kızlar günaydın.ben daha evdeyim öğleden sonra gel demişti doktor.12 de evden çıkarım buçuk arabasına yetişiriz inşallah bakalım.bakalım bu doktor ne yapacaksa yapsın.bişey çıkmazsa bende rahim filmi isteyecem.sabah bi programda uzman çıkmışta rahim filmi en başta yapılması gereken şey demiş annem izlemiş de o söyledi.
günaydın fıstıklarım
halevcim sen yapmışsın bugün açılışı rananın işleri var diye iyide yapmışsın canım halevcim haklısın pimpirikli olmak iyi değil arada geliyorlar banaama düzeltiri inşl canım
inşalalh hayırlı haberlerini alırız bitanem, evet mutlaka tedavinin başında rahim filmi şart canım,kızlar günaydın.ben daha evdeyim öğleden sonra gel demişti doktor.12 de evden çıkarım buçuk arabasına yetişiriz inşallah bakalım.bakalım bu doktor ne yapacaksa yapsın.bişey çıkmazsa bende rahim filmi isteyecem.sabah bi programda uzman çıkmışta rahim filmi en başta yapılması gereken şey demiş annem izlemiş de o söyledi.
günaydın fıstıklarım
halevcim sen yapmışsın bugün açılışı rananın işleri var diye iyide yapmışsın canım halevcim haklısın pimpirikli olmak iyi değil arada geliyorlar banaama düzeltiri inşl canım
yıldzcım hele dün ondan habersiz çıktın kolay gelin canım bugünde iki toplantın varmış dün eve gidincede başının ağrısı geçmiş seninkide evci mi çıktı nedir
adacım evet hayatım yarın doktora gidicem 3lü testimiz var zaten özellikle son bir hafta eşime bebişimizi özledim doktor günümüz gelsin de gidelim diye tutturup duruyodum hatta o kadar aştım ki bebğimiz bizi özlemiştir görmek istiyordur demeye kdar getirdim işi
asyacım bugün gidiyomuşsun doktora inşl hayırlı haberlerle gelirsin hayatım
ranacım sende çok geç kalmadan işlerini halledip gelirsin canım
nar canım nerelerdesin nasılsın doktorun ne dedi gelde anlat hayatım
güzellerim canlarım günaydın anca geldim yoğunluktan merak etmişsiniz beni ben de sizleri çok seviorum iyi ki varsınızçok iyiyim merak etmeyin her şeyde bir hayır vardır sonuçta. Önce siz sonra kendimi anlatcam ilgilenemedim sizlerle kaç gündür
Yıldızcım kuzum geçen gün benim de çok başım ağrıdı burada lodos vardı benim her lodosta tutar sizin ordada vardı belki ondan olmuştur geçmiş olsun canım evine kavuşunca rahatlamışsın ama neyse ki
Esincim canım kasma kendini okadar benim arkadaşımın da midesi çok ağrıyodu içiyodu o şuruptan herkes kullanıyor takılma çok şekerim. Su konusunda hepimizi bilinçlendirdin iyi oldu kuzum hepimizi dikkat etcez buna zamanı gelincegözün nasıl oldu bu arada
Adacım aferin o kadar su yeterli olur bence de bilinçli annelersiniz sonuçta zaten.anlatcam canım birazdan doktor hikayemi
Halevim açılışı yapmışsın demek sen de zor kalkanlardansın aynen ben de 6,30 a kuruyorum 7ye 10 kala falan anca kalkıyorum canım ilacın yan etkisi çıkmaya başladımı sizde de 2 tane içiyo ne de olsa göstermiş olabilir etkisini
Rana kuşummm noterlerdemisin sen şimdi ben de sorcaktım dün aklıma geldi bir ara adacım benden önce davranmış kilo verdinmi canım gidebiliyomusun düzenli
