Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

narcım canımm toplantıdaydım ay aklım hep sendeydi, canım benim hayırlısı böyleymiş, siz bu kadar istedikçe elbet bebeğiniz gelecek canm, üzülme demek bile inan çok zor ne denir inan bende toparlayamıyorum ama bak Rabbimin bi bildiği vardır güzelim sabret ve şükret elbet sabrının sonu da selamet olacak canım benim. Çok ümitliydik biliyorsun ama hep de ümitli olacağız bitanem ümitsiz olmak bize yakışmaz olurmu güzel arkadaşım. Ne güzel maşallah eşinde teselli etmiş canım seni, inan onlar yanımızda oldukça insan daha bi güvende hissediyor. Rabbim bu güzel evliliğinizi daha da güzelleştirecek bebekler nasip etsin hayırlısıyla

ada nereye kayboldu yaa:44:

toplantıdaydım kuzum yaa bitmek bilmedi bi türlü, aklım burdaydı.

Canlarım Allah koçişlerimizi başımızdan eksik etmesin yaa hepimizin koçişlerine kocaman maşallah diyelim. İyiki koçişlerimiz var, kendi üzüntülerini bile belli etmeden eşlerini teselli ediyorlar yaa tıpki bugün narınki gibi kıyamam onlara

arkadaşlar ben ii sizler nasılsınız cuma günü doktorum gel dedi bakalım ne diyecek bekliyorum sabırsızlıkla....

canım inşl cuma günü hayırlı haberlerle gelirsin

adacım senin mide yanmaların varmı hayatım benimki bu hafta başladı midem çok yanıyor sabahları yokta öğleden sonra 3felan gibi başlıyor akşam yatana kadar devam ediyor

esincim benimde 4. ayda başlamıştı, çok sürekli hergün ağrımıyor ama yanmaya başlayınca da fena rahatsızlık veriyor bilirim kuzum. Mesela 2 gündür sürekli ağrıyor bu seferde. Druna söylersen sana renni şurup verir baya rahatlatıyor o, birde turşu falan yeme canım, salatada falanda soğan yeme. Ben onları yiyince daha çok yanma oluyor

canlarım ben çıkıyorum hepcinize iyi akşamlar öpüldünüz yarın görüşürük

benim başladından beri her gün oluyor canımya çok zor bişe başta midemi üşüttüm sanmıştı ayıptır söylemesi geçen hafta sürekli dondurmaya düşmüştüm ondan midemi üşüttüm dedim ama o değil yanmalarım başlamış tm canım turşu ve soğana dikkat ederim doktorumada söylerim ama bu dönemde hiç bişe kullanmak istemiyorum nedense göz damlamı bile çok evham yapıp kullanmıştım

canlarım ben çıkıyorum işten görüşürüz inşallah allaha emanet olun kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar....

yok canım hamileler için hatta bu şurup, bütün hamişler kullanıyor nerdeyse. Öyle zarar veren bişey olsa dr söylerdi mutlaka. Eşimin teyzesinin gelini günde 4 kez kullandı tüm hamileliği buyunca hatta renni geçirmedi de daha kuvvetli şurup vermişti dru.

yok canım biliyorum zararı olsa doktorlarımız vermez ama yeri geliyor aaba mı diyoruz yada be çok evhamlıyım
halev hathar güle güle canlarım yarın görüşürz

yıldızzzzzzzzzzzzzz adaaaaaaaaaa siz yeteri kadar su içiyomusunuz bakalım hesap verin özellikle ada sen suyla aranı düzelttinmi bak bebişimizin içinde bulunduğu amniyos sıvısı bizim aldığımız sıvıyla çoğalıyor bebişimizin susuz kalmaması lazım günde 8bardak su içiceksiniz falasıda olabilir gerisinide diğer sıvılardan karşılayın ben şimdi 5.bardağı içmeye gidiyorum hadi sizde kalkın için

kızzzz fena korkuttun beni, yazını okuyunca direk su şişeme sarıldım canım yarım litrelik su şişesi ile günde 4 tane içiyorum sanırım 8 bardak ediyor oda.İyi sınırdaymışım :18: her gittiğimde drumda söylüyor çok iç diye bi sorun olduğu için değil ama ne kadar çok içersen doğum o kadar rahat olur diyor, o bana 3 lt diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…