Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

olur kuzummm gelmemmi amaaaa ben hamişsemmm kocişim beni şurdan şuraya yollamaz bi başıma o da ayrı mesele

bak onu doğru didin eşin seni habersiz 1 metre öteye göndermez artık, elinden gelse tuvalette bile sana eşlik eder bizim bebişler nazlı olunca babaları da o kadar hassas oluyor şimdiden alışın kızlarr

bak onu doğru didin eşin seni habersiz 1 metre öteye göndermez artık, elinden gelse tuvalette bile sana eşlik eder bizim bebişler nazlı olunca babaları da o kadar hassas oluyor şimdiden alışın kızlarr

adacım sağlıkla hayırlısıyla gelsin de herşeyi çekmeye razı değilmiyiz bu arada keşke gelebilseydiniz nikah için izmire çok severdin burayı kesin. bebikinle gelirsin artık işallah

selam ben geldim kızlar.hepiniz kendini üzme kafaya takma demişsiniz ama kaynana yine sinir etti beni.içeri girer girmez hamilemisin yoksa dedi şartellerim attı.gömleğim genişmişte öyle sanmış.bir hafta önce görmüştü tedaviye başladımı biliyo.sanki bir haftada göbeğim pırtlayacakta geniş gömlek giycem.bende tersledim hayret bişey ya dedim geldiğim günden beri her ggörmemde soruyosun olursa ssöylerim merak etme dedim.sorma daha bana dedim yüzümü astım çevirdim diğer tarafa.ama yemin olsun AllAHIM nasip ederse söylemiycem ona.hayret bişey ya kadın.önüne gelen daha bişey yokmu gerçekten bu bebek meselesini hiç kafama takmıyodum zamanı gelince rabbim nasip ederse olacak diye.ama bu insanlar resmen benim psikolojimi bozdu .sürekli aklımda gece uykum kaçıyo hep.gözümün önüne bebek odaları geliyo.hasta oldum resmen ya.nefret ediyorum oraya gitmekten.birde haftaya bize geleceklermiş tekrar yatılı.diş yaptıracaklarmış da.bugün öğlen geldim evime.saçma sapan bişey yüzünden eşimlede tartıştık.moralim çok kötü yani.offf kafanızı şişirdim sizinde.
geçmişi okuyamadım başım ağrıyor.nar sanırım yarın öğreniyosun dimi.
başka kızlar nasılsınız bi sorun olan yok dimi.gelişmelerden haberdar edin beni.

amin canım demek kı bızımkı sevmıyro sıkıstırılmayı bakalım gorcez sekerım olmadı bızde asılama ne yapalım hamiş zaten birşey yapmıyro program yazıyor sana boyle boyle yap falan dıyor cok agır seylerı baska bırıne gostertıyor seker

ayy ofıse gecmıssın zor olmus senın ıcın ınsallah alısırsın ama nasılolsa bırakacaksın ne zaman cıkacaksın sen doguma yakın mı ada ??

ayyy buda zıllı cıktı bak yıldız bulusmamıza ızın vermıyorlar halbukı bız bırbırımıze cok yakınız yanı yolda bıle goruruz bız bırbırımız oyle yanı seker

amin Adacım inşallah, tatlım ofise geçtiğin belli işleri yığmışlardır sana o yüzden bu kadan geç geldin aramıza dikkat et kendine ve paşana

öledir minnacıktır bebişler insan tutmaya kıyamaz yaaaaaaaaaa zaten benim kociş hayatta tutamam diyor

hoşgeldin Asycım yine sinirlerin zıpalmış senin boşvermeyi öğren tatlım yaaaaaaa yoksa çok üzülürsün elbet seninde olacak Allahımın izniyle inşallah

