Halevcim bi ara yanlış okumadıysam başka şeyler var aklımızda demişsin bitanem kötü bir durum yok dimi
yok kuzum başka meselelerle uğraşmaktan eşimle üroloji konusunu konuşmaya fırsatımız olmadı ve zaten aciliyetimiz yok demiştim Esincime, şimdilik bişi yok ama parasal durumdan biraz batık durumdayız anne-babaya para verdik birazcık zor durumda olduklarından ve bu ay acayip ödememiz var arabanın muayenesi de var napacaz bilmiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
anladım kuzum, Allah başka dert vermesin bitanem , ödenir borçlarınız dert etmeyin, bu ay değilde diğer ay daha rahat edersiniz kuşum, Allah ödeme kolaylığı versin cümlemize.
Kızlar gelelim benim dr macerama, dün gece hiö rahat uyuyamadım bebişimi göreceğiz diye, rüya gördüm eşime yolda anlattım, dedim ki kend, drumuz yokmuş hep dışardaymış ve biz akşama kadar onu beklemiş oluyoruz sonra geliyor bu seferde ultrason cihazı bozuk oluyor onu yapmaya çalışıyor çok vakit kaybediyoruz ama sonunda görüyoruz miniğimizi dedim , dedim kiiii geldik hastaneye odasına çıktık yok daha erken dedik beklerken diğer bi dr bizi uyardı ilker hocanın toplantısı var bugün gelmeyecekkkhah dedi eşim açtın yine şom ağzını e buraya kadar gelmişken pipisine bakan dra girelim bari , Allahımmm bi sıra var görmeniz lazım millet ona gelmiş, ay bekle bekle canım çıktı 2 kere dedik burdayız bekliyoruz diye şu hastam bitsin alacagım dedi emme ben bi fena oldum, eşim oturttu beni ama o hastane fırfır dönüyor sanki, bi yanda yanma geldi elim ayağım titremeye başladı, su falan içtim sonra sonra kendime geldim, sonra bizi çağırdı bizi renkli ultrason ile bakıyor o odaya çıkana kadar konuştuk tam 2 hafta olmuşmuydu sizin didiii:26: bende şey olmadı salı günü olacak ama çok merak ettik dedim:26: ilker hocaya geldik olmayınca siz bakın dedik nasıl denir dimi ya o kadarda kibar bi adam ki nazikçe merak etmeyin 2 hafta normal bi süre dedi, yani zırtpırt gelmeyin demeye getiriyor. çok aşırı yoğun olunca idrar kesesine ve genel durumuna baktı ,yani normale yakın dedi böbreklerde zarar yok 2,3 hafta sonra görüşürüz dedi, genel durumu nasıl peki dedim iyi gayet dedi. 5 dk içinde çıktık zati , çok yoğundu adam. Hftaya kendi drumza gideceğiz artık bende ne hayaller kurdum bebişimin heryerine bakacağım kilosunu boyunu soracagım demiştim
bu şekilde devam edecek stent takılırsa bile ne kadar geç takarsak o kadar iyi dedi,
Kızlar ya işallah çekcez 15 gün sonra halayımı umutluyum kendimden bu ay. Karnım ağrıyo devamlı bu arada ada gelse de söylese ondada olmuşmu aşılamadan sonra
Esincim demek 2 kitap geldi sanada bebeklerinizin kısmeti işte Allah hep böyle kısmetli yapsın onları işallah
offf yaaa, siz ilk yazdığınızda verdiğim cevaplar, sitenin bakıma alınmasıyla uçtu gitti
canım benm hoşgeldin.. kız sen randevu almadan mı gittin adama da bulamadınbak şükür ki böbreklerinde sorun yokmuş, miniğinde iyimiş dr un yoğun olduğundan bakamamıştır kuzum, sen bi dahaki gidişinde bol bol bakarsın oğluşuna, istediklerinide sorarsın bitanem
demek üstü kapalı zırp pırt gelmeyin demeye getirdi dr unaaa meraklı anneyiz biz diyeydin şekerim
inş 15 gün sonra senin halayını çekicez bitanemcanı gönülden hepimiz bu anı beklioruz. sen hele bi hamileyim de ben burda havai fişek bile atarım kuzum
inşallah benim ağrılarım da seninki gibi sonuçlanır canım benim. içindeki anne hisler,i doğru ç.ıkar umarım. bebişini de görmüşsün gene kısa da olsa.neyse böbreklerinde sorun olmasında sonradan olcağı ameliyat büyük bişey değil anladığım kadarıyla. hem belki ona bile gerek kalmaz. kız bu arada senin rüyalar çıkıyo heralde bigün bizede rüyaya yatesincim kız sana da mı 2. yi yolladılar , ay hakkaten ya şansınızdan yada herkese mi 2 yolluyorlar anlamadım , yıldızında öyle ya tesadüfmü acaba, bebişlerin bol şansı olsun inşallah.
