evet cnm, seninle nalanın günleri aynı , kırkımız karışcek walla
Inş her ay bööle arka arkaya hamiş çıkarırız kuzucum
Yıldızcım ben kaçıyom canım uyku geldı bırazda dızım var ızlıyıyem ıyı aksamlar byy kendıne ıyı bak canm
gittin mi kuzum wc ye, durum ne?
ranacım dün yazmıştın bitanem sana, duurmlar nasıl en son konuştuğuuz gibi dimi, bi daha konu geçmeyince merak ettim, özeldende 10 dk ya bi atılıyor ya sinir ya beklicem diye başka işler giriyor araya.
Halevcim küçüklermiş yeğenlerim tatlım inşallah ömürleri güzel olur, ayrılmak da doğal tabi ama dengede tutulursa
bende çıkıyorum bcılar başım çok ağrıyor
canlarımm sizi bırakırmıyım hiç ben. ama benı mazur gorun lutfen dun gene acıllık oldum kafamı kaldıracak halım yoktu sabah berı kustum bıseyde yememiştim acıle gıttım bı buyuk serum bıde ığne yaptılar öğle rahatladım valla hep gırmek ıstıyorum topiğe ama olmuyo az bıraz bakıyım hemen gozlerım karıncalanıyo basıma ağrı gırıyo oyuzden fazla gıremıyom.
asyacım senı yazmayı unutmusum tatlım okadarda baktım unuttuğum varmı dıe affet benı canım nasılsın bakalım sen nasıl gıdıyo
narcımda dun aşılama oldu yanlış hatırlamıyosamm ayy inş mınıkımız bu ay elımızden öper teyzelerının
.
ranacımmcanım benım hıç sıvılcem çıkmazdı suan okadar varkı suratımda hayatımda ılk defa sıvılceyı goruyom suratımda inş bebek habercısıdır svılceler
adacım sen napıyon tatlım oğlumuz nasıl oldu tatlım ıyıdır oda yaramazlık yapıyomu barii
yıldızcım sen nasılsın canım ,halev esın melıke erica sizler nasılsınız bakalım sekerler
ranacım adeinin geldiğini hissettiğini söylemişsin ama sonra çıkmışsın hayatım yarına kadar bizi merakta bırakıyosun ama
canlarımm sizi bırakırmıyım hiç ben. ama benı mazur gorun lutfen dun gene acıllık oldum kafamı kaldıracak halım yoktu sabah berı kustum bıseyde yememiştim acıle gıttım bı buyuk serum bıde ığne yaptılar öğle rahatladım valla hep gırmek ıstıyorum topiğe ama olmuyo az bıraz bakıyım hemen gozlerım karıncalanıyo basıma ağrı gırıyo oyuzden fazla gıremıyom.
oooo çok beyendımm ya sonunda buda olduya başka bısey ıstemem. Ellerıne sağlık canımmm
günaydın herkeze.birazcık geçmişi okudum bitiremedim.sonrada ranacım yazdığın yazıyı gördüm sabah sabah ağlattın beni.hep bir şeylere özlem duyuyorum.bekarken hep kocamı özlerdim.şimdi ailemi özlüyorum.hadi dedim bir bebeğim olursa o kadar kötü olmam onunla vakit geçiririm gurbete daha kolay alışırım dedim.ama oda gelmeyince özlemim katlanarak arttı.artık daha çok özlüyorum.ailemi ve doğmamış bebeğimi.
dün hiç gelemedim canlar.yemek falan yaptım.dondurucuya koydum acil zamanlar için.sonrada çarşıya gittim gez gez.ama eve gelirken başıma bir ağrı girdi.giderekte arttı.akşam deliriyodum baş ağrısından.hiç bir umudum yok ama ilaç içmeyede korkuyorum ya varsa diye.sonra başım çıldırtmaya başlayınca her ay içmiyorum içmiyorum sonunda olmuyo boşuna ağrı çekiyorum diye bitane ağrı kesici içtim yattım.sabaha karşı uyanmışım geçmişti.rüyamdada sinir oldum ya okul biteli yıllar oldu hala sınava giriyorum.sınavım vardı çalışmamışım kabustu tam.
günaydın tatlım hepimiz aynı duygular içerisindeyiz inşallah adam gibi bi yere tayinin çıkarda işe başlayınca daha motive olur insan senin durumda çok zor kimsecikler yok doğru düzgün tanıdığın amaaaaaa bizler varızzzzzzzzsanal da olsa birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve her türlü derdimizi konuşabiliyoruz çok şükür tabii yüz yüze olsaydık daha iyi olurdu ama napalım şinçilik böle idare edivericez
inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile Rabbim meleğini nasip eder sana yoldaşın olarak inşallah canım
günaydın güzeller1 hafta aradan sonra ofise geldim bugün, şimdilik kanamamız yok şükür inş da olmaz
halevcim günaydın, nasılsın hayatım?
