Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım en baştan eşin fena alımış sürekli köye gitmenize hiç bu konuda senin fikrini önemsemiyor ama yapacak bişe yok sıkma hayatım sen canını sık sişini herşey istediğin gibi olur inşl

canım kına toz şeklinde olacak demi sulandırıp tuzla karıştırmayacağım rengi çıkmasıda göğsüme
evet canım kesinlikle bir kenara atmaya başlayın ne olacağı belli olmaz birden acil ihtiyacları çıkar kaldıki hiçbirşeyleri yokki sil baştan bütün aksikleri alınacak ben bir liste yaptım aklıma geldikçede yazıyorum gözümün önünde olsunda unuttuğum bişe olması diye
ayy ben iki akşamdır yiyorum cacığı süper oluyor süper

walla bende ayranı çok seviyorum cnm eğer aynı şeyse devam ederim emme süt de içmeliyim biliorum :26:

ahh cnm benm, erkekler bazı konularda çok anlayışsızdırlar bilirim. başkasının evinde gerçekten çok zor oluyor. eşine dedinmi yum günlerimdeyim diye... madem haftaya sen annenlere gidicen o zamn kendi gitsin yanii, ama olur mu illa bizide sürüklerler

Bizler bu yıl pek kolay görülmeyen tarihler yaşayacağız,
1/1/11, 1/11/11, 11/1/11,11/11/11 olarak. hepsi bu kadar değil tabii ki,
Doğum tarihinizin son iki rakamını alın, buna bu yıl olacağınız yaşınızı ekleyin , herkes için sonuç 111 olacaktır !!!. bu yıl para yılıdır !!!
Bu yıl Ekim ayı içerisinde 5 cumartesi 5 pazar ve 5 pazartesi yaşayacağız.
Bu 823 yılda bir olan bir durumdur. bu özel yıllar "para torbası" yılı olarak değerlendirilmiş ve adlandırılmıştır.

Bu mesajı sevdiğiniz ve parasının olmasını istediğiniz arkadaşlarınızla paylaşın. Önünüzdeki 4 gün içerisinde paranın ucu görünmeye başlayacaktır.
Brezilyalı filozoflar tarafından tercüme edilen bu olay çinli filozoflarca tanımlanan feng-shui de izah edilmektedir.
Denemeye değer!!!

> Umarım hepimiz bu rüzgardan faydalanırız.

> Asırlardır gelişen bu durumu denemeye değer....

BAKALIM ÇIKACAKMI KIZLAR, MAİL OLARAK GELDİ BANA

site açılmadı bi türlü cevap yazamadım kızlar.kocam biliyor yumurtlama günümde olduğunu o kadar söyledim ama sabah giderken geç kalma fazla dedi gitti.sinirlerim bozuldu.hafta sonu için gidecez ama daha pazartesi geldim zaten.köyde annesigile yardım etmiyor köydeki bütün işleri o ve ben yapıyoruz resmen .yaşlılar yardım etmem lazım diyor.tamam baştan kendim isteyerek yaptım Allah rızası için sevap dedim ama artık kabak tadı verdi.benim evimde kendi işlerim duruyor ha bire köye gidiliyor.ne yapacam bilmiyorum.ama hiç içimden gelmiyor.

canım nette felanda öyle yazıyorya süt içemeyenler süt ürünlerini tüketmeye çalışsın diye peynir ayran yoğurt gibi aynı kapıya çıkıyor biraz ara ver istersen süt bunlara devam et sonra ara ara tekrardan başla tiksinmeyerek atlatmaya çalış böylelikle

ayyy bu neymiş böyle hadi bakalım inşl çıkar bu yıl para yılı olsunda boçlarımızdan kurtulalım hepimiz

ee tabi sürekli sürekli sıkar insanı yani, haa güler yüz görsen başınla birlikte belki ama çeneside durmuyoki senin kaynananın o yüzden gitmek de istemiyosun. yoksa insan iyi olsa neden istemesin gitmek