Asyacım sen şimdi doktordasındır hadi hayırlı haberlerle gel canım benim akşam yazarsın
Melikecim nasılsın canım bulabildinmi tüp bebek merkezi gönlüne göre
Evet canlarım gelelim dün akşama gittim doktora eşim gelemedi ne yazıkki görüşmesi vardı uzadı. Doktorum dedi tabi istediğimiz sonuç bu değildi ama yapcak bişey yok dedi. 2 seçenek var dedi. Vakit kaybetmeyelim dersen 2. aşılamayı yaparız hemen dedi .2. seçenek de laporoskopi dedi. Yani tıkanıklığın boyutu ne görürüz dedi. Daha önce de söylemişti ya tüp kötü durumdaysa içi asitle dolar ve o asit rahime akar bu da gebeliği engeller oluşmuş gebeliğide söker atar dedi. Bu durumda bağlamak lazımmış o tüpü. Yada basit bir yapışıklıktır açılır gider dedi. Sonuç olarak laporoskopide karar kıldık ben de onu tavsiye ediyorum dedi. Ben de dedimki bizi bu ay bırakın dedim sonraki ay adet olunca arıyım dedim tamam dedi. Ama takip de yapmayalım bu ay dedi takılın siz kendiniz dedi. Bakarsın gerek kalmaz hiçbişeye rahat olun bu ay dedi.Eşim pek ameliyat taraftarı değil tahmin edersiniz zaten. Genel anestezi ya tedirgin oluyo ama kent hastanesinde yaparız dedi doktor ki izmirin en iyi hastanelerinde biri ve çok güveniyorum doktoruma. Sigortacımıza sorcam karşılıyordur muhtemelen zaten bir gece yatış oluyormuş. Sigorta karşılamazsa maazallah:18: çok pahalı o hastane başka yerde yaptırırım o zaman. Yani bakcaz işte biraz araştırdım çok basit bir ameliyatmış sonraki 6 ay içinde de kendiliğinden hamile kalma şansı çok oluyormuş çünkü rahim kendine geliyomuş ameliyattan sonra. Zaten aşılama da yaptırırız gene muhtemelen ameliyattan birkaç ay sonra. İşte böyle güzellerim bana bıçak yolu göründü:18:
adacım melikecim esincim sağolun canlarım girdik bir yola bakalım. bu arada adet oldum melikecim yazmayı unutmuşum doktor progestanı bırak yoksa sökemez adeti dedi.
bu arada tabi ameliyat oluncada herkeşşler öğrencek bebek istediğimizi.
ben de doktor takibindeyim serophene ile. 11 gün sonra sonucu göreceğiz..
güzellerim canlarım günaydın anca geldim yoğunluktan merak etmişsiniz beni ben de sizleri çok seviorum iyi ki varsınızçok iyiyim merak etmeyin her şeyde bir hayır vardır sonuçta. Önce siz sonra kendimi anlatcam ilgilenemedim sizlerle kaç gündür
Halevim açılışı yapmışsın demek sen de zor kalkanlardansın aynen ben de 6,30 a kuruyorum 7ye 10 kala falan anca kalkıyorum canım ilacın yan etkisi çıkmaya başladımı sizde de 2 tane içiyo ne de olsa göstermiş olabilir etkisini
Evet canlarım gelelim dün akşama gittim doktora eşim gelemedi ne yazıkki görüşmesi vardı uzadı. Doktorum dedi tabi istediğimiz sonuç bu değildi ama yapcak bişey yok dedi. 2 seçenek var dedi. Vakit kaybetmeyelim dersen 2. aşılamayı yaparız hemen dedi .2. seçenek de laporoskopi dedi. Yani tıkanıklığın boyutu ne görürüz dedi. Daha önce de söylemişti ya tüp kötü durumdaysa içi asitle dolar ve o asit rahime akar bu da gebeliği engeller oluşmuş gebeliğide söker atar