Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın şekerler, malumunuz tahmin ettiğiniz gibi, yağmur ve trafikten anca gelebildim

hoşgeldin Yıldızcım trafik mağduru olmuşsun her zamanki gibi o o kadan saat insan popo üstü nasın oturur yaaaaaaa

canlarım sağolun ama lekelenme değil bence tekrar gitmedim lavoboya ama hissediyorum geldiğini sanki neyse yapcak bişey yok eşimi aradım öğlen gelip yemeğe götürcek beni

canlarım sağolun ama lekelenme değil bence tekrar gitmedim lavoboya ama hissediyorum geldiğini sanki neyse yapcak bişey yok eşimi aradım öğlen gelip yemeğe götürcek beni

yaaa hemen salmıssın kendını canım benım geldı gıbı hıssedıyorum demıssın bak yıldızda soyluyor onunda oyle olmustu kuzum dur sen hastaneyı aradın mı belkı cıkmıstır sonuc kuzum yaa arasana bır

narcım korkunun ecele faydası yok bitanem, bi git bakalım lavaboya gerçekten gelmişmi hayatım?
sen progestanda kullanıyosun, bırakmadıysan hemen gelmez sanki de düşünüyorum ama eminde olamıyorum.. sen bi git bak bakalım, benim kanla birlikte kahverengi leke gelmişti hatırlarsan

narcım yaa bencede bi sonucunu görseydik hayatım yaa, yıldızınki gibi olmuştur belkide, inşallah hayırlısı olur tatlım.

Yıldızcım sende hoşgeldin canım yaa trafiğe takılmışsınız

canım benim hayırlısı olsun ya ama bi sonucunu duyalım dimi adet olupda hamiş kalan çok örneğimiz var o yüzden biraz raha olmaya çalış tatlım

Yok aramadım tatlım alcağım cevabı biliyorum çünkü öğrenmek de istemiyorum o yüzden. Çizelgeme baksana zaten bir iki aydır uzun sürüyor diye 31 gün almıştım tam da bugün oldu içimde hiçbi heyecan heves kalmadı ilk defa bu kadar koyverdim her şeye hevesim gitti

narcım yaa bencede bi sonucunu görseydik hayatım yaa, yıldızınki gibi olmuştur belkide, inşallah hayırlısı olur tatlım.

Yıldızcım sende hoşgeldin canım yaa trafiğe takılmışsınız

hoşbulduk adacım, walla bende diorum lekelenme olabilir die ama narcım bozmuş moralini hemen

ya kuzum ne desem bos sımdı yaaa :26: ama genede tam kırmızıları gormeden tam karar vermesek mı acaba?

sağolun canlarım gidiyim tekrar bi tuvalete ama sanmıyorum yıldızınki gibi olsun. senin tam nası gelmişti yıldızcım normal kan da vardı dimi ve kaçıncı gün gelmişti bir de göğüslerim hala acıyo bu arada offfffffffff

canlarım 10 dk sonra yemeğe çıkıyorum afiyet olsun sizlere

şimdi de gittim yaprak ped vardı ona gelmiş koyu kahve gibi tuvalete girdim peçeteye açık leke şeklinde geldi gene ya sökemiyo yada hakkaten leke sadece. neyse yaa sizi de meşgul ettim tuvalet maceralarımla çok kusura bakmayın ararlar yakında zaten öğreniriz

canım inşallah bebişin habercisidir bu lekelenme. Olurmu öyle şey kızarız bak senin sevincin üzüntün bizimde sevincimiz üzüntümüz kuzum sakın farklı şey düşünme.. Seninle birlikte bizde çok merak ediyoruz bitanem

allahım ya dediği lafa bakarmısın sizide meşgul ettim falan hayret birşey ya kuzum çok kızdım bak sana simdi ne meşguluyetı bız bır derdımızı anlattıgımızda mesgul mu edıyoruz senı kuzum bak burda hepımız senınle bır yurek oluyoruz duymayalım bır daha oyle sozler bızde hala umut var beklıyoruz sonucu guzelım bu arada benımde ogleden sonra noter ısım ıptal oldu yarına kaldı

