Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

arkadaşlar bi sorum olcak doktorum yumurtamın 1 tanesinin büyüdüğünü ama çatlamadıgını 12 gün içerisinde çatlayabilir dedi yumurtası ilk muayenede çatlamayan ve o ay hamile kalan varmııı

günaydın şekerler.yüzümü bile yıkamadan topiğe geldim valla.nasılsınız nası gidiyor hayat.
narcım demek yumoşlar çatlamış bekliyonuz hadi bakalım ya.sanki bencede bu sefer olacak içime öle doğuyor benim.bu arada dün görümceme gittiştimya oda beni rüyasında hamile görmüş.rüyalarım hep çıkar diyo.eşimde iş çıkışı oraya geldi hep ordaydık dün.örgümü öremedim hiç.ne zaman bitecek bilmiyorum.
hala hastalanmadım bende.ama sanki olacak gibiyim bilmiyorum bakalım.yoksa yine gecikmeler mi başladı emin değilim.inşallah gecikme falan olmadan gelecekse gelir ya.

arkadaşlar bi sorum olcak doktorum yumurtamın 1 tanesinin büyüdüğünü ama çatlamadıgını 12 gün içerisinde çatlayabilir dedi yumurtası ilk muayenede çatlamayan ve o ay hamile kalan varmııı

merhaba canım yumurta çatlamazsa hamile kalınmaz :26: ben böyle biliyorum çatlamayıp hamile kalanıda hiç duymamıştım

günaydın canlarım hayırlı cumlar Alllah dualarınızı kabul etsin.Bende bugün yoğunum arada gireceğim .
Ranacım canım drun ne kadar güzel açıklamış cnaım ya, bencede çok haklı boşuna neden anestezi alacaksın ki, bi anda olup bitiyor güzelim spekulumda öyle canım hiç korkma telaş edersen daha çok acır. Demek diğer aya düşünüyorsun inşallah gelir miniğinde gerek kalmaz bu işlemlere. Ayy ne güzel bak koçişin de sonsuz destek vermiş cnaım. Çiğ köfteyi de yemişsin bak afiyet bal şeker olsun cnaım.

Asyacım adetin gelmemiş güzelim inşallah yavrun gelir kırmızılar yerine.
Halevcim sen nasılsın güzelim
Esincim sende iyisin dimi ,paşamızda iyimi
Narcım sen alınganlık yapamadın geçen gün ama ben yapayım mı sana hıı söle bakimmm ben dün yazmıştım börekle ilgili bi sürü şey hiç yorum neyin yapmamışsın,bende hızlı okudum amanin yazdında görmedinmi yoksa
Yıldızcım gelmemişsin güzelim sen nasılsın miniğin nasıl ?

evet ya sevde bayadır girmiyor

hoşgeldin canım demek senin kırmızılar henüz gelmedi umarım gecikme değildir de bebiştir hayırlısı olsun inşallah tatlım Allahım görümcenin rüyasını hayra çıkarsın inşallah

günaydın canlarım hayırlı cumlar Alllah dualarınızı kabul etsin.Bende bugün yoğunum arada gireceğim .

Halevcim sen nasılsın güzelim

günaydın tatlım demek yoğun olucaksın pekala arada haber et yeter
bende iyiyim tatlım herşey aynı nolsun işte

valla bizim aldığımız bölgede etmez o kadar daha yeni yeni gelişen alışveriş merkezleri falan kurulan bir yer 1000 tlye yakın kira eder diyorlar canım bakalım işallah
kızlar ben denetıme gerı donuyorum bıraz bakayım dedım yazdım da yazdım yaa
neyse arada gelmeye calısırım yıne
kolay gelsin canım özletme kendini
canım ben de yumurta çatlamadan hamile kalındığını duymadım nası gircek spermcikler ama gecikmen varsa doktora git çatlamayan yumurta kist olabiliyor:26:
ay canım işallah hepimizin gönlünden geçen gerçek olur bu ay. ya sen bi test yapsana yani bir umut şeklinde değil de neden gecikiyo o yüzden çıkmazsa doktora gidersin en azından o polip falan mı gecikme yapıyor o anlamda diyorum tatlım. keşke çift çizgi çıksa :79:

kızzzz yakaladın beni ama ben senin canını çektridim diye vicdan azabından bi daha lafını edemedim yani tamamen ince düşünceliliğimden kuzum yoksam seni unuturmuyum hiççççç

halevcim şekerim sen nasılsın tatlım yıldız da gelmemiş bugün sakin topicimiz
biz bu arada dün akşam da çalıştık hemi de kocacım uyuyakalmıştım uyandırdı beni kalk ödev var didi. allahım bugünleri de mi görcektik. sonrada diyo ki bana ailelerimize nası söylicez yemeğe götürelim falan dur dedim bi gelsin de bebik söyleriz. yok yok gelcek zaten şimdiden planlamamız lazım diyo
bir de benim gündüzleri hep karnımda bve belimde ağrı var akşam azalıyo gündüz hep ince bir sızı

esincim tam diyodum seni unuttum sen de gelmişsin yıldız esin hoşgeldiniz nasılsınız bacılar güzel annelerr

bak sennnnnnnnnnnn demek kociş uyandırdı ödev için aferin kocişine, adam da heves etmiş ailelere nasıl söyleyeceğini düşünüyor inşallah Rabbim umutlarınızı boş çıkarma tatlım hevesinizi/hevesimizi yarı yolda koymaz inşallah güzel Allahım da müjdeli haberinizi almayı nasip eder inşallah

benimde 2 gündür belim ağrıyor hatta acıyo desem yeridir acaba 3 günlük çalışmadan dolayımı kiii yaaaa

amanınnnn yememiş içmemiş yazdıkça yazmışınız şekerlerrrr gözlerim pörtledi heee
biz ugün keyif yaptık geç kalktık
dün işten çıkınca bizim minik gene yaptı yapacağını, eşimin işyerine gittim, bi ıslaklık hissettim, girdim wc ye baktım ki kanla karışık lekeler gelmiş yine (karla karışık yağmur gibi oldu hee) tanbi moralim sıfır oldu başladım ağlamaya, dün çok ayakta kaldım, ööle oldmu hemen kanamam başlıyo, hep oturalım yada yatlım istiyo benim tembel o zaman sorun yok. eve geldik yattım kesildi, yemek alayım die kalktım yine geldi:26: sonra saolsun eşim ilgilendi herşeyle bütün gece yattım bi wc için kalktım yanii. biraz can sıkıntısıyla geçince dün gece bugünde izin verdim kendime accık uyuduk. şimdi şükür bişi yok.
tabi ben gelene kadar öğlen oldu, herkese hayırlı cumalar canlarım

çok iyi bi karar vermişsiniz narcım, Allahım ödeme kolaylığı versin. ünv yakınında olmasıda harika olmuş

günaydın ranacım, dr ne güzel rahatlatmış ööle seni, gerçektende dayanılacak gibiyse eğer, anestezi almana gerek yok kuzum. önümüzdeki ay gidecekmişsin, hayırlısı inş, bebişine vesile olur hayatım

bak eşin ne güzel ilgilenmiş seninle kuşum, çiğköfteleride kapmışsın bu arada ay hastaneden araklarıma çoook güldüm gerçekten adamcağız seni mutlu etcem die napcağını şaşırmış walla, hep böle olun inş canım benim

söledi güzelim, kimin ne düşündüğüyle ilgilenmicem artık dediğin gibi biz bize yeteriz

merhaba cnm, arkadaşlarda sölemiş, yumurtan çatlamadan hamile kalamazsın benimde bildiğim kadarıyla...

günaydın bebişim, gelmemiş hala seninkiler, ayy inş görümcenin rüyaları hayıra çıkarda bu adet gecikmen bebeğinize vesile olur bitanem