Nar kuşum geldim ben bitanem, evet canım aşılama sonrası öyle aşırı olmadı karn ağrım ama diğer aylar gibi de değildim, üşütmüş falan da olabilirim diyordum ben ,kendimi dinlemeyide sevdeden öğrenmiştim yum. ne zaman büyür çatladığında ne olur bilmiyordum başta. Sonra kendimi dinlemeye başlamıştım. Ama adet tarihine 3 gün kala aşırı karın ağrım başlamıştıki duramıyordum ağlıyordum hatta, doğum sancısı o olsa gerek:26: inşallah seninde yerleşme ağrılarıdır canım ,bende ya sanki sen hamiş olacaksın gibi geliyor, aşılama önceside hep öyle hissediyordum. Hadi Rabbim yüzünüzü güldürsün.
Halevcim bi ara yanlış okumadıysam başka şeyler var aklımızda demişsin bitanem kötü bir durum yok dimi
aminnnnnnnnn kuzummmm patlat valla hakkındırrrofff yaaa, siz ilk yazdığınızda verdiğim cevaplar, sitenin bakıma alınmasıyla uçtu gitti
canım benm hoşgeldin.. kız sen randevu almadan mı gittin adama da bulamadınbak şükür ki böbreklerinde sorun yokmuş, miniğinde iyimiş dr un yoğun olduğundan bakamamıştır kuzum, sen bi dahaki gidişinde bol bol bakarsın oğluşuna, istediklerinide sorarsın bitanem
demek üstü kapalı zırp pırt gelmeyin demeye getirdi dr unaaa meraklı anneyiz biz diyeydin şekerim
inş 15 gün sonra senin halayını çekicez bitanemcanı gönülden hepimiz bu anı beklioruz. sen hele bi hamileyim de ben burda havai fişek bile atarım kuzum
yok kuzum başka meselelerle uğraşmaktan eşimle üroloji konusunu konuşmaya fırsatımız olmadı ve zaten aciliyetimiz yok demiştim Esincime, şimdilik bişi yok ama parasal durumdan biraz batık durumdayız anne-babaya para verdik birazcık zor durumda olduklarından ve bu ay acayip ödememiz var arabanın muayenesi de var napacaz bilmiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
canım drlarımız karışmasın, sürekli gittiğim kendi drumuzdan biz hiç bi zaman randevu almıyoruz ki, hep ayrıca bize bakıveriyor öyle sıra falan beklemiyoruz ki, o olmadığı için de gelmişken pipisine baktıralım dedik, kendi drumuz o olmayınca da bütün detayına bakmıyor , sadece pipisine birde genel bakıyor o kadar ilk gittiğimizde çok muayene etmişti herşeyine bakmıştı ama son gidişlerimizde genelde çişini yapmışmı ona bakıyor.Haftaya da kendi drumuza gideceğiz artık.
