slm kızlar merak etmişsiniz beni sağolun.ama ben doktora gidemedim.sabah eşim telefon açmış doktora iki gün poliklinik yokmuş.doktorlar grevdeymiş ondan.perşembeye kaldı.benim kaderim ya bi türlü halledemedik meseleyi.perşembe öğleden sonra gelin demiş.bakalım ne olacak.
nar kan verecek demek hadi hayırlısı olsun inşallah.
melike sanada geçmiş olsun canım.sen hallettin ben daha gidemedim ya.
bu arada banada sadece nar ve yıldız göndermiş ismini diğerleride yollasın lütfen.
canlarım günaydınnnnn bugün açılışı ben yapıorum erken hazırlanmışım servis gelmeden rahat rahat bi yazıyım size dedim.
dün akşam çıkışta kan verdim canlarım doktorum da dedi beni görür görmez adet oldunmu dedi. yok daha bişey dedim hadi işallah o zaman diyo
bugün en geç 2.5 ta çıkcak ama daha önce çıkar dediler.
işin ilginci ordan çıktık birazda heyecandan heralde karnım ağrıyodu sanki sonucum çıkmadan adetim gelcek gibi psikolojiye girdim. neyse avm ye gittik evin ordaki yemek için. çok sıkışmıştım gene lavoboya gittim. böyle tuvalet kağıdında bi pembelik gördüm ama çok garipti akıntı gelmiş onun içinde ince ince bi pembelik vardı. aha dedim geliyooo. çöktüm direk. yediğimden de bişey anlamadım.neyse eve geldik eşime dedim ben duşa giricem ama eminim tuvalete gidince gelceğinden girdim korka korka baktım kağıda hiçbişey yok. neyse duşa girdim çıktım karnım da geçti baya. buarada göğüslerim hala acıyo kii benim adetim gelmeden geçer acısı. neyse gece yatarken gene bi pembelik geldi ama bu sefer böyle koyu sarı gibi dikkat edince anlaşılır
sabah kalktım gelcek diye bekliyorum gene aynı şey koyu sarı gibi. karnımda ince bir ağrı var gene ama bakalım bugün belli olcak artık ak koyun kara koyun
amaiiiinn geç kalıyorum görüşürüz öptümmmm
hiç sorma kuzum ya dün fena üşüdüm midem ağrıdı sonra bugün tam kışlık giyindim valla.İyi bari sen evdeymişsin kuzum fena soğuk. Ay kuzum şöyle bakıyorumda isimlere tam karar veremiyorum ki, insan kendi bebeğine isim bulamıyor hakkaten.kıyamam sana üşüdün mü kuzum sen.. walla ben şanslıyım bugün hiç evden çıkmadım sadece dışarı bakınca havanın soğuk olduğunu görüyorum
önce sana, sonr esine isim bulmak lazım hayatım, sen düşündünmü bişiler?
asyacım hoşgeldin, anlat kuzum nasıl geçti doktorun?
canım gidemedin demek bizde seni drdasın sanıyoruz. Perşembe günü gidersiniz kuzum sizde, geç olsunda güç olmasın dimi ya, ay cnaım ben toplu olarak göndermemiştim sana da gönderdim diye hatırlıyorum ama demek göndermemişim hemen atıyorum sana özelden.slm kızlar merak etmişsiniz beni sağolun.ama ben doktora gidemedim.sabah eşim telefon açmış doktora iki gün poliklinik yokmuş.doktorlar grevdeymiş ondan.perşembeye kaldı.benim kaderim ya bi türlü halledemedik meseleyi.perşembe öğleden sonra gelin demiş.bakalım ne olacak.
nar kan verecek demek hadi hayırlısı olsun inşallah.
melike sanada geçmiş olsun canım.sen hallettin ben daha gidemedim ya.
bu arada banada sadece nar ve yıldız göndermiş ismini diğerleride yollasın lütfen.
canlarım günaydınnnnn bugün açılışı ben yapıorum erken hazırlanmışım servis gelmeden rahat rahat bi yazıyım size dedim.
