rahim kalın aslında dedi ama içi temiz polip falan yok dedi.bende dedimki progesteron jel kullanmıştım ondan olabilirmi dedim evet oda kalınlaştırır dedi.ben burdaki doktora gitmekle vakit mi kaybederim acaba dedim.sanırım ı yine izmire gelirim canım.bide doktor tanıdık olduğundan herşeyi kendi yapıyorr.rahatça soruyorum herşeyi. erkek olduğundan çekindim ama napalım bebişlerimiz için katlanacaz.asyacım ne güzel yokmuş polip falan rahatlamadımı için. bence izmirde devam et rahim filmide çekilir gelecek ay. rahim kalınlığı için ne dedi. sorun değilmiymiş hamilelik için. böyle şeyler büyük şehirlerde daha garanti oluyo. çünkü yaptıran çok olduğu için doktorların da elinden çok hasta geçiyo vakit kaybı diye düşünme canım hayırlısı olsun hakkında
yıldızzz akşam girmişsin anca ben de yemeğe oturcam şimdi kocişim gelir az sonra yaz bari bugün neler yaptın öptüm çok
günaydın canlarım herkeşe hayırlı günlerbugün Ranacımın işi olduğundan biraz geç gelicek o yüzden topiki açma görevi bana kaldı
Yıldızcım dün aniden kayboluşunun nedeni toplantılarınmış ve bugünde yoğunsun dediğine göre sana kolay gelsin kuzum umarım bugün baş ağrın tutmaz
günaydın kuzucuklarım nasılsınız bakalım hayırlı günler olsun hepimize.
Yıldızcım evet güzel su çok önemli sende zaten fazlasıyla içiyormuşsunbaş ağrın için dün yazamadım yoğunluktan hamişlik döneminde baş ağrıları fazla olur güzelim, hormonlardan dolayı benimde bi ara her gün ağrıyordu, çok şükür migrenim hiç tutmadı sanırım paşam migrenimi iyi edecek
Sabah çok zor uyandım yaa yatakta işe gitmeyeceğim ben diye küçük çocuk gibi naz ettim eşimeSaat çaldı tam 15 dk sonra çıktım yataktan tabi sonrasında da apar topar hazırlandım geldim, saçım başım dağınık Gören de bu kız hamile kaldı saldı kendini diyecek
günaydın fıstıklarım
yıldzcım hele dün ondan habersiz çıktın kolay gelin canım bugünde iki toplantın varmış dün eve gidincede başının ağrısı geçmiş seninkide evci mi çıktı nedir
güzellerim canlarım günaydın anca geldim yoğunluktan merak etmişsiniz beni ben de sizleri çok seviorum iyi ki varsınızçok iyiyim merak etmeyin her şeyde bir hayır vardır sonuçta. Önce siz sonra kendimi anlatcam ilgilenemedim sizlerle kaç gündür
Yıldızcım kuzum geçen gün benim de çok başım ağrıdı burada lodos vardı benim her lodosta tutar sizin ordada vardı belki ondan olmuştur geçmiş olsun canım evine kavuşunca rahatlamışsın ama neyse ki
Evet canlarım gelelim dün akşama gittim doktora eşim gelemedi ne yazıkki görüşmesi vardı uzadı. Doktorum dedi tabi istediğimiz sonuç bu değildi ama yapcak bişey yok dedi. 2 seçenek var dedi. Vakit kaybetmeyelim dersen 2. aşılamayı yaparız hemen dedi .2. seçenek de laporoskopi dedi. Yani tıkanıklığın boyutu ne görürüz dedi. Daha önce de söylemişti ya tüp kötü durumdaysa içi asitle dolar ve o asit rahime akar bu da gebeliği engeller oluşmuş gebeliğide söker atar dedi. Bu durumda bağlamak lazımmış o tüpü. Yada basit bir yapışıklıktır açılır gider dedi. Sonuç olarak laporoskopide karar kıldık ben de onu tavsiye ediyorum dedi. Ben de dedimki bizi bu ay bırakın dedim sonraki ay adet olunca arıyım dedim tamam dedi. Ama takip de yapmayalım bu ay dedi takılın siz kendiniz dedi. Bakarsın gerek kalmaz hiçbişeye rahat olun bu ay dedi.Eşim pek ameliyat taraftarı değil tahmin edersiniz zaten. Genel anestezi ya tedirgin oluyo ama kent hastanesinde yaparız dedi doktor ki izmirin en iyi hastanelerinde biri ve çok güveniyorum doktoruma. Sigortacımıza sorcam karşılıyordur muhtemelen zaten bir gece yatış oluyormuş. Sigorta karşılamazsa maazallah:18: çok pahalı o hastane başka yerde yaptırırım o zaman. Yani bakcaz işte biraz araştırdım çok basit bir ameliyatmış sonraki 6 ay içinde de kendiliğinden hamile kalma şansı çok oluyormuş çünkü rahim kendine geliyomuş ameliyattan sonra. Zaten aşılama da yaptırırız gene muhtemelen ameliyattan birkaç ay sonra. İşte böyle güzellerim bana bıçak yolu göründü:18:
ben de doktor takibindeyim serophene ile. 11 gün sonra sonucu göreceğiz..
