haray doktor takibi her yıl yeni tedaviler derken artık tedavileri bıraktım kendi geliyorsa gelsin dedim yarın adet günüm bakalım bu ay takmadık fazla bakalım bende o şanslı kadınlar gibi diyebilecek miyim takmadığım zaman hamile kaldım
Esinnnnnnnn benim neyim eksik bende bilmek istiyom adını yaaaaaaaaaaaaaaaa:84:
yıldızcım 10dk geçsin atacaktım mesaj hepiniz dün merak etmişsiniz neyse sen öğrenmiş oldun ranaya başka mesj attığımda söylemiştim ordan gördün demiii seni gidi gidi buarada adını bende çok beğendim ve annemin bana koymayı çok ama çok istediği ablamla uyumlu olsun diye ama babamın koymadığı bir isim seninki
ayyy rana gerçek resmimi mi gözünün önüne getirmeye çalıştın çok güldüm vallaayy bende van kedısı dıyınce esinin fotoğrafını aklıma getırdım aaa ıkı renklı gozlumuydukı dedım sonra bır daha okuyunca anladımgozun kızarınca oyle olmus neyse canım masaj yapınca gecer umarım
yıldızcım arkadasların masaj yapmıslar barı neysekı bıraz azalır belkı agrısı :26:
ben öğrenirim, telepati kurdum
benm isim pek yaygınmış hee topikte, aslında deniz olcakmış emme annem bunu koymuş
seninkinide çok beyendim kuzum, herkesinki pek güzel maşallah kendileri gibi
ayy bende van kedısı dıyınce esinin fotoğrafını aklıma getırdım aaa ıkı renklı gozlumuydukı dedım sonra bır daha okuyunca anladımgozun kızarınca oyle olmus neyse canım masaj yapınca gecer umarım
yıldızcım arkadasların masaj yapmıslar barı neysekı bıraz azalır belkı agrısı :26:
ayyy rana gerçek resmimi mi gözünün önüne getirmeye çalıştın çok güldüm vallakızarıklıktan hayatım inşl soğuk masajla geçicek
yerim ben senin telepatiniikiside çok güzelmiş canım ama senin isminde yakışmış sana dur bakalımbiz nasıl bir isim yakıştıracaz göbüşümüzdekilere
mersi canım beğndiğine sevindim
ben daha miniğimin cinsiyetini bile bilmiorum, önce siz varsınız, siz düşünün bulun çok seversem onları koyarımsonra hamile kalmanın faydaları işte emme erkek olursa bunu yapabilirim, neyse sz ikinci çocuğunuzu düşünerek kız ismide arayın
ayyy kuzum biz birincilere isim buldukta ikinciler şuda kalsın sen bizden kopya çekersin seninkide erkek olursa ama fikirde verebilirsin yani verebilirsiniz bize bizde düşünü taşıyıp eleyip koyarız inşl
nar nerelerde heyecanlıdır tabı sımdı son 10 dakka kalmıs
bak kuzum yıldız gıbı senınkılerıde sayıyoruz
diğer kızlar nerde yaa bız ucumuz varız sadece ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?