Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyy kocişlere maşallah valla bizimkide dün akşam diyor bu ne ya böyle ayın senin yumurtanın belirlediği dönemlerde üst üste yap sonra aman bırsey vardır dur bekleyelım bekle aaa olmaz kı boyle doıyor

sorma güzelim yaaaa bizimkide sabretti sabretti bu sefer hayıra gelmedi

ayy sıkıldım işim çok emme çalışasım yok nedense
erkeklere o konuda laf geçmiyi bebeğim, şekil 1A dan da anlaşıldığı gibi

ayyy kocişlere maşallah valla bizimkide dün akşam diyor bu ne ya böyle ayın senin yumurtanın belirlediği dönemlerde üst üste yap sonra aman bırsey vardır dur bekleyelım bekle aaa olmaz kı boyle doıyor

ay sorma o herkeste aynı demekki yawrum ya, bizimkide ööle diyodu... yumurtlıcam die üst üste, sonra süresiz ara; anlamadım gitti ben bu işi diodu
hele ben geçen hamile kaldığımda ilişki olmadı,arkasından düşük oldu ilişki olmadı, bu hamilelik öncesi sadece 3 kere felen oldu, ondan sonra daha da olmadı. şimdi yasak bize biliosunuz yani kabaca ocaktan beri toplasan 5 kere olmadı bile yavaş yavaş yasağı kaldırsalar iyi olcak benim için sankim
adamlarıda salak ettik çocuk yapcez diyeeee

bazen benim ki laf anlıyor canım uzun ara olduğunda tutamıyom sadece
sizin yasakda kalksa ivet iyi oluveycek kocişine yazık gerçi sende özlemişsin

bazen benim ki laf anlıyor canım uzun ara olduğunda tutamıyom sadece
sizin yasakda kalksa ivet iyi oluveycek kocişine yazık gerçi sende özlemişsin

doktor deyince bizimkide laf anlıyooo şekerim
benm için, şuan sadece bebişin iyi olması önemli, hele şu kanamalar bi bitsinde kuzucum, ilişki her zaman olur nasılsa

seni seniiii baya bi dalmışsın kuzum baksana unutmuşsun, ivet börekten vazgeçmeyizz kızlar ortaya karışık söylemiş bile
bende bende ıstıyorum kocişe nazlanmak
oyy kuşum miniğin gelince bol bol yaparsın sende:92::92:
söz geçiremedin demek koçişine
adam haklı ranacımm dr belirliyor nerdeyse oda ödev gibi oluyor dimii

size de baya yasak oldu canım yaa adamcağız ne yapsın sende özledin demekk seni seniii bende yok hayır diyorum artık eskiden olsa yumurtlama dönemimde ne yapsam da koçişi kandırsam diye uğraşıyordum:18: ödev gibi olunca olmuyordu, şimdide de eşim peşimden koşuyor yok yorgunum deyip yatıyorumbaşlarda korkuyordu eşimde bebeğe bişey olur diye de son zamanlarda öğrendi artık bi zararı olmadığını

doktor deyince bizimkide laf anlıyooo şekerim
benm için, şuan sadece bebişin iyi olması önemli, hele şu kanamalar bi bitsinde kuzucum, ilişki her zaman olur nasılsa

tabisi canım eşinde miniği iyi olsun varsın 9 ay dayanır herhalde dimi benim kociş öle diyor tedaviden önce seni şu kadar mahrum bırakacam derim eşimde olsun yeterki herşey iyi gitsin ben her şekilde beklerim der

neyse canlarım ben kapatayım birazdan çıkacağım öpüyorum hepicinizi iyi akşamlar yarın görüşürük

yaa orda vurgulama hatası yapmışım aslında, demek istediğim, bu kadar zamandan sonra yasağı yavaş yavaş kaldırsınlar. bir erkeğe bu kadar ara verince benim için zor olacak anlamında yazmıştım. ama şimdi okuyunca hiç o anlama gelmediğini gördüm bende çok istiyomuşum gibi olmuş benm derdim bunca aradan sonra bana yazık, yavaş yavaş, yasak kalkmalı ortadan, benim için bu iyi olur diye dediydim

onlarda alıştılar napsınlar kuzum, sabretmeyi öğreniolar bölelikle,,,
hadi yarın görüşürz hayatım, iyi akşamlar :80:

evet hayatım bambaşka bir anlama geldi ilk yazdığın bu açıdan da doğru valla sana zor olacak,birde banyo sonrasında saçımın bozulmasına kıyamıyorum ben

ooo herkes kacmıs ben gene tek kaldım
karnım da agrımaya basladı yıne sanırım topıkde kımse olmayınca benım karnım agrıyor cozdum ben ısı

oyyyyy gene gozlerım börtlek oldu valla ya nekadan çok yazmısısınız bea
koçişlerden konu açılmıs valla benımde yumurtlama gununden buyana tık yok adamcagızım korkuyo bısey olcek dıe. ne yalan sölım benımde işime gelıyo çünkü yorulduk artık napsek bılemedım doktorada sormadım. suanlık bı rıskımızde yok napalım sizcee

ranacım hayırlısı tatlım.önümüze bakcaz artık.benimde eli kulağında geldim gelecek sanırım.