kızlar gelemıyorum yaa aklım hep sızde cok yazmayın barı nasıl okuycam o kadar gecmısı olmadı ozet gecersınız adacım bebegını gormussun herhalde canım en azından ıyı oldugunu bılıyorsun detaylı olarak kendı doktoruna gıdersın artık
ah halevcım valla bızde bu ay sıkıstık malum alınacak seyden dolayı bakalım yaa off sıkıntı ama odenır saglık olsun yeter
narcım senınde kontrolun ıyı gecmıs ınsallah sen guldur bu ay yuzumuzu canım tutunsun annecıgıne mınıgın guzelım
esıncım bak senın bebısdemı kısmetlı onada ıkı tane gelmıs yada dedıgınız gıbı cıfter cıfter gonderıyor bırı
yıldızcım sen nasılsın guzelım
asyacım sıkma kendını ne mucızeler duyuyoruz belkı hıcbır tedavıye gerek kalmadan gelıverır mınıgın
ayyy arada gelmeye calısacagım yıne guzeller
canlarım iyi akşamlar öpüyorum hepicinizi yarın görüşürüz
inşallah benim ağrılarım da seninki gibi sonuçlanır canım benim. içindeki anne hisler,i doğru ç.ıkar umarım. bebişini de görmüşsün gene kısa da olsa.neyse böbreklerinde sorun olmasında sonradan olcağı ameliyat büyük bişey değil anladığım kadarıyla. hem belki ona bile gerek kalmaz. kız bu arada senin rüyalar çıkıyo heralde bigün bizede rüyaya yat
aminnnnnnnnn kuzummmm patlat valla hakkındırrr
canım allah ödeme kolaylığı versin sorma hepimiz hep borçla yaşıyoruz birde ev işine giriyoruz şimdi biz allah hepimize güç kuvet versin ödemek için. 1+1 almaya karar verdik kiraya vercez. başka türlü ev sahibi olamıcaz baktık
evet canım haftaya gideceğiz inşallah, sen nasılsın ? işlerimi hemencik hallet inşallh güzelimkızlar gelemıyorum yaa aklım hep sızde cok yazmayın barı nasıl okuycam o kadar gecmısı olmadı ozet gecersınız adacım bebegını gormussun herhalde canım en azından ıyı oldugunu bılıyorsun detaylı olarak kendı doktoruna gıdersın artık
ah halevcım valla bızde bu ay sıkıstık malum alınacak seyden dolayı bakalım yaa off sıkıntı ama odenır saglık olsun yeter
narcım senınde kontrolun ıyı gecmıs ınsallah sen guldur bu ay yuzumuzu canım tutunsun annecıgıne mınıgın guzelım
esıncım bak senın bebısdemı kısmetlı onada ıkı tane gelmıs yada dedıgınız gıbı cıfter cıfter gonderıyor bırı
yıldızcım sen nasılsın guzelım
asyacım sıkma kendını ne mucızeler duyuyoruz belkı hıcbır tedavıye gerek kalmadan gelıverır mınıgın
ayyy arada gelmeye calısacagım yıne guzeller
inşallah benim ağrılarım da seninki gibi sonuçlanır canım benim. içindeki anne hisler,i doğru ç.ıkar umarım. bebişini de görmüşsün gene kısa da olsa.neyse böbreklerinde sorun olmasında sonradan olcağı ameliyat büyük bişey değil anladığım kadarıyla. hem belki ona bile gerek kalmaz. kız bu arada senin rüyalar çıkıyo heralde bigün bizede rüyaya yat
aminnnnnnnnn kuzummmm patlat valla hakkındırrr
canım allah ödeme kolaylığı versin sorma hepimiz hep borçla yaşıyoruz birde ev işine giriyoruz şimdi biz allah hepimize güç kuvet versin ödemek için. 1+1 almaya karar verdik kiraya vercez. başka türlü ev sahibi olamıcaz baktık
atacam atacam bebişim, bi sürü fişek atacam sana inş, hakkındır yanii
inş hayırlı olur eviniz bebişim, ödeme gücü versin Allahım hepimize
narcım ev almaya karar verdiniz demek tatlım Rabbim ödeme gücü verrsin ,hayırlı uğurlu olur inşallah. Borç hiç bi zaman bitmiyor kızlar ya her dönemde farklı borçlar çıkıyor, borçsusuz diyeni görmedim ben daha
herkeslere günaydın canlarım :79: hayırlı cumalar olsun ınsallah tum dualarımızın kabul olması dılegıyle topiği açayım sonra yadırgıyorsunuz alıştınız benim açmama
işlere başlamadan önce yazayım dedim kuzularım dün atladıklarım varsa kusura bakmayın
evet bır yanlıs anlasılma olmus galıba karar almadım bır gorusme yaptım onu yazacagım demıstım sımdı adet olunca rahım fılmı konusu gundeme geldı tabı cektırecegım burda kazen den de olumlu cevap alınca radyomar dıye bır goruntuleme merkezını aradım ıste korkuyordum bılıyorsunuz telefondaı kız benı doktora aktardı ıste konustuk falan dedım ben anestezılı olmak ıstıyorum dedım neden dedı korkuyorum korkacak hıcbırsey yok normal jınekolojık muayenezı oluyorsanız bunuda olursunuz dedı bende spekulumdan korkuyorum zaten basıncla alacagım acıya dayanırım dedım bızım spekulumlar doktorların hastanelerde kullandıgından kucuk dedı
normalde anestezılı olun demem gereklı cunku ekstradan para kazanırım 200 tl daha neden olmasın ama bosuna vucudunuza anestezı alacaksınız hemde bosuna 200 tl yı cope atmıs olacaksınız dedı
farzedın cocugunuz var geldı sıze anne okulda ası olacakmısız ama ben korkuyorum ve anestezı ıle olmak ıstıyorum dedı yanı nasıl buna ızın vermezsenız buda oyle bırsey ıste falan dedı
ama soylede bırsey var masaya yattınız baktınız cok zorlanıyorsunuz bız sıze aaa artık masaya yattınız bır kere sıze ıskence cektırcez dıyemeyız tabıı hemen anestezı uzmanını cagırırız ıgneyı yapar bızde ondan sonra ıslemem devam ederız dedı adamın konusmasından cok rahatladım ne zaman gelmem gerekıyor dedım adet olduktan 1. ve 9. gunune kadar gelınebılır ama adetınız bıtmıs olsun dedı
bılıyorsunuz bu hafta sonu gıdıyor benınkı o yuzden hem araba onda olacak hemde onsuzda gıtmek ıstemıyorum bıraz uzak bıze bu gıdecegımız yerde zaten ısten de ızın alma olasılıgım yok bu ara bende obur aya randevu alıp bu rahım fılmınden kurtulmus olacagım ınsallah bakalım arkadaslarım ıste boyle bıraz uzun oldu ama
canım ya uzuldum bak sımdı gene ama yapacak bısey yok tatlım sabredeceksın sabrın sonu selamettır canımm
ranacım hayırlısı tatlım.önümüze bakcaz artık.benimde eli kulağında geldim gelecek sanırım.
