Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ay alemsin yavrum yaaaaaaaa hiç olacak şey mi o inşallah bebişin işaretidir Allahım hayırlısını versin ve umarım hayırlısı da görümcenin rüyasıdır inşallahhhhhhhhhhh

ay bende önceden kalkıyordum bu aralar kalkmıyorum :26: gerçi kalkamak daha iyi öteki türlü cebelleşiyorsun

ayy yazın yazın durun nasıl okuycam bunları yaa unuttunuz benı

ay kuzum Allah kolaylık versin sana okurken

aynı gün kocişte görmüş beni.hem sabahın körüydü gözünü açtı kızımız olacak yolda gelecek bak dedi.bakalım artık rüyalar çıkacakmı:))gerçi ben şimdiye kadar öle güzel rüyalar görürdüm kesin atanacam derdim bi türlü atamam olmadı.artık atanmamda bebeğimde hayırlısıyla olsun rabbim dert verip derman aratmasın.tv de gördünüzmü bi özel hastanede yeni doğan çocuklara yapılanları.şokk oldum

ilahi emii bende çok güldüm valla merak etme yalama olmaz canım olsa hepimizin olurdu valla hele ben hangi dr a gittiysem alttan el attılar:2: bebişden dolayı çişin fazla olmuştur belki hayatım böyle ümit ediyoruz bakalım inşallah,

bende çok fenayım ya grip boğaz ağrısı öksürük iyice ağırlaştım başımı zor kaldırıyorum

ayy banada son gitmemde el attılar iğrençti o.inşallah öledir canım ya.
dikkat et kendine ve elma kurduna.bol bol sıvı al canım.

rüyalar hayra çıkar inşallah tatlım da Rabbim o güzel (hamileyim) kelimeyi söylemeyi nasip eder
ne zamandır haberlere bakamıyorum ben ya çok yoğunum tatlım ama kk'da bi başlık açmışlar istanbulda özel hastanede bebeklere yapılan rezillik diye orda okudum pislik bunlar yaaaaaaa

bende çok fenayım ya grip boğaz ağrısı öksürük iyice ağırlaştım başımı zor kaldırıyorum

kuzum dikkat etsene kendine yaaaa hamilelikde kolay hasta olunur malum hormonlar yenilendiği için lütfen paşamız rahat etsin içeride

evet halevcim o haberi diyorum bende.piskopatlar resmen ya.hastane kapatılmış şimdi.soruşturma açılmış.o bebeklere nasıl makyaj yapmışlar.gözlerine sürmeler.kaşlarını boyamışlar .sadist resmen ya.birde normal doğum yapacak anneleri yok riskli yok şöle böle diye sezaryan yaptırmışlar.bebeklerini göstermemişler hiç.çok tuhaf ya.

inş o rüyaların hepsi hayırlara vesile olur hayatımmm
ayy evet bende gördüm o haberleri, Allah bildiği gibi yapsın onları

inşallah bi daha açılmaz orası ve o insanlara gerekli cezaları verirler inşallah acaba nasıl ortaya çıkmış ki bu olay

canlar ben çıkıyorum iyi akşamlar iyi haftasonları öpüyorum hepicinizi kendinize iyi davranın

adacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu duruma malum çok kolay hasta oluyoruz ilaçta alamıyoruz
ya o haberleri ben duymadım cahal kalmışım:44:hemencecik bakayım

ayy kötümü oldun kuzum yaa, vaktin olursa yat dinlen biraz, ılık bişiler iç bitanem... çok geçmiş olsun:26:

allah islah etsin nasıl bir insanlr bunlar nasıl bir zihniyet anlamadım gitti nasıl yapabiliyolar böyle bişeyi uzak olsun böyleleri kime güveneceğimiz şaşırdık yzık günah o bebeklere nasıl veercekler bunun hesabını veremesinlerde zaten

ayy sorma esincim, el kadar yawrulara makyaj falan yapmışlar Allah bildiği gibi yapsın onları

cancağızım ben çıkıyorum kocişim geldi yemeği hazırlayacağım salata yapmam lazım öpüyorum görüşürz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…