Yıldızcım seni de pek alıngan gördüm tatlım, bizim bebişler daha alıngan çıktılar valla, eskiden böyle değildim
Esincim yıldızdan gaz alıp bende alınganlık yapacagım sana, bize geçmiş olsun dememişsin sen
Benimde kayınbabam aradı şimdi nasıl oldun geçmedimi hala diyekayınvalideden daha duyarlıdır sağolsun.
yok kuzum ya nerde dinlenme ,kafama geliyor valla başlarım sizin işinize diye.Haa bak hatırladım çiğ ete karşı benimde vücudumun bağışıklığı yokmuş, toxoplasma değeri falan dememişti , gerçi tahliller geç çıkınca eşim alıyor drla konuşuyor bana iletiyor derken arada kaynamış da olabilir. Banada sakın et elleme demişti. Ama hamişliğim boyunca bika kez sucuk ve salam yemiştim ben:26: dur dosyama bakayım bi tahlillerime.Evet ya şükür Rabbime eşim melek gibidir, hiç ayağa kaldırmadı suyumu ilaçlarımı o getirdi, dün vitamin vermiş drum onu içirdi falan.Aminn canım Allah eksik etmesin onları
yumurta takibi nasıl yapılıyorki uff iyice kafam karıştı, gel cuma gel. bu yukardakiler benim değerlerim onları yorumlayabilen yok mu yavvv
canım yaa gormemısım:26: hangı iş halloldumu canım ya bu ara ıs yogunlugu devam ettııgı ıcın anlayamadım valla :44:
yıldızcım TOXOPLAZMA IG G var birde TOXOPLAZMA IGM değeri var , ilk yazdığım değer 0,00 mış karşılığındaki değer negatif gösteriyr,diğeri de 0,09 ama buda negatif gösteriyor, ikisi farklı sanırım :26:
sağol tatlım bana dr tavsiye etmedi o yüzden sana sorayım dedim olmazsa kocişime sabah ve akşam içireyim günde 3 tane fazla gelebilir teşekkür ederim bilgilerin için canım
seninde haftasonu güzel geçmiş maşallah, çalışmadığın günleri de dert etme kuzum acın olduysa çalıştığın günler yeterlidir Adanın ki gibi olucak seninki de inşallah Allahım hayırlısı ile güzel haberini duymayı nasip etsin inşallahhhhh
hoşgeldin aramıza canım bende de pco var ama senin ki gibi değerler elime verilmedi o yüzden değerlerin hakkında bilgi veremeyeceğim canım ama yumurtlamanda sorun yoksa dert edilecek bi durum değil bence bende de adet düzensizliği var ama yumurtlamam gayet iyibizim ki eşimden dolayı olmuyor inşallah bütün sonuçlarının sonunda iyi haberler almayı nasip eder Allahım
günaydın Adacım işlerim var biraz o yüzden arada katılabileceğim sizlere çok şükür iyiyim,
yıldızcım sen nasılsın güzelim
geçen nar biz sorduğumuz halde bize naz yaptıya ondan bende ona yapiyim dedim
ama gerçekten duygular çok hassaslaşıyo ya şaka gibi
kayınbaban gerçekten daha duyarlıymış hayatım. öbüründen ses yok dimi?
ay bende nedense iş konusunda hiç sabrım kalmadı, en ufak bişeyde pençelerimi gösteriyorum herkese. tahammülsüz oldum iyice.. seninde toxoplasma negatiftir o zaman kuzum. bağışıksızız ne yapalım. ben zaten normaldede salam falan sevmem, pek etkilemeyecek gibi beni bu yasaklar
walla bende kötü ve yorgun olduğumda saolsun eşim yapıo herşeyi.
canım yum takibinde yum büyüklüklerine bakıp, ilişki günü falan verirler ama belki sizin 1 sene old için direkt rahim filmi ve sperm testi istemiş olabilirler. pco su olan arkadaşlar şuan burda değiller, geldiklerinde mutlaka yardımcı olurlar canım
bişi alcaktınızya onu dedim bebişim
Ranacım iyi olsam keşke canım dünkü gibiyim hala, hapşurdukça karnımın içi acıyor. Bu halde birde dışarı çıkacağım bugün ofise ya, yürüyecek halim yok
dimi ya bizde alınganlığımızı yapalım,evet ya bütün duyguları en zirvede yaşıyorum gerçekten şaka gibi, kayınbabam daha duyarlıdır her zaman, aradı sağolsun diğeri alt katta olmasına rağmen ne aradı ne geldi. evet canım netten de araştırdım da önemliymiş aslında ya ben o kadar hassas bi konu olduğunu tahmin etmemiştim, kedi köpek asla elleme demişti mesela, gittiğimde tekrar isteyecegim negatifmi hala bi bakalım.