dün akşam çıkışta kan verdim canlarım doktorum da dedi beni görür görmez adet oldunmu dedi. yok daha bişey dedim hadi işallah o zaman diyo
işin ilginci ordan çıktık birazda heyecandan heralde karnım ağrıyodu sanki sonucum çıkmadan adetim gelcek gibi psikolojiye girdim. neyse avm ye gittik evin ordaki yemek için. çok sıkışmıştım gene lavoboya gittim. böyle tuvalet kağıdında bi pembelik gördüm ama çok garipti akıntı gelmiş onun içinde ince ince bi pembelik vardı. aha dedim geliyooo. çöktüm direk. yediğimden de bişey anlamadım.neyse eve geldik eşime dedim ben duşa giricem ama eminim tuvalete gidince gelceğinden girdim korka korka baktım kağıda hiçbişey yok. neyse duşa girdim çıktım karnım da geçti baya. buarada göğüslerim hala acıyo kii benim adetim gelmeden geçer acısı. neyse gece yatarken gene bi pembelik geldi ama bu sefer böyle koyu sarı gibi dikkat edince anlaşılır
sabah kalktım gelcek diye bekliyorum gene aynı şey koyu sarı gibi. karnımda ince bir ağrı var gene ama bakalım bugün belli olcak artık ak koyun kara koyun
hosgeldın adacım ıyıyım canım bende ne olsun geldık yıne calısıyoruz
bugun nar heyecandan actı topıgımızı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz ama sanırım ben ogrenemeden cıkacagım o yuzden cok uzgunum
sende tedbırını almıssın adacım sıkı gıyınmıssın gercekten kıs gıbı devam edıyor havalar bugun daha bır soguk bızım burasıda yagmur desen felaket
halevcim,ranacım sizler nasılsınız bakalım.
günaydın Adacım geçmiş olsun dün üşütmüşsün dikkat et kendine kuzum,
bende iyiyim canım hava nasın soğumuş yaaa
yıldızda ıs yerıne varamadı herhalde yagmur kotu trafık felctır sımdı
esınde sanırım uyuyor halafındık kurdu uyutuyor
dediğn gibi sanırım canım yıldız gelse yazardı, esinle fındık kurdunun işi ne kuzum ohh misler gibi uyusunlar tabi,evde olsam sıcacık yatağın içinden çıkmazdım ranacım
yaa nasıl soğuk dimiihavalara belli olmuyorki cnaım yaa ama bu hafta böyle geçecekmiş sanırım o yüzden kalın giyinmek lazım.Sağol canım dünden beri midem ağrıyor
ayy dimi yaaaayy bende bende zaten bu havalar hep uyku havası
öledir tatlım Yıldızcımız yoldadır halen yazık ya istanbulun trafiğini hiçççç sevmiyorummm
Esincimde dün yorulmuştur belkim ondan uyuyordur halen
öle canım havaların durumu hiççç belli değil geç kış geldi yazda geç gelir heral
dün iş çıkışı rüzgar beni uçuruyordu yaaaa arkadan nasın ittiriyor öle zaten hızlı yürüyen biriyim emme rüzgar sayesinde uçtum resmen yanımda arkidişim olmasaydı tepe taklak olmuşudum heral
canlarımmm tekrardan günaydınnn ay nası yani soğukmu havalar oralarda.bizim burada da kaç gündür yağmur lodos ama bugünnn güneşli bir güne uyandık neyseki bahar geliyor izmire galiba
valla kızlar sağolun iyi dilekler,iniz için ama çok tırsıyorum hakkaten tuvaletim geldi lavoboya gitmeye korkuyorum gelcek diye. dün akşamdan beri çok tedirginim içim hiç rahat değil. karın ağrım zaman zaman oluyo adacım sabahtan çok oldu yarım saattir falan kalmadı pek. karın ağrısı da hem adet sancısı gibi hem sıkışma gibi ikisi bir arada :26:
ay bu arada herkeşlerin ismi de pek güzelmiş ayol en değişik asya ve adanınki çıktı.
