canım en baştan eşin fena alımış sürekli köye gitmenize hiç bu konuda senin fikrini önemsemiyor ama yapacak bişe yok sıkma hayatım sen canını sık sişini herşey istediğin gibi olur inşlsağolun kızlar şükür polip çıkmadı.bu ay kendimiz çalışcaz ama nasıl olacak bilmiyorum.eşimle aramız limoniydi zaten.bide tutturdu köye gidelim diye. birazdan yine köye gidecez.bıktım artık
oraya gitmekten.tam da yumurtlama günlerimdeyim.başkasının evinde hiç sevmiyorum.haftaya ben memleketime gidecem o zaman git ne işin varsa yap köyde dedim ama sözümü bir türlü geçiremiyorum.ana babasının işlerini düşünmekten bizi düşüünmüyor hiç.çok bunaldım ve mutsuzum.ne yapacağımı bilmiyorum.
anaa acımıdı canım seninkiler elleyince:26: işte emzirirkende yara oluyormuşş, bak sende 1 kaşık kına 1 kaşık tuzu karıştır ucuna sür biraz dursun çıkar bunu tavsiye etmişti bana gerçekten işe yaramış, emzirmekten dolayı değilde o pompa biraz yara etti dedi bana:26: sende şimdiden mıncıkla alışsın cnaım. canım iyi olmuş bebiş için bi kenara koyman, bende bu aydan itibaren başlayacağım bebiş için para biriktirmeye.Ayy canım öyle duydum tvde ben, bitki çayları da öyle falan diye ama ne kadar doğru bilemedim şimdi:26: bunu iyi bir araştıralım kuzum, herkes farklı şey söylüyor ya bikaç kaynaktan bulmak işimize yarar süt konusunda, cacığı bende severim canım akşam olsada yapsammm
anladım hayatım o zaman bu işte yattı canım madem öyle ayran seviyosan öğlen akşa ayran iç aynı kapıya çıkar yada cacık yap ye tek yoğurduda tüketemiyosanız ben özellikle ayran ve cacığa taktım buara hele birde havalar ısınsın bayla bayıla yer içerim bu ikisini
sağolun kızlar şükür polip çıkmadı.bu ay kendimiz çalışcaz ama nasıl olacak bilmiyorum.eşimle aramız limoniydi zaten.bide tutturdu köye gidelim diye. birazdan yine köye gidecez.bıktım artık
oraya gitmekten.tam da yumurtlama günlerimdeyim.başkasının evinde hiç sevmiyorum.haftaya ben memleketime gidecem o zaman git ne işin varsa yap köyde dedim ama sözümü bir türlü geçiremiyorum.ana babasının işlerini düşünmekten bizi düşüünmüyor hiç.çok bunaldım ve mutsuzum.ne yapacağımı bilmiyorum.
canım nette felanda öyle yazıyorya süt içemeyenler süt ürünlerini tüketmeye çalışsın diye peynir ayran yoğurt gibi aynı kapıya çıkıyor biraz ara ver istersen süt bunlara devam et sonra ara ara tekrardan başla tiksinmeyerek atlatmaya çalış böyleliklewalla bende ayranı çok seviyorum cnm eğer aynı şeyse devam ederim emme süt de içmeliyim biliorum :26:
ahh cnm benm, erkekler bazı konularda çok anlayışsızdırlar bilirim. başkasının evinde gerçekten çok zor oluyor. eşine dedinmi yum günlerimdeyim diye... madem haftaya sen annenlere gidicen o zamn kendi gitsin yanii, ama olur mu illa bizide sürüklerler
Bizler bu yıl pek kolay görülmeyen tarihler yaşayacağız,
1/1/11, 1/11/11, 11/1/11,11/11/11 olarak. hepsi bu kadar değil tabii ki,
Doğum tarihinizin son iki rakamını alın, buna bu yıl olacağınız yaşınızı ekleyin , herkes için sonuç 111 olacaktır !!!. bu yıl para yılıdır !!!
Bu yıl Ekim ayı içerisinde 5 cumartesi 5 pazar ve 5 pazartesi yaşayacağız.
Bu 823 yılda bir olan bir durumdur. bu özel yıllar "para torbası" yılı olarak değerlendirilmiş ve adlandırılmıştır.
Bu mesajı sevdiğiniz ve parasının olmasını istediğiniz arkadaşlarınızla paylaşın. Önünüzdeki 4 gün içerisinde paranın ucu görünmeye başlayacaktır.
Brezilyalı filozoflar tarafından tercüme edilen bu olay çinli filozoflarca tanımlanan feng-shui de izah edilmektedir.
Denemeye değer!!!
> Umarım hepimiz bu rüzgardan faydalanırız.
> Asırlardır gelişen bu durumu denemeye değer....
BAKALIM ÇIKACAKMI KIZLAR, MAİL OLARAK GELDİ BANA
site açılmadı bi türlü cevap yazamadım kızlar.kocam biliyor yumurtlama günümde olduğunu o kadar söyledim ama sabah giderken geç kalma fazla dedi gitti.sinirlerim bozuldu.hafta sonu için gidecez ama daha pazartesi geldim zaten.köyde annesigile yardım etmiyor köydeki bütün işleri o ve ben yapıyoruz resmen .yaşlılar yardım etmem lazım diyor.tamam baştan kendim isteyerek yaptım Allah rızası için sevap dedim ama artık kabak tadı verdi.benim evimde kendi işlerim duruyor ha bire köye gidiliyor.ne yapacam bilmiyorum.ama hiç içimden gelmiyor.
