sorma asyacım, kanamam olunca çok korkuyorum, buna da bişey olmasın die ağladım dün
inş bi sorun olmadan gelsin miniğimiz.
ayy 3 ay anlamamışmımaşallah 4. mü, kaç yaşında kız bu
evet şekerim haftaya gideceğiz bakalım her yerine bir baksın dr amcası,karnından oldu ameliyat demekki bende neresinden yapacaklar diye düşünüyordum, ayy minnack el kadar bişey olacak esincim yaa nasıl onu bayıltıp ameliyat edecekler, valla düşündükçe bi tuhaf oluyorum yaa, yavrucum doğar doğmazgünaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar
canım dün senin yazını okudum o kadar yazdım yazdım topik bakıma geçti sinir oldum bekledim biraz baktım olacak gibi değil anneme gidicektim zaren kalktım gittim
bebişin durumu iyiymiş canım öyle ayrıntışı görmemişsin ama durumu hakkında az çok bilgin olmuş hakkatende rüyan çıkmış hayatımya neyse haftaya kendi doktorunuza görünürsünüz bol bol bakarsın bilgi edinirsin miniğin hakkında
şükür canım eltimin oğlu şimdi çok iyi ama küçücük pipiden değil karından ameliyat olacak bildiğim kadarıyla mesaneyle böbrek arası genişletilecek canım
amin canım allah ödeme kolaylığı versin hepimize borçsuz insan yok malesef bu devirde
sağol hayatım iyiyim miniğimde iyi inşl içimde olduğunu biliyorumya heran göremesemde yetiyor bana bugün biraz başım ağrıyor 8de uyandım 9kadar döndüm durdum yatakta hadi oğlum annenin başı ağrıyor biraz daha uyuylım dedim pat dalmışım uykuya 11di uayndım
saol bitanem iyiym ben sende iyisin inşl ağrıların ne durumda şimdi
olabilir hayatım ondan kolay şeymi 3gün üstüsüte hemde dikkat et kendine geçmiş olsun canım
ayy canım benim ya çok yoruldun demek , ay güzelim deseydin belim yoruldu falan diye, canımcım inşallah hamişlik belirtileridir onlar.iyice tuhaf oldum.geldi sanıyorum ikidebir gidiip bakıyorum yok bişey.ama gelecek gibi.hayırlısı bakalım.
hepinizin cuması mübarek olsun canlarım.şimdi yasin okudum hepimiz için dua ettim rabbime.inşallah kabul olur dualarımız en kısa zamanda.
bugün yorgun hissediyorum kendimi.dün kaynanamlar saç böreği yapacaz erken gel demişlerdi.gittim ki başlamamışlar bile.hayatımda hiç açmadığım kadar yufka açtım resmen.belim zaten rahatsız mahvoldum.bu yaşıma kadr tahtanın başına canım annem hiç geçirmemişti ama el kapısı böle bişemiş demek.öldüm resmen.bidaha yapalım derlerse bile ben yapamam diycem.
valla bende duyuyorum öyle hatta akrabamızın bi yakın akrabası karnında hareketlerini duyunca anlamış hamiş olduğunu, dediğin gibi sürekli adet gibi kanaması olmuşyıldızcım yine ağlatmış bu nazlı bebiş seni.hemen üzülme sende canım bişey olmaz inşallah.benim görümce 3 ay bittikten sonra öğrendi hamile olduğunu.3 ay boyunca normal adet olmuş o yüzden anlamamış.haziranda doğumu var.hiç bişey olmadı yani.olsa sevinirdi onlar istemiyomuş çünki.bu dördüncü olacak.
