Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

adacım seni çok iyi anlıyorm canım ama kayınvaldeler malesef laf anlamıyolar heralde işlerine gelmiyor ama baştan ipleri sıkı tutmak lazımdı senin dediğin gibi hııı buarada asyada söylemiş gerçi ama benimkilerde köyde ben şehirdeyimde noluyor altlarında araba istedikleri zaman geliyorlar neyseki geldiklerine 1gece kalıyolar ama kendilerininde burda evi var gidip orda kalsınlar cümbür cemaat geliyorlar eltim çocuğu kendileri sinir oluyorum bide benim tertemiz ettiğim evimi batırıp gidiyolar geldilerni boyuna akraba ezmesi yaparız malesef evi temizleyelim esine yardım olsun diyen yok kayınvaldemde genç hadi o şurda dursunda eltim görümcem söylesede yapamazlrmı benim 2saatte yaptığım işi el elden hemencecik yaparız sanki aa yok onlar gider esin birdaha temizlik yapardı ayaklarındaki terliği bile oturdukları yerden ben toparlarım gittikten sonra koltuk altlarından felan ama şimdi hamileyimya neyseki terliklerini kapıda çıkarıyolar geçen burda kaldığındada eltim evi makinaladı insafa geldiler heralde ayyy açtırdınz benim ağzımı bak dertlerim depreşti
zaten bugün kayınbabam aradı nerdesin dedi ablamdayım dedim kimi arasak evde yok dedi afra tafra yaptı doktordaydım ordan buraya geçtim dedim kapattı telefonu sanki 7/24 evde otorup bugün gelirlermi acaba diye onları beklicem sinir oldum valla kaldıki beni oraya bırakan eşim cnımı sıktı koydu neyseki anlayışlı bir kocam var

canlarım selam, kimsecikler kalmamış doğal olarak
dr kontrolümüz çok güzel geçti geçen ayki değerime baktı 1.88, 4 gün önceki 5.32, dünkü 1.571 olunca, iki dğer düşükken aradaki değer bu kadar yüksek olmaz dedi. laboratuvardan kaynaklanan bi hata bu dedi. beta hcg ile karışabiliyo bazen dedi hamilelerde, yada cihazlarında bi problem var bu kadar çok artıp, bu kadar çabuk azalmaz ki geçen ayki değerinde gayet düşük dedi. mayıs başı dr kontrolüm var, bi kaç tan antikor testi istedi, o zaman yaptırır bana da gösterirsin, şimdi yaptırmaya gerek yok dedi. elle felen muayene etti, hiç bi problem yok dedi. zaten zeka problemi değer düşükse olur dedi, yüksek değerde sadece düşük riski olur ama sen de o da yok ddi. böylelikle 1 ay sonraya kaldı testler ama adam çok rahatlatıcı ve açıklayıcı konuştuğundan bizde tatmin olduk. inş şimdilik problem yok canlarım

geçmiş olsun bitanem, demek hastalandın, dinlenmen gerek kuzum yorma kendini, bol bol vitamin al emi anneciğinde çımış, hadi gözün aydın... bizimki her zamanki gibi bi korkuttu adacım ama şükür ki bişi çıkmadı
güle güle giy cicini, walla yazın en güzeli elbise giymek kuzum iyi etmişsin

bebişim sölemeyi unuttum sana da kocişinin vitaminleri hayırlı olsun, bol bol bebiş olsun inş

İyiki Doğdun Bitanem, herşey gönlünce olsun, tüm dileklerin bu yeni yaşında seninle olsun veee tabiki bebişli olsunnnnnnnn

ohh yine camlar silinmiş kuzu
kız şaka dedim örgü örüyom dediğin için yine de saol canım benm

sende bi yaptır esincim, için rahat etsin hayatım. demek alerji olmuşsun, çok geçmiş olsun kuzum.. dmlalarını ihmal etme o zaman, inş gözlüğe gerek kalmaz, lens takarsın bacım merak etme
dikkatli kullan nolur damlayı emi kuşum

