Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

eşim yardım eder temizliğe kuzum, ee sende tek tuzlu yap ozaman çok uğraşma
14 haftalık oldu kuzum, göbüş çıkmaya başladı

maşallah büyümüş bile. Öyle olacak artık canım eşime de kıyamıyorum ki iş yerinde çalışıp geliyor birde bize hizmet ediyor, tek tuzlu bişey yapacağım artık canım eskiden olsa en az 3 hatta 4 çeşit yapardım emme şimdi işler değişti

adacım bende çıkıyorum canım iyi akşamlar kendine iyi bak

şimdiden miniklerinizin ilk 23 nisan bayramı kutlu olsun bu arada

sağol şekerim ilk 23 nisanları kutlu olur inşalalh hep mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı evlatlar olur, diğer 23 nisanda da sizleri de aramızda görmek isteriz, Allahın izniyle. bende çıkıyorum öpm

adacım bende çıkıyorum canım iyi akşamlar kendine iyi bak

şimdiden miniklerinizin ilk 23 nisan bayramı kutlu olsun bu arada

ayy çok mersii şekerim, bir sonraki 23 nisanı sizin bebişlerle kutlayacağız inş

acil yardima ihtiyacim var bugun kan testimin sonucunu aldim 63.4 cikti asilamadan 15 gun sonra yaptirdim cokmu dusuk

canım test sonucun pozitif, ama aşılamada değişen bişi olur mu bilmiyorum. değerine göre hamilesin görünüyor. dr un kaçıncı gün yap demişti testi? 2gün sonra tekrarla 2 kat artması lazım... şimdiden hayırlı olsun

valla canım aylık bu söylediğim rakamlar arasında değişebiliyor ama gelir ne kadar net bilmiyorum babam esnaf ve 1kaç işyerimiz var iki tarafta yemek pişen ev arabanın harcamalrı kredi kartlar derken buluyor belli bir bütçyi babam oldu bitti der zaten benmemnur olsam zor geçinirdik diye ama diyorumya gelir olduğu kadar giderde oluyor
ayyy kuşum napalım bizde başka bir çare buluruz gerçi halevde çare tükenmemiş mantıklı geldi banada
bacım tasın içine soğuk suyu koyarız göğsümüzüde içine salarız hemmencecik üşür ve ucu çıkar nasıl fikir ama böleleikle meleklerimizi doyurmuş oluruk
süper fikir şekerim
ya bana gelmemişözelden mesaj bende merak ettim
çok yoğun heralde canım, ondan giremedi bugün... esinde ya geziodur yada annesine uğramıştır
rahatladık mersiii, çatlamaktan kurtardın bizi aydınlandık saol kuşum
yok kuzum nerde anneme gidemedik kayınbabamlar geldiler o yüzden direk eve geldik gezlecek hava hiç yoktu hele yağmur fenaydı burda
ranacım teşekkürler yoksa hakkaten çatlayacaktık esin bence hastane çıkışı annesine gitmiştir ya da birlikte geziyorlardır
gidemedim kuşumya hemn bugün babamda geldi gidecektik onu görmeyde ama kayınbabmlar geldiler o yüzden direk eve geldik onlar gidincede dinledim anca bu saat oldu girebildim topiğe
yavlular ben çıkıyorum iyi akşamlar iyi haftasonları iyi bakın kendinize
sanada iyi tatiller canım
bencede hazır al kuşum bende çıkıcam acıktan, evdeyim, annecim geldi bizde kalıyo, bize bakıo sıkıldık evde çıkıp gezicez bakalım birazdan bizde. kocaman öptüm sizi, iyi tatiller şekerler :80:
ohhhh gezin bakalım iyi tatiller canım
acil yardima ihtiyacim var bugun kan testimin sonucunu aldim 63.4 cikti asilamadan 15 gun sonra yaptirdim cokmu dusuk

canım tebrik ederim hamilesin ama bencede 2gün sonra testi tekrarla
adacım yarın misafirin varmış kolay gelsin yorma kendini
kızlar sıra gelelim bana bebişimizi gördük kalp atışlarını duyduk doktor herşey yolunda dedi bir sıkıntı görmedi şükür kan tahlilimizide verdik ama haftaya cuma çıkıcakmış sonuç önümüdeki ay içinde 4boyutlu dopleer ulturasona gün verdi doktor bebişimizin pipisinide gösterdi mide yanmam için sizin dediğiniz o ilacı yazdı rennemiydi ne
bu arada önümüzdeki hafta bir cildiyeciden randevu alacağım malum yaz geliyor hamilelerin güneşe dikkat etmesi gerekiyomuşya lekelere karşı kaldıki benim çenemde kızarıklık var sanırım hamilelik lekem gideyimde bir önlemini alalım ya bu çocuk benim ayağımı doktordan beri çekmiyor şikayet etmiyoum buna şükür

