olur kuzummm gelmemmi amaaaa ben hamişsemmm kocişim beni şurdan şuraya yollamaz bi başıma o da ayrı mesele
aman o da gelsın ne olcak kı oda gezer
bak onu doğru didineşin seni habersiz 1 metre öteye göndermez artık, elinden gelse tuvalette bile sana eşlik eder bizim bebişler nazlı olunca babaları da o kadar hassas oluyor şimdiden alışın kızlarr
evet canım ya şimdilik tadını çıkartıyorum bende, ayy deme spor hocanda mı hamileeee nerler yapıyor o orda hamiş hamiş Allah kabul etsin bitanem Rabbim okuduğun yasinlerin hürmetine bebişini tez göndersin. sen koyverdik diyorsun emme bakarsın rahat bırakınca gelir seninkide, belkim çocuk sıkıştırılmayı sevmiyor dimi ya
:
evet bitanem paşam el sallıyor sizeTez zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin halevimmm ,ohh sende gezmişsinn ne güzel tatlım
Herkescikler iyimi bakim. Haftasonu benimde çok yoğun geçti yaa akşam yeni bebeği görmeye gittik ayy Allahım minnacik şeydi yaaeşime diyorum ki bizimkide mi böyle olacak ayy nasıl tutulur ki bu:26: Sabahta ofise geçtim şimdiden belim koptu oturduğum halde.
selam ben geldim kızlar.hepiniz kendini üzme kafaya takma demişsiniz ama kaynana yine sinir etti beni.içeri girer girmez hamilemisin yoksa dedi şartellerim attı.gömleğim genişmişte öyle sanmış.bir hafta önce görmüştü tedaviye başladımı biliyo.sanki bir haftada göbeğim pırtlayacakta geniş gömlek giycem.bende tersledim hayret bişey ya dedim geldiğim günden beri her ggörmemde soruyosun olursa ssöylerim merak etme dedim.sorma daha bana dedim yüzümü astım çevirdim diğer tarafa.ama yemin olsun AllAHIM nasip ederse söylemiycem ona.hayret bişey ya kadın.önüne gelen daha bişey yokmu gerçekten bu bebek meselesini hiç kafama takmıyodum zamanı gelince rabbim nasip ederse olacak diye.ama bu insanlar resmen benim psikolojimi bozdu .sürekli aklımda gece uykum kaçıyo hep.gözümün önüne bebek odaları geliyo.hasta oldum resmen ya.nefret ediyorum oraya gitmekten.birde haftaya bize geleceklermiş tekrar yatılı.diş yaptıracaklarmış da.bugün öğlen geldim evime.saçma sapan bişey yüzünden eşimlede tartıştık.moralim çok kötü yani.offf kafanızı şişirdim sizinde.
geçmişi okuyamadım başım ağrıyor.nar sanırım yarın öğreniyosun dimi.
başka kızlar nasılsınız bi sorun olan yok dimi.gelişmelerden haberdar edin beni.
selam ben geldim kızlar.hepiniz kendini üzme kafaya takma demişsiniz ama kaynana yine sinir etti beni.içeri girer girmez hamilemisin yoksa dedi şartellerim attı.gömleğim genişmişte öyle sanmış.bir hafta önce görmüştü tedaviye başladımı biliyo.sanki bir haftada göbeğim pırtlayacakta geniş gömlek giycem.bende tersledim hayret bişey ya dedim geldiğim günden beri her ggörmemde soruyosun olursa ssöylerim merak etme dedim.sorma daha bana dedim yüzümü astım çevirdim diğer tarafa.ama yemin olsun AllAHIM nasip ederse söylemiycem ona.hayret bişey ya kadın.önüne gelen daha bişey yokmu gerçekten bu bebek meselesini hiç kafama takmıyodum zamanı gelince rabbim nasip ederse olacak diye.ama bu insanlar resmen benim psikolojimi bozdu .sürekli aklımda gece uykum kaçıyo hep.gözümün önüne bebek odaları geliyo.hasta oldum resmen ya.nefret ediyorum oraya gitmekten.birde haftaya bize geleceklermiş tekrar yatılı.diş yaptıracaklarmış da.bugün öğlen geldim evime.saçma sapan bişey yüzünden eşimlede tartıştık.moralim çok kötü yani.offf kafanızı şişirdim sizinde.
