Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canlarımmm günaydın herkese iyi güzel huzurlu bir hafta diliyorum. Bir yazı var elimde onu çıkarıp gelcem yanınıza malum pazartesi telaşı. Bu arada hala geçmişi bitiremedim fik fik gezmekten h.sonu. siz de az insafsız değilsiniz ama nası okucam bunca şeyi şimdi ben

Herkese gunaydınn herkese iyi hafta haftalar dılıyorum kıslar

yıldızcım mutlu yıllar sana canım inşallah yenı yaşında istediğin herşey olur..

kırlar sız nasılsınız hafta sonları gusel geçmiş. benimde gusel geçti sayılır cumartesi hastane hastane gesdık tup bebek fiyatlarını aldık. en son amelıyatımı yapan dr gıttım bana demezmı ben tup bebek yapıyorum bahçeci umut tup bebekte. 4000 tl gıbı bişey mailyeti. bakalım buyuk ıhtımal orası olucak
halevcim merak ettıgım bişey var sen yaptırdın canım soru sorsam sana cavplarmısın kaçtane embrıyo kondu canım

canım sizinde bizimki gibi düğününüz varmış hafta sonu iyi geçmiştir pazarda annenle gezmişsin saçlarını güle güle kullan canım umarım çok yakışmıştır

günaydın canım yaaaaaaa biz böle uzun uzunnnnnnn konuşuruk gelmeyenlerin gözüde şaşı olur okumaktan hadi işini halletde gel bakem

günaydın melikecim demek kendi drunda tüp bebek yapıyormuş bahçeci de iyi bi yer benim bildiğim iyi bari yabancı biri değil en azından iyi olacaktır senin içinde
canım yaşım itibari ile tek embriyo konması gerekiyordu ama drum 1 embriyonun şansının %30 olduğunu söyledi o yüzden iki tedavimde de 2 embriyo transfer etti drum
ayrıca istediğini sorabilirsin bu konularda deneyimim var malum 1.tedavi iğnelerle, 2.tedavim dondurulmuşlarımla oldu

Son düzenleme:
günaydın melikecim demek kendi drunda tüp bebek yapıyormuş bahçeci de iyi bi yer benim bildiğim iyi bari yabancı biri değil en azından iyi olacaktır senin içinde
canım yaşım itibari ile tek embriyo konması gerekiyordu ama drum 1 embriyonun şansının %30 olduğunu söyledi o yüzden iki tedavimde de 2 embriyo transfer etti drum
ayrıca istediğini sorabilirsin bu konularda deneyimim var malum 1.tedavi iğnelerle, 2.tedavim dondurulmuşlarımla oldu[/QUOTE]

canım walla soruyorum ama kısma kımse yok etrafımda konu ile ilgili konuşacağım bıde ilkinde tutmadıgı zaman 2. denemede nekadar oduyosun sana nekadara maliyet oldu

canım walla soruyorum ama kısma kımse yok etrafımda konu ile ilgili konuşacağım bıde ilkinde tutmadıgı zaman 2. denemede nekadar oduyosun sana nekadara maliyet oldu

canım hiç sorun değil severek cevaplarım sorularını sonuçta bu yolda emek harcadım ve emek harcayacak herkese de yardımcı olmayı görev bilirim kendime ben dondurulmuşlarımla yaptırdığpımda sadece 600tl çözdürme parası vermiştim ama ben özel hastaneye sigorta ile gidiyordum o yüzden olabilir çünkü istanbulda olab başka bi arkadaş dr ücreti dahil 1500tl vermiş

narcım hadi işlerini çabucak bitirde gel güzelim bekliyoruz

canım gözünaydın bak kendi doktorunda tüp bebek yapıyormus ne guzel yabancı değil en azından ama işte maliyetler çok yaa allah kolaylık versin vallahi zor yani güzelim halev tüm sorularını cevaplar güzelim

evet canım çok ama walla eşim ailesınden isticek bende bızım kılerden yarı yarıya versınler yardımcı olsunlar.ben eşimin ailesıne solemıcemtım durumu ama eşim dedi olsun solıyelım bıraz para alırız dedi tamam dedim yoksa ben kredı alıcaktım

allah kolaylık versın güzelim valla bu devirde zor neyseki aileleriniz yardımcı olacak canım şanlısınız o konuda hayırlısı olsun şimdiden ne zaman başlayacaksınız sürece?

