Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

huylanmazsın bacım merak etme bu kendi evladın emzirirken haz duyarsın çünkü çok güzel bi duygu olsa gerek kendi evladını koklayarak beslemek canım
inşalalh canım dediğin gibi olur çok düşünüyorum bu konuyu çünkü ne bilim kendim bile dokunamıyorum içim bi tuhaf oluyor, sizlerde böyle olmuyor dimi :26:

al bendende o kadar canım. benide al yanına birlikte gidelim seminerlere. Ama şuda var ne kadar para alırsan o kadar harcaman oluyor, bende en çok bu yönünü düşünüyorum zaten 2 kişi çalışırken böyle borçluysak, işten çıkınca ne yapacağız diye:18: eşime diyorum zaten bu aydan itibaren büçteyi kısıyorum ona göre harcama yapacağız diye, ama ne kadar becerebiliriz bilmiyorum

ay gel gidelim vallahi kuzum yaa bende anlamıyorum ne kadar kazanıyorsak o kadar gıdıyor dogru dıyorsun bızde kısıyoruz butceyı ama kıstıkca borc cıkıyor nedense bu ara
bencede bız calısmasak ne olurmus halımız merak edıyorum

sorma kuzum ya hep eşimle diyoruz ki bu ay kredi kartına fazla harcama yapmayalım diye ayyyyy ne oluyor dersin öle dediğimizde şom ağzımızı açıyoruz sanki yaaaaa borçlar hep üst üste biniyor yaaa elaleme bakıyoruz tek maaşla bizden iyiler ev bile almışlar ama biz halen oturduğumuz yerdeyiz yaaaaaaa nasıl oluyorda hep borç içindeyiz hiç lüksümüz yoktur eşimle özel günlerde birbirimize hediye alırız o kadar altımızda araba var ama hiçbiyere gitmeyiz doğru düzgün anlamadım gitti yaaa

rana, halev canlarım Allah ödeme kolaylığı versin ,1,2 ay zorlanırsınız ama ödenir canım sağlık olsun bu ay bizde öyleyiz fena borçlandık

ödeniyor zaten kuzum ama biri biterken diğeri devreye girince insan gerçekten sinir oluyor

benim öle bi derdim yok güzelim neyseki

bizde öle düşünüyoruz tek maaş olsak halimiz ne olurdu diye ama dediğin gibi aldığın kadar harcama yapıyorsun istemeden de olsa denge sağlanıyor yani neyse inşallah şu borçlardan kurtuluruz da Alalhımın izniyle bi ev alırız inşallahhh

günaydın güzeller, hayırlı cumalar

esincim yoruldum walla dün canım, senin dr kaçtaydı sormayı unutmuşum. sütü dr umda 2 bardak verdi günde de pek sevmiyorum işte ama ayran içiorum, yoğurt yiyorum..süte de alışmam lazım biliyorum, inş alışacam

minnasu hayırlısı olsun canım, inş bu ay son denemen olur ve miniğin gelir

halevim günaydın, yorldum ama bayağı dinlendim dün şimdi çok iyiyim, sen nasılsın canım?

ranacım günaydın, walla uyudum kuzum dinlendimde sende gitmemişsin, hafta içi gitcekmişsin güzelim... ayy emme pahalıymış kuzum yaa, şimdi ceza olarak mı ödüceksiniz

adacım günaydın cnm, ya sabah yine tartıldım 2,5 kilo almışım ilk günden beri, akşam bayağı tok tartılmışım sanırım yaa aslında ööle özellikle yediğim bişide yok kuzum bende anlamadım nasıl aldım ama rananın dediği gibi bu aralar hamurlara fena düştüm sanırım sizde yiyin
walla ayran içmeye çalışıorum, yoğurduda yemeye çalışıorum emme bazen atlayabiliyorum. demek sende çok sevmiosun aynıyız yanii paşa rahat vermiyomu artık geceleri, dr una bi sor bakalım neden olur ourmuş canım? rüyan hayırlara çıksın hayatım, ayy bilmem ki insan huylanır mı emzirirken o para idre etme olayını bende becerebilmiş değilim, sürekli bi borç içindeyiz bizdeeee

nar,asya, melike sizler nasılsınız şekerler?

