kıslarr gunaydınn herkeseee
beni hatırladınızmı ben geldimö amelıyat oldum
günaydınlarrrr
günaydın halevcim, nar seni bize transfer etti kuzum...nie kıpırdayamıom bakiyimmmm
geldim yawrucum accık uyudumda, evdeyim bugünsenin nie ağrın var tatlım?
kıslarr gunaydınn herkeseee
günaydın canlarım doktor gözlük verdi dediğim gibi evde kullabildiğim kadar kullanmaya çalışacağım neyseki derecesi düşük
ranacım dün çok geç çıkmışsın hayatım bugün baya zorlanmışsındır sabah kalkarken ayyy ranacım düşündüğün şeye bak ama yıldızında dediği gibi gerçek isimlerimizi söyleyince bocalamazsak iyi
yıldızcım uyandım canım kahvaltımı felan yapıp öyle geldim bu gün yanınıza
ya eşim mayısta yıllık izinden yaklaşık 1hafta kullanacak biliyosunuz benim eşim tümor ameliyatı oldu ve yıllık konturolleri var gerçi artık 1,5yıla çıktı mayısa hem konturolümüzü yaptırmak hemde gitmişken azcık tatil yapmak için gidicez istabula aslında ortak bir yerde buluşmak fikri süper ama bende halev gibi kocamsız bir yere gidemem sanırım :26:
adacım biz ağustos ayında antalyadaydık dediğin gibi çok sıcak ve nemliydi ama adanada aynı olduğu için bizi pek etkilememişti
halevcim bende eşinle senin adını tahmin ediyorum ada gibi acaba doğru çıkıcakmı bakalım
melikecim hoşgeldin hayatım geçmiş olsun inşl herşey yolundadır umarım
istanbullular hava nasıl bugün sabah kocişimi yolladımda oraya toplantıya akşama geri döneck neyseki
günaydın canlarım doktor gözlük verdi dediğim gibi evde kullabildiğim kadar kullanmaya çalışacağım neyseki derecesi düşük
ya eşim mayısta yıllık izinden yaklaşık 1hafta kullanacak biliyosunuz benim eşim tümor ameliyatı oldu ve yıllık konturolleri var gerçi artık 1,5yıla çıktı mayısa hem konturolümüzü yaptırmak hemde gitmişken azcık tatil yapmak için gidicez istabula aslında ortak bir yerde buluşmak fikri süper ama bende halev gibi kocamsız bir yere gidemem sanırım :26:
halevcim bende eşinle senin adını tahmin ediyorum ada gibi acaba doğru çıkıcakmı bakalım
istanbullular hava nasıl bugün sabah kocişimi yolladımda oraya toplantıya akşama geri döneck neyseki
halevcim geçmiş olsun hayatım kolun ağrıyormuş bencede akşam kremleyip sar inşl yarın sabaha hiç bişeyin kalmaz
narrrrrrrr nerelerdesin akşama kan verecen demi
yaaa sen nerden bılıyon yıldız adanın ısmınıkustum ben sıze bu ne ya herkes bılıyormus zaten gercek ısımlerını
günaydın Yıldızcım evet size transfer edilmişim kocişim olmadan abimlere bile gitmem kaldı ki Ankara dışı diyoruz hiç çıkamam eşim gelse onunda izin problemi büyük bi dert canım o yüzden, sol kolumda tutulmuş sanırsam oynatamıyorum canım akşam kremleyip saracağım belkim geçer
günaydın canlarım
olduğu için bizi pek etkilememişti
canım koçişin ismini yazmadığını çok çok iyi biliyorum ama kendi ismini hatırlayamadım tam ,ikinizin isminden olduğunu iyi hatırlıyorum birde. Bak koçişinin ismini de bildimikiside doğru tatlım ama bende sanki yazmışım gibi hatırladım yazmadıysamda tahminin için tebrik ederim canım:81:
geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın pekikıslarr gunaydınn herkeseee
dikkat etmeye çalışıyorum kuzucum ee tabi bilirsin ismini yazmıştım bi kere, diyorum sabahtan beri sevde varken yazmıştım diyegünaydınlarrrr
ranacım, akşamda geç çıktın, sabahta en erken sen gelmişsin kuşum... naptın hafta içine izin alabildinmi? demek isimleri düşündüm hayatım, aynı isimde olmaz heralde die düşünüyorum ama beni asıl düşündüren, gerçek isimleri öğrendikten sonra burdaki isimlerle karıştırmakgerçekle sanal birbine gircek
günaydın halevcim, nar seni bize transfer etti kuzum...nie kıpırdayamıom bakiyimmmm
geldim yawrucum accık uyudumda, evdeyim bugünsenin nie ağrın var tatlım?
