kızlar ancak gelebildim 3 gündür çok kötü hastayım , boğaz ağrım bi yandan öksürük bi yandan grip bi yandan mahvoldum, birde kulaklarıma vurmuş boğaz ağrım kulaklarım bile o kadar kötü ki sesim falan kısıldı zaten.Geçen hafta göl kenarına gitmiştik bu havada göl havası neyime işte. Her öksürdüğümde karnımın içi acıyor bi yandan bebeğimi düşünüyorum garibim içimde ne durumda acaba
Yıldızcım senin yaramaz korkutmuş sizi yine ama şükür bak düşmüş değer canım, sklıms kötü bişey getirmemeye çalış bitanem çok zor ama bebişim iyi olacak Allahın izniyle demek bile insana ferahlık veriyor, hiç bişey olmayacak azcık nazlılar o kadar ,geldiler hala bizi telaşlandırıyorlar , canları sağ olsunda ne yapalım katlanırız artık.Hafta sonu hasta olunca giremedim canım , anneme gittim hasta halimle, birde bişeyler baktık eşimle, hiçbi kıyafetim olmuyorki, tam yazda gelemedi bi türlü şimdilik sadece elbise aldık ,normal de de giyilebilecek bi elbise tabi 1 ay sonra düğün var azcık onu düşünerek aldımhamileliğe özel bişey almak istemiyorum ya zaten hiç güzel hamile kıyafeti yok.
hoşgeldin Adacım çok geçmiş olsun yaaa demek daha fena oldun inşallah fazla sürmeden atlatırsın canım paşanı merak etme o gayet iyidir içeride her öksürüşünde zıplıyordurneler oluyor diye :26: bişi olmaz paşana tatlım. annende çıktı demek çok şükür inşallah bi daha hastaneye yatmalık durumu olmaz tatlım
canlarım herkese iyi haftalar gelemedim kusuruma bakmayın geçmişi de okuyamadım. Odamız kalabalık sabahtan beri nete girmiyorum o yüzden. Herkes iyidir umarım. Bu arada bugün benim doğum günümmmmmm . işallah bu yaşımda kavuşurum bebeğime. Akşam girip detaylı yazıcam size öptüm hepiciğinizi
olamaz ya ben camları sildim yağmur gelecek gibi duruyo.tülleri perdeleri yıkıyorum.mis gibi kokacak evim:)
yıldızcım gözün aydın değer düşmüş çok şükür.bebişlere örgü istemissin ama becerememki.bu sadece düz örgü onu biliyom:))sizin bebişler gelsin hazır alırız canım:)
kızlar geldim uzun uzun yazdım tam bitirmek üzereydimki bilgisayarım kapandı sinir oldumya unuttuğum bişe olursa kusura bakmayın çok yorgunum çokta işim var
yıldızcım değerin düşmüş canım gözün aydın çok sevindim ama şaşırdım bu böyle bir anda düşüp yükselen bişmiymişkibende anca çarşambaya yaptıracam o zaman nefes alabilirim işlerim çok bugün yarın hem idrar tahlilide verecem eşim bu dönemde iltihap çok olurmuş baktıralım varsa ona göre önlem alınır dedi
gelelim bana gözlerim havalrdan alerji olmuş ama göz derecemede baktı ve özellikle sol gözümde zorlandım harfleri seçmekte bir damla verdi bunu kullan dedi tabi hamile olduğumu belirttim düşük dozda verdi ve damlatınca göz bebeğine bastır fazlası çıksın vucüda az gitsin bebeğe ulaşmaz zaten ilk 3ay biz göz tedavisi yapmıyprz geişme dönemi olduğu için bebeğin dedi 1hafta kullnacam damlayı ama geçerse 4 5 güne bırak kullanma dedi birde ıslak havluyla gözüne hergün masaj yap dedi haftaya pazartesi bidaha gidicem harflerdeki sıkıtı belki gözümdeki kızarıklıktan olabilirmiş tekrardann bakar konturol ederiz dedi inşlda öyledir gözlük takmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk hayatım inşl dediğin gibi kızarıklıktandır dediğin gibi zaten kan oturmuş gibi gözüme dur bakalım haftaya pazartesi görücez ne olduğunu dediğin gibi en olmadı lens düşünebilirm
ben şimdi mutfak dolabımı silip ufaktan hazırlığımıda yapıcam zaten yarın yardıma annem gelecek akşam temizliği eşim yapacak ben bir tek toz alıcam ve tuvalet banyo işte rutin şeyler dinlene dinlene yaparım merak etmeyin dün zaten biraz yoruldum bel ağrısından öldüm gece yatamadım
yıldızcım çok sağol canım inşalalh iyidir paşam kendimden geçtim zaten, dün gece hapşurunca çok korktum ama nerdeyse hastaneye gidecektim meraktan. Esincim geçmiş olsun tekrar canım merak etme bişeycik olmamıştır gözlerine hem kızların dediği gibi gözlük kullanan pek kalmadı sıkma sen canını bunlar için.
