yıldızcım anneminde canı gidiyor gelmek için ama abimin bir minik kızı var 3 yaşında annem ona bakıyor o yüzden her istediğinde gelemiyor.abimler senelik izne çıkınca ancak annem boş oluyor o zaman geliyor.o yüzden annem çok üzülüyo senin ihtiyacın olsa ben nasıl gelecem diye.yengemin anneside başka şehirde oda kendi torununa bakıyo.o yüzden annemin izni çok az oluyo:))en son kurban bayramında görüştük işte.benim şu hastane işlerim belli olsa ben gidip kalacam ama şimdilik oda yok bakalım hayırlısı.
amn şekerim unuturmuyuz seni hiççç, ama ben sana yazdım cevappp:26: sen niye görmedin bakimmm:26:
Esinnnn açım bennnbana da gönder yaptıklarındannn ne zamandır pasta börek yemiyorum yaaa cnım çektiiiii koş yetiş hemencik akdeniz sahillerinden koştunmu yetişirsin
ivettt aş erdimm , açım ya birde ayy börek olsa da yesemmmmallah ıyılıgını versın adacım aserdın mı kızz
canım ya bızde yakınız ama hergun gıdılmıyor kuzum ya calıstıgım ıcın benımde evde ıslerım oluyor yorgun oluyorsun vs vs yanı ev hanımı olsaydım hergun gıderdım kesın
boyle olunca haftada 1-2 anca gıdebılıyoruz
hmm o zaman zor tabi gelemez kuzum.. ama şu işlerini ayarlada sen git bari, hasret giderirsiniz bitanem..
kız bu bizim yazdıklarımızı görmemişki ben diyim sanaayy bende çok açımmmm, şu işlerimi bitirsem çıkıcam yemeğe
bencede canım valla özellikle baktım geri dönüp yazmadımmıki diye, oysa yazmışımmm, ceza verelim biz naraaa
esine söyle sna da getirsin canım, akdeniz sahillerinden egeye ordn marmaraya hooppp
ivit ivit bende döndüm baktım, yazdığıma eminim ama çıkmadımı acaba die, evet ceza verelim börek yapıp getirsin bizeeeeayy hakkaten börek olsa da yesek, benmde canımı istettiniz heeeee
adacım sen gel valla ellerimle açarım sana börek
günaydın canlarım döktürmüşsünüz valla sabah biraz işlerim vardı öğleden sonra misafirim gelebilirde kendi çağımda bişeyler hazırladım
halevcim sizde durumlar nedir hayatım eşin buldumu kafasına göre bir doktor ne zaman başlayacak tedaviye
ay evet hepimiz aynı yerde olsak öğle aralarında buluşur yemek yerdik, ne güzel olurdu
ben geldım kızlarr bugun erkencıyımmnasılsınız bakalım
halevcım nasılsın sekerım yemege çıktın galıba afıyet olsun canım
kızlar ben ara verdim netten çıktım çok yazmışsınızdır diye geldim hiç yazılmamış.hepinizin işleri var sanırım.bende örgü başladım hayatımda ilk kez yapıyorum böle büyük bişey.oturma odamda köşe takımı var onun üzerine kıllı ipten örtü yapıyom.pek yazamıyorum ondan.bitirince serip fotosunu koyarım bakalım beğenecekmisiniz.
ooo hmarat hatun şimdide örgüyemi başladın, hiç anlamam ööle şeylerden ama yapana da bayılırım. beceriksizimdir anlıcaannn o konulardabitinc koy şekerimde görelim
kızlar ben ara verdim netten çıktım çok yazmışsınızdır diye geldim hiç yazılmamış.hepinizin işleri var sanırım.bende örgü başladım hayatımda ilk kez yapıyorum böle büyük bişey.oturma odamda köşe takımı var onun üzerine kıllı ipten örtü yapıyom.pek yazamıyorum ondan.bitirince serip fotosunu koyarım bakalım beğenecekmisiniz.
herkes nereye kayboldu
ayyy ada yıldızzz kusura bakmayında yani tam salaklığım üstümde okudum da unutmuşum heralde çünkü adanın mesajında beğeni bile tıklamışım valla işim yoğun ya arada size bakcam diye merakımdan hemen hızlı hızlı okuyorum kapatıyorum kafam durmuş o arada kusura bakmayın. Bi naz yapıyım didim yüzüme gözüme bulaştırdım. Neli börek istersiniz bacılarım
sanırım benim kırmızılar geliyo.karnım sinyal vermeye başladı.olmadığını biliyorum ama her ay yinede umutlanıyorum ya.
aynen canım bende anlamam.ama iki senedir evde oturunca bari dedim değişiklik olsun dün başladım bakalım becerebilirsem.
ayyy ada yıldızzz kusura bakmayında yani tam salaklığım üstümde okudum da unutmuşum heralde çünkü adanın mesajında beğeni bile tıklamışım valla işim yoğun ya arada size bakcam diye merakımdan hemen hızlı hızlı okuyorum kapatıyorum kafam durmuş o arada kusura bakmayın. Bi naz yapıyım didim yüzüme gözüme bulaştırdım. Neli börek istersiniz bacılarım
herkes nereye kayboldu
yaa sorma yogunuz gıremedık ayyy cok severım orgu ormeyı ınsanın kafasnı dagıtır valla bır guzel ornek olsa baslarım bende uzun zamandır bırsey yapmadım kıs olunca atkı orerdım bol bol herkese hedıye ederdım bebek patıkları yapıp kendıme saklardım guzel olanları dıgerlerını hedıye ederdım
ben burdayım
aaa borekse bende ıstıyorum belkı ıkı canlıyım ne bılıyorsuun
bende bende ıstıyorum kocişe nazlanmak
ay işlerim şinçik bitti kuzum
hamarat hatun bitince muhakkak koy resmini de bakalım ne kadan güzelmiş puan verelim
bende kocişime nazlanmak istiyorum dün akşam yanıma yaklaştı yok dedim yeni abdest aldım bozma didim emmeeeeeeeeeee boşuna dil döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?