Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kıslarr gunaydınn herkeseee

beni hatırladınızmı ben geldimö amelıyat oldum

günaydın canım hoşgeldin geçmiş olsun.

günaydınlarrrr

günaydın halevcim, nar seni bize transfer etti kuzum...nie kıpırdayamıom bakiyimmmm
geldim yawrucum accık uyudumda, evdeyim bugün senin nie ağrın var tatlım?

günaydın Yıldızcım evet size transfer edilmişim kocişim olmadan abimlere bile gitmem kaldı ki Ankara dışı diyoruz hiç çıkamam eşim gelse onunda izin problemi büyük bi dert canım o yüzden, sol kolumda tutulmuş sanırsam oynatamıyorum canım akşam kremleyip saracağım belkim geçer

günaydın canlarım doktor gözlük verdi dediğim gibi evde kullabildiğim kadar kullanmaya çalışacağım neyseki derecesi düşük
ranacım dün çok geç çıkmışsın hayatım bugün baya zorlanmışsındır sabah kalkarken ayyy ranacım düşündüğün şeye bak ama yıldızında dediği gibi gerçek isimlerimizi söyleyince bocalamazsak iyi
yıldızcım uyandım canım kahvaltımı felan yapıp öyle geldim bu gün yanınıza
ya eşim mayısta yıllık izinden yaklaşık 1hafta kullanacak biliyosunuz benim eşim tümor ameliyatı oldu ve yıllık konturolleri var gerçi artık 1,5yıla çıktı mayısa hem konturolümüzü yaptırmak hemde gitmişken azcık tatil yapmak için gidicez istabula aslında ortak bir yerde buluşmak fikri süper ama bende halev gibi kocamsız bir yere gidemem sanırım :26:
adacım biz ağustos ayında antalyadaydık dediğin gibi çok sıcak ve nemliydi ama adanada aynı olduğu için bizi pek etkilememişti
halevcim bende eşinle senin adını tahmin ediyorum ada gibi acaba doğru çıkıcakmı bakalım
melikecim hoşgeldin hayatım geçmiş olsun inşl herşey yolundadır umarım
istanbullular hava nasıl bugün sabah kocişimi yolladımda oraya toplantıya akşama geri döneck neyseki

halevcim geçmiş olsun hayatım kolun ağrıyormuş bencede akşam kremleyip sar inşl yarın sabaha hiç bişeyin kalmaz
narrrrrrrr nerelerdesin akşama kan verecen demi

hosgeldın canım evet zor oldu kalkmam guzelım
yaa havaları sorma yaa ıstanbula bır turlu yaz gelemedı nedense anlamadım gıttı valla yagmurlu ve soguk

günaydın canım hoşgeldin demek eşinin yıllık kontrolleri için gideceksiniz evet bide gezme olur sizin için umarım kontrollerde iyi geçer tatlım kocişinide uğurlamışsın bugün <istanbul yağmurlu tatlım bişi olmas merak etme

evet eşimsiz bi yere gitmem ben

Son düzenleme:
halevcim geçmiş olsun hayatım kolun ağrıyormuş bencede akşam kremleyip sar inşl yarın sabaha hiç bişeyin kalmaz
narrrrrrrr nerelerdesin akşama kan verecen demi

sağol Esinim evet sanırsam bi yerden soğuk aldı kolum akşama sarayımda belkim geçer

Nar bi ara görünüyordu işleri yoğun sanırsam geri kalmamk içinde yazılanları okuyor

yaaa sen nerden bılıyon yıldız adanın ısmını kustum ben sıze bu ne ya herkes bılıyormus zaten gercek ısımlerını

eskiden foruma yazmıştı kuşum ordan biliyom küsme sen

anladım cnm, izin olayı benm eşimin işyerinde de sorun oluyo, geçmiş olsu hayatım, akşam sar bari iyi gelir

günaydın cnm, sende mayısta kocişin gelince istanbulda hava kapalı kuzum bugün, şimdilik burda yağmur yok emme pek kapalı hava

