buarada kızlar biz 16haftamıza girdik büyüyormuyuz ne yıldızcım sende 8haftanın içindesin daha dün gibi çift çizgini gördüğümüz
ayy evet kuzum 4 aylık oldunuz maşallah
bizde 8. haftamıza girdik, daha dün gibi gerçekten, helee ada yarı yolu geçti
canlarım ben çıkıyorum sonra görüşürz günden sonra anneme geçicem eşim akşam 11gibi evde olacak yarın görüşürz öpüyorum hepinizi ii sohbetler
canlarım ben çıkıyorum sonra görüşürz günden sonra anneme geçicem eşim akşam 11gibi evde olacak yarın görüşürz öpüyorum hepinizi ii sohbetler
merhaba bayanlar nasılsınız....
hoşgeldin cnm, sen nasılsın?
ii cnm hasta olmayı bekliyorum ne yapayım işte.....hsg çektirmek için....
canım sen sadece idrar testimi yaptırdın, yoksa kan testi de yaptırdın mı?
olmadı dr a git bi, onlar adet gelmesi için ilaç felen veriolar
ha bak o zaman halev yazmış ismini bi hatırlayamamıştıkcanlarım ben gelene kadar gitmiş herkeşler bi adacım kalmış. Ayy ben de adayla halevin ismini hatırlıyorum demekki halev söylemiş. Ama diğer kızlar mesaj atmamışlar isimlerini bi tek yıldız göndermiş onu da çoook beğendim benim yeğenimin ismi o yıldızcım. Ama ben toplu mesaj atmayı biceremedim nası olcek isimleri nası yazcam nerden alcam yani isim seçerken göndermek için. Canlarım okadar yazmışsınızki oku oku hepsi birbirine girdi. Ben akşamüstü vercem kanı ama ne zaman çıkar sonuç bilemiyorum. Peki bişey sorcam size acaba bişey varsa görünür mükii ultrasonda bi ihtimal yani
bu arada kocaman olmuş hepinizin bebikleri elimizi çabuk tutmamız lazım yoksam abilik ablalık taslıcaklar bizimkilereeee ya bu buluşmayı izmire çekelim en ortada İzmir var ayrıca mevsim olarak en güzel yer burası olcak bu zamanlarda. Ben kocişim olmadan gelirim ama benim iznim ağustosta o zamandan önce gidemem zaten anca iznimdeyken kocişimi bırakıp gidebilirim istanbula yada ankaraya
ee diğer kızlar hani nerdesiniz, narınkini biliyorum, halevinkini de, rana esin hadi kızlar isimlerr
canlarım ben gelene kadar gitmiş herkeşler bi adacım kalmış. Ayy ben de adayla halevin ismini hatırlıyorum demekki halev söylemiş. Ama diğer kızlar mesaj atmamışlar isimlerini bi tek yıldız göndermiş onu da çoook beğendim benim yeğenimin ismi o yıldızcım. Ama ben toplu mesaj atmayı biceremedim nası olcek isimleri nası yazcam nerden alcam yani isim seçerken göndermek için. Canlarım okadar yazmışsınızki oku oku hepsi birbirine girdi. Ben akşamüstü vercem kanı ama ne zaman çıkar sonuç bilemiyorum. Peki bişey sorcam size acaba bişey varsa görünür mükii ultrasonda bi ihtimal yani
ha bak o zaman halev yazmış ismini bi hatırlayamamıştıkayy sorma bende çok beğeniyorum yıldızın ismini, valla toplu nasıl atılıyor bende bilmiyorum sanırım tek tek 10 dk beklemek çok zor , kızlar anlatın hele bize ayy ya çok heyecanlı yarın sabahtan öğrenirsin o zaman evet canım varsa bi ihtimal keseciğin görünür bence,hani küçük de olsa :26:
kız ağustosun sıcağında geleyim izmirede doğurayımmıevet evett arayı açmayın tam vakti artık yarın da senin bebeşin haberini alalım, sonra halev, asya ve ranaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?