yıldızcım hosgeldın demekkı 2,5 kılo almıssın neyse kuzum ye yarınsın sana ve prensesımıze guzelım bosver
evet ceza olarak odeyecegız sanırım off yaa
ayy hıc sorma canım yaa sendemı bızdensın sureklı borc sureklı aldıgımız paralar bır yere gıdıyor falan off

halevcim ay hıc sorma guzelım yaa bızım bır arkadas var esı calısıyor sadece nerdeyse asgarı ucretın bıraz ustunu alıyor kadın ev hanımı cocukları oldu ama pek ala cok guzel gecınıyorlar ben sasıp kalıyorum o zaman ıste kuzum dedıgın gıbı hergun dısarda yemıyoruz gezme tozma o kadar cok yok ama genede para artmıyro artmıyor :44:

walla bu aralar yiyorum kuzum kötü olmuş ceza olarak ödücekseniz ya, işte böle her ay beklenmedik bişiler çıkıo düzen bozuluyo bizlerinde..walla bende şaşıyorum, ev hanımı olup gül gibi gçinip gidenlere.. bizler bi yerlerde hatamı yapıoruz acaba n gelirse o kadar gidio walla, bizde de ööle gezme tozma ööle çok yok ama hep bi borç var

durumlar hep aynıymış güzelim Allah sağlık versin öderiz ne yapalım.
bende hep aynısını diyorum kuzum bu ay kredi kartını az kullanalım diye emme olmuyor nedense doğru dedin valla tek maaşla neler yapan var şaşıyorum bende bizde aynıyız kuzum bi ev var sadece bi ona ödeme yapıyoruz ama yinede borçtan kurtulmuyoruz, dediğin gibi biri bitiyor diğeri başlıyor inşalalh canım ödenir borçlar ne yapalım ,sizede nasip etsin Mevlam ev.

Ya hiçbirinizde göğüs ucu huylanması yok:18: bende var tuhaflık o zaman:18:

amaninnn sen böyle 2,5 kilo aldım falan yazınca dedim ben besleyemiyormuyum paşamı daha çok yemem lazım tazmanya canavarı gibi olmam lazım anlaşıldı Ayy hele yoğurtu tek hayatta yiyemiyorum öğürmek tutuyor anında ,bırakıyorum, peynir desen az yiyorum benim sütü çok içmem lazım o zaman ama nerdeeee inşallah hayır olsun güzelim de sende de yok o zaman huylanma, olsa bilirdin şimdiye kadar kolaylıkla göğüs ucuna dokunabiliyormusun ?

Ha birde göğüs ucun varmı senin oda çok önemliymiş emzirirken, ucu olmayanlarada hamişken dokunun elleyin ucu belli olsun diyorlar

evet bız bır yerde hata yapıyoruz sanırım yaaa valla bak esın ev hanımı bakalım ona soralım belkı bır kac ev ekonomısı tuyoları verır bıze

bende kilo aldığımı görünce çok üzüldüm, ağlıcaktım nerdeyse, eşim boşver ne güzel işte, ihtiyacı var bebğin felen dedide ööle düzeldim biraz. accık dikkat edeyim bende bari bundan sonra. bende yoğurdu tek yiyemem dokunabiliorum ucuna ben kuşum, göğüs ucuda var bende...

ranacım gelince soralım esine hakkaten , onlarda durum nasılmış,oda biz gibiyse toplanıp seminerlere katılalım

günaydın güzeller, hayırlı cumalar

halevim günaydın, yorldum ama bayağı dinlendim dün şimdi çok iyiyim, sen nasılsın canım?

hoşgeldin Yıldızcım dinlenmene sevindim canım, demek 2,5 kilo aldın hamilelik boyunca normal alınması gereken kiloyu aşmadığın sürece sorun olmaz tatlım senin bide maşallah ki mide bulantın olmadığı için yiyebiliyorsun Ada ve Esinin ki hep bulantılarla geçtiği için onlara kilo yapmamış olabilir

herkes borçlardan muzdarip ama nedense avmler hiç boş değil anam bu borçlar bi bize mi batıyor yaaaa

yok kuşummm duymuyim bi daha öyle demekki senin bünyen böyle o yüzden mutlaka yemen gerekiyor ama ilk 3 ay bebek sende bulunan depondan aldığı için ilk 3 ay dikkat edin diyorlar, hamur işine falan dikkat edersin ama mutlaka yememezlik yapma , eşin haklı tabi, bak bende kilo almak istiyorum mesela kız aynıyız hakkaten süt yoğurt meselesinde. aman iyi o zaman göğüs ucu olmayınca zor oluyormuş çünkü bende de var emme ben dokunamıyorum bile

olabilir halevcim, ben sadece 1 kere istifra ettim Allaha şükür.. belki onlada etkisi vardır, adayla esinin dediğin gibi bulantılarla geçti. inş düzgün şekilde kilo alırım bundan sonra..
hakkaten herkes borçlu ama avm ler full dolu sürekli

ayy ilkten moralim çok bozuldu kuzum ama napiyim almışım. ilk 3 ay almayı çok istemiodum emme artık çok geç ayy demek sen dokunamıosun ucuna, çok güldüm kuzum gerçekten alemsin...

