inşalalh canım dediğin gibi olur çok düşünüyorum bu konuyu çünkü ne bilim kendim bile dokunamıyorum içim bi tuhaf oluyor, sizlerde böyle olmuyor dimi :26:huylanmazsın bacım merak etme bu kendi evladın emzirirken haz duyarsın çünkü çok güzel bi duygu olsa gerek kendi evladını koklayarak beslemek canım
ayy ınsallah guzelım yaa bazen ımrenıyorum boyle ev hanımlarına falan yaa bız ıkı kızı calısıyoruz ama nedense hıc borcsuz gunumuz olmuyor anlamıyorum nasıl boyle becerebılıyoruz dıye hanı sorsan boyel luks de yasamıyoruz ama ne bıleyım yaa ev ekonomısıı semınerlerıne katılacagım artık yaa
inşalalh canım dediğin gibi olur çok düşünüyorum bu konuyu çünkü ne bilim kendim bile dokunamıyorum içim bi tuhaf oluyor, sizlerde böyle olmuyor dimi :26:
al bendende o kadar canım.benide al yanına birlikte gidelim seminerlere. Ama şuda var ne kadar para alırsan o kadar harcaman oluyor, bende en çok bu yönünü düşünüyorum zaten 2 kişi çalışırken böyle borçluysak, işten çıkınca ne yapacağız diye:18: eşime diyorum zaten bu aydan itibaren büçteyi kısıyorum ona göre harcama yapacağız diye, ama ne kadar becerebiliriz bilmiyorum
ayy ınsallah guzelım yaa bazen ımrenıyorum boyle ev hanımlarına falan yaa bız ıkı kızı calısıyoruz ama nedense hıc borcsuz gunumuz olmuyor anlamıyorum nasıl boyle becerebılıyoruz dıye hanı sorsan boyel luks de yasamıyoruz ama ne bıleyım yaa ev ekonomısıı semınerlerıne katılacagım artık yaa
rana, halev canlarım Allah ödeme kolaylığı versin ,1,2 ay zorlanırsınız ama ödenir canım sağlık olsun bu ay bizde öyleyiz fena borçlandık
inşalalh canım dediğin gibi olur çok düşünüyorum bu konuyu çünkü ne bilim kendim bile dokunamıyorum içim bi tuhaf oluyor, sizlerde böyle olmuyor dimi :26:
al bendende o kadar canım.benide al yanına birlikte gidelim seminerlere. Ama şuda var ne kadar para alırsan o kadar harcaman oluyor, bende en çok bu yönünü düşünüyorum zaten 2 kişi çalışırken böyle borçluysak, işten çıkınca ne yapacağız diye:18: eşime diyorum zaten bu aydan itibaren büçteyi kısıyorum ona göre harcama yapacağız diye, ama ne kadar becerebiliriz bilmiyorum
yıldızcım hosgeldın demekkı 2,5 kılo almıssın neyse kuzum ye yarınsın sana ve prensesımıze guzelım bosver
evet ceza olarak odeyecegız sanırım off yaa
ayy hıc sorma canım yaa sendemı bızdensın sureklı borc sureklı aldıgımız paralar bır yere gıdıyor falan off
halevcim ay hıc sorma guzelım yaa bızım bır arkadas var esı calısıyor sadece nerdeyse asgarı ucretın bıraz ustunu alıyor kadın ev hanımı cocukları oldu ama pek ala cok guzel gecınıyorlar ben sasıp kalıyorum o zaman ıste kuzum dedıgın gıbı hergun dısarda yemıyoruz gezme tozma o kadar cok yok ama genede para artmıyro artmıyor :44:
ay gel gidelim vallahi kuzum yaa bende anlamıyorum ne kadar kazanıyorsak o kadar gıdıyor dogru dıyorsun bızde kısıyoruz butceyı ama kıstıkca borc cıkıyor nedense bu ara
bencede bız calısmasak ne olurmus halımız merak edıyorum
bende hep aynısını diyorum kuzum bu ay kredi kartını az kullanalım diye emme olmuyor nedensesorma kuzum ya hep eşimle diyoruz ki bu ay kredi kartına fazla harcama yapmayalım diye ayyyyy ne oluyor dersin öle dediğimizde şom ağzımızı açıyoruz sanki yaaaaaborçlar hep üst üste biniyor yaaa elaleme bakıyoruz tek maaşla bizden iyiler ev bile almışlar ama biz halen oturduğumuz yerdeyiz yaaaaaaa nasıl oluyorda hep borç içindeyiz hiç lüksümüz yoktur eşimle özel günlerde birbirimize hediye alırız o kadar altımızda araba var ama hiçbiyere gitmeyiz doğru düzgün anlamadım gitti yaaa
ödeniyor zaten kuzum ama biri biterken diğeri devreye girince insan gerçekten sinir oluyor
benim öle bi derdim yok güzelim neyseki
bizde öle düşünüyoruz tek maaş olsak halimiz ne olurdu diye ama dediğin gibi aldığın kadar harcama yapıyorsun istemeden de olsa denge sağlanıyor yani neyse inşallah şu borçlardan kurtuluruz da Alalhımın izniyle bi ev alırız inşallahhh
günaydın güzeller, hayırlı cumalar
[
adacım günaydın cnm, ya sabah yine tartıldım 2,5 kilo almışım ilk günden beri, akşam bayağı tok tartılmışım sanırımyaa aslında ööle özellikle yediğim bişide yok kuzum bende anlamadım nasıl aldım ama rananın dediği gibi bu aralar hamurlara fena düştüm sanırım sizde yiyin
walla ayran içmeye çalışıorum, yoğurduda yemeye çalışıorum emme bazen atlayabiliyorum. demek sende çok sevmiosun aynıyız yaniipaşa rahat vermiyomu artık geceleri, dr una bi sor bakalım neden olur ourmuş canım? rüyan hayırlara çıksın hayatım, ayy bilmem ki insan huylanır mı emzirirken o para idre etme olayını bende becerebilmiş değilim, sürekli bi borç içindeyiz bizdeeee
nar,asya, melike sizler nasılsınız şekerler?
