hoşbuldum hayatım... offf netten bakıorumda pek iyi şeyler yazmıo hayatım tsh yüksekliğiyle ilgili, ilaç tedavisi falan dio, bbekte zeka geriliği diopazartesi gidelim bakalım bu endokrinoloji uzmanı ne diyecek, sorunsuz bi hamilelik geçirmek istiyorum bende artık ranacım yaaa sürekli bi sorun olmasına çok üzülüyorum, bebeğime bişi olcak die çok korkuyorum:18:
canım benım gecıreceksın hıc merak etme bır de doktorun dedıgı yere gıt bakalım orda ne dıyecekler hemen kotulere yorma yıldızcım allahın ıznıyle bebısın saglıklı olarak dunyaya gelecek kuzum uzme tatlı canını tamam mı prensesde ıcerde sıkılmasın
tamam bitanem, takmamaya çalışıcam pzt ye kadarsen çok geçe kalmışsın, bittimi denetiminiz?
yok canım bıtmedı bıtecegede benzemıyor bu gıdısle
hala calısıyorum bır yandan da benımkını beklıyorum bılıyorsun hafta sonu almaya gıttı
aslında suprız yapacaktım sıze ekren gelseydı rahım fılmını cekılmeye gıdecektım ama olmadı hala yoldalar gelemedıler neyse artık brı sonrakı ayacektırecegım bu ay da boyle gecsın bakalım
hadi ya bitmedi demek hayatımdemek eşin hala gelmedi, rahim filmide ertesi aya kaldı, olsun herşeyde vardır bir hayır kuzum
ranacım eşim, modem aldı onu kurcakmış, interneti kesecem die seslenio içerdenben kaçıom şimdilik geldiğimde burda olursa devam ederiz, öpüyorum hayatım
yıldızcım ne güzel kalp atışını duymuşsun.hemen üzülme canım en kötüyü düşünme pozitif düşün.inşallah bişey çıkmaz.Allah dermansız dert vermesin.inşallah sorun olmadan bebeğini kucağına alırsın.tahlillerin yapılsıın bakalım.
ben yazdıklarınızı görmedim mutfak camlarımı sildim sadece.kış boyu silmemiştim ya çok pisti.diğerlerini yapmadım.hala gelen giden yok.bugün benim kociş yine rüyasında kızımızı görmüş.ama büyümüş baya.
günaydın kızlar yıldızcım dün gitmişsin doktora maşallah bak meleğinin kalp atışlarını duymuşsun nasılda hızlı dimi bebeklerin kalbi çok hızlı atarmış bende duyuncaçok şaşımıştım ama normalmiş
içerde kurumuş kan mı gözüktü canım demek onuda atabilirmiş vucudun doktorun bir sıkıntı görmemiş onda tekrardan lekelenmen olur diye seni uyarmış pazarteside endokrinolojiye gidicen demek kafana takma hayatım tsh düzenleyici ilaçlar var hamileliktede kullanılan vardır elbet hemen konturol altına alınır en azından vaktinde öğrenildi canını sıkıp miniğini üzme
ama benimde aklıma takıldı ben hamileyken tsh testi yaptırmamışımki testlerime baktım yok ama aralık ayında hamilelik için engel varmı diye testlerimi yaptırmıştım orda tsh 1.37ydi bi kaç ay sonra değişmemiştir heralde dimi
evet esincim pazartesi yaparım belki test yada çarşambayı falan beklerim.hep yapıyodum negatif görünce morali bozuluyo insanın.eğer varsa belirginleşsin iyice.çarşamba yaparım heralde.şimdilik hala yok gelen giden.ama adet olacakmışım gibi karnım kasıklarımda ağrı var.hamile oldunuzu öğrendiğinizde sizdede bu his varmıydı.3 gün geçti benim adet.ama işte bazen gecikmeler olduğundan ihtimal vermiyorum gelecek diye bekliyorum.
demek gözlerin kızardı ihmal etme canım git bakalım yarın ne diyecek doktor.
