Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ben geldim canlarım.gittik doktorla buluştuk sonra beni ultrason odasına aldı.ne yapacağını bilmiyodum.spekulum denen aleti taktılar sonra uzunca bir incecik hortum saldılar içeri ordan suyla doldurdular rahmi.dedim bu işlemin adı ne hidroultrasonografi dedi.eğer polip varsa suda yüzüyor görünüyor dedi.baya bir baktı polip falan yok dedi.tertemiz rahim dedi.biraz kalın ama içi temiz dedi.kullandığım ilaçları yapılan tedavimi anlattım o zaman rahim filmi çekilip iğneli tedaviye başlanması gerek dedi.siz karar verin aydındamı burda mı devam edeceksiniz tedaviye dedi.bende dedim rahim filmi çekilsin o zaman dedim.gittik gün almak için sonra dediki haberim olsaydı bugün tam uygun gündü dedi.e yapalım o zaman dedim geç oldu dedi.yapmadı.önümüzdeki ay beklenecek.rahim filmi için.siz bu ay normal ilişki günlerini yapın dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.burdaki doktora olan güvenim de sarsıldı.bunu oda yapabilirdi.ama histeroskopi yok diye istersen kürtaj yapalım demişti.boşu boşuna vakit kaybımı oluyor burda bilmiyorumya.Allahım denk getirir inşallah.

asyacım ne güzel yokmuş polip falan rahatlamadımı için. bence izmirde devam et rahim filmide çekilir gelecek ay. rahim kalınlığı için ne dedi. sorun değilmiymiş hamilelik için. böyle şeyler büyük şehirlerde daha garanti oluyo. çünkü yaptıran çok olduğu için doktorların da elinden çok hasta geçiyo vakit kaybı diye düşünme canım hayırlısı olsun hakkında

yıldızzz akşam girmişsin anca ben de yemeğe oturcam şimdi kocişim gelir az sonra yaz bari bugün neler yaptın öptüm çok

rahim kalın aslında dedi ama içi temiz polip falan yok dedi.bende dedimki progesteron jel kullanmıştım ondan olabilirmi dedim evet oda kalınlaştırır dedi.ben burdaki doktora gitmekle vakit mi kaybederim acaba dedim.sanırım ı yine izmire gelirim canım.bide doktor tanıdık olduğundan herşeyi kendi yapıyorr.rahatça soruyorum herşeyi. erkek olduğundan çekindim ama napalım bebişlerimiz için katlanacaz.

fıstıklarım ne yazmışsınız yahuuu, şaşı ettiniz şu garibi bugün 2 toplantım vardı, nasıl yoruldum anlatamam eve geldim 5 gibi, koltukta uyuyakalmışım yeni uyandım daha

topik açma işi sana kalmış kuzum walla dün aniden kitlediler toplantıyı bugünde 2 tane, çok yoruldum gerçekten hayatım başım şükür iyidi ağrımadı hiç, rahat ettim tatlım

suyu içiorum kuzum, çok seviyorum Allahtan ama ben süt içemiyorum işte çok az içiorum..demek hamileykende olur baş ağrısı öölemi hayatım ayy o sabah kalkmaları bende de çok zor walla sürekli erteliyorum sabahları, çokda uyumuş kalmışlığımız vardır

sorma kuzum dün toplantı, bugün 2 tane, yorgunluktan bittim walla benmkide eve bayılıyo kuzum eve gelince bişiyimiz kalmıo sende yarın dr a gidiomuşun, oohh fındık kurdunu görcen demek ne güzel

walla kuzum havadanda olabilir gerçekten çok dengesiz bi hava var burdada, hamişliktende oluyomuş,dün ööle bi yokladı bizi emme eve gelince bitti, bizim bızdık evi özlemiş heralde
sende ameliyata karar vermişsin güzelim. inş sigortan karşılar bi iyice araştır kuzum. demek bölesi hayırlıymış senin için, inş bebğine kavuşman için son engelin olur bu. baksana ameliyattan sonrada hamile kalmak daha kolaymış hiç ööle kime ne dicem die de düşünme güzelim.. bak melike kist ameliyatı demiş, sende ööle dersin olmazsa, gerçeği bile sölesen kime ne güzelim, sen mi istedin bööle olmasını hiç kafana takma böle şeyleri

ben de doktor takibindeyim serophene ile. 11 gün sonra sonucu göreceğiz..

