ayyy kocişlere maşallah valla bizimkide dün akşam diyor bu ne ya böyle ayın senin yumurtanın belirlediği dönemlerde üst üste yap sonra aman bırsey vardır dur bekleyelım bekle aaa olmaz kı boyle doıyor
ay işlerim şinçik bitti kuzum
hamarat hatun bitince muhakkak koy resmini de bakalım ne kadan güzelmiş puan verelim
bende kocişime nazlanmak istiyorum dün akşam yanıma yaklaştı yok dedim yeni abdest aldım bozma didim emmeeeeeeeeeee boşuna dil döktüm
ayyy kocişlere maşallah valla bizimkide dün akşam diyor bu ne ya böyle ayın senin yumurtanın belirlediği dönemlerde üst üste yap sonra aman bırsey vardır dur bekleyelım bekle aaa olmaz kı boyle doıyor
ayy sıkıldım işim çok emme çalışasım yok nedense
erkeklere o konuda laf geçmiyi bebeğim, şekil 1A dan da anlaşıldığı gibi
ay sorma o herkeste aynı demekki yawrum ya, bizimkide ööle diyodu... yumurtlıcam die üst üste, sonra süresiz ara; anlamadım gitti ben bu işi diodu
hele ben geçen hamile kaldığımda ilişki olmadı,arkasından düşük oldu ilişki olmadı, bu hamilelik öncesi sadece 3 kere felen oldu, ondan sonra daha da olmadı. şimdi yasak bize biliosunuzyani kabaca ocaktan beri toplasan 5 kere olmadı bile yavaş yavaş yasağı kaldırsalar iyi olcak benim için sankim
adamlarıda salak ettik çocuk yapcez diyeeee
bazen benim ki laf anlıyor canım uzun ara olduğunda tutamıyom sadece
sizin yasakda kalksa ivet iyi oluveycek kocişine yazıkgerçi sende özlemişsin
ayyy ada yıldızzz kusura bakmayında yani tam salaklığım üstümde okudum da unutmuşum heralde çünkü adanın mesajında beğeni bile tıklamışım valla işim yoğun ya arada size bakcam diye merakımdan hemen hızlı hızlı okuyorum kapatıyorum kafam durmuş o arada kusura bakmayın. Bi naz yapıyım didim yüzüme gözüme bulaştırdım. Neli börek istersiniz bacılarım
oyy kuşum miniğin gelince bol bol yaparsın sende:92::92:bende bende ıstıyorum kocişe nazlanmak
ay işlerim şinçik bitti kuzum
hamarat hatun bitince muhakkak koy resmini de bakalım ne kadan güzelmiş puan verelim
bende kocişime nazlanmak istiyorum dün akşam yanıma yaklaştı yok dedim yeni abdest aldım bozma didim emmeeeeeeeeeee boşuna dil döktüm
adam haklı ranacımmayyy kocişlere maşallah valla bizimkide dün akşam diyor bu ne ya böyle ayın senin yumurtanın belirlediği dönemlerde üst üste yap sonra aman bırsey vardır dur bekleyelım bekle aaa olmaz kı boyle doıyor
ayy sıkıldım işim çok emme çalışasım yok nedense
erkeklere o konuda laf geçmiyi bebeğim, şekil 1A dan da anlaşıldığı gibi
ay sorma o herkeste aynı demekki yawrum ya, bizimkide ööle diyodu... yumurtlıcam die üst üste, sonra süresiz ara; anlamadım gitti ben bu işi diodu
hele ben geçen hamile kaldığımda ilişki olmadı,arkasından düşük oldu ilişki olmadı, bu hamilelik öncesi sadece 3 kere felen oldu, ondan sonra daha da olmadı. şimdi yasak bize biliosunuzyani kabaca ocaktan beri toplasan 5 kere olmadı bile yavaş yavaş yasağı kaldırsalar iyi olcak benim için sankim
adamlarıda salak ettik çocuk yapcez diyeeee
doktor deyince bizimkide laf anlıyooo şekerim
benm için, şuan sadece bebişin iyi olması önemli, hele şu kanamalar bi bitsinde kuzucum, ilişki her zaman olur nasılsa
seni seniiii baya bi dalmışsın kuzum baksana unutmuşsun, ivet börekten vazgeçmeyizz kızlar ortaya karışık söylemiş bile