10 gunum var ama meraktan ölücem..
acaba 1 hafta kala, kan tahlili yaptırsam çıkar mı doğru sonuç?

evettttt gelelim kilo meselesine kızlar şok oldum resmen şok zor geldim kendime 2,5kilo almışım 56ydım 58,5olmuşum doktor dediki beslenmene dikkat et yoksa çok kilo almaktan çatlakların sarkıntın çok olacak ama ben kendimi hiç kilo almış gibi görmüyodum belki 1kilo almışımdır diyordum
eşimde dedi sen düzensiz besleniyosun diye ara öğünü meyve yiyerek geçirmiyosun ara öğündede yemek yiyosun ekmek arası bişeyler yiyosun dikkat et bundan sonra meyve salata ye ara öğünlerde yemek yeme dedi
hepsi oğlunun marifeti ben şimdiye kadar 55 üstüne çıktığımı bilmiyordum gerçekten moralim bozuldu bana fikir verin bu ay 500 gr almalıyım
gerçi ayağımda çizme felan vardı kıyafetle felan 58,5gelmişimdir üstümdekiler 500gram edermiki:44:

günaydın arkadaslar herkese iyi hafta sonları

esincim tahlil sonucu daha sonra çıkacakmıs sen bebişini görmüşssün kalp atışını duymussun bırde ustune ustuk erkek oldugu kesınlesmıs bak pipisini göstermiş
2,5 kılo almıssın sende yıldız gıbı yaa al guzelım ya ne olacak hamılesın sen kuzum takma kılonu yeterkı onlar saglıklı olsun gerısı bos guzelım

adacım fazla yorma kendını bugun tamam mı

yıldızcım sızın gezmelerınız nasıl gectı bakalım

narcım sen hıc gırmemıssın dun ıyısın demı :26:
halevcım sen nasılsın canım

günaydın canlarım uykumu alamadan kalkmak zorunda kaldım malum temizlik hazırlık derken, esinle narı merak ettim ne yaptılarki diye 5 dk açayım dedim.

Herzamanki gibi ranacım sen açmışsın topiğimizi, tamam kuşum dikkat ederim kendime.
Esincimm ayy pipisinide gösterdi demek, ne komik oluyor dimi ya 2,5 kilo almışsın demek, amann boşver bencede canım neyi yemek istiyorsa ye bitanem kilo yapar falanda düşünme sadece hamur işinin bi değeri olmadığı için ona dikkat et. Yede paşamız tosun gibi olsun annesi, bende kilo almak istiyorum ama bu aydan sonra hızlı kilo artışları olurmuş sonuçların haftaya çıkacak inşallah sonucu da güzel olacak.

Yıldızcım hala geziyormusunuz kızzhalevim haftasonu gelmez, asyada köyde, nar hala yok yaa nerdesin canım

herkeşlere selammm,

narla esine bakmaya geldim emme nar gelmemiş hala
esincim senin fındık kurdu pipiyide göstermiş hadi gözün aydın...
birzdan dışarı çıkıcam sonra daha detaylı yazarım canlarım, hepiniz iyisinizdir inş.
adacım sana kolay gelsin, ranacaım senide çook öpüyorum, görüşürük sonraaaa:80:

canlarım ya gelemedim dün kusura bakmayın sabahtan işyerinden araç çıkartıp kitap fuarına gittik bisssürü kitap aldım hazır indirim diye. öğleden sonrada bi geldim ki internet bağlantısı yok modem bozulmuş haber de veremedim size ondan. yazmışsınız da yazmışsınız zaten geçmişi de bitiremedim daha. şimdide dışarı çıkcaz kocişimle hava pek güneşli değerlendirelim didik. o da bugün işi ekti çalışanlar gitmiyo bayram diye ben niye gitcem didi oh şükür yani dedim
neyse bir ara okuyup cevap yazcam size uzun uzun öpüldünüsssss

