kızlar ancak gelebildim 3 gündür çok kötü hastayım , boğaz ağrım bi yandan öksürük bi yandan grip bi yandan mahvoldum, birde kulaklarıma vurmuş boğaz ağrım kulaklarım bile o kadar kötü ki sesim falan kısıldı zaten.Geçen hafta göl kenarına gitmiştik bu havada göl havası neyime işte. Her öksürdüğümde karnımın içi acıyor bi yandan bebeğimi düşünüyorum garibim içimde ne durumda acaba
Ranacım sen nasılsın bitanem
kızlar geldim uzun uzun yazdım tam bitirmek üzereydimki bilgisayarım kapandı sinir oldumya unuttuğum bişe olursa kusura bakmayın çok yorgunum çokta işim var
yıldızcım değerin düşmüş canım gözün aydın çok sevindim ama şaşırdım bu böyle bir anda düşüp yükselen bişmiymişkibende anca çarşambaya yaptıracam o zaman nefes alabilirim işlerim çok bugün yarın hem idrar tahlilide verecem eşim bu dönemde iltihap çok olurmuş baktıralım varsa ona göre önlem alınır dedi
ranacım sende hafta sonu temizlik yapmışsın ellerine sağlık gezmelerede gidilmiş cumartesinin acısınımı çıkardın bakim
gelelim bana gözlerim havalrdan alerji olmuş ama göz derecemede baktı ve özellikle sol gözümde zorlandım harfleri seçmekte bir damla verdi bunu kullan dedi tabi hamile olduğumu belirttim düşük dozda verdi ve damlatınca göz bebeğine bastır fazlası çıksın vucüda az gitsin bebeğe ulaşmaz zaten ilk 3ay biz göz tedavisi yapmıyprz geişme dönemi olduğu için bebeğin dedi 1hafta kullnacam damlayı ama geçerse 4 5 güne bırak kullanma dedi birde ıslak havluyla gözüne hergün masaj yap dedi haftaya pazartesi bidaha gidicem harflerdeki sıkıtı belki gözümdeki kızarıklıktan olabilirmiş tekrardann bakar konturol ederiz dedi inşlda öyledir gözlük takmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm
esincim hosgeldin canım neysekı cok onemlı bırsey degılmıs guzelım ınsallah damlayla en kısa zamanda gecer gormemzlık sorununuda takma kafana kızarıklıkdan gormemıs olabılırsın canım gozumuze kan falan ındıgınde bızde zor goruyoruz onun gbı bırseydır korkma canım gozluk takmazsın lensler var artık ama gerek kalcagınıda sanmıyorum
canım hadı sen hazırlıklarını yap ama fazla yorma kendını olur mu canım esınde yardım edecekmıs zaten cok yorma kendını
kızlar geldim uzun uzun yazdım tam bitirmek üzereydimki bilgisayarım kapandı sinir oldumya unuttuğum bişe olursa kusura bakmayın çok yorgunum çokta işim var
yıldızcım değerin düşmüş canım gözün aydın çok sevindim ama şaşırdım bu böyle bir anda düşüp yükselen bişmiymişkibende anca çarşambaya yaptıracam o zaman nefes alabilirim işlerim çok bugün yarın hem idrar tahlilide verecem eşim bu dönemde iltihap çok olurmuş baktıralım varsa ona göre önlem alınır dedi
halevcim vitamin almışsınız güle güle kullansın eşin hemencecik fayda etsin inşl
hafta sonuda iyi temizlik yapmışsın ohh elelrine sağlık mis gibi olmuştur her yer bende bu akşam yapacam hafta sonu yapamadık akşam eşim gelsin halledecez malum yarında misafirim var hazırlıklara başlıyacam birazdan
gelelim bana gözlerim havalrdan alerji olmuş ama göz derecemede baktı ve özellikle sol gözümde zorlandım harfleri seçmekte bir damla verdi bunu kullan dedi tabi hamile olduğumu belirttim düşük dozda verdi ve damlatınca göz bebeğine bastır fazlası çıksın vucüda az gitsin bebeğe ulaşmaz zaten ilk 3ay biz göz tedavisi yapmıyprz geişme dönemi olduğu için bebeğin dedi 1hafta kullnacam damlayı ama geçerse 4 5 güne bırak kullanma dedi birde ıslak havluyla gözüne hergün masaj yap dedi haftaya pazartesi bidaha gidicem harflerdeki sıkıtı belki gözümdeki kızarıklıktan olabilirmiş tekrardann bakar konturol ederiz dedi inşlda öyledir gözlük takmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk hayatım inşl dediğin gibi kızarıklıktandır dediğin gibi zaten kan oturmuş gibi gözüme dur bakalım haftaya pazartesi görücez ne olduğunu dediğin gibi en olmadı lens düşünebilirm
ben şimdi mutfak dolabımı silip ufaktan hazırlığımıda yapıcam zaten yarın yardıma annem gelecek akşam temizliği eşim yapacak ben bir tek toz alıcam ve tuvalet banyo işte rutin şeyler dinlene dinlene yaparım merak etmeyin dün zaten biraz yoruldum bel ağrısından öldüm gece yatamadım
yıldızcım çok sağol canım inşalalh iyidir paşam kendimden geçtim zaten, dün gece hapşurunca çok korktum ama nerdeyse hastaneye gidecektim meraktan. Esincim geçmiş olsun tekrar canım merak etme bişeycik olmamıştır gözlerine hem kızların dediği gibi gözlük kullanan pek kalmadı sıkma sen canını bunlar için.
