geldi bende sana atmıstım oncekınde oda geldı demı sana ?
eşim yardım eder temizliğe kuzum, ee sende tek tuzlu yap ozaman çok uğraşma
14 haftalık oldu kuzum, göbüş çıkmaya başladı
adacım bende çıkıyorum canım iyi akşamlar kendine iyi bak
şimdiden miniklerinizin ilk 23 nisan bayramı kutlu olsun bu arada
adacım bende çıkıyorum canım iyi akşamlar kendine iyi bak
şimdiden miniklerinizin ilk 23 nisan bayramı kutlu olsun bu arada
acil yardima ihtiyacim var bugun kan testimin sonucunu aldim 63.4 cikti asilamadan 15 gun sonra yaptirdim cokmu dusuk
valla canım aylık bu söylediğim rakamlar arasında değişebiliyor ama gelir ne kadar net bilmiyorum babam esnaf ve 1kaç işyerimiz var iki tarafta yemek pişen ev arabanın harcamalrı kredi kartlar derken buluyor belli bir bütçyi babam oldu bitti der zaten benmemnur olsam zor geçinirdik diye ama diyorumya gelir olduğu kadar giderde oluyoresincim hayırlı haberlerle dön, bu arada bende merak ettim yaa, 9 bin tl gideri varsa babanın bu nasıl oluyor ya ablanda evli sende evlisinüstelik bu kadar gideri varsa ne kadar geliri var
Yıldızcım sende elle o zaman alışsın yada koçişe ver o görevihalev kendi yapamıyormuş baksana onunda koçişi yardım edecek halevv esinn siz üşüsünde bebeğime vereyim diyemi bekleyeceksiniz kızzz Allah iyiliğinizi versin bebek bekler tabi sizin göğüs ucunuzun üşümesini
süper fikir şekerimbacım tasın içine soğuk suyu koyarız göğsümüzüde içine salarız hemmencecik üşür ve ucu çıkar nasıl fikir ama böleleikle meleklerimizi doyurmuş oluruk
ya bana gelmemişözelden mesaj bende merak ettimayy kuzularım yaa ay cok ozur dılerım bır konu cıktı bır turlu gıremedım tekrar sızı merakta bırakmak ıstemedım ınanın canlarım
ay meraklı melehatlarım benım
ozelden yazıyorum sımdı hepınıze
yok kuzum nerde anneme gidemedik kayınbabamlar geldiler o yüzden direk eve geldik gezlecek hava hiç yoktu hele yağmur fenaydı burdaçok yoğun heralde canım, ondan giremedi bugün... esinde ya geziodur yada annesine uğramıştır
rahatladık mersiii, çatlamaktan kurtardın biziaydınlandık saol kuşum
gidemedim kuşumya hemn bugün babamda geldi gidecektik onu görmeyde ama kayınbabmlar geldiler o yüzden direk eve geldik onlar gidincede dinledim anca bu saat oldu girebildim topiğeranacım teşekkürler yoksa hakkaten çatlayacaktıkesin bence hastane çıkışı annesine gitmiştir ya da birlikte geziyorlardır
sanada iyi tatiller canımyavlular ben çıkıyorum iyi akşamlar iyi haftasonları iyi bakın kendinize
ohhhh gezin bakalım iyi tatiller canımbencede hazır al kuşumbende çıkıcam acıktan, evdeyim, annecim geldi bizde kalıyo, bize bakıo sıkıldık evde çıkıp gezicez bakalım birazdan bizde. kocaman öptüm sizi, iyi tatiller şekerler :80:
acil yardima ihtiyacim var bugun kan testimin sonucunu aldim 63.4 cikti asilamadan 15 gun sonra yaptirdim cokmu dusuk
gördük canım pipisini her ne kadar ben bişeye benzetemediysemde doktorumuz bakın bura pipisi dedi yakınlaştırdıgünaydın arkadaslar herkese iyi hafta sonları
esincim tahlil sonucu daha sonra çıkacakmıs sen bebişini görmüşssün kalp atışını duymussun bırde ustune ustuk erkek oldugu kesınlesmıs bak pipisini göstermiş
2,5 kılo almıssın sende yıldız gıbı yaa al guzelım ya ne olacak hamılesın sen kuzum takma kılonu yeterkı onlar saglıklı olsun gerısı bos guzelım
adacım fazla yorma kendını bugun tamam mı
yıldızcım sızın gezmelerınız nasıl gectı bakalım
narcım sen hıc gırmemıssın dun ıyısın demı :26:
halevcım sen nasılsın canım
dün misafiirin vardı demi canım am tamda yatılacak havaydı sende uykunu almadan kalkmışsın evet canım ço komiktiya doktor işte pipisi demese ben hayatta benzetemezdim heraldegünaydın canlarım uykumu alamadan kalkmak zorunda kaldım malum temizlik hazırlık derken, esinle narı merak ettim ne yaptılarki diye 5 dk açayım dedim.