sorma sorma esinim pek tembel bizimki, hep yatalım istiyoşaka gibi, biraz ayakta kaldık mı yolluyo kırmızıları, beni korkutuyo.. ahh bebeğim afiyet, bal, şeker olsun sizlere.. ben ööle aç uyandım ki, topiğe girmeden kahvaltı yaptık minnoşla
ayy o çok sinir bi durum, geldi sanıyosun gidiosun yok bişi çıkmıo, inş gelmezlerde bi süpriz yapar kuzum seninkiayy keşke belim ağrıyo diyip yapmasaydın kuzum, el kapısı anlamaz hiçbişeyi, görmediğin şeyleri yaptırır walla Allahım dualarını kabul etsin, çok teşekkürler, bizlerede etmişsin
ah ah sorma adacım, tembel teneke bu, hep yatsınbende şüpheleniorum artık prenses olduğundan ama aramızda kalsın babasıda bööle eşimse pek sever uykuyu, sabahları zor uyandırırım, dedim akşam aynı sen, hep yatsın istiyo bu dedim. ee bilio çocuk işini işte dio bana
yarın gidicez sabahtan kuzum, merak ediyorum çok, bööle olunca korkuyorum, işe gitmesende olmuyo, inş bi problem yoktur, yarın hayırlı haberlerle gelebilirim
iyice tuhaf oldum.geldi sanıyorum ikidebir gidiip bakıyorum yok bişey.ama gelecek gibi.hayırlısı bakalım.
hepinizin cuması mübarek olsun canlarım.şimdi yasin okudum hepimiz için dua ettim rabbime.inşallah kabul olur dualarımız en kısa zamanda.
bugün yorgun hissediyorum kendimi.dün kaynanamlar saç böreği yapacaz erken gel demişlerdi.gittim ki başlamamışlar bile.hayatımda hiç açmadığım kadar yufka açtım resmen.belim zaten rahatsız mahvoldum.bu yaşıma kadr tahtanın başına canım annem hiç geçirmemişti ama el kapısı böle bişemiş demek.öldüm resmen.bidaha yapalım derlerse bile ben yapamam diycem.
amanınnnn yememiş içmemiş yazdıkça yazmışınız şekerlerrrrgözlerim pörtledi heee
biz ugün keyif yaptık geç kalktık
dün işten çıkınca bizim minik gene yaptı yapacağını, eşimin işyerine gittim, bi ıslaklık hissettim, girdim wc ye baktım ki kanla karışık lekeler gelmiş yine (karla karışık yağmur gibi oldu hee) tanbi moralim sıfır oldu başladım ağlamaya, dün çok ayakta kaldım, ööle oldmu hemen kanamam başlıyo, hep oturalım yada yatlım istiyo benim tembel o zaman sorun yok. eve geldik yattım kesildi, yemek alayım die kalktım yine geldi:26: sonra saolsun eşim ilgilendi herşeyle bütün gece yattım bi wc için kalktım yanii. biraz can sıkıntısıyla geçince dün gece bugünde izin verdim kendime accık uyuduk. şimdi şükür bişi yok.
tabi ben gelene kadar öğlen oldu, herkese hayırlı cumalar canlarım
halevcim sen nasılsın hayatım?
günaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar
olabilir hayatım ondan kolay şeymi 3gün üstüsüte hemde dikkat et kendine geçmiş olsun canım
olabilir bebeğim, dün ara verebildin mi bari
afiyet olsun :80:
iyice tuhaf oldum.geldi sanıyorum ikidebir gidiip bakıyorum yok bişey.ama gelecek gibi.hayırlısı bakalım.
yıldızcım yine ağlatmış bu nazlı bebiş seni.hemen üzülme sende canım bişey olmaz inşallah.benim görümce 3 ay bittikten sonra öğrendi hamile olduğunu.3 ay boyunca normal adet olmuş o yüzden anlamamış.haziranda doğumu var.hiç bişey olmadı yani.olsa sevinirdi onlar istemiyomuş çünki.bu dördüncü olacak.
evet ya anlamadı şok olduk duyunca.37 sanırım.ama hiç göstermez.benim gibi duruyo sanki.