ayy bu arada dün gece bir rüya gördüm hayırlara çıksın hamileyim ama 6 aylık falan gibi karnım ama aslında doğum zamanı. evde doğum yapıyorum ama ne kolay bi doğum ıkınma bile olmadan. yanımdada eşim değil de esinle aynı haftalarda bi arkadaşım var ya o var başucumda. bi çocuk çıkıyo erkek nası tatlı kıvır kıvır saçları var ama büyük 8-9 aylık gibi emziriyorum böyle sütüm geliyo bi sürü.
ay çok değişik bi rüyaydı uyandım allahım dedim gerçekleştir rüyamı nolur
canlarım şimdi gittim tuvalete galiba geliyo adetim bu sefer kahve kahve geldi çünkü. işte gene aynı şey oldu çok mutsuzum gerçekten
canlarım şimdi gittim tuvalete galiba geliyo adetim bu sefer kahve kahve geldi çünkü. işte gene aynı şey oldu çok mutsuzum gerçekten
ayy bu arada dün gece bir rüya gördüm hayırlara çıksın hamileyim ama 6 aylık falan gibi karnım ama aslında doğum zamanı. evde doğum yapıyorum ama ne kolay bi doğum ıkınma bile olmadan. yanımdada eşim değil de esinle aynı haftalarda bi arkadaşım var ya o var başucumda. bi çocuk çıkıyo erkek nası tatlı kıvır kıvır saçları var ama büyük 8-9 aylık gibi emziriyorum böyle sütüm geliyo bi sürü.
adını hatırlamıyorum işte canım.sadece dediki histeroskopiyi hemen yapmayalım eğer polip yoksa boşuna anestezi almış olursun dedi.bi test var dedi onda belli oluyor dedi rahimin içini sıvıyla doldurup yapılıyomuş.aslında histeroskopidede tüpler açıkmı kapalımı belli oluyormuş.bakalım belkide ister onu varsa polip.bi belli olsa ona göre tedavi yapılacak.bide geç kaldık ya doktora gitmek için iki gün ertelendi.sanırım bu ay da boş geçecek benim öyle görünüyorr.hayırlısı bakalım.zaman çabuk geçiyor ya sanki adanın hamileliğini daha dün öğrendik.kaç zamandır burda beraberiz ya uzun zaman oldu cidden.
günaydın kızlar hepınıze
bugün açılışımızı nar yapmıs kuzum benım heyecandan erken kalkmıssındır
canım ben ınsallah bugun cok sevınecegız canım ınsallah
hıc korkma lekenmeler olabılır tabı yerlesme kanaması olamaz adet gununde ama yıldızınkı gıbı lekenme olabılır sneınkıde canım benım ınsallah cok guzel gececek bugun hayatım allahın ıznıyle ama ben sanırım ogleden sonra cıkacagım buyuk ıhtımalle aracla ılgılı noter ıslerım var onları halletmek ıcın cıkacagım ama sonucu duyamasamda catlarım yaaa nasıl yapcaz bılmıyorum :18:
hiç sorma kuzum ya dün fena üşüdüm midem ağrıdı sonra bugün tam kışlık giyindim valla.İyi bari sen evdeymişsin kuzum fena soğuk. Ay kuzum şöyle bakıyorumda isimlere tam karar veremiyorum ki, insan kendi bebeğine isim bulamıyor hakkaten.
dediğn gibi sanırım canım yıldız gelse yazardı, esinle fındık kurdunun işi ne kuzum ohh misler gibi uyusunlar tabi,evde olsam sıcacık yatağın içinden çıkmazdım ranacım
öledir tatlım Yıldızcımız yoldadır halen yazık ya istanbulun trafiğini hiçççç sevmiyorummm
dün iş çıkışı rüzgar beni uçuruyordu yaaaa arkadan nasın ittiriyor öle zaten hızlı yürüyen biriyim emme rüzgar sayesinde uçtum resmen yanımda arkidişim olmasaydı tepe taklak olmuşudum heral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?