halevcım sen bırazdan gelırsın senın hafta sonun nasıl gectı güzelim?
gelelim bana hafta sonu cumartesi çalıştımsonra eve gıttım bırkac saat uyuya kaldım sonra akşam düğün vardı ona hazırlandık gittik
pazar günü de eşim arkadaşlarıyla bir organizasyonu vardı o ona katıldı bende annecıgımı aldım beraber gezdık kuaföre gittim bu sefer kestirdim saçlarımı birde üstüne fotoğraf çektirdim vesikalık lazımdı hazır saclarım fonluyken cektıreyım dedımeve geldım kacırdıgım dızılerı ızledım falan derken koskaca hafta sonu bıttı yanı neyse güzeldi yani
canlarımmm günaydın herkese iyi güzel huzurlu bir hafta diliyorum. Bir yazı var elimde onu çıkarıp gelcem yanınıza malum pazartesi telaşı. Bu arada hala geçmişi bitiremedim fik fik gezmekten h.sonu.siz de az insafsız değilsiniz ama nası okucam bunca şeyi şimdi ben
Herkese gunaydınn herkese iyi hafta haftalar dılıyorum kıslar
kırlar sız nasılsınız hafta sonları gusel geçmiş. benimde gusel geçti sayılır cumartesi hastane hastane gesdık tup bebek fiyatlarını aldık. en son amelıyatımı yapan dr gıttım bana demezmı ben tup bebek yapıyorum bahçeci umut tup bebekte. 4000 tl gıbı bişey mailyeti. bakalım buyuk ıhtımal orası olucak
halevcim merak ettıgım bişey var sen yaptırdın canım soru sorsam sana cavplarmısın kaçtane embrıyo kondu canım
canım walla soruyorum ama kısma kımse yok etrafımda konu ile ilgili konuşacağım bıde ilkinde tutmadıgı zaman 2. denemede nekadar oduyosun sana nekadara maliyet oldu
canlarımmm günaydın herkese iyi güzel huzurlu bir hafta diliyorum. Bir yazı var elimde onu çıkarıp gelcem yanınıza malum pazartesi telaşı. Bu arada hala geçmişi bitiremedim fik fik gezmekten h.sonu.siz de az insafsız değilsiniz ama nası okucam bunca şeyi şimdi ben
Herkese gunaydınn herkese iyi hafta haftalar dılıyorum kıslar
yıldızcım mutlu yıllar sana canım inşallah yenı yaşında istediğin herşey olur..
kırlar sız nasılsınız hafta sonları gusel geçmiş. benimde gusel geçti sayılır cumartesi hastane hastane gesdık tup bebek fiyatlarını aldık. en son amelıyatımı yapan dr gıttım bana demezmı ben tup bebek yapıyorum bahçeci umut tup bebekte. 4000 tl gıbı bişey mailyeti. bakalım buyuk ıhtımal orası olucak
halevcim merak ettıgım bişey var sen yaptırdın canım soru sorsam sana cavplarmısın kaçtane embrıyo kondu canım
narcım hadi işlerini çabucak bitirde gel güzelim bekliyoruz
canım gözünaydın bak kendi doktorunda tüp bebek yapıyormus ne guzel yabancı değil en azından ama işte maliyetler çok yaa allah kolaylık versin vallahi zor yani güzelim halev tüm sorularını cevaplar güzelim
evet canım çok ama walla eşim ailesınden isticek bende bızım kılerden yarı yarıya versınler yardımcı olsunlar.ben eşimin ailesıne solemıcemtım durumu ama eşim dedi olsun solıyelım bıraz para alırız dedi tamam dedim yoksa ben kredı alıcaktım
allah kolaylık versın güzelim valla bu devirde zor neyseki aileleriniz yardımcı olacak canım şanlısınız o konuda hayırlısı olsun şimdiden ne zaman başlayacaksınız sürece?
hemen ilk adette 01 mayıs gıbı adet olucam hemen başlıcam dr vakıt kaybetmeyelım çıkolata kısletrın tekrarlayabılır dedi bide. ondan hemen başlamak ıstıyorum
az once tup bebek merkezını aradım 5000 tl dedi ilaçlarka dr 4000 tl dedi kafam karıştı sonra borçlu çıkmıyımda
1 hafta sonra başlıyorsun yani maşallah bencede vakit kaybetmeyin canım ve fiyat konusunda araştır druna bi daha sor istersen çünkü hiç bi yerin 5000tl den aşağı tutmuyor benim bildiğim
selam kızlar.ben bu sabah erkenden kocişle kalktım vakit kaybetmeden sabah sabah evime geldim.benim kaynanalar bu hafta yine bize yatıya geleceklermiş.bende dedimki ben memlekete gidiyorum.iyi git gel o zaman geliriz dediler.sen izmire gitmeyecekmiydin dedi gittim geldim dedim.ne oldu dedi.şüpelendikleri şey çıkmadı dedim.hemen olacakmış dedimi olacakmış dimi diyo.duymazlıktan geldim.artık çok sıkıldım bu konuşşmalardan.cahil insanlarla uğraşmak ne zormuş.önümüzdeki hafta sonumemleketime gidiyorum bende.baya kalacam.hatta rahim filmini de orda çektirmeye karar verdim.ağrım sancım falan olursa anacım ilgilenir benimle.izmirde yaptırsam kimsem yok.aydın yine öyle.işte böyle.geldim şimdide çamaşır falan yıkıyorum.gitmeden çamaşırütü bitsin.
hosgeldın canım,
neyseki bak bu sefer önemsememişsin dediklerini iyi de yapmıssın canım
ay çok iyi düşünmüşsün baya bir kal memleketinde annen sana bakıverir belki sende biraz daha kendine gelirsin güzelim burda çok sıktılar seni değişiklik iyi olacaktır mutlaka rahim filminide orda çekil bakalım inşallah temiz çıkar güzelim
ayy temizlik yapmadan da duramaz
asyacım hoşgeldin, demek kayınvaliden hala soruyor neyse duymamazlıktan gelmen daha iyi olmuş senin için. ne zaman gideceksin annene ? Rahim filmini orda çektirme kararı almışsın hayırlısı olsun canım. Bol bol dinlen artık, tüm enerjinle geri dönersin insallh
evet canım kendime geleceğim kesin.anacımla gezer tozarız ne güzeldik biz ya hiç ayrılmazdık annemle.sürekli günlere gezmelere giderdik.buraya geldim hiç çevrem yok.iyi gelecek bana memleket havası:))gerçi orası hala soğukmuş ama olsun.beş ay oldu görüşmeyeli çok özledim herkezi.sen araştırdınmı rahim filmini canım ne zaman çekileceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?