adacım günaydın, yok kuşum nie kulakların çınladı kiişyerindesin sen yine, yoğun olursun ama dikkat et kenine çok da yorma emi kuzum? bende senin ismini biliyorum
esincim sen uyuyon heralde kuzum daha, kalk kız günün var öğlen
nurcum sende çok oldu gelmedin, senin yaramaz rahat vermiomu yine?
narr nerde kaldın bacım, bak gelmezsen buluşuruz ona göre
asyacım sende izmirdesindir, inş güzel sonuçlarla geleceksin cnm
yaaa sen nerden bılıyon yıldız adanın ısmınıkustum ben sıze bu ne ya herkes bılıyormus zaten gercek ısımlerını
ranacım dün çok geç çıkmışsın hayatım bugün baya zorlanmışsındır sabah kalkarken ayyy ranacım düşündüğün şeye bak ama yıldızında dediği gibi gerçek isimlerimizi söyleyince bocalamazsak iyi
adacım biz ağustos ayında antalyadaydık dediğin gibi çok sıcak ve nemliydi ama adanada aynı olduğu için bizi pek etkilememişti
melikecim hoşgeldin hayatım geçmiş olsun inşl herşey yolundadır umarım
günaydın cnm,
hatırladık tabi, ameliyat olmuşsun, hadi geçmiş olsun, şimdi nasılsın?
kıslar geçmişi okucam
amelıyat guzel geçti hıstoroskopı ve laporoskopı yaptılar
rahim temiz miyom vardı rahım arkasında 4 cn onu aldılar
6 cn cıkolata kıstı aldılar yumurtalardan yapışıklık varmış onu temızledıler ama tuplar kapalı çıktı onları açamadılar dr tup bebek onerdı adetten sonra heöen tup bebek yaptır dedi .rahım yumurtalar falan temizken tutma olasılığı yuksek dedi.
canım yaa sen nasılsın bebiş nasıl bı sorun yok dımı
senın adına çok sevındım
kıslar geçmişi okucam
6 cn cıkolata kıstı aldılar yumurtalardan yapışıklık varmış onu temızledıler ama tuplar kapalı çıktı onları açamadılar dr tup bebek onerdı adetten sonra heöen tup bebek yaptır dedi .rahım yumurtalar falan temizken tutma olasılığı yuksek dedi.
kıslar geçmişi okucam
canım çok geçmiş olsun, demek tüplerin kapalıymış öylemi, bunu öğrenmen çok iyi olmuş tatlım. Bu ameliyatlar sırasında tüplerin açılma ihtimali yokmuymuş canım ? İnşallah hadi bakalım bebeklerin hemencik gelir, adetin ne zaman?
geçmiş olsun canım demek tüplerin kapalıymış inşallah tüp bebek tedavinin ilk aşamasında hamiş kalırsın bende 2 tedavide boş çıktı umarım sen fazla uğraşmazsında meleğin konuverir göbüşüne
nasıl yaa canım 2 denemede olmadımı
bozma moralını senın bişeyın yok olur araştırdınızmı dr ne dıyo
Canlarım yoğunum biraz azcık okudum geçmişi ama bitiremedim daha gelen giden yok şükürbu arada kan testi için aç olmaya falan gerek yoktu dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?