Halevim ben yazmayı unutmuşum hayatım kusura bakma eşinin vitaminleri hayırlı olsun inşallh vesileniz olur minikleriniz kendiliğinden geliverir.
Başımı kaldıramıyorum bende azcık uyuyayım dedim nerde, hasta olduğumu bildiği halde kayınvalidem arıyor dedenlere gelin akşam ordayız yemekte diyeay nasıl sinir oldum hastayım gelecek durumum yok gibi dedim kapattım ama sinir oldum daha iyimisin demek yok da emri vaki yapılıyor, 1 saat geçti bu sefer6 yaşındaki yeğenine ararttırıyor beni , bilmiyorum hastayım ben dedim kapattım teli çocuğun yüzüne, oturdum ağladım sinirden. Azcık size bakayım açılırım belki dedim, çok duygusal hassas sinirli biri oldum iyice yaa paşam mı böyle yaptıki beni.
aman guzelım yaaa takma bunları anlamazlar halınden cunku aksam gıdınce kayınvalıdene soracaklar ada nerde nıye gelmedı ne cevap verecek aman allahım yaaa
hep boyle dusunuyorlar cagırdım mı gel hastada olsan gel yanı bosver
neden düşüncesizlik yapıyorlarki ranacım ya ben üzülüyorum böyle şeylere alışkın değilim , kaç gündür hasta olduğumu biliyor direk nasılsın demek varken emri vaki cümleyle başlıyor, üstelik tekrar yeğenine arattırıyor hasta olduğumu bile bile. Sesim falan baya kötü çıkmıyor ayakta zor duruyorum , ne denirki buna ,çok mu zor aa kızım hastaysan gelme tabi demek
onlar için zor nedense onlara göre biz naz yapıyormus gıbı oluyoruz cunku onlar ne gorduyse o da senden aynısı ıstıyor bazen hak verıyorum kadın da boyle gormus ne yapsın dıyorum ama kızmaktanda alamıyorum kendımı
onlar öyle gördüyse bizdemi öyle göreceğiz , aslında ben kayınvalidemden çektim gelinime çektirmiyim demesi daha doğru olur sanki:26: yakın olmak böyle sıkıntılar veriyor işte yaa hala alışamadım ben ranacım, alışırım diye çok düşündüm ama olmadı valla, uzak olsan haftada 1-2 görürsün olur biter bu kadar da koymaz insana
onlar öyle gördüyse bizdemi öyle göreceğiz , aslında ben kayınvalidemden çektim gelinime çektirmiyim demesi daha doğru olur sanki:26: yakın olmak böyle sıkıntılar veriyor işte yaa hala alışamadım ben ranacım, alışırım diye çok düşündüm ama olmadı valla, uzak olsan haftada 1-2 görürsün olur biter bu kadar da koymaz insana
öyle canım baştan hata yaptık ben de bazen diyorum baştan cadı gelin olsaydım başka ev diye tuttursaydım diye, nerde saf saf kabul ettim bendeayyy canım yaa bende cok dusunuyorum esımı kandırsamda tasınsak kıraya cıksak dıye ama mantıkende olmuyor esımde dıyor sımdı burda ev dururken gıdıp kıramı odeyelım dıyor
burayı kıraya versek cıkmak ıstesek olmuyor ızın vermıyorlar yaaa bız hatayı basta yaptık ama ıste sımdı cıkıyor acısı
canım valla bizde uzak sayılırız biz aydındayız onlar köydeler ama böle oluncada uzun uzunnn yatılı geliyorlar.o daha kötü inanki.yada eşim ikidebir köye gidelim diyor gidince bir hafta en az yatıyoruz sinir oluyorum.üstelik bizimkiler yaşlılar iş güç herşey bana bakıyor.dün dedim belimin ağrısı geçmeden hafta içi gidip kalamam orda.iki kişinin işi başka dört beş kişi başka.ben orda çok yoruluyorum.bu belimin ağrısı bile orda iş yaparken oldu.birsürü kızı var kimse işine gücüne bakmıyo ben her gitmemde temizlik yapıyorumorda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?