Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayrıca rana ismini göndermedi bana yıldız halev adanınkini biliyorum esininkini de bilmiyorum birde asya var onlarda gelince göndersinler

isimleri yazmaya başlayınca hemen çıkıo tamamı kuzum, yada burda gördüğüm tam isimlerimizi yaz ";" koy aralarına olur hayatım...
ayyy sen ööle deyince bende çok helecanlandım bitanem, ilk defa duydum sen söleyince, ayy inş minik bebeğini görüverir gidince AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

inşallah cnm bakalım dr tahlillere bakıp arayacak beni bakalım bekleyip görücez.....

dr una gönderdin mi canım sonuçlarını ???

cnm bakalım inşallah stres yapmadan duramıyorum hepmi aksilik çıkar be cnm.....

ah be güzelim o aksilikler bizde de çıkıyor hepimiz aynı dertten muzdaribiz çok şükür ki senin bi evladın var ona kardeş yapmaya uğraşıyon bizde hiç yok ve bi sürü yol denedik artık Rabbim ne zaman nasip ederse ki inşallah nasibimizi hayırlısı ile şu dönemlerde nasip eder

hadi bakem sen becerirsin tatlım, inşallah keseciği görürsünüz tatlım

cnm hepinize teşekkür ederim ilginizden dolayı artık yarın görüşürüz işten çıkıyorum allaha emanet olun rabbim herkezin dileklerini nasip etsin cnm bnm hakkınızı helal edin görüşürüz öpt.....

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz öpüldünüz

iyi akşamlar cnm

canlarım ben ısyerındeyım ekran acık ama bakamıyorum bıran evvel ıslerımı bıtıreyım yazacagım hepınıze

bekliyoruz seni kuzum

canlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz öpüldünüz

güle güle şeker :79:

kimsecikler kalmamış ya çok üşüdüm bugün yaa donuyorum valla Esincim isim falan düşündünüzmü ?
Narcım yarın senin günün inşllah, güzel haberlerini alırız inşallahhhh

Esin ve rana gelince isimlerinizi mesaj atın mutlaka.

Asyacım gittin geldinmi acaba,:26: ismini sende unutma ha

kıyamam sana üşüdün mü kuzum sen.. walla ben şanslıyım bugün hiç evden çıkmadım sadece dışarı bakınca havanın soğuk olduğunu görüyorum
önce sana, sonr esine isim bulmak lazım hayatım, sen düşündünmü bişiler?

asyacım hoşgeldin, anlat kuzum nasıl geçti doktorun?

slm kızlar merak etmişsiniz beni sağolun.ama ben doktora gidemedim.sabah eşim telefon açmış doktora iki gün poliklinik yokmuş.doktorlar grevdeymiş ondan.perşembeye kaldı.benim kaderim ya bi türlü halledemedik meseleyi.perşembe öğleden sonra gelin demiş.bakalım ne olacak.
nar kan verecek demek hadi hayırlısı olsun inşallah.
melike sanada geçmiş olsun canım.sen hallettin ben daha gidemedim ya.
bu arada banada sadece nar ve yıldız göndermiş ismini diğerleride yollasın lütfen.

demek gidemedin kuzum, olsun herşeyde vardır bi hayır ööle düşün
bugün narın günü bakalım, inş güzel sonuçlarla gelir bize aldım mesajını

demek gidemedin kuzum, olsun herşeyde vardır bi hayır ööle düşün
bugün narın günü bakalım, inş güzel sonuçlarla gelir bize aldım mesajını

inşallah hayırlı haberlerle gelir.bakalım perşembeye gidelim ne olcak.aslında bende rahim filmi çektirsem iyi olur ya.ya doktor bana dediya bişey testi dedi ama anlamadım ne dedini.nasıl bişey acaba rahimin içine sıvı verilip yapılıyomuş ne yapacak acaba.

