Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hoşgeldin canım demek öğleden sonrası için gidecektin olsun bakalım inşallah hayırlıo haberlerle gelirsin bencede rahim filmi ilk başta yapılması gerekiyor benim drum sonraya bırakmamıştı hesapta yokken gidip çektirmiştim iyide olduydu en azından içinde kalmıyor

bu arada senin ismini bende bilmiyom kuzum banada atarsan özelden sevinirim bende sana yolluyom birazdan

sende hoşgeldin Esincim evet açılışımızı ben yapıverdim Ranacımın yerine

neyse canlarım öğle vakti geldi ben yemğe gidiyorum görüşürük afiyet olsun hepinize

ben de doktor takibindeyim serophene ile. 11 gün sonra sonucu göreceğiz..

Son düzenleme:
inşalalh hayırlı haberlerini alırız bitanem, evet mutlaka tedavinin başında rahim filmi şart canım,
özlenmezmi annesi , bana hergün gel dese drum giderim bende çok özlüyorum merak ediyorum, aşırı özlem olduğunda da zaten dayanamayıp gidiyorum, en fazla 3 hafta görmedik, 1 hafta önce gittik kontrole sende yarın hasret giderirsin bitanem artık bebişin daha büyümüş olacak

canım benim metanetli olmana çok sevindim , iyi gördüğüme de çok sevindim inan, dün merak etmiştik seni.Herşeyde vardır bi hayır. Ameliyatı tercih etmeniz çok çok iyi olmuş canım dediği gibi asit bebeği engelliyorsa ne yapsanız da olmazdı belkide. Ameliyatından sonra herşey daha net olur bitanem, dediğin gibi belkide boş geçtiğiniz bu ayda gelir miniğiniz,sizde de büyük ilerleme oldu canım, az daha sabredip miniğinize kavuşmanıza az kaldı tatlım.

asyacım bugün bir görüş doktorunl duruma göre o zaman rahim filmini çektir aradan çıksın
narcım sağol hayatım kızlarda söyledi zaten yarın gittiğimde sorayım doktrouma verirse bende midem yandıkça dayanamadıkça kullanırım
doktorunla görüşmen gayet güzel geçmiş canım laparoskopide karar kılmışsınız iyide olmuş doktorun dediği gibi ikinci aşılamayı yapıpta kapalı olan traftan sıkıntı yaşayacağınıza en baştan tıkalı tarafta aradan çıkmış olur ondan sonrada rahim kendine geliyomuşya hemencecik hamile kalırsın inşl
buarada bu ay izin istemişsin doktorundan gerçi oda aynı fikirdeymiş bu ay kendi kendinize kalın bakalım hem kafanı dinlersin süprizde olursa hiç fena omaz yani
canlarım ben çıkıyorum anneme gidicem size iyi sohbetler

adacım melikecim esincim sağolun canlarım girdik bir yola bakalım. bu arada adet oldum melikecim yazmayı unutmuşum doktor progestanı bırak yoksa sökemez adeti dedi.
bu arada tabi ameliyat oluncada herkeşşler öğrencek bebek istediğimizi.

ah kuzum yaa kendi derdin zaten yetiyor birde herkes öğrencek diye düşünüyorsun dimi , işyerinden sorun olurmu 1gün izinli olman rapor falan almasan ,:26: 1 gün içinde oluyormuş ameliyat ya çok fazla kişiye söylemezsin sende kuzum :26:

kızlar herkese merhaba ben geldim işlerim yarısını halledebıldım yarın gene öğlen izin alacağım işlerimi biraz toparlayım geçmişi okuyup gelirim yanınıza

hoşgeldin Narcım dr görüşmen iyi geçmiş iki tarafda aynı düşüncede bu da güzel birşey, laporoskopi de karar kılınmış bencede her türlü faydası görülecekse bian önce aradan çıkması iyi olacak canım Allahım hayırlısını versin inşallah herşey istediğin dilediğin gibi gelişir kuzum bu aylık dinlenmede Rabbim meleğini nasip etse ne güzel olur inşallah nasip eder tatlım

bugün ben açtım topikimizi kuzum Ranacımın yerine, eşime ilaçlar diğer yönden etki ediyormu bilemiyorum çünkü bizde zaten 2 güne bir ilişki oluyor o yüzden pek algılayamadım sormadım da eşime ama rahatsızlık verseydi söylerdiinşallah spermlere faydası büyük olur Allahımın izniyle

