arkadaşlar bi sorum olcak doktorum yumurtamın 1 tanesinin büyüdüğünü ama çatlamadıgını 12 gün içerisinde çatlayabilir dedi yumurtası ilk muayenede çatlamayan ve o ay hamile kalan varmııı
günaydın şekerler.yüzümü bile yıkamadan topiğe geldim valla.nasılsınız nası gidiyor hayat.
narcım demek yumoşlar çatlamış bekliyonuz hadi bakalım ya.sanki bencede bu sefer olacak içime öle doğuyor benim.bu arada dün görümceme gittiştimya oda beni rüyasında hamile görmüş.rüyalarım hep çıkar diyo.eşimde iş çıkışı oraya geldi hep ordaydık dün.örgümü öremedim hiç.ne zaman bitecek bilmiyorum.
hala hastalanmadım bende.ama sanki olacak gibiyim bilmiyorum bakalım.yoksa yine gecikmeler mi başladı emin değilim.inşallah gecikme falan olmadan gelecekse gelir ya.
günaydın canlarım hayırlı cumlar Alllah dualarınızı kabul etsin.Bende bugün yoğunum arada gireceğim .
Halevcim sen nasılsın güzelim
valla bizim aldığımız bölgede etmez o kadar daha yeni yeni gelişen alışveriş merkezleri falan kurulan bir yer 1000 tlye yakın kira eder diyorlar canım bakalım işallahnarcım ev alıyormussunuz canım benım hayırlı olsun allah utandırmasın borc odenıyor valla ne yapalım bızdede su ara cok borc var ama ne yapcaz mecbur yanı borcuz oldugumuzu hatırlamıyorum kı benallah kuvvetını verır calısır oderız guzelım yatırım olarak ıyı dusunmussunuz unıversıte yakınında olunca ıyı olur sızın orda nasıl kıralar bılmıyroum ama bızım bu bolgede 1+1 daıreler 1.500,00 -1.750,00 tl ye gıdıyor valla
kolay gelsin canım özletme kendinikızlar ben denetıme gerı donuyorum bıraz bakayım dedım yazdım da yazdım yaa
neyse arada gelmeye calısırım yıne
canım ben de yumurta çatlamadan hamile kalındığını duymadım nası gircek spermcikler ama gecikmen varsa doktora git çatlamayan yumurta kist olabiliyor:26:arkadaşlar bi sorum olcak doktorum yumurtamın 1 tanesinin büyüdüğünü ama çatlamadıgını 12 gün içerisinde çatlayabilir dedi yumurtası ilk muayenede çatlamayan ve o ay hamile kalan varmııı
ay canım işallah hepimizin gönlünden geçen gerçek olur bu ay. ya sen bi test yapsana yani bir umut şeklinde değil de neden gecikiyo o yüzden çıkmazsa doktora gidersin en azından o polip falan mı gecikme yapıyor o anlamda diyorum tatlım. keşke çift çizgi çıksa :79:günaydın şekerler.yüzümü bile yıkamadan topiğe geldim valla.nasılsınız nası gidiyor hayat.
narcım demek yumoşlar çatlamış bekliyonuz hadi bakalım ya.sanki bencede bu sefer olacak içime öle doğuyor benim.bu arada dün görümceme gittiştimya oda beni rüyasında hamile görmüş.rüyalarım hep çıkar diyo.eşimde iş çıkışı oraya geldi hep ordaydık dün.örgümü öremedim hiç.ne zaman bitecek bilmiyorum.
hala hastalanmadım bende.ama sanki olacak gibiyim bilmiyorum bakalım.yoksa yine gecikmeler mi başladı emin değilim.inşallah gecikme falan olmadan gelecekse gelir ya.
günaydın canlarım hayırlı cumlar Alllah dualarınızı kabul etsin.Bende bugün yoğunum arada gireceğim .
Ranacım canım drun ne kadar güzel açıklamış cnaım ya, bencede çok haklı boşuna neden anestezi alacaksın ki, bi anda olup bitiyor güzelim spekulumda öyle canım hiç korkma telaş edersen daha çok acır. Demek diğer aya düşünüyorsun inşallah gelir miniğinde gerek kalmaz bu işlemlere. Ayy ne güzel bak koçişin de sonsuz destek vermiş cnaım. Çiğ köfteyi de yemişsin bak afiyet bal şeker olsun cnaım.