walla bu aralar yiyorum kuzumkötü olmuş ceza olarak ödücekseniz ya, işte böle her ay beklenmedik bişiler çıkıo düzen bozuluyo bizlerinde..walla bende şaşıyorum, ev hanımı olup gül gibi gçinip gidenlere.. bizler bi yerlerde hatamı yapıoruz acaba n gelirse o kadar gidio walla, bizde de ööle gezme tozma ööle çok yok ama hep bi borç var
amaninnn sen böyle 2,5 kilo aldım falan yazınca dedim ben besleyemiyormuyum paşamıdaha çok yemem lazım tazmanya canavarı gibi olmam lazım anlaşıldı Ayy hele yoğurtu tek hayatta yiyemiyorum öğürmek tutuyor anında ,bırakıyorum, peynir desen az yiyorum benim sütü çok içmem lazım o zaman ama nerdeeee inşallah hayır olsun güzelim de sende de yok o zaman huylanma, olsa bilirdin şimdiye kadar kolaylıkla göğüs ucuna dokunabiliyormusun ?
Ha birde göğüs ucun varmı senin oda çok önemliymiş emzirirken, ucu olmayanlarada hamişken dokunun elleyin ucu belli olsun diyorlar
günaydın güzeller, hayırlı cumalar
halevim günaydın, yorldum ama bayağı dinlendim dün şimdi çok iyiyim, sen nasılsın canım?
bende kilo aldığımı görünce çok üzüldüm, ağlıcaktım nerdeyse, eşim boşver ne güzel işte, ihtiyacı var bebğin felen dedide ööle düzeldim biraz. accık dikkat edeyim bende bari bundan sonra. bende yoğurdu tek yiyememdokunabiliorum ucuna ben kuşum, göğüs ucuda var bende...
hoşgeldin Yıldızcım dinlenmene sevindim canım, demek 2,5 kilo aldın hamilelik boyunca normal alınması gereken kiloyu aşmadığın sürece sorun olmaz tatlım senin bidemaşallah ki mide bulantın olmadığı için yiyebiliyorsun Ada ve Esinin ki hep bulantılarla geçtiği için onlara kilo yapmamış olabilir
herkes borçlardan muzdarip ama nedense avmler hiç boş değil anam bu borçlar bi bize mi batıyor yaaaa
yok kuşummm duymuyim bi daha öyledemekki senin bünyen böyle o yüzden mutlaka yemen gerekiyor ama ilk 3 ay bebek sende bulunan depondan aldığı için ilk 3 ay dikkat edin diyorlar, hamur işine falan dikkat edersin ama mutlaka yememezlik yapma , eşin haklı tabi, bak bende kilo almak istiyorum mesela kız aynıyız hakkaten süt yoğurt meselesinde. aman iyi o zaman göğüs ucu olmayınca zor oluyormuş çünkü bende de var emme ben dokunamıyorum bile
hoşgeldin Yıldızcım dinlenmene sevindim canım, demek 2,5 kilo aldın hamilelik boyunca normal alınması gereken kiloyu aşmadığın sürece sorun olmaz tatlım senin bidemaşallah ki mide bulantın olmadığı için yiyebiliyorsun Ada ve Esinin ki hep bulantılarla geçtiği için onlara kilo yapmamış olabilir
herkes borçlardan muzdarip ama nedense avmler hiç boş değil anam bu borçlar bi bize mi batıyor yaaaa
olabilir halevcim, ben sadece 1 kere istifra ettim Allaha şükür.. belki onlada etkisi vardır, adayla esinin dediğin gibi bulantılarla geçti. inş düzgün şekilde kilo alırım bundan sonra..
hakkaten herkes borçlu ama avm ler full dolu sürekli
ayy ilkten moralim çok bozuldu kuzum ama napiyim almışım. ilk 3 ay almayı çok istemiodum emme artık çok geçayy demek sen dokunamıosun ucuna, çok güldüm kuzum gerçekten alemsin...
kız gerçekten ben dokunamıyorum , zorluyorum kendimi, bikaç saniye o kadarhuylanıyorum yaa, paşamı nasıl emzireceğim ben Boşver güzelim istediğini ye, ama dikakt et tabi,4. aydan itibaren istemesende alıyorsun zaten. Şimdi kızlar ben kilo hesabını nasıl yapmam lazım akıl verin bana.