oyy kuşum miniğin gelince bol bol yaparsın sende:92::92:
söz geçiremedin demek koçişine
adam haklı ranacımmdr belirliyor nerdeyse oda ödev gibi oluyor dimii
size de baya yasak oldu canım yaa adamcağız ne yapsın sende özledin demekk seni seniii bende yok hayır diyorum artık eskiden olsa yumurtlama dönemimde ne yapsam da koçişi kandırsam diye uğraşıyordum:18: ödev gibi olunca olmuyordu, şimdide de eşim peşimden koşuyor yok yorgunum deyip yatıyorum başlarda korkuyordu eşimde bebeğe bişey olur diye de son zamanlarda öğrendi artık bi zararı olmadığını
tabisi canım eşinde miniği iyi olsun varsın 9 ay dayanır herhalde dimibenim kociş öle diyor tedaviden önce seni şu kadar mahrum bırakacam derim eşimde olsun yeterki herşey iyi gitsin ben her şekilde beklerim der
neyse canlarım ben kapatayım birazdan çıkacağım öpüyorum hepicinizi iyi akşamlar yarın görüşürük
yaa orda vurgulama hatası yapmışım aslında, demek istediğim, bu kadar zamandan sonra yasağı yavaş yavaş kaldırsınlar. bir erkeğe bu kadar ara verince benim için zor olacak anlamında yazmıştım. ama şimdi okuyunca hiç o anlama gelmediğini gördüm bende çok istiyomuşum gibi olmuş benm derdim bunca aradan sonra bana yazık, yavaş yavaş, yasak kalkmalı ortadan, benim için bu iyi olur diye dediydim
kızlar benım kırmızılar geldı haberınız olsun dedı
oyyyyy gene gozlerım börtlek oldu valla ya nekadan çok yazmısısınız bea
koçişlerden konu açılmıs valla benımde yumurtlama gununden buyana tık yok adamcagızım korkuyo bısey olcek dıe. ne yalan sölım benımde işime gelıyo çünkü yorulduk artıknapsek bılemedım doktorada sormadım. suanlık bı rıskımızde yok napalım sizcee
kızlar ya ben ultrason çekildim nede olsa bebek olsa görünürdü diye düşünmüştüm ama şimdi netten bakıyorumda gebeliğin 5.haftasında vajinal oltrasonda görülürmüş.belkim 5 haftadan küçükse görülmemiştir.acaba olabilirmi ya.umutlanmak istem,yorum ama bilmiyorum eşimde rüyasında görmüş.kızımız olacak yolda gördüm ben içime doğdu dedi.ama yinede sanmıyorum olacağını.o kadar polikistik over var rahim duvarı kalın yok polip şüpesi var dendi.bunca şeye rağmen olmaz heralde.hayırlısı.
evet hayatım bambaşka bir anlama geldi ilk yazdığınbu açıdan da doğru valla sana zor olacak, birde banyo sonrasında saçımın bozulmasına kıyamıyorum ben
oyyyyy gene gozlerım börtlek oldu valla ya nekadan çok yazmısısınız bea
koçişlerden konu açılmıs valla benımde yumurtlama gununden buyana tık yok adamcagızım korkuyo bısey olcek dıe. ne yalan sölım benımde işime gelıyo çünkü yorulduk artıknapsek bılemedım doktorada sormadım. suanlık bı rıskımızde yok napalım sizcee
kızlar ya ben ultrason çekildim nede olsa bebek olsa görünürdü diye düşünmüştüm ama şimdi netten bakıyorumda gebeliğin 5.haftasında vajinal oltrasonda görülürmüş.belkim 5 haftadan küçükse görülmemiştir.acaba olabilirmi ya.umutlanmak istem,yorum ama bilmiyorum eşimde rüyasında görmüş.kızımız olacak yolda gördüm ben içime doğdu dedi.ama yinede sanmıyorum olacağını.o kadar polikistik over var rahim duvarı kalın yok polip şüpesi var dendi.bunca şeye rağmen olmaz heralde.hayırlısı.
günaydın canlarım hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?