Asyacım adetin gelmemiş güzelim inşallah yavrun gelir kırmızılar yerine.
Esincim sende iyisin dimi ,paşamızda iyimi
Narcım sen alınganlık yapamadın geçen gün ama ben yapayım mı sana hıı söle bakimmmben dün yazmıştım börekle ilgili bi sürü şey hiç yorum neyin yapmamışsın,bende hızlı okudum amanin yazdında görmedinmi yoksa
Yıldızcım gelmemişsin güzelim sen nasılsın miniğin nasıl ?
evet ya sevde bayadır girmiyor
halevcim şekerim sen nasılsın tatlım yıldız da gelmemiş bugün sakin topicimiz
biz bu arada dün akşam da çalıştık hemi de kocacım uyuyakalmıştım uyandırdı beni kalk ödev var didi. allahım bugünleri de mi görcektik. sonrada diyo ki bana ailelerimize nası söylicez yemeğe götürelim falan dur dedim bi gelsin de bebik söyleriz. yok yok gelcek zaten şimdiden planlamamız lazım diyo
bir de benim gündüzleri hep karnımda bve belimde ağrı var akşam azalıyo gündüz hep ince bir sızı
sağolun canlarımmm işallah rahatlıkla öderiz yatırım amaçlı alıyoruz zaten özel üni.var evin yanında ona güvenip aldık 1+1 yani ya kiraya vercez yada bitince satarız belki. allah hepimize daha güzellerini nasip etsin oturmaya içinde yavrucuklarımız ve eşlerimizle sağlıkla işallah
herkeslere günaydın canlarım :79: hayırlı cumalar olsun ınsallah tum dualarımızın kabul olması dılegıyle topiği açayım sonra yadırgıyorsunuz alıştınız benim açmama
işlere başlamadan önce yazayım dedim kuzularım dün atladıklarım varsa kusura bakmayın
evet bır yanlıs anlasılma olmus galıba karar almadım bır gorusme yaptım onu yazacagım demıstım sımdı adet olunca rahım fılmı konusu gundeme geldı tabı cektırecegım burda kazen den de olumlu cevap alınca radyomar dıye bır goruntuleme merkezını aradım ıste korkuyordum bılıyorsunuz telefondaı kız benı doktora aktardı ıste konustuk falan dedım ben anestezılı olmak ıstıyorum dedım neden dedı korkuyorum korkacak hıcbırsey yok normal jınekolojık muayenezı oluyorsanız bunuda olursunuz dedı bende spekulumdan korkuyorum zaten basıncla alacagım acıya dayanırım dedım bızım spekulumlar doktorların hastanelerde kullandıgından kucuk dedı
normalde anestezılı olun demem gereklı cunku ekstradan para kazanırım 200 tl daha neden olmasın ama bosuna vucudunuza anestezı alacaksınız hemde bosuna 200 tl yı cope atmıs olacaksınız dedı
farzedın cocugunuz var geldı sıze anne okulda ası olacakmısız ama ben korkuyorum ve anestezı ıle olmak ıstıyorum dedı yanı nasıl buna ızın vermezsenız buda oyle bırsey ıste falan dedı
ama soylede bırsey var masaya yattınız baktınız cok zorlanıyorsunuz bız sıze aaa artık masaya yattınız bır kere sıze ıskence cektırcez dıyemeyız tabıı hemen anestezı uzmanını cagırırız ıgneyı yapar bızde ondan sonra ıslemem devam ederız dedı adamın konusmasından cok rahatladım ne zaman gelmem gerekıyor dedım adet olduktan 1. ve 9. gunune kadar gelınebılır ama adetınız bıtmıs olsun dedı
bılıyorsunuz bu hafta sonu gıdıyor benınkı o yuzden hem araba onda olacak hemde onsuzda gıtmek ıstemıyorum bıraz uzak bıze bu gıdecegımız yerde zaten ısten de ızın alma olasılıgım yok bu ara bende obur aya randevu alıp bu rahım fılmınden kurtulmus olacagım ınsallah bakalım arkadaslarım ıste boyle bıraz uzun oldu ama
bu arada çarşamba akşamı eve gittim işte isyerinde hastalanmıstım eşimede birsey soylemedım telefonda eve vardım oturdum bırden gozyaslarım dokulmeye basladı ama boyle sınırlerı bosalırya ınsanın oyle esım ne oldu dedı o da korktu bırsey mı oldu dıye tabı ben yok bırsey falan neyse dedım hastalandım canım kocacımne yapalım askım kısmet degılmıs bu kadar uzulmene deger mı canım benım herseyı denerız nıye sıkıyorsun canını asılama yaptırırız olmadımı tub bebek olmadımı ben sana gıder hastaneden bır tane araklarım dedı olmadı cocuk esırgeme kurumundan alırız kuzum sen kafanı takma boyle seylere falan sakınlestırdı benı sağolsun