Halevim ben yazmayı unutmuşum hayatım kusura bakma eşinin vitaminleri hayırlı olsun inşallh vesileniz olur minikleriniz kendiliğinden geliverir.
Başımı kaldıramıyorum bende azcık uyuyayım dedim nerde, hasta olduğumu bildiği halde kayınvalidem arıyor dedenlere gelin akşam ordayız yemekte diyeay nasıl sinir oldum hastayım gelecek durumum yok gibi dedim kapattım ama sinir oldum daha iyimisin demek yok da emri vaki yapılıyor, 1 saat geçti bu sefer6 yaşındaki yeğenine ararttırıyor beni , bilmiyorum hastayım ben dedim kapattım teli çocuğun yüzüne, oturdum ağladım sinirden. Azcık size bakayım açılırım belki dedim, çok duygusal hassas sinirli biri oldum iyice yaa paşam mı böyle yaptıki beni.
ranacım senin adını yazacagıma yıldız yazmışım tatlım kusura bakma sende, bugün beni hoş görün
canlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürük öptüm hepicinizi
kızlar ben cıkıyroum herkese ıyı aksamlar :79:
adacım seni çok iyi anlıyorm canım ama kayınvaldeler malesef laf anlamıyolar heralde işlerine gelmiyor ama baştan ipleri sıkı tutmak lazımdı senin dediğin gibi hııı buarada asyada söylemiş gerçi ama benimkilerde köyde ben şehirdeyimde noluyor altlarında araba istedikleri zaman geliyorlar neyseki geldiklerine 1gece kalıyolar ama kendilerininde burda evi var gidip orda kalsınlar cümbür cemaat geliyorlar eltim çocuğu kendileri sinir oluyorum bide benim tertemiz ettiğim evimi batırıp gidiyolar geldilerni boyuna akraba ezmesi yaparız malesef evi temizleyelim esine yardım olsun diyen yok kayınvaldemde genç hadi o şurda dursunda eltim görümcem söylesede yapamazlrmı benim 2saatte yaptığım işi el elden hemencecik yaparız sanki aa yok onlar gider esin birdaha temizlik yapardı ayaklarındaki terliği bile oturdukları yerden ben toparlarım gittikten sonra koltuk altlarından felan ama şimdi hamileyimya neyseki terliklerini kapıda çıkarıyolar geçen burda kaldığındada eltim evi makinaladı insafa geldiler heralde ayyy açtırdınz benim ağzımı bak dertlerim depreşti
zaten bugün kayınbabam aradı nerdesin dedi ablamdayım dedim kimi arasak evde yok dedi afra tafra yaptı doktordaydım ordan buraya geçtim dedim kapattı telefonu sanki 7/24 evde otorup bugün gelirlermi acaba diye onları beklicem sinir oldum valla kaldıki beni oraya bırakan eşim cnımı sıktı koydu neyseki anlayışlı bir kocam var
herkese güanydın arkadaşlar :79:
biraz işlerim var bitireyim geleceğim inşallah
herkese günaydın arkidişlerrrrrrrrrr
benimde işler var halledeyim arada sizlere bakarım
canlarımmm günaydınnnn bugün daire başkanımız geliyo öğlene kadar pek giremem dün akşamda geç geldik eve sadece geçmişi okuyabildim
Yıldızcımmm kötü bir iki gün geçirmişsin canım kusura bakma yeni yazabiliyorum gerçi düzelmiş şimdi de halevin dediği gibi stresle çok alakalı o hormon. Bir de benim hamile bir arkadaşım var. Onun alınmıştı tiroid bezleri ilaç kullancak ömür boyu. Ondada o risk vardı. Zeka geriliği hormon ilaçla sağlandığı için. Ama ikili testi falan çok güzel çıktı. Korkma canım yani tiroid bezin hiç lmasa bile çaresi var üzüp stres yapma bebişini sakın.
