Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ya kızlar ya bağlantımda, ya sitede sorun var, hiç bi yazdığınızı beğenemiyorum, alıntı yapamıyorum, ikonu elle yapıorum, bide sayfa çok geç açılıo... sizde nasıl normal mi? burayada tıkladım 40 saat sonra açtı

adacım, canım benm özeldende yazdım gerçi sana, teşekkür ederim bitanem, mutlu oldum beyendiğine :116: evet bende narı biliyorum ama ranayla esin yazmadılar daha... sen ağustosta gidersen izmire kesin doğrurursun kız orlarda

narcıım demek yiğeninin ismi çok mutlu oldum...alıcı kısmına isimlerimizi yazmaya başlayınca otomatik olarak getiriyo, ordan seçiosun hayatım
benim bildiğim bebekler 5. haftada ultrasonda görünüyolar bitanem, ilk dr um ööle demişti.
şimdiden sonra ne güzel olur izmir, bayılırım oraya narcım walla bebişlerinize söleyin gelsinler hemen, yoksa bizimkiler sıkıştırır onları söleyeyim heee

hatharcım, inş bebişin daha fazla bekletmez hayatım, hemencik annesinin göbüşüne konuverir

pozer cnm düşüncenden dolayı tşk ederim aman inşallah cnm nerden yazışıyorsunuz çalıştıgım için geç yazabilirim....

diğer hormon testlerin yapıldımı canım , adeti geciktiren bi sürü sebep var çünkü :26: inşallh tez zamanda gelir miniğin.

Narcım erken gebelik ultrasonu yaparsa bilebilir bence drun, sen bugün dra mı gideceksin birde ee muayene edecekse bişeyler söylerr:26: :26:ayy akşam yaz madem bze

Yıldızcım bi sorun yok bende
Halevim attım sana da mesaj

Yıldızım benimde sorun yok seninki o anlık bişeydir yada netindendir düzelir merak etme

cnm ayın 15 de bu test E2:221 çıkmıştı ertesi gün başka özel bir hastanede bunu yaptırdım E2:188 çıktı fsh:2.0
lh:8.3

tsh:2.65
prl:99.94
sizce ne olabilir valla çok sıkıldım sorun bende eşimde yok bir şey ne yapıcam çok sıkıntı yaptım heralde ne yapmalıyım dr. aramasını bekleyeceğim....

Son düzenleme:

canım prolaktin e bakıldmı,yüksek olursa oda adet gecikmesi yapıyor ya da ultrasonla muayene ettimi seni kist falan varmıki :26: sıkıntı yapma canım iyi bir dr bul ,mutlaka tedavisi olur, sen stres yaptıkça adetin daha çok gecikir
prl dediğin prolaktin mi, :26:

ayy narcım erken gebelik ultrasonunu duymadım hiç kuzum, ööle bişi varsa görülebilir
şimdi düzeldi bende de kuzum

Yıldızım benimde sorun yok seninki o anlık bişeydir yada netindendir düzelir merak etme

bende de şimdi düzeldi hayatım, o anlık bi şeydi heralde

canım değerlerle ilgili hiç bi bilgim yok. sen hangi ilde oturuyosun? bi an önce dr una göstermelisin sonuçlarını

evet cnm prolaktin.....

evet cnm prolaktin.....

canım o zaman prolaktinin çok yüksek:26:seninki 99 dimi, normali 10larda olması:26: prolaktin geciktirir adetini, dostinex diye bir ilaç verir ama çok iyi bir dengeleyicidir düzelir canım:26: sen daha önce gittin mi dra ,muayene ettimi seni, prolaktin yüksekliği yumurtlamaya engel çünkü :26:

cnm bilmiyorum ama çıldıracam ya oyaladıkça oyalıyorlar....

canım anlamadım nasıl yani sen hiç muayene olmadınmı , adetin için söktürücü verir, seni adetin 3.günü çağırır yumurtalarına bakar, prolaktin baya yüksek senin çünkü:26: senimi arayacak dr tam anlamadım ama iyi bir dr bulsan senin için çok iyi olur canım:26:

cnm gittim ama adetime 3 gün vardı herşey iyiydi bekliyordum hasta olmayı doktorum bana adet olunca bu tahlilleri yap hsg çektir bitince dedi sonrada eşin test yapsın dedi ben adet olamadım canım sıkıldı yaptırdım sonuç bu işte eşimde bir sorun yok....

bak düşündükçe stres olur stres de vücuttaki bütün hormonların dengesini bozar önce bi sakin ol tatlım arkadaşımın dediği gibi prolaktini düşürücü hap verecektir drun ona göre bi daha çağırıp yumurtanın büyümesi için klomen verip kontrollere çağıracaktır ama önce rahat olmalısın tatlım merak etme herşey yoluna girecek ve yavruna bi kardeş nasip edecektir güzel Allahım sabret

adet söktürücü verince gelir adetin canım :26:sıkma kendini prolaktin stresle besleniyor zaten

cnm bakalım inşallah stres yapmadan duramıyorum hepmi aksilik çıkar be cnm.....

yaa ekran açık hep de bilgisayarın başına oturamadım bir türlü. Denicem ben şimdi halevcim toplu mesaj atmayı. İsimleri yazmaya başladımda çıkmadı hiçbişey ondan sordum tek tek nası yazcam diye. Bi daha deniyim bakıyım. Yıldızcım ben de adamın odasında o sertifikayı görünce öğrendim yoksa ben de duymamıştım bi bakıomuşunuz keseyi görüomuş gidince ayyyyyyyyy işallah allahım yaaa

cnm bakalım inşallah stres yapmadan duramıyorum hepmi aksilik çıkar be cnm.....

canım bu kadar takma ama çok panik gibisin kızların da dediği gibi bu hormonlar stresten çok etkilenir. Önce iyi bir doktor bul bence hangi şehirdesin kendini emanet etceğin rahat olcağın birine git derim ben her şey zamanla hale yola girer zaten. Çözümsüz bir durumun yok şükür

inşallah cnm bnm tşk ederim ilgiizden dolayı bakalım ben dilek yağmur hnm gidiyorum internetten buldum şimdilik memnunum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…