günaydın canlarım tahmin ettiğiniz gibi ben fındık kurdumla uyuyordum dün akşam eve geç gelip geç yatınca birde sabah belim ağrıyordu kendimi yatağa geri attım uyumuşum hiç kalkmamk istemedim yataktan ama narın haberi için kalktım
nar yapmış bugün açılışı canım hafiften lekelenmelerin başlamış ama hemen bozma moralini dur bakalım bir sonucu görelim belki seninkide belli bi zamana kadar lekelenme şeklinde olacak biliyosun bizim topiğin bebeklerinin nazı meşhur
adacım dün üşümüşsün hayatım sende neyse bugün sıkı giyinmişsin dikkat et kendine havalar çok fena valla nasıl olacağını ne giyeceğimizi şaşırıyoruz canım henüz isim bulamıyoruz eşim biraz bakıyor ama karar veremedik bende cuma doktordan dönüşte artık sizlerden yardım istiyecektim fikir almak iyi olur diye
halevcim demek dün uçuyordun hayatım tahmin edebiliyorum seni o halde allahtan arkadaşın varmış yanında
ranacım sen bugün erken mi çıkıcan kuzum inşl narın olumulu haberini alıp öyle çıkarsın buarada narcım gördüğün rüya hayra çıksın inşl bende kendimi hamile kamadan öncede dahil 3 defa doğum yapmı gördüm hepsindede çok kolay bir doğumum oluyordu gerçi sezeyandı ama sonrasında pat diye ayaktaydım inşl gerçektede öyle rahat olurum
yıldızcım sende trafiğe takılmışsın bitanem neyseki şimdi ofistesin sende sıkı giyinmekle iyi yapmışsın dikkat et kendinize
buarada kızlar dün akşam benim sağ gözüm yine kızardı alerjim yeniledi sanırım doktor damlayı kullanma artık hamilellere 1hafta yeter gözün rahatlamıştır zaten demişti attım bende damlayi şimdi yine kızardı soğuk suyla yüzünü yıkayıp yine soğuk suyla yıkadığın havlıyla gözüne masaj yap demişti akşam ona başladım inşl geçer çok canım sıkıldı açıkcası nedir bu ya etrafa bahar gelmedi benim göz bahar alerjisi oldu
halevcim afiyet olsun bende kahvaltımı yapayım buarada

ay kızma kızma ondan dimedim hani habire tuvalete gidip geliyorum ya gittikçe noktasına kadar yazıyorum ondan didimdi aman iyi olmuş sen de teselli edersin beni hepiniz burda olun hiç olmadı

narcım kızlar zaten gerkli cevabı vermişler ama bende ekliyeyim biz burda hangi amaç için toplanıp güzel bir arkadaşlık kurduk hayatım birmizin sevinci hepimizin oldu üzüntüsüde üzüntümüz bizde ilk günden beri heyecanla bekliyoruz senin sonucunu o yüzden şimdi pes etmek yok ve bizide meşgul ettiğin gibi laflar birdaha söyleme biz memnunuz halimizden memnın olmayanda zaten işini bitirip ayrılıyor topikten

tatlım benim kanda gelmişti önce, sonra sarı ve kahverengi şeklinde leke olarak gelmişti ama kaçıncı gün olduğunu hatırlamıyorum tam olarak kuzum :26: inş bebişinin lekelenmeleri bu zor ama sakin olmaya çalış emi kuzum

canlarım 10 dk sonra yemeğe çıkıyorum afiyet olsun sizlere

tamam bebişim afiyet olsun sana

dediği lafa bak hele kendim kadar heyecanlıyım şuan ve herkes ööle, senden gelecek güzel haberi bekliyo, havai fişek atıcam sana unutma bak hala leke şeklinde, aynı bende de öleydi, inş seninde bebişin yüzündendir kuzum sökülüp kan gelmediği sürece korkma sakın
aramıcanmı sonuç için :26:

ohh iyi olmuş iptal olduğu, merakta kalmazsın işte sende hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…