selam kızlar benide alır mısınız aranıza? sizlerle hem dertleşmek hemde izin verirseniz tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
selam kızlar benide alır mısınız aranıza? sizlerle hem dertleşmek hemde izin verirseniz tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
hoşgeldin cnm, tabikide alırız seni aramıza...
sende sorun ne hayatım?[/QUO
hikayemi anlatayım, 3,5 yıllık evliyiz, 1 senedir bebek istiyoruz, ben hiç korunmadım hep eşim korundu. korunmamaya başladıktan sonra adet düzensizliklerim baçşadı, 30-42 gün arasında oluyordu adetlerim. her ay geciktiği için her ay test ve hüsran. geçen hafta adetimin 2. günü doktora gittik. benden kan aldılar, ultrasonla baktılar, eşimde sperm testi yaptırdı. 15 inde de rahim filmi çektircem ve sonuçlarla birlikte doktora gitcez. çok korkuyorum, galiba pko var çünkü ultrason sanucuma şöyle yazdı;
sağ over PCO 35,9*14,1*23,2
sol over PKO 21,6*16,1*16,1
burda mutlaka bu yollardan geçmiş arkadaşlar vardır. yorumlarınızı katabilirseniz çok sevinirim
sinir olurum bende öyle sürekli akraba gezmelerine , evlendiğimizde abartısız 2 ay gezmiştik. Kimsenin bizi düşündüğü yok işte bunu yaparlar birde üstüne ilgi beklerler, böyle şeyler görünce soğuyorum ben, Allahtan insafa gelmişler sizinkiler hamile kalınca, kayınbabana da maşallah diyim yani kontrol etmek için mi aramış,adacım seni çok iyi anlıyorm canım ama kayınvaldeler malesef laf anlamıyolar heralde işlerine gelmiyor ama baştan ipleri sıkı tutmak lazımdı senin dediğin gibi hııı buarada asyada söylemiş gerçi ama benimkilerde köyde ben şehirdeyimde noluyor altlarında araba istedikleri zaman geliyorlar neyseki geldiklerine 1gece kalıyolar ama kendilerininde burda evi var gidip orda kalsınlar cümbür cemaat geliyorlar eltim çocuğu kendileri sinir oluyorum bide benim tertemiz ettiğim evimi batırıp gidiyolar geldilerni boyuna akraba ezmesi yaparız malesef evi temizleyelim esine yardım olsun diyen yok kayınvaldemde genç hadi o şurda dursunda eltim görümcem söylesede yapamazlrmı benim 2saatte yaptığım işi el elden hemencecik yaparız sanki aa yok onlar gider esin birdaha temizlik yapardı ayaklarındaki terliği bile oturdukları yerden ben toparlarım gittikten sonra koltuk altlarından felan ama şimdi hamileyimya neyseki terliklerini kapıda çıkarıyolar geçen burda kaldığındada eltim evi makinaladı insafa geldiler heralde ayyy açtırdınz benim ağzımı bak dertlerim depreşti
zaten bugün kayınbabam aradı nerdesin dedi ablamdayım dedim kimi arasak evde yok dedi afra tafra yaptı doktordaydım ordan buraya geçtim dedim kapattı telefonu sanki 7/24 evde otorup bugün gelirlermi acaba diye onları beklicem sinir oldum valla kaldıki beni oraya bırakan eşim cnımı sıktı koydu neyseki anlayışlı bir kocam var
sağol canım bi atlatsam şu hastalığı mahvettibizi, bak ne güzel değerin normal çıkmış çok şükür. Sen bi ara sucuk salam sosisden bahsetmişsin neydi o , benim bi yerde okuduğum kadarıyla hamişler bunları tüketmemeliymiş ki benim drumda söylemişti, hatta çiğ ete sakın dokunma demişti. Artık çiğ etten geçen bi mikrop mu var onu vücudum atlatmamışmı ne öyle bişeylerden bahsetmişti, senin drunda buna benzer bişeymi dedi. Ay okuduğumuda unuttum valla, hiç halim yok. Şükür çıktı annemde, gitmedik dün zaten Allahtan eşlerimizden şanslıyız, dün herşeyi eşim yaptı yemeği bile ben sadece uzandım uyudum.canlarım selam, kimsecikler kalmamış doğal olarak
