Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım inşl takmadığım ay hamile kaldım diyenlerden olursun sende bu ay

Esinnnnnnnn benim neyim eksik bende bilmek istiyom adını yaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

ayy bende van kedısı dıyınce esinin fotoğrafını aklıma getırdım aaa ıkı renklı gozlumuydukı dedım sonra bır daha okuyunca anladım gozun kızarınca oyle olmus neyse canım masaj yapınca gecer umarım

yıldızcım arkadasların masaj yapmıslar barı neysekı bıraz azalır belkı agrısı :26:

ben öğrenirim, telepati kurdum
benm isim pek yaygınmış hee topikte , aslında deniz olcakmış emme annem bunu koymuş
seninkinide çok beyendim kuzum, herkesinki pek güzel maşallah kendileri gibi

ayyy rana gerçek resmimi mi gözünün önüne getirmeye çalıştın çok güldüm valla kızarıklıktan hayatım inşl soğuk masajla geçicek
ben öğrenirim, telepati kurdum
benm isim pek yaygınmış hee topikte , aslında deniz olcakmış emme annem bunu koymuş
seninkinide çok beyendim kuzum, herkesinki pek güzel maşallah kendileri gibi

yerim ben senin telepatini ikiside çok güzelmiş canım ama senin isminde yakışmış sana dur bakalımbiz nasıl bir isim yakıştıracaz göbüşümüzdekilere
mersi canım beğndiğine sevindim

evet kuzum masaj yaptılar saolsunlar, daha iyiyim, bide yemek yiyiyom şimdi daha da iyiyim

ben daha miniğimin cinsiyetini bile bilmiorum, önce siz varsınız, siz düşünün bulun çok seversem onları koyarım sonra hamile kalmanın faydaları işte emme erkek olursa bunu yapabilirim, neyse sz ikinci çocuğunuzu düşünerek kız ismide arayın

ayyy kuzum biz birincilere isim buldukta ikinciler şuda kalsın sen bizden kopya çekersin seninkide erkek olursa ama fikirde verebilirsin yani verebilirsiniz bize bizde düşünü taşıyıp eleyip koyarız inşl

ayyy kuzum biz birincilere isim buldukta ikinciler şuda kalsın sen bizden kopya çekersin seninkide erkek olursa ama fikirde verebilirsin yani verebilirsiniz bize bizde düşünü taşıyıp eleyip koyarız inşl

hepiciğimiz isimler atar ortaya, ne güzel şeyler çıkar o zaman... bide herkes aynı ismi beyeniyomuş, herkesin bebesi aynı isim oluyomuş

ya yemek yapmaya başlıyacam ama narın haberinide bekliyorum neyse ben ufatkan başlayayım sık sık gelip bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…