Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın esincim, ooh ne iyi yapmışsın, bu havada en güzeli uyumak walla... bende iyiyim saol kuşum... demek gözün yine kızardı, dr un dediği gibi masaj yap bari tatlım, hiç canın sıkılmasın geçer yakında hadi git karnını doyur sen, sonra senin fındık kurdu, yaramazlık yapıo beni aç bıraktın die

Amaninnn hep zılgıt yidim iyi mi yaw tuvalet kısmını çok anlattım ya ondan şeyettim yoksa bilmezmiyim heyecanla beklediğinizi birazda sizleri ve eşimi hayal kırıklığına uğratıcam diye moralim bozuk. Aramıcam yıldızcım 2,5 a kadar dediler ya negatif olcağını düşündüğüm bir sonuç için sazan gibi arayıp durmak istemedim işallah dediğin gibi sökmez de lekedir sadece. Belki de progestan yüzünden böyle oluyodur. Afiyet olsun kızlar ben de çıkcam birazdan

kızlar bende yemegımı yıyıp hemen gelıyorum

afiyet olsun kuzum...

ahh ahh ne diyim ben sana olumsuzluklar kraliçesi o sonuç pozitif gelsin ben sana soracağım.. progestanda yapabilir... hadi sana da afiyet olsun kuzum, habersiz bırakma bizi :80:

esincim sende gelmişsin gzelim, sabırsızlıkla narın sonucunu bekliyoruz :18: narcım ohh kızlarda kızmış sana , bi daha duymayalım öyle şeyler emi kuzucum.
Esincim isim gerçekten sorun yaa, bisürü isim var ama seçmek ok zor, bakalım bisürü teyzesi var seçenekleri sunarlar bize:26: gözün yine alerji olmuş canım. tüh nasıl geçerki,:26:

Ranacım seninde noter işin ertelenmiş tatlım

hakkaten öyle canım yataktan çıkası gelmiyor insanın bu havada
yapacam canım masajı düzenli olarak inşl geçer neyse fındık kurdum yaramazlık yapmadan doyurdum ben onu
kızlar bende yemegımı yıyıp hemen gelıyorum
afiyet olsun canım
yersin tabi zılgıtı cicim
sanada afiyet olsun hayatım

kesinlikle isimi işi sorun canımya ne olacak bizim ufaklıkların ismi dur bakalım bende merak ediyorum
birini yakıştırırız inşl miniklerimize

hoşgeldin Esincim demek uyumaktan alıkoyamadın kendini olsun bol bol uyumaya bak bebiş doğduktan sonra arıyor insan, gözünün alerjisi yine ortaya çıkmış canım geçmiş olsun dediğin masajı yap bakalım inşallah iyi gelir sıkma canını herkesde olabilecek durumlar bunlar.

evet canım dün uçuyordum bende neyseki arkidişim varıdı yanımda

canım Narım bizler hayal kırıklığına uğramayız biz sadece senin ve eşin için üzülürüz ki inşallah Rabbim meleğini nasip etmiştir de onun lekelenmelerini yaşatıyordur Allahım hayırlısını versin 2,30 dört gözlen bekliyoruz

ayy canım ya ne yapsak kı acaba ılacda ıcemıyorsun dınlensen belkı gecer ama ısyerındesın nerde

ayy canım arkadaşlar masaj yaptılar saolsunlar, accık daha iyiyim şimdi. ilaçta içemiyorum :26: işyerindeyim maalesef, dinlencek yer bile yok

canım karanlıkda kal biraz sonra uykuya dalarsın geçer belki

kuzum ofisteyim, maşallah karanlık yer yok burda da, accık koltuğuma uzandım, masajda yaptılar, biraz geçti gibi bakalım, keşke uyuyabilsem

yıldızcım başın mı ağrıyor hayatım oda gözüne vuruyor geçmiş olsun evde olsan uzanır dinlenirdin ama şimdi oda eline geçmez hafiften masaj yap canım kendi kendinebelki biraz iyi gelir
halevcim evet canımyeniden oldu alerjim masaja başladım bakalım akşam inşl geçer van kedisi gibiyim iki renk gözm var

ranacım özel mesaj kutunu dolu mesaj atamadımda

haray doktor takibi her yıl yeni tedaviler derken artık tedavileri bıraktım kendi geliyorsa gelsin dedim yarın adet günüm bakalım bu ay takmadık fazla bakalım bende o şanslı kadınlar gibi diyebilecek miyim takmadığım zaman hamile kaldım

kuzum ofisteyim, maşallah karanlık yer yok burda da, accık koltuğuma uzandım, masajda yaptılar, biraz geçti gibi bakalım, keşke uyuyabilsem

anladım canım neyseki arkadaşlar masj yapmışlar biraz olsun rahatlamışsın umarım yine nüksetmez dikkat et kendine

halevcim evet canımyeniden oldu alerjim masaja başladım bakalım akşam inşl geçer van kedisi gibiyim iki renk gözm var

ne güzelmiş iki göznün rengide farklı resmini çek hatıra kalır bacım

inşallah hepimize nasip olur canım "kafamdan attım ay hamile kaldım" demek

arkadaşlar masaj yaptılar kuşum accık daha iyiyim. keşke evde olsam yatardım biraz
esinnnnnn sen bana mesaj atmadın ama ben öğrendim

canım inş, meleğin gelmiş ve göbüşündedir beklemenin ne kadar zor olduğunu hepimiz yaşadık, inş yarın güzel haberlerin olur

ayyy halev kalmasın böyle hatıra ben halimden memnun değilimki kahverengi kahverengi geçinip gidiyoduk ne güzel gözümle ben

yıldızcım 10dk geçsin atacaktım mesaj hepiniz dün merak etmişsiniz neyse sen öğrenmiş oldun ranaya başka mesj attığımda söylemiştim ordan gördün demiii seni gidi gidi buarada adını bende çok beğendim ve annemin bana koymayı çok ama çok istediği ablamla uyumlu olsun diye ama babamın koymadığı bir isim seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…