Yıldızcım gelmemişsin güzelim sen nasılsın miniğin nasıl ?

günaydın adacım, akşam yine korkuttu minnoş ama şükür şu an iyiyiz. snin elma kurdu nasıl, pıt pıtlara devam ediyomu

keyif yaptık bebeğim anca ayılıp geldik
bak kocanda görev bilincinde gördünmü ayy inş umutlarını boşa çıkarmaz Rabbim, baksana nasıl söleyeceğini felen düşünmüş.. herşey gönlünüze göre, güzel olacak inş bitanem

esincim tam diyodum seni unuttum sen de gelmişsin yıldız esin hoşgeldiniz nasılsınız bacılar güzel annelerr

hoşbulduk güzel anne adayı senin haberlerini beklioyoruz bakalım bu ay

halevcim sen nasılsın hayatım?
esincim sende yeni girdin sanırım, minnoşun nasıl, yapıyomu yaramazlık
nalancım, nurcum sizlerde uğramamışsınız, iyisinizdir inş...
melikede cezalı, ericada
sevdecim çok oldu sende gel artık kuzum, özledik iyice

Son düzenleme:
günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar
canım dün senin yazını okudum o kadar yazdım yazdım topik bakıma geçti sinir oldum bekledim biraz baktım olacak gibi değil anneme gidicektim zaren kalktım gittim
bebişin durumu iyiymiş canım öyle ayrıntışı görmemişsin ama durumu hakkında az çok bilgin olmuş hakkatende rüyan çıkmış hayatımya neyse haftaya kendi doktorunuza görünürsünüz bol bol bakarsın bilgi edinirsin miniğin hakkında
şükür canım eltimin oğlu şimdi çok iyi ama küçücük pipiden değil karından ameliyat olacak bildiğim kadarıyla mesaneyle böbrek arası genişletilecek canım
amin canım allah ödeme kolaylığı versin hepimize borçsuz insan yok malesef bu devirde
evet hayatım bebişim içerde bayram etti kayınpederim değil canım babam götürdü yemeğe ama kayınpederimde götürür bizden beklemezler bizi götürürler
demek sen rahim filmi hakkında bilgi aldınvalla ne güzel doktormuş o öyle insanın hemen çektiresi geldi doğru demiş arada 200 fark olduğu halde anestezi almayın vücudunuza d,yor helal olsun valla takdir ettim inşl önümzdeki aya çektirirsinde aradan çıkar hayatım buarada eşinde ne güzel motive etmiş seni üstüne birde çiğ köfte ohhh bak kocişinin çabalarınıda gör ama
canım rabbim görümcenin rüyalarını hayra çıkarsın inşl miniğine vesile olsun
sağol hayatım iyiyim miniğimde iyi inşl içimde olduğunu biliyorumya heran göremesemde yetiyor bana bugün biraz başım ağrıyor 8de uyandım 9kadar döndüm durdum yatakta hadi oğlum annenin başı ağrıyor biraz daha uyuylım dedim pat dalmışım uykuya 11di uayndım
saol bitanem iyiym ben sende iyisin inşl ağrıların ne durumda şimdi

olabilir hayatım ondan kolay şeymi 3gün üstüsüte hemde dikkat et kendine geçmiş olsun canım

ooo topık kalabalıklasmıs

evet öğlen olunca herke döküldü, bizde uykudan kalkıp geldik

afiyet olsun canlar ben yemeğe çıkıyorum

olabilir bebeğim, dün ara verebildin mi bari
afiyet olsun :80:

dün yine korkutmuş yıldızcım senin yaramaz tembel bu çok tembel biraz ayakta dursan hemen sukoy veriyor neyse o iyi olsunda sen dişini sıkar dinlenirsin eşinde maşallah ne güzel ilgilenmiş seninle iyi yapmışsın bu gün kendine tatil vermekle bende yeni girdim hayatım bebişimde bende acıktık şimdi karnımızı doyuracaz gelin buyrun birlikte doyuralım sende yememişsindir sanırım daha

