Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sorma asyacım, kanamam olunca çok korkuyorum, buna da bişey olmasın die ağladım dün
inş bi sorun olmadan gelsin miniğimiz.
ayy 3 ay anlamamışmı maşallah 4. mü, kaç yaşında kız bu

evet ya anlamadı şok olduk duyunca.37 sanırım.ama hiç göstermez.benim gibi duruyo sanki.

evet şekerim haftaya gideceğiz bakalım her yerine bir baksın dr amcası,karnından oldu ameliyat demekki bende neresinden yapacaklar diye düşünüyordum, ayy minnack el kadar bişey olacak esincim yaa nasıl onu bayıltıp ameliyat edecekler, valla düşündükçe bi tuhaf oluyorum yaa, yavrucum doğar doğmaz şükür buna da Rabbim çaresiz dert vermesin. aferin bak sen senin paşan sözde dinlermişş, maşallah uyumuşsunuz demek o da pek rahattır zaten esincim,
ayy canım benim ya çok yoruldun demek , ay güzelim deseydin belim yoruldu falan diye, canımcım inşallah hamişlik belirtileridir onlar.
valla bende duyuyorum öyle hatta akrabamızın bi yakın akrabası karnında hareketlerini duyunca anlamış hamiş olduğunu, dediğin gibi sürekli adet gibi kanaması olmuş maşallah o yaşta 4 çocukk

o zaman babasına çekmiş tatlım tabi canım rahat versene miniğe, yat sürekli sana ve ona hizmet etsin babası da, ohh misler gibi seninki işini biliyo hakkaten bencede prenses bu , hizmet edilmesini çok seviyor

allah kabul etsin hayatım sağolasın bizlerede dua etmişsin
ohh maşallah ellerine sağlık ama çok yormuşlar senide dinlen canım bidaha derlese yapm o zaman elini verince kolunu kurtaramazsın yoksa

ayy yıldızcım sana kahvaltı yapacaz dedikten sonra kendimi lavaboya attım ben yine sonra biraz kendime gelip yaptım kahvaltımı doyurdum miniğimi

hoşgeldin tatlım demek miniğin yine korkuttu seni neyse ki yatınca duruyor kanaman tatlım dediğin gibi biraz tembel senin ufaklık,
bende iyiyim tatlım bel ağrım hariç aynı adet olacakmışım gibi

günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar

olabilir hayatım ondan kolay şeymi 3gün üstüsüte hemde dikkat et kendine geçmiş olsun canım

hoşgeldin Esincim, sağol canım evet bende ondan dolayı olduğunu düşünüyorum

olabilir bebeğim, dün ara verebildin mi bari
afiyet olsun :80:

ayyy evet tatlım dün dinlendim neyseki ama bugün ne olur bilinmez

eeeee olmayınca da böle oldum olmadım yanılgısı yaşıyor insan hayırlısı olur inşallah tatlım, malum el kapısı kendi evladı olmayınca her türlü iş yaptırılıyor canım bi dahakine yapamaycağını söyle tatlım zaten belinden rahatsızsın öle sabit oturunca mahvediyor insanı biraz anlayışlı olsun validen de bi zahmet

bu arada duaların için teşekkür ederiz tatlım Allahım kabul eylesin inşallah

aaaaaa 4. ye mi hamile hay maşallah tatlım benim eşimin kuzeni de ilk 3 ay anlamamış adet olduğu için sonradan farketmiş o da çoğu kişinin böle oluyor, mesela bi arkadaşımında regli devam etti hamileliğinde

Son düzenleme:
evet ya anlamadı şok olduk duyunca.37 sanırım.ama hiç göstermez.benim gibi duruyo sanki.

ohh maşallah 37 yaşında 4 çocuk

o zaman babasına çekmiş tatlım tabi canım rahat versene miniğe, yat sürekli sana ve ona hizmet etsin babası da, ohh misler gibi seninki işini biliyo hakkaten bencede prenses bu , hizmet edilmesini çok seviyor

kesin babasına çekti kuzum walla akşam ööleydik, biz yattık, babası taşıdı bize, topladı herşeyi biliyo biliyo benimki işini annesine de yarıyo bu durum tabiii

ayy yıldızcım sana kahvaltı yapacaz dedikten sonra kendimi lavaboya attım ben yine sonra biraz kendime gelip yaptım kahvaltımı doyurdum miniğimi

aa seninki de pek sabırsız anacım, eğer biraz vakit geçiriyosan, ceza olarak lavaboya gönderiyo seniii, ama iyi doyurmuşsun bari minnoşun karnını

sorma kuzum tembel teneke benimki, hep yatsın
ayy inş adetin gelmezde bi süpriz yaşarız bitanem belin ağrıyosa bugünde dinlen hayatım

sorma kuzum tembel teneke benimki, hep yatsın
ayy inş adetin gelmezde bi süpriz yaşarız bitanem belin ağrıyosa bugünde dinlen hayatım

yok kız adetim bitti gitti bilem 2 gündür ağrıyordu belim dünde artistlik yaptım hareket yapayım didim yan yatıp bacakları açıyon ya ondan yaptıydım sanırım fazla ağrı ondan yapıyor

