canım günün geçti de test yaptınmı. tabi mutlaka tüplere bakılması lazım. kan testi de nagatif çıkarsa doktora git söktürücü ilaç verir zaten. işallah yavrucuğuna bi kardeş nasip eder Allahımcnm takma kafana boşver bak bnm gibi yap spora git kurs filan varsa kursa yazıl kafanı dagıt kimseyi takma kafana bak bende çok takıyorum kafama bnm de 1 kızım var ama takıntı yaptım 2 çocugum olmuyor gece uyamıyor dum hala uyuyormuyum yok uyumuyorum ama çalıştıgım halde spora gidiyorum kendimi başka şeylerle avutmaya çalışıyorum eşimin sperm testi pozitif çıktı bir sorun yok bnm tüplere bakması lazımmış hasta olmayı bekliyorum ama adet olamadım 7 sinde olmam lazımdı olmadım rahim filmi çekecekti ama bir adet olamadım ne yapacağım bilmiyorum öbürü oldu bu niye olmuyor diyor herkes sizce ben ne yapayım.....
iyi akşamlar canımmmmmhatunlarrrrrrrr ben çıkayrum hepicinize iyi akşamlar iyi bakun kendinize yarın görüşürük:80:
kız gel izmire biz de buluşalım çatlar bunlar asya da yakın zaten halev zaten hemen izin verdi onlara istanbula gider artıkın o da :82:evet canım yeterki gelsinler sağlıcakla, anne babacıkları herşeyi çekmeye hazırlar onlar için. Ahh kuzum çok sevdiğim birisiydi zaten çok istiyorduk ama cesaret edemedik ya Allah korusun bişey olur falan diye tam hastalığımda geçmedi ya, birde bebiş olunca :26: çook istiyorum ama izmire gelmek, belki başka zaman olur nasipse.
ay yavrum yaa yine sinirini bozdular demek yaa, hakkaten ne diye sorar bu insanlar çok haklısın sen unutsan başkası unutmuyor dimi , onların yüzünden de sen stres oluyorsun, sen gereken cvbı vermişsin zaten canım bi daha söylemeye cesaret edemez sanırım. Verecek olan Allah tabi.
bakalım sizinki sıkıştırılmayı sevmiyormu yoksa benim ve narınki gibi sonuna kadar sıkıştırılmak istiyor senin sıpannhayırlısı olsun kuzucum aşılama vesileniz olacaksa da neden olmasın dimi ya. Aman iyi bari proğram yapıyormuş spor hocan yoksa düşünemiyorum bile ya evet canım zor oldu ilk günden belim falan ağrıyor şimdiden. Canım çıkma vaktini bende bilmiyorum maalesef. Zaten bana yardımcı olması için birisini alacağız, onu alınca az çok ona öğretirim , sonrada çıkarım mayıs sonu gibi diye tahmn ediyorum bakalım hayırlısı ne gösterecek. Evetttt bırakmayız sizi tek başınıza nar dimi kuşumm kambersiz düğün olarmı heççç
sorma cnaım ya yoruldum şimdiden sabahtan girememiştim o yüzden , benim koçişte başta ayy tutamam ben falan diyordu kızdım ben yok öyle ne demek tutamam ben annesiysem sende babasısın tutacaksın tabi didimsusturdum koçişi cadolozluğumla
yıldızcım yarın gidecez aslında ama eşimle kavga ettik.o bişey demezse sabah alır biletimi giderim tek başıma.
hayırlısı hayatım, gerçekten stres de çok etkiliyo bebek olayını... inş ikinci bebeğinde daha fazla bekletmeden gelir7 sinde adet olmam lazımdı olmadı demişsin, test Yasakli Sitean yaptınmı? olmadı rahim filmi çektirirsin
kız gel izmire biz de buluşalım çatlar bunlar asya da yakın zaten halev zaten hemen izin verdi onlara istanbula gider artıkın o da :82:
yıldızzzzzzzz alıntı yapmayı unutmuşum senden hemen planı yapmaya başladın :84: ağlarım heee buluşursanız
canlarım ben çıkıyorum yavaştan. akşam anneme gitcez yimeğe gelincehalim olursa bakarım yoksamm yarın görüşürük dua edin bana da akşam falan ses çıkmasın kırmızılardan :18: öptüm hepiciğiniziiiii
amaninnnnnhmm o zaman çrş yı beklemek düşer bize bitanem, aman bebişko gelmiş olsun da biz razıyız beklemeye narcımuykuyu progestana bağlama kuzum kesinlikle, ben 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı ki öncesinde ne kadar uykum oluyodu biliosun. baş dönmesini bilmiorum bende olmadı hiç ama kesinlikle uykunun tek sebebi progestan değil
ayy kocişinde gelsin kuzum, kızları aşerdim dersin, getirir seni hemencik
ayy bak şuna hele, buda izin vermiyo, bide üstüne üstlük duygu sömürüsü yapıo el kadar bebeylerana bunlar ok fena hayatım. buluşcağımız günü saklayıp, resimlerimizi koyalım ertesi günü evet halevimiz hemencik izin verdi, sizi gidi cadılar sizi
kuzum ofise geçmişin, zor oldu senin için, Allah yardımcın olsun
hoşgeldin asyacım, demek yine canını sıktı kuzum, çok istiyosan kendin doğur bitane diyeydinbilerek yapıo hayatım seni sinir etmek için... hiç psikolojini falan bozma, ver cevabını bişi derse..demek haftayada sendeler, dişi kusur kalsın haspanın ayyy sinirlendim iyice haaa
sen izmire ne zaman gidion hayatım?