çok yorma kendini esincim, gerç annen gelcekmiş, eşin yardım etcekmiş ama sen yinede dikkat et bitanem bak dün de belin ağrımış zaten, yavaş yavaş yap

kuşum hiçbi zaman seni anlamlarını bekleme lütfen, zaten anlayışlı olan biri o telefonu ne açar ne açtırır, ada hasta gelemicek der bitirir olayı seni arıyosa zaten seni düşünmüyo demektir. hastayım de gitme bitanem. ne buu yaaa hep onlarınmı gönlünü yapıcaz duygusallığın çok normal, hamilelikten bebişim ama sallama kimseyi boşver kuşum

ranacım senin adını yazacagıma yıldız yazmışım tatlım kusura bakma sende, bugün beni hoş görün

aklından ben geçtim demekki o an

canlar ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürük öptüm hepicinizi

güle güle şeker :79:

kızlar ben cıkıyroum herkese ıyı aksamlar :79:

sana da güle güle fıstıımmm:79:

ayy onların tripleri hiç bitmez kuşum, duymamazlıktan gel, evde hazı ol onu mu beklicekmişin allahtan kocalarımız iyi de bunlar gibi değil, şükredelim halimize hayatım
iyi bari eltinde az insafa gelmiş son zamanlarda

herkese günaydın arkidişlerrrrrrrrrr

benimde işler var halledeyim arada sizlere bakarım

canlarımmm günaydınnnn bugün daire başkanımız geliyo öğlene kadar pek giremem dün akşamda geç geldik eve sadece geçmişi okuyabildim
Halevcim bana soru sormuşsun hemen senden başlıyım. Canım benim eşime doktor sabah akşam 2 tane vermişti. Ama bu doktora dediki 2 tane değil de bir tane kullansam olurmu rahatsızlık veriyor biraz çünkü afrodizyak etkili diyim ben sana. Doktor da bir tane olur dedi. Ama tabi bunlar benim eşimin değerlerine göre olan bi durum. Eğer doktor 3 kere dediyse sabah öğlen akşam içsin. Hepsini bir seferde içerse ondada kötü etkiler yaratabilir canım. Hadi hayırlı olsun ilacınız biz faydasını gördük aşılamada değerlerni çok beğendi doktor size de vesile olsun işallah
Yıldızcımmm kötü bir iki gün geçirmişsin canım kusura bakma yeni yazabiliyorum gerçi düzelmiş şimdi de halevin dediği gibi stresle çok alakalı o hormon. Bir de benim hamile bir arkadaşım var. Onun alınmıştı tiroid bezleri ilaç kullancak ömür boyu. Ondada o risk vardı. Zeka geriliği hormon ilaçla sağlandığı için. Ama ikili testi falan çok güzel çıktı. Korkma canım yani tiroid bezin hiç lmasa bile çaresi var üzüp stres yapma bebişini sakın.
Esincim nasılsın canım dimek senin kocişinin ailesi de akıllanan cinsinden hamile kalınca gene şanslısın kız bazısı hamiel falan demeden hizmet bekliyo gene. Oğlun nasıl tatlım tekmeler yokmu daha
Adacım geçmiş olsun kuzummmm kıyamam sana da oğluna da neden dikkat etmiyosun kendine ah canım benim bebikinde halsizleşmiştir haliyle ondan tekme atmıyodur bu ara iyileş sen gene başlar o takılma çok. İşte canım insanın kendi annesi babası gibi olurmu hiç senin annen olsa derki ada sen gelme yemeğe bu halde ben ordan erken gelip senle ilgilenirim der dimi ama ahh ahhh
Ranacım canım benim dimek bize sürpriz yapcektin rahim filmi çekilip olsun napalım belki gerek kalmaz bu ay bi sürpriz yaparsın. Bittimi denetimin canım
Asyacım demek geldi adetin canım neyse fazla bekletmedi bir an önce tedavine başlarsın canım senin kısmetinde bu tedavide belki.
Canlarım bende cts nikaha gittim ordan kocişimle gezdik sinemaya gittik. Pazar da foçaya balık yemeye gittik kızkardeşimi de alıp. Doğum günü kutlaması gibisinden bu arada hepnize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ranacım sana ayrıca teşekkürler pasta ve çiçekler için ne güzel pastaydı öyle.
Bu arada doktorumuz Salı Perşembe cumartesi pazartesi ilişki vermişti ilk üçünü hallettik de Pazar tekrar olcaktı canım yandı baya vazgeçtik dünde olmadı o yüzden. Ada geldi sonra aklıma onunda böyle olmuştu. Bu arada özellikle sabahları karın ağrım devam ediyo bu da iyi bişeydir işallah işte böyle canlarım bekliyoruz hala.:44:

herkese güanydın arkadaşlar :79:

biraz işlerim var bitireyim geleceğim inşallah

günaydın ranacım, dünde sordum ama görmedin sanırsam kuzum, noldu diğer iş halloldumu?

herkese günaydın arkidişlerrrrrrrrrr

benimde işler var halledeyim arada sizlere bakarım

günaydın şeker, hadi hallet işlerinide gel

günaydın narcım, accık üzdü bizi sonuçlar ama şimdi iyiyiz şükür. üzülmüyorum artık iyiyim kuzum merak etme. bigünden bişi olmaz 3 gün çalışmışsınız zaten yawrum inş bebişin göbüşündedir
accık da kapris yapayım, bende sana çiçek göndermiştim emme görmemişsin, sadece rananınkini görmüşsün anlaşılan

selam kızlar benide alır mısınız aranıza? sizlerle hem dertleşmek hemde izin verirseniz tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

hoşgeldin cnm, tabikide alırız seni aramıza...
sende sorun ne hayatım?

hoşgeldin cnm, tabikide alırız seni aramıza...
sende sorun ne hayatım?[/QUO

hikayemi anlatayım, 3,5 yıllık evliyiz, 1 senedir bebek istiyoruz, ben hiç korunmadım hep eşim korundu. korunmamaya başladıktan sonra adet düzensizliklerim baçşadı, 30-42 gün arasında oluyordu adetlerim. her ay geciktiği için her ay test ve hüsran. geçen hafta adetimin 2. günü doktora gittik. benden kan aldılar, ultrasonla baktılar, eşimde sperm testi yaptırdı. 15 inde de rahim filmi çektircem ve sonuçlarla birlikte doktora gitcez. çok korkuyorum, galiba pko var çünkü ultrason sanucuma şöyle yazdı;
sağ over PCO 35,9*14,1*23,2
sol over PKO 21,6*16,1*16,1

burda mutlaka bu yollardan geçmiş arkadaşlar vardır. yorumlarınızı katabilirseniz çok sevinirim

günaydın canlarım benim işlerim var arada gelip bakıcam inşl size
yıldızcım sinir ediyolar insanı yakın uzak malesef farketmiyor işte şimdi eşim aradıda öğrendim yiğeni ateşlenmiş acile getirmişler dün o hastalanmışya daha kayınbabam kendinden geçer akşamda eşimin amcasında kalmışlar beni evde bulamadıya hiçççç eşimide arayıp söylemiyor paşa gönlü isterse çokta tın dur bakalım belki bugünde kalabilirlermiş kalırlarsa beni hiç bir kuvet oraya götüremez diyorum eşime ama boşver en kötü olma diyor kayınbabam yaptığını unutmuştur bile öfkesi saman alevi gibi ama benim öyle değil ben gıcık aldım bi kere kocişimi ikna edemezsem tıpiş tıpiş gidicemm mecbur şimdi dua ediyorum bugün geri dönsünler köylerine diye hiç birini görmek istemiyoruz sinirm çok taze daha
narcım yok hayatım yok ne tekmesi henüz bişe belli ettirmiyor benimki az daha sabredecek annesi usulca büyüyor içimde ama iki gündür sinire koydular bizi
ranacım halavcim kolay gelsin canlarım sizede