hosgeldın asyacım,

allahım yarbabım ya nıye boyle yapıyor bu kadın neyse sen takma kafana guzelım yaaa baska seyler bul sen kendıne guzelım yaa bak benım gıbı sende kılo vermek ıstıyordun sende bır spor salonuna falan yazılsan yada yuzmeye falan gıtsen guzelım yaa kafan dagılır en azından dusunmemıs olursun sımdı evde sureklı dusunursun bu kadın nıye boyle yapıyor dıye bence kendıne bır ugras bul yanı bır kursa falan gıt olmadı nakıs ebrulı boyama falan ama bır hobı bul kendıne mutlaka bak o zaman sende kendınde degısıklık farkedeceksın ınsan degısık ortamlara gırınce bazı seylerı unutuyor bak ben unuttum valla eve gelınce aklıma gelıyor bıraz tv ızlıyor sonra uyuyorum zaten cabucak gecıyor yanı bır ugras bul kendıne guzleım

hayırlısıyla haziranda atamam olursa giderim işime iyi olur.inşallah kendi memleketim çıkar.

hmm o zaman çrş yı beklemek düşer bize bitanem, aman bebişko gelmiş olsun da biz razıyız beklemeye narcım uykuyu progestana bağlama kuzum kesinlikle, ben 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı ki öncesinde ne kadar uykum oluyodu biliosun. baş dönmesini bilmiorum bende olmadı hiç ama kesinlikle uykunun tek sebebi progestan değil

olur kuzummm gelmemmi amaaaa ben hamişsemmm kocişim beni şurdan şuraya yollamaz bi başıma o da ayrı mesele

ayy kocişinde gelsin kuzum, kızları aşerdim dersin, getirir seni hemencik

ayy bak şuna hele, buda izin vermiyo, bide üstüne üstlük duygu sömürüsü yapıo el kadar bebeyle rana bunlar ok fena hayatım. buluşcağımız günü saklayıp, resimlerimizi koyalım ertesi günü evet halevimiz hemencik izin verdi, sizi gidi cadılar sizi
kuzum ofise geçmişin, zor oldu senin için, Allah yardımcın olsun

hoşgeldin asyacım, demek yine canını sıktı kuzum, çok istiyosan kendin doğur bitane diyeydin bilerek yapıo hayatım seni sinir etmek için... hiç psikolojini falan bozma, ver cevabını bişi derse..demek haftayada sendeler, dişi kusur kalsın haspanın ayyy sinirlendim iyice haaa
sen izmire ne zaman gidion hayatım?

a

ayyy buda zıllı cıktı bak yıldız bulusmamıza ızın vermıyorlar halbukı bız bırbırımıze cok yakınız yanı yolda bıle goruruz bız bırbırımız oyle yanı seker

sorma sorma hayatım pek cadı çıktı bunlar, bi tarihi sölemeyelim bunlara, ertesi günü fotoları koyarız hakkaten birbirimize de çok yakınız hee, sende anadolu yakasındaydın dimi kuzum?

ay canım yaa kıyamam delimi ne bu kaynanan ne çocuk meraklısı okadar meraklıysa kendi doğursun bitane aaaaaaa bir haftada şişcen dimi ne saçma bi soru yaa dediğin doğru canım insan unutsa da unutturmamamyı çok iyi beceriyor millet. boşver cahilliğine ver. duyma yok bebek yapmıcam artık sorma de geç

tatlım ben senin bu mesajını görmemeişim sayfanın sonunda kalmış ben de yazında direk diğer sayfaya geçti malesef çarşambayı bulur canım dediğim gibi anca akşam çıkınca gidebilcem çünkü ya iyi olsun da sonu razıyım ben beraberce saat sayarız napalım :18:
ay evet adacım yaa bunlar buluşursa ben çatlarım bu arada koyu çizdiğim kısmı yanlışlıklamı yazdın kızz allahmı söyletti kuzummmm

cnm takma kafana boşver bak bnm gibi yap spora git kurs filan varsa kursa yazıl kafanı dagıt kimseyi takma kafana bak bende çok takıyorum kafama bnm de 1 kızım var ama takıntı yaptım 2 çocugum olmuyor gece uyamıyor dum hala uyuyormuyum yok uyumuyorum ama çalıştıgım halde spora gidiyorum kendimi başka şeylerle avutmaya çalışıyorum eşimin sperm testi pozitif çıktı bir sorun yok bnm tüplere bakması lazımmış hasta olmayı bekliyorum ama adet olamadım 7 sinde olmam lazımdı olmadım rahim filmi çekecekti ama bir adet olamadım ne yapacağım bilmiyorum öbürü oldu bu niye olmuyor diyor herkes sizce ben ne yapayım.....