başka kızlar nasılsınız bi sorun olan yok dimi.gelişmelerden haberdar edin beni.
amin canım sorma ben de çok meraktayım:18:
kuzum benim doktorun orası özel muayenehane o yüzden dışarı lab.a gönderiyorlar kan örneğini. zannetmiyorum hemen alalım zaten 6 da orda olsam o saatten sonra anca lab.a gönderirler kanı.
uyku olmazmı yıldızımmm ama işte progestan da kullanıyorum ya emin olamıyorum hangisinden kaynaklandığını mesela sabah 11 den bu saate kadar gözümü açamadım ilacı da 9da içmiştim şimdi nescafe içtimde biraz iyiyim. birde acaip baş dönmesi yapıo ilaç ilk hafta yapmadı ama 1 haftadır çok fena yapıo beni
olur kuzummm gelmemmi amaaaa ben hamişsemmm kocişim beni şurdan şuraya yollamaz bi başıma o da ayrı mesele
seninde çıkacak elbet göbüşün canımcım vakit çok hızlı geçiyor inanki. Ayyyy sakın bizsiz buluşayım falan demeyin haaaainanki bak nardan beterim bende , narla ikimiz çatlayıveririz artık bize acımıyorsanız göbüşümüzdeki yavrucuklarımıza acıyın heee kesinlikle izin vermiyorum hıhhh halevcik hemen izin vermiş
yoğunum şeker yaa, ofise geçtim ayy iğrenç geçiyorr ilk gün
a
ayyy buda zıllı cıktı bak yıldız bulusmamıza ızın vermıyorlar halbukı bız bırbırımıze cok yakınız yanı yolda bıle goruruz bız bırbırımız oyle yanı seker
ay canım yaa kıyamam delimi ne bu kaynanan ne çocuk meraklısı okadar meraklıysa kendi doğursun bitane aaaaaaa bir haftada şişcen dimi ne saçma bi soru yaa dediğin doğru canım insan unutsa da unutturmamamyı çok iyi beceriyor millet. boşver cahilliğine ver. duyma yok bebek yapmıcam artık sorma de geçselam ben geldim kızlar.hepiniz kendini üzme kafaya takma demişsiniz ama kaynana yine sinir etti beni.içeri girer girmez hamilemisin yoksa dedi şartellerim attı.gömleğim genişmişte öyle sanmış.bir hafta önce görmüştü tedaviye başladımı biliyo.sanki bir haftada göbeğim pırtlayacakta geniş gömlek giycem.bende tersledim hayret bişey ya dedim geldiğim günden beri her ggörmemde soruyosun olursa ssöylerim merak etme dedim.sorma daha bana dedim yüzümü astım çevirdim diğer tarafa.ama yemin olsun AllAHIM nasip ederse söylemiycem ona.hayret bişey ya kadın.önüne gelen daha bişey yokmu gerçekten bu bebek meselesini hiç kafama takmıyodum zamanı gelince rabbim nasip ederse olacak diye.ama bu insanlar resmen benim psikolojimi bozdu .sürekli aklımda gece uykum kaçıyo hep.gözümün önüne bebek odaları geliyo.hasta oldum resmen ya.nefret ediyorum oraya gitmekten.birde haftaya bize geleceklermiş tekrar yatılı.diş yaptıracaklarmış da.bugün öğlen geldim evime.saçma sapan bişey yüzünden eşimlede tartıştık.moralim çok kötü yani.offf kafanızı şişirdim sizinde.
amin canım demek kı bızımkı sevmıyro sıkıstırılmayı bakalım gorcez sekerım olmadı bızde asılama ne yapalımhamiş zaten birşey yapmıyro program yazıyor sana boyle boyle yap falan dıyor cok agır seylerı baska bırıne gostertıyor seker
ayy ofıse gecmıssın zor olmus senın ıcın ınsallah alısırsın ama nasılolsa bırakacaksın ne zaman cıkacaksın sen doguma yakın mı ada ??
