günaydın kızlar.bende şimdi uyandım.gözlerimi açtım sabah pazartesi oldu hala gelen giden yok heralde ben hamileyim dedim.en iyisi yarın test yapayım dedim.ayağa bi kalktım birden geldi kırmızılar.5 gün gecikti.hakkımızda hayırlısı yine başka bir bahara kaldı hayallerim.pazartesi günü izmire giderim heralde yada salı gideriz.bakalım ne olacak.yoruldum ama şimdiden.biran önce tanı konsa da tedavi başlasa artık.
günaydın kızlar.bende şimdi uyandım.gözlerimi açtım sabah pazartesi oldu hala gelen giden yok heralde ben hamileyim dedim.en iyisi yarın test yapayım dedim.ayağa bi kalktım birden geldi kırmızılar.5 gün gecikti.hakkımızda hayırlısı yine başka bir bahara kaldı hayallerim.pazartesi günü izmire giderim heralde yada salı gideriz.bakalım ne olacak.yoruldum ama şimdiden.biran önce tanı konsa da tedavi başlasa artık.
yeni geldik bizde çok yorulmuşum ama eli boş geldim.bişey beğenemedim.beğendiklerim ya kolu kısa ya boyu kendime uygun bulamadım.hala gelen giden yok
test yaptırdın demek hadi bakalım inşallah bi sorun çıkmaz canım.ben de kaç gündür örgümü öremedim şimdi biraz yapayım bari ilerlesin.
yıldızcım yazım seninkinin içinde çıkmış
herkeslere günaydınlar hayırlı bir hafta olması dileğiyle:79:
yıldızcım bugün doktor günün inşallah güzel haberlerle dönersin bize güzelim hiç sıkma canını olur mu?
günaydın canlarım hepicinize hayırlı haftalarrr
Yıldızcım canını sıkma ilaçla önlemi alınıyor benim bi arkadaşımınki düşüktü o da zeka geriliğine sebep oluyor ama kızı 2 yaşında ve maşallahı var o yüzden iyi düşün iyi olsun çok şükür ki çok fazla değil değerin ve ilaçla da önlemi alınabiliyor umarım iyi haberlerle gelirsin tatlım
bende haftasonun cumartesi vafet eden amcamın 7sinin yemeği vardı oraya gittik ordan çıkınncada eve alışveriş yaptık, pazar günü de eşim çalışıyordu zaten bende 11,30 gibi kalktım kahvaltımı yaptım çamaşır makinasını çalıştırdım o bitene kadar evimi süpürdüm paspasladım, makina bitti çamaşırları astım, tuvaleti yıkadım, buzdolabını sildim güzelce yerleştirdim yemeğim yoktu balığı çıkardım buzluktan eşim geldi çorba yaptık salata yaptık sofrayı kaldırdım kociş börek istiyordu onu yaptım sonra banyoya girdim bonyoyu temizledikten sonrada kendimi temizledim ve yorgunluğum gittiyatmadan da bulaşık makinasını çalıştırdım
gunaydin hanimlar
size birsey sormak istiyorum
ben bugun dr a gitim 30 gunde bir adet oluyorm bugun 28 inci gunum ultrasyon ile bakti birsey goremedi ve bana adetli iken bazi testler yaptirmami istedi.
kesin belli olurmu echoyla hamile olmadigim daha gunume 2 gun var .
yine bugun kan verdim bazi testler icin hcg yede bakiliyor ben simdi adet olacagim diyemi bekleyim yoksa bir umit varmi
yıldızcım hosgeldın canım gozunaydın bak dert ettıgıne değdimi hemencecık dusuvermıs degerın kendılıgınden ılac kullanmana bıle gerek kalmayacak belkı de canım cok sevındım
günaydın güzeller, herkese iyi haftalar
çok mutluyum çookkkk, dün test yaptırmıştıkya şimdi onun sonuçları geldi, 1.571 çıkmış tiroit imya 1 haftada nasıl bu kadar artıp azalabiliyo, çok şaşırdım ama önemli olan düşmesiydi, bakalım dr ne diyecek canlarım, ama değer düşünce içime su serpildi ne yalan söliyim
hoşgeldin canım neyseki değerin düşmüş boşuna üzdün kendini şimdi de Esini teselli ediyonbenimde değerlerin dengesizdir bi çıkar bi iner boşver takılma nede olsa ilaçla tedavisi var
neyse canlar ben yemeğe çıkayrum afiyet olsun sizlere
kızlar ben yavaştan çıkıcam, akşam haber veririm size. esincim sen kaçta gidiceksin doktora bitanem?
