yaa ekran açık hep de bilgisayarın başına oturamadım bir türlü. Denicem ben şimdi halevcim toplu mesaj atmayı. İsimleri yazmaya başladımda çıkmadı hiçbişey ondan sordum tek tek nası yazcam diye. Bi daha deniyim bakıyım. Yıldızcım ben de adamın odasında o sertifikayı görünce öğrendim yoksa ben de duymamıştım bi bakıomuşunuz keseyi görüomuş gidince ayyyyyyyyy işallah allahım yaaa
inşallah cnm bakalım dr tahlillere bakıp arayacak beni bakalım bekleyip görücez.....
cnm bakalım inşallah stres yapmadan duramıyorum hepmi aksilik çıkar be cnm.....
yaa ekran açık hep de bilgisayarın başına oturamadım bir türlü. Denicem ben şimdi halevcim toplu mesaj atmayı. İsimleri yazmaya başladımda çıkmadı hiçbişey ondan sordum tek tek nası yazcam diye. Bi daha deniyim bakıyım. Yıldızcım ben de adamın odasında o sertifikayı görünce öğrendim yoksa ben de duymamıştım bi bakıomuşunuz keseyi görüomuş gidince ayyyyyyyyy işallah allahım yaaa
ayrıca rana ismini göndermedi bana yıldız halev adanınkini biliyorum esininkini de bilmiyorum birde asya var onlarda gelince göndersinler
cnm hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı artık yarın görüşürüz işten çıkıyorum allaha emanet olun rabbim herkezin dileklerini nasip etsin cnm bnm hakkınızı helal edin görüşürüz öpt.....
canlarım ben ısyerındeyım ekran acık ama bakamıyorum bıran evvel ıslerımı bıtıreyım yazacagım hepınıze
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz öpüldünüz
kimsecikler kalmamış yaçok üşüdüm bugün yaa donuyorum valla Esincim isim falan düşündünüzmü ?
Narcım yarın senin günün inşllah, güzel haberlerini alırız inşallahhhh
Esin ve rana gelince isimlerinizi mesaj atın mutlaka.
Asyacım gittin geldinmi acaba,:26: ismini sende unutma ha
slm kızlar merak etmişsiniz beni sağolun.ama ben doktora gidemedim.sabah eşim telefon açmış doktora iki gün poliklinik yokmuş.doktorlar grevdeymiş ondan.perşembeye kaldı.benim kaderim ya bi türlü halledemedik meseleyi.perşembe öğleden sonra gelin demiş.bakalım ne olacak.
nar kan verecek demek hadi hayırlısı olsun inşallah.
melike sanada geçmiş olsun canım.sen hallettin ben daha gidemedim ya.
bu arada banada sadece nar ve yıldız göndermiş ismini diğerleride yollasın lütfen.
demek gidemedin kuzum, olsun herşeyde vardır bi hayır ööle düşün
bugün narın günü bakalım, inş güzel sonuçlarla gelir bizealdım mesajını
inşallah hayırlı haberlerle gelir.bakalım perşembeye gidelim ne olcak.aslında bende rahim filmi çektirsem iyi olur ya.ya doktor bana dediya bişey testi dedi ama anlamadım ne dedini.nasıl bişey acaba rahimin içine sıvı verilip yapılıyomuş ne yapacak acaba.
bakalım perş ne diyecek canım... walla testin adını tam hatırlıyosan netten bakalım kuzum, ama tabii rahim filmi çektirmekte gerek, belki tüpler tıkalı.. belki yapacağı test benzer bişidir cnm
rana sana mesaj atamıyorum mesaj kutunmu dolu kuzummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?