yıldızcım demek toplantıların vardı bende basın agrıyordu erken cıktın sandım bugunde toplantıların varmıs neyse aksam gelırsın o zaman canım cok yorma kendını
Pikiii benim ticker ım nası olmuş kızlar madem hamile kalamıyorum ben de taş gibi olurum yaz öncesi hıııııhhh
ayy kızlar annelik akedemisinden aradılar beniiiiikitap satmak istiyorlar ay ne diyeceğimi bilemedim yaa, ben inceleyip size haber vereyim didim yarın ararız biz sizi dedilerrrr ay sanki bedava kitap alınca bi tuhaf hissettim şimdi ya ne diyeceğim bunlar ben
esinn yıldız sizi aramadılarmı , gerçi sizden önce almıştım ben
yıldız hala toplatıyla cebelleşiyor
Evey ya yıldız gelemedi bu saate kadar.
ben geldim canlarım.gittik doktorla buluştuk sonra beni ultrason odasına aldı.ne yapacağını bilmiyodum.spekulum denen aleti taktılar sonra uzunca bir incecik hortum saldılar içeri ordan suyla doldurdular rahmi.dedim bu işlemin adı ne hidroultrasonografi dedi.eğer polip varsa suda yüzüyor görünüyor dedi.baya bir baktı polip falan yok dedi.tertemiz rahim dedi.biraz kalın ama içi temiz dedi.kullandığım ilaçları yapılan tedavimi anlattım o zaman rahim filmi çekilip iğneli tedaviye başlanması gerek dedi.siz karar verin aydındamı burda mı devam edeceksiniz tedaviye dedi.bende dedim rahim filmi çekilsin o zaman dedim.gittik gün almak için sonra dediki haberim olsaydı bugün tam uygun gündü dedi.e yapalım o zaman dedim geç oldu dedi.yapmadı.önümüzdeki ay beklenecek.rahim filmi için.siz bu ay normal ilişki günlerini yapın dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.burdaki doktora olan güvenim de sarsıldı.bunu oda yapabilirdi.ama histeroskopi yok diye istersen kürtaj yapalım demişti.boşu boşuna vakit kaybımı oluyor burda bilmiyorumya.Allahım denk getirir inşallah.
yıldızzz akşam girmişsin anca ben de yemeğe oturcam şimdi kocişim gelir az sonra yaz bari bugün neler yaptın öptüm çok
rahim kalın aslında dedi ama içi temiz polip falan yok dedi.bende dedimki progesteron jel kullanmıştım ondan olabilirmi dedim evet oda kalınlaştırır dedi.ben burdaki doktora gitmekle vakit mi kaybederim acaba dedim.sanırım ı yine izmire gelirim canım.bide doktor tanıdık olduğundan herşeyi kendi yapıyorr.rahatça soruyorum herşeyi. erkek olduğundan çekindim ama napalım bebişlerimiz için katlanacaz.
