Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

korkuturum canım zaten sanırım 8bardakta 2litreye denk geliyordur günde 4tane yarım litrelik şişe gayet iyi benm doktorumda gün içindeki toplamda alınacak sıvıya 3litre dedi sadece suya değil ama tabiki aldığımız su miktarınn fazla olması diğer sıvıları fazla almaktan iyidir biz elimizden geldiğince fazla içelim zararı olmaz baksana faydası oluyormuş çatlakları bile aza indirirmiş su içtikçe vucudumuz nemli kalıyorya sanırım onunla alakalı

bence nar toparlanmıştır o çok güçlü şimdi akşam doktorun yeni fikirlerini düşünüyordur gibime geliyor

evet canım bol su içmeli gerçekten ama 3 lt kadarda su içemiyorum sanırım, yaz mevsiminde içeriz gibime geliyor ,sulu sulu meyveler yeriz. İnşallah dediğin gibidir nar, hayırlısı olsun ne diyelim veren Allah, inşallah Mevlam nasip eder

kızlar bende cıkıyroum yavastan
bugun iptal olan noter işini yarın halletmeye çalışacağım o yuzden yarın geç gelirim haberiniz olsun :80:

slm kızlar bugün ancak gelebildim.sabah geç kalktım baya sonrada komşumla yiğenine gezmeye gittik.geldim hemen geçmişi okudum.
narcım hakkınızda hayırlısı olsun canım.demek zamanı değilmiş.Allahım hayırlısıyla nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
yıldızcım geçmiş olsun sanada nasıl oldu başın.bu aralar benimde hafif bi ağrım oluyo sürekli.
ranacım spor nasıl gidiyo tatlım.kilo kaybı varmı.bende dün sabah tartıldım vermişim kilo çok sevindim.üstelik diyeti bırakmıştım.izmirden geleyimde yine dikkat edecem.
adacım hemen mesaj atıyorum sana.ihmal etmeyin su içmeyi esin yıldız ve sen.

ay kızlar akşamüstü acil bi toplantı çıkardılar, apar topar ona girdim,size haber veremedim. eve 9 da geldik, çok yorgunum yarın 2 tane toplantım var, biri 10 da,diğeri 2 de... gelemem sanırım gündüz anca akşama gelirim, haber vereyimde merak etmeyin beni dedim

canlarım ben çıkıyorum işten görüşürüz inşallah allaha emanet olun kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar....

güle güle cnm, görüşürüz:80:

evet bende duydum onu cnm, hamile bi arkadaşım kullanıyodu.

esincim ben su içmeyi çok severim, belki dediğinden fazlasını bile içio olabilirim bilgilerin için çok teşekkürler, bu kadar önemli olduğunu bilmiyodum canım, sayende öğrenmiş olduk

yıldızın bası agrıyordu acaba ısten erken mı cıktı :44:

yok be kuzum nerde eve 9 da geldik başım geçti çok şükür, bebeğim evimizi özlemiş heralde eve geldik bi süre sonra geçti

kızlar bende cıkıyroum yavastan
bugun iptal olan noter işini yarın halletmeye çalışacağım o yuzden yarın geç gelirim haberiniz olsun :80:

güle güle canım, kolay gelsin şimdiden sana

iyi etmişin gezmeye gitmişin kuzum, eve geldik geçti başağrım, evi özlemiş heralde bizim bızdık
ohh ne güzel sende kilo vermişsin canım içiorum kuzum suyu merak etme sen

narcım, senin ne kadar güçlü biri olduğunu hepimiz biliyoruz bitanem... her zaman yanındayız biliosun, bir sınavdayız hepimiz ve sırayla bu sınavı veriyoruz.. inş en kısa zamanda sizlerde bu sınavı başarıyla geçeceksiniz bunu sakın unutma, bi an önce moralinin düzelmesi dileği ile seni seviyoruzzzzzz

yeni günü ben açayım bari.uyku tutmadı beni kocişide uyutmuyorum döne döne diye kalktım bende.yarın öğleden sonra gidecez doktora akşama gelince yazarım olan biteni.nasıl uyuyacam bilmiyorum ya uykum kaçtı iyice bi arkadaş olsa konuşurduk ne güzel.

günaydın canlarım herkeşe hayırlı günler bugün Ranacımın işi olduğundan biraz geç gelicek o yüzden topiki açma görevi bana kaldı

Ranacım sana kolay gelsin güzelim, işini bitir gel bekliyossssss

Asyacım sende bugün çıkmışsındır yola gecede uyku tutmamış canım inşallah iyi haberlerle gelirsin

