Güzel arkadaşlarım canlarım bilgisayarımda başka biri oturuyordu haber veremedim. Sonuç ne yazıkki negatif. Eşim aradı ben cesaret edemedim direk doktorumla görüşmüş. Az önce bakmıştım yoktu tekrar bakıyım demiş. Herhalde maille geliyor laboratuardan. Negatifmiş sonuç. Akşam gelin bi görüşelim demiş. İşte böyle canlarım ne yazıkki ilk aşılamamız olumsuz sonuçlandı
Güzel arkadaşlarım canlarım bilgisayarımda başka biri oturuyordu haber veremedim. Sonuç ne yazıkki negatif. Eşim aradı ben cesaret edemedim direk doktorumla görüşmüş. Az önce bakmıştım yoktu tekrar bakıyım demiş. Herhalde maille geliyor laboratuardan. Negatifmiş sonuç. Akşam gelin bi görüşelim demiş. İşte böyle canlarım ne yazıkki ilk aşılamamız olumsuz sonuçlandı
teşekkür ederim canlarım iyi ki sizin gibi arkadaşlarım ve bu kadar harika bir eşim var. Bana mesaj atmış aşkım bizim de çocuğumuz olcak merak etme ama o gelene kadar çocuğun olarak benle idare et diye..neyse ki yanımda sizler varsınız yoksa kimseyle paylaşmadan içine atarak çekilmezdi bu dert.allahım hayırlısını biliyordur tabi. Hakkımızda hayırlısı buymuş dicek bişey yok maalesef. Daha ne kadar sabredebilcez bilmiyorum gerçekten
teşekkür ederim canlarım iyi ki sizin gibi arkadaşlarım ve bu kadar harika bir eşim var. Bana mesaj atmış aşkım bizim de çocuğumuz olcak merak etme ama o gelene kadar çocuğun olarak benle idare et diye..neyse ki yanımda sizler varsınız yoksa kimseyle paylaşmadan içine atarak çekilmezdi bu dert.allahım hayırlısını biliyordur tabi. Hakkımızda hayırlısı buymuş dicek bişey yok maalesef. Daha ne kadar sabredebilcez bilmiyorum gerçekten
NAR cın sakın kendını yıpratma olucak hepımız meleklerı gelıcek
kıslar bende buralardayım yoktum 10 gun işte toparlıyorum yavaş yavaş.
bı yandan tup bebek merkezlerı araştırıyorum Halev cım sen nereye gıdıyosuntup bebek merkezın e
eurofertıl ve jınemed arası da kaldım
canım ben Ankarada olduğum için Ankara Medicana Hastanesine gittim eğer buraya gitmeseydim Maya Tüp Bebek Merkezine gidecektim
slm bayanlar nasılsınız bakalım ....
ada nereye kayboldu yaa:44:
hımm canım bende istanbuldakı medıcana yla konuştum bakıyorum işte eurofertıl galıba buyuk ıhtımal ama once kendı drumla bı konışım cuma gunu cumartesi euro fertıle gıdıcem
slm bayanlar nasılsınız bakalım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?