bakalım perş ne diyecek canım... walla testin adını tam hatırlıyosan netten bakalım kuzum, ama tabii rahim filmi çektirmekte gerek, belki tüpler tıkalı.. belki yapacağı test benzer bişidir cnm

bakalım perş ne diyecek canım... walla testin adını tam hatırlıyosan netten bakalım kuzum, ama tabii rahim filmi çektirmekte gerek, belki tüpler tıkalı.. belki yapacağı test benzer bişidir cnm

adını hatırlamıyorum işte canım.sadece dediki histeroskopiyi hemen yapmayalım eğer polip yoksa boşuna anestezi almış olursun dedi.bi test var dedi onda belli oluyor dedi rahimin içini sıvıyla doldurup yapılıyomuş.aslında histeroskopidede tüpler açıkmı kapalımı belli oluyormuş.bakalım belkide ister onu varsa polip.bi belli olsa ona göre tedavi yapılacak.bide geç kaldık ya doktora gitmek için iki gün ertelendi.sanırım bu ay da boş geçecek benim öyle görünüyorr.hayırlısı bakalım.zaman çabuk geçiyor ya sanki adanın hamileliğini daha dün öğrendik.kaç zamandır burda beraberiz ya uzun zaman oldu cidden.

canlarım günaydınnnnn bugün açılışı ben yapıorum erken hazırlanmışım servis gelmeden rahat rahat bi yazıyım size dedim.
dün akşam çıkışta kan verdim canlarım doktorum da dedi beni görür görmez adet oldunmu dedi. yok daha bişey dedim hadi işallah o zaman diyo
bugün en geç 2.5 ta çıkcak ama daha önce çıkar dediler.
işin ilginci ordan çıktık birazda heyecandan heralde karnım ağrıyodu sanki sonucum çıkmadan adetim gelcek gibi psikolojiye girdim. neyse avm ye gittik evin ordaki yemek için. çok sıkışmıştım gene lavoboya gittim. böyle tuvalet kağıdında bi pembelik gördüm ama çok garipti akıntı gelmiş onun içinde ince ince bi pembelik vardı. aha dedim geliyooo. çöktüm direk. yediğimden de bişey anlamadım.neyse eve geldik eşime dedim ben duşa giricem ama eminim tuvalete gidince gelceğinden girdim korka korka baktım kağıda hiçbişey yok. neyse duşa girdim çıktım karnım da geçti baya. buarada göğüslerim hala acıyo kii benim adetim gelmeden geçer acısı. neyse gece yatarken gene bi pembelik geldi ama bu sefer böyle koyu sarı gibi dikkat edince anlaşılır
sabah kalktım gelcek diye bekliyorum gene aynı şey koyu sarı gibi. karnımda ince bir ağrı var gene ama bakalım bugün belli olcak artık ak koyun kara koyun
amaiiiinn geç kalıyorum görüşürüz öptümmmm

günaydın kızlar hepınıze
bugün açılışımızı nar yapmıs kuzum benım heyecandan erken kalkmıssındır
canım ben ınsallah bugun cok sevınecegız canım ınsallah
hıc korkma lekenmeler olabılır tabı yerlesme kanaması olamaz adet gununde ama yıldızınkı gıbı lekenme olabılır sneınkıde canım benım ınsallah cok guzel gececek bugun hayatım allahın ıznıyle ama ben sanırım ogleden sonra cıkacagım buyuk ıhtımalle aracla ılgılı noter ıslerım var onları halletmek ıcın cıkacagım ama sonucu duyamasamda catlarım yaaa nasıl yapcaz bılmıyorum :18:

rana sana mesaj atamıyorum mesaj kutunmu dolu kuzummmmmm

canım dolu degıl ama atmana gerek yok ben senınkını bılıyorum

asyacım doktorların grevıne takılmıssın neyse gec olsun guc olmasın persembe gıdersın arkadasım bende rahım fılmı cektırecegım bılıyorsun bu ay kı adetle bakalım bızde gorcez ne var ne yok :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…