Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın canım demek tam test tarihini belirlemişken kırmızıların geldi hayırlısı olsun inşallah dra bu gidişinde tam anlamıyla tanı konurda ona göre bişeylere başlarsınız canım Allahım hayırlısını nasip etsin

günaydın canım hayırlısı olsun ne yapalım izmire git bakalm tedavin başlasın bir an evvel canım

gunaydin hanimlar
size birsey sormak istiyorum
ben bugun dr a gitim 30 gunde bir adet oluyorm bugun 28 inci gunum ultrasyon ile bakti birsey goremedi ve bana adetli iken bazi testler yaptirmami istedi.
kesin belli olurmu echoyla hamile olmadigim daha gunume 2 gun var .
yine bugun kan verdim bazi testler icin hcg yede bakiliyor ben simdi adet olacagim diyemi bekleyim yoksa bir umit varmi

günaydın güzeller, herkese iyi haftalar
çok mutluyum çookkkk, dün test yaptırmıştıkya şimdi onun sonuçları geldi, 1.571 çıkmış tiroit im ya 1 haftada nasıl bu kadar artıp azalabiliyo, çok şaşırdım ama önemli olan düşmesiydi, bakalım dr ne diyecek canlarım, ama değer düşünce içime su serpildi ne yalan söliyim

bişi beğenememişin kuzum, olsun daha sonra alırsın ör bakalım örgünü sabırsızlıkla bekliyoruz neler yapıcan. sonrada bizim bebişlere isteriz birer örgü ona göreeee

yıldızcım yazım seninkinin içinde çıkmış

oluyo bazen esincim, iç içe giriyo hayatım panik yapcak bişi yok, miniğini üzme boşu boşuna, zaten ilaçş tedavisi olan bişi bu, yani yüksek bile çıksa hemen ilaçla kontrol altına alınıyo merak etme, illa çıkcak die de bişi yok, ben sadece önlem olsun die yaptırın dedim hayatım. hem bak benmki aynı ben gibi dengesiz. bi çıkıo bi düşüyo
hiç kafana takma emi kuzum

herkeslere günaydınlar hayırlı bir hafta olması dileğiyle:79:

yıldızcım bugün doktor günün inşallah güzel haberlerle dönersin bize güzelim hiç sıkma canını olur mu?

günaydın ranacım, walla değerim düşmüş bakalım, bi dengesiz o da benm gibi bakalım dr ne diyecek hayatım... sende dinlenmişsin ve gezmişsin haftasonu, iyi gelmiştir kuzum... diğer iş halloldumu??

günaydın halevcim,, yok iyiyim iyiyim değerim düşmüş daha da iyiyim bu sabah inş sorunsuz atlatırız bunuda... kuzum maşallah haftasonu yapılabilecek herşeyi yapmışın yorulmuşundur da ama, ellerine sağlık

günaydın asyacım, demek geldi kırmızılar kuzucum, olsun en azından tedavine bi an önce başlanır hayatım, ondan sonrada bebişine kavuşacaksın inş

günaydın cnm, benm bildiğim vajinal ultrasonda 5. hafta kese görünebiliyor. senin daha 2 gün varsa görünmeyebilir. inş beta hcg yüksek çıkar hayatım da bebişine kavuşursun. ne zaman belli olcak sonucu? ümit her zaman var bunu sakın unutma inş meleğin göbüşüne konmuştur

adacım sende hiç gelmemişsin haftasonu, herşey yolundadır inş... anneciğin çıktımı hastaneden? elma kurdu nasıl bakalım, tekmeliyomu annesini

narcım, güzel anne adayımız sen nasılsın kuzum, haftasonu gezmeye gidiom dedin, bi daha dönüş yapmadın çok mu yoruldun bakiyimmmmm

nurcum, senin minik yine rahat vermiyo heralde, uğramadın uzun zamandır...

nalancım, sende çok zamandır gelmiosun, gittin mi bi daha miniğini görmeye??

sevdecim sende gelmez oldun gene, aklımız sende, gel de haberdar et bizi kuzum :26:

yıldızcım hosgeldın canım gozunaydın bak dert ettıgıne değdimi hemencecık dusuvermıs degerın kendılıgınden ılac kullanmana bıle gerek kalmayacak belkı de canım cok sevındım

yıldızcım hosgeldın canım gozunaydın bak dert ettıgıne değdimi hemencecık dusuvermıs degerın kendılıgınden ılac kullanmana bıle gerek kalmayacak belkı de canım cok sevındım

hoşbuldum ranacım saol, düşmüş görünüyo bakalım değerim... inş bi daha artmaz da gerek kalmaz tedaviye kuzucum

hoşgeldin canım neyseki değerin düşmüş boşuna üzdün kendini şimdi de Esini teselli ediyon benimde değerlerin dengesizdir bi çıkar bi iner boşver takılma nede olsa ilaçla tedavisi var

neyse canlar ben yemeğe çıkayrum afiyet olsun sizlere

şükür düşmüş görünüyo, inş sonrasında da yine dengesizlik olmaz halevim. yaaa esin panik olmuş birden, ben önlem olsun die yaptırın demiştim, ondan üzüldüm şimdi, ama baktırsın yine de

