Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar bende çıkayım bari.birazcık uzanayım kociş gelene kadar.öptüm sizi.gelen giden yok hala.

kuzum dikkat etsene kendine yaaaa hamilelikde kolay hasta olunur malum hormonlar yenilendiği için lütfen paşamız rahat etsin içeride
sağol kuzucum, meyve yiyorumiyi olayım diye , inşallah hemen atlatırım
adacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu duruma malum çok kolay hasta oluyoruz ilaçta alamıyoruz
ya o haberleri ben duymadım cahal kalmışım:44:hemencecik bakayım
çok sağol tatlımm, hiç ağzımın tadı da yok.
ayy kötümü oldun kuzum yaa, vaktin olursa yat dinlen biraz, ılık bişiler iç bitanem... çok geçmiş olsun:26:

ah kuzum nerde dinlendirirlermi hiç, kuzenim geldi eşiylede şaşırdı kaldılar bu ne böyle evdesin güya diyorlar, inşallah iyi oluruz paşacımla

kızlar bende çıkayım bari.birazcık uzanayım kociş gelene kadar.öptüm sizi.gelen giden yok hala.

tamam güzelim, inş gelmez kırmızılarr

ah kuzum nerde dinlendirirlermi hiç, kuzenim geldi eşiylede şaşırdı kaldılar bu ne böyle evdesin güya diyorlar, inşallah iyi oluruz paşacımla

evde olunca daha çok yoruluyoruz bitanem yaa, Allahtan haftasonu giriyo araya, bol bol dinlenirsin

canlarım gündüz yoruldum gözlerim yandı çok erken kapattım bilgisayarı birde sinirlendirdiler beni lanet olsun sizin yapcağınız işe dedim çalışmıyorum ben de bu saatten sonra ben mi kurtarcam devleti dedim salladım.
asyacım demek gelmedi hala ama sıkma kendini oluruna bırakmaya çalış. saat sayma ayol şekerim işallah gelmiştir yaa amma sürprizs olur hakkat
bu arada o dediğin haberi şöyle birr gördüm nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam bizler o bebeklere ne zorluklarla kavuşuyoruz o anneler kendi gözlerinden sakınırken bebeklerini elin insan demeye dilimin varmadığı yaratıklarına bak nası bi zevk alıyo bu manyaklıktan anlamadım gitti.güya özel hastane
adacım geçmiş olsun canım kötümü oldun çok haftasonu dinlen bari biraz

canlarım hepınıze gunaydın guzel hafta sonları hava da cok guzel gıbı gorunuyor gunes var burda ınsallah boyle devam eder hafta sonu:79:

ayyy yazmıssınız da yazmıssınız oku oku gozlerım

adacım canım gecmıs olsun bıraz daha ıyımısın sımdı guzelım aman dıkkat et kendıne olur mu?

yıldızcım senın prenses gene korkutmus senı aaa cok nazlı bu canım neysekı bugun gorursunuz de ıcın rahatlar guzelım bak bakalım ne yapıyormus ıcerde

esincim sen nasılsın guzelım senınkıde rahat durmamıs kusmussun yıne guzelım neysekı ıysındır sımdı

narcım kim sınırlendırdı senı bakım bosver takma kafana guzelım aman hepımızın derdı aynı
kocısınde aılelere nasıl haber verelım demıs ınsallah bu ay gerceklesır guzleım

halevcım sen nasılsın guzelım

asyacım gelen gıden yok demıssın ınsallah bır suprız olur sana guzelım sımdı varmı gelen gıden ?