hatunlarrrrrrrr ben çıkayrum hepicinize iyi akşamlar iyi bakun kendinize yarın görüşürük :80:

adacım sağlıkla hayırlısıyla gelsin de herşeyi çekmeye razı değilmiyiz bu arada keşke gelebilseydiniz nikah için izmire çok severdin burayı kesin. bebikinle gelirsin artık işallah
evet canım yeterki gelsinler sağlıcakla, anne babacıkları herşeyi çekmeye hazırlar onlar için. Ahh kuzum çok sevdiğim birisiydi zaten çok istiyorduk ama cesaret edemedik ya Allah korusun bişey olur falan diye tam hastalığımda geçmedi ya, birde bebiş olunca :26: çook istiyorum ama izmire gelmek, belki başka zaman olur nasipse.
ay yavrum yaa yine sinirini bozdular demek yaa, hakkaten ne diye sorar bu insanlar çok haklısın sen unutsan başkası unutmuyor dimi , onların yüzünden de sen stres oluyorsun, sen gereken cvbı vermişsin zaten canım bi daha söylemeye cesaret edemez sanırım. Verecek olan Allah tabi.
bakalım sizinki sıkıştırılmayı sevmiyormu yoksa benim ve narınki gibi sonuna kadar sıkıştırılmak istiyor senin sıpann hayırlısı olsun kuzucum aşılama vesileniz olacaksa da neden olmasın dimi ya. Aman iyi bari proğram yapıyormuş spor hocan yoksa düşünemiyorum bile ya evet canım zor oldu ilk günden belim falan ağrıyor şimdiden. Canım çıkma vaktini bende bilmiyorum maalesef. Zaten bana yardımcı olması için birisini alacağız, onu alınca az çok ona öğretirim , sonrada çıkarım mayıs sonu gibi diye tahmn ediyorum bakalım hayırlısı ne gösterecek. Evetttt bırakmayız sizi tek başınıza nar dimi kuşumm kambersiz düğün olarmı heççç

sorma cnaım ya yoruldum şimdiden sabahtan girememiştim o yüzden , benim koçişte başta ayy tutamam ben falan diyordu kızdım ben yok öyle ne demek tutamam ben annesiysem sende babasısın tutacaksın tabi didim susturdum koçişi cadolozluğumla

yıldızcım yarın gidecez aslında ama eşimle kavga ettik.o bişey demezse sabah alır biletimi giderim tek başıma.

hayırlısı ya .kafana taktığın içinde olmayabilir canım.benimde bu ay bir hafta nerdeyse gecikti adetim sonra oldum.rahim filmini çektir bakalım ne diycekler.

hatunlarrrrrrrr ben çıkayrum hepicinize iyi akşamlar iyi bakun kendinize yarın görüşürük :80:

güle güle kuşum :79:

dikkat et kendine kuzum.. hastalığın nasıl oldu bu arada?
ayy minnacık oluyolar ya, ama bi şekilde tutuluyolar işte, bende tırsıyorum o minicik hallerinden

yıldızcım yarın gidecez aslında ama eşimle kavga ettik.o bişey demezse sabah alır biletimi giderim tek başıma.

barışırsınız akşama kuşum bizi haberdar et mutlaka hayatım

hayırlısı hayatım, gerçekten stres de çok etkiliyo bebek olayını... inş ikinci bebeğinde daha fazla bekletmeden gelir 7 sinde adet olmam lazımdı olmadı demişsin, test falan yaptınmı? olmadı rahim filmi çektirirsin

hayırlısı ya .kafana taktığın içinde olmayabilir canım.benimde bu ay bir hafta nerdeyse gecikti adetim sonra oldum.rahim filmini çektir bakalım ne diycekler.

sende canını sıkma gereksiz şeyler için ama stres yapma ya boş ver sen milleti kafaya taktıkça tedavinde başarılı olmaz pozitif düşün cnm şimdi işten çıkıyorum sıkma canını cnm bnm hayırlı akşamlar allaha emanet olun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…