Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ranacım gelince soralım esine hakkaten , onlarda durum nasılmış,oda biz gibiyse toplanıp seminerlere katılalım

ayyy hayatım benle birlikte eşimide o seminerlere katmak gerek tek benle olmaz orcumuz var harcımız var ama gerekli gereksiz hiç bişeyimizden eksik kalmayız
bak ne dicem şimdi evlenmeden önce biz ailede 6kişiyiz aylık giderimiz 7- 8 bilemedin 9milyarı bulurmuş şimdi ablam ve ben evliyiz ama babamların bütçesinde bir azalma yok yine aynı gidiyormuş 2kişi eksildiğiiz halde bütçede azalış yok ordan pay biçin belli bir yaşam stiline alışmışız aylık bütçemizi tek maaşsa ona göre çift maaşsa ona göre harcayıp arttıramıyoruz

ya benim göğüs ucum yok ada ben napacam bazılarınınki böyle düğme gibi felan oluyor bende hiç bişe yok

dur kız iyice kafam karıştı ben 4 kilo mu aldım 1 kilo mu aldımmm sıfır verdim halevcim otur

canım olan bi problem olunca ben sadece dillendiriyorum o sorunu koçişi de uyarıyorum ama sakın bak uzak dur diyee:78::78:

inşallah emzirirken geçer canım yaa yoksa her emzirmemde şekilden şekle girerim kızz

Otur sanada sıfır verdimmm kız bu kadar zormu benim kilo artışımı bulmakk
ranaaa, esinn birde siz deneyin bu problemi çözmeye

kız 3 kilo verince ben seni 56 kilodan başlattım hamileliğe daha ne yapayım sen hesapla bakam ne bulcan

ayy halev bei çok güldürdün kocalarımızda çocuklarımız sayılır onda bir dene isterseni diyor ya
hakkaten alış veriş merkezeri full dolu millet akın akın alışverişini yapıyor eee borçlular işte bu topikte diyim bari valla napalım elimizden geldiğince hem borçlarımızı ödemeye hemde hayatın tadını çıkarmaya çalışalım ama bende çalışmayı isterdim kızlar
buarada ben süt içmeyi severdim ama ş,mdi mecburi hergün içmek zorundayım diye zorlanıyorum ama hep içiyorumda doğumdan sonrada süt yumurta çizi kraker görmek istemiyorum diyorum eşime
ada ve yıldız sütü içine biraz bal yada şeker katıp 1tanede muz doprayıp blendardan geçirip için öyle daha kolay tüketebilirsiniz

aynen dediğim gibi sanırım dimi ne kadar geliyorsa o kadar gidiyor.
Göğüs ucu sorun oluyor canım, kuzenimin eşinin hiç yoktu minnacık bişey bebek ağzına alamıyordu, göğüs ucu çıksın diye bi tompa verdiler hastaneden onunla çıkartıyorlardı, çok zorlandı . Ayni sekilde eşimin teyzesinin gelini yaptı ya 15 günü geçti onlara gittik o söyledi bana aman dikkat et göğüs ucun yoksa kendin elle mıncıklaki belli olsun ,ben yapmadım şimdi çok çekiyorum dedi, o alette yara yapmış ucunu falan yoksa yara falan olmayacaktı kına baya işe yaradı dedi.

Sende uçunu elle mıncıkla falan, ayy yazarken bi tuhaf oldumm

canım bencede verdiğin kilodan başlayacaksın hesaplama yapmaya tmm kilo verdin ama sonrada onun üzerine aldın diye düşünüyorum yani ilk kilon 56ymış gibi düşünmen gerek diye fikrimiz attım ortaya
bende 56yla hamile kaldım bakalım bu ay ben kaç kilo almışım meraklandım şimdi

kız 3 kilo verince ben seni 56 kilodan başlattım hamileliğe daha ne yapayım sen hesapla bakam ne bulcan
kız ben bilsem size problemi çözün dermiyim verdiğim kilo üzerinden hesaplıyorsun sen, doğrusu ne acaba, benim drumda ilk hamiş kaldığım kiloyu sordu çok az dedi. Kafam karıştı inanki bilen birine daha sorayım barii

