günaydın canlarım tahmin ettiğiniz gibi ben fındık kurdumla uyuyordum dün akşam eve geç gelip geç yatınca birde sabah belim ağrıyordu kendimi yatağa geri attım uyumuşum hiç kalkmamk istemedim yataktan ama narın haberi için kalktım
yıldızcım sende trafiğe takılmışsın bitanem neyseki şimdi ofistesin sende sıkı giyinmekle iyi yapmışsın dikkat et kendinize
buarada kızlar dün akşam benim sağ gözüm yine kızardı alerjim yeniledi sanırım doktor damlayı kullanma artık hamilellere 1hafta yeter gözün rahatlamıştır zaten demişti attım bende damlayi şimdi yine kızardı soğuk suyla yüzünü yıkayıp yine soğuk suyla yıkadığın havlıyla gözüne masaj yap demişti akşam ona başladım inşl geçer çok canım sıkıldı açıkcası nedir bu ya etrafa bahar gelmedi benim göz bahar alerjisi oldu
halevcim afiyet olsun bende kahvaltımı yapayım buarada
kızlar bende yemegımı yıyıp hemen gelıyorum
Amaninnn hep zılgıt yidim iyi mi yaw tuvalet kısmını çok anlattım ya ondan şeyettim yoksa bilmezmiyim heyecanla beklediğinizi birazda sizleri ve eşimi hayal kırıklığına uğratıcam diye moralim bozuk. Aramıcam yıldızcım 2,5 a kadar dediler ya negatif olcağını düşündüğüm bir sonuç için sazan gibi arayıp durmak istemedim işallah dediğin gibi sökmez de lekedir sadece. Belki de progestan yüzünden böyle oluyodur. Afiyet olsun kızlar ben de çıkcam birazdan
hakkaten öyle canım yataktan çıkası gelmiyor insanın bu havadagünaydın esincim, ooh ne iyi yapmışsın, bu havada en güzeli uyumak walla... bende iyiyim saol kuşum... demek gözün yine kızardı, dr un dediği gibi masaj yap bari tatlım, hiç canın sıkılmasın geçer yakındahadi git karnını doyur sen, sonra senin fındık kurdu, yaramazlık yapıo beni aç bıraktın die
afiyet olsun canımkızlar bende yemegımı yıyıp hemen gelıyorum
yersin tabi zılgıtı cicimAmaninnn hep zılgıt yidim iyi mi yaw tuvalet kısmını çok anlattım ya ondan şeyettim yoksa bilmezmiyim heyecanla beklediğinizi birazda sizleri ve eşimi hayal kırıklığına uğratıcam diye moralim bozuk. Aramıcam yıldızcım 2,5 a kadar dediler ya negatif olcağını düşündüğüm bir sonuç için sazan gibi arayıp durmak istemedim işallah dediğin gibi sökmez de lekedir sadece. Belki de progestan yüzünden böyle oluyodur. Afiyet olsun kızlar ben de çıkcam birazdan
esincim sende gelmişsin gzelim, sabırsızlıkla narın sonucunu bekliyoruz :18: narcım ohh kızlarda kızmış sana , bi daha duymayalım öyle şeyler emi kuzucum.
Esincim isim gerçekten sorun yaa, bisürü isim var ama seçmek ok zor, bakalım bisürü teyzesi var seçenekleri sunarlar bize:26: gözün yine alerji olmuş canım. tüh nasıl geçerki,:26:
Ranacım seninde noter işin ertelenmiş tatlım
kızlar başım çok ağrıyooo
gözüme vuruyo artık ağrısı, ne yapcam bilemedim :26:
niye ağrıyorkı kuzum hamılelıkten mı yoksa bırseye falan mı sıkıldın?
yok hayatım bişeye sıkılmadım, sabahtan azdı ağrısı, şimdi daha arttı.. accık uzandım ama geçmedi :26:
günaydın canlarım tahmin ettiğiniz gibi ben fındık kurdumla uyuyordum dün akşam eve geç gelip geç yatınca birde sabah belim ağrıyordu kendimi yatağa geri attım uyumuşum hiç kalkmamk istemedim yataktan ama narın haberi için kalktım
halevcim demek dün uçuyordun hayatım tahmin edebiliyorum seni o halde allahtan arkadaşın varmış yanında
buarada kızlar dün akşam benim sağ gözüm yine kızardı alerjim yeniledi sanırım doktor damlayı kullanma artık hamilellere 1hafta yeter gözün rahatlamıştır zaten demişti attım bende damlayi şimdi yine kızardı soğuk suyla yüzünü yıkayıp yine soğuk suyla yıkadığın havlıyla gözüne masaj yap demişti akşam ona başladım inşl geçer çok canım sıkıldı açıkcası nedir bu ya etrafa bahar gelmedi benim göz bahar alerjisi oldu
halevcim afiyet olsun bende kahvaltımı yapayım buarada
allahım ya dediği lafa bakarmısın sizide meşgul ettim falanhayret birşey ya kuzum çok kızdım bak sana simdi ne meşguluyetı bız bır derdımızı anlattıgımızda mesgul mu edıyoruz senı kuzum bak burda hepımız senınle bır yurek oluyoruz duymayalım bır daha oyle sozler bızde hala umut var beklıyoruz sonucu guzelım bu arada benımde ogleden sonra noter ısım ıptal oldu yarına kaldı
Amaninnn hep zılgıt yidim iyi mi yaw tuvalet kısmını çok anlattım ya ondan şeyettim yoksa bilmezmiyim heyecanla beklediğinizi birazda sizleri ve eşimi hayal kırıklığına uğratıcam diye moralim bozuk. Aramıcam yıldızcım 2,5 a kadar dediler ya negatif olcağını düşündüğüm bir sonuç için sazan gibi arayıp durmak istemedim işallah dediğin gibi sökmez de lekedir sadece. Belki de progestan yüzünden böyle oluyodur. Afiyet olsun kızlar ben de çıkcam birazdan
kızlar başım çok ağrıyooo
gözüme vuruyo artık ağrısı, ne yapcam bilemedim :26:
ayy canım ya ne yapsak kı acaba ılacda ıcemıyorsun dınlensen belkı gecer ama ısyerındesın nerde
canım karanlıkda kal biraz sonra uykuya dalarsın geçer belki
kuzum ofisteyim, maşallah karanlık yer yok burda da, accık koltuğuma uzandım, masajda yaptılar, biraz geçti gibi bakalım, keşke uyuyabilsem
halevcim evet canımyeniden oldu alerjim masaja başladım bakalım akşam inşl geçer van kedisi gibiyim iki renk gözm var
haray doktor takibi her yıl yeni tedaviler derken artık tedavileri bıraktım kendi geliyorsa gelsin dedim yarın adet günüm bakalım bu ay takmadık fazla bakalım bende o şanslı kadınlar gibi diyebilecek miyim takmadığım zaman hamile kaldım
yıldızcım başın mı ağrıyor hayatım oda gözüne vuruyor geçmiş olsun evde olsan uzanır dinlenirdin ama şimdi oda eline geçmez hafiften masaj yap canım kendi kendinebelki biraz iyi gelir
halevcim evet canımyeniden oldu alerjim masaja başladım bakalım akşam inşl geçer van kedisi gibiyim iki renk gözm var
haray doktor takibi her yıl yeni tedaviler derken artık tedavileri bıraktım kendi geliyorsa gelsin dedim yarın adet günüm bakalım bu ay takmadık fazla bakalım bende o şanslı kadınlar gibi diyebilecek miyim takmadığım zaman hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?