kuzularım bu hastane bızım ordakı hastaneymıs kardesım hatta bademcık amelıyatı olmustu alla allah yaaa o zamanlar yenı acılmıstı cok guzel ılgılenıyorlardı ama sonrada kımse gıtmez oldu zamanla demek para bulamayınca bu yollara basvurmuslar devletten para yemısler allahım cezalarını verecektır mutlaka cok sasırdım yanı

kuzularım yaa dun aksam esımın halası amerıkadan gelmıslerdı hosgeldıne gıtmıs kayınvalıdemler ben mutfaktayken gelıp soylemıs duymadım esım gıdelım mı bızde dedı hadı gıdelım dedık gıttık mısafır vardı baya neyse 4 yasında bır cocuk vardı aman allahım masallah yarabbım bır bılmıs bır bılmıs erkek ılk defa gordum oyle ıste bızı gordu " aman efendım hosgeldınız hosgeldınız opıyım sızı soyle buyrun annecım mısafırlere cay ıkram edelım cok guzel agırlayalım "falan bır dıllı sasırdım kaldım boyle gelıyor opuyor oyle ıcten kı sarılması falan mest ettı bızı esımle valla
eşimin babasına "dedecim senin ne güzel bıyıkların var oyle yarabbım ne guzel bunlar falan dıyor ne buyuk kasların var ayy cok hosuma gıttı " dıyor bız gulmekten oluyoruz ayy yanı bır daha cocuklara asık oldum yaa dedım rabbım bızlerede nasıp et :26:
cok severım boyle cok bılmıs akıllı konusanları hıc anne demıyor cocuk hep annecım babacım dedecım cok kıbar konsuyor falan ayy nasıl mest oldum anlatamam yanı kızlar

Son düzenleme:
hıı tabı bu arada sorulmadan gecılmeyen onemlı sorumuz bırsey yokmu sızde cocuk mocuk
dedım yok aaa artık yapın ama falan dedım sımdı anlat bunlara boyle terımlı olarak agızları acık kalsın ya bızde yapmak ıstıyoruz ama basta rabbımın ol demesı lazım kısmet ısı bunlar ayrıca yumurta gununu tespıt edeceksın catlayacak ondan sonra yapacaksın tutmayacak her zamna calısacaksın olmayacak ayaklarını kaldıracaksın do..altına yastık koyacaksın olmayacak boyle anlat deıdm ıcımden cok kalabalıkdı sustum

ayy sorma esincim, el kadar yawrulara makyaj falan yapmışlar Allah bildiği gibi yapsın onları

merhaba kızlar..ay bende gordum.o gun çok moralım bozuldu.aklıma geldıkce yemek yıyemedım...savunmasız bebekelre makyaj yapmıslar..onlarda öyle bakıyor ..bırde bırr tanesı ufak ufak tokat atıyordu bebege..çok fena oldum onu ve makyajlı bebegı gorunce ben...

yenı bebekler gelır ınşallah..
ve gelen bebekler de buyuyor massallah...
sevdeden haber yok demii..merak edıyorum onu da..

günaydın canlarım iyi hfta sonları hepiize bol bol dinlenin emi
ranacım evet hayatı dün çok yaramazdı benim minik yine kusturdu 2defa
ayy bende bayıldım hayatım anlattığın çocuğa allahım esirgesin çok zekiler maşallah bende böyle güzel dilli çocukları severim güzel allahım hepimize isteyen herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşl

narcım senide sinirlendirmişler dün yine boşver hayatım takma kafana dediği gibi senmi kurtaracan devleti sters yapma kendine helde şu dönemde

adacım sen nasıl oldun hayatım afferin ye meyveleri hem paşamızda bayram etsin bu sayede

yıldızcım sen nasılsın minik prensesimiz nasıl kaçta gidicekin doktora saatini unuttum ben hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

halevcim hafta sonu girmez güzelce dinlenir kocişiyle

hoşgeldin hayatım
allah bunları yapanı bildiği gibi yapsın nasıl bir akla hizmet ed,yorlar bizler ufacık şeylerden öpmekten bile saknırken şunların yaptığına bak hem boyuyorlar hem tokat atıyorlr
canım sevdeden hala haber yok geçenlerde bir girdi yine uzun zaman oldu yine gelmiyor bizde özledik gelen bebişlerimiz büyüyor şükür yenileriide heyecanla bekliyoruz

