Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

narcım yoğunsun demek, ama bi yandanda iyi olmuş bence böylelikle kafan dağılır ve takılmazsın başka yerlere ben sevindim walla yoğun olmana ne yalan söliyim
ben bugün ofise geldim hayatım 1 hafta sonra bulantım yok ama varlığınıda hissedemiosun bulantın olmayınca ,biz kanamayla geçiriyoruz bakalım... inş sağlıklıdır miniğim. cmt yi bekliyoruz sabırsızlıkla ... iyi olsunda ben hereye razıyım bitanem.... hiç sende tedirginlik yşama Allahımın izniyle göbüşündedir minşin inş hayatım

hoşgeldin tatlım, ofise geldim bende, yok dikkat ediyorum kuzum merak etme.
ayy sorma banada aynı şeyi yapıolar, al bilg nı gel diolar ama insan huzursuz oluyo biri aradığında, arkadan ses felen gelirse nerdesin sen derler yani ,ben cesaret edip gidemiorum bi yere
oyy yerim ben o elma kurdunu, demek anneye daha çok tepki veriyo, Allahım o günleri bizede göstersin inş. bu kanamalardan beri bizde hiç görmedik, bi cmt gelsede hayırlısıyla görsek

yaa kızlar cumartesıye kadar bırsey gelmezse umarım gelmez araba bende olursa kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum yaaa varsa bırsey mutlaka cıkar demı :26:

tatlım tam günün neydi 12 nisan mı? adada demiş gerçi, düşükte olsa çıkar kuzum o güne kanda

Son düzenleme:

canım benim inşallah çocuğun peşinde koşan anne-babalardan biride siz olacaksınız hayırlı zamanda Rabbim sizlerede böle tatlı uğraşlar verecek

günaydın Narım gerçekten de yoğunluk çok iyi oluyor işlerle uğraşmaktan kafan başka yere takılmıyor akşamda yorgunluktan direk uyuyorsun bölelikle bi bakmışsın ki 2 hafta hemencik geçmiş ayyy Allahım inşallah bebişlerini nasip eder sana ve eşine
kardeşimin durumları çok farklı o yüzden çocukların babalarında kalmaları daha iyi canım anlaşarak boşandıkları için biizm kız babasına verdi çocukları bilmeden iyi bişey yaptı yeğenlerim için öteki türlü o çocukların iyi olacağının hiçbi garantisi yoktu çünkü

günaydın Adacım demekki paşanın hareketlerini bi daha hissettin maşallah bak boşu boşuna kendini üzüyon o kadar sölüyoz ama dinleyen kim gördünmü paşan nasılda cevabını verdi maşallah babasıda kıskansın

adacım şimdi iyiyim çok şükür.saçlarımı yolmaktan dün yağlanmıştı.şimdi yıkadım kurusun bugüde saracam.
naarcım benim bugün adet olmam gerek bitince hastaneye gitcez bakalım.bende egeye gidiyorumya aynı güne denk gelsek görüşürdük:)
şimdilik gelen giden yok ama eli kulağındadır.çünkü olsa vajinal ultrasonda görünürdü dimi.

saol canım, bende akşam başlarım okumaya, güzele benziyor

inşallah canım yavş yavaş her aşamyı göreceksiniz, evet babasına darılmıştık biraz hemen iğneledim eşimi bak gördünmü bebeğim bile anladı diye, ayy ne fenayım şimdiden bi pay çıkartıyorumeşimde gördü sonra ama ben daha çok gördüm içinde bişey haraket ediyor hakkaten elma kurdu gibi canım bende cesaret edemiyorum ya hiç bi yere de gitmedim, dediğin gibi tel çalsa ne diyeceğim

oyy ne güzel kuzum, aman yap nazını yapabildiğin kadar ayy bende hissetmek istiyorum, hemen büyüsün istiyorum sağlıklı olsunda beklicez napalım

evet cnım ya dün kıpır kıpırdı içim rhatladı halevcim, haklsın canım :26:ne desen haklısın ama ah o korku endişe yokmu işte babası kıskandı zten hani nerde bende görmek istiyorum diyor çok şükür halevcim cevap almak daha güzel, sessiz kalınca huzursuz oluyorum:26:

canım benim ya şükürki geçmiş. Hadi bakalım cnaım hayırlısıyla gelsin miniğin.