canım nette felanda öyle yazıyorya süt içemeyenler süt ürünlerini tüketmeye çalışsın diye peynir ayran yoğurt gibi aynı kapıya çıkıyor biraz ara ver istersen süt bunlara devam et sonra ara ara tekrardan başla tiksinmeyerek atlatmaya çalış böylelikle
ayyy bu neymiş böyle hadi bakalım inşl çıkar bu yıl para yılı olsunda boçlarımızdan kurtulalım hepimiz
neyse ben yavaş yavaş çıkıyorum.hazırlanayımpazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın bide bıdığı olanlar bıdığına iyi baksın:)
neyse ben yavaş yavaş çıkıyorum.hazırlanayımpazartesi görüşürüz kendinize iyi bakın bide bıdığı olanlar bıdığına iyi baksın:)
ayyy halevvvv çok güldüm vallahiiAllah da seni güldürsün emiii üşüyünce çok mu çıkıyor az mı , normalde kimsenin düğme gibi olmaz zaten, elleyince yada üşüyünce tam çıkıyorsa sende sorun yok o zaman o arkadaş da öle dediydi ayy sapıkmışım gibi yapmadım ne bilim böle olacagını demişti bende tabi sizle konuştuğum gibi kocan yapsın diyemedim:26: koçişin görse hakkaten manzarayı düşünemiyorumm ayy çok güldüm, koçişin yapacaksa sorun yok hayatımm
sağolun kızlar şükür polip çıkmadı.bu ay kendimiz çalışcaz ama nasıl olacak bilmiyorum.eşimle aramız limoniydi zaten.bide tutturdu köye gidelim diye. birazdan yine köye gidecez.bıktım artık
hakevvvvv sendede laf var bacım öldüm gülekten ama bencede kendi kendine ellemek zor olurhemde acıyor denedim bizzat bizde ocuğu soğuğa çıkar az üşür öyle geçip emziririz soğukta çıkarızız ucunu napalım
canlarım ben çıkıyorum gelince görüşürz öpüyoruz hepinizi
yok canım rengi çıkmıyormuş koyu kısmına yapacağın için rengi çıkmıyormuşcanım en baştan eşin fena alımış sürekli köye gitmenize hiç bu konuda senin fikrini önemsemiyor ama yapacak bişe yok sıkma hayatım sen canını sık sişini herşey istediğin gibi olur inşl
canım kına toz şeklinde olacak demi sulandırıp tuzla karıştırmayacağım rengi çıkmasıda göğsüme
evet canım kesinlikle bir kenara atmaya başlayın ne olacağı belli olmaz birden acil ihtiyacları çıkar kaldıki hiçbirşeyleri yokki sil baştan bütün aksikleri alınacak ben bir liste yaptım aklıma geldikçede yazıyorum gözümün önünde olsunda unuttuğum bişe olması diye
ayy ben iki akşamdır yiyorum cacığı süper oluyor süper
ayy inşallh hadi bakalım o kadar konuştuk borçtan :26:Bizler bu yıl pek kolay görülmeyen tarihler yaşayacağız,
1/1/11, 1/11/11, 11/1/11,11/11/11 olarak. hepsi bu kadar değil tabii ki,
Doğum tarihinizin son iki rakamını alın, buna bu yıl olacağınız yaşınızı ekleyin , herkes için sonuç 111 olacaktır !!!. bu yıl para yılıdır !!!
Bu yıl Ekim ayı içerisinde 5 cumartesi 5 pazar ve 5 pazartesi yaşayacağız.
Bu 823 yılda bir olan bir durumdur. bu özel yıllar "para torbası" yılı olarak değerlendirilmiş ve adlandırılmıştır.
Bu mesajı sevdiğiniz ve parasının olmasını istediğiniz arkadaşlarınızla paylaşın. Önünüzdeki 4 gün içerisinde paranın ucu görünmeye başlayacaktır.
Brezilyalı filozoflar tarafından tercüme edilen bu olay çinli filozoflarca tanımlanan feng-shui de izah edilmektedir.
Denemeye değer!!!
> Umarım hepimiz bu rüzgardan faydalanırız.
> Asırlardır gelişen bu durumu denemeye değer....
BAKALIM ÇIKACAKMI KIZLAR, MAİL OLARAK GELDİ BANA
site açılmadı bi türlü cevap yazamadım kızlar.kocam biliyor yumurtlama günümde olduğunu o kadar söyledim ama sabah giderken geç kalma fazla dedi gitti.sinirlerim bozuldu.hafta sonu için gidecez ama daha pazartesi geldim zaten.köyde annesigile yardım etmiyor köydeki bütün işleri o ve ben yapıyoruz resmen .yaşlılar yardım etmem lazım diyor.tamam baştan kendim isteyerek yaptım Allah rızası için sevap dedim ama artık kabak tadı verdi.benim evimde kendi işlerim duruyor ha bire köye gidiliyor.ne yapacam bilmiyorum.ama hiç içimden gelmiyor.
Yıldızcım sende elle o zaman alışsın yada koçişe ver o görevihalev kendi yapamıyormuş baksana onunda koçişi yardım edecek halevv esinn siz üşüsünde bebeğime vereyim diyemi bekleyeceksiniz kızzz Allah iyiliğinizi versin bebek bekler tabi sizin göğüs ucunuzun üşümesini
Yıldızcım sende elle o zaman alışsın yada koçişe ver o görevihalev kendi yapamıyormuş baksana onunda koçişi yardım edecek halevv esinn siz üşüsünde bebeğime vereyim diyemi bekleyeceksiniz kızzz Allah iyiliğinizi versin bebek bekler tabi sizin göğüs ucunuzun üşümesini
bacım tasın içine soğuk suyu koyarız göğsümüzüde içine salarız hemmencecik üşür ve ucu çıkar nasıl fikir ama böleleikle meleklerimizi doyurmuş oluruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?