merhaba canım yumurta çatlamazsa hamile kalınmaz :26: ben böyle biliyorum çatlamayıp hamile kalanıda hiç duymamıştım

doktor çatlamaz demedi ama 12 gün bir var bir yok beraberlik dedi 12 gün içinde çatlayabilirmiş benimde merak ettiğim şu nerden anlicam hangi günün çatladıgını yaw

günaydın kızlar.ranacım alıştık artık bu sorulara tatlım duymazdan gelecez.bende gelen giden yok ama karnım fena ağrıyo.gelecek ama gelemiyo bi türlü.havamız kapalı gibi bizim ya.cam silecektim ama vazmı geçsem bilemedim.

canım günaydınn burdada hava pek güzel ben de duşa giricem biraz süslenip gezicem sonrada akşamüstü bir arkadaşımın ablasının nikahı var oraya gidicem. ne tatlıymış kuzum öyle o çocuk maşallah allah bizlere de nasip etsin böyle akıllı uslu güzel evlatlar
ayyy deseydin valla yüzlerindeki ifadeyi hayal edemiyorum milletin de tek derdi yeni evli genç çiftlerin yatak odası ve bebek planı llah allah yaa bi kişi de sormasa bi gün tersime gelcek sanane diyiverem diye korkuyorum
canım sevdemiz gelmedi son zamanlarda haber de vermedi tekrar bekliyoruz biz de
valla haklısın esincim değmez kendimi ve belki de bebeğimi strese soktuğuma aaaa yıldız doktora gidiyordu bugün dimiiii
doktor çatlamaz demedi ama 12 gün bir var bir yok beraberlik dedi 12 gün içinde çatlayabilirmiş benimde merak ettiğim şu nerden anlicam hangi günün çatladıgını yaw
canım herkeste anlaşılmaz yada herkeste günü farklı olabilir ama adetin kaç gün sürüyorsa 14 gün çıkar çatlaması o gündür muhtemelen. mesela 30 günse adet siklusun 30-14=16. gün çatlar. yada karnında belinde sancı olabilir öyle de belli eder kendini beyaz uzayan akıntı gelir arkasından bu çatlamaya yakın olduğunu ve ilişki olması gerektiğini gösterir. ama herkeste bu kadar belli olmaz.

canım demek gelmedi ayyy ne cam silmesi ayol dur bakıyım adetin gelmedi daha nolur nolmaz yapma ağır işler bırak camların da pis kalsın azcık (ne pistir ya gerçi )

ohh gez bakalım guzelım ben hala ısyerındeyım bugun gec cıkacagım sanırım ıs cok ya bıtıremedık bır turlu ıslerımızı
vet canım masallah cok bılmıstı ınsallah rabbım ısteyen herkese versın kuzum
aynen oyle bende bırgun soylıycem ama soyleyemem cunku aslında bırazda haklılar askerlıkdı falan derken 6 yıl oldu evlenelı tabı dogal olarak soruyorlar artık ama ne yapalım bızde yenı karar verdık

