canlar ben yemeğe geçiyorum sizlere afiyet olsun
canım hala toparlanamamışındır çok normal işe de gitmişsin bugün. Valla ben anlamam canım buluşursanız kıskançlığımdan çatlarım
canım teşekkür ederim işallah güzel haberler veririm benim bu ay aşılama oldu ya işallah adetim gelmezse yarın işçıkışı kan vercem. Sevdemiz de gelmedi hala tekrar
bendeee emekli olcem yaaa sıkıldım artıkkk sabah kalkmaktan en çok da
Valla canım top oynadım biraz ip atlamadım ama futbol topuyla ayaktan ayağa top attık yorucu bir durum olmadı yani. Öyle olunca ip atlayanlar da gel oyna demediler. Bir ara eşim dedi fazla oynama sen dedi.dayısı hemen dedi niye öyle diyosun oynasın diye. Eşimde dedi sonra ağrıyo sağı solu incitiyo dikkat etmiyo dedi. Kıvırdı gene
sen de mi yoruldun herkes bitap düştü bu h.sonu işyerinde dinelensek bari
bu arada kızlar raporluydum ya işler yoğun biraz öğleden sonra daha rahat olcam bekleyin beni anacımmmmm
nerelere kayboldunuz kızlar adacımda gelmedı bugun oda yogun herhalde
esın gezmelerde asya kayınvalıdesınde nur ugramıyor gene uzun zamandır
sevdecım sen gene yoksun:26:
ben burdayım ben burdayım
eee geri kalanlar nerde kuzu
gelmezler se bız bulusalım bak ıstanbulda
ben burdayım ben burdayım
rana yıldızzz hamile de olsam atlar gelirim ben uçağa bi kerem. 7 aya kadar izin var biliyorsunuz. sizi başbaşa bırakırmıyım hiç ayollllllllll hamile oluyım da atlayıp gelmesi kalsın valla
bu arada ben yarın akşam gidicem ya onlar kanı laboratuara gönderiyorlar diye biliyorum yani sonucu çarşamba telefonla bildirirler muhtemelen. valla pozitif çıksında isterlerse 3 gün sonra haber versinler razıyım. eşimde inanılmaz heyecanlı ve hevesli. dün beni piknikte bi kenarda seviyo hamile karım benim diye ayy dedim allahım beni geçtim şu kocişimin hevesini boşa çıkarma
rana yıldızzz hamile de olsam atlar gelirim ben uçağa bi kerem. 7 aya kadar izin var biliyorsunuz. sizi başbaşa bırakırmıyım hiç ayollllllllll hamile oluyım da atlayıp gelmesi kalsın valla
bu arada ben yarın akşam gidicem ya onlar kanı laboratuara gönderiyorlar diye biliyorum yani sonucu çarşamba telefonla bildirirler muhtemelen. valla pozitif çıksında isterlerse 3 gün sonra haber versinler razıyım. eşimde inanılmaz heyecanlı ve hevesli. dün beni piknikte bi kenarda seviyo hamile karım benim diye ayy dedim allahım beni geçtim şu kocişimin hevesini boşa çıkarma
bende burdayım yavlular ama yinede buluşabilirsiniz benden izin size
bu arada kızlar göğüslerim hiç bu kadar acımamıştı uçlar çok fena bir de çok aşırı tuvalete gidiyorum. kasık ağrılarım da ara ara devam daha çok sabah ama...halev biliyorum belirtileri düşünme diceksin ama arada kaptırıyorum gene de :44:
bu arada kızlar göğüslerim hiç bu kadar acımamıştı uçlar çok fena bir de çok aşırı tuvalete gidiyorum. kasık ağrılarım da ara ara devam daha çok sabah ama...halev biliyorum belirtileri düşünme diceksin ama arada kaptırıyorum gene de :44:
amin canım sorma ben de çok meraktayım:18:ah canım benim inşalalh Rabbim kocişinin şu durumunu görmüştür de meleğinizi size nasip etmiştir inşallah kuzum ama geç haber alıcaz resmen orta yerimizden çatlayacağız:84:
kuzum benim doktorun orası özel muayenehane o yüzden dışarı lab.a gönderiyorlar kan örneğini. zannetmiyorum hemen alalım zaten 6 da orda olsam o saatten sonra anca lab.a gönderirler kanı.hiçbişi seni durduramaz yawrum, bilmezmiyizaman sen yeterki hamile ol, gerekirse biz geliriz sana
ayy inş Allahım hevesinizi yarım bırakmasın bitanem, sevinçlere boğsun sizi inşözel hastanede yaptırcaksan, 1-2 saatede çıkabilir sonuçların, tel ile arayıp öğrenebilirsin hayatım.. sen yine bi sor kan vermeye gidince
ahh bebişim çok mersi, narın gazabından kurtulabilirsek buluşcaz bakalım
bebişim çok normal, inş bebişinin belirtileridir bu ağrıların...ama çok az kaldı sabret, uyku durumların nasıl? çabuk geliyomu uykun hala?