dedi. Bu durumda bağlamak lazımmış o tüpü. Yada basit bir yapışıklıktır açılır gider dedi. Sonuç olarak laporoskopide karar kıldık ben de onu tavsiye ediyorum dedi. Ben de dedimki bizi bu ay bırakın dedim sonraki ay adet olunca arıyım dedim tamam dedi. Ama takip de yapmayalım bu ay dedi takılın siz kendiniz dedi. Bakarsın gerek kalmaz hiçbişeye rahat olun bu ay dedi.Eşim pek ameliyat taraftarı değil tahmin edersiniz zaten. Genel anestezi ya tedirgin oluyo ama kent hastanesinde yaparız dedi doktor ki izmirin en iyi hastanelerinde biri ve çok güveniyorum doktoruma. Sigortacımıza sorcam karşılıyordur muhtemelen zaten bir gece yatış oluyormuş. Sigorta karşılamazsa maazallah:18: çok pahalı o hastane başka yerde yaptırırım o zaman. Yani bakcaz işte biraz araştırdım çok basit bir ameliyatmış sonraki 6 ay içinde de kendiliğinden hamile kalma şansı çok oluyormuş çünkü rahim kendine geliyomuş ameliyattan sonra. Zaten aşılama da yaptırırız gene muhtemelen ameliyattan birkaç ay sonra. İşte böyle güzellerim bana bıçak yolu göründü:18:
adacım melikecim esincim sağolun canlarım girdik bir yola bakalım. bu arada adet oldum melikecim yazmayı unutmuşum doktor progestanı bırak yoksa sökemez adeti dedi.
kızlar herkese merhaba ben geldim işlerim yarısını halledebıldım yarın gene öğlen izin alacağım işlerimi biraz toparlayım geçmişi okuyup gelirim yanınıza
slm kızlar bugün ancak gelebildim.sabah geç kalktım baya sonrada komşumla yiğenine gezmeye gittik.geldim hemen geçmişi okudum.
narcım hakkınızda hayırlısı olsun canım.demek zamanı değilmiş.Allahım hayırlısıyla nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
yıldızcım geçmiş olsun sanada nasıl oldu başın.bu aralar benimde hafif bi ağrım oluyo sürekli.
ranacım spor nasıl gidiyo tatlım.kilo kaybı varmı.bende dün sabah tartıldım vermişim kilo çok sevindim.üstelik diyeti bırakmıştım.izmirden geleyimde yine dikkat edecem.
adacım hemen mesaj atıyorum sana.ihmal etmeyin su içmeyi esin yıldız ve sen.
günaydın canlarım herkeşe hayırlı günlerbugün Ranacımın işi olduğundan biraz geç gelicek o yüzden topiki açma görevi bana kaldı
günaydın kuzucuklarım nasılsınız bakalım hayırlı günler olsun hepimize.
Ranacım sende notere gittin geç geleceksin, hemencik halledersin inşallah işlerini. Kilo verdinmi canımcım bende merak ettim hadi hamiş kalmadan önce forma gireceksin sen
ranacım hoşgeldin cnaım , güya dizi izlemek için hızlı hızlı çalışıp çıkmışsın emme tv izlerken uyumuşsunbu ay aklına pek getirmemişsindir canım inşallah hayırlısıysa belkide rahim filmine bile gerek kalamyacak. Ay bende pek yorgun hissediyorum kendimi yaa, bıraksalar uyuyacağım.
Halevimmm kızz maşallah 2 güne bir çalışma var demek sizin evdeaferin bacıma çalışmaların sonuçlarını alırsınız inşalalh.
melikecim buldunmu tüp bebekmerkezi , inşallah ilk transferde gelir miniğin
Halevimmm kızz maşallah 2 güne bir çalışma var demek sizin evdeaferin bacıma çalışmaların sonuçlarını alırsınız inşalalh.