selam kızlar benide alır mısınız aranıza? sizlerle hem dertleşmek hemde izin verirseniz tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

canım aramıza hoşgeldin inşl en kısa zamanda hamiş olursun hiç bir sıkıntı çıkmadan benim bu konularla pek bir bilgim yok arkadaşlar yardımcı olurlar sana

sinir olurum bende öyle sürekli akraba gezmelerine , evlendiğimizde abartısız 2 ay gezmiştik. Kimsenin bizi düşündüğü yok işte bunu yaparlar birde üstüne ilgi beklerler, böyle şeyler görünce soğuyorum ben, Allahtan insafa gelmişler sizinkiler hamile kalınca, kayınbabana da maşallah diyim yani kontrol etmek için mi aramış,
sağol canım bi atlatsam şu hastalığı mahvettibizi, bak ne güzel değerin normal çıkmış çok şükür. Sen bi ara sucuk salam sosisden bahsetmişsin neydi o , benim bi yerde okuduğum kadarıyla hamişler bunları tüketmemeliymiş ki benim drumda söylemişti, hatta çiğ ete sakın dokunma demişti. Artık çiğ etten geçen bi mikrop mu var onu vücudum atlatmamışmı ne öyle bişeylerden bahsetmişti, senin drunda buna benzer bişeymi dedi. Ay okuduğumuda unuttum valla, hiç halim yok. Şükür çıktı annemde, gitmedik dün zaten Allahtan eşlerimizden şanslıyız, dün herşeyi eşim yaptı yemeği bile ben sadece uzandım uyudum.
canım hiç sorma valla fena haldeyiz gece uyuyamıyorum ,bi iyi olsak. Dün tekmelerini hissettim canım derin bi oh çektim zaten pıtpıt vuruyor sıpam,birde eskisi gibi aşağılarda hissetmiyorum tam göbek hizamda artık büyüyor paşamız. Doğru söylemişsin tatlım kendi annen gibi olmuyor , dün sinir oldum ama ölsem kalsam haberi olmayacak. Sizin çalışma daha bitmedimi canım, bi daha olacaktı demişsin birde nasıl bi acı oldu , orda baskı gibimi sanki çok sıkışmışsın gibi mi oldu. İnşallah miniğin seninle tatlım. nasıldı doğum günün tatlım, inşallah bu doğum günüyle birlikte hep miniklerinizle kutlarsınız.

tabiki canım hoşgeldin

canım bende pco yok ama olan arkadaşlar var sana anlatacaklardır mutlaka yum takibi falan yapıldımı.. rahim filmi ve sperm testi yaptırmanız çok iyi olmuş. inş daha fazla bekletmeden gelir yawrucunn

günaydın esincim, sen işine bak ama çok yorma kendini emi güzelim sen neden hala takılıp kendini de miniğinide üzüp duruyosun rahatsızım midem iyi değil dersin, gitmezsin kuzum, hiç dert etme kendine... insan sinir olunca hiç bişi yapası gelmio haklısın ama değmicek insanlar için lütfen bebeğinide germe hayatım

günaydın cnm, bi atlasanız rahatlıcaksınız ikinizde ama... dinlenme fırsatında olduğunu sanmıyorum gündüzleri, tel ve mailleden dolayı... bak dün tepiklemiş accık yine seni artık büyüdüğü için yukarı doğru çıkmıştır bitanem
toxoplasma değerim negatif çıktığıdan dolayı, salam,sosis, sucuğu yasakladı bana güzelim. çiğ ete karşı bağışıklığı ve savunması yokmuş vücudumun. ama bende dediğin gibi dokunmuyorum bile, eldiven takıyorum yapmam gerekirse...
aman iyi bak eşinde yardım etmiş ayy çok iyi oluyo ööle gerçekten... Allah başımızdan eksik etmesin onları...