sonra dedı dur sana cıg kofte alayım sen seversın moralın yerıne gelır gıttı aldı kuzucum ama yedıgımden bırsey anlamadım ama sımdı cok cok daha ıyıyım allaha sukur allahtan hayırlısını ıstıyoruz ınsallah onun bıldıgı dogru zamanda gelecek mınıgım
yıldızcım esın kayınvalıdene soylemıs ıyı sevınmıs bak ınsallah yurekten sevınmıstır guzelım bırsey derse takma kafana amannn dedıgın gıbı bır kocısın bır sen bırde bebegınız kendınıze yetersınız guzelım
arkadaşlar bi sorum olcak doktorum yumurtamın 1 tanesinin büyüdüğünü ama çatlamadıgını 12 gün içerisinde çatlayabilir dedi yumurtası ilk muayenede çatlamayan ve o ay hamile kalan varmııı
günaydın şekerler.yüzümü bile yıkamadan topiğe geldim valla.nasılsınız nası gidiyor hayat.
valla bizim aldığımız bölgede etmez o kadar daha yeni yeni gelişen alışveriş merkezleri falan kurulan bir yer 1000 tlye yakın kira eder diyorlar canım bakalım işallah
biz bu arada dün akşam da çalıştık hemi de kocacım uyuyakalmıştım uyandırdı beni kalk ödev var didi. allahım bugünleri de mi görcektik. sonrada diyo ki bana ailelerimize nası söylicez yemeğe götürelim falan dur dedim bi gelsin de bebik söyleriz. yok yok gelcek zaten şimdiden planlamamız lazım diyo
bir de benim gündüzleri hep karnımda bve belimde ağrı var akşam azalıyo gündüz hep ince bir sızı
esincim tam diyodum seni unuttum sen de gelmişsin yıldız esin hoşgeldiniz nasılsınız bacılar güzel annelerr
canım dün senin yazını okudum o kadar yazdım yazdım topik bakıma geçti sinir oldum bekledim biraz baktım olacak gibi değil anneme gidicektim zaren kalktım gittimbende diyordum valla ben geldim hiç kimse kalmamış diyeevet canım son 1 aydır bize bakan dra gittik, emme o da bu kadar sık gelmenize gerek yok demek istedi:26: Hala normale göre biraz büyük ama böbreklere zrara vermemesi önemli, çok şükür bakalım inşallah hep böyle olurda, paşam doğunca nasıl ameliyat olacak yaa minick olacak pipisi de:26:
esinin eltisinin bebeğide öyleymiş ya hep o aklıma geliyor bak onlarda da sorun olmamış diye:26:
amin canım allah ödeme kolaylığı versin hepimize borçsuz insan yok malesef bu devirdeyok kuzum başka meselelerle uğraşmaktan eşimle üroloji konusunu konuşmaya fırsatımız olmadı ve zaten aciliyetimiz yok demiştim Esincime, şimdilik bişi yok ama parasal durumdan biraz batık durumdayız anne-babaya para verdik birazcık zor durumda olduklarından ve bu ay acayip ödememiz var arabanın muayenesi de var napacaz bilmiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin
evet hayatım bebişim içerde bayram etti kayınpederim değil canım babam götürdü yemeğe ama kayınpederimde götürür bizden beklemezler bizi götürürlernarcım ev alıyormussunuz canım benım hayırlı olsun allah utandırmasın borc odenıyor valla ne yapalım bızdede su ara cok borc var ama ne yapcaz mecbur yanı borcuz oldugumuzu hatırlamıyorum kı benallah kuvvetını verır calısır oderız guzelım yatırım olarak ıyı dusunmussunuz unıversıte yakınında olunca ıyı olur sızın orda nasıl kıralar bılmıyroum ama bızım bu bolgede 1+1 daıreler 1.500,00 -1.750,00 tl ye gıdıyor valla
adacım canım benım bebısını ınslalah kendı doktorunda daha detaylı gorursun kuzum benım sıkma canını
yıldızcım esın kayınvalıdene soylemıs ıyı sevınmıs bak ınsallah yurekten sevınmıstır guzelım bırsey derse takma kafana amannn dedıgın gıbı bır kocısın bır sen bırde bebegınız kendınıze yetersınız guzelım
esincim ohh kayınpederın yemege goturmus sızı senınkıde bayram etmıs ıcerde ayy kuzum ne guzel bızımkıler bızı goturmez bızden beklerler bızı yemege gotursunler dıye
halevcım ay sorma guzelım yaa bızdede sıkısıklık var bu ara ama ınslalah feraha cıkarız en kısa zamanda canım
asya,nur,erica(sanırım artık ugramıyor cocuk fıkrınden vazgectıya) melike sizler nasılsınız?
