Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

valla beni görürse 2 kere der ama sabah ben çıkacam kociş gelecek akşam da 2 saat anca görüşebiliyoruz onda da uykusunu alması gerekiyor o yüzden yatıyor yani benim kurtuluşum çok basit:76:
bende saymam adet günlerimi tlfnuma yazarım ne zaman adet olduğumu o kadar canım sende öle yap rahat oluyor gerçekten de, İzmirde havalar erken ısınır merak etme kuzum o zaman yaparsın kocişinle yürüyüşlerini

:78: öle Adacım napim hayır desende dönüp dolaşıp seni buluyor o zamanda hiç iyi olmuyor:95:

hehe seninde kaçışın yok dimek ki bencede kocişlerimize de yazık arada hoş tutmak lazım onları

yok kız günde 2 kez falan hayal olur kocişime geceye geçeceği için:76: gerçi henüz etki etmedi gibi kocişime ilaç ama ilaç kullanmasada aynı hızda benim herifim çok yorgun olacak ki o zaman salıyor:96:

ayy adacım adam telefonla arayıp randevu alıyor senden sen hala yok dıyorsun

narcım bız saymayız merak etme bak bende sıldım cızelgemı adet gunum ne zaman ınan bende bılmıyoum kusum aman zaten bu ay kafamdan cıkardıgım ıcın herhalde bu ay ne yumurta catlarken sancım falan oldu ne bırsey yanı ne oldu bılmıyorum canım koyverdık gıttı yanı

halevcım ay kocısıne hayır dıyemıyormussun ne guzel kuzum ya adanında dedıgı gıbı aslınada demememız gerekıyor ama :26:

Pikiii benim ticker ım nası olmuş kızlar madem hamile kalamıyorum ben de taş gibi olurum yaz öncesi hıııııhhh

iyi bari koçişin günde 2 kere diye tutturma şansı olmayacak haklısın canım eşleri de hoş tutmak lazım.:18:dün ok dedim kaçtım ama bugün ne yaparım bilmiyorum artık:18:
ohh didim zaten azmı koştum yumurtlama zamanımda stresten birde olmazdı ayy oturur ağlardım sonra dedim telefonda zaten şaka bi yana evet kuzucumo konuda hayır denilmemesi gerekliymiş, azcık naz edeyim yahu, akşam kaçış yok nede olsa
Ohh ne güzel bitanemm hiç aklınıza getirmeyin boşver sayma bile, bak kendini dinlemeyince çatlama vaktini bile tam bilemiyorsun canım, herkes çok hesap edip mi hamiş kalıyor zaten

Pikiii benim ticker ım nası olmuş kızlar madem hamile kalamıyorum ben de taş gibi olurum yaz öncesi hıııııhhh

çok güzel olmuş fıstığımmmmm:92::92: sende unut adet gününü belkim gelir miniğin bu şekilde

ayy kızlar annelik akedemisinden aradılar beniiiii kitap satmak istiyorlar ay ne diyeceğimi bilemedim yaa, ben inceleyip size haber vereyim didim yarın ararız biz sizi dedilerrrr ay sanki bedava kitap alınca bi tuhaf hissettim şimdi ya ne diyeceğim bunlar ben
esinn yıldız sizi aramadılarmı , gerçi sizden önce almıştım ben

keske yanlıs numara verseydın eskı degıstırdıgın numaraladan yokmuydu

canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz öptün hepicinizi

Hiç öyle şeyler aklıma gelmez kuzum:18: saf gibi normal telefonumu bile yazdım:18: şimdide aradılar tabi tek kelimeyle almak istemiyorum diyemiyorum:18:

yani bir daha aramasınlar uğraşma diye dedim ama neyse açmazsın bir dahakine tel numaraları belliyse görünce açma yada istemiyorum de zorlamı

ayyy canım boşver bide bunumu düşünecen sanki senin elinde olan bişeymi öğrenirlerse öğrensinler ucundan kıyısından
kızlar herkese merhaba ben geldim işlerim yarısını halledebıldım yarın gene öğlen izin alacağım işlerimi biraz toparlayım geçmişi okuyup gelirim yanınıza