canlarım anca gelebildik, randevumuz yoktu sabah 10 gittik 12 ye geliyodu içeri girdiğimizde
hem iyiyim, hem de biraz canım sıkkın açıkçası :26: güzel tarafı bebişimizin kalp atışlarını dinledik, inanılmaz güzeldi, rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inş nasıl atıyo biliomusunuz pıtpıtpıt yetişemedik hızına... içerde kurmuş kan var dedi ama kanama yok dedi, biraz daha bu kurumuş kanı atabilirsin korkma dedi. progestan yazdı her ihtimale karşı... neyse çıktık odasına gittik yaptırdığım testleri verdim. toxoplasma negatih, bağışıklığı yok dedi, sucuk, salam,sosis yemeyeceksin gebelik boyunca dedi. ama asıl TSH değerim yüksek çıkmış. gebelikte kabul edebilecğimiz 2,5 yada bilemedin 3,5 dur dedi ama senin 5.4 dedi. kontrol altında tutmamız lazım dedi. düşüğe sebep olduğu gibi, bebeğin zekasınıda etkileyen bi unsurmus tiroid yüksekliği ben tabi dumur oldum kaldım. endokrinoloji bölümünden randevu al ve bi an önce gerekli tetkikler yapılsın dedi. laboratuvardan kaynaklanabilir, illa sorun var demek değil ama mutlaka kontrol edilmeli dedi. ilaç tedavisi mümünmüş, o yüzden çok moralim bozuldu. bişeyde yolunda gitsin yani ben hamile kalınca pazartesi 16:00 ya hemen randevu aldık bakalım. dualarınıza çok ihtiyacımız var kızlarr, nolurr bebeğime bişey olmasın

ahh benm yaramaz çok üzüyo annesini ranacım, sağlıkla gelsine başka bişi istemiyorum
ayy analattığın çocuğa bayıldım ne güzel yetiştirmişler, Allahım hepimize nasip etsin bööle çocuklar.
sende hiç takma kafana, ağzı olan konuşacak biliyosun, aslında ddiğin gibi yapıcan akalım o zaman nasıl cevap verecekler

canım hoşgeldin, sorma baktıkça sinir oldum bende bebeklere, Allah bildiği gibi yapsın onları
sevdeden haber yok güzelim, bizde bekliyoruz güzel haberlerini

yıldızcım sen nasılsın minik prensesimiz nasıl kaçta gidicekin doktora saatini unuttum ben hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

geldim geldim güzelim sabah gittik.

ayy hadi inş gelmez güzelim, cam falan silme sakın, bekle bi bakalım

yıldızcım nerde kadın kuzum doktordan sonra gezmelere gıdıldı herhal
ben hala ısyerındeyım oluyorum yorgunluktan

gittim geldim kuzum

canım benım hosgeldın canım

ya guzelım ne guzel kalp atıslarını duymususnuz super bır duygudur emınım kı canım ya
testlerle ılgılıde sakın sıkılma kuzum dokorun dedıgı tetkıklerı yaptır bakalım ne cıkacak kesın bırsey yokken ortada uzulme olur mu canım bakalım belkı labaratuar yanlıs yapmıstır bak doktorunda dmeıs zaten canım sakın sıkma cannı hamıleleıgın cok guzel gececek nur topu gıbı bır prensesın olacak canım hıc tasalanma kuzum ıkılı tetsı ne zaman yaptıracaksın sen kuzum onun ıcın bırsey dedı mı guzelım ?

evet anlıyorum bende akıntı var ama çok az doktorum bana kasıgında ağrı oldumu çatlamış demektir dedi ama bakalım çatladıgı zaman tutturabilecezmi ve 1 soru daha yumurta kaç gün çatlamış şekilde kalıyo :44::44::44::44:

canım yumurta catladıktan sonra omrunun 24 saat oldugunu soyluyorlar
bu yumurta catlama gununu agrıyla sen kesın tespıt edemezsın yaa ovulasyon testı kullan
yada doktoruna soyle yumurta takıbı yapsın en kesını o canım

hoşbuldum hayatım... offf netten bakıorumda pek iyi şeyler yazmıo hayatım tsh yüksekliğiyle ilgili, ilaç tedavisi falan dio, bbekte zeka geriliği dio pazartesi gidelim bakalım bu endokrinoloji uzmanı ne diyecek, sorunsuz bi hamilelik geçirmek istiyorum bende artık ranacım yaaa sürekli bi sorun olmasına çok üzülüyorum, bebeğime bişi olcak die çok korkuyorum:18:

canım arkadaşında dediği gibi kendin anlayamayabilirsin, ovulasyon testleri ile takip edersen, daha faydalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…