günaydın canlarım
Ranaccım dün yanlış sinyal almışsın sanırım hadi hayırlısı bakalım Allahım müjdeli haberini vermeyi nasip edeer inşallah, ayrıca yazınla tüylerimi diken diken ettin haaa gerçekten yazan güzel anlatmış bizleri
günaydın herkeze.birazcık geçmişi okudum bitiremedim.sonrada ranacım yazdığın yazıyı gördüm sabah sabah ağlattın beni.hep bir şeylere özlem duyuyorum.bekarken hep kocamı özlerdim.şimdi ailemi özlüyorum.hadi dedim bir bebeğim olursa o kadar kötü olmam onunla vakit geçiririm gurbete daha kolay alışırım dedim.ama oda gelmeyince özlemim katlanarak arttı.artık daha çok özlüyorum.ailemi ve doğmamış bebeğimi.
günaydın güzeller1 hafta aradan sonra ofise geldim bugün, şimdilik kanamamız yok şükür inş da olmaz
ranacım dün çıkmışsın merak ettim, Allahtan gelmemiş kırmızılar, amannn uğramasınlar mümkünse bu ayaayyy yazdığın şey harika, çok duygulandım aynı bizleri anlatmış,Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin btanem, tüm kalbimle istiyorum bunu
ah canım benim çok dikkat et kendine ve miniğine, işte bünyeden bünyeye göre değişiyor sende de ağır geçiyr demek, inşllah iyi olursunuz bi an önce. Bizlerde iyiyiz çok şükür canım ne kadar d aklım bebeğimde olsa dacanlarımm sizi bırakırmıyım hiç ben. ama benı mazur gorun lutfen dun gene acıllık oldum kafamı kaldıracak halım yoktu sabah berı kustum bıseyde yememiştim acıle gıttım bı buyuk serum bıde ığne yaptılar öğle rahatladım valla hep gırmek ıstıyorum topiğe ama olmuyo az bıraz bakıyım hemen gozlerım karıncalanıyo basıma ağrı gırıyo oyuzden fazla gıremıyom.
asyacım senı yazmayı unutmusum tatlım okadarda baktım unuttuğum varmı dıe affet benı canım nasılsın bakalım sen nasıl gıdıyo
narcımda dun aşılama oldu yanlış hatırlamıyosamm ayy inş mınıkımız bu ay elımızden öper teyzelerının
.
ranacımmcanım benım hıç sıvılcem çıkmazdı suan okadar varkı suratımda hayatımda ılk defa sıvılceyı goruyom suratımda inş bebek habercısıdır svılceler
adacım sen napıyon tatlım oğlumuz nasıl oldu tatlım ıyıdır oda yaramazlık yapıyomu barii
yıldızcım sen nasılsın canım ,halev esın melıke erica sizler nasılsınız bakalım sekerler
günaydın canlarım hepınize
canım gittim yok gelen gıden bırsey ınsallahda gelmez yaa :26:
canım adacım durumlar soyle bıraz degıstı bılıyorsunuz bu ay bızım denetım haftamız ve bu hafta ve haftaya devam edıyor cok yogunuz yanı bu ara cumartesi şehir dışına gidip o dediğim şeyi alıyor anladınız siz onu benımde eger adetım gelırse zaten rahım fılmı cekılebılmek ıcın ızın alma gıbı bır sansım olmayacak bu ve sonrakı hafta o yuzden bır ay daha ertelemıs olacagım rahım fılmını canım oyle gozukuyor sımdıkı durumlar ama ınsallah gerek kalmaz bunlara dıye dua edıyorum rabbıme:26:
canım başın ağrıyormus mıgrenın mı tutttu acaba nasılsın simdi?
canım benım yaa kızmadenetim varsa iki arada bakıyorum yazıyorum falan en son yazdıgmda kımse yoktu sonra işe daldım sonrada saatı gorunce hemen cıktım canım yaa gelen gıden yokmus yanlıs alarmmıs
günaydın tatlım dimek ofise geldin kendini yormadığın sürece bişi olmaz diye düşünüyorum ama dikkat et kendine yinede canım Allahım sizi korusun
bende iyiyim tatlım ne olsun evden işe işten eve başka bişi yok aynı tas aynı hamamhavalarda bi garip bi türlü ısınamadı yaaaaaaa
canım hosgeldın dıkkat et kendını yorma ve sınırlenme tamam mı
ınsallah gelmez kuzum ınslalah evet yazı cok guzel sekerım ınsallah bızde bır gun tadacagız bu duyguları ınsallah dualarınınz kabul olur ınsallah guzleım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?