Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hmm o zaman zor tabi gelemez kuzum.. ama şu işlerini ayarlada sen git bari, hasret giderirsiniz bitanem..

kız bu bizim yazdıklarımızı görmemişki ben diyim sana ayy bende çok açımmmm, şu işlerimi bitirsem çıkıcam yemeğe

allah ıyılıgını versın adacım aserdın mı kızz
ivettt aş erdimm , açım ya birde ayy börek olsa da yesemmmm

haklısın kuzum yaa evde olmayınca çok gidilmiyor dimi, ev hamını olsan gidersin doğru.

bencede canım valla özellikle baktım geri dönüp yazmadımmıki diye, oysa yazmışımmm, ceza verelim biz naraaa
esine söyle sna da getirsin canım, akdeniz sahillerinden egeye ordn marmaraya hooppp

bencede canım valla özellikle baktım geri dönüp yazmadımmıki diye, oysa yazmışımmm, ceza verelim biz naraaa
esine söyle sna da getirsin canım, akdeniz sahillerinden egeye ordn marmaraya hooppp

ivit ivit bende döndüm baktım, yazdığıma eminim ama çıkmadımı acaba die, evet ceza verelim börek yapıp getirsin bizeeee ayy hakkaten börek olsa da yesek, benmde canımı istettiniz heeeee

ivit ivit bende döndüm baktım, yazdığıma eminim ama çıkmadımı acaba die, evet ceza verelim börek yapıp getirsin bizeeee ayy hakkaten börek olsa da yesek, benmde canımı istettiniz heeeee
hakketen öyle oldu yıldızcım börek diiye diyee bencede nara ceza verelim getirsin bize börekk
adacım sen gel valla ellerimle açarım sana börek

oyy kuzum benimmm çok sağoll bitanem yemen yeterli, marifetli hatun seni ellernle mi açıyorsun birde sennn

hoşgeldin kuzum demek misafirlerin var hadi bakalım size iyi oturmalar,
bizde durumlar aynı tatlım eşim hastane araştırıyor ama 6 ay sonra olacak ameliyatı çünkü dikkat çekmemesi gerekiyor sağlık raporunu teslim edecek ya ameliyat olursa nerden çıktı rapor sağlam vermiş gibi olmasın istiyoruz hayırlısı bakalım

ay evet hepimiz aynı yerde olsak öğle aralarında buluşur yemek yerdik, ne güzel olurdu

evet çok güzel olurdu ama Rananın dediği gibi biz iş yapamazdık o zaman sohbet edecek çok şey olduğundan

ben geldım kızlarr bugun erkencıyımm nasılsınız bakalım

halevcım nasılsın sekerım yemege çıktın galıba afıyet olsun canım

hoşgeldin Nurcum iyiyim bende sağol aynen devam ediyoruz

kızlar ben ara verdim netten çıktım çok yazmışsınızdır diye geldim hiç yazılmamış.hepinizin işleri var sanırım.bende örgü başladım hayatımda ilk kez yapıyorum böle büyük bişey.oturma odamda köşe takımı var onun üzerine kıllı ipten örtü yapıyom.pek yazamıyorum ondan.bitirince serip fotosunu koyarım bakalım beğenecekmisiniz.

ooo hmarat hatun şimdide örgüyemi başladın, hiç anlamam ööle şeylerden ama yapana da bayılırım. beceriksizimdir anlıcaannn o konularda bitinc koy şekerimde görelim

sanırım benim kırmızılar geliyo.karnım sinyal vermeye başladı.olmadığını biliyorum ama her ay yinede umutlanıyorum ya.

ooo hmarat hatun şimdide örgüyemi başladın, hiç anlamam ööle şeylerden ama yapana da bayılırım. beceriksizimdir anlıcaannn o konularda bitinc koy şekerimde görelim

aynen canım bende anlamam.ama iki senedir evde oturunca bari dedim değişiklik olsun dün başladım bakalım becerebilirsem.

ayyy ada yıldızzz kusura bakmayında yani tam salaklığım üstümde okudum da unutmuşum heralde çünkü adanın mesajında beğeni bile tıklamışım valla işim yoğun ya arada size bakcam diye merakımdan hemen hızlı hızlı okuyorum kapatıyorum kafam durmuş o arada kusura bakmayın. Bi naz yapıyım didim yüzüme gözüme bulaştırdım. Neli börek istersiniz bacılarım

yaa sorma yogunuz gıremedık ayyy cok severım orgu ormeyı ınsanın kafasnı dagıtır valla bır guzel ornek olsa baslarım bende uzun zamandır bırsey yapmadım kıs olunca atkı orerdım bol bol herkese hedıye ederdım bebek patıkları yapıp kendıme saklardım guzel olanları dıgerlerını hedıye ederdım

herkes nereye kayboldu

ben burdayım

aaa borekse bende ıstıyorum belkı ıkı canlıyım ne bılıyorsuun

sanırım benim kırmızılar geliyo.karnım sinyal vermeye başladı.olmadığını biliyorum ama her ay yinede umutlanıyorum ya.

aynen canım bende anlamam.ama iki senedir evde oturunca bari dedim değişiklik olsun dün başladım bakalım becerebilirsem.

geldim tamamen kuzucum? aman gelcekse bekletmesin zaten de bi an önce tedavine başla hayatım... ama dediğin gibi gelceğini bilsek bile olsak bi umut oluyo işte hayatım
iyi yapmışsın, ben çok severim ööle örülen edilen şeyleri emme beceremem işte...

yaaa yaaaa kırdın bizi boş yere şu hamile iki kadına yazık değilmi
estafirullah bebeğim yoğunluktan unutmuşsundur emme börekten kaçamazsın ortaya bi karışık yapabilirsin meselaaaa
ayy yerim seni naz etmek mi istedin sen, bebişin gelsin kocana edersin nazını çok keyifli oluyo walla ayy inş nu ay başlarsın nazlanmaya sende bitanem

herkes nereye kayboldu

ay işlerim şinçik bitti kuzum

hamarat hatun bitince muhakkak koy resmini de bakalım ne kadan güzelmiş puan verelim

bende kocişime nazlanmak istiyorum dün akşam yanıma yaklaştı yok dedim yeni abdest aldım bozma didim emmeeeeeeeeeee boşuna dil döktüm

bende bende ıstıyorum kocişe nazlanmak

nar herkese ortaya karışık yapıcen kuzum ayy inş iki canlısınızdır canlarım benim, o zaman börekleriniz benden
inş öbür ay sizler nazlanacakınız kocalarınıza bitanem
offf ne sıkıcı bi gün

ayyy kocişlere maşallah valla bizimkide dün akşam diyor bu ne ya böyle ayın senin yumurtanın belirlediği dönemlerde üst üste yap sonra aman bırsey vardır dur bekleyelım bekle aaa olmaz kı boyle doıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…