evet yalnız olsam daha iyi sankim haleviminş kıyamaz bana dediğin gibi, yoksa yandığımın resmidir
ayy kuzularım yaa ay cok ozur dılerım bır konu cıktı bır turlu gıremedım tekrar sızı merakta bırakmak ıstemedım ınanın canlarım
ay meraklı melehatlarım benım
ozelden yazıyorum sımdı hepınıze
ayy kuzularım yaa ay cok ozur dılerım bır konu cıktı bır turlu gıremedım tekrar sızı merakta bırakmak ıstemedım ınanın canlarım
ay meraklı melehatlarım benım
ozelden yazıyorum sımdı hepınıze
nar nıye gelmedı kı gercekten cok ısı olsada haber verırdı sabahtan bugun ısım var gıremeyecegım dıye
esınde gelmemıs henuz ısı bıtmedı yada cıkısta annesıne ugramıstır kesın
yavlular ben çıkıyorum iyi akşamlar iyi haftasonları iyi bakın kendinize
yavlular ben çıkıyorum iyi akşamlar iyi haftasonları iyi bakın kendinize
iyi tatiller halevim, bende dk sayıyorum yaa sıkıldım otur otur bi tarafım acıdı vallayarın misafirler gelecek amaninn kızlar ne yapacağım bennn iyice tembelleştim yaaa
iyi tatiller halevim, bende dk sayıyorum yaa sıkıldım otur otur bi tarafım acıdı vallayarın misafirler gelecek amaninn kızlar ne yapacağım bennn iyice tembelleştim yaaa
bencede hazır al kuşumbende çıkıcam acıktan, evdeyim, annecim geldi bizde kalıyo, bize bakıo sıkıldık evde çıkıp gezicez bakalım birazdan bizde. kocaman öptüm sizi, iyi tatiller şekerler :80:
ooo gezın kuzum 3 kusak beraber anneanne , anne , torun :79:
ranacım sana özelden cvp yazdım geldi dimi cnaım, yazmadım diye düşünürsün de:26: geçen günde atmıştım :26:
3 gün önceden söylediler kuzum yaa hazır yakışırmıki, eşimin akrabaları birde:26: ev temizliğimi nasıl yapacağım diye düşünüyorum 1 haftadır temizlik yapmıyorum çalışıyor olunca, 1 odayı bitirene kadar belim tutulup kalıyor:26: geleceklerden 1 i ben yapayım 1 çeşit tatlı yanına tek tuzlı yap yeter yorma kendini dediaman ne yapcan kuzum fazla yorma kendını hazır al olmadı sen hamıssın mazur gorurler
bencede hazır al kuşumbende çıkıcam acıktan, evdeyim, annecim geldi bizde kalıyo, bize bakıo sıkıldık evde çıkıp gezicez bakalım birazdan bizde. kocaman öptüm sizi, iyi tatiller şekerler :80:
3 gün önceden söylediler kuzum yaa hazır yakışırmıki, eşimin akrabaları birde:26: ev temizliğimi nasıl yapacağım diye düşünüyorum 1 haftadır temizlik yapmıyorum çalışıyor olunca, 1 odayı bitirene kadar belim tutulup kalıyor:26: geleceklerden 1 i ben yapayım 1 çeşit tatlı yanına tek tuzlı yap yeter yorma kendini dedi
ohh gezin bakalım ne güzel, ablan kaç haftalık oldu, bellimi göbüşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?