kızzzz fena korkuttun beni, yazını okuyunca direk su şişeme sarıldımcanım yarım litrelik su şişesi ile günde 4 tane içiyorum sanırım 8 bardak ediyor oda.İyi sınırdaymışım :18: her gittiğimde drumda söylüyor çok iç diye bi sorun olduğu için değil ama ne kadar çok içersen doğum o kadar rahat olur diyor, o bana 3 lt diyor
korkuturum canım zaten sanırım 8bardakta 2litreye denk geliyordur günde 4tane yarım litrelik şişe gayet iyi benm doktorumda gün içindeki toplamda alınacak sıvıya 3litre dedi sadece suya değil ama tabiki aldığımız su miktarınn fazla olması diğer sıvıları fazla almaktan iyidir biz elimizden geldiğince fazla içelim zararı olmaz baksana faydası oluyormuş çatlakları bile aza indirirmiş su içtikçe vucudumuz nemli kalıyorya sanırım onunla alakalı
bence nar toparlanmıştır o çok güçlü şimdi akşam doktorun yeni fikirlerini düşünüyordur gibime geliyor
kızlar bende cıkıyroum yavastan
bugun iptal olan noter işini yarın halletmeye çalışacağım o yuzden yarın geç gelirim haberiniz olsun :80:
tmm canım güle güle yarın içinde şimdiden kolay gelsin
canlarım ben çıkıyorum işten görüşürüz inşallah allaha emanet olun kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar....
yok canım hamileler için hatta bu şurup, bütün hamişler kullanıyor nerdeyse. Öyle zarar veren bişey olsa dr söylerdi mutlaka. Eşimin teyzesinin gelini günde 4 kez kullandı tüm hamileliği buyunca hatta renni geçirmedi de daha kuvvetli şurup vermişti dru.
yıldızzzzzzzzzzzzzz adaaaaaaaaaa siz yeteri kadar su içiyomusunuz bakalım hesap verin özellikle ada sen suyla aranı düzelttinmi bak bebişimizin içinde bulunduğu amniyos sıvısı bizim aldığımız sıvıyla çoğalıyor bebişimizin susuz kalmaması lazım günde 8bardak su içiceksiniz falasıda olabilir gerisinide diğer sıvılardan karşılayın ben şimdi 5.bardağı içmeye gidiyorum hadi sizde kalkın için
yıldızın bası agrıyordu acaba ısten erken mı cıktı :44:
kızlar bende cıkıyroum yavastan
bugun iptal olan noter işini yarın halletmeye çalışacağım o yuzden yarın geç gelirim haberiniz olsun :80:
slm kızlar bugün ancak gelebildim.sabah geç kalktım baya sonrada komşumla yiğenine gezmeye gittik.geldim hemen geçmişi okudum.
yıldızcım geçmiş olsun sanada nasıl oldu başın.bu aralar benimde hafif bi ağrım oluyo sürekli.
.ihmal etmeyin su içmeyi esin yıldız ve sen.
günaydın kuzucuklarım nasılsınız bakalım hayırlı günler olsun hepimize.
Halevcim Rana olmayınca sen açmışsın güzelim, aferin kuzumaEşin ilaçlarını kullanıyor dimi, sperm tahlili falan olacakmı ? Midem hala ağrıyor halevcim sabah kahvaltıdan sonra içtim şurubumu biraz rahatlattı .