çok çok geçmiş olsun şimdiden, inş bişeycik çıkmaz.
öpüldünüz hepiniz :79:
kızlar ancak gelebildim 3 gündür çok kötü hastayım , boğaz ağrım bi yandan öksürük bi yandan grip bi yandan mahvoldum, birde kulaklarıma vurmuş boğaz ağrım kulaklarım bile o kadar kötü ki sesim falan kısıldı zaten.Geçen hafta göl kenarına gitmiştik bu havada göl havası neyime işte. Her öksürdüğümde karnımın içi acıyor bi yandan bebeğimi düşünüyorum garibim içimde ne durumda acaba
Halevcim canımannemde çıktı hastaneden geçen hafta perşembe günü, sende temizlik yapmışsın baya canım ellerine sağlık.
hoşgeldin Adacım çok geçmiş olsun yaaa demek daha fena oldun inşallah fazla sürmeden atlatırsın canım paşanı merak etme o gayet iyidir içeride her öksürüşünde zıplıyordurneler oluyor diye :26: bişi olmaz paşana tatlım. annende çıktı demek çok şükür inşallah bi daha hastaneye yatmalık durumu olmaz tatlım
sağol halevim kışın böyle hasta olmamıştım bensabahtan ofise gittim birde o halde canım çıktı, ay inşallah paşam iyidir halevcim dediğin gibidir, sıpa 2 gündür yine hareketlerini hissettirmiyor meraklanmaya başlıyorum ya annem çıktı şükür canım inşallah bi daha kötü olmaz. Ya canım dün gece öyle bir hapşurdum ki karnım acayip acıdı yaa, merak ediyorum bişey olmamıştır miniğime dimi:26:
canlarım herkese iyi haftalar gelemedim kusuruma bakmayın geçmişi de okuyamadım. Odamız kalabalık sabahtan beri nete girmiyorum o yüzden. Herkes iyidir umarım. Bu arada bugün benim doğum günümmmmmm . işallah bu yaşımda kavuşurum bebeğime. Akşam girip detaylı yazıcam size öptüm hepiciğinizi
canım benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu bebişli senelere inşallah. Bebişin de seninle olsun birlikte kutlayın bu doğum gününü inşallah.canlarım herkese iyi haftalar gelemedim kusuruma bakmayın geçmişi de okuyamadım. Odamız kalabalık sabahtan beri nete girmiyorum o yüzden. Herkes iyidir umarım. Bu arada bugün benim doğum günümmmmmm . işallah bu yaşımda kavuşurum bebeğime. Akşam girip detaylı yazıcam size öptüm hepiciğinizi
merak etme tatlım olmaz paşana bişi zaten randevun vardı senin dimi o zaman görürsün inşallah için rahat eder
canlarım herkese iyi haftalar gelemedim kusuruma bakmayın geçmişi de okuyamadım. Odamız kalabalık sabahtan beri nete girmiyorum o yüzden. Herkes iyidir umarım. Bu arada bugün benim doğum günümmmmmm . işallah bu yaşımda kavuşurum bebeğime. Akşam girip detaylı yazıcam size öptüm hepiciğinizi
olamaz ya ben camları sildim yağmur gelecek gibi duruyo.tülleri perdeleri yıkıyorum.mis gibi kokacak evim:)
yıldızcım gözün aydın değer düşmüş çok şükür.bebişlere örgü istemissin ama becerememki.bu sadece düz örgü onu biliyom:))sizin bebişler gelsin hazır alırız canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?