Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

narcım ellerine sğlık hayatım çok teşekkür ederiz süper gözüküyor yanlız allahtan karnımı doyurmuştum

ya kızlar benim burnumun üzeride bi kaç tane siyah nokta çıktı sanırım hamilelikten çünkü cildim kuru ama burnum şuan hafif yağlı gibi napacam benya çok gıcık oldum bir akıl verin bana
internetten buldum bi tarif 1kşık mısır unu 1kaşık yoğurt bir limon kabuğu rendesi hemen gittim hazırladım ama sürmedim yüzüme limonu sarı sarı rengi çıkıyor ya ele ee ben yüzeme sürünce bebeğimin yüzünde leke olurmu diye düşündüm
yardım lütfen gıcık oldum

ayy hiç bilmem ki ne yapılır, siyah nokta bantları var, işe yarar mı bilmiorum, bi araştır bakalım hayatım. bilmediğin şeyleride yüzüne sürme ne olacağını bilemeyiz çünkü

nar hadi şekerim doktor maceranı beklioz, böreği yolladın bize, hala yazmadım şeker
nireeee kayboldun gene

rana kuşum adetin geldi demek umutluydum senden bu ay ama kısmet değilmiş ne güzel beraber vercektik müjde napalım artık Allahın takdirinden sual olunmazmış. Ama neden gelmedin denetleme var diye mi yoksa moralinmi bozuldu kuşum
yıldız dimek gaynanan öğrendi ama sana uzak Allaha yakın olsunda içinden ne geçirdiğini salla sen kocişine bebişine bak bitanem. Bi daha olmadı dimi kanaman
esin dimek sizdede ocaktan beri sayılı oldu amanınnn valla ben de korkmaya başladım hee bizim doktor bi arkadaşıma 3 ay yasak koydu ben hamiş olursam bizede koyar. Hoş dinleniriz biraz bebişimiz gelsin yiterki sabrederiz biz bunada
adaa şekerim sen doktoramı gitcen bugün ay elma kurdundan haberler getir bize hayırlısıyla
halev sen de az değilsin bacım istemem yan cebime koy falan istermisin hiç aklında yokken olmuyo zaten derken bebişin konuversin anneciğinin göbüşüne ayy işallahhhhh
Asyacım dimek adetin gelmedi henüz ama fazla takıntı yapma tatlım sonra gelceği varsa da stresten gecikcek sen bırak sal kendini gelceği varsa her şekilde gelir zaten.örgülerin bitincede koy fotolarını kızların dediği gibi. Utanalım kendimizden:26:
Nurcum tatlım doktorun bişey demediyse dikkat ederek fazla ters hareketlerde bulunmayarak devam edebilirsiniz bence de karnına baskı yapmayın yeter yani.

Bende dün akşam işallah hamile haberi olmadan son kez doktoruma gittim. Bundan sonra hep hamiş gitmeyi nasip etsin allahım. Rahim çok çok güzel durumda dedi. Bütün yumoşlarım çatlamış. Şikayet varmı dedi. Ağrılarım oluyo dedim belimde ve karnımda adet sancısı gibi ama hafif baya. Bazen şiddetleniyo. Çok iyi dedi. Ağrılar iyidir istediğimiz bişeydir dedi. Göğüslerimde taş vaziyetinde direk ama bişey demedim çünkü o çatlatma iğnesinden de olmuş olabilir. Aynı adete 1-2 gün kala olduğu gibi çok acıyo ve çok sert. Neyse hemşire vardı ultrasonda birde kadın dediki ay sizin bu ay olcak sanki öyle gibi geliyo bana dedi.:80: Doktroumda oya hanımın kalbi çok temizdir. İşallah hisleri doğru çıkar dedi. Neyse odaya geçtik progestan verdi sabah akşam birer tane. Uyku yapar dedi amaninnnn didim bahar yorgunluğu üstüne çok iyi gitcek. Kullan dedi 15 gün sürcek 13. günü yani aşılamadan sonraki 15. gün oluyo kan testi yapalım dedi. Ayyy dedim kalbim buna dayanırmı bilmiyorum o zaman gecikincede gelebilirsin o zamanki ruh halin nasıl elverirse dedi. İşşteee durum bundan ibaret canlarım artık bekleme sürecindeyim

ayy hiç bilmem ki ne yapılır, siyah nokta bantları var, işe yarar mı bilmiorum, bi araştır bakalım hayatım. bilmediğin şeyleride yüzüne sürme ne olacağını bilemeyiz çünkü