Ranacım iyi olsam keşke canım dünkü gibiyim hala, hapşurdukça karnımın içi acıyor. Bu halde birde dışarı çıkacağım bugün ofise ya, yürüyecek halim yok
hım yıldızcım sımdı anladım aldık aldık sonunda geldi
ayy benım ınsallah pozıtıf cıkar o degerlerım cunku soylemesı ayıp be sucugu cok severım
salam sosıs neysede
sonradan değişen bi değer midir acaba? aman hiç takılma diğerine kıskanıolarda bizi biliosun
kedi köpekle ilgili bana bişi dememişti, o neyle ilgili kuzum
sen neden ofise gidicen?
o zaman hayırlı olsun kuşum
inş senin değerin pozitif çıkar bitanem, yoksa zolanırsın, sürekli sucuk aşerirsin sen
halevcim seninde işlerin varmış kolay gelsin sanada
sanada kolay gelsin canım bu arada hayırlı olsun Allahım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
canlar benim işler bitene kadan yemek vakti geldi o yüzden yemeğe çıkıyorum afiyet olsun sizlere öptüm
adacım ben sana alınganlık yapayım canımsen benim yazdıklarımı okumuyomusun sana geçmiş olsun yazdığımı ildiğim halde geri dönüpte baktım 1353 sayfada var hayatım ama bi daha duymak istiyosan geçmiş olsun
kızlar banada alam söyledi çiğ olan şeyler yememe iyi pişmemiş sucuk yemememi salam sosis dahil onda bulunan bir mikrop anneye ve ordanda bebeğe geçiyomuş bebeğin özürlü doğması ihtimali oluyormuş yani yinde allah bilir ama bebek özürlü oluyormuş ve eğer anne bu maddelerden bağışıklık kazanmışssa bi sonraki hamileliklerindede bu gözüküyormuş ve tedavisi yokmuş sanırım ablamın çalıştığı yerde birinin eşi hamileymiş 5aylık felan onlarda çıkmış bu sorun tedavi oluyormuş ama allah bilir sonunu kadın bağışıklık kazanmış çünkü bende bi kaç sefer yedim sucuk bilmiyordum o zaman ama iyi pişmişti artık uzak durucam sizde öyle yapın
unuttuğum bişeyler varsa kusura bakmayın arada geliyorum
kızlar bende merak ettim testimi elime aldımda bendede toxoplazma ıgm negatif ama diğeri yok rubella ıgm var oda negatif iyisimi bende uzak durayım çokta kaybettiğimbişe yok zaman olmasa aramam
kızlar bende merak ettim testimi elime aldımda bendede toxoplazma ıgm negatif ama diğeri yok rubella ıgm var oda negatif iyisimi bende uzak durayım çokta kaybettiğimbişe yok zaman olmasa aramam
hayırlı olsun tatlım kazasız belasız kullanmayuı nasip etsin, bencede cnaım sen sucuğa aş erersin bu gidişlehım yıldızcım sımdı anladım aldık aldık sonunda geldi
ayy benım ınsallah pozıtıf cıkar o degerlerım cunku soylemesı ayıp be sucugu cok severım
salam sosıs neysede
evdeyim ama ofise gitmem lazım bikaç saatliğine.aaa kuzum neden evden calısmıyorsun ???
canım onlardan da geçebiliyormuş bu deger negatif olunca , dr da demişti nette de yazıyor negatif olanalr uzak dursun diye, iş takibi için gideceğim , ama bikaç güne kadar temelli ofise geçeceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum vallasonradan değişen bi değer midir acaba? aman hiç takılma diğerine kıskanıolarda bizi biliosun
kedi köpekle ilgili bana bişi dememişti, o neyle ilgili kuzum
sen neden ofise gidicen?
o zaman hayırlı olsun kuşum
inş senin değerin pozitif çıkar bitanem, yoksa zolanırsın, sürekli sucuk aşerirsin sen
durbakayım canım okudum da aslında ama pek fenayım esincim hastalığıma ver, aman Allah korusun miniklerimizi yaaadacım ben sana alınganlık yapayım canımsen benim yazdıklarımı okumuyomusun sana geçmiş olsun yazdığımı ildiğim halde geri dönüpte baktım 1353 sayfada var hayatım ama bi daha duymak istiyosan geçmiş olsun
kızlar banada alam söyledi çiğ olan şeyler yememe iyi pişmemiş sucuk yemememi salam sosis dahil onda bulunan bir mikrop anneye ve ordanda bebeğe geçiyomuş bebeğin özürlü doğması ihtimali oluyormuş yani yinde allah bilir ama bebek özürlü oluyormuş ve eğer anne bu maddelerden bağışıklık kazanmışssa bi sonraki hamileliklerindede bu gözüküyormuş ve tedavisi yokmuş sanırım ablamın çalıştığı yerde birinin eşi hamileymiş 5aylık felan onlarda çıkmış bu sorun tedavi oluyormuş ama allah bilir sonunu kadın bağışıklık kazanmış çünkü bende bi kaç sefer yedim sucuk bilmiyordum o zaman ama iyi pişmişti artık uzak durucam sizde öyle yapın
unuttuğum bişeyler varsa kusura bakmayın arada geliyorum
canım onlardan da geçebiliyormuş bu deger negatif olunca , dr da demişti nette de yazıyor negatif olanalr uzak dursun diye, iş takibi için gideceğim , ama bikaç güne kadar temelli ofise geçeceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum valla
aa bak onu bilmiodum hayatım... ayy demek ofise başlıcan kuşum bi kaç güne kadar, ayy iyidi bööle, sen evden çalışamazmısın peki? zor olcak senin için walla
evet canım sanırım perşembe günü ofise geçeceğim , evet ya çok zor olacak bana, yok canım evde çalışma sürem bitti ,kabul etmezler. Çok çalışmayıda düşünmüyorum açıkçası, bırakacağım biraz çalışıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?