gördük canım pipisini her ne kadar ben bişeye benzetemediysemde doktorumuz bakın bura pipisi dedi yakınlaştırdı
ya canım tabiki kilo alayım almamda lazım ama birden 2,5kilo olunca ben çok şaşırdım doktorumuzda ayda 1 1,5kilo almam gerektiğini söylemişti bana kendi kendime kızdım biliyosunuz benim meyveyle aram yok ve yemek zamanım olmadığı ara öğün olarak meyveyle geçirmem gereken zamanı ben ekmek arası bişeylerle geçirince kendime kızdım sağlıksız besleniyorum diye halbuki meyveyi yesem hem onun vitaminini alacaz ben ve bebeğim hemde yemek zamanına kadar doymuş olacam çünkü oda tok tutar m,llet günde ik porsiyon meyve diyor ama benakıllandım ama kuzucumu meyveden mahrum bırakıp tıka basa başka şeyler değil ara öğünümde meyvemi yiyecem
dün misafiirin vardı demi canım am tamda yatılacak havaydı sende uykunu almadan kalkmışsın evet canım ço komiktiya doktor işte pipisi demese ben hayatta benzetemezdim heralde canım öyle hamur işi mantıdır börektir yemiyorum salı günleri biraz hamur işi yemiş oluyorum o kadar yoksa sebze yemekleri yapıyorum ama dedimya ara öğünüde ekmek arası bişeylerle yada çorbayla felan geçiriyorum ama çorbayıda ekmekle içiyorum sanki acıkınca doymayacakmışım gibi yiyordum artık ara öğün meyvemi kaçırmaycam meyveyi yediğim halde doymassam alternatiflere geçebilirim
sağol hayatım darısı sana olsun inşl sende gezmelere gitmişsin ohh iyi bakalım tatilin tdını çıkarın

kitapların hayırlı olsun canım ne iyi etmişsin valla sende mi gezmelere gittin dün iyi yaptın canım hafta sonunun tadıda anca gezerek çıakr ama havada pek belli olmuyorya bir tuhaf sabah güneş var öğleden onra yğmur

merhaba kızlar bayadır görüşemıyorum sizi unuttum dıe kızmayın bana nolur. bu mınık benı mahfettı valla ne yemek yıyebılıyorum nede yapabılıyorum ne yazıkkı:)zaten zayıftım ıyıgene kılo vermısım bı kılo verdım alacağim yerıne. eşimde köye gıttı duğüne çok rezıl oldum anlıyacağınız. temızlık desen hiç yapamıyorum ev leş gıbın oldu.bunalıma gırdım şimdiden geçmişi hiç okumadım dırek yazayım çıkayım dedım suan bılem mıdem çok kotu.başim ağrıyo guzel şeylerde aslında. işte çekmesı benı mahfettı. şu ayları atlassam bı rahatım.

eee sizler nasılsınız bakalım nasıl bı değişiklik varmı topikte. yıldızcım, adacım, asyacım, esımcım,ranacım ,narcım.halevım sizlerın nasıl gıdıyo bakalım ben pek gıremıyom artık eskısı gıbı arada bır uğrarım kendımı ıyı hıssedınce eşimde izin vermıyo artık netın basıında fazla kalmama.zaten bende kaldıramıyorum basımı yataktan malesef bana havadıslerı yazın nolur çok merak edıyorum sizi düşünüyorum hep napıyolar ne yazışıyolar dıe şimdi çıkayam gene gırecem hepınıze ıyı hafta sonları canlarım öptüm hepınızı

Son düzenleme:
haftasonu oldumu topiciğimiz sessiz kalıyoo, herkeş gezmelere gidio, bende anca pc başına geçebildim, misafirlerim çoktu bu haftasonu... çünkü bugün benim doğumgünüm bebişimin varlığıyla kutladığım ilk doğum günüm.. inş bir dahakini bebeğimiz ile birlikte kutlayabiliriz canlarım doğum günüm oluncada, arkadaşlarımızlaydık, annem ve ablamlar bizdeydi, güzel ve kalabalık bi haftasonu oldu bizim için

10 gunum var ama meraktan ölücem..
acaba 1 hafta kala, kan tahlili yaptırsam çıkar mı doğru sonuç?

