Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın canlarım bugünlük açılışımız heyecanlı arkidişimiz Nardan olmuş

canım benim demek gidemediniz evet drların grevleri oluyor belli zamanlar bizim arkadaşa da randevu vermediler henüz neyse inşallah perşembe günü hayırlı haberlerle gelmek nasip olur tatlım

dimek heyecandan erken kalktın lekelere takılma kuzum genelinde olduğundan önemsenmeyen durumlar inşallah hayırlı haberlerini alacağız Allahımın izniyle tatlım

hiç sorma kuzum ya dün fena üşüdüm midem ağrıdı sonra bugün tam kışlık giyindim valla.İyi bari sen evdeymişsin kuzum fena soğuk. Ay kuzum şöyle bakıyorumda isimlere tam karar veremiyorum ki, insan kendi bebeğine isim bulamıyor hakkaten.
canım gidemedin demek bizde seni drdasın sanıyoruz. Perşembe günü gidersiniz kuzum sizde, geç olsunda güç olmasın dimi ya, ay cnaım ben toplu olarak göndermemiştim sana da gönderdim diye hatırlıyorum ama demek göndermemişim hemen atıyorum sana özelden.

kuzummm demek heyecandan uyuyamadın, kız dün akşam hep aklımda sen vardın, aşılama günüme döndüm , test yaptığım günü hatırladım narda şimdi böyledir heyecanlıdır deyip durdum, sabah bellidir diye hemen açtım ama sonuç geç çıkacakmış demek. Olsun canım bebiş gelsinde bekleriz biz. Ayy inşallah o pembelik bebişin belirtisidir yaa hiç böyle olmazdı dimi sende sende de karın ağrısı oldu hala devam ediyor ayyy Rabbim inşallah gelmiştir

Esincim gelmemişsin henz,halevcim,ranacım sizler nasılsınız bakalım.

hosgeldın adacım ıyıyım canım bende ne olsun geldık yıne calısıyoruz
bugun nar heyecandan actı topıgımızı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz ama sanırım ben ogrenemeden cıkacagım o yuzden cok uzgunum

sende tedbırını almıssın adacım sıkı gıyınmıssın gercekten kıs gıbı devam edıyor havalar bugun daha bır soguk bızım burasıda yagmur desen felaket

hoşbulduk canım belki yetişirsin erken çıkabilirmiş ya sonuç. Evet canım yaa fena soğuk burasıda hep yağmurlu, dün evden çıkarken güneş vardı aldandım ince giyinmiştim ofise geldim üşümeye başladım, midemi üşüttüm sanırım birde:26: şöyle havalar ısınsa artık

günaydın Adacım geçmiş olsun dün üşütmüşsün dikkat et kendine kuzum,

bende iyiyim canım hava nasın soğumuş yaaa

yaa nasıl soğuk dimii havalara belli olmuyorki cnaım yaa ama bu hafta böyle geçecekmiş sanırım o yüzden kalın giyinmek lazım.Sağol canım dünden beri midem ağrıyor

yıldızda ıs yerıne varamadı herhalde yagmur kotu trafık felctır sımdı
esınde sanırım uyuyor hala fındık kurdu uyutuyor

dediğn gibi sanırım canım yıldız gelse yazardı, esinle fındık kurdunun işi ne kuzum ohh misler gibi uyusunlar tabi, evde olsam sıcacık yatağın içinden çıkmazdım ranacım

öledir tatlım Yıldızcımız yoldadır halen yazık ya istanbulun trafiğini hiçççç sevmiyorummm

Esincimde dün yorulmuştur belkim ondan uyuyordur halen

yaa nasıl soğuk dimii havalara belli olmuyorki cnaım yaa ama bu hafta böyle geçecekmiş sanırım o yüzden kalın giyinmek lazım.Sağol canım dünden beri midem ağrıyor

öle canım havaların durumu hiççç belli değil geç kış geldi yazda geç gelir heral

dün iş çıkışı rüzgar beni uçuruyordu yaaaa arkadan nasın ittiriyor öle zaten hızlı yürüyen biriyim emme rüzgar sayesinde uçtum resmen yanımda arkidişim olmasaydı tepe taklak olmuşudum heral

ayy bende bende zaten bu havalar hep uyku havası
ayy dimi yaaa

yazıkkkk zaten çöp gibisinnn tahmin edebiliyorum seni o halde

canlarımmm tekrardan günaydınnn ay nası yani soğukmu havalar oralarda.bizim burada da kaç gündür yağmur lodos ama bugünnn güneşli bir güne uyandık neyseki bahar geliyor izmire galiba
valla kızlar sağolun iyi dilekler,iniz için ama çok tırsıyorum hakkaten tuvaletim geldi lavoboya gitmeye korkuyorum gelcek diye. dün akşamdan beri çok tedirginim içim hiç rahat değil. karın ağrım zaman zaman oluyo adacım sabahtan çok oldu yarım saattir falan kalmadı pek. karın ağrısı da hem adet sancısı gibi hem sıkışma gibi ikisi bir arada :26:
ay bu arada herkeşlerin ismi de pek güzelmiş ayol en değişik asya ve adanınki çıktı.