sevdemde uzun zaman oldu yıne ugramadı
canım rabbim görümcenin rüyalarını hayra çıkarsın inşl miniğine vesile olsungünaydın şekerler.yüzümü bile yıkamadan topiğe geldim valla.nasılsınız nası gidiyor hayat.
sağol hayatım iyiyim miniğimde iyi inşl içimde olduğunu biliyorumya heran göremesemde yetiyor bana bugün biraz başım ağrıyor 8de uyandım 9kadar döndüm durdum yatakta hadi oğlum annenin başı ağrıyor biraz daha uyuylım dedim pat dalmışım uykuya 11di uayndımgünaydın canlarım hayırlı cumlar Alllah dualarınızı kabul etsin.Bende bugün yoğunum arada gireceğim .
Ranacım canım drun ne kadar güzel açıklamış cnaım ya, bencede çok haklı boşuna neden anestezi alacaksın ki, bi anda olup bitiyor güzelim spekulumda öyle canım hiç korkma telaş edersen daha çok acır. Demek diğer aya düşünüyorsun inşallah gelir miniğinde gerek kalmaz bu işlemlere. Ayy ne güzel bak koçişin de sonsuz destek vermiş cnaım. Çiğ köfteyi de yemişsin bak afiyet bal şeker olsun cnaım.
Asyacım adetin gelmemiş güzelim inşallah yavrun gelir kırmızılar yerine.
Esincim sende iyisin dimi ,paşamızda iyimi
Narcım sen alınganlık yapamadın geçen gün ama ben yapayım mı sana hıı söle bakimmmben dün yazmıştım börekle ilgili bi sürü şey hiç yorum neyin yapmamışsın,bende hızlı okudum amanin yazdında görmedinmi yoksa
evet ya sevde bayadır girmiyor
saol bitanem iyiym ben sende iyisin inşl ağrıların ne durumda şimdiesincim tam diyodum seni unuttum sen de gelmişsin yıldız esin hoşgeldiniz nasılsınız bacılar güzel annelerr
bak sennnnnnnnnnnn demek kociş uyandırdı ödev içinaferin kocişine, adam da heves etmiş ailelere nasıl söyleyeceğini düşünüyor inşallah Rabbim umutlarınızı boş çıkarma tatlım hevesinizi/hevesimizi yarı yolda koymaz inşallah güzel Allahım da müjdeli haberinizi almayı nasip eder inşallah
benimde 2 gündür belim ağrıyor hatta acıyo desem yeridir acaba 3 günlük çalışmadan dolayımı kiiiyaaaa
ooo topık kalabalıklasmıs
bak sennnnnnnnnnnn demek kociş uyandırdı ödev içinaferin kocişine, adam da heves etmiş ailelere nasıl söyleyeceğini düşünüyor inşallah Rabbim umutlarınızı boş çıkarma tatlım hevesinizi/hevesimizi yarı yolda koymaz inşallah güzel Allahım da müjdeli haberinizi almayı nasip eder inşallah
benimde 2 gündür belim ağrıyor hatta acıyo desem yeridir acaba 3 günlük çalışmadan dolayımı kiiiyaaaa
afiyet olsun canlar ben yemeğe çıkıyorum
pekala öle olsun kuşum, yok tatlım ne demek öyle vicdan azabı falan duymuyum bi daha , dünde fırsat bulamadım işten sonra annemlere gittik yapamadım hala aklımda ama bugün de yapamam sanırım , güyaa evdeyimvalla bizim aldığımız bölgede etmez o kadar daha yeni yeni gelişen alışveriş merkezleri falan kurulan bir yer 1000 tlye yakın kira eder diyorlar canım bakalım işallah
kızzzz yakaladın beni ama ben senin canını çektridim diye vicdan azabından bi daha lafını edemedim yani tamamen ince düşünceliliğimden kuzumyoksam seni unuturmuyum hiççççç