o zaman babasına çekmiş tatlımtabi canım rahat versene miniğe, yat sürekli sana ve ona hizmet etsin babası da, ohh misler gibi seninki işini biliyo hakkaten bencede prenses bu , hizmet edilmesini çok seviyor
ayy yıldızcım sana kahvaltı yapacaz dedikten sonra kendimi lavaboya attım ben yine sonra biraz kendime gelip yaptım kahvaltımı doyurdum miniğimi
hoşgeldin tatlım demek miniğin yine korkuttu seni neyse ki yatınca duruyor kanaman tatlım dediğin gibi biraz tembel senin ufaklık,
bende iyiyim tatlım bel ağrım hariçaynı adet olacakmışım gibi
ayyy evet tatlım dün dinlendim neysekiama bugün ne olur bilinmez
sorma kuzum tembel teneke benimki, hep yatsın
ayy inş adetin gelmezde bi süpriz yaşarız bitanembelin ağrıyosa bugünde dinlen hayatım
amin canım işallah umutlarımız karşılığını bulur bu ay. kızzz yordunmu kendini çok nedir.bak sennnnnnnnnnnn demek kociş uyandırdı ödev içinaferin kocişine, adam da heves etmiş ailelere nasıl söyleyeceğini düşünüyor inşallah Rabbim umutlarınızı boş çıkarma tatlım hevesinizi/hevesimizi yarı yolda koymaz inşallah güzel Allahım da müjdeli haberinizi almayı nasip eder inşallah
benimde 2 gündür belim ağrıyor hatta acıyo desem yeridir acaba 3 günlük çalışmadan dolayımı kiiiyaaaa
sağol canım benim allah hepimize ödeme kolaylığı versin. işallah bu ay hem kocişimin hem benim hevesimiz karlşılığını bulcak tatlım. dimek dün gene seninki ben yoruldum anne yat uzan dedi haa. tam prenses bu yaaa neyse keyif yapmışsın sen de hem dün akşam hem bu sabah yarasın yıldızımaaaamanınnnn yememiş içmemiş yazdıkça yazmışınız şekerlerrrrgözlerim pörtledi heee
biz ugün keyif yaptık geç kalktık
dün işten çıkınca bizim minik gene yaptı yapacağını, eşimin işyerine gittim, bi ıslaklık hissettim, girdim wc ye baktım ki kanla karışık lekeler gelmiş yine (karla karışık yağmur gibi oldu hee) tanbi moralim sıfır oldu başladım ağlamaya, dün çok ayakta kaldım, ööle oldmu hemen kanamam başlıyo, hep oturalım yada yatlım istiyo benim tembel o zaman sorun yok. eve geldik yattım kesildi, yemek alayım die kalktım yine geldi:26: sonra saolsun eşim ilgilendi herşeyle bütün gece yattım bi wc için kalktım yanii. biraz can sıkıntısıyla geçince dün gece bugünde izin verdim kendime accık uyuduk. şimdi şükür bişi yok.
tabi ben gelene kadar öğlen oldu, herkese hayırlı cumalar canlarım
çok iyi bi karar vermişsiniz narcım, Allahım ödeme kolaylığı versin. ünv yakınında olmasıda harika olmuş
günaydın ranacım, dr ne güzel rahatlatmış ööle seni, gerçektende dayanılacak gibiyse eğer, anestezi almana gerek yok kuzum. önümüzdeki ay gidecekmişsin, hayırlısı inş, bebişine vesile olur hayatım
bak eşin ne güzel ilgilenmiş seninle kuşum, çiğköfteleride kapmışsın bu aradaay hastaneden araklarıma çoook güldüm gerçekten adamcağız seni mutlu etcem die napcağını şaşırmış walla, hep böle olun inş canım benim
söledi güzelim, kimin ne düşündüğüyle ilgilenmicem artıkdediğin gibi biz bize yeteriz
merhaba cnm, arkadaşlarda sölemiş, yumurtan çatlamadan hamile kalamazsın benimde bildiğim kadarıyla...
günaydın bebişim, gelmemiş hala seninkiler, ayy inş görümcenin rüyaları hayıra çıkarda bu adet gecikmen bebeğinize vesile olur bitanem
günaydın adacım, akşam yine korkuttu minnoş ama şükür şu an iyiyiz. snin elma kurdu nasıl, pıt pıtlara devam ediyomu
keyif yaptık bebeğimanca ayılıp geldik
bak kocanda görev bilincinde gördünmüayy inş umutlarını boşa çıkarmaz Rabbim , baksana nasıl söleyeceğini felen düşünmüş.. herşey gönlünüze göre, güzel olacak inş bitanem
hoşbulduk güzel anne adayısenin haberlerini beklioyoruz bakalım bu ay
halevcim sen nasılsın hayatım?