dr kontrolümüz çok güzel geçtigeçen ayki değerime baktı 1.88, 4 gün önceki 5.32, dünkü 1.571 olunca, iki dğer düşükken aradaki değer bu kadar yüksek olmaz dedi. laboratuvardan kaynaklanan bi hata bu dedi. beta hcg ile karışabiliyo bazen dedi hamilelerde, yada cihazlarında bi problem var bu kadar çok artıp, bu kadar çabuk azalmaz ki geçen ayki değerinde gayet düşük dedi. mayıs başı dr kontrolüm var, bi kaç tan antikor testi istedi, o zaman yaptırır bana da gösterirsin, şimdi yaptırmaya gerek yok dedi. elle felen muayene etti, hiç bi problem yok dedi. zaten zeka problemi değer düşükse olur dedi, yüksek değerde sadece düşük riski olur ama sen de o da yok ddi. böylelikle 1 ay sonraya kaldı testler ama adam çok rahatlatıcı ve açıklayıcı konuştuğundan bizde tatmin olduk. inş şimdilik problem yok canlarım
geçmiş olsun bitanem, demek hastalandın, dinlenmen gerek kuzum yorma kendini, bol bol vitamin al emianneciğinde çımış, hadi gözün aydın... bizimki her zamanki gibi bi korkuttu adacım ama şükür ki bişi çıkmadı
güle güle giy cicini, walla yazın en güzeli elbise giymek kuzum iyi etmişsin
kuşum hiçbi zaman seni anlamlarını bekleme lütfen, zaten anlayışlı olan biri o telefonu ne açar ne açtırır, ada hasta gelemicek der bitirir olayıseni arıyosa zaten seni düşünmüyo demektir. hastayım de gitme bitanem. ne buu yaaa hep onlarınmı gönlünü yapıcaz duygusallığın çok normal, hamilelikten bebişim ama sallama kimseyi boşver kuşum
aklından ben geçtim demekki o an :1
ayy onların tripleri hiç bitmez kuşum, duymamazlıktan gel, evde hazı ol onu mu beklicekmişinallahtan kocalarımız iyi de bunlar gibi değil, şükredelim halimize hayatım
iyi bari eltinde az insafa gelmiş son zamanlarda
canım hiç sorma valla fena haldeyiz gece uyuyamıyorum ,bi iyi olsak. Dün tekmelerini hissettim canım derin bi oh çektim zaten pıtpıt vuruyor sıpam,birde eskisi gibi aşağılarda hissetmiyorum tam göbek hizamda artık büyüyor paşamız. Doğru söylemişsin tatlım kendi annen gibi olmuyor , dün sinir oldum ama ölsem kalsam haberi olmayacak. Sizin çalışma daha bitmedimi canım, bi daha olacaktı demişsin birde nasıl bi acı oldu , orda baskı gibimi sanki çok sıkışmışsın gibi mi oldu. İnşallah miniğin seninle tatlım. nasıldı doğum günün tatlım, inşallah bu doğum günüyle birlikte hep miniklerinizle kutlarsınız.canlarımmm günaydınnnn bugün daire başkanımız geliyo öğlene kadar pek giremem dün akşamda geç geldik eve sadece geçmişi okuyabildim
Halevcim bana soru sormuşsun hemen senden başlıyım. Canım benim eşime doktor sabah akşam 2 tane vermişti. Ama bu doktora dediki 2 tane değil de bir tane kullansam olurmu rahatsızlık veriyor biraz çünkü afrodizyak etkili diyim ben sana. Doktor da bir tane olur dedi. Ama tabi bunlar benim eşimin değerlerine göre olan bi durum. Eğer doktor 3 kere dediyse sabah öğlen akşam içsin. Hepsini bir seferde içerse ondada kötü etkiler yaratabilir canım. Hadi hayırlı olsun ilacınız biz faydasını gördük aşılamada değerlerni çok beğendi doktor size de vesile olsun işallah
Yıldızcımmm kötü bir iki gün geçirmişsin canım kusura bakma yeni yazabiliyorum gerçi düzelmiş şimdi de halevin dediği gibi stresle çok alakalı o hormon. Bir de benim hamile bir arkadaşım var. Onun alınmıştı tiroid bezleri ilaç kullancak ömür boyu. Ondada o risk vardı. Zeka geriliği hormon ilaçla sağlandığı için. Ama ikili testi falan çok güzel çıktı. Korkma canım yani tiroid bezin hiç lmasa bile çaresi var üzüp stres yapma bebişini sakın.