oyy ne güzel kuzum, aman yap nazını yapabildiğin kadar ayy bende hissetmek istiyorum, hemen büyüsün istiyorum sağlıklı olsunda beklicez napalım

yapıyorum valla güzelim eskidende çok ypardım ama şimdi daha fazla yapıyorum doğumdn sonra toplu bi şekilde hesabımı görecek koçişşş haklısın bitnem sende zamanı gelince hissedeceksin

hahaha kızlar annelik akademisinden yine kitap geldi 2. ye
bende aldım, ablama veririm die, bebeğim kısmetiyle mi geliyo ne, baksanıza kitaplar bile çifter çifter oldu

yaa kızlar cumartesıye kadar bırsey gelmezse umarım gelmez araba bende olursa kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum yaaa varsa bırsey mutlaka cıkar demı :26:

tatlım kızların dediği gibi tuttuysa az da olsa kanda değerin çıkar canım benim arkadaşım tüp bebk yaptırmıştı 11.gün idrarda baktı çıkmadı 13.gün kanda baktı gayet güzel bi değer çıktı o yüzden istersen biraz daha bekle dayanamazsan sonucunda ne olursa olsun etkilenmezsen kanda baktır tatlım

tatlım kitabın hayırlı olsun güle güle oku tam bi akademilik kazan inşallahhh, cumartesi kontrolünde güzel geçer inşallah sonuçlarında iyi çıkacaktır eminim hadi bakalım sende de güzel haberler gelmesini beklicez, ayrıca birazcık daha sabret bakem sende duyacaksın bebeişinin hareketlerini Adanın ki gibi tepikleyip duracak inşallah

bende aldım, ablama veririm die, bebeğim kısmetiyle mi geliyo ne, baksanıza kitaplar bile çifter çifter oldu

iyi yapmışsın Yıldızım ver ablana diğerini o da esinlensin dimi bilgilerden

iyi yapmışsın Yıldızım ver ablana diğerini o da esinlensin dimi bilgilerden

teşekkür ederim hayatım, güzele benziyo kitap akşam okucam bakalım bizimki daha çok minik olduğundan varlığı ile ilgili bişi yok halevcim. tek belirti mide bulantısı, bel ağrısı, uyku felen, bende şuan sadece uyku var, başka bi belirti yok tabiki, göbek te yok.. o yüzdende merak ediyo insan. inş cmt hayırlı haberlerle gelicez minnoşumla
evet evet ablama aldım onuda, sonuçta sadece kargo parasını veriosun, o da okur işte die düşündüm

günaydın canlarım döktürmüşsünüz valla sabah biraz işlerim vardı öğleden sonra misafirim gelebilirde kendi çağımda bişeyler hazırladım
evet canım ya zor ama bebeğimiz için nelere katlanmadık dımı.benım bulantı hapım var onu atınca rahtlıyom bıraz valla
evet canım
ohh neyse iyiymiş senin durumun
inşl canım ben henüz öyle obur olamadım elimden geldiğince meyvemi sütümü kuru yemişimi yiyorum ama zorladığımdan kendimi yoksa yiyeceğim yok bebeği iyi beslensin diye zorluyorum
evet cnm, seninle nalanın günleri aynı , kırkımız karışcek walla
inş her ay bööle arka arkaya hamiş çıkarırız kuzucum
ami inşll hiç kesilmesin hamiş haberlerimiz
bende hissetmek istiyorum ama

maşallah bebişine kısmetiyle geliyor şimdiden hep böyle devam etsin
benim kitabımda geldi akşam incelemeye başlarım meraktan şöyle bir sayfaları kolaçan ettim ama içine dalmam geerk konuların

ranacım paylaştığın şey çokgüzel içim ürperdi rabbim bana ve iğer arkadaşlarıma nasip etti inşl en kısa zaandada sizlere nasip etsin canı gönülden dileiğimiz

asyacım gerçekten yaşadığın kolay değil ama biraz daha sabır canım sen şimdi tedavini düşün inşl ondan sorada bebeğin gelecek canım demek rüyanda hala sınavlarla uğraşıyosun inşl bidahaki atamada atanırsın hayatım

adacım dün başınmı ağrıyodu geçmiş olsun canım bak dün bebeğinin hareketlerinide hissetmişsin kuruntu yaptın kendine neyseki bebeğin ben burdayım demiş eşinede naz mı yapıyor nedir kend,ni belli etmiyor
narcım sende yoğunmuşsun canım kendini çok yorma dikkat et ama neyseki böyleliklede kafan dağılıyor

halevcim sizde durumlar nedir hayatım eşin buldumu kafasına görebir doktor ne zaman başlayacak tedaviye

hoşgeldin esinim, demek misafirlerin var, mamaları hazırlamışsındır sen şimdi çok yorma kendini emi güzelim
sanırım bebişimiz kısmetiyle geliyo kuzum, ömrü boyuncada ööle olsun inş bende akşam bakarım kitaba artık, accık karıştırdım burda da iyice bakamadım
kolay gelsain sana kuzucum

sağol hayatım gelecekleri tam kesin değil dün söylediler ama yarın ben seni arayacam tekrardan dediler gececeğiz diye aslında onların niyeti bir kahveye gelmek ama ben yaptım ufaktan bişe gelmezlerse akşama doğru annemlere giderim onlarla yeriz bulunmuşa geçer

hee belli değil yani, gelmezlerse bize getirrr
ohh walla ne güzel annene yakınsın, çok isterdim bende ama 6 saat var bizim aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…