narcımkusura bakma hayatım ben yazmamışım eviniz hayırlı uğurlu olsun allahım ödeme kolaylığı versin

iyice tuhaf oldum.geldi sanıyorum ikidebir gidiip bakıyorum yok bişey.ama gelecek gibi.hayırlısı bakalım.
hepinizin cuması mübarek olsun canlarım.şimdi yasin okudum hepimiz için dua ettim rabbime.inşallah kabul olur dualarımız en kısa zamanda.
bugün yorgun hissediyorum kendimi.dün kaynanamlar saç böreği yapacaz erken gel demişlerdi.gittim ki başlamamışlar bile.hayatımda hiç açmadığım kadar yufka açtım resmen.belim zaten rahatsız mahvoldum.bu yaşıma kadr tahtanın başına canım annem hiç geçirmemişti ama el kapısı böle bişemiş demek.öldüm resmen.bidaha yapalım derlerse bile ben yapamam diycem.

pekala öle olsun kuşum, yok tatlım ne demek öyle vicdan azabı falan duymuyum bi daha , dünde fırsat bulamadım işten sonra annemlere gittik yapamadım hala aklımda ama bugün de yapamam sanırım , güyaa evdeyim haftasonu yaparım artık yerim oğluşumla,hadi bakalım hayır olsun ağrıların inşalalhh, koçişin de maşallah bak ödevi bile hatırlatmış inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün cnaım, ev fikride çok güzel canım gerçi dünde yazmıştım emme dün çok az yorum yazdınız hepiniz banaaa ilgi istiyor paşam benim Allah ödeme kolaylığı verir tatlım hayırlı uğurlu olsun

canım benim ya seninki kesin prenses ha bak şunun yaptığına amma da tembel bikaç ayakta kaldın diye yine kırmızıları göstermiiş size, korkutmuştur sizi yine, aman güzelim dikkat et , yarın gideceksiniz görmeye, hiç yorma kendini

yıldızcım yine ağlatmış bu nazlı bebiş seni.hemen üzülme sende canım bişey olmaz inşallah.benim görümce 3 ay bittikten sonra öğrendi hamile olduğunu.3 ay boyunca normal adet olmuş o yüzden anlamamış.haziranda doğumu var.hiç bişey olmadı yani.olsa sevinirdi onlar istemiyomuş çünki.bu dördüncü olacak.

sorma sorma esinim pek tembel bizimki, hep yatalım istiyo şaka gibi, biraz ayakta kaldık mı yolluyo kırmızıları, beni korkutuyo.. ahh bebeğim afiyet, bal, şeker olsun sizlere.. ben ööle aç uyandım ki, topiğe girmeden kahvaltı yaptık minnoşla

ayy o çok sinir bi durum, geldi sanıyosun gidiosun yok bişi çıkmıo, inş gelmezlerde bi süpriz yapar kuzum seninki ayy keşke belim ağrıyo diyip yapmasaydın kuzum, el kapısı anlamaz hiçbişeyi, görmediğin şeyleri yaptırır walla Allahım dualarını kabul etsin, çok teşekkürler, bizlerede etmişsin

ah ah sorma adacım, tembel teneke bu, hep yatsın bende şüpheleniorum artık prenses olduğundan ama aramızda kalsın babasıda bööle eşimse pek sever uykuyu, sabahları zor uyandırırım, dedim akşam aynı sen, hep yatsın istiyo bu dedim. ee bilio çocuk işini işte dio bana
yarın gidicez sabahtan kuzum, merak ediyorum çok, bööle olunca korkuyorum, işe gitmesende olmuyo, inş bi problem yoktur, yarın hayırlı haberlerle gelebilirim

sorma asyacım, kanamam olunca çok korkuyorum, buna da bişey olmasın die ağladım dün
inş bi sorun olmadan gelsin miniğimiz.
ayy 3 ay anlamamışmı maşallah 4. mü, kaç yaşında kız bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…