ay bide işin o tarafı var kimsenin bilmesini istemiyorsun ama arqada olacak ameliyatlardan herkes öğreniyor en sinir edici durum herkeşe laf anlatmak umarım hiçbirine gerek kalmaz kuzum

kızlar herkese merhaba ben geldim işlerim yarısını halledebıldım yarın gene öğlen izin alacağım işlerimi biraz toparlayım geçmişi okuyup gelirim yanınıza

hoşgeldin Ranacım demek işlerinin yarısını halledebildin olsun bakalım yarında diğer kalan kısmı halledersin olur biter

asyacım canım dun gezmısısn bugunde doktora gıdıyormussun hadı hayırlı haberlerle gel ınsalalh guzelım bu arada spor salonuna yazıldım ben ama kusum haftada 4 gun bır çarşamba,cuma,cumartesi ve pazar günleri seanslarım var ben geçen pazar başladım birde dün gittim henüz birşey yok yani doğal olarak iki gün oldu çünkü ama inşallah veririm sende vermissin ne guzel

günaydın canlarım herkeşe hayırlı günler bugün Ranacımın işi olduğundan biraz geç gelicek o yüzden topiki açma görevi bana kaldı

halevcım topık acma işi sana kaldı güzelim sen açmıssın benim yerime güzel olmuş

evet canım gıttım geldım ama yarın tekrar gıdecegım guzelım canım ıkı gun gıttıgım ıcın dogal olarak daha fark yok zaten dun aksam fazla durmadım muhtesem yuzyılı kacırmıyım dıye hızlı hızlı yaptım cıktım geldım cok yorulmusum ızlerken uyuya kaldım

narcım demek ameliyetta karar kıldınız hayırlısı olsun hayatım yaa aman takma herkes ogrenecek dıye olmadı baska bır operasyon gecırdıgını soyle olmaz mı oyle :44: herkesın bılmesıne gerek yok sonucta kadın hastalıkları dersın saglıgım ıcın cocuk ıcın degıl dersın falan kuzum bılıyorsun ben de bu ay adet olunca rahım fılmı cekılecegım canım bakalım bende bırsey cıkacakmı ınsallah cıkmaz
kendını de toplamıssıncanım benım

yıldızcım demek toplantıların vardı bende basın agrıyordu erken cıktın sandım bugunde toplantıların varmıs neyse aksam gelırsın o zaman canım cok yorma kendını

esincim canım sende yarın doktora gıdıyormussun ınsallah guzel sonuclarla gelırsın kuzum
ayy sende oyledın demekkı bebısını oda sızı ozlemıstır tabı yalanmı

melike
bu arada tekrar gecmıs olsun sanada canım merkeze karar verebıldın mı nerde yaptıracaksın bu arada burda da topıgı olan umut tup bebek merkezı varya oraya baktın mı oranında cok hastası var sanırım

ben kimseye sölemedım kıst var dedim onu alıcaklar
kımseye açıklama yapmadım walla sordular iş yerinde nerelerdesin evdeydim dedim kesip attım

ranacım hoşgeldin cnaım , güya dizi izlemek için hızlı hızlı çalışıp çıkmışsın emme tv izlerken uyumuşsun bu ay aklına pek getirmemişsindir canım inşallah hayırlısıysa belkide rahim filmine bile gerek kalamyacak. Ay bende pek yorgun hissediyorum kendimi yaa, bıraksalar uyuyacağım.

Halevimmm kızz maşallah 2 güne bir çalışma var demek sizin evde aferin bacıma çalışmaların sonuçlarını alırsınız inşalalh.

melikecim buldunmu tüp bebekmerkezi , inşallah ilk transferde gelir miniğin

evet canım ya uykuya dayanamadım uyuya kalmısım kı artık sızde bılıyorsunuz benım uyku maceralarımı yastıga koydun basımı ve gıttım

evet halevlerde calısmalar 2 gundebır devam edıyormus masallah valla bana gına gelıyor bazen cok sık yapamıyorum sahsen helal olsun kız halev sıze

adacım sende esını gerı cevırmıssın cok guldum sımdı bu saatte dus almaya ugrasamam dıye ayy benımde usendıgım konu o oluyor yaz gelsede rahatlasak su banyo ısınden

Halevimmm kızz maşallah 2 güne bir çalışma var demek sizin evde aferin bacıma çalışmaların sonuçlarını alırsınız inşalalh.