evet halevlerde calısmalar 2 gundebır devam edıyormus masallah valla bana gına gelıyor bazen cok sık yapamıyorum sahsenhelal olsun kız halev sıze
canım rapor alırım bizim işyerinde biri bu amleiyatı oldu da 20 gün rapor aldı ben okadar almam ama dinlenirim yine deah kuzum yaa kendi derdin zaten yetiyor birde herkes öğrencek diye düşünüyorsun dimi , işyerinden sorun olurmu 1gün izinli olman rapor falan almasan ,:26: 1 gün içinde oluyormuş ameliyat ya çok fazla kişiye söylemezsin sende kuzum :26:
aa bitmedimi kuzum daha kaldın dışarılardakızlar herkese merhaba ben geldim işlerim yarısını halledebıldım yarın gene öğlen izin alacağım işlerimi biraz toparlayım geçmişi okuyup gelirim yanınıza
inşallah gerek kalmaz halevim dediğin gibi bu ay gün saymıcam siz de saydırmayın bana olurmu dimek dersler iyi çalışılıo eferimm size çılgın gençlikhoşgeldin Narcım dr görüşmen iyi geçmiş iki tarafda aynı düşüncede bu da güzel birşey, laporoskopi de karar kılınmış bencede her türlü faydası görülecekse bian önce aradan çıkması iyi olacak canım Allahım hayırlısını versin inşallah herşey istediğin dilediğin gibi gelişir kuzum bu aylık dinlenmede Rabbim meleğini nasip etse ne güzel olur inşallah nasip eder tatlım
bugün ben açtım topikimizi kuzum Ranacımın yerine, eşime ilaçlar diğer yönden etki ediyormu bilemiyorum çünkü bizde zaten 2 güne bir ilişki oluyor o yüzden pek algılayamadım sormadım da eşime ama rahatsızlık verseydi söylerdiinşallah spermlere faydası büyük olur Allahımın izniyle
ay bide işin o tarafı var kimsenin bilmesini istemiyorsun ama arqada olacak ameliyatlardan herkes öğreniyor en sinir edici durum herkeşe laf anlatmak umarım hiçbirine gerek kalmaz kuzum
hoşgeldin Ranacım demek işlerinin yarısını halledebildin olsun bakalım yarında diğer kalan kısmı halledersin olur biter
yani evet bugün odadaki arkadaşlara çıtlattım biraz sağlığım için gerekiyo anlamında konuştum zaten. ama benim derdim işyerindekilerden ziyade aileden yana hem kendi ailem hem eşimin ailesi bilmiyo istediğimizi tahmin ediyorlardır ama amannn neyse öğrensinler napıyım benim suçummu olmaması saldım gittiiiiiasyacım canım dun gezmısısn bugunde doktora gıdıyormussun hadı hayırlı haberlerle gel ınsalalh guzelım bu arada spor salonuna yazıldım ben ama kusum haftada 4 gun bır çarşamba,cuma,cumartesi ve pazar günleri seanslarım var ben geçen pazar başladım birde dün gittim henüz birşey yok yani doğal olarak iki gün oldu çünkü ama inşallah veririm sende vermissin ne guzel
halevcım topık acma işi sana kaldı güzelim sen açmıssın benim yerime güzel olmuş
evet canım gıttım geldım ama yarın tekrar gıdecegım guzelım canım ıkı gun gıttıgım ıcın dogal olarak daha fark yok zaten dun aksam fazla durmadım muhtesem yuzyılı kacırmıyım dıye hızlı hızlı yaptım cıktım geldım cok yorulmusum ızlerken uyuya kaldım
narcım demek ameliyetta karar kıldınız hayırlısı olsun hayatım yaa aman takma herkes ogrenecek dıye olmadı baska bır operasyon gecırdıgını soyle olmaz mı oyle :44: herkesın bılmesıne gerek yok sonucta kadın hastalıkları dersın saglıgım ıcın cocuk ıcın degıl dersın falan kuzum bılıyorsun ben de bu ay adet olunca rahım fılmı cekılecegım canım bakalım bende bırsey cıkacakmı ınsallah cıkmaz
kendını de toplamıssıncanım benım
yıldızcım demek toplantıların vardı bende basın agrıyordu erken cıktın sandım bugunde toplantıların varmıs neyse aksam gelırsın o zaman canım cok yorma kendını
esincim canım sende yarın doktora gıdıyormussun ınsallah guzel sonuclarla gelırsın kuzum
ayy sende oyledın demekkı bebısını oda sızı ozlemıstır tabı yalanmı
melike bu arada tekrar gecmıs olsun sanada canım merkeze karar verebıldın mı nerde yaptıracaksın bu arada burda da topıgı olan umut tup bebek merkezı varya oraya baktın mı oranında cok hastası var sanırım
ranacım hoşgeldin cnaım , güya dizi izlemek için hızlı hızlı çalışıp çıkmışsın emme tv izlerken uyumuşsunbu ay aklına pek getirmemişsindir canım inşallah hayırlısıysa belkide rahim filmine bile gerek kalamyacak. Ay bende pek yorgun hissediyorum kendimi yaa, bıraksalar uyuyacağım.
