Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım günün geçti de test yaptınmı. tabi mutlaka tüplere bakılması lazım. kan testi de nagatif çıkarsa doktora git söktürücü ilaç verir zaten. işallah yavrucuğuna bi kardeş nasip eder Allahım
hatunlarrrrrrrr ben çıkayrum hepicinize iyi akşamlar iyi bakun kendinize yarın görüşürük :80:
iyi akşamlar canımmmmm
kız gel izmire biz de buluşalım çatlar bunlar asya da yakın zaten halev zaten hemen izin verdi onlara istanbula gider artıkın o da :82:
yıldızcım yarın gidecez aslında ama eşimle kavga ettik.o bişey demezse sabah alır biletimi giderim tek başıma.

olurmu şekerim eşin mutlaka söyler küslük ayrı bu iş ayrı

yıldızzzzzzzz alıntı yapmayı unutmuşum senden hemen planı yapmaya başladın :84: ağlarım heee buluşursanız

evet cnm yaptım ama çıkmadı birşey hormon bozuklugu var birde bende cnm ondan olmuyor neyse hayırlı akşamlar....

canlarım ben çıkıyorum yavaştan. akşam anneme gitcez yimeğe gelincehalim olursa bakarım yoksamm yarın görüşürük dua edin bana da akşam falan ses çıkmasın kırmızılardan :18: öptüm hepiciğiniziiiii

bak hele izmirde buluşmada ayarlarmış seni seni anam rana bunlar çok fenaaaaa şimdide ağlarım dio baksana
hadi ii akşamlar cnm, inş gelmeyecek kırmızılar bu ay iyi düşün ki iyi olsun :116:

selam kızlar.....buraya yeni giriş yaptım. ben daha doktora gitmedim.ama sizden akıl almak istiyorum.bu 5.aydı ama olmadı. doktora gidip yumurta takibi nasıl yaptırılıyo?bi de klomen veriliyomuş o yumurtanın kalitesini arttırmak için de veriliyo mu yani? ben ovulasyon testinde pozitif sonucu yakalıyorum.acaba çatlamıyo mu ? buna bakılıyo heralde çatlayıp çatlamadığına işte o nasıl oluyo bilgi verebilir misiniz bana lütfen:122::122::122:

amaninnnnn kız ranayla beni kudurtacakmısınız sizzz biz fenayız hee sevdemizde olsa bizden kalır yani olmazdı onunda, oda pek hassastı
ayy kızz o neyin nesii, ben koyu falan yazmadım canım normal yazıyla yazdımmm amaninnmnn Allah söyletti heralde kuzum yaa baksana
yıldızcım yarın gidecez aslında ama eşimle kavga ettik.o bişey demezse sabah alır biletimi giderim tek başıma.
kuzum yaa sorun ne bilmiyoruz tabi ama eşinde yanında olsaydı iyi olurdu:26:

daha iyiyim yıldzıcım sağol ama gripten kurtulamadım bi türlü nedende akşam daha kötü oluyorum ,evet ya küçücük oluyorlar ama kendi bebeğin olunca insan daha bi cesaretli oluyor,nede olsa ilk günden beri yanında oluyorsun

sen doktora git bi sorun varmı yokmu onlar gerekeni yapar zaten.bende iki ay klomen kullandım.klomen yumurtanın gelişmesini sağlıyor.benim yumurtalar büyümüyordu klomen sayesinde büyümesi sağlandı.sonra kontrole sesliyo doktor ultrasonla bakıyor istenilen büyüklüğe gelince bana çatlatma iğnesi yapıldı ama olmadı .

ayy bunlar cok kızdı yaa yıldızcım tamam tamam uzulmeyın bulusmuyoruz olmadı bır ortak nokta belırlerız herkes oraya gelır orda bulusuruz
yada bız mı ızmıre gıtsek kı yıldızcım ??

evet adacım haklısın.zaten o beni yalnız bırakmaz.şuan sinirli olduğum için öyle konuşuyorum.herşeyin hayırlısı olsun.

teşekkür ederim sağol. allahım tüm isteyenlere versin inşallah. aratmasın hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize....

canım hayırlı olsun diyelim şimdiden. Dr gidince zaten sana hormon testleri yapacak yumurtlayıp yumurtlamadığına çatladığına vs. bunlara bakacak başka sorun varmı ona bakacak, eğer sende bir sorun yoksa eşin sperm testi verecek, inşalalh tez zamanda gelir yavrun

Hepinize iyi akşamlar canlar, narcım hakket canım bizde izmirde buluşuruz bööö rana yıldız görürsünüz siz buluşursanız

ayy bunlar cok kızdı yaa yıldızcım tamam tamam uzulmeyın bulusmuyoruz olmadı bır ortak nokta belırlerız herkes oraya gelır orda bulusuruz

he şöyle bak bu fikri çook beğendimmm, teşekkürler ranacımm kız kurtluyuz biz anlamadınızmı bunu bilerek nasıl buluşacaktınız ay canım inşalalh bi gün ortak bi yerde buluşuruz hakkaten.

