bu arada dun aksam aklıma geldi kızlar sımdı bız kendımıze takma ısımler taktık ya sımdı bulusursak gercek ısımlerımızı soylıycezya dedım kı ıcımden acaba aynı ısımde olan kısıler olacak mı dıye gercı benım ısımınden olmaz cunku benım ısmım o kadar yaygın bır ısım degıl ama bellı de olmaz yanı onu merak ettım kızlar
hepicinize günaydın arkidişlerrrrrrrrrrrr
Ranacım çok geç çıkmışsın işten umarım dinlenebilmişsindir tatlım
Narcım benide İstanbula kızların yanına yollamışsın ama ben yerimden kıpırdayamam kiiii:26: sende Ada ile izmirde buluşuyormuşsun ohhhhh Esinde istanbula gider buluşursa ben mahrum kalıcam hepicinizden ama sizin buluşmanız da beni mutlu eder, bu arada inşallah güzel müjdeli haberlerle gelirsin tatlım Allahım hayırlısını nasip etsin
Esincim gözlük yazmış drun neyseki her zaman kullanma zorunluluğun yokmuş o da iyi yani ama kullanmayı ihmal etme bence, göbüşünde çıkar merak etme.
Adacım seni de çok yoruyorlar şu ahlinle hiç halden anlamıyorlar anlaşılan neyseki yardımcı alacaklarmış yanına ona yıkarsın herşeyi de rahat rahat ayrılabilirsin işinden de
Yıldızcım sen nerelerdesin hadi gel bacım
Asyacım sende İzmire gitmişsindir inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım
yavlum bunumu düşündüm ilahi yani benim ismim bilindik isimlerden çünkü anneannemin ismini vermişler bana
günaydın canlarım işlerin yoğunluğuna dalmadan bakayım dedim.
Halevim günaydın tatlım nasılsın.
ben biliyorum senin isminiiiiiyavlum bunumu düşündüm ilahi yani benim ismim bilindik isimlerden çünkü anneannemin ismini vermişler bana
bak mayıs ayı olur canım evet ya çoğu ile yakınız bizhalevcım sağol canım sabah gec kaldım valla tabı yorulmusum dogal olarak canım
sen nıye yerınden kıpırdayamazsın antalyada bulussak gelemezmısın ?
adacım sana yakınmıs antalya bızde mayısda bulusuruz cok sıcaklar olmadan sekerım
ben biliyorum senin isminiiiii
bak mayıs ayı olur canım evet ya çoğu ile yakınız bizsenin isminde mi pek yaygın değill bak merak ettim şimdi:26: benimkide öyle pek yaygın değil hatta ilk kez duyanlar bile oluyor
günaydın Adacım hoşgeldin umarım bugün fazla yorulmazsındicem ama o anlayışlı parton nerdeeeeeeeee
iyiyim tatlım bugünde sol kolumu oynatamıyorum vücudumun bütün ağrıları koluma vurdu sanki
halevcım sağol canım sabah gec kaldım valla tabı yorulmusum dogal olarak canım
sen nıye yerınden kıpırdayamazsın antalyada bulussak gelemezmısın ?
adacım sana yakınmıs antalya bızde mayısda bulusuruz cok sıcaklar olmadan sekerım
oyyy merhametli güzel kalplıi arkadaşım yaa, hiç de cadılık yapmazmış hem izin veriyor görüşün yıldızla rana diyor hemde ben mahrum kalacağım diyorr:26: yerim ben seni kızzzz. Sana kıyabilirmiyiz güzelim o zaman bizde ankarada buluşuruz herkesin ortak noktası gibi nede olsa. Ay canım sorma yaa oturmaktan afedersin popom acıyor fena halde, yardımcı bulunana kadar olan bana olacak, olsa bile yeni birine iş öğretmekkhayırlısı bakalım sabah erkenden kalkmak çok zor geldi valla, koçiş bile benden geç gidiyor yaa:84:
ne bıleyım ya dun aksam ısten cıktım eve gıderken aklıma geldı ıste ne guzel bulusuruz falan eee bulustugumuzdada mı halev dıycez sana mesela gercı alıskanlıkoldugu ıcın belkıde oyle derız
aaa sen halevınkını nerden bılıyorsun :44:
ayy bende senınkını merak ettım benım kını ılk defa duymazsında senınkını bız ılk defa duycaz galıba
ben eşim olmadan bi yere asla gitmiyorum hele ki Ankara dışına eşimle gelmeye kalksam izin problemi çok büyük onların o yüzden
bak Ankaraya gelirseniz olurama gelemezseniz benim yerime eğlenirsiniz hep birlikte
yani bana halev derseniz kocişimle beni anarsınızo zamana kadan kendi ismimi sölerim tatlım ayıp ettin yani
ben biliyorum senin isminiiiii
bak mayıs ayı olur canım evet ya çoğu ile yakınız bizsenin isminde mi pek yaygın değill bak merak ettim şimdi:26: benimkide öyle pek yaygın değil hatta ilk kez duyanlar bile oluyor
doğru dedin canım yaa, bende hiç acele etmeyeceğim sakin sakin işleri yapacağım bak hala sizinle sohbet ediyorummne olduki canım yaa kasların mı ağrıyor acaba, çok gemiş olsun dikkat et kendine
bende eşim olmadan hiç gitmedim bi yere:26: ayarlarız kuzum belki ankarada buluşuruz dimi ya. evet halev senin ve eşinin isimlerinden oluşuyor dimiii, yazmıştın bi kere. Halev çatlarım kuzum yoksa ben, özelden yazayımmı senin ismini, sen hiç söylemediysen bana mı malum oldu:26:
sana malum oldu sanırım tatlım hiç söylemedim sadece ismimin benden ve eşimden oluştuğunu sölemiştim kuzum acaba söledim mi kiiiii:26: hafızamda hiç iyi değildir ki kuzum
afferin ADACIM doğru tahmin bak sen öle tahminde bulundunda sanki bende yazmış olabilirim ismimi ilk başlarda
eşinin ismide mi doğru tahmintam hatırlamıyorum kuzum yaa , ama halev eşim ve benim ismimden oluşuyor demiştin sevde varken isim konusu geçmişti, diğer kızlara soralım bakalım sen isim yazdınmı hiç buraya, ama eşinin ismini yazmadın sen hiç:26: ilk başalrda isim konusu geçmemişti bu isimlerimizi bulurken isim konusu geçti :26:
kıslarr gunaydınn herkeseee
beni hatırladınızmı ben geldimö amelıyat oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?