allah kolaylık versın güzelim valla bu devirde zor neyseki aileleriniz yardımcı olacak canım şanlısınız o konuda hayırlısı olsun şimdiden ne zaman başlayacaksınız sürece?

hemen ilk adette 01 mayıs gıbı adet olucam hemen başlıcam dr vakıt kaybetmeyelım çıkolata kısletrın tekrarlayabılır dedi bide. ondan hemen başlamak ıstıyorum
az once tup bebek merkezını aradım 5000 tl dedi ilaçlarka dr 4000 tl dedi kafam karıştı sonra borçlu çıkmıyımda

1 hafta sonra başlıyorsun yani maşallah bencede vakit kaybetmeyin canım ve fiyat konusunda araştır druna bi daha sor istersen çünkü hiç bi yerin 5000tl den aşağı tutmuyor benim bildiğim

Yıldızcım canım doğum günün kutlu olsun hayatım , nice mutlu huzurlu senelere inşallah eşinle bebişlerinle birlikte Hafta sonu baya yoğun geçmiş anlaşılan.
Narcım hoşgeldin cnaım merak ettik tabi, sana ceza olsun diye de bol bol yazdıkkitapların hayırlı uğurlu olsun bitanem, sende gezmişsin ohh ne güzel olmuş.
Ranacımm canım saçlarını kestirmişsin güzelim yaza girmeden bi değişiklik yaptın , güle güle kullan saçlarını canım
Halevcim düğüne gitmişsin sende oh maşallh hepinizin güzel geçmiş haftasonu.
Esincim boşver güzelim kiloyu, tabi meyveni de ihmal etme, mutlaka yemeye çalış. Aslında 4. aydasın ayda 1-1,5 kilo dediyse drun normal değil mi:26:
Melikecim seninde tüp bebek tedavin hayırlı olsun tekrardan 1 mayısda başlıyor o zaman.
Nur hoşgeldin canım demek miniğin yaramazlık yapıyor, bunlarda geçecek canım sabret.
Asya daha gelmemiş köyden heralde.

Canlarım sağolun sormuşsunuz ama baya bir yoruldum yaa,1 haftadır temizlik yapmayınca bütün odalar tozlanmış , belim tutuldu e birde pasta yaptım falan o yorgunlukla başımda ağrımaya başladı hem başım, hem belim, hem midem. Yaşlanmışım ben didim vallayine yardım ettiler ama kalabalık olunca çok yoruldum vee 2 gün baş ağrısı çektim dün hep uyudum baş ağrım geçsn diye, bugün bile az az ağrıyor hala. Birde balkonları yıkadım o halde, eşim de çok kızdı ne gerek vardı bu kadar yordun kendini diye:26:

1 hafta sonra başlıyorsun yani maşallah bencede vakit kaybetmeyin canım ve fiyat konusunda araştır druna bi daha sor istersen çünkü hiç bi yerin 5000tl den aşağı tutmuyor benim bildiğim

ben yıne arıcam dr a kesın bı konuşalım ondan sonra yoluma bakım bende donduralım dedim 1 yumurtda sonrası için gerek yok dedi bana gençsin daha dedi ala alaa ya tutmassa nolcek tum işlemlere yenıden başlaa
benı dr bıraz ilginç :))

