Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Yıldızcım ben kaçıyom canım uyku geldı bırazda dızım var ızlıyıyem ıyı aksamlar byy kendıne ıyı bak canm

günaydın canlarım hepınize

gittin mi kuzum wc ye, durum ne?

canım gittim yok gelen gıden bırsey ınsallahda gelmez yaa :26:

canım adacım durumlar soyle bıraz degıstı bılıyorsunuz bu ay bızım denetım haftamız ve bu hafta ve haftaya devam edıyor cok yogunuz yanı bu ara cumartesi şehir dışına gidip o dediğim şeyi alıyor anladınız siz onu benımde eger adetım gelırse zaten rahım fılmı cekılebılmek ıcın ızın alma gıbı bır sansım olmayacak bu ve sonrakı hafta o yuzden bır ay daha ertelemıs olacagım rahım fılmını canım oyle gozukuyor sımdıkı durumlar ama ınsallah gerek kalmaz bunlara dıye dua edıyorum rabbıme:26:
canım başın ağrıyormus mıgrenın mı tutttu acaba nasılsın simdi?

hosgeldin nurcum gelmeyince öyle düşündük valla neyse cok gecmıs olsun canım gercı gecmıs olsun denmez bu durumda ama serum falan takmıslar sımdı daha ıyısın sanırım canım ınsallah en kısa zamanda hamılelık keyıflı olmaya baslar
bakalım canım ya benım hep cıkar o donemlerde sıvılce ama ınsallah degısıklık olur da bu ay sıze halay cektırebılırım guzeım

ranacım adeinin geldiğini hissettiğini söylemişsin ama sonra çıkmışsın hayatım yarına kadar bizi merakta bırakıyosun ama

canım benım yaa kızma denetim varsa iki arada bakıyorum yazıyorum falan en son yazdıgmda kımse yoktu sonra işe daldım sonrada saatı gorunce hemen cıktım canım yaa gelen gıden yokmus yanlıs alarmmıs

anne olamamak böyle birşey(((
Anne olamamak�

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek�

Başın ağrıdan çatlasada,her ihtimale karşı ilaç içmemek demek...ağır kaldırmamak demek...!

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek�

Hiç sebep yokken iki de bir �belki hamileyimdir� deyip gidip test yaptırmak demek�

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek�

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek�

Çocuk tedavisi görürken �ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum� diye gözyaşı dökmek demek�

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek�

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan �çocuk yok mu?� diye sorup, yaranı kanatması demek�

Türbelere gidip �Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et� diye gözyaşlarıyla dua etmek demek�

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek�

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek�

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, �hadi gel artık tükeniyorum� diye yalvarmak demek�

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek�

Çocuklarını döven insanlara ,sinirlenip onlarla kavga etmek demek...!

Kimselere içindeki yangını,belli etmemek demek...

Kimselerin seni anlamaması,demek...!

Bir ortama girdiğinde,sana o soruyu soracaklar diye huzursuz olmak demek...!

AMA EN GÜZELİ OLDUĞUNDA, DEĞERİNİ HERKESLERDEN ÇOK BİLMEK DEMEK...!SIKI SIKIYA ONA SARILMAK DEMEK...!

günaydın canlarım

Ranaccım dün yanlış sinyal almışsın sanırım hadi hayırlısı bakalım Allahım müjdeli haberini vermeyi nasip edeer inşallah, ayrıca yazınla tüylerimi diken diken ettin haaa gerçekten yazan güzel anlatmış bizleri

geçmiş olsun canım birazcık böle dayanmaya çalışacaksın inşallah en kısa sürede biter yada hafifler bulantıların sen iyi oldukça haber et bizi yeter bol bol yat dinlenmeye çalış

oooo çok beyendımm ya sonunda buda olduya başka bısey ıstemem. Ellerıne sağlık canımmm

tickerında hayırlı olsun çok güzel olmuş canım, darısı bizlerin başına inşallahhhhhhh

Son düzenleme:
günaydın herkeze.birazcık geçmişi okudum bitiremedim.sonrada ranacım yazdığın yazıyı gördüm sabah sabah ağlattın beni.hep bir şeylere özlem duyuyorum.bekarken hep kocamı özlerdim.şimdi ailemi özlüyorum.hadi dedim bir bebeğim olursa o kadar kötü olmam onunla vakit geçiririm gurbete daha kolay alışırım dedim.ama oda gelmeyince özlemim katlanarak arttı.artık daha çok özlüyorum.ailemi ve doğmamış bebeğimi.

dün hiç gelemedim canlar.yemek falan yaptım.dondurucuya koydum acil zamanlar için.sonrada çarşıya gittim gez gez.ama eve gelirken başıma bir ağrı girdi.giderekte arttı.akşam deliriyodum baş ağrısından.hiç bir umudum yok ama ilaç içmeyede korkuyorum ya varsa diye.sonra başım çıldırtmaya başlayınca her ay içmiyorum içmiyorum sonunda olmuyo boşuna ağrı çekiyorum diye bitane ağrı kesici içtim yattım.sabaha karşı uyanmışım geçmişti.rüyamdada sinir oldum ya okul biteli yıllar oldu hala sınava giriyorum.sınavım vardı çalışmamışım kabustu tam.