ayyy buda zıllı cıktı bak yıldız bulusmamıza ızın vermıyorlar halbukı bız bırbırımıze cok yakınız yanı yolda bıle goruruz bız bırbırımız oyle yanı seker
evet canım ya otobüse bindiğimde yer veriyorlarbi tuhaf oluyor gerçekten. Seninde belli olmaya başlar artık canım bikaç hafta sonra.Eşimde benden önce davranıp eşim hamile diyor alışveriş merkezlerinde dokunulmazlığımız var yani. Azcık tadını çıkaralım dimi ya, olsun canım tlf danda çıkar resim sen koy bakalım.
evet canım ya şimdilik tadını çıkartıyorum bende, ayy deme spor hocanda mı hamileeee nerler yapıyor o orda hamiş hamiş Allah kabul etsin bitanem Rabbim okuduğun yasinlerin hürmetine bebişini tez göndersin. sen koyverdik diyorsun emme bakarsın rahat bırakınca gelir seninkide, belkim çocuk sıkıştırılmayı sevmiyor dimi ya
seninde çıkacak elbet göbüşün canımcım vakit çok hızlı geçiyor inanki. Ayyyy sakın bizsiz buluşayım falan demeyin haaaainanki bak nardan beterim bende , narla ikimiz çatlayıveririz artık bize acımıyorsanız göbüşümüzdeki yavrucuklarımıza acıyın heee kesinlikle izin vermiyorum hıhhh halevcik hemen izin vermiş
evet bitanem paşam el sallıyor sizeTez zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin halevimmm ,ohh sende gezmişsinn ne güzel tatlım
iyi yapmışsın canım yorma kendini tabi bundan sonra daha dikkatli olman lazım zaten. Ayy saatler kaldı nerdeyse yaa ama salı dedik sonuçların bize gelmesi çarşambayı mı bulacakkhadi bakalım hamiş haberini alda biz bekleriz biraz daha.
yoğunum şeker yaa, ofise geçtim ayy iğrenç geçiyorr ilk gün
inşallah koçişinin hevesi boşa çıkmaz canım inşalalh miniğiniz sizinledir.
hoşbulduk kuşumm.
Esncim dr dasın dimi hayırlı sonuçlarla gel inşallh. Herkescikler iyimi bakim. Haftasonu benimde çok yoğun geçti yaa akşam yeni bebeği görmeye gittik ayy Allahım minnacik şeydi yaaeşime diyorum ki bizimkide mi böyle olacak ayy nasıl tutulur ki bu:26: Sabahta ofise geçtim şimdiden belim koptu oturduğum halde.
evet canım yeterki gelsinler sağlıcakla, anne babacıkları herşeyi çekmeye hazırlar onlar için. Ahh kuzum çok sevdiğim birisiydi zaten çok istiyorduk ama cesaret edemedik ya Allah korusun bişey olur falan diye tam hastalığımda geçmedi ya, birde bebiş olunca :26: çook istiyorum ama izmire gelmek, belki başka zaman olur nasipse.adacım sağlıkla hayırlısıyla gelsin de herşeyi çekmeye razı değilmiyiz bu arada keşke gelebilseydiniz nikah için izmire çok severdin burayı kesin. bebikinle gelirsin artık işallah
ay yavrum yaa yine sinirini bozdular demek yaa, hakkaten ne diye sorar bu insanlar çok haklısın sen unutsan başkası unutmuyor dimi , onların yüzünden de sen stres oluyorsun, sen gereken cvbı vermişsin zaten canım bi daha söylemeye cesaret edemez sanırım. Verecek olan Allah tabi.selam ben geldim kızlar.hepiniz kendini üzme kafaya takma demişsiniz ama kaynana yine sinir etti beni.içeri girer girmez hamilemisin yoksa dedi şartellerim attı.gömleğim genişmişte öyle sanmış.bir hafta önce görmüştü tedaviye başladımı biliyo.sanki bir haftada göbeğim pırtlayacakta geniş gömlek giycem.bende tersledim hayret bişey ya dedim geldiğim günden beri her ggörmemde soruyosun olursa ssöylerim merak etme dedim.sorma daha bana dedim yüzümü astım çevirdim diğer tarafa.ama yemin olsun AllAHIM nasip ederse söylemiycem ona.hayret bişey ya kadın.önüne gelen daha bişey yokmu gerçekten bu bebek meselesini hiç kafama takmıyodum zamanı gelince rabbim nasip ederse olacak diye.ama bu insanlar resmen benim psikolojimi bozdu .sürekli aklımda gece uykum kaçıyo hep.gözümün önüne bebek odaları geliyo.hasta oldum resmen ya.nefret ediyorum oraya gitmekten.birde haftaya bize geleceklermiş tekrar yatılı.diş yaptıracaklarmış da.bugün öğlen geldim evime.saçma sapan bişey yüzünden eşimlede tartıştık.moralim çok kötü yani.offf kafanızı şişirdim sizinde.
