pozer cnm düşüncenden dolayı tşk ederim aman inşallah cnm nerden yazışıyorsunuz çalıştıgım için geç yazabilirim....
canım testlerin hepsi yapıldı spermiogram bile yapıldı bebekte yok ama adet olamadım oluncada tekrar rahim filmi çekilip tüplere bakılacak ondan sonra belli olacak dr. gönderdim çekilen tahlilleri bakalım arayacaklar ne diyecek bana hep bekle diyordu bakalım bu sefer ne diyecek....
diğer hormon testlerin yapıldımı canım , adeti geciktiren bi sürü sebep var çünkü :26: inşallh tez zamanda gelir miniğin.
Narcım erken gebelik ultrasonu yaparsa bilebilir bence drun, sen bugün dra mı gideceksin birde ee muayene edecekse bişeyler söylerr:26: :26:ayy akşam yaz madem bze
Yıldızcım bi sorun yok bende
Halevim attım sana da mesaj
cnm ayın 15 de bu test E2:221 çıkmıştı ertesi gün başka özel bir hastanede bunu yaptırdım E2:188 çıktı fsh:2.0
lh:8.3
tsh:2.65
prl:99.94
sizce ne olabilir valla çok sıkıldım sorun bende eşimde yok bir şey ne yapıcam çok sıkıntı yaptım heralde ne yapmalıyım dr. aramasını bekleyeceğim....
Narcım erken gebelik ultrasonu yaparsa bilebilir bence drun, sen bugün dra mı gideceksin birde ee muayene edecekse bişeyler söylerr:26: :26:ayy akşam yaz madem bze
Yıldızcım bi sorun yok bende
Halevim attım sana da mesaj
Yıldızım benimde sorun yok seninki o anlık bişeydir yada netindendir düzelir merak etme
cnm ayın 15 de bu test E2:221 çıkmıştı ertesi gün başka özel bir hastanede bunu yaptırdım E2:188 çıktı fsh:2.0
lh:8.3
tsh:2.65
prl:99.94
sizce ne olabilir valla çok sıkıldım sorun bende eşimde yok bir şey ne yapıcam çok sıkıntı yaptım heralde ne yapmalıyım dr. aramasını bekleyeceğim....
canım prolaktin e bakıldmı,yüksek olursa oda adet gecikmesi yapıyor ya da ultrasonla muayene ettimi seni kist yasakli sitean varmıki :26: Sıkıntı yapma canım iyi bir dr bul ,mutlaka tedavisi olur, sen stres yaptıkça adetin daha çok gecikir
prl dediğin prolaktin mi, :26:
evet cnm prolaktin.....
canım o zaman prolaktinin çok yüksek:26:seninki 99 dimi, normali 10larda olması:26: Prolaktin geciktirir adetini, dostinex diye bir ilaç verir ama çok iyi bir dengeleyicidir düzelir canım:26: Sen daha önce gittin mi dra ,muayene ettimi seni, prolaktin yüksekliği yumurtlamaya engel çünkü :26:
cnm bilmiyorum ama çıldıracam ya oyaladıkça oyalıyorlar....
canım anlamadım nasıl yani sen hiç muayene olmadınmı , adetin için söktürücü verir, seni adetin 3.günü çağırır yumurtalarına bakar, prolaktin baya yüksek senin çünkü:26: Senimi arayacak dr tam anlamadım ama iyi bir dr bulsan senin için çok iyi olur canım:26:
cnm bilmiyorum ama çıldıracam ya oyaladıkça oyalıyorlar....
cnm gittim ama adetime 3 gün vardı herşey iyiydi bekliyordum hasta olmayı doktorum bana adet olunca bu tahlilleri yap hsg çektir bitince dedi sonrada eşin test yapsın dedi ben adet olamadım canım sıkıldı yaptırdım sonuç bu işte eşimde bir sorun yok....
bak düşündükçe stres olur stres de vücuttaki bütün hormonların dengesini bozar önce bi sakin ol tatlım arkadaşımın dediği gibi prolaktini düşürücü hap verecektir drun ona göre bi daha çağırıp yumurtanın büyümesi için klomen verip kontrollere çağıracaktır ama önce rahat olmalısın tatlım merak etme herşey yoluna girecek ve yavruna bi kardeş nasip edecektir güzel allahım sabret
adet söktürücü verince gelir adetin canım :26:sıkma kendini prolaktin stresle besleniyor zaten
cnm bakalım inşallah stres yapmadan duramıyorum hepmi aksilik çıkar be cnm.....
canım bu kadar takma ama çok panik gibisin kızların da dediği gibi bu hormonlar stresten çok etkilenir. önce iyi bir doktor bul bence hangi şehirdesin kendini emanet etceğin rahat olcağın birine git derim ben her şey zamanla hale yola girer zaten. çözümsüz bir durumun yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?