ay kuzum ben kocişimi tutamıyorum o yüzden 2 güne bi oluyor çalışmalarımız zaten mayıs ayında geceye geçme durumu var kocişimin 1 aylığına o yüzden yaptık yaptık yoksam mayıs boş geçecek
inşallah canım çalışmalarımızın meyvelerini nasip eder güzel Allahım

evet halevlerde calısmalar 2 gundebır devam edıyormus masallah valla bana gına gelıyor bazen cok sık yapamıyorum sahsen helal olsun kız halev sıze

sağol kuzum ama ben genelde isteyen taraf olmuyorum kocişimi zor durumda bırakmamak için he diyorum bide dediğim gibi mayıs ayında 1 aylığına geceye geçecek kocişsiz kalıcam

canım rapor alırım bizim işyerinde biri bu amleiyatı oldu da 20 gün rapor aldı ben okadar almam ama dinlenirim yine de
aa bitmedimi kuzum daha kaldın dışarılarda
inşallah gerek kalmaz halevim dediğin gibi bu ay gün saymıcam siz de saydırmayın bana olurmu dimek dersler iyi çalışılıo eferimm size çılgın gençlik
yani evet bugün odadaki arkadaşlara çıtlattım biraz sağlığım için gerekiyo anlamında konuştum zaten. ama benim derdim işyerindekilerden ziyade aileden yana hem kendi ailem hem eşimin ailesi bilmiyo istediğimizi tahmin ediyorlardır ama amannn neyse öğrensinler napıyım benim suçummu olmaması saldım gittiiiii

şekerim bahardan da oluyo bence hem hamilesin heme bahar ayları çok fena uyku oluyordur sende biz bile ruh gibiyiz sizleri düşünemyiorum:44:

1-2-3... devamını getiremeden uyumuşsundur kesinevet bencede maşallahhh haleve vallla koçiş koşturuyor artık peşimden dünde olmaz didim6 gün oldu ama ara vereli:78: bugün kaçamam heralde hakkaten canım ya yazın zor olmuyor ama kışın duş almak feci

aaa halevcim o zaman mayıs gelmeden iyi değerlendirin bu zamanları o zaman o ilaç etki etmeye başlayınca (hemen başlamıyor etkisi) günde 2 kere falan dicek eşin vahh kuzum yandınnn:90:
ben bu ay saymıyorum valla şimdi takvime adet günümü işaretlicem o güne kadarda saymıcam işallah rahat olabilirim bu ay bizde yürüyüşe başlıcaz eşimle hava bi ısınabilse

yani sağlık için dersin olur biter açıklamaya girmene gerek yok bencede, bencede sayma gün boşver bende saymıyorum çünkü dengesiz bi adete sahibim aynı sahibi gibim o yüzden benimkisi kolay oluyor ama adet olmama rahat 10 gün var gibi belli olmadığı için pek de emin konuşamıyorum ki

ay ben çalışma amaçlı yapmıyorum ilişkilerimi kuzularım bizimkisi kocişin isteği tabi aklımın bi köşesinde acabalar dolu ama napalım nasip inşallah hepimizin kucakları dolar yaaaaaaaaa

ay kuzum baharda gelemedi ki bi türlü hava buz gibi hala kışlık giyiyorum ve ayağımda 2 çift çorap var hala üşüyor bizim patronlara didim benim ısıtıcımı getirin diye 2 gündür getirmiyorlar diğer ofiste kaldı orasıda onlara çok çok yakın hiç sorma cnaım ya ben ruh gibiyim sabah halime baktımda güldüm valla saç baş dağılmış kat kat giyinmişim bi gr makyaj yok saldım fena halde
Ha şöyle canım boşverrr herşey olacagına varır, ailenden de kimse söylemek istersen tek onlara söyle, herkese söylemek zorunda değilsin ya, üstelik sizin elinizde olan bişey değil, bu tür şeyler insanın başına ilk kez gelince çevreden çekiniyor ama herşey Allahtan.

Halevim koçişsiz kalıcam 1 ay diye koçişine he diyosun demek maşallah diyelim valla

Benim koçişte aradı şimdi akşam kaçış yok ona göre diyor hiçde bile ben istemiyorum hem azmı koçtum ben peşinden zamanında ,sıra sende dedim

günde 2 kezmiiii abooo neymişki o ilaç öyle sayma sakın kuzum başka şeylerle uğraş hakkaten havalar bi ısınsa yürüyüştür gezmedir derken zaman çabuk geçer.

anladık kuzcum seni koçişe hayır demiyosun sen , zaten hayır dememek lazımmış ya :26:Aminnnnnn inşallah bebelerle dolar kucakalrımızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…