hepimiz borçlu çıktıkk amaninnnn ben yine kısalım falan derim de eşim hiçç oralı olmaz arkadaş çalışıyorum yerimde parayı der, ot gibi mi yaşayalım hiç harcamadan der Esincim başta aışayım diye bal koyuyordum ama sütü tek içmek lazımmış cnaım yoksa hiç bi değeri kalmıyormuş, tv de öyle dinlemiştim ben, bitki çayları da öyleymiş şeker katınca hiç bi değeri kalmıyormuş , ne kadan doğru bilmiyrm ama böyle duymuştum bi uzmandan :26:

ay esincim demek sizde aynısınız kuzum yaa bizim hepberaber seminere gitmemiz şart oldu desene ay benimkininde pek ucu yoktur esin sen tecrubelı olup bana akıl verırsın artık elle bol bol cıksın ıyıce

adacım sen 2 kılo almıssın kuzum verılenlerı sayma 59-61 yanı sonuc ortada
bendede o huy yok guzelım dokunabılıyorum

ay halevcım guldurdun benı yaa kocısınde denesın demı ama denettırmıyormus baksana adamıda mahrum bırakıyor
çocuğunu mahrum bırakmasa bari

yıldızcım sen yemene bak bosver kuzum gerısını emı ye gıtsın yaa bebısın gelınce emzırdıkce kılo verırsın

Yaa kuzum ben normal süt içemediğimden hep muzlu yada çilekli içtim, şimdi muzdanda nefret ediyorum dediğini kısa vadede yapamam heralde die düşünüyorum. muza karşı tiksinliğim geçerse yaparım

artizzzzzzzz 59 kilo ile hamiş kaldın bunun 3 kilosunu verdin kaldımı sana 56 kilo ve şuan 61 kiloymuşsun bana göre topu topu 2 kilo almışsın; çünkü 59 ile hamile kaldın 3 kilosunu verdiğin gibi geri aldın anladın mı artizimmmmmmmmm

ay napim kuzucum baksana Adacımız elleyemiyormuş madem sıkıntı yapıyor eşinde denesin görsün yoksam paşayıda aç bırakır bu kızzzzzzz

seninde göğüs ucun yokmuş ay bende de yoktur üşüyünce çıkar sadece kendi kendine ellemek de ne bilim ayyyyyy kendi kendimizin sapığımı olucezzzzz kocalar bizi öle görse ne der kadın napıyon sen ne diye kendini yoruyon bırak sen ben yaparım der

kuzu 9 mılyar aylık gıderınız mı oluyormus sızın nasıl oluyor
yanı bana mı cok geldı rakam fazla olunca

sende elle şimdiden çıksın hmm sende 2 kilo didin , halevle sen 2 dedin, esinle yıldızda 5 kilo dedi, şimdi skor eşitlendi narrrr kuşum sende gel senin söylediğin değiştirecek sonuçlarııı hassas noktam ya gerçekten koçiştende uzak tutuyorum:78: bebeğimi mahrum etmem kuzum zor olsa da emziririm , zaten koçişe diyorum onlar paşamın diyee hey Allahım yaa utandım şimdide:78:

tamam halevimmm :26: anladım söz dinlerim benn bitanemm:26: sen söle bakım senin ucu varmı,herkescikler yazdı senden tık yok

ayyy kız karnıma ağrı girdi gülmekten Allah seni güldürsün inş...
kesin sen yorma kendini karıcım bırak ben yapiyim derler

evet canım dediğin gibi
ayy az denedide söylediğini biraz çıkıyor öyle yapınca ama acıdı nasıl yapacam ben onu
eşler öyle canım bizler biraz kısalım arttıralım dedikçe onlar hiç oralı olmuyor malesef ben onuda bildiğimden eşimeden maaşı alır almaz bebek için kenara koymaya başladım
canım ben onu bilmiyordum ben sütü içerken içine az bişe şeker koyuyorum işe yaramıyomu şimdi
evet canım hep beraber bu seminerlere katılalım bide benim eşimin ilaçlar bir dünya tutuyordu neyse bebek için olan ilaçlar kullanmamız gerekimiyor artık ama evdede stok yapmıştık zor bulunuyor diye:44:
tmm canım ben deneyimleneyim ondan sonra sana anlatırım ama elleyincede ağrıyorya tüh
Yaa kuzum ben normal süt içemediğimden hep muzlu yada çilekli içtim, şimdi muzdanda nefret ediyorum dediğini kısa vadede yapamam heralde die düşünüyorum. muza karşı tiksinliğim geçerse yaparım

