kocişe görev vermek şuan hiç ilgimi çekmedi
ada beni yazacağına seni yazmıs yanlıslıkla sanırım yıldızcım
cunku benımkının ucları yok
benim ihtiyacım var kocişe o da dünden razı zaten
yaaa sımdı aklıma bırsey geldı ama burda soyleyemeyecegım ben bısey yapmıstım cunku bununla ılgılı o yuzden neyse sustum :78:
yaaa sımdı aklıma bırsey geldı ama burda soyleyemeyecegım ben bısey yapmıstım cunku bununla ılgılı o yuzden neyse sustum :78:
ay canım ben ranaya yazacaktım sana mı yazmışımrana benimde belli olmuyor demişti yaa ondan didim :26:
süper fikir halevcim kız senden korkulur baksana sende çareler tükenmiyor maşallah diyimde kuzuma. valla bazı bebekler pek sabırsız oluyor , benim yeğenim mesela öyleydi 10 sn geç aldığın anda birde inat edip emmiyordu, annesi göğsünü açana kadar annemde kucağına alıp vermek için hazırlık yapıyordu
sanırım kuzum aklımda rana vardı ama yazarken yıldz demişimhee ben ne bilem kuzum yıldız deyince, hiç de ilgimi çekmedibu aralar bööle walla...
lafa başladın emme bitirememişsin kuzumilla merak ettircen heee
içinden ben geçtim herhal o anda kuzumzaten benmde ilgimi hiçç çekmemişti . kız akşam naptın kaçabildin mi
inşallah bizim miniklerde anneleri kadan çatlak olmazlarda azıcık sabırlı olurlar
sende söle bakem kocişinle naptın dün akşam kaçtınmı pesmi ettin
söle kız çatlarız konuyu açtınmı bitirmesinide bilmelisin bilmiyonmu biz meraklı melahatlarızzzzzz
sanırım kuzum aklımda rana vardı ama yazarken yıldz demişimhalevde sormuş meraklılar sizi yok kız kaçamadım bu sefer yemekten önce saldırdı eşimm :78::78:
ayy inşallah halevim paşam bana çektiyse pek sabırsız olur,eşim bana hep san kaç aylıksın ada bi sabret der yok halevim nerdeee kaçamadım:78: kaçmaya fırsat bile vermedikii:78: yemekten önce saldırdı ayy evet yaa rana sonunuda getirrr hadiii
sanırım kuzum aklımda rana vardı ama yazarken yıldz demişimhalevde sormuş meraklılar sizi yok kız kaçamadım bu sefer yemekten önce saldırdı eşimm :78::78:
ayy inşallah halevim paşam bana çektiyse pek sabırsız olur,eşim bana hep san kaç aylıksın ada bi sabret der yok halevim nerdeee kaçamadım:78: kaçmaya fırsat bile vermedikii:78: yemekten önce saldırdı ayy evet yaa rana sonunuda getirrr hadiii
he he zor kaçan tabisi adamı o kadan reddetmişsin bende o kadan hayır diyom diyom ama kimeeeeeeeeee yine kazanan kocişim oluyooooo
demek kaçamadın yawrum, yemek öncesi aperatif oldun
ayy benimkine yazık, hep bi bahanem var
hakkaten öyle oldu halevcim , kaç gündür olmayınca dünde kaçamadımhe he zor kaçan tabisi adamı o kadan reddetmişsin bende o kadan hayır diyom diyom ama kimeeeeeeeeee yine kazanan kocişim oluyooooo
aynen kuzum yemek öncesi aperatif niyetinedemek kaçamadın yawrum, yemek öncesi aperatif oldun
ayy benimkine yazık, hep bi bahanem var
senin kociş saf o zaman kuzum yaaaaaa bizimkiler bahanelere kanmıyorlar kiii amma velakin fazla oyalayınca sonu iyi olmuyor o yüzden isteyince he dicen ki diğerine mazeret için yer açabilesin
hakkaten öyle oldu halevcim , kaç gündür olmayınca dünde kaçamadımsenin koçişin de mazeret kabul etmiyor anlaşılan
bak bakk neler öğreniyoruzfazla oyalayınca sonu nasıl iyi olmuyor kız anlamadım ben:26: oyalayınca olmuyordur ertesi günü yine peşine düşüyordur
ayy kızlarr birbirimizle iyi sohbet ediyoruz valla , başkalarıyla hayatta konuşamam böylee:78:
senin kociş saf o zaman kuzum yaaaaaa bizimkiler bahanelere kanmıyorlar kiii amma velakin fazla oyalayınca sonu iyi olmuyor o yüzden isteyince he dicen ki diğerine mazeret için yer açabilesin
hakkaten öyle oldu halevcim , kaç gündür olmayınca dünde kaçamadımsenin koçişin de mazeret kabul etmiyor anlaşılan
aynen kuzum yemek öncesi aperatif niyetineama senin kanaman falan oldu dr yasaklamıştı ya o yüzden mi acaba:26: normalde de hep bahane bulunca tamam peki karıcım mı derdi:26:
bak bakk neler öğreniyoruzfazla oyalayınca sonu nasıl iyi olmuyor kız anlamadım ben:26: oyalayınca olmuyordur ertesi günü yine peşine düşüyordur
ayy kızlarr birbirimizle iyi sohbet ediyoruz valla , başkalarıyla hayatta konuşamam böylee:78:
heee anladım kuzum, hakket o zamanda olan sana oluyorevet çok nadir mazeret kabul eder benim kociş, yani kuzum ya günde 1 kere yetmiyor yada ertesi güne bi daha diyor daha ne olsunnnnnnn bide ara verince benimki acıyor yanıyor o yüzden çok nadir geri çevirebiliyorum kocişimi
hamilelikten sonra bahanelerimi mecbur kabul ediyooyalan mı sölüyom bilemioki zavallım
yok kuşum hamilelik kanama derken, canım istemiosa o tarafa çeviriyom lafıhamilelikten sonra bahanelerime tamam demeye başladı.. emme son dr dan sonra ne olur bilemem
ranaaaaa bi kere başladın sonunuda bekliyoruzzz, ne kadar meraklı olduğumuzu bilmiyormusun
seni seniii bebişin arkasına saklanıyorsun canın istemediğindesen hele bi dra git o zaman görelim birde
hamilelikten sonra bahanelerimi mecbur kabul ediyooyalan mı sölüyom bilemioki zavallım
yok kuşum hamilelik kanama derken, canım istemiosa o tarafa çeviriyom lafıhamilelikten sonra bahanelerime tamam demeye başladı.. emme son dr dan sonra ne olur bilemem
evet doktora gidince nolcak bende çok merak ediyorum,
yalançıııııııı seni ama son drdan sonra hiçde iyi olacak gibim durmuyor bacım dikkat et kendine dr ilişki konusunda konuşacağı zaman eşin yanında durmasın çünkü ilişkiye okey verirse yandım yavlummmmmgerçi hamiş olduğun için kocişin sana kıyamaz
bu kadar bahanene tamam demez ama yinede çok olmz canım hamiş olduğun için bebeği de düşünür ona göre kısıtlı olur yani anladın sen ya ne kadar doğru bilmiyorum hamiş topiğinde okumuştum eğer dr sorun yok derse ne kadar ilişki olursa o kadar doğum kolay olurmuş diye yazmışlardı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?