Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Halevcim bi ara yanlış okumadıysam başka şeyler var aklımızda demişsin bitanem kötü bir durum yok dimi

yok kuzum başka meselelerle uğraşmaktan eşimle üroloji konusunu konuşmaya fırsatımız olmadı ve zaten aciliyetimiz yok demiştim Esincime, şimdilik bişi yok ama parasal durumdan biraz batık durumdayız anne-babaya para verdik birazcık zor durumda olduklarından ve bu ay acayip ödememiz var arabanın muayenesi de var napacaz bilmiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin

anladım kuzum, Allah başka dert vermesin bitanem , ödenir borçlarınız dert etmeyin, bu ay değilde diğer ay daha rahat edersiniz kuşum, Allah ödeme kolaylığı versin cümlemize.

offf yaaa, siz ilk yazdığınızda verdiğim cevaplar, sitenin bakıma alınmasıyla uçtu gitti

canım benm hoşgeldin.. kız sen randevu almadan mı gittin adama da bulamadın bak şükür ki böbreklerinde sorun yokmuş, miniğinde iyimiş dr un yoğun olduğundan bakamamıştır kuzum, sen bi dahaki gidişinde bol bol bakarsın oğluşuna, istediklerinide sorarsın bitanem
demek üstü kapalı zırp pırt gelmeyin demeye getirdi dr un aaa meraklı anneyiz biz diyeydin şekerim

inş 15 gün sonra senin halayını çekicez bitanem canı gönülden hepimiz bu anı beklioruz. sen hele bi hamileyim de ben burda havai fişek bile atarım kuzum

canım drlarımız karışmasın, sürekli gittiğim kendi drumuzdan biz hiç bi zaman randevu almıyoruz ki, hep ayrıca bize bakıveriyor öyle sıra falan beklemiyoruz ki, o olmadığı için de gelmişken pipisine baktıralım dedik, kendi drumuz o olmayınca da bütün detayına bakmıyor , sadece pipisine birde genel bakıyor o kadar ilk gittiğimizde çok muayene etmişti herşeyine bakmıştı ama son gidişlerimizde genelde çişini yapmışmı ona bakıyor.Haftaya da kendi drumuza gideceğiz artık.

kızlar gelemıyorum yaa aklım hep sızde cok yazmayın barı nasıl okuycam o kadar gecmısı olmadı ozet gecersınız adacım bebegını gormussun herhalde canım en azından ıyı oldugunu bılıyorsun detaylı olarak kendı doktoruna gıdersın artık

ah halevcım valla bızde bu ay sıkıstık malum alınacak seyden dolayı bakalım yaa off sıkıntı ama odenır saglık olsun yeter

narcım senınde kontrolun ıyı gecmıs ınsallah sen guldur bu ay yuzumuzu canım tutunsun annecıgıne mınıgın guzelım

esıncım bak senın bebısdemı kısmetlı onada ıkı tane gelmıs yada dedıgınız gıbı cıfter cıfter gonderıyor bırı

yıldızcım sen nasılsın guzelım
asyacım sıkma kendını ne mucızeler duyuyoruz belkı hıcbır tedavıye gerek kalmadan gelıverır mınıgın

ayyy arada gelmeye calısacagım yıne guzeller

canlarım iyi akşamlar öpüyorum hepicinizi yarın görüşürüz

inşallah benim ağrılarım da seninki gibi sonuçlanır canım benim. içindeki anne hisler,i doğru ç.ıkar umarım. bebişini de görmüşsün gene kısa da olsa.neyse böbreklerinde sorun olmasında sonradan olcağı ameliyat büyük bişey değil anladığım kadarıyla. hem belki ona bile gerek kalmaz. kız bu arada senin rüyalar çıkıyo heralde bigün bizede rüyaya yat
aminnnnnnnnn kuzummmm patlat valla hakkındırrr

canım allah ödeme kolaylığı versin sorma hepimiz hep borçla yaşıyoruz birde ev işine giriyoruz şimdi biz allah hepimize güç kuvet versin ödemek için. 1+1 almaya karar verdik kiraya vercez. başka türlü ev sahibi olamıcaz baktık

bebeğim ben yanlış anlamışım, şimdi oldu

ben iyiyim güzelim walla senden gelcek haberleri bekliyorum, merak ettim, aldığın kararlar ne? seni beklioruz sabırsızlıkla bitanem...