hafta sonu kimsecikler yok topikte.bizde sabah kocişle mesire alanı var oraya gittik yürüyüş yaptık biraz.şimdi eve geldik.kociş balkon saksılarının topraklarını temizliyo.bende bi topiğe bakayım dedim.birazdan yine çıkacaz.ciciler bakacam kendime bulabilirsem.öptüm hepinizi.hava pek bir sıcak burda.:82:
sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap hayatım. benim zaman zaman hala karnım ağrıyo, adet olacakmışım gibi, eğer hamilelik varsa da normal bi belirti zaten hayatım
ohh gezmelere gidicekmişin, ciciler almaya... hadi iyi eğlenceler size canımcım :79:
canım sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yaptır hayatm e iyi bizler anlarız seni bu konuda benim normalde adetim hiç geçmezdi ama hamileliğimden önceki hamile kaldığım ayda dahil 3kez gecikme yaşadım ilkinde çok heveslendim 3.gün yaptım testi ikincisinde heveslenmek istemedim ve bekledim tam yapmaya karar verdiğim gecikmenin 5.günü adetim geldi son aydada yine adetim geçikti ve htırlarsanın kızlar test yaptırıp sonuca göre doktora gidicem adetlerim gecikmeye başladı demiştimki gecikmemin 6gününde testte çift çizgiyi görmüştüm şükürler olsun ayy resmen o gün gözümde canlandı sana anlatacam diyeevet esincim pazartesi yaparım belki test yada çarşambayı falan beklerim.hep yapıyodum negatif görünce morali bozuluyo insanın.eğer varsa belirginleşsin iyice.çarşamba yaparım heralde.şimdilik hala yok gelen giden.ama adet olacakmışım gibi karnım kasıklarımda ağrı var.hamile oldunuzu öğrendiğinizde sizdede bu his varmıydı.3 gün geçti benim adet.ama işte bazen gecikmeler olduğundan ihtimal vermiyorum gelecek diye bekliyorum.
demek gözlerin kızardı ihmal etme canım git bakalım yarın ne diyecek doktor.
hafta sonu kimsecikler yok topikte.bizde sabah kocişle mesire alanı var oraya gittik yürüyüş yaptık biraz.şimdi eve geldik.kociş balkon saksılarının topraklarını temizliyo.bende bi topiğe bakayım dedim.birazdan yine çıkacaz.ciciler bakacam kendime bulabilirsem.öptüm hepinizi.hava pek bir sıcak burda.:82:
selam güzeller, sabahtan hastaneye gittik yine, yarın dr a giderken son tsh testlerini götürmemiz gerek ondan sabah kalkıp hastaneye test yaptırmaya gittik, tabi aç karnına gidince çıkıncada bi güzel kahvaltı yaptık dışardasonrada havanın güzelliğiyle accık gezdik, daha evin yolunu yeni bulduk
şükürler olsun duyduk asyacım, geçenkinden daha farklıydı bu sefer.. inş tsh ile ilgili kötü şeyler çıkmaz hayatım, direk zekasıyla ilgili sorun yaratır diyince çok korktuk :26: inş bi sorun çıkmaz, tek dileğimiz busende mutfak camlarını silmişin kuzum, ayy inş eşinin rüyası hayırlara çıkar bitanem, şu gecikme bebişne vesile olur
ayy canım bende sev,nmiştim testim vr değerde düşük diye ama yinede yaptırayım demiştik eşimle hafta içi peki şimdi ne olacak nerden baksan ben 4aya yaklaştım sayılır hamilelikte inşl yüksek çıkmaz çıkarsa bu durumda ne olurki off allahım ne zor bişeymiş bu ya hiç bittimiyor hergün yeni bişe çıkıyor yarın doktora gidicem gözüm için salıda gnüm var bana geleckler hazırlıklarım olacak mecbur çarşambaya giderim anca ama nasıl dayanacam acaba
evet esincim gerçekten kalbi çok hızlı atıyo, çok şaşırdık bizdeşükürki bu sefer tam olarak kalp atışını dıyduk.. içerde biraz kurumuş kan varmış, onu atacakmışım dışarı hayatım, yarında gidicez bakalım endokrinolojiye, inş bişi çıkmaz miniğimizde :26: aslında sende yaptır istersen tatlım, çünkü ben de geçen ay yaptırmıştım 1.88 çıkmıştı bu ay 5.32 çıktı. birden değer artmış yani. istersen dışarda yaptır ihmal etme hayatım, çünkü bebeklerin zekasıyla ilgili ve çok önemliymiş. düşmezse ilaç tedivisi uygulanacakmış.bence bi git sende yaptır kuzum, hatta hamiş bayanlar siz en son ne zaman yaptırdınız, çok geçtiyse bi baktırın Allah korusun bişi çıkmasın..
sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap hayatım. benim zaman zaman hala karnım ağrıyo, adet olacakmışım gibi, eğer hamilelik varsa da normal bi belirti zaten hayatım
ohh gezmelere gidicekmişin, ciciler almaya... hadi iyi eğlenceler size canımcım :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?