günaydın şekerler, malumunuz tahmin ettiğiniz gibi, yağmur ve trafikten anca gelebildim
hoşgeldin Yıldızcım trafik mağduru olmuşsun her zamanki gibi o o kadan saat insan popo üstü nasın oturur yaaaaaaa
canlarım sağolun ama lekelenme değil bence tekrar gitmedim lavoboya ama hissediyorum geldiğini sanki neyse yapcak bişey yok eşimi aradım öğlen gelip yemeğe götürcek beni
canlarım sağolun ama lekelenme değil bence tekrar gitmedim lavoboya ama hissediyorum geldiğini sanki neyse yapcak bişey yok eşimi aradım öğlen gelip yemeğe götürcek beni
yaaa hemen salmıssın kendını canım benım geldı gıbı hıssedıyorum demıssın bak yıldızda soyluyor onunda oyle olmustu kuzum dur sen hastaneyı aradın mı belkı cıkmıstır sonuc kuzum yaa arasana bır
narcım yaa bencede bi sonucunu görseydik hayatım yaa, yıldızınki gibi olmuştur belkide, inşallah hayırlısı olur tatlım.
Yıldızcım sende hoşgeldin canım yaa trafiğe takılmışsınız
Yok aramadım tatlım alcağım cevabı biliyorum çünkü öğrenmek de istemiyorum o yüzden. Çizelgeme baksana zaten bir iki aydır uzun sürüyor diye 31 gün almıştım tam da bugün oldu içimde hiçbi heyecan heves kalmadı ilk defa bu kadar koyverdim her şeye hevesim gitti
şimdi de gittim yaprak ped vardı ona gelmiş koyu kahve gibi tuvalete girdim peçeteye açık leke şeklinde geldi gene ya sökemiyo yada hakkaten leke sadece. neyse yaa sizi de meşgul ettim tuvalet maceralarımlaçok kusura bakmayın ararlar yakında zaten öğreniriz
şimdi de gittim yaprak ped vardı ona gelmiş koyu kahve gibi tuvalete girdim peçeteye açık leke şeklinde geldi gene ya sökemiyo yada hakkaten leke sadece. neyse yaa sizi de meşgul ettim tuvalet maceralarımlaçok kusura bakmayın ararlar yakında zaten öğreniriz
allahım ya dediği lafa bakarmısın sizide meşgul ettim falanhayret birşey ya kuzum çok kızdım bak sana simdi ne meşguluyetı bız bır derdımızı anlattıgımızda mesgul mu edıyoruz senı kuzum bak burda hepımız senınle bır yurek oluyoruz duymayalım bır daha oyle sozler bızde hala umut var beklıyoruz sonucu guzelım bu arada benımde ogleden sonra noter ısım ıptal oldu yarına kaldı
sağolun canlarım gidiyim tekrar bi tuvalete ama sanmıyorum yıldızınki gibi olsun. senin tam nası gelmişti yıldızcım normal kan da vardı dimi ve kaçıncı gün gelmişti bir de göğüslerim hala acıyo bu arada offfffffffff
canlarım 10 dk sonra yemeğe çıkıyorum afiyet olsun sizlere
allahım ya dediği lafa bakarmısın sizide meşgul ettim falanhayret birşey ya kuzum çok kızdım bak sana simdi ne meşguluyetı bız bır derdımızı anlattıgımızda mesgul mu edıyoruz senı kuzum bak burda hepımız senınle bır yurek oluyoruz duymayalım bır daha oyle sozler bızde hala umut var beklıyoruz sonucu guzelım bu arada benımde ogleden sonra noter ısım ıptal oldu yarına kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?