baktım canım siyahnokta bantlarına ama ondanda pek memnun olan yok kimisinde daha fazla çıkartmış olanı temizlemiş ama devamıda gelmiş bi kaç taneden gıcıklanırken fazlasını çıkartmayayım şimdi neyse cildimi elma sirkesi ve suyu karıştırıp temzileyeyim bunu bir zararı olmaz sanırm

ayyy narcım maşallah hayatım yumoşların çatır çatır çalamış demek o ağrıların olması iyiymiş ağrısın o zaman inşl hemşirenin içine doğan gerçek olur canım bu ay hamiş haberlerini alırz demek iki hafta sonraya verdi kan tahlilini hadi bakalım o zaman kendini hazır hissedersen yaparsın yoksa bekleriz şekerim adetinin geçmesini beklemeyi

ada doktora gidicekti dimi inşl hayırlı haberlerle gelir

esincim buhar banyosu yap yüzüne tatlım sonra gevşer onlar pamukla sıkarsın. Yada o tarifin mısır unu ve yoğurt olanı var sadece peeling gibi oluyo ama siyah noktaları tam çıkarıyomu bilemedim
Bu arada böreği koydum oraya hem sizin hem kendmin canını çektirdim iyi mi siz burada olsanız ben size ne börekler yaparım ayol meşhurdur benim böreklerim böyle su böreği gibi olur bayılır herkes

sağol hayatım sıkacak kadar değil canımya küçücük bi kaç nokta ama sşnşr bozucu etkisi büyük ama dediğin gibi o tarifi limonsuz yaparım buhar banyosunuda yaparımda sıkmam birde elma sirkesiyle temizledim yüzümü inşl artmaz ve olanıda yok eder çünkü hamilelikte hormonların etkisiyle sivilce ve siyah nokta 1o hamilenin 4de olabiliyomuş büyük bir oran
kızlar ben yemeğe gidiyorum afiyet olsun hepinize

afiyet olsun hayatım

canlarım gunaydın dıycem ama tunaydın oldu

benım kırmızlar geldı bu ay cok umutluyduk ama olmadı ne yapalım allahtan hayırlısını ıstemıstıkdık demmekı kısmetımızde bu ay yokmus
yanı cok uzuldum dun aksam falan ama yapacak bırsey yok

bu arada denetım devam edıyor cok yogunum sabah hem moral bozuklugundan hemde ıs yogunlugundan gıremedım canlarım gozlerım sısmıstı ağlamaktan

bırkac gorusme yaptım sızlere detaylı anlatacagım ama suan yazamıyorum ıslerımı bıraz olsun yerıne koyım yazacagm ınsallah canlarım benı merak etmıssınız cok sagolun
şimdi cok iyiyim ama düzeldim yani

basta kocısım olmak uzere annem ve tabiki sizler benim moralimi yerine getirdiniz canlarım gelmeye calısacagım yıne hepınızı

Son düzenleme:

canım ne güzel haberlerle gelmişsin, demek bekleme dönemine grildi artık, ohh maşallah yumoşlarda çatlamış gelsin o zaman bebişler kendini hazır hissettiğinde testini de yaptırır bizie halay çektirirsin inş walla senin kadar heyecanlı bir bekleyiş içindeyiz bizde, hayırlısı bakalım bitanem
bende iyiyim, takılmıorum kaynanaya merak etme dün akşam iraz fazla ayaktaydım, yine koyu akıntılar geldi ,kanama olarak gelmio şükür .. dinlenirsem sorun yok, çok ayakta kalırsam geliyo, hayırlısıyla cmt günü de bi gelse,daha da rahatlayacağız bakalım

yok yok bişi olmaz ondan esincim, narın dediği gibi buhar da yap, iyi gelebilir

aaa hatuna bak sen hamarat seniii böreklerde yaparmış, walla süper görünüyodu börek ne yalan söliyimmmm :116:

kızlar ben yemeğe gidiyorum afiyet olsun hepinize

afiyet olsun bebişimmmm :80:

canım benim, merak ettik seni, kıyamam sana ben ağlama nolurr, bugünlerde geçecek biliosun. şuan zamanı değilmiş, inş en kısa sürede nasip olacak bitanem..
sen işlerini toparla konuşuruz gene hayatım kendine çok dikkat et

napim Narım yaaaa öle olmak lazım benim kocişe yoksa elinden kurtulamam inşallah dediğin gibi kendiliğinden konuverir meleğim göbüşüme hayırlısı olsun