halev canım senın neden tutmammış bulundumu barı

selam kızlar.ben bu sabah erkenden kocişle kalktım vakit kaybetmeden sabah sabah evime geldim.benim kaynanalar bu hafta yine bize yatıya geleceklermiş.bende dedimki ben memlekete gidiyorum.iyi git gel o zaman geliriz dediler.sen izmire gitmeyecekmiydin dedi gittim geldim dedim.ne oldu dedi.şüpelendikleri şey çıkmadı dedim.hemen olacakmış dedimi olacakmış dimi diyo.duymazlıktan geldim.artık çok sıkıldım bu konuşşmalardan.cahil insanlarla uğraşmak ne zormuş.önümüzdeki hafta sonumemleketime gidiyorum bende.baya kalacam.hatta rahim filmini de orda çektirmeye karar verdim.ağrım sancım falan olursa anacım ilgilenir benimle.izmirde yaptırsam kimsem yok.aydın yine öyle.işte böyle.geldim şimdide çamaşır falan yıkıyorum.gitmeden çamaşırütü bitsin.

adacım canım neden bu kadar yordun kendını guzelım yaa bak basın hala agrıyormus neyse artık olan olmus boyle kalabalık mısafır cagırma artık ders olsun bu sana
eşinde kızmıs bak hala çünkü neyse dikkat et kendine

hosgeldın canım,

neyseki bak bu sefer önemsememişsin dediklerini iyi de yapmıssın canım
ay çok iyi düşünmüşsün baya bir kal memleketinde annen sana bakıverir belki sende biraz daha kendine gelirsin güzelim burda çok sıktılar seni değişiklik iyi olacaktır mutlaka rahim filminide orda çekil bakalım inşallah temiz çıkar güzelim
ayy temizlik yapmadan da duramaz

yıldızcım doğum günün kutlu olsun canım.nice senelere sağlıklı sıhatli evladınla ve sevdiklerinle girersin inşallah.
adacım geçmiş olsun başın ağrımış.dikkat et canım kendine.ben tek başıma iş yaparken yoruluyorum.siz ana oğul nasıl yaptınız:)
ranacım saçlarını güle güle kullan.o çekilen fotoyu koy bizde bakalım.ben seni görmedim merak ediyorum.
narcım kitapların hayırlı olsun.güle güle oku.
melikecim hakkınızda hayırlı bi doktora denk gelirsiniz inşallah.sonucunu iyi olur inşalah.
halevcim yine hamaratmışsın hafta sonu.herşeyi halletmişsin.benimde çok işim var ya.birazdan balkonu yıkayacam çamaşırlar asılır.
esincim kilo almışsın demek.ama merak etme çizmeyle falan tartılmışsın.onlar en az 1 kilo gelir geçer bile.ben hep sabah tuvaletten sonra çıplak tartılırıım.gerçekten çok fark ediyo.

asyacım hoşgeldin, demek kayınvaliden hala soruyor neyse duymamazlıktan gelmen daha iyi olmuş senin için. ne zaman gideceksin annene ? Rahim filmini orda çektirme kararı almışsın hayırlısı olsun canım. Bol bol dinlen artık, tüm enerjinle geri dönersin insallh

evet canım kendime geleceğim kesin.anacımla gezer tozarız ne güzeldik biz ya hiç ayrılmazdık annemle.sürekli günlere gezmelere giderdik.buraya geldim hiç çevrem yok.iyi gelecek bana memleket havası:))gerçi orası hala soğukmuş ama olsun.beş ay oldu görüşmeyeli çok özledim herkezi.sen araştırdınmı rahim filmini canım ne zaman çekileceksin.

önümüzdeki hafta giderim canım.iyi gelecek bana.inşallah bi sorun çıkmaz rahim filmindede.

canım ben istanbulda radyomar diye bir yer var dijital olarak çekiliyormuş tek orda varmış zaten ona gideceğim adet olmayı beklıyorum olayım gıdecegım
sen beni gördün canım bende seni görmüştüm ama unuttum inanki yüzlerinizi
herkes yeniden mi resimlerine koysa ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…