Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

buarada kızlar biz 16haftamıza girdik büyüyormuyuz ne yıldızcım sende 8haftanın içindesin daha dün gibi çift çizgini gördüğümüz

buarada kızlar biz 16haftamıza girdik büyüyormuyuz ne yıldızcım sende 8haftanın içindesin daha dün gibi çift çizgini gördüğümüz

ayy evet kuzum 4 aylık oldunuz maşallah
bizde 8. haftamıza girdik, daha dün gibi gerçekten, helee ada yarı yolu geçti

canlarım ben çıkıyorum sonra görüşürz günden sonra anneme geçicem eşim akşam 11gibi evde olacak yarın görüşürz öpüyorum hepinizi ii sohbetler

canlarım ben çıkıyorum sonra görüşürz günden sonra anneme geçicem eşim akşam 11gibi evde olacak yarın görüşürz öpüyorum hepinizi ii sohbetler

esin, rana, asya, nur

esin günde, asya izmirde, nur kayıplarda....
ranaaaaa yazmadın hala bana amaaaaaaaaa çatlaticikmisin beniiii, gelmedimi mesajım yoksa sanaaaa

öyle yapın esincim uzak bi yerlere gitmeyin yazın, ayy evet ya daha dün bakmıştım dedim esin 4 aylık, yıldız 2 aylık oldular diye maşallah yaa Rabbim yağan yağmurlar hürmetine diğer arkadaşlarıma da nasip etsin, evet teyzesi bizde 5 buçuk aylık olduk maşallah büyüyorlar afiyet bal şeker olsun kuzum güne gidiyorsun ohh pasta börekkk

Yıldızcım özelden yazmıştım canım ben pek beğenirim ismini yaaa, ayy adı da güzel kendide güzell canım arkadaşımın

ee diğer kızlar hani nerdesiniz, narınkini biliyorum, halevinkini de, rana esin hadi kızlar isimlerr

canlarım ben gelene kadar gitmiş herkeşler bi adacım kalmış. Ayy ben de adayla halevin ismini hatırlıyorum demekki halev söylemiş. Ama diğer kızlar mesaj atmamışlar isimlerini bi tek yıldız göndermiş onu da çoook beğendim benim yeğenimin ismi o yıldızcım. Ama ben toplu mesaj atmayı biceremedim nası olcek isimleri nası yazcam nerden alcam yani isim seçerken göndermek için. Canlarım okadar yazmışsınızki oku oku hepsi birbirine girdi. Ben akşamüstü vercem kanı ama ne zaman çıkar sonuç bilemiyorum. Peki bişey sorcam size acaba bişey varsa görünür mükii ultrasonda bi ihtimal yani

canım sen sadece idrar testimi yaptırdın, yoksa kan testi de yaptırdın mı?
olmadı dr a git bi, onlar adet gelmesi için ilaç felen veriolar

canım testlerin hepsi yapıldı spermiogram bile yapıldı bebekte yok ama adet olamadım oluncada tekrar rahim filmi çekilip tüplere bakılacak ondan sonra belli olacak dr. gönderdim çekilen tahlilleri bakalım arayacaklar ne diyecek bana hep bekle diyordu bakalım bu sefer ne diyecek....

bu arada kocaman olmuş hepinizin bebikleri elimizi çabuk tutmamız lazım yoksam abilik ablalık taslıcaklar bizimkilereeee ya bu buluşmayı izmire çekelim en ortada İzmir var ayrıca mevsim olarak en güzel yer burası olcak bu zamanlarda. Ben kocişim olmadan gelirim ama benim iznim ağustosta o zamandan önce gidemem zaten anca iznimdeyken kocişimi bırakıp gidebilirim istanbula yada ankaraya

Melikecim geçmiş olsun canım demek tüplerin kapalı çıktı neyseki daha fazla vakit kaybetmeden öğrendin şimdi sıra iyi bir merkez bulup hazır rahim iyi durumdayken tüp bebek yaptırmak. Ben de aşılama oldum canım 4ünde 1 gün geçti günüm akşama kan vercem bakalım ne zaman çıkcak
Esincim şekerim severim bne öyle arada gözlük bende lens kullanıyorum evde falan tv izlerken gözlük takıyorum hoş oluyo arada olunca
Asya naptı acepp

ha bak o zaman halev yazmış ismini bi hatırlayamamıştık ayy sorma bende çok beğeniyorum yıldızın ismini, valla toplu nasıl atılıyor bende bilmiyorum sanırım tek tek 10 dk beklemek çok zor , kızlar anlatın hele bize ayy ya çok heyecanlı yarın sabahtan öğrenirsin o zaman evet canım varsa bi ihtimal keseciğin görünür bence,hani küçük de olsa :26:

kız ağustosun sıcağında geleyim izmirede doğurayımmı evet evett arayı açmayın tam vakti artık yarın da senin bebeşin haberini alalım, sonra halev, asya ve ranaaa

ee diğer kızlar hani nerdesiniz, narınkini biliyorum, halevinkini de, rana esin hadi kızlar isimlerr

ama ben seninkisinide bilmiyom kuzum yaaaaaaaa

bende burdayım bacım ben senin isminide bilmiyom kuzu yaaaaaaa herkes bi benimkisini biliyor,
yarın sölersin o zaman kuzum napalım bekleriz yatcaz kalkcaz öğrencez inşallah
canım orda isim yazma kısmı varya yukarıda oraya nickleri yazıyorsun zaten nickler varsa hemen altta çıkıveriyor onları tıkla noktalı virgül koyarak o mesajın herkese gidiyor

Son düzenleme:

yok kız ağustosta değil mayıs gibi gelin ben gelirsem oralara anca ağustos olur diyorum o da anca istanbul heleki hamişsem hiçbiyere adım adamam kocişim salmaz benii
ayy hakkaten görünürmü acep varsa. benim doktorun odasında bi sertifika görmüştüm aklımda kalmış bak erken gebelik ultrasonu diye onda sertifika almış yani ayy gidince o zaman baksın bi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…