ayy tam konuşmamızın üstüne cuk oturdu bu mail ondan hemen sizle paylaştım cnm

neyse ben yavaş yavaş çıkıyorum.hazırlanayımpazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın bide bıdığı olanlar bıdığına iyi baksın:)

neyse ben yavaş yavaş çıkıyorum.hazırlanayımpazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın bide bıdığı olanlar bıdığına iyi baksın:)

tamam cnm, güle güle sana :80:... canını sıkmamaya çalış olur mu, kaynananın canını sıkmasına izin verme sakın

tmm haatım güle güle
dışadan gelen yksek sesleri duymamaya çalış sen keyfini kaçırmalarına izin verme pazartesi görüşürz

ayy asyacım gıtmıs gene koye :26: tuh neyse esıde dınlemıyormus yapacak bırseyyok tabı bızım elımızden bırsey gelmıyor ama sen sıkma canını kayınvalıdenın soyledıklerınede takılmamaya calıs guzelım pazartesı gorusmek uzere :80:

ayy yıldızım ınsallah para yılı olur esının de dedıgı gıbı kurtulalım su borclarımızdan hayırlısı ıle

esın acıyor demı elleyınce eee nasıl cıkartcaz bız bunları :44:

ayyyy yavlularım yemeğe gittim geldim acele çıktığım için bişide yazamadımneyseki fazla ilerlememiş sayfalar

amin canım güzel Allahım hepimizi güldürsün inşallah, ay ben kocişe yaptırırım kendim yaparsam olmassssss asla kendime sapıklık yapamam

canım benim demek yine köy yolu göründü sana ve kocişinde laftan anlamıyormuş biraz o da haklı çünkü yaşlı bi anne babaya sahip canım senin içinde sıkıntı biliyoruz ama eşinle aran açılacağına boynunu bükerek gitmek daha iyi olacak canım benim üzme kendini inşallah Rabbim meleğini verdiği zaman yerinden kıpırdayamayacaksın

Esincim aslında böle laflar etmek bana göre değil ama çıkıverdi aklımdan ve ellerimin ucundan olmazsa öle yaparız kuzum kendimizi üşütürüz ucu çıkıncada veririz bebeğimizin ağzına

yok canım rengi çıkmıyormuş koyu kısmına yapacağın için rengi çıkmıyormuş
ayy inşallh hadi bakalım o kadar konuştuk borçtan :26:

güle güle canıım.Üzmemeye çalış kendini zor ama:26: onun dediklerine de kulaklarını kapat.

Narr nerdesin tatlım gelmedin

esincim hayırlı haberlerle dön, bu arada bende merak ettim yaa, 9 bin tl gideri varsa babanın bu nasıl oluyor ya ablanda evli sende evlisin üstelik bu kadar gideri varsa ne kadar geliri var

Yıldızcım sende elle o zaman alışsın yada koçişe ver o görevi halev kendi yapamıyormuş baksana onunda koçişi yardım edecek halevv esinn siz üşüsünde bebeğime vereyim diyemi bekleyeceksiniz kızzz Allah iyiliğinizi versin bebek bekler tabi sizin göğüs ucunuzun üşümesini

bacım tasın içine soğuk suyu koyarız göğsümüzüde içine salarız hemmencecik üşür ve ucu çıkar nasıl fikir ama böleleikle meleklerimizi doyurmuş oluruk

kocişe görev vermek şuan hiç ilgimi çekmedi

bacım tasın içine soğuk suyu koyarız göğsümüzüde içine salarız hemmencecik üşür ve ucu çıkar nasıl fikir ama böleleikle meleklerimizi doyurmuş oluruk

süper fikir halevcim kız senden korkulur baksana sende çareler tükenmiyor maşallah diyimde kuzuma. valla bazı bebekler pek sabırsız oluyor , benim yeğenim mesela öyleydi 10 sn geç aldığın anda birde inat edip emmiyordu, annesi göğsünü açana kadar annemde kucağına alıp vermek için hazırlık yapıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…