amanınnnn yememiş içmemiş yazdıkça yazmışınız şekerlerrrrgözlerim pörtledi heee
biz ugün keyif yaptık geç kalktık
dün işten çıkınca bizim minik gene yaptı yapacağını, eşimin işyerine gittim, bi ıslaklık hissettim, girdim wc ye baktım ki kanla karışık lekeler gelmiş yine (karla karışık yağmur gibi oldu hee) tanbi moralim sıfır oldu başladım ağlamaya, dün çok ayakta kaldım, ööle oldmu hemen kanamam başlıyo, hep oturalım yada yatlım istiyo benim tembel o zaman sorun yok. eve geldik yattım kesildi, yemek alayım die kalktım yine geldi:26: sonra saolsun eşim ilgilendi herşeyle bütün gece yattım bi wc için kalktım yanii. biraz can sıkıntısıyla geçince dün gece bugünde izin verdim kendime accık uyuduk. şimdi şükür bişi yok.
tabi ben gelene kadar öğlen oldu, herkese hayırlı cumalar canlarım
günaydın adacım, akşam yine korkuttu minnoş ama şükür şu an iyiyiz. snin elma kurdu nasıl, pıt pıtlara devam ediyomu
keyif yaptık bebeğimanca ayılıp geldik
bak kocanda görev bilincinde gördünmüayy inş umutlarını boşa çıkarmaz Rabbim , baksana nasıl söleyeceğini felen düşünmüş.. herşey gönlünüze göre, güzel olacak inş bitanem
:
dün yine korkutmuş yıldızcım senin yaramaz tembel bu çok tembel biraz ayakta dursan hemen sukoy veriyor neyse o iyi olsunda sen dişini sıkar dinlenirsin eşinde maşallah ne güzel ilgilenmiş seninle iyi yapmışsın bu gün kendine tatil vermekle bende yeni girdim hayatım bebişimde bende acıktık şimdi karnımızı doyuracaz gelin buyrun birlikte doyuralım sende yememişsindir sanırım daha
narcımkusura bakma hayatım ben yazmamışım eviniz hayırlı uğurlu olsun allahım ödeme kolaylığı versin
iyice tuhaf oldum.geldi sanıyorum ikidebir gidiip bakıyorum yok bişey.ama gelecek gibi.hayırlısı bakalım.
hepinizin cuması mübarek olsun canlarım.şimdi yasin okudum hepimiz için dua ettim rabbime.inşallah kabul olur dualarımız en kısa zamanda.
bugün yorgun hissediyorum kendimi.dün kaynanamlar saç böreği yapacaz erken gel demişlerdi.gittim ki başlamamışlar bile.hayatımda hiç açmadığım kadar yufka açtım resmen.belim zaten rahatsız mahvoldum.bu yaşıma kadr tahtanın başına canım annem hiç geçirmemişti ama el kapısı böle bişemiş demek.öldüm resmen.bidaha yapalım derlerse bile ben yapamam diycem.
canım benim ya seninki kesin prenses ha bak şunun yaptığına amma da tembel bikaç ayakta kaldın diye yine kırmızıları göstermiiş size, korkutmuştur sizi yine, aman güzelim dikkat et , yarın gideceksiniz görmeye, hiç yorma kendini
yıldızcım yine ağlatmış bu nazlı bebiş seni.hemen üzülme sende canım bişey olmaz inşallah.benim görümce 3 ay bittikten sonra öğrendi hamile olduğunu.3 ay boyunca normal adet olmuş o yüzden anlamamış.haziranda doğumu var.hiç bişey olmadı yani.olsa sevinirdi onlar istemiyomuş çünki.bu dördüncü olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?