Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

halevcım afıyet olsun canım

narcım hosgeldın esın ıyı kıvırmıs neysekı sende fazla yorucu bır sey yapmamıssın sekerım
demek bulusursak catlarsın gel o zaman sende kuzum

canlar ben yemeğe geçiyorum sizlere afiyet olsun

afiyet olsun kuzum, ben çıkmıcam çok yağmur var, ofise söledim, gelmsini bekliyorum, çok acıktımmmmm

hoşgeldin cnm, iyi bari kendini çok yormamışsın dün yarın büyük gün demek, Allahım yüzüne gülsün inş, bebişinin haberiyle dön evine ve bizlere

bende iyiyim kuzum, toparlanamıcak bişi yok aslında ama pek hantallaştım hayatım ya, hiç bişi yapasım yok nedense, çok çabuk yoruluyorum...
bende nefret ederim erken kalkmaktan
çatlama bebeğim sende gel, herkesin başımızın üstünde yeri var... dimi ranacım

Son düzenleme:

hoşgeldin canım eşin yine güzel kıvırmış durumu hadi bakalım yarın iş çıkışı verecen demek kanı o zaman bize ne zaman jaber edicen geç mi çıkıyor ki sonuç çatlarız biz

evet haftasonu hepicimiz gezmekten bitap düşmüşüz havanın yağmurlu olması yorgunluğumuza yorgunluk katıyor

bu arada kızlar raporluydum ya işler yoğun biraz öğleden sonra daha rahat olcam bekleyin beni anacımmmmm

tamam tatlım işlerini hallet gel bizler burdayız

nerelere kayboldunuz kızlar adacımda gelmedı bugun oda yogun herhalde
esın gezmelerde asya kayınvalıdesınde nur ugramıyor gene uzun zamandır
sevdecım sen gene yoksun:26:

rana yıldızzz hamile de olsam atlar gelirim ben uçağa bi kerem. 7 aya kadar izin var biliyorsunuz. sizi başbaşa bırakırmıyım hiç ayollllllllll hamile oluyım da atlayıp gelmesi kalsın valla

bu arada ben yarın akşam gidicem ya onlar kanı laboratuara gönderiyorlar diye biliyorum yani sonucu çarşamba telefonla bildirirler muhtemelen. valla pozitif çıksında isterlerse 3 gün sonra haber versinler razıyım. eşimde inanılmaz heyecanlı ve hevesli. dün beni piknikte bi kenarda seviyo hamile karım benim diye ayy dedim allahım beni geçtim şu kocişimin hevesini boşa çıkarma

bu arada kızlar göğüslerim hiç bu kadar acımamıştı uçlar çok fena bir de çok aşırı tuvalete gidiyorum. kasık ağrılarım da ara ara devam daha çok sabah ama...halev biliyorum belirtileri düşünme diceksin ama arada kaptırıyorum gene de :44:

ah canım benim inşalalh Rabbim kocişinin şu durumunu görmüştür de meleğinizi size nasip etmiştir inşallah kuzum ama geç haber alıcaz resmen orta yerimizden çatlayacağız:84:

hiçbişi seni durduramaz yawrum, bilmezmiyiz aman sen yeterki hamile ol, gerekirse biz geliriz sana
ayy inş Allahım hevesinizi yarım bırakmasın bitanem, sevinçlere boğsun sizi inş özel hastanede yaptırcaksan, 1-2 saatede çıkabilir sonuçların, tel ile arayıp öğrenebilirsin hayatım.. sen yine bi sor kan vermeye gidince

bende burdayım yavlular ama yinede buluşabilirsiniz benden izin size

ahh bebişim çok mersi, narın gazabından kurtulabilirsek buluşcaz bakalım

bebişim çok normal, inş bebişinin belirtileridir bu ağrıların... ama çok az kaldı sabret, uyku durumların nasıl? çabuk geliyomu uykun hala?

