sıkıntıdanbi bakıorum herkes uçmuş
sıkıntıdan yine yemek söledim
benzetmede süper yanlız ben henüz öyle olamadım malesefyiyiyom yawrum walla, şuan hadi mazeret varda, sonra nasıl vercez bilmiyom o kiloları
pek iştahım açıldı bugün hee, küçük bi çöp kovası gibiyim sankim
yeni nesil çocukları hem akıllıhemde haşarı oluyorlar peşinde koşturmaktanda verebilirsin tatlım emzirmekde kilo verdiriyor
canlarımm sizi bırakırmıyım hiç ben. ama benı mazur gorun lutfen dun gene acıllık oldum kafamı kaldıracak halım yoktu sabah berı kustum bıseyde yememiştim acıle gıttım bı buyuk serum bıde ığne yaptılar öğle rahatladım valla hep gırmek ıstıyorum topiğe ama olmuyo az bıraz bakıyım hemen gozlerım karıncalanıyo basıma ağrı gırıyo oyuzden fazla gıremıyom.
asyacım senı yazmayı unutmusum tatlım okadarda baktım unuttuğum varmı dıe affet benı canım nasılsın bakalım sen nasıl gıdıyo
narcımda dun aşılama oldu yanlış hatırlamıyosamm ayy inş mınıkımız bu ay elımızden öper teyzelerının
.
ranacımmcanım benım hıç sıvılcem çıkmazdı suan okadar varkı suratımda hayatımda ılk defa sıvılceyı goruyom suratımda inş bebek habercısıdır svılceler
adacım sen napıyon tatlım oğlumuz nasıl oldu tatlım ıyıdır oda yaramazlık yapıyomu barii
yıldızcım sen nasılsın canım ,halev esın melıke erica sizler nasılsınız bakalım sekerler
sağol hyatım çok şükğr iyiyim ben yuvarlanıp gidiyoruz gün geçtikçe daha iyi olacaz inşl
seninde hamileliğin zor geçiyomuş bitanem allah yardımcın olsun ço zorama malesef yapacak bişe yok biraz dişimizi sıkıcaz ben,mde hala zor geçiyor az kaldı diye diye avutuyorum kendimi buna şükür
canlarımm sizi bırakırmıyım hiç ben. ama benı mazur gorun lutfen dun gene acıllık oldum kafamı kaldıracak halım yoktu sabah berı kustum bıseyde yememiştim acıle gıttım bı buyuk serum bıde ığne yaptılar öğle rahatladım valla hep gırmek ıstıyorum topiğe ama olmuyo az bıraz bakıyım hemen gozlerım karıncalanıyo basıma ağrı gırıyo oyuzden fazla gıremıyom.
yıldızcım sen nasılsın canım ,halev esın melıke erica sizler nasılsınız bakalım sekerler
afiyet bal şeker olmuştur umarım canım
benzetmede süper yanlız ben henüz öyle olamadım malesef
evet emzirmek kilo verdiriyomuş korkmayın kızlar emziririz miniklerimizi bol bol
nurcum ve nalancım, size de hamilelik tickerı yapalım artık
olur canımcım yapalım ahh bende bıyemek yıyebılsem
Canım mesajı yazmamısım
allahım sen emanetini koru onu annesıne babasına bağişla yaz canım . Uzunmu oldu kı:26:
http://lbdf.lilypie.com/ixwlp3.png kış bebeği olacak diye bunu seçtim tatlım, beğenmezsen başka yaparız
Yıldız nası yapacektım unuttum ben bunu
"profilim" 'e tıkla hayatım, orda aşağıda "çizelge" yazıo, onun yanındaki "kalem" ikonuna tıkla, gönderdiğim linki yapıştır kuzucum olur
Yıldızz şekerım aramısda bıgun var farkettınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?