inş güzel sonuçlar alırsın cnm

yıldızcım demek toplantıların vardı bende basın agrıyordu erken cıktın sandım bugunde toplantıların varmıs neyse aksam gelırsın o zaman canım cok yorma kendını

ranacım hoşgeldin kuzum, walla çok yoruldum sorma bitanem.. sende işlerinin yarısını halledebilmişin, yarın yine gidicekmişin hayatım... akşamda erken kaçman işe yaramamış uyumuş kalmışın

Pikiii benim ticker ım nası olmuş kızlar madem hamile kalamıyorum ben de taş gibi olurum yaz öncesi hıııııhhh

süper olmuş hayatım. ben çok kilo almışım :84: sölemesi ayıp 3,5 kilo almışım, çok moralim bozuldu :84:

yok kuzum aramadılar beni daha, sen erken aldın die aramışlardır. düşünmüyorum de geç güzelim, almak zorunda değilizki, kitabı dağıtan onlardı promosyon için... hiç kendini kötü hissetme canım, düşünmüyorum de boşver

yıldız hala toplatıyla cebelleşiyor

sorma yawrum pek yoruldum bide üzerine geldim uyudum

Evey ya yıldız gelemedi bu saate kadar.

anca girebildim cnm, accıkta geldik uyuduk ama çok yorulduk walla

asyacım hoşgeldin, demek gerek kalmadı diğerine, polip falan yokmuş öölemi bu da iyi bi haber kuzum, siz gidene kadar yine kendiniz deneyin, belli olmaz bence gidebilirsen izmirde devam et ama tabi siz bileceksiniz... çok geçmiş olsun, bi bölümünü atlattınız bak

yıldızzz akşam girmişsin anca ben de yemeğe oturcam şimdi kocişim gelir az sonra yaz bari bugün neler yaptın öptüm çok

ayy kuşum yeni uyandık afiyet olsun sana, öle yazmışınızki şaşı oldum okurken walla toplantılar o kadar yorduki cnm beni, zor geldim eve, gelir gelmezde uyuduk minnoşla, yeni kalkabildik bayağı yorgunum anlıcağan kuşum

hiç erkek felen die endişe etme cnm, sağlık için gidioruz. yeterki bebişler gelsin, hiç çekinme cnm

asyacım gözün aydın hayatım polip felan yokmuş rahim kalınlığıda kullandığın ilaçtan olabilrmiş demekki çok sevindim canım demek önümüzdeki aya rahim filmi var inşl onuda sorunsuz atlatırsın inşl canım size izmire gitmek çok sıkıntı yaratmayacaksa bencede izmirde devam edin hemn doktorda tanıdığınız daha iyi olur erkek diyede hiç endişe etme doktorlardan çekince olmaz

yıldızcım baya yorulmuşsun canım eve gelir gelmezde uyuyakalmışsın iyi yapmışsın ama kendine gelmişsindir azda olsa yorgunluğunu atmışsın canım süt içemiyorum demişsin ama günde 2bardak kalsiyum alman gerek içebildiğin kadar süt iç hem vitaminini alırsın hemde bebeğin anne karnındayken onun tadını alır ve ilerde süte yabancı olmaz severek içer kalan kalsiyum ihtiyacınıda ayran içerek karşıla canım yada her yemekte bir kase yoğurt ye bunlarda olurmuş ama ihmal etme olurmu kuzucum

günaydın yavlularım hepicinize hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr, cumanız mübarek olsun Allahım şu günde edilen dualarımızı kabul etsin inşallah

halevcim
umut tup bebek yazmışsın canım bıraz baktım iyi biyere benzıyo salı gunu goruşmeye randevu aldım bakalım. amaumut için guzel yorumlar var olumsuz bu yorum yok saol canım walla :89:

canım benim umut tüp bebek merkezini Rana arkadaşımız önerdi ben değil ama iyi bi yerse git görüş tabiki umarım ilk ve son olur tedavin

hoşgeldin canım çok şükür ki polip yokmuş ve rahim filmi için geç kalınmöış onun belli zamanları var kuzum druna kızma hemen nasip bi dahaki aya inşallah çektirirsin ki inşallah gerek kalmadan miniğin geliverir göbüşüne üzme kendini herşeyin hayırlısı ayrıca erkek dr bana göre bayanlardan daha iyi sakın çekinme dr hasta arasında çekingenlik olmamalı

mrb kızlar ben yine adet oldum bu ay tüp bebeğe yine geçiyorum inşallah bu sefer son olur

canım hayırlısı olsun inşallah bu defer ki tedavinde miniğine kavuşursun

günaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar olsun inşallah
bugün gitmedim hafta içi bir güne yapacağım işlerimi

yıldızcım cok yorulmussun ama uykunu almıssındır artık demı neyse bugun gelırsın

esincim sende hosgeldın aksam yazacaktım ınternet gıttı ısyerınde sonrada cıktım zaten oyle kaldı
bugün doktora gıdeceksın ınsallah guzel haberlerle gelırsın guzelım

asyacım neysekı gozunaydın polip yokmus allaha sukur rahım fılmı cektırecekmıssın obur ay hadı hayırlısı olsun guzelım

Esincim inşallah 3lü testin iyi geçer canım

Yıldızcım sende çok yorulmuşsun canım inşallah bugün dinlendirirler seni

Ranacım gitmemişsin hadi bakalım aciliyeti yoksa haftaya bigün halledersin artıkın

Adacım sen nasılsın bugün

halevcım aslında acılıyetı var ama ıste bır suru eksıklık cıkıyro evraklarda o yuzden hafta ıcıne kaldı
aracın satısını ustume alıyorum aynı zamanda aracın muayenesı falanda yapılacak bu egzoz emısyon pulu varmıs onu atlamısız ve 710 tl cezası varmıs valla bu ay battık bız halevcım yaaa acayıp sıkısık gececk bu ay

bizimde arabanın muayenesi var canım araba benim üzerime ama eşim götürecek muayeneye kaç gündür arabayla uğraşıyor eşim bakalım öğleden sonra götürecek inşallah eksiğimiz yoktur bu ay bizde çok para harcadık arabaya Allah yardımcımız olsun canım

çok şükür polip falan yokmuş güzelim ,bak seninde sırayla bütün aşamalar oluyor , diğer aya da rahim filmin var, inşalah oda temiz çıkar. Bencede zaten izmir size çok yakın hem büyük şehirde tedavi olmand aha iyi hemde drun tanıdık elinden geleni yapar, için rahat olur bence.

iyiyim şükür halevim sen nasılsın, ya benim bu paşa geceleri beni rahatsız ediyor sağ kasığımda öyle bir acı oluyorki kıvranıyorum resmen, kalkıyorum falan sonra geçiyor:26: rahim genişlemesi olduğu için kasılmalar olur diyorlar ama bu yaşadığım kasılma mı acaba:26:

Yıldızcım canım dün çok yorulmuşsun güzelim ya, dikkat et kendine ve miniğine. Sen 3,5 kilo mu aldınn amannn kız ne yiyip ne içiyorsun söyle bende alayımm ben toplam 2 kilo alabildim dahaaa
Canım süt içmek lazım tabi ama ,yoğurt ve peyniri çok tüketiyorsan günlük 1 bardak yeterli olur. Sütü çok seviyordum normalde ama nerde bende içemiyorum bazen koçiş hazırlıyorda 1 bardak zor içiyorum, peynirden de soğudum pek yiyemiyorum
Kitap konusunda da haklısın canım boşuna kendimi strese sokuyorum:26:
Esincim bugün kaçta gideceksn, öğleden sonra gidiyorsun sen hep ama :26:
Ranacım,narcım sizler de iyisiniz dimi. Ranacım sen bu hafta izin almayacakmıydın güzelim:26:

Hepinize hayırlı cumalar Allah dualarınızı kabul etsinn

kızlar rüyamda bebek emziriyordum, kendi bebeğim değil de alıştırma olsun diye birisi veriyor kucağıma bende diyorum ay nasıl emzireceğim ben :18: ben göğüs uçlarına dokunamam acayip huylanırım diyorum:18: veee emzirirkende hakkaten gıdıklanıyorumm hakkaten emzirirkende huylanır mıyım ki :26:

günaydın Adacım hoşgeldin, paşan yatırmıyormuş seni demek yatmayı sevmiyor canım o yüzden rahatsızlık veriyordur rahim genişlemesindende olabilir canım bi gittiğinde druna sor istersen

halevcım sorma yaa bende acayıppara harcadım yok noter satısıydı yok muayenesıydı yok sızdırmazlık raporu bılmem ne yok surası bozulmus 1500 tl gıdıyor valla ıcım acıyro ama ne yaalım

Ranacım,narcım sizler de iyisiniz dimi. Ranacım sen bu hafta izin almayacakmıydın güzelim:26:

Hepinize hayırlı cumalar Allah dualarınızı kabul etsinn

iyiyim adacım acaba rahimden dolayı mı kasık agrısı yapıyorkı bır daha doktora gıttıgınde sorarsın olmadı canım
ayy bende yazacaktım yıldıza unutmusum kız nasıl aldın 3,5 kıloyu gercekten ayy bende sana cekerım kılo almaya musaıt bır yanım var zaten
adacım sen yıldızdan taktık al ne yıyormus mantı mı yıyon kız sureklı
canım alacaktım sozde ama noter ısı vs.cıkınca araba ıslerı ıcın harcıyacagım dınlenecegım zamanı ne yapalım

ayy canım bılmıyorum kı ama olmaz herhalde yaa alısırsın bellı bır donem sonra tabı tecrubelı kısılere sormakta fayda var

rana, halev canlarım Allah ödeme kolaylığı versin ,1,2 ay zorlanırsınız ama ödenir canım sağlık olsun bu ay bizde öyleyiz fena borçlandık

huylanmazsın bacım merak etme bu kendi evladın emzirirken haz duyarsın çünkü çok güzel bi duygu olsa gerek kendi evladını koklayarak beslemek canım

rana, halev canlarım Allah ödeme kolaylığı versin ,1,2 ay zorlanırsınız ama ödenir canım sağlık olsun bu ay bizde öyleyiz fena borçlandık

ayy ınsallah guzelım yaa bazen ımrenıyorum boyle ev hanımlarına falan yaa bız ıkı kızı calısıyoruz ama nedense hıc borcsuz gunumuz olmuyor anlamıyorum nasıl boyle becerebılıyoruz dıye hanı sorsan boyel luks de yasamıyoruz ama ne bıleyım yaa ev ekonomısıı semınerlerıne katılacagım artık yaa

günaydın Adacım hoşgeldin, paşan yatırmıyormuş seni demek yatmayı sevmiyor canım o yüzden rahatsızlık veriyordur rahim genişlemesindende olabilir canım bi gittiğinde druna sor istersen
evet canım ya 3-4 gündür böyle , akrabalarım zaten aa ne nazlısın sen ya, kaç yaşındasın daha, hamileliğinden beri sürekli hastasın diyorlar didim siz hastayken görüyorsunuz ya da arıyorsunuz hakkaten ya bi tarafım ağrıyor ya hasta oluyorum
gittiğimde sorayım diyorum canım nette falan okuyorum rahim hızla büyüdüğü için ordaki dokular bağlar rahmin büyüme oranına ayak uyduramazlarmış o yüzden de ağrı hissedilirmiş:26:

hakkaten yaaa yıldız ne yiyip içiyorsun söleeeee

ayy canım bılmıyorum kı ama olmaz herhalde yaa alısırsın bellı bır donem sonra tabı tecrubelı kısılere sormakta fayda var

:18: inşallah alışırım canım ya ,çünkü baya düşünüyorum bu durumu.:26: hamiş topiklerine sorayım bakalım varmı böyle olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…