ayy bu arada dün gece bir rüya gördüm hayırlara çıksın hamileyim ama 6 aylık falan gibi karnım ama aslında doğum zamanı. evde doğum yapıyorum ama ne kolay bi doğum ıkınma bile olmadan. yanımdada eşim değil de esinle aynı haftalarda bi arkadaşım var ya o var başucumda. bi çocuk çıkıyo erkek nası tatlı kıvır kıvır saçları var ama büyük 8-9 aylık gibi emziriyorum böyle sütüm geliyo bi sürü.
ay çok değişik bi rüyaydı uyandım allahım dedim gerçekleştir rüyamı nolur

doğrudur güzelim yaa ne kadar çok istiyoruz bebişleri o yüzden insan tedirgin oluyor tabi, adet gelmediğinde bile nasıl hevesleniyoruz, birde aşılama oldu ya seninkide insan ister istemez düşünüyor narcım. İnsan tuvalete gitmeye korkuyor sanki gitmeyince sonucu değiştirecekmişiz gibi inşallah yavrucun gelmiştir canım .

Teşekkür ederiz bitanem senin isminde çok güzel. ee asya bana atmadı asyaaaaaa

canlarım şimdi gittim tuvalete galiba geliyo adetim bu sefer kahve kahve geldi çünkü. işte gene aynı şey oldu çok mutsuzum gerçekten

canım inşallah rüyan gerçek olur kuzum yaaa aradın mı hastaneyı daha erken saat kacta verebılıyorlarmıs ??

canlarım şimdi gittim tuvalete galiba geliyo adetim bu sefer kahve kahve geldi çünkü. işte gene aynı şey oldu çok mutsuzum gerçekten

yaaa kuzum sakın oyle deme ya dur bakalım yaa belkı yıldız gıbı lekelenmelerın olacak ayy narcım sakın uzulme yaa sımdıden dur bır sonucu gorelım

ay canım yaa dur bakalım rananın dediği gibi belkide yıldızınki gibi oluyordur seninkide, sonucu bir görelim bakalım tatlım üzme kendini lütfen.

Rüyan çok güzelmiş bu arada inşallah gerçekleşir canım, erkek bebek görmek iyidir derler

rüyan hayırlara çıkar inşallah Narcım Allahım hayırlısı ile gerçeğe dönüştürsün inşallah

tatlım lekelenme olma durumuda olabilir hele bi sonucunu öğrenelim üzme kendini

günaydın şekerler, malumunuz tahmin ettiğiniz gibi, yağmur ve trafikten anca gelebildim

dur bakalım kuzum hemen olumsuzluğu kapılmak yok, yarın bi gidin hele, herşey yoluna girecek merak etme sen

canım günaydın, heyecandan erken kalktın demek, ööle akıntıya falan takılma nolur, benimde ööle oldu hatırlarsan, en büyük örnek benim sana bitanem tedirginliğini çok iyi nalıyorum.. demek 2.30 da çıkacak, hadi bakalım hayırlı sonuçlar gelsin inş

günaydın kuşum, sen kaçta çıkacakın bugün?

günaydın hayatım, iyi yapmışsın kalın giyinmekle, bende ööle yaptım bugün walla. ama yarın düzelecek havalar diolar bakalım... ayy çok haklısın insan kendi bebeğine isim bulmakta çok zorlanıo cnm ya, hiç bişeyi beyenmio nedense

evet bebişim aynı tahmin ettiğin gibi, yağmur ve trafikte kaldım

dediğn gibi sanırım canım yıldız gelse yazardı, esinle fındık kurdunun işi ne kuzum ohh misler gibi uyusunlar tabi, evde olsam sıcacık yatağın içinden çıkmazdım ranacım

evet kuzum yağmur fenaydı walla, trafikte çoktu anca gelebildim walla

yolda kaldım ben emme yetiştim size canlarım
kız inceciksin uçarsın walla dikkat et kendine

ayy kuzum rüyan hayırlara çıksın inş

kuzum dur bakalım hemen bu telaş niye, bak kahve rengi diosun, lekelenme olabilir biliosun. nolurr rahat olmaya çalış, zor olduğunu biliorum ama lütfen azcık rahatla emi güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…