melikecim buldunmu tüp bebekmerkezi , inşallah ilk transferde gelir miniğin
evet canım ya uykuya dayanamadım uyuya kalmısım kı artık sızde bılıyorsunuz benım uyku maceralarımı yastıga koydun basımı ve gıttım
evet halevlerde calısmalar 2 gundebır devam edıyormus masallah valla bana gına gelıyor bazen cok sık yapamıyorum sahsenhelal olsun kız halev sıze
adacım sende esını gerı cevırmıssın cok guldum sımdı bu saatte dus almaya ugrasamam dıye ayy benımde usendıgım konu o oluyor yaz gelsede rahatlasak su banyo ısınden
canım rapor alırım bizim işyerinde biri bu amleiyatı oldu da 20 gün rapor aldı ben okadar almam ama dinlenirim yine de
inşallah gerek kalmaz halevim dediğin gibi bu ay gün saymıcam siz de saydırmayın bana olurmu dimek dersler iyi çalışılıo eferimm size çılgın gençlik
canım rapor alırım bizim işyerinde biri bu amleiyatı oldu da 20 gün rapor aldı ben okadar almam ama dinlenirim yine de
aa bitmedimi kuzum daha kaldın dışarılarda
inşallah gerek kalmaz halevim dediğin gibi bu ay gün saymıcam siz de saydırmayın bana olurmu dimek dersler iyi çalışılıo eferimm size çılgın gençlik
yani evet bugün odadaki arkadaşlara çıtlattım biraz sağlığım için gerekiyo anlamında konuştum zaten. ama benim derdim işyerindekilerden ziyade aileden yana hem kendi ailem hem eşimin ailesi bilmiyo istediğimizi tahmin ediyorlardır ama amannn neyse öğrensinler napıyım benim suçummu olmaması saldım gittiiiii
şekerim bahardan da oluyo bence hem hamilesin heme bahar ayları çok fena uyku oluyordur sende biz bile ruh gibiyiz sizleri düşünemyiorum:44:
günde 2 kezmiiiiaaa halevcim o zaman mayıs gelmeden iyi değerlendirin bu zamanları o zaman o ilaç etki etmeye başlayınca (hemen başlamıyor etkisi) günde 2 kere falan dicek eşin vahh kuzum yandınnn:90:
ben bu ay saymıyorum valla şimdi takvime adet günümü işaretlicem o güne kadarda saymıcam işallah rahat olabilirim bu ay bizde yürüyüşe başlıcaz eşimle hava bi ısınabilse
yani sağlık için dersin olur biter açıklamaya girmene gerek yok bencede, bencede sayma gün boşver bende saymıyorum çünkü dengesiz bi adete sahibim aynı sahibi gibimo yüzden benimkisi kolay oluyor ama adet olmama rahat 10 gün var gibi belli olmadığı için pek de emin konuşamıyorum ki
ay ben çalışma amaçlı yapmıyorum ilişkilerimi kuzularım bizimkisi kocişin isteğitabi aklımın bi köşesinde acabalar dolu ama napalım nasip inşallah hepimizin kucakları dolar yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?