Ayy bi yandan iş :18: bi yandan da sizden ayrı kalamıyorum:18:

ayyy kızlar iyi döktürmüşsünüz hafta son hepimizin yorgun argın geçmiş bugün attınız inşl o havayı üzerinizden narcım testi yarın akşam verecekmişsin çarşamba öğrenecez neyse sonuç inşl olumlu osunda biz bekleriz piknikte eşin durumu iyi kıvırmış afferin ona sende kendini yormamışsın neyseki

asyacım kayınvaşden seni gıcık etmek için böyle davranıyor sanırım bu neya hemen karın mı çıkarki bol bişe giyersin inşl hamiş kalırsında en son o duysun yarında doktora gidicen hayırlı haberlerle gel

rana yıldız buluşacakmışsınızda kızlar izin vermiyor ben ortalardayım şuan istanbula gelebilirsem önümüzdeki ay sonu bende sizle buluşmak isterim ama bu ne ya iyi valla yıldız rana istanbulda buluşsun nar ada asya izmirde ben napacam en uzağınızda ben kalıyorum ben ağlarım bu seferde buluşursanız nar halevide istanbula yolladı

adacım ofisteymişsinsende artık yoğunsun baya yanına alınacak kişi bian önce alınır seninde yükün azalır

gelelim bana kızlar sol gözüm uzağı bulanık görüyormuş ve gözlük yazdı doktor bende sürekli kullanabileceği sanmıyorum sadece bilg başında otururken kitap okurken kulansam düzenli kullanmasam derecesi artarmı dedim hayırlı dedi kullanamam dersen sadece tv izlerken vs kullanırsın o zaman dedi mantıklı geldi sağ gözde sıkıntı yok 0,50 ama sol göz bulanık yüküde sağ göz çekiyor dedi işte böyle böyle beni rahatsız etmiyor bu durum oyüzden sadece evde gözümü yorucu durumlarda takacam
buarada arkadaşımla buşuştum bugün eşinide gördüm ikiside şaşırdılar 4aylık hamile olduğuma hiç belli değil diyorlar bende henüz kilo almadım dedim

kızlar ben hala ısyerındeyım toplantı vardı daha yenı bıttı oldum sımdı cıkıyorum yarın gorusuruz
kuzular okuyamadım gecmısı yarın bakarım

hoşgeldin cnm, gittiğin zaman dr un yum kontrolünü yapacak ve testler yaptırabilir. herkese klomen verilmio cnm, eğer ymurtan büyümüyosa, gelişmesi için verirler.. ovu testi kullanman güzel ama herzaman çatlamayadabilir hayatım. nş tez zamanda yawrucun gelir

fena da ne fena sevde de olsa bende ist dayım der, o da gelirdi, iyice delirirdiniz
yeni yeni atlatıyosun hastalığı güzelim, dikkat et kendine

bunlar çok fena ranacım, kıskançlıktan cadılıktan delircekler ortalık biraz durulsun bakalım, sonra bişiler yaparız olmadı biz izmire gideriz napalım

hoşgeldin esincim, gözlük vermiş dr un ama bak her zaman kullanmak zorunda değilmişsin ne güzel. geçmiş olsun kuzucum. ne güzel arkadaşınlada buluşmuşsun bu aydan sonra alırsın kilo merak etme bebişim...
sorma narla ada kıskançlıktan çıldırdılar biz buluşcaz die sen ağlama kuzucum, ist a gelcem diosun, sen gelince buluşuruz olmadı aman adayla nar duymasın

kızlar ben hala ısyerındeyım toplantı vardı daha yenı bıttı oldum sımdı cıkıyorum yarın gorusuruz
kuzular okuyamadım gecmısı yarın bakarım

oy kuzum benim kıyamam sana bu saate kadar toplantıdamıydın sen, hadi hemen git eve de dinlen bitanem

esincim doktor gözlük vermiş neyseki fazla ileri değilmiş derecen o yüzden evde kullanırsın guzelım gecmıs olsun ayy alırsın kılo merak etme genelde cokkılo aldım dıye sıkayet eder hamıleler sende tam tersı

yıldızcım olur gıderız ızmıre baksana bunlar bızım bulusmamıza ızın vermeyecek ama esınde dogru soylemıs en uzak o bıze olmadı antalyada bulusalım herkes gelır

bu arada dun aksam aklıma geldi kızlar sımdı bız kendımıze takma ısımler taktık ya sımdı bulusursak gercek ısımlerımızı soylıycezya dedım kı ıcımden acaba aynı ısımde olan kısıler olacak mı dıye gercı benım ısımınden olmaz cunku benım ısmım o kadar yaygın bır ısım degıl ama bellı de olmaz yanı onu merak ettım kızlar

hepicinize günaydın arkidişlerrrrrrrrrrrr

Ranacım çok geç çıkmışsın işten umarım dinlenebilmişsindir tatlım

Narcım benide İstanbula kızların yanına yollamışsın ama ben yerimden kıpırdayamam kiiii:26: sende Ada ile izmirde buluşuyormuşsun ohhhhh Esinde istanbula gider buluşursa ben mahrum kalıcam hepicinizden ama sizin buluşmanız da beni mutlu eder, bu arada inşallah güzel müjdeli haberlerle gelirsin tatlım Allahım hayırlısını nasip etsin

Esincim gözlük yazmış drun neyseki her zaman kullanma zorunluluğun yokmuş o da iyi yani ama kullanmayı ihmal etme bence, göbüşünde çıkar merak etme.

Adacım seni de çok yoruyorlar şu ahlinle hiç halden anlamıyorlar anlaşılan neyseki yardımcı alacaklarmış yanına ona yıkarsın herşeyi de rahat rahat ayrılabilirsin işinden de

Yıldızcım sen nerelerdesin hadi gel bacım

Asyacım sende İzmire gitmişsindir inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…