Esincim nasılsın canım dimek senin kocişinin ailesi de akıllanan cinsinden hamile kalınca gene şanslısın kız bazısı hamiel falan demeden hizmet bekliyo gene. Oğlun nasıl tatlım tekmeler yokmu daha
Adacım geçmiş olsun kuzummmm kıyamam sana da oğluna da neden dikkat etmiyosun kendine ah canım benim bebikinde halsizleşmiştir haliyle ondan tekme atmıyodur bu ara iyileş sen gene başlar o takılma çok. İşte canım insanın kendi annesi babası gibi olurmu hiç senin annen olsa derki ada sen gelme yemeğe bu halde ben ordan erken gelip senle ilgilenirim der dimi ama ahh ahhh
Ranacım canım benim dimek bize sürpriz yapcektin rahim filmi çekilip olsun napalım belki gerek kalmaz bu ay bi sürpriz yaparsın. Bittimi denetimin canım
Asyacım demek geldi adetin canım neyse fazla bekletmedi bir an önce tedavine başlarsın canım senin kısmetinde bu tedavide belki.
Canlarım bende cts nikaha gittim ordan kocişimle gezdik sinemaya gittik. Pazar da foçaya balık yemeye gittik kızkardeşimi de alıp. Doğum günü kutlaması gibisinden bu arada hepnize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ranacım sana ayrıca teşekkürler pasta ve çiçekler için ne güzel pastaydı öyle.
Bu arada doktorumuz Salı Perşembe cumartesi pazartesi ilişki vermişti ilk üçünü hallettik de Pazar tekrar olcaktı canım yandı baya vazgeçtik dünde olmadı o yüzden.Ada geldi sonra aklıma onunda böyle olmuştu. Bu arada özellikle sabahları karın ağrım devam ediyo bu da iyi bişeydir işallah işte böyle canlarım bekliyoruz hala.:44:
hikayemi anlatayım, 3,5 yıllık evliyiz, 1 senedir bebek istiyoruz, ben hiç korunmadım hep eşim korundu. korunmamaya başladıktan sonra adet düzensizliklerim baçşadı, 30-42 gün arasında oluyordu adetlerim. her ay geciktiği için her ay test ve hüsran. geçen hafta adetimin 2. günü doktora gittik. benden kan aldılar, ultrasonla baktılar, eşimde sperm testi yaptırdı. 15 inde de rahim filmi çektircem ve sonuçlarla birlikte doktora gitcez. çok korkuyorum, galiba pko var çünkü ultrason sanucuma şöyle yazdı;
sağ over PCO 35,9*14,1*23,2
sol over PKO 21,6*16,1*16,1
burda mutlaka bu yollardan geçmiş arkadaşlar vardır. yorumlarınızı katabilirseniz çok sevinirim
günaydın canlarım benim işlerim var arada gelip bakıcam inşl size
yıldızcım sinir ediyolar insanı yakın uzak malesef farketmiyor işte şimdi eşim aradıda öğrendim yiğeni ateşlenmiş acile getirmişler dün o hastalanmışya daha kayınbabam kendinden geçer akşamda eşimin amcasında kalmışlar beni evde bulamadıya hiçççç eşimide arayıp söylemiyor paşa gönlü isterse çokta tın dur bakalım belki bugünde kalabilirlermiş kalırlarsa beni hiç bir kuvet oraya götüremez diyorum eşime ama boşver en kötü olma diyor kayınbabam yaptığını unutmuştur bile öfkesi saman alevi gibi ama benim öyle değil ben gıcık aldım bi kere kocişimi ikna edemezsem tıpiş tıpiş gidicemm mecbur şimdi dua ediyorum bugün geri dönsünler köylerine diye hiç birini görmek istemiyoruz sinirm çok taze daha