senin kontrolde süper geçmiş maşallah canım yumoşların hepisi çatlamış dimek ki sayılı günlere de girdik hadi bakalım inşallah Allahım müjdeli haberleri vermeyi nasip eder tatlım hazır olduğun zaman test yapar hepimiz halay başı yaparız Allahımın izniyle inşallah canım

canım benim umut büyük olunca sonu hüsranla biten herşey üzüyor ne yazık ki ağlayıp rahatlamak iyi gelmiştir Allahım hayırlısını versin artık üzme kendini Allahım tez vakitte hayırlısı ile meleğini gönderecektir sana sürpriz yaparak

ranacım bu kadar üzme hayatım kendini bizim elimizde olan bişe yok malesefki keşke elimizde olsada istediğimiz heran hamile kalabilsek yazık o gözyaşlarına hem kendini hemde çevrendekileri üzme
bak denetimin devam ediyormuş ona yoğunlaş kafanı dağıtırsın tasarladığın düşüncelerinde neymiş bakalım merak ettim hayatım çabuk gelde anlat

kızlar şu annelik akademisinden hamileyim kitabının 2.banada geldi artık bu benim bebeğinde kısmetimidir yoksa gönderenin cinsliğindenmidir bilemem aldım koydum kenara elbet bir sahibi çıkar

ellerinde çok herhal çifter çifter yolluyolar, yada bizim bebeklerimiz şanslı esincim

kızlar benım kırmızılar geldı haberınız olsun dedı
ayy canım benim yaa nasılda umutluyduk, demek diğer aya nasip. Üzülme desekde üzüleceksin biliyorum ama kendini yıpratma güzelim inşalalh yeni ay yeni umutların olsun, diğer aya halayını çekeriz emi kuzum iyi ol yeterki, gelecek elbet anzlı bebişin
canım öncelikle druna so, bizde bi sorun yoktu ama eşim ve ben çok korkuyorduk başlarda, 9-10 hafta olana kdar yapmamıştık, diğer hamiş topiklerinden öğrendiğim kadarıyla bi zararı yokmuş üstelik doğumu kolaylaştırıyormuş, tabi drunuz yasak koymadıysa.
canım hiç öyle düşünme Rabbim nasip ettiyse neden olmasın güzelim hadi bakalım inşallah eşinin hisleri yanılmaz
seninde elktikler gitti demek , valla ç.ok iyi olurdu yakın olsak güzelim , biz çene çalmaktan iş de yapamazdık
maşallahh kızz iyi üşenmiyorsun valla , ama canlı tutmak lazım tabi eşler için çok güzel bir duygu tabisi
canlarım günaydın ay bu ahfta bitsin artık manyağa döndüm size akşamki doktor randevumu anlatcam ama önceeee üstümde kalmasın yiyin garriiiii

hühhüüüüü :84::84: ya narrrr dünden beri canım istiyor zaten resmi bi gördümm , yutkundum resmen yaaa, bende isityorum hemde peynirli börek yapmışsın sanırım yaaa:84: amaninnn yufka alıp yapmalı bariiii:84:
canım valla bende yoğurt limon karışımı iyi gelir derler, birde yoğurt karbonat, ama bende sürmeye cesaret edemiyorum kiii, bebişimde bişey olur diye, ay doğru mu bilmem ama et elleme falan bebeğinde leke olur diyorlar:26:
ayy ne güzel gelişmeler var canımm hepsi çatlamış demek ayy hadi inşalalhhh meleğin gelecek canım yaaa, çok heyecanlandım valla

ben istiyorum amaaa yalancı su böreği yapıyorum bende ehh seninkini yemeyince seninki kadar mı bilemiyorum tabiiii ay fena canım çekti narr, yufka alıp yapayım bari işler bi müsade verirse bana

