Güzel arkadaşlarım canlarımmm günaydınlar nasılsınız allahım nasıl yoğunum anlatamam beynim döndü resmen yaa bu hafta bi bitse hayırlısıyla.Ama iyi oluyo yoğunluk da aklım gitmiyo başka yerlere.
Yıldızım evde mi kaldın sen tatlım valla dua et gene bulantın yok maşallah en azından.İlla bebekler bi dert veriyo yani ya bulantı ya kanama bi yerden bişey çıkıyo. Aman sağlıkla gelsinler de katlanılır hepsine
Yıldızcım ofise geçmişsin tatlım , aman çok dikkat et olurmu sakın sinirleneyim deme, yavaş yavaş hareket olurmu tatlım. Benim kyınvalidemin de akrabları çağırmış sevdiğim insanlar ama,annem diyor ee bilgisayarını yanına alsan ,telefonunuda alsan gelsendidim olmaz evde biliyorlar beni rahat edemem dedim evde olunca herkes çğırıyor snki çalışmıyormuşum gibi
esincim,halevcim,asyacım sizler nasılsınız
Hani bende 2 gündür hareket etmiyor bebeğim demiştim ya, ay dün akşam nasılda hareketliydi cnlar içim rhatladı valla, o yüzden dra gitmeyi erteledim yarın gideceğiz sanırım. Babasın az tepki veriyor amaben okşyınca sürekli pıtpıt vuruyor, eşime deidm oğlum beni seviyor oh gördünmü bak hıh diyorum, oda daha çok okşmaya başladı sonra gördü eşimde
İnşllah darısı sizlere canımm
yaa kızlar cumartesıye kadar bırsey gelmezse umarım gelmez araba bende olursa kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum yaaa varsa bırsey mutlaka cıkar demı :26:
evet canım yanlıs sınyal hıc gelmesın ınsallah beklemıyorum ınsallah canım evet ya yazı bızı anlatıyor herkes kendınden bırsey bulabılır bızde dun aksam alısverıs merkezıne gıttık yemek yıyıp eve oyle cıkalım dedık yemek yedık ama gozum hep etrafdaydı nerdeyse herkesın pesınde kostugu bır cocugu vardı bende esıme dedım ayyy cocugumuz olsada hamburger yemeye gelsek falan cekırdek aıle olarak ne guzel olurdu oda basladı yok ben boyle seyler yedırmem zararlı hıh dedım oldudaben dedım hamburger bahane yanı dedım getırelım dolasalım falan ınsallah rabbım nasıp eder herkese kuzum
Güzel arkadaşlarım canlarımmm günaydınlar nasılsınız allahım nasıl yoğunum anlatamam beynim döndü resmen yaa bu hafta bi bitse hayırlısıyla.Ama iyi oluyo yoğunluk da aklım gitmiyo başka yerlere.
İşallah bizde çok yakında bu mükemmel duyguyu yaşıcaz tatlım önce sen sonra ben sonra asya ve halev gelcek arkamızdan hamiş topiği olcak burası tez zamanda.
Halevcim demek yeğenin kardeşinde değil babalarında neden anneye vermemişki hakim küçükler de daha kıyamam yaaa
esincim,halevcim,asyacım sizler nasılsınız
Hani bende 2 gündür hareket etmiyor bebeğim demiştim ya, ay dün akşam nasılda hareketliydi cnlar içim rhatladı valla, o yüzden dra gitmeyi erteledim yarın gideceğiz sanırım. Babasın az tepki veriyor amaben okşyınca sürekli pıtpıt vuruyor, eşime deidm oğlum beni seviyor oh gördünmü bak hıh diyorum, oda daha çok okşmaya başladı sonra gördü eşimde
İnşllah darısı sizlere canımm
yıldızcım kitabın hayırlı olsun tatlım çok güzel gerçekten bende pür dikkat okuyorum
Ranacım senin normalde 15 nisan değilmiydi test günün hayatım,ctsi ayın 9 u olur. Kan da bence çıkar değer düşük olsda.
Asyacım şimdi iyimisin güzelim çok geçmiş olsun
narcım yoğunsun demek, ama bi yandanda iyi olmuş bence böylelikle kafan dağılır ve takılmazsın başka yerlereben sevindim walla yoğun olmana ne yalan söliyim
ben bugün ofise geldim hayatım 1 hafta sonrabulantım yok ama varlığınıda hissedemiosun bulantın olmayınca ,biz kanamayla geçiriyoruz bakalım... inş sağlıklıdır miniğim. cmt yi bekliyoruz sabırsızlıkla ... iyi olsunda ben hereye razıyım bitanem.... hiç sende tedirginlik yşama Allahımın izniyle göbüşündedir minşin inş hayatım
hoşgeldin tatlım, ofise geldim bende, yok dikkat ediyorum kuzum merak etme.
