Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

evet yalnız olsam daha iyi sankim halevim inş kıyamaz bana dediğin gibi, yoksa yandığımın resmidir

bencede kuzum ama kociişin evladına kıyamaz o yüzden kısa süreli ilişkiler olur merak etme sen

Narın işleri yoğundur kesin yoksam bizsiz yapamaz aklı burda kalmıştır zaten

Ranada bi laf attı gitti yaaaaaaa kesin işi çıkmıştır :76:

ayy kuzularım yaa ay cok ozur dılerım bır konu cıktı bır turlu gıremedım tekrar sızı merakta bırakmak ıstemedım ınanın canlarım
ay meraklı melehatlarım benım
ozelden yazıyorum sımdı hepınıze

nar nıye gelmedı kı gercekten cok ısı olsada haber verırdı sabahtan bugun ısım var gıremeyecegım dıye
esınde gelmemıs henuz ısı bıtmedı yada cıkısta annesıne ugramıstır kesın

çatlanacak bi konuydu kuzum neyseki ramak kala yetiştin yapman gereken kocişine engel olmamak yavlummm malum herşey bebişlerimiz için

nar nıye gelmedı kı gercekten cok ısı olsada haber verırdı sabahtan bugun ısım var gıremeyecegım dıye
esınde gelmemıs henuz ısı bıtmedı yada cıkısta annesıne ugramıstır kesın

çok yoğun heralde canım, ondan giremedi bugün... esinde ya geziodur yada annesine uğramıştır
rahatladık mersiii, çatlamaktan kurtardın bizi aydınlandık saol kuşum

ranacım teşekkürler yoksa hakkaten çatlayacaktık esin bence hastane çıkışı annesine gitmiştir ya da birlikte geziyorlardır

yavlular ben çıkıyorum iyi akşamlar iyi haftasonları iyi bakın kendinize

iyi tatiller halevim, bende dk sayıyorum yaa sıkıldım otur otur bi tarafım acıdı valla yarın misafirler gelecek amaninn kızlar ne yapacağım bennn iyice tembelleştim yaaa

ranacım sana özelden cvp yazdım geldi dimi cnaım, yazmadım diye düşünürsün de:26: geçen günde atmıştım :26:

iyi tatiller halevim, bende dk sayıyorum yaa sıkıldım otur otur bi tarafım acıdı valla yarın misafirler gelecek amaninn kızlar ne yapacağım bennn iyice tembelleştim yaaa

bencede hazır al kuşum bende çıkıcam acıktan, evdeyim, annecim geldi bizde kalıyo, bize bakıo sıkıldık evde çıkıp gezicez bakalım birazdan bizde. kocaman öptüm sizi, iyi tatiller şekerler :80:

aman ne yapcan kuzum fazla yorma kendını hazır al olmadı sen hamıssın mazur gorurler
3 gün önceden söylediler kuzum yaa hazır yakışırmıki, eşimin akrabaları birde:26: ev temizliğimi nasıl yapacağım diye düşünüyorum 1 haftadır temizlik yapmıyorum çalışıyor olunca, 1 odayı bitirene kadar belim tutulup kalıyor:26: geleceklerden 1 i ben yapayım 1 çeşit tatlı yanına tek tuzlı yap yeter yorma kendini dedi
bencede hazır al kuşum bende çıkıcam acıktan, evdeyim, annecim geldi bizde kalıyo, bize bakıo sıkıldık evde çıkıp gezicez bakalım birazdan bizde. kocaman öptüm sizi, iyi tatiller şekerler :80:

ohh gezin bakalım ne güzel, ablan kaç haftalık oldu, bellimi göbüşü

eşim yardım eder temizliğe kuzum, ee sende tek tuzlu yap ozaman çok uğraşma
14 haftalık oldu kuzum, göbüş çıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…