Kızlar gelelim benim dr macerama, dün gece hiö rahat uyuyamadım bebişimi göreceğiz diye, rüya gördüm eşime yolda anlattım, dedim ki kend, drumuz yokmuş hep dışardaymış ve biz akşama kadar onu beklemiş oluyoruz sonra geliyor bu seferde ultrason cihazı bozuk oluyor onu yapmaya çalışıyor çok vakit kaybediyoruz ama sonunda görüyoruz miniğimizi dedim , dedim kiiii geldik hastaneye odasına çıktık yok daha erken dedik beklerken diğer bi dr bizi uyardı ilker hocanın toplantısı var bugün gelmeyecekkk hah dedi eşim açtın yine şom ağzını e buraya kadar gelmişken pipisine bakan dra girelim bari , Allahımmm bi sıra var görmeniz lazım millet ona gelmiş, ay bekle bekle canım çıktı 2 kere dedik burdayız bekliyoruz diye şu hastam bitsin alacagım dedi emme ben bi fena oldum, eşim oturttu beni ama o hastane fırfır dönüyor sanki, bi yanda yanma geldi elim ayağım titremeye başladı, su falan içtim sonra sonra kendime geldim, sonra bizi çağırdı bizi renkli ultrason ile bakıyor o odaya çıkana kadar konuştuk tam 2 hafta olmuşmuydu sizin didiii:26: bende şey olmadı salı günü olacak ama çok merak ettik dedim:26: ilker hocaya geldik olmayınca siz bakın dedik nasıl denir dimi ya o kadarda kibar bi adam ki nazikçe merak etmeyin 2 hafta normal bi süre dedi, yani zırtpırt gelmeyin demeye getiriyor. çok aşırı yoğun olunca idrar kesesine ve genel durumuna baktı ,yani normale yakın dedi böbreklerde zarar yok 2,3 hafta sonra görüşürüz dedi, genel durumu nasıl peki dedim iyi gayet dedi. 5 dk içinde çıktık zati , çok yoğundu adam. Hftaya kendi drumza gideceğiz artık bende ne hayaller kurdum bebişimin heryerine bakacağım kilosunu boyunu soracagım demiştim
bu şekilde devam edecek stent takılırsa bile ne kadar geç takarsak o kadar iyi dedi,

Ranacım tatlım benim hoş geldin sana ne kadar ağlama desek ne kadar üzülme desek boş biliyorum insanın o içinde oluşan boşluğu sadece bunu yaşayan anlar. Ama zamanı gelcek canım bizimde o boşluğu bebeklerimizle doldurduğumuz günler gelcek işallah. Ağla at içindekini ama fazla uzun tutma bu rahatlama olayını çünkü en başta eşini ve çevrendekileri üzme eşlerimiz hem duruma hem de bizlere üzülüyorlar ama belli edemiyorlar onlar da çok yıpranıyor. Biraz dinlenmeye al kendini bakalım. Ne var kafanda canım merak ettirme bizi çok
Kızlar ya işallah çekcez 15 gün sonra halayımı umutluyum kendimden bu ay. Karnım ağrıyo devamlı bu arada ada gelse de söylese ondada olmuşmu aşılamadan sonra
Esincim demek 2 kitap geldi sanada bebeklerinizin kısmeti işte Allah hep böyle kısmetli yapsın onları işallah

esincim kız sana da mı 2. yi yolladılar , ay hakkaten ya şansınızdan yada herkese mi 2 yolluyorlar anlamadım , yıldızında öyle ya tesadüfmü acaba, bebişlerin bol şansı olsun inşallah.

Nar kuşum geldim ben bitanem, evet canım aşılama sonrası öyle aşırı olmadı karn ağrım ama diğer aylar gibi de değildim, üşütmüş falan da olabilirim diyordum ben ,kendimi dinlemeyide sevdeden öğrenmiştim yum. ne zaman büyür çatladığında ne olur bilmiyordum başta. Sonra kendimi dinlemeye başlamıştım. Ama adet tarihine 3 gün kala aşırı karın ağrım başlamıştıki duramıyordum ağlıyordum hatta, doğum sancısı o olsa gerek:26: inşallah seninde yerleşme ağrılarıdır canım ,bende ya sanki sen hamiş olacaksın gibi geliyor, aşılama önceside hep öyle hissediyordum. Hadi Rabbim yüzünüzü güldürsün.

Halevcim bi ara yanlış okumadıysam başka şeyler var aklımızda demişsin bitanem kötü bir durum yok dimi

orası öle kuzum eşe ne var sanki olan bize oluyiiii
ah canım senin rüyanda gerçeğe mi dönmüş ne demek drunuzun toplantısı varmış neyseki başka dra görünebilmişsiniz ve gayet iyiymiş paşanın durumu naftaya kendi drunuza görünürsünüz ayrıntılı daha rahat bakar herşeyin yolunda olmasına sevindik tatlım

bende diyordum valla ben geldim hiç kimse kalmamış diye evet canım son 1 aydır bize bakan dra gittik, emme o da bu kadar sık gelmenize gerek yok demek istedi:26: Hala normale göre biraz büyük ama böbreklere zrara vermemesi önemli, çok şükür bakalım inşallah hep böyle olurda, paşam doğunca nasıl ameliyat olacak yaa minick olacak pipisi de:26:
esinin eltisinin bebeğide öyleymiş ya hep o aklıma geliyor bak onlarda da sorun olmamış diye:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…