ayy sorma banada aynı şeyi yapıolar, al bilg nı gel diolarama insan huzursuz oluyo biri aradığında, arkadan ses felen gelirse nerdesin sen derler yani ,ben cesaret edip gidemiorum bi yere
oyy yerim ben o elma kurdunu, demek anneye daha çok tepki veriyo, Allahım o günleri bizede göstersin inş. bu kanamalardan beri bizde hiç görmedik, bi cmt gelsede hayırlısıyla görsek
tatlım tam günün neydi 12 nisan mı? adada demiş gerçi, düşükte olsa çıkar kuzum o güne kanda
inşallah canım yavş yavaş her aşamyı göreceksiniz, evet babasına darılmıştık biraz hemen iğneledim eşimi bak gördünmü bebeğim bile anladı diye, ayy ne fenayım şimdiden bi pay çıkartıyorumeşimde gördü sonra ama ben daha çok gördüm içinde bişey haraket ediyor hakkaten elma kurdu gibi canım bende cesaret edemiyorum ya hiç bi yere de gitmedim, dediğin gibi tel çalsa ne diyeceğim
yıldızım ne kitabıymış bu ben duymadım
evet cnım ya dün kıpır kıpırdı içim rhatladı halevcim, haklsın canım :26:ne desen haklısın ama ah o korku endişe yokmu iştecanım benim inşallah çocuğun peşinde koşan anne-babalardan biride siz olacaksınız hayırlı zamanda Rabbim sizlerede böle tatlı uğraşlar verecek
günaydın Adacım demekki paşanın hareketlerini bi daha hissettin maşallah bak boşu boşuna kendini üzüyon o kadar sölüyoz ama dinleyen kimgördünmü paşan nasılda cevabını verdi maşallah babasıda kıskansın
adacım şimdi iyiyim çok şükür.saçlarımı yolmaktan dün yağlanmıştı.şimdi yıkadım kurusun bugüde saracam.
naarcım benim bugün adet olmam gerek bitince hastaneye gitcez bakalım.bende egeye gidiyorumya aynı güne denk gelsek görüşürdük:)
şimdilik gelen giden yok ama eli kulağındadır.çünkü olsa vajinal ultrasonda görünürdü dimi.
oyy ne güzel kuzum, aman yap nazını yapabildiğin kadarayy bende hissetmek istiyorum, hemen büyüsün istiyorum sağlıklı olsunda beklicez napalım
yaa kızlar cumartesıye kadar bırsey gelmezse umarım gelmez araba bende olursa kan tahlılı yaptırmayı dusunuyorum yaaa varsa bırsey mutlaka cıkar demı :26:
oyy ne güzel kuzum, aman yap nazını yapabildiğin kadarayy bende hissetmek istiyorum, hemen büyüsün istiyorum sağlıklı olsunda beklicez napalım
hahaha kızlar annelik akademisinden yine kitap geldi 2. ye
bende aldım, ablama veririm die, bebeğim kısmetiyle mi geliyo ne, baksanıza kitaplar bile çifter çifter oldu
tatlım kitabın hayırlı olsun güle güle oku tam bi akademilik kazan inşallahhh, cumartesi kontrolünde güzel geçer inşallah sonuçlarında iyi çıkacaktır eminim hadi bakalım sende de güzel haberler gelmesini beklicez, ayrıca birazcık daha sabret bakem sende duyacaksın bebeişinin hareketlerini Adanın ki gibi tepikleyip duracak inşallah
iyi yapmışsın Yıldızım ver ablana diğerini o da esinlensin dimi bilgilerden
canlar afeyet olsun sizlere ben yemeğe geçeyrum
evet canımevet canım ya zor ama bebeğimiz için nelere katlanmadık dımı.benım bulantı hapım var onu atınca rahtlıyom bıraz valla
inşl canım ben henüz öyle obur olamadım elimden geldiğince meyvemi sütümü kuru yemişimi yiyorum ama zorladığımdan kendimi yoksa yiyeceğim yok bebeği iyi beslensin diye zorluyorumnurcum hoşgeldin hayatım, demek kötü oldun kuzum yaainş 3 ayın sonunda biter bunlarda, rahat bi hamilelik olur kuzucum. ahh bu bebişler nazları hala devam ediyoo walla iyi oldukça gel hayatım
ayy bende bi belirti olmadığında çöp tenekesi kıvamında yiyiyorum kuzuminş kısa zamanda çöp tenekeliğimi siz yiyemeyenlere devrederim
ami inşll hiç kesilmesin hamiş haberlerimizevet cnm, seninle nalanın günleri aynı , kırkımız karışcek walla
inş her ay bööle arka arkaya hamiş çıkarırız kuzucum
bende hissetmek istiyorum amaoyy ne güzel kuzum, aman yap nazını yapabildiğin kadarayy bende hissetmek istiyorum, hemen büyüsün istiyorum sağlıklı olsunda beklicez napalım
hahaha kızlar annelik akademisinden yine kitap geldi 2. ye
bende aldım, ablama veririm die, bebeğim kısmetiyle mi geliyo ne, baksanıza kitaplar bile çifter çifter oldu
günaydın canlarım döktürmüşsünüz valla sabah biraz işlerim vardı öğleden sonra misafirim gelebilirde kendi çağımda bişeyler hazırladım
evet canım
ohh neyse iyiymiş senin durumun
inşl canım ben henüz öyle obur olamadım elimden geldiğince meyvemi sütümü kuru yemişimi yiyorum ama zorladığımdan kendimi yoksa yiyeceğim yok bebeği iyi beslensin diye zorluyorum
ami inşll hiç kesilmesin hamiş haberlerimiz
bende hissetmek istiyorum ama
maşallah bebişine kısmetiyle geliyor şimdiden hep böyle devam etsin
benim kitabımda geldi akşam incelemeye başlarım meraktan şöyle bir sayfaları kolaçan ettim ama içine dalmam geerk konuların
hoşgeldin esinim, demek misafirlerin var, mamaları hazırlamışsındır sen şimdiçok yorma kendini emi güzelim
sanırım bebişimiz kısmetiyle geliyo kuzum, ömrü boyuncada ööle olsun inşbende akşam bakarım kitaba artık, accık karıştırdım burda da iyice bakamadım
kolay gelsain sana kuzucum
sağol hayatım gelecekleri tam kesin değil dün söylediler ama yarın ben seni arayacam tekrardan dediler gececeğiz diye aslında onların niyeti bir kahveye gelmek ama ben yaptım ufaktan bişe gelmezlerse akşama doğru annemlere giderim onlarla yeriz bulunmuşa geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?