kızlar ben yavaştan çıkıcam, akşam haber veririm size. esincim sen kaçta gidiceksin doktora bitanem?
çok çok geçmiş olsun şimdiden, inş bişeycik çıkmaz.
öpüldünüz hepiniz :79:

kızlar ben yavaştan çıkıcam, akşam haber veririm size. esincim sen kaçta gidiceksin doktora bitanem?
çok çok geçmiş olsun şimdiden, inş bişeycik çıkmaz.
öpüldünüz hepiniz :79:

tamam tatlım akşama görüşürüz

kızlar ancak gelebildim 3 gündür çok kötü hastayım , boğaz ağrım bi yandan öksürük bi yandan grip bi yandan mahvoldum, birde kulaklarıma vurmuş boğaz ağrım kulaklarım bile o kadar kötü ki sesim falan kısıldı zaten.Geçen hafta göl kenarına gitmiştik bu havada göl havası neyime işte. Her öksürdüğümde karnımın içi acıyor bi yandan bebeğimi düşünüyorum garibim içimde ne durumda acaba
Halevcim canımannemde çıktı hastaneden geçen hafta perşembe günü, sende temizlik yapmışsın baya canım ellerine sağlık.
Yıldızcım senin yaramaz korkutmuş sizi yine ama şükür bak düşmüş değer canım, sklıms kötü bişey getirmemeye çalış bitanem çok zor ama bebişim iyi olacak Allahın izniyle demek bile insana ferahlık veriyor, hiç bişey olmayacak azcık nazlılar o kadar ,geldiler hala bizi telaşlandırıyorlar , canları sağ olsunda ne yapalım katlanırız artık.Hafta sonu hasta olunca giremedim canım , anneme gittim hasta halimle, birde bişeyler baktık eşimle, hiçbi kıyafetim olmuyorki, tam yazda gelemedi bi türlü şimdilik sadece elbise aldık ,normal de de giyilebilecek bi elbise tabi 1 ay sonra düğün var azcık onu düşünerek aldım hamileliğe özel bişey almak istemiyorum ya zaten hiç güzel hamile kıyafeti yok.
Esincim canım geçmiş olsun git bakalım dr a inşallah kötü bişey değildir
Asyacım kırmızılar geldi demek ya, hayırlısı olsun tatlım inşallah diğer aya nasip olur .
Ranacım sen nasılsın bitanem
Narcım iyisin dimi bitanem stres olmamaya çalış bu süre içinde ,
Kızlar gözlerim sulana sulana okudum umarım atladığım bişey yoktur

hoşgeldin Adacım çok geçmiş olsun yaaa demek daha fena oldun inşallah fazla sürmeden atlatırsın canım paşanı merak etme o gayet iyidir içeride her öksürüşünde zıplıyordur neler oluyor diye :26: bişi olmaz paşana tatlım. annende çıktı demek çok şükür inşallah bi daha hastaneye yatmalık durumu olmaz tatlım

sağol halevim kışın böyle hasta olmamıştım ben sabahtan ofise gittim birde o halde canım çıktı, ay inşallah paşam iyidir halevcim dediğin gibidir, sıpa 2 gündür yine hareketlerini hissettirmiyor meraklanmaya başlıyorum ya annem çıktı şükür canım inşallah bi daha kötü olmaz. Ya canım dün gece öyle bir hapşurdum ki karnım acayip acıdı yaa, merak ediyorum bişey olmamıştır miniğime dimi:26:

canlarım herkese iyi haftalar gelemedim kusuruma bakmayın geçmişi de okuyamadım. Odamız kalabalık sabahtan beri nete girmiyorum o yüzden. Herkes iyidir umarım. Bu arada bugün benim doğum günümmmmmm . işallah bu yaşımda kavuşurum bebeğime. Akşam girip detaylı yazıcam size öptüm hepiciğinizi

merak etme tatlım olmaz paşana bişi zaten randevun vardı senin dimi o zaman görürsün inşallah için rahat eder

hoşgeldin canım demek kalabalıksınız kolay gelsin sana bu arada DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Allahım inşallah meleğini hediye olarak göbüşüne kondurmuştur

canım benim doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu bebişli senelere inşallah. Bebişin de seninle olsun birlikte kutlayın bu doğum gününü inşallah.

merak etme tatlım olmaz paşana bişi zaten randevun vardı senin dimi o zaman görürsün inşallah için rahat eder

canım randevu almadan gidiyoruz biz, ama çarşamba günü gideceğiz sanırım, evet halevim ya aklımda sürekli her hafta görüyorum nerdeyse ama yine de yetmiyor bana

canım doğum günün kutlu olsun.nice yaşlara.umarım bu ay hayatının en güzel hediyesini alırsın.
sağlıklı huzurlu sevdiklerinle nice yaşlara.

olamaz ya ben camları sildim yağmur gelecek gibi duruyo.tülleri perdeleri yıkıyorum.mis gibi kokacak evim:)
yıldızcım gözün aydın değer düşmüş çok şükür.bebişlere örgü istemissin ama becerememki.bu sadece düz örgü onu biliyom:))sizin bebişler gelsin hazır alırız canım:)

hamarat hatun azcık daha sabredeydin ya havalar bu aralar yağmurlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…