halevcim
umut tup bebek yazmışsın canım bıraz baktım iyi biyere benzıyo salı gunu goruşmeye randevu aldım bakalım. amaumut için guzel yorumlar var olumsuz bu yorum yok saol canım walla :89:
ben geldim canlarım.gittik doktorla buluştuk sonra beni ultrason odasına aldı.ne yapacağını bilmiyodum.spekulum denen aleti taktılar sonra uzunca bir incecik hortum saldılar içeri ordan suyla doldurdular rahmi.dedim bu işlemin adı ne hidroultrasonografi dedi.eğer polip varsa suda yüzüyor görünüyor dedi.baya bir baktı polip falan yok dedi.tertemiz rahim dedi.biraz kalın ama içi temiz dedi.kullandığım ilaçları yapılan tedavimi anlattım o zaman rahim filmi çekilip iğneli tedaviye başlanması gerek dedi.siz karar verin aydındamı burda mı devam edeceksiniz tedaviye dedi.bende dedim rahim filmi çekilsin o zaman dedim.gittik gün almak için sonra dediki haberim olsaydı bugün tam uygun gündü dedi.e yapalım o zaman dedim geç oldu dedi.yapmadı.önümüzdeki ay beklenecek.rahim filmi için.siz bu ay normal ilişki günlerini yapın dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.burdaki doktora olan güvenim de sarsıldı.bunu oda yapabilirdi.ama histeroskopi yok diye istersen kürtaj yapalım demişti.boşu boşuna vakit kaybımı oluyor burda bilmiyorumya.Allahım denk getirir inşallah.
mrb kızlar ben yine adet oldum bu ay tüp bebeğe yine geçiyorum inşallah bu sefer son olur
Esincim inşallah 3lü testin iyi geçer canım
Yıldızcım sende çok yorulmuşsun canım inşallah bugün dinlendirirler seni
Ranacım gitmemişsin hadi bakalım aciliyeti yoksa haftaya bigün halledersin artıkın
Adacım sen nasılsın bugün
halevcım aslında acılıyetı var ama ıste bır suru eksıklık cıkıyro evraklarda o yuzden hafta ıcıne kaldı
aracın satısını ustume alıyorum aynı zamanda aracın muayenesı falanda yapılacak bu egzoz emısyon pulu varmıs onu atlamısız ve 710 tl cezası varmıs valla bu ay battık bız halevcım yaaa acayıp sıkısık gececk bu ay
çok şükür polip falan yokmuş güzelim ,bak seninde sırayla bütün aşamalar oluyor , diğer aya da rahim filmin var, inşalah oda temiz çıkar. Bencede zaten izmir size çok yakın hem büyük şehirde tedavi olmand aha iyi hemde drun tanıdık elinden geleni yapar, için rahat olur bence.ben geldim canlarım.gittik doktorla buluştuk sonra beni ultrason odasına aldı.ne yapacağını bilmiyodum.spekulum denen aleti taktılar sonra uzunca bir incecik hortum saldılar içeri ordan suyla doldurdular rahmi.dedim bu işlemin adı ne hidroultrasonografi dedi.eğer polip varsa suda yüzüyor görünüyor dedi.baya bir baktı polip falan yok dedi.tertemiz rahim dedi.biraz kalın ama içi temiz dedi.kullandığım ilaçları yapılan tedavimi anlattım o zaman rahim filmi çekilip iğneli tedaviye başlanması gerek dedi.siz karar verin aydındamı burda mı devam edeceksiniz tedaviye dedi.bende dedim rahim filmi çekilsin o zaman dedim.gittik gün almak için sonra dediki haberim olsaydı bugün tam uygun gündü dedi.e yapalım o zaman dedim geç oldu dedi.yapmadı.önümüzdeki ay beklenecek.rahim filmi için.siz bu ay normal ilişki günlerini yapın dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.burdaki doktora olan güvenim de sarsıldı.bunu oda yapabilirdi.ama histeroskopi yok diye istersen kürtaj yapalım demişti.boşu boşuna vakit kaybımı oluyor burda bilmiyorumya.Allahım denk getirir inşallah.
