Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın canlarım işlerin yoğunluğuna dalmadan bakayım dedim. Esincim gözlük vermiş drun dediğin gibi tv falan izlerken takarsın bitanem , çok fazla numaralı değilmiş neyseki, kilo alacaksın sende canım, millet hamiş olduğunu öğrenince ee hani kilolar diyor tabi, biz de zayıf anne olacağız ne varmışki dimi ya bak sen sende ist. a gideceksin demekk sanada yasak koyduk narla, kimseyle buluşmak neyin yok ona göre

Ranacım çok geç bitmiş toplantın kuşum yaa yoruldunmu ? Bak antalya fikri uyar bana , 1,5 saat uzaklıktayım nede olsa ama hazirandan sonra orası cehennem gibi oluyor yaa sevmiyorumm ben o zaman:26:

Yıldızcımmm sanki kulakalrım çınladı canımcımm bizsiz olmaz kesinlikle
Halevim günaydın tatlım nasılsın.

Asyacım da dra gitti sanırım hayırlı haberlerle gelsin.
Narcım kuşum bunlar bizi iyice çıldırtmak istiyorlar koşş yetişşş ayyy canım yaa çok heyecanlı yaa sen bugün kan vereceksinn, 4 ay öncesine döndüm valla neler hissediyorsun az çok anlayabiliyorum. Rabbim inşalalh yüzünüzü güldürsün tatlımm

yavlum bunumu düşündüm ilahi yani benim ismim bilindik isimlerden çünkü anneannemin ismini vermişler bana

halevcım sağol canım sabah gec kaldım valla tabı yorulmusum dogal olarak canım
sen nıye yerınden kıpırdayamazsın antalyada bulussak gelemezmısın ?

adacım sana yakınmıs antalya bızde mayısda bulusuruz cok sıcaklar olmadan sekerım

oyyy merhametli güzel kalplıi arkadaşım yaa, hiç de cadılık yapmazmış hem izin veriyor görüşün yıldızla rana diyor hemde ben mahrum kalacağım diyorr:26: yerim ben seni kızzzz. Sana kıyabilirmiyiz güzelim o zaman bizde ankarada buluşuruz herkesin ortak noktası gibi nede olsa. Ay canım sorma yaa oturmaktan afedersin popom acıyor fena halde, yardımcı bulunana kadar olan bana olacak, olsa bile yeni birine iş öğretmekk hayırlısı bakalım sabah erkenden kalkmak çok zor geldi valla, koçiş bile benden geç gidiyor yaa:84:

yavlum bunumu düşündüm ilahi yani benim ismim bilindik isimlerden çünkü anneannemin ismini vermişler bana

ne bıleyım ya dun aksam ısten cıktım eve gıderken aklıma geldı ıste ne guzel bulusuruz falan eee bulustugumuzdada mı halev dıycez sana mesela gercı alıskanlıkoldugu ıcın belkıde oyle derız

günaydın canlarım işlerin yoğunluğuna dalmadan bakayım dedim.

Halevim günaydın tatlım nasılsın.

günaydın Adacım hoşgeldin umarım bugün fazla yorulmazsındicem ama o anlayışlı parton nerdeeeeeeeee

iyiyim tatlım bugünde sol kolumu oynatamıyorum vücudumun bütün ağrıları koluma vurdu sanki

ben biliyorum senin isminiiiii
bak mayıs ayı olur canım evet ya çoğu ile yakınız biz senin isminde mi pek yaygın değill bak merak ettim şimdi:26: benimkide öyle pek yaygın değil hatta ilk kez duyanlar bile oluyor

aaa sen halevınkını nerden bılıyorsun :44:
ayy bende senınkını merak ettım benım kını ılk defa duymazsında senınkını bız ılk defa duycaz galıba

günaydın Adacım hoşgeldin umarım bugün fazla yorulmazsındicem ama o anlayışlı parton nerdeeeeeeeee

iyiyim tatlım bugünde sol kolumu oynatamıyorum vücudumun bütün ağrıları koluma vurdu sanki

doğru dedin canım yaa, bende hiç acele etmeyeceğim sakin sakin işleri yapacağım bak hala sizinle sohbet ediyorumm ne olduki canım yaa kasların mı ağrıyor acaba, çok gemiş olsun dikkat et kendine

ben eşim olmadan bi yere asla gitmiyorum hele ki Ankara dışına eşimle gelmeye kalksam izin problemi çok büyük onların o yüzden