Narcım sende ortalarda görünmedin inşallah moral olarak toparlanmışsındır gelde drunun neler sölediğini anlat kuzum

Yıldızcım dün aniden kayboluşunun nedeni toplantılarınmış ve bugünde yoğunsun dediğine göre sana kolay gelsin kuzum umarım bugün baş ağrın tutmaz

Esincim fazla pimpirikli olmak bence yarardan çok zarar getirir sen druna söle sana o şurubu versin olmadı sende 2 güne bi kullanırsın tatlım

Adacım seninde mide iyi olmuştur umarım dikkat et kendine zaten hamişlikten mide rahatsızlığı yeterince oluyor bide üşütüp üstüne ekleme güzelim

günaydın kuzucuklarım nasılsınız bakalım hayırlı günler olsun hepimize.

Nar canım nasılsın bitanem, gelde anlat bize drun ne söyledi neler yapacak bundan sonra?
Halevcim Rana olmayınca sen açmışsın güzelim, aferin kuzuma Eşin ilaçlarını kullanıyor dimi, sperm tahlili falan olacakmı ? Midem hala ağrıyor halevcim sabah kahvaltıdan sonra içtim şurubumu biraz rahatlattı .

Ranacım sende notere gittin geç geleceksin, hemencik halledersin inşallah işlerini. Kilo verdinmi canımcım bende merak ettim hadi hamiş kalmadan önce forma gireceksin sen

Yıldızcım evet güzel su çok önemli sende zaten fazlasıyla içiyormuşsun baş ağrın için dün yazamadım yoğunluktan hamişlik döneminde baş ağrıları fazla olur güzelim, hormonlardan dolayı benimde bi ara her gün ağrıyordu, çok şükür migrenim hiç tutmadı sanırım paşam migrenimi iyi edecek
Esincim sen yarın gideceksin dimi dra ,3 lü test mi yapacak acaba ?

Asyacım uyku tutmamış güzelim bugün druna gitin sende inşallah hayırlı haberlerle dön.

Sabah çok zor uyandım yaa yatakta işe gitmeyeceğim ben diye küçük çocuk gibi naz ettim eşime Saat çaldı tam 15 dk sonra çıktım yataktan tabi sonrasında da apar topar hazırlandım geldim, saçım başım dağınık Gören de bu kız hamile kaldı saldı kendini diyecek

günaydın Adacım demek zor kalktın valla ben her sabah zor kalkıyorum kuzum saatimi 6,20ye kuruyorum her 10dk da bi çalıyor erteliyorum va 7,00de kalkıyorum yataktan, midenin geçmesine sevindim bi daha üşütmemeye çalış canım

evet bugün açılışımız benden oldu, eşim ilacı kullanmaya devam ediyor canım sperm tahlili yaptırmak için içirtmiyorum kocişime ama belki ilaç bitince yaptırmasını isterim ki inşallah gerek kalmaz Allahımın izniyle

sen birde 7 de kalkıyorsun 7 de kalksam artık ne yaparım bilmiyorum, koçiş zorla kaldırdı valla kahvaltıyı hazırlamış birde çayı demlemiş dün de erken uyudum aslında 11 e bile gelmiyordu bi ara gelmiş eşim yok valla bu saatte çekemem duşu ,olmaz didim oda gitmiş tv izlemiş
Anladım cicim hani artış olmuşmu işe yaramış mı diye merak ederim bende o yüzden tahlil yaptıracakmısınız demiştim:26: İnşalalh tatlım hiç bunlara gerek kalmadan yavrucukların geliversin.

kızlar günaydın.ben daha evdeyim öğleden sonra gel demişti doktor.12 de evden çıkarım buçuk arabasına yetişiriz inşallah bakalım.bakalım bu doktor ne yapacaksa yapsın.bişey çıkmazsa bende rahim filmi isteyecem.sabah bi programda uzman çıkmışta rahim filmi en başta yapılması gereken şey demiş annem izlemiş de o söyledi.

günaydın fıstıklarım
halevcim sen yapmışsın bugün açılışı rananın işleri var diye iyide yapmışsın canım halevcim haklısın pimpirikli olmak iyi değil arada geliyorlar banaama düzeltiri inşl canım
yıldzcım hele dün ondan habersiz çıktın kolay gelin canım bugünde iki toplantın varmış dün eve gidincede başının ağrısı geçmiş seninkide evci mi çıktı nedir
adacım evet hayatım yarın doktora gidicem 3lü testimiz var zaten özellikle son bir hafta eşime bebişimizi özledim doktor günümüz gelsin de gidelim diye tutturup duruyodum hatta o kadar aştım ki bebğimiz bizi özlemiştir görmek istiyordur demeye kdar getirdim işi
asyacım bugün gidiyomuşsun doktora inşl hayırlı haberlerle gelirsin hayatım
ranacım sende çok geç kalmadan işlerini halledip gelirsin canım
nar canım nerelerdesin nasılsın doktorun ne dedi gelde anlat hayatım