esincim sende yeni girdin sanırım, minnoşun nasıl, yapıyomu yaramazlık
nalancım, nurcum sizlerde uğramamışsınız, iyisinizdir inş...
melikede cezalı, ericada
sevdecim çok oldu sende gel artık kuzum, özledik iyice
canım ağrılar ara ara giriyo bazen daha ince bazen daha şiddetli.ama sonuçta çok hormon yüklendim ya bu ay üstünde durmuyorum pek o hormonlardan galiba göğüslerimde felaket kaç gündür. bakalım işallah sadece hormondan değil bebikimin ağrılarıdır bunlargünaydın canlarım hepinize hayırlı cumalar
canım dün senin yazını okudum o kadar yazdım yazdım topik bakıma geçti sinir oldum bekledim biraz baktım olacak gibi değil anneme gidicektim zaren kalktım gittim
bebişin durumu iyiymiş canım öyle ayrıntışı görmemişsin ama durumu hakkında az çok bilgin olmuş hakkatende rüyan çıkmış hayatımya neyse haftaya kendi doktorunuza görünürsünüz bol bol bakarsın bilgi edinirsin miniğin hakkında
şükür canım eltimin oğlu şimdi çok iyi ama küçücük pipiden değil karından ameliyat olacak bildiğim kadarıyla mesaneyle böbrek arası genişletilecek canım
amin canım allah ödeme kolaylığı versin hepimize borçsuz insan yok malesef bu devirde
evet hayatım bebişim içerde bayram etti kayınpederim değil canım babam götürdü yemeğe ama kayınpederimde götürür bizden beklemezler bizi götürürler
demek sen rahim filmi hakkında bilgi aldınvalla ne güzel doktormuş o öyle insanın hemen çektiresi geldi doğru demiş arada 200 fark olduğu halde anestezi almayın vücudunuza d,yor helal olsun valla takdir ettim inşl önümzdeki aya çektirirsinde aradan çıkar hayatım buarada eşinde ne güzel motive etmiş seni üstüne birde çiğ köfte ohhh bak kocişinin çabalarınıda gör ama
canım rabbim görümcenin rüyalarını hayra çıkarsın inşl miniğine vesile olsun
sağol hayatım iyiyim miniğimde iyi inşl içimde olduğunu biliyorumya heran göremesemde yetiyor bana bugün biraz başım ağrıyor 8de uyandım 9kadar döndüm durdum yatakta hadi oğlum annenin başı ağrıyor biraz daha uyuylım dedim pat dalmışım uykuya 11di uayndım
saol bitanem iyiym ben sende iyisin inşl ağrıların ne durumda şimdi
sağol canım benim allah daha iyilerini sizlere versindün yine korkutmuş yıldızcım senin yaramaz tembel bu çok tembel biraz ayakta dursan hemen sukoy veriyor neyse o iyi olsunda sen dişini sıkar dinlenirsin eşinde maşallah ne güzel ilgilenmiş seninle iyi yapmışsın bu gün kendine tatil vermekle bende yeni girdim hayatım bebişimde bende acıktık şimdi karnımızı doyuracaz gelin buyrun birlikte doyuralım sende yememişsindir sanırım daha
narcımkusura bakma hayatım ben yazmamışım eviniz hayırlı uğurlu olsun allahım ödeme kolaylığı versin
allah allah yaa ne mecburiyetin varmış senin onların yufkasını açmaya. sana mı güvenip başlamışlar.iyice tuhaf oldum.geldi sanıyorum ikidebir gidiip bakıyorum yok bişey.ama gelecek gibi.hayırlısı bakalım.
