aaa halevcim o zaman mayıs gelmeden iyi değerlendirin bu zamanları o zaman o ilaç etki etmeye başlayınca (hemen başlamıyor etkisi) günde 2 kere falan dicek eşin vahh kuzum yandınnn:90:
ben bu ay saymıyorum valla şimdi takvime adet günümü işaretlicem o güne kadarda saymıcam işallah rahat olabilirim bu ay bizde yürüyüşe başlıcaz eşimle hava bi ısınabilse
Halevim koçişsiz kalıcam 1 ay diye koçişine he diyosun demekmaşallah diyelim valla
Benim koçişte aradı şimdi akşam kaçış yok ona göre diyorhiçde bile ben istemiyorum hem azmı koçtum ben peşinden zamanında ,sıra sende dedim
günde 2 kezmiiiiabooo neymişki o ilaç öyle sayma sakın kuzum başka şeylerle uğraş hakkaten havalar bi ısınsa yürüyüştür gezmedir derken zaman çabuk geçer.
anladık kuzcum senikoçişe hayır demiyosun sen , zaten hayır dememek lazımmış ya :26:Aminnnnnn inşallah bebelerle dolar kucakalrımızzz
Pikiii benim ticker ım nası olmuş kızlar madem hamile kalamıyorum ben de taş gibi olurum yaz öncesi hıııııhhh
valla beni görürse 2 kere der ama sabah ben çıkacam kociş gelecek akşam da 2 saat anca görüşebiliyoruz onda da uykusunu alması gerekiyor o yüzden yatıyor yani benim kurtuluşum çok basit:76:
bende saymam adet günlerimi tlfnuma yazarım ne zaman adet olduğumu o kadar canım sende öle yap rahat oluyor gerçekten de, İzmirde havalar erken ısınır merak etme kuzum o zaman yaparsın kocişinle yürüyüşlerini
:78: öle Adacım napim hayır desende dönüp dolaşıp seni buluyor o zamanda hiç iyi olmuyor:95:
hehe seninde kaçışın yok dimek ki bencede kocişlerimize de yazık arada hoş tutmak lazım onları
yok kız günde 2 kez falan hayal olur kocişime geceye geçeceği için:76: gerçi henüz etki etmedi gibi kocişime ilaç ama ilaç kullanmasada aynı hızda benim herifim çok yorgun olacak ki o zaman salıyor:96:
ayy adacım adam telefonla arayıp randevu alıyor senden sen hala yok dıyorsun
narcım bız saymayız merak etme bak bende sıldım cızelgemı adet gunum ne zaman ınan bende bılmıyoum kusumaman zaten bu ay kafamdan cıkardıgım ıcın herhalde bu ay ne yumurta catlarken sancım falan oldu ne bırsey yanı ne oldu bılmıyorum canım koyverdık gıttı yanı
halevcım ay kocısıne hayır dıyemıyormussun ne guzel kuzum ya adanında dedıgı gıbı aslınada demememız gerekıyor ama :26:
Pikiii benim ticker ım nası olmuş kızlar madem hamile kalamıyorum ben de taş gibi olurum yaz öncesi hıııııhhh
ayy kızlar annelik akedemisinden aradılar beniiiiikitap satmak istiyorlar ay ne diyeceğimi bilemedim yaa, ben inceleyip size haber vereyim didim yarın ararız biz sizi dedilerrrr ay sanki bedava kitap alınca bi tuhaf hissettim şimdi ya ne diyeceğim bunlar ben
esinn yıldız sizi aramadılarmı , gerçi sizden önce almıştım ben
keske yanlıs numara verseydın eskı degıstırdıgın numaraladan yokmuydu
canlarım ben çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz öptün hepicinizi
Hiç öyle şeyler aklıma gelmez kuzum:18: saf gibi normal telefonumu bile yazdım:18: şimdide aradılar tabi tek kelimeyle almak istemiyorum diyemiyorum:18:
yani bir daha aramasınlar uğraşma diye dedim ama neyse açmazsın bir dahakine tel numaraları belliyse görünce açma yada istemiyorum de zorlamı
ayyy canım boşver bide bunumu düşünecen sanki senin elinde olan bişeymi öğrenirlerse öğrensinler ucundan kıyısındanadacım melikecim esincim sağolun canlarım girdik bir yola bakalım. bu arada adet oldum melikecim yazmayı unutmuşum doktor progestanı bırak yoksa sökemez adeti dedi.
bu arada tabi ameliyat oluncada herkeşşler öğrencek bebek istediğimizi.
kızlar herkese merhaba ben geldim işlerim yarısını halledebıldım yarın gene öğlen izin alacağım işlerimi biraz toparlayım geçmişi okuyup gelirim yanınıza
tamam kuzum en iyisi arayınca şuan istemiyorum diyim :26:
canım beni aramadılar ama dediğin gibi sen önce aldığın için seni aramış olabilirler bencede düşünmüyrum şuan de tamam biz ücretsiz kitap aldık ama kampanyanız öyleydide aldık kaldıki çokta bizim anlayacağımz dilde şeyler yazmıyorz okuyorum ama bilmediğim şeyler olduğundan çok şey öğrendiğimi söyleyemem o kitaptan ben daha çok beslenmemizle bizde olabilen değişiklikleri nasıl spor yapabileceğimizi felan ayrıntılı bir şekilde anlamış sanıyordum ama doktor ağzıyla yazılmış çok konu var şuan doğumda olsun hamilelik döneminde olsun kullanılmayan teknikleri bile anlatmış ne gereği varsa
hoşgeldin esincim, hiç sorma dün kurtuldum elinden ama bugün mümkün değil kaçış yok3 lü testin sonucu bikaç gün sürüyor canım, hemen vermezler sonucu.
Evey ya yıldız gelemedi bu saate kadar.
Sende babanıza deseydin ben uyumuyorum şekerim oğlun uyuyor diye
hoşbulduk hayatım sonuç inşl iyi çıksında bekleriz hayatım aynen öyle dedim canım bu benden kaynaklanmıyor bebişin uykucu diye uyuyun diyor uyusunda büyüsünevet canım ayrıntıya çok inmişler daha çok bilimsel konular var dediğin gibi yinede öğretici :26: senin dediğin gibi daha genel bilgiler koymamışlar ,ama öyle bir kitap hiç denk gelmedi bana:26: internetten öğrenince kitaptakilerle yetinemiyoruzararlarsa yarın bende henüz düşünmüyorum diyim bari
halevcim
umut tup bebek yazmışsın canım bıraz baktım iyi biyere benzıyo salı gunu goruşmeye randevu aldım bakalım. amaumut için guzel yorumlar var olumsuz bu yorum yok saol canım walla :89:
halevcim
umut tup bebek yazmışsın canım bıraz baktım iyi biyere benzıyo salı gunu goruşmeye randevu aldım bakalım. amaumut için guzel yorumlar var olumsuz bu yorum yok saol canım walla :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?