güzellerim canlarım günaydın anca geldim yoğunluktan merak etmişsiniz beni ben de sizleri çok seviorum iyi ki varsınız çok iyiyim merak etmeyin her şeyde bir hayır vardır sonuçta. Önce siz sonra kendimi anlatcam ilgilenemedim sizlerle kaç gündür
Yıldızcım kuzum geçen gün benim de çok başım ağrıdı burada lodos vardı benim her lodosta tutar sizin ordada vardı belki ondan olmuştur geçmiş olsun canım evine kavuşunca rahatlamışsın ama neyse ki
Esincim canım kasma kendini okadar benim arkadaşımın da midesi çok ağrıyodu içiyodu o şuruptan herkes kullanıyor takılma çok şekerim. Su konusunda hepimizi bilinçlendirdin iyi oldu kuzum hepimizi dikkat etcez buna zamanı gelince gözün nasıl oldu bu arada
Adacım aferin o kadar su yeterli olur bence de bilinçli annelersiniz sonuçta zaten .anlatcam canım birazdan doktor hikayemi
Halevim açılışı yapmışsın demek sen de zor kalkanlardansın aynen ben de 6,30 a kuruyorum 7ye 10 kala falan anca kalkıyorum canım ilacın yan etkisi çıkmaya başladımı sizde de 2 tane içiyo ne de olsa göstermiş olabilir etkisini
Rana kuşummm noterlerdemisin sen şimdi ben de sorcaktım dün aklıma geldi bir ara adacım benden önce davranmış kilo verdinmi canım gidebiliyomusun düzenli
Asyacım sen şimdi doktordasındır hadi hayırlı haberlerle gel canım benim akşam yazarsın
Melikecim nasılsın canım bulabildinmi tüp bebek merkezi gönlüne göre

Evet canlarım gelelim dün akşama gittim doktora eşim gelemedi ne yazıkki görüşmesi vardı uzadı. Doktorum dedi tabi istediğimiz sonuç bu değildi ama yapcak bişey yok dedi. 2 seçenek var dedi. Vakit kaybetmeyelim dersen 2. aşılamayı yaparız hemen dedi .2. seçenek de laporoskopi dedi. Yani tıkanıklığın boyutu ne görürüz dedi. Daha önce de söylemişti ya tüp kötü durumdaysa içi asitle dolar ve o asit rahime akar bu da gebeliği engeller oluşmuş gebeliğide söker atar dedi. Bu durumda bağlamak lazımmış o tüpü. Yada basit bir yapışıklıktır açılır gider dedi. Sonuç olarak laporoskopide karar kıldık ben de onu tavsiye ediyorum dedi. Ben de dedimki bizi bu ay bırakın dedim sonraki ay adet olunca arıyım dedim tamam dedi. Ama takip de yapmayalım bu ay dedi takılın siz kendiniz dedi. Bakarsın gerek kalmaz hiçbişeye rahat olun bu ay dedi. Eşim pek ameliyat taraftarı değil tahmin edersiniz zaten. Genel anestezi ya tedirgin oluyo ama kent hastanesinde yaparız dedi doktor ki izmirin en iyi hastanelerinde biri ve çok güveniyorum doktoruma. Sigortacımıza sorcam karşılıyordur muhtemelen zaten bir gece yatış oluyormuş. Sigorta karşılamazsa maazallah:18: çok pahalı o hastane başka yerde yaptırırım o zaman. Yani bakcaz işte biraz araştırdım çok basit bir ameliyatmış sonraki 6 ay içinde de kendiliğinden hamile kalma şansı çok oluyormuş çünkü rahim kendine geliyomuş ameliyattan sonra. Zaten aşılama da yaptırırız gene muhtemelen ameliyattan birkaç ay sonra. İşte böyle güzellerim bana bıçak yolu göründü:18:

canım daha adet olmadın dimi ?
sıkma canını herşeyın hayırlısı buldum 3 tane cuma - cumartesş randevu aldım goruşme yapıcam bakalım bende laporoskopı yaptırdım benım orda tuplerın kapalı oldugu çıktı dr um rahmın falan yapışıklıkları temızlemişken adetten sonra tup bebek yaptır ded banada. bende bı laporoskopı yaptır bı baksınlar sor bı işle dedğil 1 gunde ayaga kalkıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…