pekala öle olsun kuşum, yok tatlım ne demek öyle vicdan azabı falan duymuyum bi daha , dünde fırsat bulamadım işten sonra annemlere gittik yapamadım hala aklımda ama bugün de yapamam sanırım , güyaa evdeyimhaftasonu yaparım artık yerim oğluşumla,hadi bakalım hayır olsun ağrıların inşalalhh, koçişin de maşallah bak ödevi bile hatırlatmış inşallah Rabbim yüzünüzü güldürsün cnaım, ev fikride çok güzel canım gerçi dünde yazmıştım emme dün çok az yorum yazdınız hepiniz banaaa ilgi istiyor paşam benim Allah ödeme kolaylığı verir tatlım hayırlı uğurlu olsun
kızzz ısırırım seni akşamüstü yazdım ya teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun diye sana. valla dövcem de kıyamıyorum ilgi istiyormuş paşası ben istiyorum desene sen şuna şuncacık çocuğa atıyo suçu
canım benim ya seninki kesin prenses ha bak şunun yaptığına amma da tembel bikaç ayakta kaldın diye yine kırmızıları göstermiiş size, korkutmuştur sizi yine, aman güzelim dikkat et , yarın gideceksiniz görmeye, hiç yorma kendini
allah kabul etsin hayatım sağolasın bizlerede dua etmişsin
ohh maşallah ellerine sağlık ama çok yormuşlar senide dinlen canım bidaha derlese yapm o zaman elini verince kolunu kurtaramazsın yoksa
ayy yıldızcım sana kahvaltı yapacaz dedikten sonra kendimi lavaboya attım ben yine sonra biraz kendime gelip yaptım kahvaltımı doyurdum miniğimi
yok kız adetim bitti gitti bilem2 gündür ağrıyordu belim dünde artistlik yaptım hareket yapayım didim yan yatıp bacakları açıyon ya ondan yaptıydım sanırım fazla ağrı ondan yapıyor
ay adacım sana yazdıklarım senin yazının içine karışmış esincim sana yazdığımda hi çıkmamış noluyo yaaa
esinim gene mi geri gönderdi senin minik bütün mideyi demiştim
sağol canım benim allah hepimize ödeme kolaylığı versin. işallah bu ay hem kocişimin hem benim hevesimiz karlşılığını bulcak tatlım. dimek dün gene seninki ben yoruldum anne yat uzan dedi haa. tam prenses bu yaaa neyse keyif yapmışsın sen de hem dün akşam hem bu sabah yarasın yıldızımaaa
amin canım işallah umutlarımız karşılığını bulur bu ay. kızzz yordunmu kendini çok nedir.bu arada senin kaçıncı günün çizelgen yok ya anlayamıyoruz
canım ağrılar ara ara giriyo bazen daha ince bazen daha şiddetli.ama sonuçta çok hormon yüklendim ya bu ay üstünde durmuyorum pek o hormonlardan galiba göğüslerimde felaket kaç gündür. bakalım işallah sadece hormondan değil bebikimin ağrılarıdır bunlar
kızlar mrb.. aranıza yeni katıldımm..9 aydır bebiş istiyoruz bizde ama olmuyorr.klomen kullandım bakalım bu ay nolcak..klomen kullanan varmıı
kızlar mrb.. aranıza yeni katıldımm..9 aydır bebiş istiyoruz bizde ama olmuyorr.klomen kullandım bakalım bu ay nolcak..klomen kullanan varmıı
kızlar saatlerimiz 15:18 i gösteriyor ve bende gelen giden bişi yok hala.ayy heyecanlanmaya başladım ben.ya bide benim bu doktor sürecim başladı başlayalı çok vajinal ultrason falan çekildiya ondan mı bilmem geceleri tuvalete kalkmaya başladım.eskiden hiç uyanmazdım.şimdi sabaha karşı hergün kalkıyorum.acaba diyorum yalamamı oldu.
ay almesin, güldürdün beni, yalamamı oldu dio yaaa
eğer böle gelmemeye devam ederse, ne zaman test yapcen kuzum
ya gelecek gibime geliyo.ama şayet gelmezse pazartesi yaparım.
kızlar saatlerimiz 15:18 i gösteriyor ve bende gelen giden bişi yok hala.ayy heyecanlanmaya başladım ben.ya bide benim bu doktor sürecim başladı başlayalı çok vajinal ultrason falan çekildiya ondan mı bilmem geceleri tuvalete kalkmaya başladım.eskiden hiç uyanmazdım.şimdi sabaha karşı hergün kalkıyorum.acaba diyorum yalamamı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?