canlarım günaydın ay bu ahfta bitsin artık manyağa döndüm size akşamki doktor randevumu anlatcam ama önceeee üstümde kalmasın yiyin garriiiii
rana kuşum adetin geldi demek umutluydum senden bu ay ama kısmet değilmiş ne güzel beraber vercektik müjdenapalım artık Allahın takdirinden sual olunmazmış. Ama neden gelmedin denetleme var diye mi yoksa moralinmi bozuldu kuşum
ranacım bu kadar üzme hayatım kendini bizim elimizde olan bişe yok malesefki keşke elimizde olsada istediğimiz heran hamile kalabilsek yazık o gözyaşlarına hem kendini hemde çevrendekileri üzme
bak denetimin devam ediyormuş ona yoğunlaş kafanı dağıtırsın tasarladığın düşüncelerinde neymiş bakalım merak ettim hayatım çabuk gelde anlat
kızlar şu annelik akademisinden hamileyim kitabının 2.banada geldi artık bu benim bebeğinde kısmetimidir yoksa gönderenin cinsliğindenmidir bilemem aldım koydum kenara elbet bir sahibi çıkar
bu arada çarşamba akşamı eve gittim işte isyerinde hastalanmıstım eşimede birsey soylemedım telefonda eve vardım oturdum bırden gozyaslarım dokulmeye basladı ama boyle sınırlerı bosalırya ınsanın oyle esım ne oldu dedı o da korktu bırsey mı oldu dıye tabı ben yok bırsey falan neyse dedım hastalandım canım kocacımne yapalım askım kısmet degılmıs bu kadar uzulmene deger mı canım benım herseyı denerız nıye sıkıyorsun canını asılama yaptırırız olmadımı tub bebek olmadımı ben sana gıder hastaneden bır tane araklarım dedı olmadı cocuk esırgeme kurumundan alırız kuzum sen kafanı takma boyle seylere falan sakınlestırdı benı sağolsun
sonra dedı dur sana cıg kofte alayım sen seversın moralın yerıne gelır gıttı aldı kuzucum ama yedıgımden bırsey anlamadım ama sımdı cok cok daha ıyıyım allaha sukur allahtan hayırlısını ıstıyoruz ınsallah onun bıldıgı dogru zamanda gelecek mınıgım
bak kocişin seni düşünüyor maşallah güzel motive etmiş seni moralin yerine gelsin diye de hemencecik çiğköfteni alıp gelmişdaha ne istersin kuzum inşallah bebeğin de vakti zamanında göbüşüne konuverecek Allahımın izniyle
canım benim ne iyi doktormuş hatırlarsan bir kaç ay önce benim başıma geleni rahim filmi araştırırken. aradığım poliklinikteki hemşire anestezisiz dayanamazsınız diyip benim moralimi altüst etmişti. gayet de dayandım hemi de biri kapalı olmasına rağmen. adam çok güzel anlatmış. hadi önümüzdeki ay bu da çıksın aradan da kurtul kafan rahat etsin. işallah grek kalmadan bu ay sürpriz yapar hazır sen salmışken birazherkeslere günaydın canlarım :79: hayırlı cumalar olsun ınsallah tum dualarımızın kabul olması dılegıyle topiği açayım sonra yadırgıyorsunuz alıştınız benim açmama
işlere başlamadan önce yazayım dedim kuzularım dün atladıklarım varsa kusura bakmayın
evet bır yanlıs anlasılma olmus galıba karar almadım bır gorusme yaptım onu yazacagım demıstım sımdı adet olunca rahım fılmı konusu gundeme geldı tabı cektırecegım burda kazen den de olumlu cevap alınca radyomar dıye bır goruntuleme merkezını aradım ıste korkuyordum bılıyorsunuz telefondaı kız benı doktora aktardı ıste konustuk falan dedım ben anestezılı olmak ıstıyorum dedım neden dedı korkuyorum korkacak hıcbırsey yok normal jınekolojık muayenezı oluyorsanız bunuda olursunuz dedı bende spekulumdan korkuyorum zaten basıncla alacagım acıya dayanırım dedım bızım spekulumlar doktorların hastanelerde kullandıgından kucuk dedı