Sabah çok zor uyandım yaa yatakta işe gitmeyeceğim ben diye küçük çocuk gibi naz ettim eşimeSaat çaldı tam 15 dk sonra çıktım yataktan tabi sonrasında da apar topar hazırlandım geldim, saçım başım dağınık Gören de bu kız hamile kaldı saldı kendini diyecek
günaydın Adacım demek zor kalktın valla ben her sabah zor kalkıyorum kuzum saatimi 6,20ye kuruyorum her 10dk da bi çalıyor erteliyorum va 7,00de kalkıyorum yataktan, midenin geçmesine sevindim bi daha üşütmemeye çalış canım
evet bugün açılışımız benden oldu, eşim ilacı kullanmaya devam ediyor canım sperm tahlili yaptırmak için içirtmiyorum kocişime ama belki ilaç bitince yaptırmasını isterim ki inşallah gerek kalmaz Allahımın izniyle
güzellerim canlarım günaydın anca geldim yoğunluktan merak etmişsiniz beni ben de sizleri çok seviorum iyi ki varsınızçok iyiyim merak etmeyin her şeyde bir hayır vardır sonuçta. Önce siz sonra kendimi anlatcam ilgilenemedim sizlerle kaç gündür
Yıldızcım kuzum geçen gün benim de çok başım ağrıdı burada lodos vardı benim her lodosta tutar sizin ordada vardı belki ondan olmuştur geçmiş olsun canım evine kavuşunca rahatlamışsın ama neyse ki
Esincim canım kasma kendini okadar benim arkadaşımın da midesi çok ağrıyodu içiyodu o şuruptan herkes kullanıyor takılma çok şekerim. Su konusunda hepimizi bilinçlendirdin iyi oldu kuzum hepimizi dikkat etcez buna zamanı gelincegözün nasıl oldu bu arada
Adacım aferin o kadar su yeterli olur bence de bilinçli annelersiniz sonuçta zaten.anlatcam canım birazdan doktor hikayemi
Halevim açılışı yapmışsın demek sen de zor kalkanlardansın aynen ben de 6,30 a kuruyorum 7ye 10 kala falan anca kalkıyorum canım ilacın yan etkisi çıkmaya başladımı sizde de 2 tane içiyo ne de olsa göstermiş olabilir etkisini
Rana kuşummm noterlerdemisin sen şimdi ben de sorcaktım dün aklıma geldi bir ara adacım benden önce davranmış kilo verdinmi canım gidebiliyomusun düzenli
Asyacım sen şimdi doktordasındır hadi hayırlı haberlerle gel canım benim akşam yazarsın
Melikecim nasılsın canım bulabildinmi tüp bebek merkezi gönlüne göre
Evet canlarım gelelim dün akşama gittim doktora eşim gelemedi ne yazıkki görüşmesi vardı uzadı. Doktorum dedi tabi istediğimiz sonuç bu değildi ama yapcak bişey yok dedi. 2 seçenek var dedi. Vakit kaybetmeyelim dersen 2. aşılamayı yaparız hemen dedi .2. seçenek de laporoskopi dedi. Yani tıkanıklığın boyutu ne görürüz dedi. Daha önce de söylemişti ya tüp kötü durumdaysa içi asitle dolar ve o asit rahime akar bu da gebeliği engeller oluşmuş gebeliğide söker atar dedi. Bu durumda bağlamak lazımmış o tüpü. Yada basit bir yapışıklıktır açılır gider dedi. Sonuç olarak laporoskopide karar kıldık ben de onu tavsiye ediyorum dedi. Ben de dedimki bizi bu ay bırakın dedim sonraki ay adet olunca arıyım dedim tamam dedi. Ama takip de yapmayalım bu ay dedi takılın siz kendiniz dedi. Bakarsın gerek kalmaz hiçbişeye rahat olun bu ay dedi.Eşim pek ameliyat taraftarı değil tahmin edersiniz zaten. Genel anestezi ya tedirgin oluyo ama kent hastanesinde yaparız dedi doktor ki izmirin en iyi hastanelerinde biri ve çok güveniyorum doktoruma. Sigortacımıza sorcam karşılıyordur muhtemelen zaten bir gece yatış oluyormuş. Sigorta karşılamazsa maazallah:18: çok pahalı o hastane başka yerde yaptırırım o zaman. Yani bakcaz işte biraz araştırdım çok basit bir ameliyatmış sonraki 6 ay içinde de kendiliğinden hamile kalma şansı çok oluyormuş çünkü rahim kendine geliyomuş ameliyattan sonra. Zaten aşılama da yaptırırız gene muhtemelen ameliyattan birkaç ay sonra. İşte böyle güzellerim bana bıçak yolu göründü:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?