Ranacım sen nasılsın, halevcim sende iyisin dimi canım, size yazmamıştım
Yıldızcım seni de pek alıngan gördüm tatlım, bizim bebişler daha alıngan çıktılar valla, eskiden böyle değildim
Esincim yıldızdan gaz alıp bende alınganlık yapacagım sana, bize geçmiş olsun dememişsin sen

Herşeydüzelirmi canım dur bakalım sonuçların bi çıksın ona göre drun yol gösterir, ama korunmayı bırakınca benimde çok gecikmeler oldu 10-15 gün falan anlayabiliyorum heray yapılan testler can sıkıcıdır, inşallah tez zamanda gelir. Birde vücut yanıltıyor sanırım bebiş fikrinden dolayı.

Benimde kayınbabam aradı şimdi nasıl oldun geçmedimi hala diyekayınvalideden daha duyarlıdır sağolsun.

yok kuzum ya nerde dinlenme ,kafama geliyor valla başlarım sizin işinize diye.Haa bak hatırladım çiğ ete karşı benimde vücudumun bağışıklığı yokmuş, toxoplasma değeri falan dememişti , gerçi tahliller geç çıkınca eşim alıyor drla konuşuyor bana iletiyor derken arada kaynamış da olabilir. Banada sakın et elleme demişti. Ama hamişliğim boyunca bika kez sucuk ve salam yemiştim ben:26: dur dosyama bakayım bi tahlillerime.Evet ya şükür Rabbime eşim melek gibidir, hiç ayağa kaldırmadı suyumu ilaçlarımı o getirdi, dün vitamin vermiş drum onu içirdi falan.Aminn canım Allah eksik etmesin onları

yumurta takibi nasıl yapılıyorki uff iyice kafam karıştı, gel cuma gel. bu yukardakiler benim değerlerim onları yorumlayabilen yok mu yavvv

yıldızcım TOXOPLAZMA IG G var birde TOXOPLAZMA IGM değeri var , ilk yazdığım değer 0,00 mış karşılığındaki değer negatif gösteriyr,diğeri de 0,09 ama buda negatif gösteriyor, ikisi farklı sanırım :26:

sağol tatlım bana dr tavsiye etmedi o yüzden sana sorayım dedim olmazsa kocişime sabah ve akşam içireyim günde 3 tane fazla gelebilir teşekkür ederim bilgilerin için canım

seninde haftasonu güzel geçmiş maşallah, çalışmadığın günleri de dert etme kuzum acın olduysa çalıştığın günler yeterlidir Adanın ki gibi olucak seninki de inşallah Allahım hayırlısı ile güzel haberini duymayı nasip etsin inşallahhhhh

hoşgeldin aramıza canım bende de pco var ama senin ki gibi değerler elime verilmedi o yüzden değerlerin hakkında bilgi veremeyeceğim canım ama yumurtlamanda sorun yoksa dert edilecek bi durum değil bence bende de adet düzensizliği var ama yumurtlamam gayet iyi bizim ki eşimden dolayı olmuyor inşallah bütün sonuçlarının sonunda iyi haberler almayı nasip eder Allahım

ranacım halavcim kolay gelsin canlarım sizede

günaydın tatlım sanada kolay gelsin

Ranacım sen nasılsın, halevcim sende iyisin dimi canım, size yazmamıştım

günaydın Adacım işlerim var biraz o yüzden arada katılabileceğim sizlere çok şükür iyiyim,

adacım,esincim iyiyim sağolun kızlar işler var bitsin uğruycam inşallah

narcım rica ederim canım afiyet olsun çiçeklerimi suya koydun mu bakim

adacım biraz daha iyiymişssin aman bak kayınpederın dusunmus senı bosver kayınvalıdenı

esincim aman sende kız takma bosver amannn ınsalah gıderlerde gerek kalmaz gıtmene sen keyfıne bak

halevcim seninde işlerin varmış kolay gelsin sanada

yıldızcım sen nasılsın güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…