Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın kızlar.bende gelen giden yok hala uykularım kaçıyo artık rüyama giriyo hep.olacaksa biran önce olsa.

günaydın Asyacım evet geleceği varsa gelsinde insana daha fazla umut bağlamasın ama bi sürpriz yapmasını isteriz hayırlısı olur inşallah

günaydın Esinim hoşgeldin dimek elektrikleriniz gitmişti neyse tamda misfirin gelmiş canın sıkılmamıştır en azından, demek sizde de doğru düzgün tık yok hamiş olunca kocişden çekeceğiniz var sizin
canım üroloji drunu naptı bilmiyorum şuan başka meselelerimiz var o yüzden o hiç aklıma gelmedi bakarız sonra aciliyeti yok

günaydın kızlar.bende gelen giden yok hala uykularım kaçıyo artık rüyama giriyo hep.olacaksa biran önce olsa.

dün mü gelmesi gerekiodu cnm? gelcekse gelsin, gelmicekse de süprizi gelsin

günaydın esincim, demek elektrikler gitti, börek ve koca üzerine bayağı konuştuk dün ayy aylardır ööle yorulmuşuzki, inan canım istemio artık allahtan yasak da varda rahatım

canım bazen30.gün oluyo bazen 31.gün oluyo bazen 32.gün.bugün 32.gün oldu.bilmiyorum ya.bir hafta falan geçerse o zaman ümitlenmeye başlarım.ben birazdan çıkacam kızlar benim kaynana kızına geldi.benide seslediler bugün oraya gidecem.

evet evet bekle güzelim, en iyisi beklemek, yoksa insan kendini geriyor gerçekten..
amann yine mi geldi kaynanan, hadi gör bakam, bişi dersede sinirlenme sakın emi güzelim

hayırlısı olsun tatlım inşallah sürpriz gelir sana, hadi bakalım görüşürük o zaman

hoşbulduk bitanem evet valla iyi oldu gerçi elektiik çok geç gelmedi o arada bende son işlerimi hallettim giremedim tekrardan topiğe
anladım canım ben rapor çıkınca ondan tamamen kurtuldunuz sanmıştım dediğn gibiönce bu iş hallolsunda gerisi gelir allahın izniyle
günaydın hayatım evet baya konuşmuşsunuz canım hepimiz aynı dertten müzdarip olunca al bendende o kadar canım bu günler rahat günlerimiz bizde yasak yok şuan ama bebişden dolayı eşim duyarlı ve hassas
haytım dün rahattık bebişim bi sıkıntı vermedi bana hemde turşu bilem yedim banamısın demedi akşamda miniğimin dedesi bizi yemeğe götürdüm bayram yaptı içerde benimkideama şuan midemi karıştırıyor kahvaltımı yarııda bıraktım biraz midemi dinlendirip devam edeyim diye yoksa sonu çok kötü olacak gibi

o zaman heveslenmek için erken canım sen daha bekle inşl adetin gelmezse süpriz olur bebişin hepimize git bakalım görümcene gezmiş olursun havan değişir iyi gezmeler

günaydın Yıldızım demek kocişin kaynanaya söledi bebişi hadi bakalım inşallah bundan sonra şom ağzını açmaz gerçi açsada tınlama sakın tatlım

evet bugün açılışımız benden oldu Ranacım gelmedi sanırsam ağrıları var geçenkinde de fena olmuştu ya hayırlısı olsun

mideni kötü hissettiysen zorlama hayatım, az dinlendir, sonra devam edersin
oh paşacık yemeklere de gitmiş akşam, afiyet, bal, şeker olsun minik kuşuma

yok yok takmayı düşünmüyorum hayatım bişi dese bile
yaa evet ranayı merak ettim bende , denetimi vardı belki başı kalabalıktır, ondan gelemiyodur diye düşünüyorum. inş ağrısı sızısı yoktur

mideni kötü hissettiysen zorlama hayatım, az dinlendir, sonra devam edersin
oh paşacık yemeklere de gitmiş akşam, afiyet, bal, şeker olsun minik kuşuma

dinlendirdim hayatım iyi geldi böyle yapmam sağol hayatım
eşin söylemi kayınvaldene canım inşl bundan sonra herşey çok daha güzel olacak görünüşte sevindi içini bilmem diyosunya aman içinide salla ay benimle olduktan sonra yıldızları napim de eşin yeter sana

inşallah iyidir Ranacım

ay biz dünde çalıştık kociş nasın hasret kaldıysa bana 3 gün rahat vermedi bakalım bugün artık yok dicem herhalde o da izin verir bu gece dinlenmeme hani istemiyorda değilim ama ara verse iyi olu dimi

hee söledi yawrum, walla ilgilenmiyorum, tebrik etti bende teşekkür ettim o kadar... hiçç de umrumda değil bebeğimiz iyi olsun, eşim yanımda olsun o bana yeter

seni gidi gidi istemem ya cebime diyosun yani

ayy hakkaten açılışı hep rana yapardı denetimin yoğunluğundan giremedi diye düşünmek istiyorum

ee ben boşuna demiorum ara vermek de iyi değil diye
ayy esinin dediğine çok güldüm, istemem ama yan cebime koy
istiyosan devam, yorulduysan ara ver bebeeem

seni gidi gidi istemem ya cebime diyosun yani

ayy hakkaten açılışı hep rana yapardı denetimin yoğunluğundan giremedi diye düşünmek istiyorum

:78::78::78: napim kuzum ben kocişe hep öle yapıyom istemem yan cebime koy diyom ama eşim yanaşmazsa ben direk uyuyom yatağa girdim mi uyku moduna girerim ben ama işte kocişi bazen kandıramıyom

ee ben boşuna demiorum ara vermek de iyi değil diye
ayy esinin dediğine çok güldüm, istemem ama yan cebime koy
istiyosan devam, yorulduysan ara ver bebeeem

bende yorulmak yokda:78: acı oluyor özellikle ara verince su dökerken bile acım oluyor o yüzden ara vermem gerekiyor benim ama 3 gün kocişim sağolsun :95: ay bide evde kız kardeşim var misafir insan ister istemez çekiniyor dimi

:78::78::78: napim kuzum ben kocişe hep öle yapıyom istemem yan cebime koy diyom ama eşim yanaşmazsa ben direk uyuyom yatağa girdim mi uyku moduna girerim ben ama işte kocişi bazen kandıramıyom
en iyisi şekerim uyku koduna girmek doktoru verdiği ödev zamanı gibi olnca hiç iyi olmuyor uyumak için yatağa girince daha başka

evet canım ara verince bendede biraz acı ve korku oluyo ama napalım kaçınılmaz son
ayyy evde misafir olunca çok zor olurya allah kolaylık versin sana birde kız kardeşinmiş

canlarım günaydın ay bu ahfta bitsin artık manyağa döndüm size akşamki doktor randevumu anlatcam ama önceeee üstümde kalmasın yiyin garriiiii

canlarım günaydın ay bu ahfta bitsin artık manyağa döndüm size akşamki doktor randevumu anlatcam ama önceeee üstümde kalmasın yiyin garriiiii

ellerine sağlık Narcım çok güzel olmuş hadi bekliyoz dr da neler yaşadın bakem

acı oluyo evet tatlım yaa. ay evde biri varken bende rahat edemiorum emme erkeklere farketmio bebişim

oy oy oy , teşekkür ederiz efemmm, ayyyyyyy nasıl güzel görünüyoooooooo, gerçeğinden istiyorum bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…