Herzamanki gibi ranacım sen açmışsın topiğimizi, tamam kuşum dikkat ederim kendime.
Esincimm ayy pipisinide gösterdi demek, ne komik oluyor dimi ya2,5 kilo almışsın demek, amann boşver bencede canım neyi yemek istiyorsa ye bitanem kilo yapar falanda düşünme sadece hamur işinin bi değeri olmadığı için ona dikkat et. Yede paşamız tosun gibi olsun annesi, bende kilo almak istiyorum ama bu aydan sonra hızlı kilo artışları olurmuş sonuçların haftaya çıkacak inşallah sonucu da güzel olacak.
Yıldızcım hala geziyormusunuz kızzhalevim haftasonu gelmez, asyada köyde, nar hala yok yaa nerdesin canım
sağol hayatım darısı sana olsun inşl sende gezmelere gitmişsin ohh iyi bakalım tatilin tdını çıkarınherkeşlere selammm,
narla esine bakmaya geldim emme nar gelmemiş hala
esincim senin fındık kurdu pipiyide göstermiş hadi gözün aydın...
birzdan dışarı çıkıcam sonra daha detaylı yazarım canlarım, hepiniz iyisinizdir inş.
adacım sana kolay gelsin, ranacaım senide çook öpüyorum, görüşürük sonraaaa:80:
canlarım ya gelemedim dün kusura bakmayın sabahtan işyerinden araç çıkartıp kitap fuarına gittik bisssürü kitap aldım hazır indirim diye. öğleden sonrada bi geldim ki internet bağlantısı yok modem bozulmuş haber de veremedim size ondan. yazmışsınız da yazmışsınız zaten geçmişi de bitiremedim daha. şimdide dışarı çıkcaz kocişimle hava pek güneşli değerlendirelim didik. o da bugün işi ekti çalışanlar gitmiyo bayram diye ben niye gitcem didioh şükür yani dedim
neyse bir ara okuyup cevap yazcam size uzun uzun öpüldünüsssss
10 gunum var ama meraktan ölücem..
acaba 1 hafta kala, kan tahlili yaptırsam çıkar mı doğru sonuç?
evettttt gelelim kilo meselesine kızlar şok oldum resmen şok zor geldim kendime 2,5kilo almışım 56ydım 58,5olmuşum doktor dediki beslenmene dikkat et yoksa çok kilo almaktan çatlakların sarkıntın çok olacak ama ben kendimi hiç kilo almış gibi görmüyodum belki 1kilo almışımdır diyordum
eşimde dedi sen düzensiz besleniyosun diye ara öğünü meyve yiyerek geçirmiyosun ara öğündede yemek yiyosun ekmek arası bişeyler yiyosun dikkat et bundan sonra meyve salata ye ara öğünlerde yemek yeme dedi
hepsi oğlunun marifeti ben şimdiye kadar 55 üstüne çıktığımı bilmiyordum gerçekten moralim bozuldu bana fikir verin bu ay 500 gr almalıyım
gerçi ayağımda çizme felan vardı kıyafetle felan 58,5gelmişimdir üstümdekiler 500gram edermiki:44:
günaydın canlarım uykumu alamadan kalkmak zorunda kaldım malum temizlik hazırlık derken, esinle narı merak ettim ne yaptılarki diye 5 dk açayım dedim.
bende kilo almak istiyorumama bu aydan sonra hızlı kilo artışları olurmuş sonuçların haftaya çıkacak inşallah sonucu da güzel olacak.
Yıldızcım hala geziyormusunuz kızz
canlarım ya gelemedim dün kusura bakmayın sabahtan işyerinden araç çıkartıp kitap fuarına gittik bisssürü kitap aldım hazır indirim diye. öğleden sonrada bi geldim ki internet bağlantısı yok modem bozulmuş haber de veremedim size ondan. yazmışsınız da yazmışsınız zaten geçmişi de bitiremedim daha. şimdide dışarı çıkcaz kocişimle hava pek güneşli değerlendirelim didik. o da bugün işi ekti çalışanlar gitmiyo bayram diye ben niye gitcem didioh şükür yani dedim
neyse bir ara okuyup cevap yazcam size uzun uzun öpüldünüsssss
merhaba kızlar bayadır görüşemıyorum sizi unuttum dıe kızmayın bana nolur. bu mınık benı mahfettı valla ne yemek yıyebılıyorum nede yapabılıyorum ne yazıkkı:)zaten zayıftım ıyıgene kılo vermısım bı kılo verdım alacağim yerıne. eşimde köye gıttı duğüne çok rezıl oldum anlıyacağınız. temızlık desen hiç yapamıyorum ev leş gıbın oldu.bunalıma gırdım şimdidengeçmişi hiç okumadım dırek yazayım çıkayım dedım suan bılem mıdem çok kotu.başim ağrıyo guzel şeylerde aslında. işte çekmesı benı mahfettı. şu ayları atlassam bı rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?