sıkıyosa kaptırma kuzum napacaksın bak bende saldım çayıra diyorum ama aklımdan da hiçççç çıkmıyor tatlım yapcek bişi yok tek çaremiz beklemek ama belirtilerin hamişlik belirtisi yaaaaaaa inşallah müjdeli haberini almayı nasip eder güzel Allahımmmmm
hosbulduk ayy narcım ne guzel de severmıs senı oyle kocısın ayayyınsallah yarında bu sevıncınız katlanarak devam eder kuzum
demek hamıle olsanda gelırsın eee gel o zaman bız bulusuyoruz sende gel sana ıstanbulu gezdırırız olurmu
olur kuzummm gelmemmi amaaaa ben hamişsemmm kocişim beni şurdan şuraya yollamaz bi başıma o da ayrı mesele
evet canım ya otobüse bindiğimde yer veriyorlarayyy adacım ne güzel otobüste yer vermeye başlamışlar sana dışarıdan bakınca belli olması çok iyi oluyor geçen eşimle doktordan dönüşte otobüs çok kalabalıktı ayakta kaldık ama eşim resmen dokuz doğurdu kimsede yer vermiyo haliyle pek anlaşılmıyor bende dışardan bakınca tam belli olsun istiyorum şimdilik bize büyüdüğü belli oluyorda başkalarına deği alışveriş merkezlerinden geçerkenben hamile olduğumu söyleyip kenardan geçiyorum
inşl hayatım son kusmam olur ama kaç gündür olmayınca ben bitti artık diye düşündüm bugün eşim evdeya ona naz yaptı yaramaz yıldızınkide bence babacı olcak bizim topik böyle gidiyor
ayyy hiç belli olmaz hayatım bir bakarsın koyuveririm göbişii senden heveslendim ama istediğim gibi olurmu tlf bilemem
evet canım ya şimdilik tadını çıkartıyorum bende, ayy deme spor hocanda mı hamileeeoo kızlar gene dokturmusler
yıldızcım demek gec yattın gec kaltın kuzum ıyı dınlenmıssındır barı dun dısarı cıkacagım demıssın baya gezdın demekkı hala gelmemıssın
esincim artık senden beklıyoruz kuzum fındık kurdunun resmını sekerı telefonda olur cek gonder bakalım kuzum
adacım aaa demek otobuslerde yer verıyorlar ama bellı olmus artık zaten canım ne guzel ıste bırıncı sınıf hıssedersın kendını fenamıgoguslerıne de takma valla superler
narcım sen sımdı pıknıktesındır esının bahanesını merak ettım valla ne dedı acaba pazartesı anlatırsın artık
kızlar bende cumartesı gunu ısten cıktım eve geldım odevımzı yaptıkama test falan yapmadım oylesıne yanı koyverdık ya bu ay oyle olsun bakalım
sonra uyudum bıraz derken aksama dogru kalktım banyomu falan yaptım bırde yasın okudum allah kabul ederse hepınıze kuzularım sonra kayınvalıdemlere cıktım bıraz orda oturdum falan bugunde sabah kalktık ortalıgı soyle bır topladım spor salonuna gıttım ıste ordan annemlere geldım annemlerdeyım suan esımde arkadaslarıyla bulustu onun ısı bıtınce bende eve gececegım hafta sonum boyle gecmıs oldu yanı kızlar ayyy bızım spor hocasıda hamıle cıktıdedım tam unutacaktım kadın hergun karsımda olacak ama cok tatlı bır bayan ılk gunden soramadım kac aylık falan dıye bıraz gecsın muhabbetı kurarım artık benden bu kadar kızlar hepınızı pazartesı gorusmek uzere :80:
seninde çıkacak elbet göbüşün canımcım vakit çok hızlı geçiyor inanki. Ayyyy sakın bizsiz buluşayım falan demeyin haaaaherkeslere iyi akşamlar, yine tek başımayım topiktebi yorulmuşum bi yorulmuşum gezmekten, birazdan yatarım herhalde
gitmişinizdir pikniklere kuzucum, ne dediniz çok merak ettimwalla uyku düzenim bozuldu sorma hayatım, toparlanmaya çalışıyorum..