günaydın güzeller 1 hafta aradan sonra ofise geldim bugün, şimdilik kanamamız yok şükür inş da olmaz

ranacım dün çıkmışsın merak ettim, Allahtan gelmemiş kırmızılar, amannn uğramasınlar mümkünse bu ay aayyy yazdığın şey harika, çok duygulandım aynı bizleri anlatmış,Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin btanem, tüm kalbimle istiyorum bunu

halevcim günaydın, nasılsın hayatım?

günaydın asyacım, dün gelmedin sende... demek sende duygulandın kuzum. Allahım tez zamanda açtığınız kucakları doldursun inş bitanem :116:

ada, nar, esin, erica, nur, nalan sizler nasılsınız canlarım?
sevdecim gel artık kuzum, iyice özlettin kendini

günaydın tatlım hepimiz aynı duygular içerisindeyiz inşallah adam gibi bi yere tayinin çıkarda işe başlayınca daha motive olur insan senin durumda çok zor kimsecikler yok doğru düzgün tanıdığın amaaaaaa bizler varızzzzzzzz sanal da olsa birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve her türlü derdimizi konuşabiliyoruz çok şükür tabii yüz yüze olsaydık daha iyi olurdu ama napalım şinçilik böle idare edivericez
inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile Rabbim meleğini nasip eder sana yoldaşın olarak inşallah canım

geçmiş olsun kuzucum, geçmiş gerçi başının ağrısı.. walla napcan ağrı geçmeyince, ilaç içtiğin iyi olmuş, yoksa sabaha kadar döndürürdü seni. demek sabaha kadar sınavlarla uğraştın. tersi çıkar inş, bebiş sınavını vermiş olursun

amin inşallah canım.güzel temennilerin için çok saol.rabbim hepimizin muradını tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

günaydın güzeller 1 hafta aradan sonra ofise geldim bugün, şimdilik kanamamız yok şükür inş da olmaz

halevcim günaydın, nasılsın hayatım?

günaydın tatlım dimek ofise geldin kendini yormadığın sürece bişi olmaz diye düşünüyorum ama dikkat et kendine yinede canım Allahım sizi korusun

bende iyiyim tatlım ne olsun evden işe işten eve başka bişi yok aynı tas aynı hamam havalarda bi garip bi türlü ısınamadı yaaaaaaa

evet canım yanlıs sınyal hıc gelmesın ınsallah beklemıyorum ınsallah canım evet ya yazı bızı anlatıyor herkes kendınden bırsey bulabılır bızde dun aksam alısverıs merkezıne gıttık yemek yıyıp eve oyle cıkalım dedık yemek yedık ama gozum hep etrafdaydı nerdeyse herkesın pesınde kostugu bır cocugu vardı bende esıme dedım ayyy cocugumuz olsada hamburger yemeye gelsek falan cekırdek aıle olarak ne guzel olurdu oda basladı yok ben boyle seyler yedırmem zararlı hıh dedım olduda ben dedım hamburger bahane yanı dedım getırelım dolasalım falan ınsallah rabbım nasıp eder herkese kuzum

canım benım senı aglatmak ıstemedım gercekten bızı anlatan cumleler vardı hosuma gıttı koydum canım uzulme bak en sonunda ne yazıyor bıızım gıbıler daha kıymetını bılırmıs bebeklerının canım

canım hosgeldın dıkkat et kendını yorma ve sınırlenme tamam mı
ınsallah gelmez kuzum ınslalah evet yazı cok guzel sekerım ınsallah bızde bır gun tadacagız bu duyguları ınsallah dualarınınz kabul olur ınsallah guzleım :26:

Güzel arkadaşlarım canlarımmm günaydınlar nasılsınız allahım nasıl yoğunum anlatamam beynim döndü resmen yaa bu hafta bi bitse hayırlısıyla. Ama iyi oluyo yoğunluk da aklım gitmiyo başka yerlere.
Ranacımmm bu ne güzel bi yazı yaa valla çok beğendim bu kadar içimizdekileri anlatabilir canım. İşallah bizde çok yakında bu mükemmel duyguyu yaşıcaz tatlım önce sen sonra ben sonra asya ve halev gelcek arkamızdan hamiş topiği olcak burası tez zamanda. Bu arada sen tickerını kaldırmışsın canım 12 si miydi senin günün
Adacım canım aynen dediğin gibi yaptım valla işimi garantiye alıyım diye. Yarı sıkışık oldu ilişki sonrada yattım uyudum. Ama tedirgin olmadım değil ilişki anında ne kadar dikkat etsek de ters bi hareket falan olur diye korktum çok. Varsa da bişey olmaz daha dimi sonuçta daha rahime bilşe yerleşmemiştir sonuçta aşılama tuttuysa bile:18:
Yıldızım evde mi kaldın sen tatlım valla dua et gene bulantın yok maşallah en azından. İlla bebekler bi dert veriyo yani ya bulantı ya kanama bi yerden bişey çıkıyo. Aman sağlıkla gelsinler de katlanılır hepsine
Halevcim demek yeğenin kardeşinde değil babalarında neden anneye vermemişki hakim küçükler de daha kıyamam yaaa
Esincim güzelim nasıl geçti günün göbeğin çıkmaya başlamış senin de ayy ne dicem eski anne adayları göbüşü büyümeye başlayanlar göbek fotoğrafı koysanıza bize bakalım şöyle yüz kısmını koymadan sadece göbekler çıksın bakalım büyümüş müü
Asyacım nasılsın tatlım ne zaman gidiceksin tekrar kaç günün kaldı
Nurcum demek kötü oldun canım bol bol dinlenmeye çalış. Evet canım pazartesi aşılama oldum tutcak işallah bebişimize kavuşcaz
Erica melike gelmiosunuz hiç bu ara sevdemmm sende unuttun gene bizi

ah canım benim çok dikkat et kendine ve miniğine, işte bünyeden bünyeye göre değişiyor sende de ağır geçiyr demek, inşllah iyi olursunuz bi an önce. Bizlerde iyiyiz çok şükür canım ne kadar d aklım bebeğimde olsa da Dua ediyorum çişni yap oğlum diye, bakalım artık

anladım tatlım, inşallah hayırlısı olur hakkınızda bu ay gelsinde inşallah diğer işlemlere gerek kalmaz. Yok canım migren değildi ama çok fena ağrıdı uyuyayım birz dedim yok oda olmadı, gece geçti artık, ayy ranacım yazını çok beğendim yaa çok duygulandım gözlerim dolu dolu oldu nasılda güzel anlatmışlar, Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah.
Yıldızcım ofise geçmişsin tatlım , aman çok dikkat et olurmu sakın sinirleneyim deme, yavaş yavaş hareket olurmu tatlım. Benim kyınvalidemin de akrabları çağırmış sevdiğim insanlar ama,annem diyor ee bilgisayarını yanına alsan ,telefonunuda alsan gelsen didim olmaz evde biliyorlar beni rahat edemem dedim evde olunca herkes çğırıyor snki çalışmıyormuşum gibi
esincim,halevcim,asyacım sizler nasılsınız
Hani bende 2 gündür hareket etmiyor bebeğim demiştim ya, ay dün akşam nasılda hareketliydi cnlar içim rhatladı valla, o yüzden dra gitmeyi erteledim yarın gideceğiz sanırım. Babasın az tepki veriyor ama ben okşyınca sürekli pıtpıt vuruyor, eşime deidm oğlum beni seviyor oh gördünmü bak hıh diyorum, oda daha çok okşmaya başladı sonra gördü eşimde
İnşllah darısı sizlere canımm

aa kızlar bu rada annelik akademisi kitabım geldi pek güzel görünüyo, tavsiye ediyorum hepimize... haa bide testlerimizi yaptırdık ben dün sölemeyi unuttum, yarın sonuçları alıcaz inş iyi çıkar, cmt de kısmetse gidicez doktorumuza

yok yok yormuyorum kuzum kendimi, dikkat de ediyorum merak etme amann yaptığımız bişi yok dediiğin gibi, ev iş başka bişi yok ayy sorma hava burda da berbat kuzum, düzelsede ince bişiler giysek artık

yok bebişim yormuyorum kendimi, sinirlenmiyorumda merak etme inş kısa sürede yaşacaksınız bitanem, hiç merak etme

narcım yoğunmuşsun güzelim sende , dikakt et olurmu tatlım, hiç merak etme tatlım ister istemez insnın aklına geliyor ay spermler çıktımı ay ters hareket ettim diye ama düşünme bunların hepsi vesvese zaten, 1 damla ols bile hamiş kalanlar var ya. İnşallah gelecek miniğin tatlım , ama şimdiden belli olmaz tabi rahme yerleşmesi de zaman alıyor tabi. Aynen dediğin gibi hamiş topiği olacagız tatlım arka arkaya hamişler doğumlar ohhh ne keyifli olacak o zaman

yaa kızlar cumartesıye kadar bırsey gelmezse umarım gelmez araba bende olursa kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum yaaa varsa bırsey mutlaka cıkar demı :26:

yıldızcım kitabın hayırlı olsun tatlım çok güzel gerçekten bende pür dikkat okuyorum
Ranacım senin normalde 15 nisan değilmiydi test günün hayatım,ctsi ayın 9 u olur. Kan da bence çıkar değer düşük olsda.

Asyacım şimdi iyimisin güzelim çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…