gerisinide yarın halledersin canım
inşl yarın güzel haberlerle gelirim gerçi 3lü testimizin sonucu ne zaman çıkar bilmiyorum ama demek dün muhteşem yüzyıl için erken kaçtın spor salonundan ama izlerken uyukladın dünkü bölümde çok güzeldi ama o bittikten sonra eşim maç izlemeye koyuldu bende uyuklamaya başladım maçı bittikten sonr beni uyandırıp yatağa götürüyor sabah 11de uyanan sen değilmiydin diyor
halevcim kocişe hayır diyemiyomuşsun hayatım ama doğrua yapıyosun adanın dediği gibi hayır dememek lazımmış günahmış havalar azcık ısınınca daha kolay olur neyse sıkın dişlerinizi az kaldı adacım sende dün kurtulmuşsun kocişin elindende bugün kaçış yok gibi seninki randevu almış
yıldız hala toplatıyla cebelleşiyor

tamam kuzum en iyisi arayınca şuan istemiyorum diyim :26:

canım beni aramadılar ama dediğin gibi sen önce aldığın için seni aramış olabilirler bencede düşünmüyrum şuan de tamam biz ücretsiz kitap aldık ama kampanyanız öyleydide aldık kaldıki çokta bizim anlayacağımz dilde şeyler yazmıyorz okuyorum ama bilmediğim şeyler olduğundan çok şey öğrendiğimi söyleyemem o kitaptan ben daha çok beslenmemizle bizde olabilen değişiklikleri nasıl spor yapabileceğimizi felan ayrıntılı bir şekilde anlamış sanıyordum ama doktor ağzıyla yazılmış çok konu var şuan doğumda olsun hamilelik döneminde olsun kullanılmayan teknikleri bile anlatmış ne gereği varsa

hoşgeldin esincim, hiç sorma dün kurtuldum elinden ama bugün mümkün değil kaçış yok 3 lü testin sonucu bikaç gün sürüyor canım, hemen vermezler sonucu.

Evey ya yıldız gelemedi bu saate kadar.
Sende babanıza deseydin ben uyumuyorum şekerim oğlun uyuyor diye

evet canım ayrıntıya çok inmişler daha çok bilimsel konular var dediğin gibi yinede öğretici :26: senin dediğin gibi daha genel bilgiler koymamışlar ,ama öyle bir kitap hiç denk gelmedi bana:26: internetten öğrenince kitaptakilerle yetinemiyoruz ararlarsa yarın bende henüz düşünmüyorum diyim bari

halevcim
umut tup bebek yazmışsın canım bıraz baktım iyi biyere benzıyo salı gunu goruşmeye randevu aldım bakalım. amaumut için guzel yorumlar var olumsuz bu yorum yok saol canım walla :89:

hoşbulduk hayatım sonuç inşl iyi çıksında bekleriz hayatım aynen öyle dedim canım bu benden kaynaklanmıyor bebişin uykucu diye uyuyun diyor uyusunda büyüsün
evet canım aynen öyle çok bilimsel yaklaşmışlar bunun yanı sıra azıcık daha günlük yaşama uydursalarmış daha iyi olurmuş ama napalım yine güzel internettede güzel bilgileri bulabiliyoruz aslında düşünmüyorum henüz de işin içinden çık
halevcim
umut tup bebek yazmışsın canım bıraz baktım iyi biyere benzıyo salı gunu goruşmeye randevu aldım bakalım. amaumut için guzel yorumlar var olumsuz bu yorum yok saol canım walla :89:

canım umut tüp bebek merkezi çok iyi bir merkez eşim oranın doktorlarından olan emre bakırcıoğlunda bahçeci hastanesinde tedavi oluyordu başlarda biz normal yoldan bebğimiz olabileceğini bilmiyorduk eşimde sperm çıkışı başlayınca tüp bebek yaptıracaktık bende o zamanlar araştırmıştım ya umutta yada bahçecide yaptıracaktım bahçecinin fiyatları biraz daha fazla umut oraya göre daha uygunmuş ama kadro çok iyi düşünebilirsin umutu bize gerek kalmadı şükğr önce allahın sonrada doktorumuzun sayesind norma yoldan kavuştuk yavrumuza darısı inşl sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…