Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Canlarım yoğunum biraz azcık okudum geçmişi ama bitiremedim daha gelen giden yok şükür bu arada kan testi için aç olmaya falan gerek yoktu dimi

yok Narım heran verebilirsin sorun değil ayyyyyyyy heyecanlıyız Allahım hyaırlısını nasip etsin inşallahhhhh

evet canım hem ziyaret hem ticaret yapalım dedik kalan iznide yazın kullanırız diye düşündük iki kez tatil yapmış oluruz

demek istanbulda yağmurlu hemen hemen aynı burasıyla yani burdada hava çok kapalı ve arada yapmur atıştırıyor

adacım halevin ismini yazdığını hatırlamıyorum canım ama bende tahmn ettimvedoğru çıktı senin adınıda biliyorum yazmıştın öncelerde topiğe benim çevremde var senin adından ilk defa duymadım
melikecim tekrardan geçmiş olsun canım inşl ilk denemende gelir bebişin göbüşüne
narcım aç tok farketmiyor hayatım kaldıki sen akşam kadar nasıl aç kalcan

uff yaa onu nıe başında yapmamışlar canım uyuz oluyorum bole şeylere
bende zeynep kamılde amelıyat oldum elımde raporum var tupler tıkalı dıye benıde zeynep kamıl tup bebek e yonlendırdıler gıttım benden hsg ıstıyolar zaten yazıyo raporda tupler tıkalı dıye daha ne ıstıyosun dıye olay nçıkarıcaktım kımse bışey demıyo bende ozel bı merkez bakıyorum

onu zaten başta yapmıyorlar tatlım ilk denemeni yaptıktan sonra çiftler isterse yapıyorlar çünkü maddi bi durum bu

canım sen hamilelik içinmi kan verıcen ayy superr

kaç gun geçti varmı belirtilerr

canım Nar aşılama oldu bugün akşam kan verecek inşallah güzel bi haberle gelicek aramıza

melikecim gecmiş olsun canım demek tupler kapalıymıs bak obur doktora gıtseydın hala normal yolla denemeye devam edıyor olacaktınız neysekı ogrendın ve tup bebek olabılırmıs ınsallah hayırlısı olur canım

narcım gelmıs gıtmıs cok yogunmus ayy ya cok heyecanlıyım valla yarın ızın ızın alacagım bende sımdı goremezsem sonucu catlarım dısarda olacagım noterde ıslerım var yaa

ben sizinkileri bilmiyorum hepiciniz benimkisini öğrendiniz o zaman napıyoruz sizlerde bana isminizi şettiriveriyosunuz hadi bakem yavlularım bekliyim

kız tahmin ettiğine göre demekki yazmamış halev yoksa bililen bişey tahmin edilmezdi, hersayfamızıda okuduğumuza göre:86: dinlenin güzelce sizde canım iyi değerlendirin tatlinizi, senin doğumda almayacakmı izin eşin:26: geri kalanını o vakitte kullanamıyormu :26:

burasıda soğuk ve yağmurlu donuyorum şuan kızlar yaa
bende öğrendim gercek isimlerinizi
adanın kını bılıyorum narınkını bılıyorum halevınkını bılıyorum
seni seniii, çevrende çok duydunmu ismimi o zaman ee bu seferde biz senin ismini bilmiyoruzz
okudum tabı
saka bır yana hanı ben baska bır nıckle kayıtlıydım ya once sonra degıstırdım o zaman olmus olanlar yoksa ben mutlaka hatırlardım yanı

akıllı bıdık seniii

okudum tabı
saka bır yana hanı ben baska bır nıckle kayıtlıydım ya once sonra degıstırdım o zaman olmus olanlar yoksa ben mutlaka hatırlardım yanı

hahaha soraydın kuzum bize yazardık sana
ama benimkini öğrenemedin baksana

ben sizinkileri bilmiyorum hepiciniz benimkisini öğrendiniz o zaman napıyoruz sizlerde bana isminizi şettiriveriyosunuz hadi bakem yavlularım bekliyim

ben gönderdim bile kuzum sana
evet şimdi herkes özelden gerçek ismini yazsın birbirine

ayyy ada ben hiç doğumu felan düşünmemiştim valla aklım fikrim yapacağımız tatillerdeyidihatırlattığın iyi oldu normalde eşimede doğum izni verilir verilmesi gerek ben öyle biliyorum ama kaç gün olacak sanki 3gün felan olur heralde hatırlattığın iyi oldu ben h,ç bu açıdan düşünmemiştim yıllık izinden ayırrız o zaman doğum için

canlarım ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun sizlere

afiyet olsun hayatım:79:

yaa yıldızzzz ama bende öğrenmek istiyorummmmm bütün isimleri bilen birisi toplu mesaj atsın yahuuu

ee ben diom kuzum, herkes adını özelden toplu olarak herkese atsın ben yollucam acıktan size merak etmeyin

3-4 gün verirler heralde kuzum bende net zaman bilmiyorum

canım bence geri kalan iznini senin doğumda kullansın çok yardımcı olacak eşin sana, benim eşimde öyle yaptı şubatta otele gitmiştik ya o zaman kullandı yarısını yarısını da benim doğumda kullanacak, normalde doğum izni 3 gün, ama diyelim 7 gün izniniz kaldı 3 gün daha ekletirsiniz 10 gün kullanır eşin. Kız karnı burnunda olacaksın ne tatili daha, son aylarda uzun yolculuk yapma zaten , yol doğumu tetikler söyliyim sana, teyzemin gelini de 1 ayı kala ist.a gitti geldi ertesi günü doğum yaptı

valla canım hatırlattığın iyi oldu ben hiç doğumu izni felan düşünmüyordum dediğin gibi öyle yaparız o zaman kalanını doğumda kullanırız bu yıl zaten uzağa gitmiyecektik hayatım mersine gidecektim eşimin norveçten akrabaları var adanayada yakın olsun diye bu yıl mersinde tatil yapacaklardı hemde birlikte vakit geçiririz hep beraber oluruz diye bizde onlar gelince tatilimizi mersinde yapacaktım uzaktan gelince hep birlikte olalım diye napalım artık hafta sonumuzu onlarla değerldiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…