bak Ankaraya gelirseniz olur ama gelemezseniz benim yerime eğlenirsiniz hep birlikte

ne bıleyım ya dun aksam ısten cıktım eve gıderken aklıma geldı ıste ne guzel bulusuruz falan eee bulustugumuzdada mı halev dıycez sana mesela gercı alıskanlıkoldugu ıcın belkıde oyle derız

yani bana halev derseniz kocişimle beni anarsınız o zamana kadan kendi ismimi sölerim tatlım ayıp ettin yani

aaa sen halevınkını nerden bılıyorsun :44:
ayy bende senınkını merak ettım benım kını ılk defa duymazsında senınkını bız ılk defa duycaz galıba

ay bak yanlışlık olmasın kuzum haleve sorayım ben biliyorum dedim emme tahmin mi ettim acaba, halev kuzum sen hiç ismini söylemişmiydinn ? Söylemediysen ben nerden biliyorumm yoksa tahmin mi etmiştim bak orasını unuttum.:26: Halev söylemediyse özelden yazayım bakalım doğru isim mi:26:

sevde falan varken yazmıştım ismimi aslında

bende eşim olmadan hiç gitmedim bi yere:26: ayarlarız kuzum belki ankarada buluşuruz dimi ya. evet halev senin ve eşinin isimlerinden oluşuyor dimiii, yazmıştın bi kere. Halev çatlarım kuzum yoksa ben, özelden yazayımmı senin ismini, sen hiç söylemediysen bana mı malum oldu:26:

bak sen nerden biliyin benim ismimi gerçi tahmin etmesi zor değil ismimden yola çıkarsanız çooookkkk kolay bulması ha-lev

umarım sizinkileri ilk defa duymuş olabilirim amma velakin ben üniversitede çalışıyorum o yüzden bir sürü değişik isimle karşılaşıyorum

doğru dedin canım yaa, bende hiç acele etmeyeceğim sakin sakin işleri yapacağım bak hala sizinle sohbet ediyorumm ne olduki canım yaa kasların mı ağrıyor acaba, çok gemiş olsun dikkat et kendine

sağol tatlım bilmiyom neden olduğunu ya zorladım yada soğuk yedi kolum akşama kremleyip sarayımda belkim geçer

sana malum oldu sanırım tatlım hiç söylemedim sadece ismimin benden ve eşimden oluştuğunu sölemiştim kuzum acaba söledim mi kiiiii:26: hafızamda hiç iyi değildir ki kuzum

afferin ADACIM doğru tahmin bak sen öle tahminde bulundunda sanki bende yazmış olabilirim ismimi ilk başlarda

Son düzenleme:

eşinin ismide mi doğru tahmin tam hatırlamıyorum kuzum yaa , ama halev eşim ve benim ismimden oluşuyor demiştin sevde varken isim konusu geçmişti, diğer kızlara soralım bakalım sen isim yazdınmı hiç buraya, ama eşinin ismini yazmadın sen hiç:26: ilk başalrda isim konusu geçmemişti bu isimlerimizi bulurken isim konusu geçti :26:

ikiside doğru tatlım ama bende sanki yazmışım gibi hatırladım yazmadıysamda tahminin için tebrik ederim canım:81:

günaydınlarrrr

ranacım, akşamda geç çıktın, sabahta en erken sen gelmişsin kuşum... naptın hafta içine izin alabildinmi? demek isimleri düşündüm hayatım, aynı isimde olmaz heralde die düşünüyorum ama beni asıl düşündüren, gerçek isimleri öğrendikten sonra burdaki isimlerle karıştırmak gerçekle sanal birbine gircek

günaydın halevcim, nar seni bize transfer etti kuzum...nie kıpırdayamıom bakiyimmmm
geldim yawrucum accık uyudumda, evdeyim bugün senin nie ağrın var tatlım?

adacım günaydın, yok kuşum nie kulakların çınladı ki işyerindesin sen yine, yoğun olursun ama dikkat et kenine çok da yorma emi kuzum? bende senin ismini biliyorum

esincim sen uyuyon heralde kuzum daha, kalk kız günün var öğlen
nurcum sende çok oldu gelmedin, senin yaramaz rahat vermiomu yine?
narr nerde kaldın bacım, bak gelmezsen buluşuruz ona göre
asyacım sende izmirdesindir, inş güzel sonuçlarla geleceksin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…