sıkıyosa kaptırma kuzum napacaksın bak bende saldım çayıra diyorum ama aklımdan da hiçççç çıkmıyor tatlım yapcek bişi yok tek çaremiz beklemek ama belirtilerin hamişlik belirtisi yaaaaaaa inşallah müjdeli haberini almayı nasip eder güzel Allahımmmmm

ah canım benim inşalalh Rabbim kocişinin şu durumunu görmüştür de meleğinizi size nasip etmiştir inşallah kuzum ama geç haber alıcaz resmen orta yerimizden çatlayacağız:84:
amin canım sorma ben de çok meraktayım:18:
kuzum benim doktorun orası özel muayenehane o yüzden dışarı lab.a gönderiyorlar kan örneğini. zannetmiyorum hemen alalım zaten 6 da orda olsam o saatten sonra anca lab.a gönderirler kanı.
uyku olmazmı yıldızımmm ama işte progestan da kullanıyorum ya emin olamıyorum hangisinden kaynaklandığını mesela sabah 11 den bu saate kadar gözümü açamadım ilacı da 9da içmiştim şimdi nescafe içtimde biraz iyiyim. birde acaip baş dönmesi yapıo ilaç ilk hafta yapmadı ama 1 haftadır çok fena yapıo beni

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn işallah bu seferki belirtiler doğru belirtidir. ben de kaç kere saldım güya bugüne kadar ama beyninin bi köşesini kemirip duruyo hep

hosbulduk ayy narcım ne guzel de severmıs senı oyle kocısın ayayy ınsallah yarında bu sevıncınız katlanarak devam eder kuzum

demek hamıle olsanda gelırsın eee gel o zaman bız bulusuyoruz sende gel sana ıstanbulu gezdırırız olurmu

olur kuzummm gelmemmi amaaaa ben hamişsemmm kocişim beni şurdan şuraya yollamaz bi başıma o da ayrı mesele

evet canım ya otobüse bindiğimde yer veriyorlar bi tuhaf oluyor gerçekten. Seninde belli olmaya başlar artık canım bikaç hafta sonra.Eşimde benden önce davranıp eşim hamile diyor alışveriş merkezlerinde dokunulmazlığımız var yani. Azcık tadını çıkaralım dimi ya, olsun canım tlf danda çıkar resim sen koy bakalım.
evet canım ya şimdilik tadını çıkartıyorum bende, ayy deme spor hocanda mı hamileee e nerler yapıyor o orda hamiş hamiş Allah kabul etsin bitanem Rabbim okuduğun yasinlerin hürmetine bebişini tez göndersin. sen koyverdik diyorsun emme bakarsın rahat bırakınca gelir seninkide, belkim çocuk sıkıştırılmayı sevmiyor dimi ya
seninde çıkacak elbet göbüşün canımcım vakit çok hızlı geçiyor inanki. Ayyyy sakın bizsiz buluşayım falan demeyin haaaa inanki bak nardan beterim bende , narla ikimiz çatlayıveririz artık bize acımıyorsanız göbüşümüzdeki yavrucuklarımıza acıyın heee kesinlikle izin vermiyorum hıhhh halevcik hemen izin vermiş
evet bitanem paşam el sallıyor size Tez zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin halevimmm ,ohh sende gezmişsinn ne güzel tatlım
iyi yapmışsın canım yorma kendini tabi bundan sonra daha dikkatli olman lazım zaten. Ayy saatler kaldı nerdeyse yaa ama salı dedik sonuçların bize gelmesi çarşambayı mı bulacakk hadi bakalım hamiş haberini alda biz bekleriz biraz daha.

nerelere kayboldunuz kızlar adacımda gelmedı bugun oda yogun herhalde
esın gezmelerde asya kayınvalıdesınde nur ugramıyor gene uzun zamandır
sevdecım sen gene yoksun:26:
yoğunum şeker yaa, ofise geçtim ayy iğrenç geçiyorr ilk gün
inşallah koçişinin hevesi boşa çıkmaz canım inşalalh miniğiniz sizinledir.
oyyyyyyyyyyy kalabalık olduk ada rana hoşgeldiniz sizler de

hoşbulduk kuşumm.

Esncim dr dasın dimi hayırlı sonuçlarla gel inşallh. Herkescikler iyimi bakim. Haftasonu benimde çok yoğun geçti yaa akşam yeni bebeği görmeye gittik ayy Allahım minnacik şeydi yaa eşime diyorum ki bizimkide mi böyle olacak ayy nasıl tutulur ki bu:26: Sabahta ofise geçtim şimdiden belim koptu oturduğum halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…