sağol canım bi atlatsam şu hastalığı mahvettibizi, bak ne güzel değerin normal çıkmış çok şükür. Sen bi ara sucuk salam sosisden bahsetmişsin neydi o , benim bi yerde okuduğum kadarıyla hamişler bunları tüketmemeliymiş ki benim drumda söylemişti, hatta çiğ ete sakın dokunma demişti. Artık çiğ etten geçen bi mikrop mu var onu vücudum atlatmamışmı ne öyle bişeylerden bahsetmişti, senin drunda buna benzer bişeymi dedi. Ay okuduğumuda unuttum valla, hiç halim yok. Şükür çıktı annemde, gitmedik dün zaten Allahtan eşlerimizden şanslıyız, dün herşeyi eşim yaptı yemeği bile ben sadece uzandım uyudum.
günaydın cnm, bi atlasanız rahatlıcaksınız ikinizde ama... dinlenme fırsatında olduğunu sanmıyorum gündüzleri, tel ve mailleden dolayı... bak dün tepiklemiş accık yine seniartık büyüdüğü için yukarı doğru çıkmıştır bitanem
toxoplasma değerim negatif çıktığıdan dolayı, salam,sosis, sucuğu yasakladı bana güzelim. çiğ ete karşı bağışıklığı ve savunması yokmuş vücudumun. ama bende dediğin gibi dokunmuyorum bile, eldiven takıyorum yapmam gerekirse...
aman iyi bak eşinde yardım etmiş ayy çok iyi oluyo ööle gerçekten... Allah başımızdan eksik etmesin onları...
günaydın ranacım, dünde sordum ama görmedin sanırsam kuzum, noldu diğer iş halloldumu?
canlarımmm günaydınnnn bugün daire başkanımız geliyo öğlene kadar pek giremem dün akşamda geç geldik eve sadece geçmişi okuyabildim
Halevcim bana soru sormuşsun hemen senden başlıyım. Canım benim eşime doktor sabah akşam 2 tane vermişti. Ama bu doktora dediki 2 tane değil de bir tane kullansam olurmu rahatsızlık veriyor biraz çünkü afrodizyak etkili diyim ben sana. Doktor da bir tane olur dedi. Ama tabi bunlar benim eşimin değerlerine göre olan bi durum. Eğer doktor 3 kere dediyse sabah öğlen akşam içsin. Hepsini bir seferde içerse ondada kötü etkiler yaratabilir canım. Hadi hayırlı olsun ilacınız biz faydasını gördük aşılamada değerlerni çok beğendi doktor size de vesile olsun işallah
Canlarım bende cts nikaha gittim ordan kocişimle gezdik sinemaya gittik. Pazar da foçaya balık yemeye gittik kızkardeşimi de alıp. Doğum günü kutlaması gibisinden bu arada hepnize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ranacım sana ayrıca teşekkürler pasta ve çiçekler için ne güzel pastaydı öyle.
Bu arada doktorumuz Salı Perşembe cumartesi pazartesi ilişki vermişti ilk üçünü hallettik de Pazar tekrar olcaktı canım yandı baya vazgeçtik dünde olmadı o yüzden.Ada geldi sonra aklıma onunda böyle olmuştu. Bu arada özellikle sabahları karın ağrım devam ediyo bu da iyi bişeydir işallah işte böyle canlarım bekliyoruz hala.:44:
ranacım halavcim kolay gelsin canlarım sizede
Ranacım sen nasılsın, halevcim sende iyisin dimi canım, size yazmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?