sorma sorma hayatım pek cadı çıktı bunlar, bi tarihi sölemeyelim bunlara, ertesi günü fotoları koyarızhakkaten birbirimize de çok yakınız hee, sende anadolu yakasındaydın dimi kuzum?
ay canım yaa kıyamam delimi ne bu kaynanan ne çocuk meraklısı okadar meraklıysa kendi doğursun bitane aaaaaaa bir haftada şişcen dimi ne saçma bi soru yaa dediğin doğru canım insan unutsa da unutturmamamyı çok iyi beceriyor millet. boşver cahilliğine ver. duyma yok bebek yapmıcam artık sorma de geç
tatlım ben senin bu mesajını görmemeişim sayfanın sonunda kalmış ben de yazında direk diğer sayfaya geçti malesef çarşambayı bulur canım dediğim gibi anca akşam çıkınca gidebilcem çünkü ya iyi olsun da sonu razıyım ben beraberce saat sayarız napalım :18:
ay evet adacım yaa bunlar buluşursa ben çatlarımbu arada koyu çizdiğim kısmı yanlışlıklamı yazdın kızz allahmı söyletti kuzummmm
kuzum yaa sorun ne bilmiyoruz tabi ama eşinde yanında olsaydı iyi olurdu:26:yıldızcım yarın gidecez aslında ama eşimle kavga ettik.o bişey demezse sabah alır biletimi giderim tek başıma.
güle güle kuşum :79:
dikkat et kendine kuzum.. hastalığın nasıl oldu bu arada?
ayy minnacık oluyolar ya, ama bi şekilde tutuluyolar işte, bende tırsıyorum o minicik hallerinden
barışırsınız akşama kuşumbizi haberdar et mutlaka hayatım
selam kızlar.....buraya yeni giriş yaptım. ben daha doktora gitmedim.ama sizden akıl almak istiyorum.bu 5.aydı ama olmadı. doktora gidip yumurta takibi nasıl yaptırılıyo?bi de klomen veriliyomuş o yumurtanın kalitesini arttırmak için de veriliyo mu yani? ben ovulasyon testinde pozitif sonucu yakalıyorum.acaba çatlamıyo mu ? buna bakılıyo heralde çatlayıp çatlamadığına işte o nasıl oluyo bilgi verebilir misiniz bana lütfen:122::122::122:
sen doktora git bi sorun varmı yokmu onlar gerekeni yapar zaten.bende iki ay klomen kullandım.klomen yumurtanın gelişmesini sağlıyor.benim yumurtalar büyümüyordu klomen sayesinde büyümesi sağlandı.sonra kontrole sesliyo doktor ultrasonla bakıyor istenilen büyüklüğe gelince bana çatlatma iğnesi yapıldı ama olmadı .
selam kızlar.....buraya yeni giriş yaptım. ben daha doktora gitmedim.ama sizden akıl almak istiyorum.bu 5.aydı ama olmadı. doktora gidip yumurta takibi nasıl yaptırılıyo?bi de klomen veriliyomuş o yumurtanın kalitesini arttırmak için de veriliyo mu yani? ben ovulasyon testinde pozitif sonucu yakalıyorum.acaba çatlamıyo mu ? buna bakılıyo heralde çatlayıp çatlamadığına işte o nasıl oluyo bilgi verebilir misiniz bana lütfen:122::122::122:
ayy bunlar cok kızdı yaa yıldızcım tamam tamam uzulmeyın bulusmuyoruz olmadı bır ortak nokta belırlerız herkes oraya gelır orda bulusuruz
yada bız mı ızmıre gıtsek kı yıldızcım ??
amaninnnnnkız ranayla beni kudurtacakmısınız sizzz biz fenayız hee sevdemizde olsa bizden kalır yani olmazdı onunda, oda pek hassastı
daha iyiyim yıldzıcım sağol ama gripten kurtulamadım bi türlü nedende akşam daha kötü oluyorum ,evet ya küçücük oluyorlar ama kendi bebeğin olunca insan daha bi cesaretli oluyor,nede olsa ilk günden beri yanında oluyorsun
ayy bunlar cok kızdı yaa yıldızcım tamam tamam uzulmeyın bulusmuyoruz olmadı bır ortak nokta belırlerız herkes oraya gelır orda bulusuruz
yada bız mı ızmıre gıtsek kı yıldızcım ??
rana yıldız buluşacakmışsınızda kızlar izin vermiyor ben ortalardayım şuan istanbula gelebilirsem önümüzdeki ay sonu bende sizle buluşmak isterim ama bu ne ya iyi valla yıldız rana istanbulda buluşsun nar ada asya izmirde ben napacam en uzağınızda ben kalıyorum ben ağlarım bu seferde buluşursanız nar halevide istanbula yolladı
gelelim bana kızlar sol gözüm uzağı bulanık görüyormuş ve gözlük yazdı doktor bende sürekli kullanabileceği sanmıyorum sadece bilg başında otururken kitap okurken kulansam düzenli kullanmasam derecesi artarmı dedim hayırlı dedi kullanamam dersen sadece tv izlerken vs kullanırsın o zaman dedi mantıklı geldi sağ gözde sıkıntı yok 0,50 ama sol göz bulanık yüküde sağ göz çekiyor dedi işte böyle böyle beni rahatsız etmiyor bu durum oyüzden sadece evde gözümü yorucu durumlarda takacam
buarada arkadaşımla buşuştum bugün eşinide gördüm ikiside şaşırdılar 4aylık hamile olduğuma hiç belli değil diyorlar bende henüz kilo almadım dedim
kızlar ben hala ısyerındeyım toplantı vardı daha yenı bıttı oldumsımdı cıkıyorum yarın gorusuruz
kuzular okuyamadım gecmısı yarın bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?