bakalım sizinki sıkıştırılmayı sevmiyormu yoksa benim ve narınki gibi sonuna kadar sıkıştırılmak istiyor senin sıpannamin canım demek kı bızımkı sevmıyro sıkıstırılmayı bakalım gorcez sekerım olmadı bızde asılama ne yapalımhamiş zaten birşey yapmıyro program yazıyor sana boyle boyle yap falan dıyor cok agır seylerı baska bırıne gostertıyor seker
ayy ofıse gecmıssın zor olmus senın ıcın ınsallah alısırsın ama nasılolsa bırakacaksın ne zaman cıkacaksın sen doguma yakın mı ada ??
amin Adacım inşallah, tatlım ofise geçtiğin belli işleri yığmışlardır sana o yüzden bu kadan geç geldin aramıza dikkat et kendine ve paşana
öledir minnacıktır bebişler insan tutmaya kıyamaz yaaaaaaaaaazaten benim kociş hayatta tutamam diyor
yıldızcım yarın gidecez aslında ama eşimle kavga ettik.o bişey demezse sabah alır biletimi giderim tek başıma.
cnm takma kafana boşver bak bnm gibi yap spora git kurs filan varsa kursa yazıl kafanı dagıt kimseyi takma kafana bak bende çok takıyorum kafama bnm de 1 kızım var ama takıntı yaptım 2 çocugum olmuyor gece uyamıyor dum hala uyuyormuyum yok uyumuyorum ama çalıştıgım halde spora gidiyorum kendimi başka şeylerle avutmaya çalışıyorum eşimin sperm testi pozitif çıktı bir sorun yok bnm tüplere bakması lazımmış hasta olmayı bekliyorum ama adet olamadım 7 sinde olmam lazımdı olmadım rahim filmi çekecekti ama bir adet olamadım ne yapacağım bilmiyorum öbürü oldu bu niye olmuyor diyor herkes sizce ben ne yapayım.....
hatunlarrrrrrrr ben çıkayrum hepicinize iyi akşamlar iyi bakun kendinize yarın görüşürük:80:
sorma cnaım ya yoruldum şimdiden sabahtan girememiştim o yüzden , benim koçişte başta ayy tutamam ben falan diyordu kızdım ben yok öyle ne demek tutamam ben annesiysem sende babasısın tutacaksın tabi didimsusturdum koçişi cadolozluğumla
yıldızcım yarın gidecez aslında ama eşimle kavga ettik.o bişey demezse sabah alır biletimi giderim tek başıma.
cnm takma kafana boşver bak bnm gibi yap spora git kurs filan varsa kursa yazıl kafanı dagıt kimseyi takma kafana bak bende çok takıyorum kafama bnm de 1 kızım var ama takıntı yaptım 2 çocugum olmuyor gece uyamıyor dum hala uyuyormuyum yok uyumuyorum ama çalıştıgım halde spora gidiyorum kendimi başka şeylerle avutmaya çalışıyorum eşimin sperm testi pozitif çıktı bir sorun yok bnm tüplere bakması lazımmış hasta olmayı bekliyorum ama adet olamadım 7 sinde olmam lazımdı olmadım rahim filmi çekecekti ama bir adet olamadım ne yapacağım bilmiyorum öbürü oldu bu niye olmuyor diyor herkes sizce ben ne yapayım.....
hayırlısı ya .kafana taktığın içinde olmayabilir canım.benimde bu ay bir hafta nerdeyse gecikti adetim sonra oldum.rahim filmini çektir bakalım ne diycekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?