normalde anestezılı olun demem gereklı cunku ekstradan para kazanırım 200 tl daha neden olmasın ama bosuna vucudunuza anestezı alacaksınız hemde bosuna 200 tl yı cope atmıs olacaksınız dedı
farzedın cocugunuz var geldı sıze anne okulda ası olacakmısız ama ben korkuyorum ve anestezı ıle olmak ıstıyorum dedı yanı nasıl buna ızın vermezsenız buda oyle bırsey ıste falan dedı
ama soylede bırsey var masaya yattınız baktınız cok zorlanıyorsunuz bız sıze aaa artık masaya yattınız bır kere sıze ıskence cektırcez dıyemeyız tabıı hemen anestezı uzmanını cagırırız ıgneyı yapar bızde ondan sonra ıslemem devam ederız dedı adamın konusmasından cok rahatladım ne zaman gelmem gerekıyor dedım adet olduktan 1. ve 9. gunune kadar gelınebılır ama adetınız bıtmıs olsun dedı
bılıyorsunuz bu hafta sonu gıdıyor benınkı o yuzden hem araba onda olacak hemde onsuzda gıtmek ıstemıyorum bıraz uzak bıze bu gıdecegımız yerde zaten ısten de ızın alma olasılıgım yok bu ara bende obur aya randevu alıp bu rahım fılmınden kurtulmus olacagım ınsallah bakalım arkadaslarım ıste boyle bıraz uzun oldu ama
amin canım allah daha güzellerini size nasip etsin.bizimde aklımızda yatırım amaçlı yoktu ama eşimin müvekkili yapıyor bu siteyi. o ısrar etmiş uygun fiyatda ç.ıkarmış eşime girdik biyola bakalım allah yardımcımız olsungünaydın canlarım hayırlı cumalar, mübarek günün hürmetine edilen bütün dualarımız kabul olur inşallah
hayırlı olsun tatlım Allahım ödeme kolaylığı versin keşke bizde yatırım amaçlı alabilsek kuzum ya ne yazık ki oda imkansız çünkü bütün parayı kredi olarak çekeceğiz ve bu bizi zorlayacak, eğer yatırım amaçlı çekersek bize ekstra masraf olacak
yaaa narcım yaa ellerıne saglık valla sen yapmıssın gıbı ne guzel zaten senın boreklerınde meshurmus bak ayy valla gelcem ızmıre gezmeye yaparsın artık borecıklerınden
bu arada çarşamba akşamı eve gittim işte isyerinde hastalanmıstım eşimede birsey soylemedım telefonda eve vardım oturdum bırden gozyaslarım dokulmeye basladı ama boyle sınırlerı bosalırya ınsanın oyle esım ne oldu dedı o da korktu bırsey mı oldu dıye tabı ben yok bırsey falan neyse dedım hastalandım canım kocacımne yapalım askım kısmet degılmıs bu kadar uzulmene deger mı canım benım herseyı denerız nıye sıkıyorsun canını asılama yaptırırız olmadımı tub bebek olmadımı ben sana gıder hastaneden bır tane araklarım dedı olmadı cocuk esırgeme kurumundan alırız kuzum sen kafanı takma boyle seylere falan sakınlestırdı benı sağolsun
sonra dedı dur sana cıg kofte alayım sen seversın moralın yerıne gelır gıttı aldı kuzucum ama yedıgımden bırsey anlamadım ama sımdı cok cok daha ıyıyım allaha sukur allahtan hayırlısını ıstıyoruz ınsallah onun bıldıgı dogru zamanda gelecek mınıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?