Çok haklısın halevim valla avm ler full , birde burda sayılı avm yani ama sürekli yeni yerler açılıyor pek zengin buranın halkı, alışveriş merkezleri olsun avm ler olsun full herzamanda derim demek bi tek biz borçluyuz diye

evet yıldızcım bizde mide bulantısı olunca alamadık zayıfladık, ama ne güzel maşallah yemen daha iyi kuşum. Çalışıyorsun ya birde mide bulantısı yaşasan hiç rahat edemezdin.

kız gerçekten ben dokunamıyorum , zorluyorum kendimi, bikaç saniye o kadar huylanıyorum yaa, paşamı nasıl emzireceğim ben Boşver güzelim istediğini ye, ama dikakt et tabi,4. aydan itibaren istemesende alıyorsun zaten. Şimdi kızlar ben kilo hesabını nasıl yapmam lazım akıl verin bana.

59 la hamiş kaldım 3 kilo verdim. Şimdi 61 kiloyum ayy ilkokuldaki problem çözümü gibi oldu şimdi söyleyin bakalım ada kaç kilo aldı

yavlum 59la hamiş kalmışsın 3 kilo vererek 56ya düşmüşsün şimdi 61 kilo olduğuna göre 4 kilo almışsın yani verdiğin 3 kiloyu saymazsak 1 kilo ancak almışsın yavlum yaaaaaaaaaaaa

bebeğinide emzirirsin şimdiden dert etme ay sen ne çok şeyi problem ediyorsun kendine yaaaaaaaaa bak ne dicem kocişlerimizde evladımız sayılır ya sen bi onda dene istersen :96:

evet yıldızcım bizde mide bulantısı olunca alamadık zayıfladık, ama ne güzel maşallah yemen daha iyi kuşum. Çalışıyorsun ya birde mide bulantısı yaşasan hiç rahat edemezdin.

evet çalışırken mide bulantısıçok kötü olurdu kuzum haklısın. ben bulanmadıkça yedim sanırsam :125:

ya bebişi emzirmeye gelince huyun geçer belki bitanem... cok cok annesini emerken sende unutuverirsin huyunu bence
hmm bence ada 5 kilo almış olabilir

günaydın canlarım hayırlı cumalar
mrb kızlar ben yine adet oldum bu ay tüp bebeğe yine geçiyorum inşallah bu sefer son olur
hayırlısı olsun canım kısmet değilmiş inşl bidahaki denemene gelir miniğin
işlerini erteledin demek neyse iyi yaptın iki gün ayrı kalmak olmazdı yani evet canım bgün gidicem inşl güzel haberlerle gelirim aklım göbeğimde bebişimde doktora gideceğim zamanlar uyku düzenim kalmıyor
sağol hayatım inşl
amin canım allah ödeme kolaylığı versin
valla canım hiç bilmiyorum sen biraz araştır istersen bu durumu ama ben normalde ellerken huylanmıyorum bizzat denedim şuan
katıll hayatım katıl valla şart sanırım bu devirde bizde tek kişi çalışıyor belki geçim tarzımız aynıdır size bir maaş fazla girdiği halde ama ne kadar çok para geçerse elinize o kadar çok oluyor harcamanız gideriniz
evet bız bır yerde hata yapıyoruz sanırım yaaa valla bak esın ev hanımı bakalım ona soralım belkı bır kac ev ekonomısı tuyoları verır bıze

canım valla size tüyo verim dicem ama bizimde burnumuz borçtan çıkmıyor ki ne evimiz var ne arabamız ama kredi borcumuz ve kredi kartımız var anlayacağın gelen gidiyor exstra lüksümüz ne haftada 1gün dışarda yemeğe çıkarız yani bu ya zaten şu kredi borcumuz bitse altınlarımı verip arabaya girelim diye düşünüyorum bende çocukta olacak araba şart olacak ama bir bitse kredi bizim tek dezavantajımız evlenmedn 4ay elendikten sonra 5ay eşimin çalıştığı yerin kapanmasından dolayı işsiz kalması yoksa borcumuzda olmazdı ahhhh ahhh belimizi büktü o

yıldızcım maşallahın var canım 2,5kilo almışsın amam sıkma canını alman normal ama almasaydında 3aya kadar normaldi sende kusma felan olmadığı için yediklerin direk yaradı sana bebiş iyi olsunda gerisi teferrüat
adacım öğleden sonra gidicem canım randevum 2de

günaydın esincim..sanırım kusmam olmadığı için yediklerim bana yaradı
hayırlı haberlerle gel inş hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…