amin canım işallah umutlarımız karşılığını bulur bu ay. kızzz yordunmu kendini çok nedir. bu arada senin kaçıncı günün çizelgen yok ya anlayamıyoruz
sağol canım benim allah hepimize ödeme kolaylığı versin. işallah bu ay hem kocişimin hem benim hevesimiz karlşılığını bulcak tatlım. dimek dün gene seninki ben yoruldum anne yat uzan dedi haa. tam prenses bu yaaa neyse keyif yapmışsın sen de hem dün akşam hem bu sabah yarasın yıldızımaaa
canım ağrılar ara ara giriyo bazen daha ince bazen daha şiddetli.ama sonuçta çok hormon yüklendim ya bu ay üstünde durmuyorum pek o hormonlardan galiba göğüslerimde felaket kaç gündür. bakalım işallah sadece hormondan değil bebikimin ağrılarıdır bunlar
sağol canım benim allah daha iyilerini sizlere versin
allah allah yaa ne mecburiyetin varmış senin onların yufkasını açmaya. sana mı güvenip başlamışlar. bidaha olursa belim rahatsız yapamıyorum dersin. kızzz niye gelmedi bu kırmızılar hesap ver bakimm bize. bişiy mi var aman şaka şaka gelmesin yeterki

yok kız adetim bitti gitti bilem 2 gündür ağrıyordu belim dünde artistlik yaptım hareket yapayım didim yan yatıp bacakları açıyon ya ondan yaptıydım sanırım fazla ağrı ondan yapıyor

heee şimdi anlaşıldı ağrı nedenin şekerim

ay adacım sana yazdıklarım senin yazının içine karışmış esincim sana yazdığımda hi çıkmamış noluyo yaaa
esinim gene mi geri gönderdi senin minik bütün mideyi demiştim

ay adacım sana yazdıklarım senin yazının içine karışmış esincim sana yazdığımda hi çıkmamış noluyo yaaa
esinim gene mi geri gönderdi senin minik bütün mideyi demiştim

evet hayatım alıntı yapmışsın ama çıkmamış yazdığın yok hayatım neyseki mideyi doldurmadan geri gönderdi aç karnına olunca mide boş olduğundan acımsı ekşimsi su çıkıyor böyle yeşil renkte gibi safra derizya ondan canım geç uyandım sabah kahvaltım geçe kaldıya benimki ceza verdi neden beni aç bıraktın diye

inş ağrlarının nedeni bebişinin habercisi olacak güzelim aa benimki ya prenses yada şehzade bitanem baksana rahatımıza pek bi düşkünüz
akşamdan beri herşeyi babamız yaptı, biz yedik, yattık. bi damla gelmedi bak hala (gelmesinde zaten) popoyu büyütcez bu gidişle bu tembelle

yormuşum bilmeden tatlım ama acayip ağrıyor sanki ağırlık kaldırığp incitmişim gibi neyse geçer ya
çizelge koyamıyorum çünkü benim adetler acayip düzensiz tatlım 27-36 arası bazen de 40 ve üstü oluyor o yüzden mecburen evlilik çizelgem duracak daha sonrada Allahımın izniyle bebiş çizelgemi koyucam inşallahhhhhhhhh

seninde ağrılarından göğüs ağrın acın iğnedendir ama diğerleri için bişi diyemem tatlım takılma zaten kullandığın iğne hormon yüklü olduğundan hamişlikte ki bütün belirtileri yaşatıyor canım ama inşallah bebişin/bebişlerin müjdesini vermeyi nasip eder kurban olduğum Allahım

kızlar mrb.. aranıza yeni katıldımm..9 aydır bebiş istiyoruz bizde ama olmuyorr.klomen kullandım bakalım bu ay nolcak..klomen kullanan varmıı

kızlar mrb.. aranıza yeni katıldımm..9 aydır bebiş istiyoruz bizde ama olmuyorr.klomen kullandım bakalım bu ay nolcak..klomen kullanan varmıı

hoşgeldin aramıza canım hemen hemen hepimiz kullandık sayılır klomeni 5 gün kullanıyorsun yumoşlarının durumuna göre de çatlatma iğnesi vuruluyorsun kimi dr da kendiliğinden çatlamasını öneriyor yumoşlarının durumuna göre canım inşallah ilk ve son kullanışın olurda bebeğine kavuşursun

hoşgeldin canıım, ben kullanmadım,arkadaşlar bilgi verirler sana... inş özlemin daha fazla olmadan bebişine kavuşursun

kızlar saatlerimiz 15:18 i gösteriyor ve bende gelen giden bişi yok hala.ayy heyecanlanmaya başladım ben.ya bide benim bu doktor sürecim başladı başlayalı çok vajinal ultrason falan çekildiya ondan mı bilmem geceleri tuvalete kalkmaya başladım.eskiden hiç uyanmazdım.şimdi sabaha karşı hergün kalkıyorum.acaba diyorum yalamamı oldu.

ay alemsin, güldürdün beni, yalamamı oldu dio yaaa
eğer böle gelmemeye devam ederse, ne zaman test yapcen kuzum

Son düzenleme:

ayyy canım benim olurmu hiç öyle şey inşl bebişin habercisidir bu ama değisede belki üşütmüşsündür ondandır biz ilk şıkkı düşünelim iyisimi pazartesiye kadar gelmezse test yapacakmışsın hadi inşl çift çizgiyi görürsün hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…