kızlar ya ben ultrason çekildim nede olsa bebek olsa görünürdü diye düşünmüştüm ama şimdi netten bakıyorumda gebeliğin 5.haftasında vajinal oltrasonda görülürmüş.belkim 5 haftadan küçükse görülmemiştir.acaba olabilirmi ya.umutlanmak istem,yorum ama bilmiyorum eşimde rüyasında görmüş.kızımız olacak yolda gördüm ben içime doğdu dedi.ama yinede sanmıyorum olacağını.o kadar polikistik over var rahim duvarı kalın yok polip şüpesi var dendi.bunca şeye rağmen olmaz heralde.hayırlısı.

günaydın canlarım hepinize

kızlar benım kırmızılar geldı haberınız olsun dedı

canım benim hayırlısı olsun demek ki nasibine daha var üzme o tatlı canını ara vermek istiyordun o molayla inşallah meleğin konuverir göbüşüne

tabisi druna soracaksın tatlım ama ilk 3 ay ilişki yasağı konuluyor benim bildiğim

canım 5 haftadan önce kese görünmüyor doğru yani herşey nasip olmaz diye birşey yok ki herşeyin hayırlısı eşinin rüyası da hayra çıkar inşallah canım

günaydın kızlar.bende gelen giden yok hala uykularım kaçıyo artık rüyama giriyo hep.olacaksa biran önce olsa.

günaydın canlarım dün elektrik kesildi sonrasındada misafirlerim geldi haber veremeden çıkmış gibi oldum neyse çok yazmamışsınız
adacım dün canın çekmiş hayatım ayy ayyy keşke yakın olabilsekte neler neler yapardım ben size canlarım benim gerçi nara ceza olarak ortaya karışık söylemişsiniz
valla ben hem anneme yakınım hemde şuan çalışmıyorum diye istediğim her fırsatta gidiyorum yanına uzak olmayı istemezdim allah hepimizin gönlüne göre versin inşl
ranacım geldimi hayatım kırmızılar bu ayda sıkma canını olurmu hayatım nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz
asyacım ör bakalım örgünüde bitirince koy bakalım ne güzel elinden geliyor böyle şeyler ben hiç bilmem anca kitap okurum ben evde tv ee bide siz inşl şu tedavi işin belli olurda hayatım annene gider bol bol hasret giderirsin
ayyy kocişlerden açmışsınız konuyu alın bizdende o kadar bebek istiyoruz diye aylarca alıştırdık yumoş dönemine bitince de adete kadar tık yok sonra olmayınca hoppp sil baştan valla ocak 19dan beri bizdede çok bişey yok zaten önce yasaktı sonra haftada 1izin verdi doktor eee bazen oda olmuyor hem eşim beni ve bebeği düşünüyor hemde hasta olmamdan korktuğundan düşünmüyor valla ama dönüşleri kötü olmasa bize
halevcim hayatım ben üroloji doktorunu sormuştum hayatım göz tedavisini biliyorum üroloji doktoru bulabildimi diye merak ettim ne aşamadasınız şuan diye

günaydın güzeller, sanki yağmurdan kurtuluyoruz yavaş yavaş, bugün accık güneşli burası....
kocam anasına söledi akşam hamile olduğumu, görünürde pek sevindirik oldu ama içini bilemem tabiii yakında öğreniriz ne de olsa....
sizler nasılsınız şekerler???

evet hayatım bambaşka bir anlama geldi ilk yazdığın bu açıdan da doğru valla sana zor olacak,birde banyo sonrasında saçımın bozulmasına kıyamıyorum ben

ay evet kuuzum bende okuyunca farketim yanlış ifade ettiğimi ben kendi derdime yanayım die sölemiştim ya sorma hayatım bende hele o gün fön felen çektirdiysem hiç kıyamıorum saçlarıma, bi yolunu bulup kaytarmaya bakıorum
ayyy sen bugün paşanı mı görcen bakiyimmmmmmmm

kızlar benım kırmızılar geldı haberınız olsun dedı

canım benim, çok üzüldüm ama elden de bişi gelmio biliosun, en azından bekletmeden geldi, ümitlendirmedi bizi... hiç bi zaman umudumuzu kaybetmioruz biliyosun, bu ay zamanı değilmiş miniğinin ama en kısa sürede mucizen seninle olacak bitanem
sen topiği açmamışsın bugün, denetimden dolayımı yoğunsun hayatın?

güzelim hamilelik durumuna göre değişiyor, benim kanamam olunca bize yasakladı mesela, bi sorun yoksa engel koymuyoşar, dr unun sölemesi gerekliydi aslında. sölemediğine göre yasak yoktur o zaman ayy sorma kuzum o kadar yorulmuşuzki aylardır, benmde nedense hiç içmden gelmio, yasakta zaten, rahatım

evet güzelim, 5. haftadan sonra vajinal ultrasonda görülüyo bebek, inş eşinin rüyası hayra çıkarda, süpriz yumurta geliverir hiç ööle o var, bu var nasıl olur die düşünme, rabbim vercek olduktan sonra, ne sorun olursa olsun gelir meleğin

günaydın canlarım hepinize

günaydın halevcim, nasılsın hayatım?
topişi sen açmışın bugün

nar börekler gelmedi hala, bekliyoruz bak
esincim sen nasılsın canım, minnoş annesine rahat verdimi dün?
nalancım sen de görünmüyosun ne zamandır, nerelerdesin?
erica, bebekten vazgeçtin bizide terkettin sanırsam
sevdecim, çok uzattın arayı bitanem, çok özledik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…