Esincim inşallah 3lü testin iyi geçer canım
Yıldızcım sende çok yorulmuşsun canım inşallah bugün dinlendirirler seni
Ranacım gitmemişsin hadi bakalım aciliyeti yoksa haftaya bigün halledersin artıkın
Adacım sen nasılsın bugün
iyiyim şükür halevim sen nasılsın, ya benim bu paşa geceleri beni rahatsız ediyor sağ kasığımda öyle bir acı oluyorki kıvranıyorum resmen, kalkıyorum falan sonra geçiyor:26: rahim genişlemesi olduğu için kasılmalar olur diyorlar ama bu yaşadığım kasılma mı acaba:26:
Hepinize hayırlı cumalar Allah dualarınızı kabul etsinn
bizimde arabanın muayenesi var canım araba benim üzerime ama eşim götürecek muayeneye kaç gündür arabayla uğraşıyor eşim bakalım öğleden sonra götürecek inşallah eksiğimiz yoktur bu ay bizde çok para harcadık arabaya Allah yardımcımız olsun canım
Ranacım,narcım sizler de iyisiniz dimi. Ranacım sen bu hafta izin almayacakmıydın güzelim:26:
Hepinize hayırlı cumalar Allah dualarınızı kabul etsinn
kızlar rüyamda bebek emziriyordum, kendi bebeğim değil de alıştırma olsun diye birisi veriyor kucağımabende diyorum ay nasıl emzireceğim ben :18: ben göğüs uçlarına dokunamam acayip huylanırım diyorum:18: veee emzirirkende hakkaten gıdıklanıyorumm hakkaten emzirirkende huylanır mıyım ki :26:
kızlar rüyamda bebek emziriyordum, kendi bebeğim değil de alıştırma olsun diye birisi veriyor kucağımabende diyorum ay nasıl emzireceğim ben :18: ben göğüs uçlarına dokunamam acayip huylanırım diyorum:18: veee emzirirkende hakkaten gıdıklanıyorumm hakkaten emzirirkende huylanır mıyım ki :26:
rana, halev canlarım Allah ödeme kolaylığı versin ,1,2 ay zorlanırsınız ama ödenir canım sağlık olsun bu ay bizde öyleyiz fena borçlandık
evet canım ya 3-4 gündür böyle , akrabalarım zaten aa ne nazlısın sen ya, kaç yaşındasın daha, hamileliğinden beri sürekli hastasın diyorlargünaydın Adacım hoşgeldin, paşan yatırmıyormuş seni demek yatmayı sevmiyor canım o yüzden rahatsızlık veriyordurrahim genişlemesindende olabilir canım bi gittiğinde druna sor istersen
gittiğimde sorayım diyorum canım nette falan okuyorum rahim hızla büyüdüğü için ordaki dokular bağlar rahmin büyüme oranına ayak uyduramazlarmış o yüzden de ağrı hissedilirmiş:26:halevcım sorma yaa bende acayıppara harcadım yok noter satısıydı yok muayenesıydı yok sızdırmazlık raporu bılmem ne yok surası bozulmus 1500 tl gıdıyor valla ıcım acıyro ama ne yaalım
iyiyim adacım acaba rahimden dolayı mı kasık agrısı yapıyorkı bır daha doktora gıttıgınde sorarsın olmadı canım
ayy bende yazacaktım yıldıza unutmusum kız nasıl aldın 3,5 kıloyu gercektenayy bende sana cekerım kılo almaya musaıt bır yanım var zaten
adacım sen yıldızdan taktık al ne yıyormus mantı mı yıyon kız sureklı
canım alacaktım sozde ama noter ısı vs.cıkınca araba ıslerı ıcın harcıyacagım dınlenecegım zamanı ne yapalım
ayy canım bılmıyorum kı ama olmaz herhalde yaa alısırsın bellı bır donem sonra tabı tecrubelı kısılere sormakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?