ben kavaltı yapiyimm midem bulandı artık

ikiside doğru tatlım ama bende sanki yazmışım gibi hatırladım yazmadıysamda tahminin için tebrik ederim canım:81:
canım koçişin ismini yazmadığını çok çok iyi biliyorum ama kendi ismini hatırlayamadım tam ,ikinizin isminden olduğunu iyi hatırlıyorum birde. Bak koçişinin ismini de bildim
kıslarr gunaydınn herkeseee

beni hatırladınızmı ben geldimö amelıyat oldum
geçmiş olsun tatlım şimdi nasılsın peki
dikkat etmeye çalışıyorum kuzucum ee tabi bilirsin ismini yazmıştım bi kere, diyorum sabahtan beri sevde varken yazmıştım diye
yaaa sen nerden bılıyon yıldız adanın ısmını kustum ben sıze bu ne ya herkes bılıyormus zaten gercek ısımlerını
canım ben yazmıştım ismimi buraya bi kez ordan biliyor, ama halevin ismini hatırlayamadım tam tahmin etmiş de olabilirim, diğer arkadaşlar hatırlıyorsa sorarız onlara

izne ayrılmışken tatilinizi de yapın tabi kuzucum , adanadan alışıksın tabi sen ama ben alışkın değilim o kadar sıcağa canım yaa bizde çok sık gideriz antalyaya, yazında gitmiştik dediğin gibi ne öyle yaa fırının içine düşmüş gibi hissettim klimalı ortamda gezdim hep, denize girince o kadar hissedilmiyor ama sokaklarda gezilmiyor yaaa

ayy canım sen hatırlıyormusun halev ismini yazmışmıydı buraya, bende tahmin ediyorum demişsin yaa, yazmadı o zaman bu kız dimi

kıslar geçmişi okucam
amelıyat guzel geçti hıstoroskopı ve laporoskopı yaptılar
rahim temiz miyom vardı rahım arkasında 4 cn onu aldılar
6 cn cıkolata kıstı aldılar yumurtalardan yapışıklık varmış onu temızledıler ama tuplar kapalı çıktı onları açamadılar dr tup bebek onerdı adetten sonra heöen tup bebek yaptır dedi .rahım yumurtalar falan temizken tutma olasılığı yuksek dedi.

çok geçmiş olsun cnm, atlattın bak. tüp bebek için şansında çok yüksekmiş, inş herşey gönlüne göre olur

canım yaa sen nasılsın bebiş nasıl bı sorun yok dımı
senın adına çok sevındım

ben iyiyim cnm, şükür bebişde iyi bi sorunumuz yok...çok sağol cnm

canım çok geçmiş olsun, demek tüplerin kapalıymış öylemi, bunu öğrenmen çok iyi olmuş tatlım. Bu ameliyatlar sırasında tüplerin açılma ihtimali yokmuymuş canım ? İnşallah hadi bakalım bebeklerin hemencik gelir, adetin ne zaman?

geçmiş olsun canım demek tüplerin kapalıymış inşallah tüp bebek tedavinin ilk aşamasında hamiş kalırsın bende 2 tedavide boş çıktı umarım sen fazla uğraşmazsında meleğin konuverir göbüşüne

canım var aslında tuplerı açamamamışlar çok yapışıklık varmış

nasıl yaa canım 2 denemede olmadımı
bozma moralını senın bişeyın yok olur araştırdınızmı dr ne dıyo

Canlarım yoğunum biraz azcık okudum geçmişi ama bitiremedim daha gelen giden yok şükür bu arada kan testi için aç olmaya falan gerek yoktu dimi

nasıl yaa canım 2 denemede olmadımı
bozma moralını senın bişeyın yok olur araştırdınızmı dr ne dıyo

drum çok umutlu bende herşey normal belki sperm kalitesinden olabilir onun içinde embriyonun incelenmesi gerek dedi onda da embriyo başına 300tl alıyorlarmış iyi değilse herşey sil baştan tekrar oluyor canım inşallah seninkisi bizim ki gibi olmaz tatlım hemen il denemede hamiş kalmak nasip olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…