59 la hamiş kaldım 3 kilo verdim. Şimdi 61 kiloyumayy ilkokuldaki problem çözümü gibi oldu şimdi söyleyin bakalım ada kaç kilo aldı
evet yıldızcım bizde mide bulantısı olunca alamadık zayıfladık, ama ne güzel maşallah yemen daha iyi kuşum. Çalışıyorsun ya birde mide bulantısı yaşasan hiç rahat edemezdin.
kız gerçekten ben dokunamıyorum , zorluyorum kendimi, bikaç saniye o kadarhuylanıyorum yaa, paşamı nasıl emzireceğim ben Boşver güzelim istediğini ye, ama dikakt et tabi,4. aydan itibaren istemesende alıyorsun zaten. Şimdi kızlar ben kilo hesabını nasıl yapmam lazım akıl verin bana.
59 la hamiş kaldım 3 kilo verdim. Şimdi 61 kiloyumayy ilkokuldaki problem çözümü gibi oldu şimdi söyleyin bakalım ada kaç kilo aldı
hayırlısı olsun canım kısmet değilmiş inşl bidahaki denemene gelir miniğinmrb kızlar ben yine adet oldum bu ay tüp bebeğe yine geçiyorum inşallah bu sefer son olur
işlerini erteledin demek neyse iyi yaptın iki gün ayrı kalmak olmazdı yanigünaydın arkadaşlarım hayırlı cumalar olsun inşallah
bugün gitmedim hafta içi bir güne yapacağım işlerimi
yıldızcım cok yorulmussun ama uykunu almıssındır artıkdemı neyse bugun gelırsın
esincim sende hosgeldın aksam yazacaktım ınternet gıttı ısyerınde sonrada cıktım zaten oyle kaldı
bugün doktora gıdeceksın ınsallah guzel haberlerle gelırsın guzelım
asyacım neysekı gozunaydın polip yokmus allaha sukur rahım fılmı cektırecekmıssın obur ay hadı hayırlısı olsun guzelım
sağol hayatım inşlEsincim inşallah 3lü testin iyi geçer canım
Yıldızcım sende çok yorulmuşsun canım inşallah bugün dinlendirirler seni
Ranacım gitmemişsin hadi bakalım aciliyeti yoksa haftaya bigün halledersin artıkın
Adacım sen nasılsın bugün
amin canım allah ödeme kolaylığı versinbizimde arabanın muayenesi var canım araba benim üzerime ama eşim götürecek muayeneye kaç gündür arabayla uğraşıyor eşim bakalım öğleden sonra götürecek inşallah eksiğimiz yoktur bu ay bizde çok para harcadık arabaya Allah yardımcımız olsun canım
valla canım hiç bilmiyorum sen biraz araştır istersen bu durumu ama ben normalde ellerken huylanmıyorum bizzat denedim şuankızlar rüyamda bebek emziriyordum, kendi bebeğim değil de alıştırma olsun diye birisi veriyor kucağımabende diyorum ay nasıl emzireceğim ben :18: ben göğüs uçlarına dokunamam acayip huylanırım diyorum:18: veee emzirirkende hakkaten gıdıklanıyorumm hakkaten emzirirkende huylanır mıyım ki :26:
katıll hayatım katıl valla şart sanırım bu devirde bizde tek kişi çalışıyor belki geçim tarzımız aynıdır size bir maaş fazla girdiği halde ama ne kadar çok para geçerse elinize o kadar çok oluyor harcamanız giderinizayy ınsallah guzelım yaa bazen ımrenıyorum boyle ev hanımlarına falan yaa bız ıkı kızı calısıyoruz ama nedense hıc borcsuz gunumuz olmuyor anlamıyorum nasıl boyle becerebılıyoruz dıye hanı sorsan boyel luks de yasamıyoruz ama ne bıleyım yaa ev ekonomısıı semınerlerıne katılacagım artık yaa
evet bız bır yerde hata yapıyoruz sanırım yaaa valla bak esın ev hanımı bakalım ona soralım belkı bır kac ev ekonomısı tuyoları verır bıze
günaydın canlarım hayırlı cumalar
yıldızcım maşallahın var canım 2,5kilo almışsın amam sıkma canını alman normal ama almasaydında 3aya kadar normaldi sende kusma felan olmadığı için yediklerin direk yaradı sana bebiş iyi olsunda gerisi teferrüat
adacım öğleden sonra gidicem canım randevum 2de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?