ayy kıskanmayın kız nolcak buluşsak, istanbullular hiç ses vermediniz wallasizde gelin şekerim, bi istanbul turu yaparsınız nolcek
oy demek yerde veriolar kuşum sana artık ne güzelbizimde çıksın göbüşler koyarız bizde
walla yorulmak değilde kuzum çok uykusuz kaldım ve inan bütün hafta sonu dengem bozulduolsun ama arada olur böle şeyler napalım ayy kıyamam tabi zor olur çorap falan eğilirken bitanem, eşler giydircek bi süre sonra bizleri sanırım
walla yaptım kısır iyi oldu kuzum
bakalım benmkide babacımı ocak hayatım
bakalım bizim topik bebekleri babalarına nazlı hayatım, bizimkide ööle olcak mı
yorulmuşum kuzum walla, yatarım heralde birazdan
ohh maşallah ödevlerde yapılmış, aferin sizeAllahım dualarını kabul etsin cnm demek spor hocanda hamile belki vesile olur kimbilir hayatım
evet bitanem paşam el sallıyor sizegünaydın arkidişlerim hepicinize hayırlı haftalar inşallah güzel haberler alırız heppp
bende haftasonu beypazarına gittim akşam 10,30 du eve geldiğimizde hemmen yattım ertesi dünde evimi temizledim yemeğimi yaptım kendimide temizledikten sonra yatıverdim yani benim içinde yorucuydu
Adacım maşallah tatlım ne güzel belirginleşmiş göbüşün paşan el sallıyor gibi
Ranacım yazılmışsın spora ama hocan hamişmiştamda unutayım derkene inadına gözüne sokuluyor gibi
Narcım seninde haftasonu maşallah gezmelerle geçmiş hep gelde kocişinin nasıl bi yalan söylediğini anlat bakem
Esincim haftasonu gezmekten yorgun dşmüşsün bugünde dra gideceksin göz için hadi bakalım umarım eski halini almıştır gözlerin sonrasında da arkadaşınla buluşup gezeceksin ohhhhhhh dikkat et kendine canım
Yıldızcım sende bitkin bi halde hemmen yatıvermişsin dikkat edin kendinize
iyi yapmışsın canım yorma kendini tabi bundan sonra daha dikkatli olman lazım zaten. Ayy saatler kaldı nerdeyse yaa ama salı dedik sonuçların bize gelmesi çarşambayı mı bulacakkoo demek artık otobüste yer vermeler başladı ay çok havalı valla.şekerim burdada çok sıcak değil hava ama dün en azından yağmur yoktu bugün baya yağmur yağdı. aslında bana kalsa o havada gitmezdim dün ama cumartesi akşamı orda kalmıştık halasında eşimin herkes gitmeye çok hevesliydi ben de çıkıntılık yapmadım.
ayy evet azcık da olsa çıkmıştır senin de esinn koy sen de telefonla çekip
amannn kız hocan da mı hamile yağmurdan kaçarken doluya tutuldun belki sana da yarar orası. Seninde gelir hemen minik. Valla canım top oynadım biraz ip atlamadım ama futbol topuyla ayaktan ayağa top attık yorucu bir durum olmadı yani. Öyle olunca ip atlayanlar da gel oyna demediler. Bir ara eşim dedi fazla oynama sen dedi.dayısı hemen dedi niye öyle diyosun oynasın diye. Eşimde dedi sonra ağrıyo sağı solu incitiyo dikkat etmiyo dedi. Kıvırdı gene
canım hala toparlanamamışındır çok normal işe de gitmişsin bugün. Valla ben anlamam canım buluşursanız kıskançlığımdan çatlarım
Canım sana iyi gezmeler işallah doktordan da iyi haberle dönersin de gözlüğe gerek kalmaz
canım teşekkür ederim işallah güzel haberler veririm benim bu ay aşılama oldu ya işallah adetim gelmezse yarın işçıkışı kan vercem. Sevdemiz de gelmedi hala tekrar
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen de mi yoruldun herkes bitap düştü bu h.sonu işyerinde dinelensek bari
bendeee emekli olcem yaaa sıkıldım artıkkk sabah kalkmaktan en çok da
yoğunum şeker yaa, ofise geçtim ayy iğrenç geçiyorr ilk günnerelere kayboldunuz kızlar adacımda gelmedı bugun oda yogun herhalde
esın gezmelerde asya kayınvalıdesınde nur ugramıyor gene uzun zamandır
sevdecım sen gene yoksun:26:
inşallah koçişinin hevesi boşa çıkmaz canım inşalalh miniğiniz sizinledir.rana yıldızzz hamile de olsam atlar gelirim ben uçağa bi kerem. 7 aya kadar izin var biliyorsunuz. sizi başbaşa bırakırmıyım hiç ayollllllllll hamile oluyım da atlayıp gelmesi kalsın valla
oyyyyyyyyyyy kalabalık olduk ada rana hoşgeldiniz sizler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?