hahaha kızlar annelik akademisinden yine kitap geldi 2. ye
bende aldım, ablama veririm die, bebeğim kısmetiyle mi geliyo ne, baksanıza kitaplar bile çifter çifter oldu
hee belli değil yani, gelmezlerse bize getirrr
ohh walla ne güzel annene yakınsın, çok isterdim bende ama 6 saat var bizim aramızda
oyy ne güzel yıldızcım maşallahhh diyelim hep böyle olur inşallalh nasipli bir bebek olur. Ablnda şanslıymış baksana , ona vereceksin
Evet esincim sıpam çok hareketliydi dün akşam içim rahatladı, babamıza naz yaptık tbi dünSende yorma kendini misafirlerin gelecekmiş cnaım.
ada yıldızz bana niye hiç cevap yazmadınızzz küstüm işteee
yıldızcım testler için tahlilmi verdin sen , sağlıkocağına mı verdin ne zaman çıkacakmış
oyyyyyyy kuzum benim kşke yakınımda olsanızda sizede getirsem siz çalışıyosunuz ya ben beslerdim sizi pasta börekle
gerçekten canım anneme yakın olmak çok büyük avantaj benim için inşl hep böyle yakınlarında olurm
ay evet hepimiz aynı yerde olsak öğle aralarında buluşur yemek yerdik, ne güzel olurdu
hee belli değil yani, gelmezlerse bize getirrr
ohh walla ne güzel annene yakınsın, çok isterdim bende ama 6 saat var bizim aramızda
ayy ne kadar cok yazmıssınız kız denetımın arasında okuyorum kovacaklar benı
narcım canım benım sende cok yogunmussun kuzum yorma kendını ıyı kafana bısey takmaya vakıt bulamazsın guzleım
adacım, halevcim bakalım gelmezse cumartesı yaparım nasıl olsa cıkıyor kanda 1 gunlukde olsa dıyorlar
adacım hareketlerını duymussun hadı gozunaydın cok ıstıyordun duymak nazınızıda yapmıssınız yakısır
yıldızcım ayy ablanın bebısı de kısmetlıymıs kuzum bak ona gelmıs aslında kıme nıyet kıme kısmet bosuna dememısler
esincim neler yaptın kız fazla yorma kendını guzelım sende hıssedersın yakında ada gıbı
unuttugum varmı kusura bakmayın arada yazıyroum kuzularım
ayy evet ama bız calısamazdık boyle ya sureklı beraber olmak ısterdık
ben geldım kızlarr bugun erkencıyımmnasılsınız bakalım
ayy rana valla yazını okuyunca duygulandım aynı bızı anlatmıssın canım allahım sızede en yakın zamanda tadıcaksınız sizde
asyacım geçmıs olsun canım başın ağrıyomus bas ağrısıda zor oluyo canm benım de çok ağrıyo dıkkat et kendıne canımcım
adacım paşamız bak ben ıyııyım annecım demış daha ne desın çocuk demıçişinide yapar kendını strese sokma tatlım
yıldızcım canım ıyıyım bende bugun. sabah bıraz aç karnına kustum ama sımdık yemek yedım ıyıyım yale
halevcım nasılsın sekerım yemege çıktın galıba afıyet olsun canım
esın sen nasılsın canım valla benım annemde çok yakın ama çalısıyo malesef yanı bana bı faydası olmuyo yakın olmann :2:
narcım sen nasılsın canım dun odevınde olmuss ahde bakem sıre sende galıba bu ayy.
yıldızcım sağlık ocağına kaydını yaptırdın mı
bende çok isterdim.bende diyorum keşke 6 saat olsa aramız.bizim aramızda tam 17 saat var yıldızcım.şükret:)
valla bende esın gıbı bu konuda sanslılardanım 10 dakka var aramızda annemle
amn şekerim unuturmuyuz seni hiççç, ama ben sana yazdım cevappp:26: sen niye görmedin bakimmm:26:ada yıldızz bana niye hiç cevap yazmadınızzz küstüm işteee
hadi hayırlısıevet bitanem, ablamda şanslı ona da almış gibi olduminş hepimizin kuzusu şanslı olur kuzum
bitanem yazdımya sana, döndüm tekrar geri baktım hatta 1327 de yazmışım kuşum görmedin mi
seni unuturmuyum hiç canım benm, dön geri oku bakiyimmmm
evet güzelim verdim ama sağlık ocağında vermedim, ssk geçen bi hastanede yaptırdık, yarın çıkacakmış hayırlısıyla bakalım
ben geldım kızlarr bugun erkencıyımmnasılsınız bakalım
ayy rana valla yazını okuyunca duygulandım aynı bızı anlatmıssın canım allahım sızede en yakın zamanda tadıcaksınız sizde
asyacım geçmıs olsun canım başın ağrıyomus bas ağrısıda zor oluyo canm benım de çok ağrıyo dıkkat et kendıne canımcım
adacım paşamız bak ben ıyııyım annecım demış daha ne desın çocuk demıçişinide yapar kendını strese sokma tatlım
yıldızcım canım ıyıyım bende bugun. sabah bıraz aç karnına kustum ama sımdık yemek yedım ıyıyım yale
halevcım nasılsın sekerım yemege çıktın galıba afıyet olsun canım
esın sen nasılsın canım valla benım annemde çok yakın ama çalısıyo malesef yanı bana bı faydası olmuyo yakın olmann :2:
narcım sen nasılsın canım dun odevınde olmuss ahde bakem sıre sende galıba bu ayy.
yıldızcım anneminde canı gidiyor gelmek için ama abimin bir minik kızı var 3 yaşında annem ona bakıyor o yüzden her istediğinde gelemiyor.abimler senelik izne çıkınca ancak annem boş oluyor o zaman geliyor.o yüzden annem çok üzülüyo senin ihtiyacın olsa ben nasıl gelecem diye.yengemin anneside başka şehirde oda kendi torununa bakıyo.o yüzden annemin izni çok az oluyo:))en son kurban bayramında görüştük işte.benim şu hastane işlerim belli olsa ben gidip kalacam ama şimdilik oda yok bakalım hayırlısı.
asyacım inşallah görüşme fırstınız olur bitanemm, hayırlısıyla belki tayininiz oraya çıkar o zamn annecinle çok görüşürsünüz, bizde aynı ildeyiz ama annem şehrin bi ucunda ben bi ucundayım nerdeyse çok uzak ah yürüyerek gidilecek gibi olsa hergün giderim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?