canlarım iyi akşamlar öpüyorum hepicinizi yarın görüşürüz

güle güle canımcım, yarın görüşürüz :80:

atacam atacam bebişim, bi sürü fişek atacam sana inş, hakkındır yanii
inş hayırlı olur eviniz bebişim, ödeme gücü versin Allahım hepimize

halevcim sizede güç kuvvet versin Allahım

kızlar ben her an çıkabilirim, nereye kayboldu demeyin, patronum burda zırt pırt gelio toplantı yapıoz. çıkış saati gelince kaçabilirim haber vermeden öpüldünüz kocaman

evet canım haftaya gideceğiz inşallah, sen nasılsın ? işlerimi hemencik hallet inşallh güzelim

doğumdan sonra kolay bi ameliyat diyorlar ama benim şimdiden yüreğim cız ediyor minnacık şeyşükür cnaım ya böyle 2 haftada bir kontrol edilecek artık.Genelde çıkıyor cnaım rüyalarım, sabahta yolda anlattım eşime gittik hakkatende drumuz yoktu, genelde eşim şom ağızlı diyor böyle durumlarda:26: ayy kuzum rüyalarıma söz geçirebilsem seninle ilgili de görürüm inşallah cnaım inşalalh ilk seferde gelsin yavrucunnn

narcım ev almaya karar verdiniz demek tatlım Rabbim ödeme gücü verrsin ,hayırlı uğurlu olur inşallah. Borç hiç bi zaman bitmiyor kızlar ya her dönemde farklı borçlar çıkıyor, borçsusuz diyeni görmedim ben daha

atacam atacam bebişim, bi sürü fişek atacam sana inş, hakkındır yanii
inş hayırlı olur eviniz bebişim, ödeme gücü versin Allahım hepimize

sağolun canlarımmm işallah rahatlıkla öderiz yatırım amaçlı alıyoruz zaten özel üni.var evin yanında ona güvenip aldık 1+1 yani ya kiraya vercez yada bitince satarız belki. allah hepimize daha güzellerini nasip etsin oturmaya içinde yavrucuklarımız ve eşlerimizle sağlıkla işallah

herkeslere günaydın canlarım :79: hayırlı cumalar olsun ınsallah tum dualarımızın kabul olması dılegıyle topiği açayım sonra yadırgıyorsunuz alıştınız benim açmama

işlere başlamadan önce yazayım dedim kuzularım dün atladıklarım varsa kusura bakmayın

evet bır yanlıs anlasılma olmus galıba karar almadım bır gorusme yaptım onu yazacagım demıstım sımdı adet olunca rahım fılmı konusu gundeme geldı tabı cektırecegım burda kazen den de olumlu cevap alınca radyomar dıye bır goruntuleme merkezını aradım ıste korkuyordum bılıyorsunuz telefondaı kız benı doktora aktardı ıste konustuk falan dedım ben anestezılı olmak ıstıyorum dedım neden dedı korkuyorum korkacak hıcbırsey yok normal jınekolojık muayenezı oluyorsanız bunuda olursunuz dedı bende spekulumdan korkuyorum zaten basıncla alacagım acıya dayanırım dedım bızım spekulumlar doktorların hastanelerde kullandıgından kucuk dedı
normalde anestezılı olun demem gereklı cunku ekstradan para kazanırım 200 tl daha neden olmasın ama bosuna vucudunuza anestezı alacaksınız hemde bosuna 200 tl yı cope atmıs olacaksınız dedı
farzedın cocugunuz var geldı sıze anne okulda ası olacakmısız ama ben korkuyorum ve anestezı ıle olmak ıstıyorum dedı yanı nasıl buna ızın vermezsenız buda oyle bırsey ıste falan dedı
ama soylede bırsey var masaya yattınız baktınız cok zorlanıyorsunuz bız sıze aaa artık masaya yattınız bır kere sıze ıskence cektırcez dıyemeyız tabıı hemen anestezı uzmanını cagırırız ıgneyı yapar bızde ondan sonra ıslemem devam ederız dedı adamın konusmasından cok rahatladım ne zaman gelmem gerekıyor dedım adet olduktan 1. ve 9. gunune kadar gelınebılır ama adetınız bıtmıs olsun dedı
bılıyorsunuz bu hafta sonu gıdıyor benınkı o yuzden hem araba onda olacak hemde onsuzda gıtmek ıstemıyorum bıraz uzak bıze bu gıdecegımız yerde zaten ısten de ızın alma olasılıgım yok bu ara bende obur aya randevu alıp bu rahım fılmınden kurtulmus olacagım ınsallah bakalım arkadaslarım ıste boyle bıraz uzun oldu ama

günaydın canlarım hayırlı cumalar, mübarek günün hürmetine edilen bütün dualarımız kabul olur inşallah

hayırlı olsun tatlım Allahım ödeme kolaylığı versin keşke bizde yatırım amaçlı alabilsek kuzum ya ne yazık ki oda imkansız çünkü bütün parayı kredi olarak çekeceğiz ve bu bizi zorlayacak, eğer yatırım amaçlı çekersek bize ekstra masraf olacak

günaydın canım drla konuşman iyi olmuş en azından kafanda bi fikir oluştu hadi bakalım Allahım hayırlısını versin

canım ya uzuldum bak sımdı gene ama yapacak bısey yok tatlım sabredeceksın sabrın sonu selamettır canımm

canım evet geldı hayırlısı olsun ne yapalım kısmetımızde bu ay yokmus

ranacım hayırlısı tatlım.önümüze bakcaz artık.benimde eli kulağında geldim gelecek sanırım.