canım biraz daha sabretmeye çalış bence, çok zor biliorum ama az daha dişini sık derim ben

kuzum sende kilo alanlardansın demek, senin 4 ayın bitti hayatım bence normal artık kşlo alman, ama sen yine de meyveyi ihmal etme bencei bebeğin açısından çok önemli biliyosun ekmek arasıyla geçiştirme mutlaka meyveni ye emi kuzum

oyy kuzum uyku almadan kalkınca insan sersem gibi oluyo walla halledebildinmi bari, nasıl geçti günün ?? sende almaya başladın kilo kuzum bu aydan sonra iyice alacaksın hiç merak etme...
asıl ben az boğazımı tutsam iyi olacak bu aralar kuşum gezdim geldim ama dediğim gibi evimiz üsrekli doluydu bu hafta sonu ondan çok giremedim

kuzum bi kayboldun merak ettik seni walla demek kitaplar alındı ooh ne güzel, uzun zamandır okuyamıyorum bende sende gezmelere gitmişsin, hava güzelken değerlendirmek lazım

nurcum hoşgeldin, demek senin yaramaz hala çektiriyo annesine inş 3 aydan sonra düzene girer hayatım, kötü olunca bişi yapamazsın tabii, tahmin ediyoruz sen gelmeyince miniğinden dolayı olduğunu bizde bi değişiklik yok gibi kuzucum, şükür hepimiz iyiyiz

öncelikle yıldızımın dıoğum gününü kutlayalım

bunları nar gibi sende masana koy
bu da pastan afiyetle ye güzelim

YILDIZCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZELİM NİCE NİCE YILLARA
HEP SEVDİKLERİNLE VE BEBİŞLERİNLE BERABER İNŞALLAH GÜZELİM

adacım nasıl geçti cumartesı misafirlerinle güzelim fazla yormadın demi kendini?

esincim sende artık aralarda meyve yemeye karar vermıssın ıyı hadı hem bebısınde vıtamın almıs olur guzelım boylelıkle fazla kılo almazsın

narcım sende gezmelere gıtmıssn kocısınle ohhh ne guzel olmus cocuk bayramını kutlamıssınız ne guzel bugün gel bakalım ozledık senı

nurcum demek mınık sana rahat vermıyor neyse ıyı olunda cok sık ugramasan da olur kendıne dıkkat et canım

halevcım sen bırazdan gelırsın senın hafta sonun nasıl gectı güzelim?

gelelim bana hafta sonu cumartesi çalıştım sonra eve gıttım bırkac saat uyuya kaldım sonra akşam düğün vardı ona hazırlandık gittik
pazar günü de eşim arkadaşlarıyla bir organizasyonu vardı o ona katıldı bende annecıgımı aldım beraber gezdık kuaföre gittim bu sefer kestirdim saçlarımı birde üstüne fotoğraf çektirdim vesikalık lazımdı hazır saclarım fonluyken cektıreyım dedım eve geldım kacırdıgım dızılerı ızledım falan derken koskaca hafta sonu bıttı yanı neyse güzeldi yani

herkese günaydın canlarım hayırlı güzel mutlu umutla dolu haftalar inşallahhhhhhh
ben cumartesi evdeydim kocişim çalıştığından öğlene kadan yattım kalkınca hemmen temizliğe giriştim yemeğimi yaptım kocişimin gelmesini bekledim, pazar günü de kociş çalışmıyordu ama akşam akrabanın düğünü vardı o yüzden evden çıkmadım temizliğimden kalan banyomu yıkadım sonra kendimi temizledim düğün saatine kadar ütümü de hallettim ohhh rahat rahat gittik düğüne gelincede hemmen yatıverdim yani haftasonum evde geçti gerçi ben ev kuşuyum

Esincim paşanın pipisi görünmüş hoş bişeye benzetememişsin ama doğunca benzetirsin artık kiloda almışsın, dediğin gibi kilo almak sorun değil ama meyvelerini yemeyi aksatma ki paşan herşeyden yararlanabilsin dimi

Yıldızcım haftasonun çok kalabalık ve yoğun geçmiş neyseki bu durumdan haz almışsın bu arada doğum gününmüş ohhhh ne güzel bebişinle ilk doğum günün
NİCE MUTLU YILLARA HEP BEBİŞİN VE EŞİNLE GİRMEN DİLEĞİYLE İYİKİ DOĞDUN YILDIZCIM ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN HEPİNİZİ

Nurcum hoşgeldin bulantılar mahvetmiş seni biraz daha sabret kuzum inşallah en kısa zamanda geçecek, girmediğin zamanlarda ki nedenini biliyoruz merak etme tatlım dikkat et kendine ve miniğine

Asyacım köydeydi sanırsam dönüş yapmışlardır umarım iyisindir kuzum kaynanan çenesini tutabilmiştir inşallah

Narcım sende haftasonu gezmelerinden kendini alıkoyamamışsın ohh sefam olsun

Adacım uykusuzluk çekmişsin misafir ağırlayacam diye umarım şuan iyisindir tatlım

Ranacım sen ne yaptın haftasonu umarım iyi geçmiştir seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…