Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyyyyyy benimde işlerin tam yoğun zamanı bide çok sıkıştıydım bi nara bakim belki müjdeli haberini vermiştir didim ama nerdeeeeeeeeee inşallah güzel hayırlı haberlerle gelir Narım

Güzel arkadaşlarım canlarım bilgisayarımda başka biri oturuyordu haber veremedim. Sonuç ne yazıkki negatif. Eşim aradı ben cesaret edemedim direk doktorumla görüşmüş. Az önce bakmıştım yoktu tekrar bakıyım demiş. Herhalde maille geliyor laboratuardan. Negatifmiş sonuç. Akşam gelin bi görüşelim demiş. İşte böyle canlarım ne yazıkki ilk aşılamamız olumsuz sonuçlandı

canım ya ne desek bos uzulme desekte uzuleceksın dogal olarak ama ne yapalım kısmet degılmıs dıyoruz kı bız bu lafı duymaya cok alıstıknarcım bılıyorusun ama ne yapalım elımızden de baska bırsey gelmıyor kuzum yaa cok uzgunum

canım çok üzüldüm ama yapacak bişe yok malesef sen kalbini ferah tut akşam gidin bir görüşün bakalım ne diyecek doktorun bende meraklandım sen çok üzme olurmu kendini kısmet böyleymiş

canım benim ya denilecek kelime olmuyor ki bu durumlarda sadece herşeyin hayırlısı senin minik biraz daha bekletecek annesini öyle gelecek demek ki tatlım üzme tatlı canını bak bana 2 tüp yaptık bi türlü tutmadı napalım beklemekten başka çare yok Allahım sabır versin hepimize inşallah en kısa ve hayırlı zamanda bizlerinde melekleri konuverecek göbüşlerimize

teşekkür ederim canlarım iyi ki sizin gibi arkadaşlarım ve bu kadar harika bir eşim var. Bana mesaj atmış aşkım bizim de çocuğumuz olcak merak etme ama o gelene kadar çocuğun olarak benle idare et diye.. neyse ki yanımda sizler varsınız yoksa kimseyle paylaşmadan içine atarak çekilmezdi bu dert.allahım hayırlısını biliyordur tabi. Hakkımızda hayırlısı buymuş dicek bişey yok maalesef. Daha ne kadar sabredebilcez bilmiyorum gerçekten

canım benım evet en buyuk sansımız eslerımız guzelım ya ne guzel demıs oyle senı rahatlatmıs oyle

zaten bız en cok onlarında uzuldugunu gordugumuz ıcın sanırım cok uzuluyoruz bakıyoruz kı onlar bızı tesellı etmeye calısıyor sonra bıraz rahatlama oluyor

benımkıde ben aglamıstım yaa dur sana cıg kofte alayım moralın yerıne gelsın demıstıya o zaman daha bır cok sevıyoruz kocalarımızı allah basımızdan eksık etmesın

beklemediğimiz bi sonuç tabiki ,ne desek boş şimdi sanaama demekki daha zamanı değilmiş narcım
böle zamanlarda cümle kurmakta zorlanıyorum, inan ne yazacağımı bilemedim.
ama pes etmek yok biliyosun, bizler inatla, sabırla bekleyenlerdeniz, ve biliyoruzki o gün en kısa zamanda gelecek. az daha sabret bitanem

ne mutlu sana ki ne kadar iyi bir kocaya sahipsin, Allah onları başımızdan eksik etmesin
biraz daha sabır hayatım, ne kadar zor olsa da az daha sabret... akşam bi gidin bakalım dr ne diyecek

ne güzelde teselli vermiş eşin ama haklıda bi nevi eşlerimizde çocuğumuz sayılır nede olsa arkalarını toplayan yemeklerini yapan hep bizleriz dimi amaaaaaaaaa

elbet sabır taşı değiliz ama güzel Allahım verir sabrını tatlım napalım bekleyelimde görelim minikleirmizin geleceği zamanı inşallahhhhhhh

NAR cın sakın kendını yıpratma olucak hepımız meleklerı gelıcek

kıslar bende buralardayım yoktum 10 gun işte toparlıyorum yavaş yavaş.
bı yandan tup bebek merkezlerı araştırıyorum Halev cım sen nereye gıdıyosuntup bebek merkezın e

eurofertıl ve jınemed arası da kaldım

canım ben Ankarada olduğum için Ankara Medicana Hastanesine gittim eğer buraya gitmeseydim Maya Tüp Bebek Merkezine gidecektim

canım ben Ankarada olduğum için Ankara Medicana Hastanesine gittim eğer buraya gitmeseydim Maya Tüp Bebek Merkezine gidecektim

hımm canım bende istanbuldakı medıcana yla konuştum bakıyorum işte eurofertıl galıba buyuk ıhtımal ama once kendı drumla bı konışım cuma gunu cumartesi euro fertıle gıdıcem

slm bayanlar nasılsınız bakalım ....

slm canım hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın

ada nereye kayboldu yaa:44:

işleri yoğunlaşmıştır tatlım

hımm canım bende istanbuldakı medıcana yla konuştum bakıyorum işte eurofertıl galıba buyuk ıhtımal ama once kendı drumla bı konışım cuma gunu cumartesi euro fertıle gıdıcem

anladım canım bi git bakalım kendi drun ne dicek ona göre de eurofertıle gidersin iyi araştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…