anladım hayatım o zaman bu işte yattı canım madem öyle ayran seviyosan öğlen akşa ayran iç aynı kapıya çıkar yada cacık yap ye tek yoğurduda tüketemiyosanız ben özellikle ayran ve cacığa taktım buara hele birde havalar ısınsın bayla bayıla yer içerim bu ikisini

ayyy halevvvv çok güldüm vallahii Allah da seni güldürsün emiii üşüyünce çok mu çıkıyor az mı , normalde kimsenin düğme gibi olmaz zaten, elleyince yada üşüyünce tam çıkıyorsa sende sorun yok o zaman o arkadaş da öle dediydi ayy sapıkmışım gibi yapmadım ne bilim böle olacagını demişti bende tabi sizle konuştuğum gibi kocan yapsın diyemedim:26: koçişin görse hakkaten manzarayı düşünemiyorumm ayy çok güldüm, koçişin yapacaksa sorun yok hayatımm

sağolun kızlar şükür polip çıkmadı.bu ay kendimiz çalışcaz ama nasıl olacak bilmiyorum.eşimle aramız limoniydi zaten.bide tutturdu köye gidelim diye. birazdan yine köye gidecez.bıktım artık
oraya gitmekten.tam da yumurtlama günlerimdeyim.başkasının evinde hiç sevmiyorum.haftaya ben memleketime gidecem o zaman git ne işin varsa yap köyde dedim ama sözümü bir türlü geçiremiyorum.ana babasının işlerini düşünmekten bizi düşüünmüyor hiç.çok bunaldım ve mutsuzum.ne yapacağımı bilmiyorum.

anaa acımıdı canım seninkiler elleyince:26: işte emzirirkende yara oluyormuşş, bak sende 1 kaşık kına 1 kaşık tuzu karıştır ucuna sür biraz dursun çıkar bunu tavsiye etmişti bana gerçekten işe yaramış, emzirmekten dolayı değilde o pompa biraz yara etti dedi bana:26: sende şimdiden mıncıkla alışsın cnaım. canım iyi olmuş bebiş için bi kenara koyman, bende bu aydan itibaren başlayacağım bebiş için para biriktirmeye.Ayy canım öyle duydum tvde ben, bitki çayları da öyle falan diye ama ne kadar doğru bilemedim şimdi:26: bunu iyi bir araştıralım kuzum, herkes farklı şey söylüyor ya bikaç kaynaktan bulmak işimize yarar süt konusunda, cacığı bende severim canım akşam olsada yapsammm

hakevvvvv sendede laf var bacım öldüm gülekten ama bencede kendi kendine ellemek zor olurhemde acıyor denedim bizzat bizde ocuğu soğuğa çıkar az üşür öyle geçip emziririz soğukta çıkarızız ucunu napalım
kuzu 9 mılyar aylık gıderınız mı oluyormus sızın nasıl oluyor
yanı bana mı cok geldı rakam fazla olunca

canım dedim ya 7-8 bazen 9da buluyomuş eski parayla yazmışım hayatım allah babacıma güç kuvvet versin valla evlenmeden önce hesapsız kitapsız harcıyomuşuz evlenince herşeyin sorumluluğu sana düştüğü için yeri geliyor 3düşünüp 1harcıyosun
canım bid bizim iki ev var annemle babam ayrı değil ama işi köyde kayınvaldemlerin olduğu köyde haftadada adanaya gelir iki ev olunca masraflarda fazla oluyor araba masrafı şu bu derken gidiyor işte paranın değeri yok

canım eşin uzun süre mi kalalım diyor, sadece haftasonumu:26: köyde yardımcımı oluyor annesigile:26: ay bilemedim bende şimdi iki arada bi derede kalmışsın kuzum yaa. Yumurtlama günün bitince gitseniz köye eşine böyle desen de mi kabul etmedi:26: inşallah bi yol bulursunuz cnaım yaa, sende memleketine git madem azcık kafan dağılsın, bebek fikrinden azda olsa uzaklaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…