aynen guzelımonumuzdekı aylara bakacagız artıkım senınkı geldımı :44:

canlarım günaydın ay bu ahfta bitsin artık manyağa döndüm size akşamki doktor randevumu anlatcam ama önceeee üstümde kalmasın yiyin garriiiii

yaaa narcım yaa ellerıne saglık valla sen yapmıssın gıbı ne guzel zaten senın boreklerınde meshurmus bak ayy valla gelcem ızmıre gezmeye yaparsın artık borecıklerınden

canım evet geldı ne yapalım kısmet degılmıs dedık neysekı moralım duzeldı canım

geldim canım anlattım evet su ara dusunecek bırsey bulamıyorum kafamı kasıyacak vaktım olmuyor ama sıze bakıyorum ıste arada

bu arada çarşamba akşamı eve gittim işte isyerinde hastalanmıstım eşimede birsey soylemedım telefonda eve vardım oturdum bırden gozyaslarım dokulmeye basladı ama boyle sınırlerı bosalırya ınsanın oyle esım ne oldu dedı o da korktu bırsey mı oldu dıye tabı ben yok bırsey falan neyse dedım hastalandım canım kocacım ne yapalım askım kısmet degılmıs bu kadar uzulmene deger mı canım benım herseyı denerız nıye sıkıyorsun canını asılama yaptırırız olmadımı tub bebek olmadımı ben sana gıder hastaneden bır tane araklarım dedı olmadı cocuk esırgeme kurumundan alırız kuzum sen kafanı takma boyle seylere falan sakınlestırdı benı sağolsun
sonra dedı dur sana cıg kofte alayım sen seversın moralın yerıne gelır gıttı aldı kuzucum ama yedıgımden bırsey anlamadım ama sımdı cok cok daha ıyıyım allaha sukur allahtan hayırlısını ıstıyoruz ınsallah onun bıldıgı dogru zamanda gelecek mınıgım

narcım ev alıyormussunuz canım benım hayırlı olsun allah utandırmasın borc odenıyor valla ne yapalım bızdede su ara cok borc var ama ne yapcaz mecbur yanı borcuz oldugumuzu hatırlamıyorum kı ben allah kuvvetını verır calısır oderız guzelım yatırım olarak ıyı dusunmussunuz unıversıte yakınında olunca ıyı olur sızın orda nasıl kıralar bılmıyroum ama bızım bu bolgede 1+1 daıreler 1.500,00 -1.750,00 tl ye gıdıyor valla

adacım canım benım bebısını ınslalah kendı doktorunda daha detaylı gorursun kuzum benım sıkma canını

yıldızcım esın kayınvalıdene soylemıs ıyı sevınmıs bak ınsallah yurekten sevınmıstır guzelım bırsey derse takma kafana amannn dedıgın gıbı bır kocısın bır sen bırde bebegınız kendınıze yetersınız guzelım

esincim
ohh kayınpederın yemege goturmus sızı senınkıde bayram etmıs ıcerde ayy kuzum ne guzel bızımkıler bızı goturmez bızden beklerler bızı yemege gotursunler dıye

halevcım
ay sorma guzelım yaa bızdede sıkısıklık var bu ara ama ınslalah feraha cıkarız en kısa zamanda canım

asya,nur,erica(sanırım artık ugramıyor cocuk fıkrınden vazgectıya) melike sizler nasılsınız?
sevdemde uzun zaman oldu yıne ugramadı

bak kocişin seni düşünüyor maşallah güzel motive etmiş seni moralin yerine gelsin diye de hemencecik çiğköfteni alıp gelmiş daha ne istersin kuzum inşallah bebeğin de vakti zamanında göbüşüne konuverecek Allahımın izniyle

sağol halevcim inşallah kuzum sennınkıde oyle olacak ınsallah kendılıgınden gelıverecek

canım benim ne iyi doktormuş hatırlarsan bir kaç ay önce benim başıma geleni rahim filmi araştırırken. aradığım poliklinikteki hemşire anestezisiz dayanamazsınız diyip benim moralimi altüst etmişti. gayet de dayandım hemi de biri kapalı olmasına rağmen. adam çok güzel anlatmış. hadi önümüzdeki ay bu da çıksın aradan da kurtul kafan rahat etsin. işallah grek kalmadan bu ay sürpriz yapar hazır sen salmışken biraz
amin canım allah daha güzellerini size nasip etsin.bizimde aklımızda yatırım amaçlı yoktu ama eşimin müvekkili yapıyor bu siteyi. o ısrar etmiş uygun fiyatda ç.ıkarmış eşime girdik biyola bakalım allah yardımcımız olsun

kuşummm sen benden börek iste yeterki misafir ol gel bana börekler açayım sanaaa
amaninnnnnnnnn konşularrrrr yetişinnnn bebek araklıyilerrrr ne güzel teskin emiş kocacın seni bırak evlat edinmeyi falan bizler bu kocişlerimizle birbirimize de yeteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…