canım bütün iş bana bakıyor,yapmasam olmayacak 4 aile birde, üstelik ben davet etmedim ki onlar aradı sana gelmek istiyoruz diye, bende kabul etmiş oldumadacım canım neden bu kadar yordun kendını guzelım yaa bak basın hala agrıyormus neyse artık olan olmus boyle kalabalık mısafır cagırma artık ders olsun bu sana
eşinde kızmıs bak hala çünkü neyse dikkat et kendine
yıldızcım doğum günün kutlu olsun canım.nice senelere sağlıklı sıhatli evladınla ve sevdiklerinle girersin inşallah.
adacım geçmiş olsun başın ağrımış.dikkat et canım kendine.ben tek başıma iş yaparken yoruluyorum.siz ana oğul nasıl yaptınız:)
ranacım saçlarını güle güle kullan.o çekilen fotoyu koy bizde bakalım.ben seni görmedim merak ediyorum.
narcım kitapların hayırlı olsun.güle güle oku.
melikecim hakkınızda hayırlı bi doktora denk gelirsiniz inşallah.sonucunu iyi olur inşalah.
halevcim yine hamaratmışsın hafta sonu.herşeyi halletmişsin.benimde çok işim var ya.birazdan balkonu yıkayacam çamaşırlar asılır.
esincim kilo almışsın demek.ama merak etme çizmeyle falan tartılmışsın.onlar en az 1 kilo gelir geçer bile.ben hep sabah tuvaletten sonra çıplak tartılırıım.gerçekten çok fark ediyo.
Halevcim düğüne gitmişsin sende oh maşallh hepinizin güzel geçmiş haftasonu.
Canlarım sağolun sormuşsunuz ama baya bir yoruldum yaa,1 haftadır temizlik yapmayınca bütün odalar tozlanmış , belim tutuldu e birde pasta yaptım falan o yorgunlukla başımda ağrımaya başladı hem başım, hem belim, hem midem. Yaşlanmışım ben didim vallayine yardım ettiler ama kalabalık olunca çok yoruldum vee 2 gün baş ağrısı çektim dün hep uyudum baş ağrım geçsn diye, bugün bile az az ağrıyor hala. Birde balkonları yıkadım o halde, eşim de çok kızdı ne gerek vardı bu kadar yordun kendini diye:26:
ben yıne arıcam dr a kesın bı konuşalım ondan sonra yoluma bakım bende donduralım dedim 1 yumurtda sonrası için gerek yok dedi bana gençsin daha dedi ala alaa ya tutmassa nolcek tum işlemlere yenıden başlaa
benı dr bıraz ilginç :))
halev canım senın neden tutmammış bulundumu barı
selam kızlar.ben bu sabah erkenden kocişle kalktım vakit kaybetmeden sabah sabah evime geldim.benim kaynanalar bu hafta yine bize yatıya geleceklermiş.bende dedimki ben memlekete gidiyorum.iyi git gel o zaman geliriz dediler.sen izmire gitmeyecekmiydin dedi gittim geldim dedim.ne oldu dedi.şüpelendikleri şey çıkmadı dedim.hemen olacakmış dedimi olacakmış dimi diyo.duymazlıktan geldim.artık çok sıkıldım bu konuşşmalardan.cahil insanlarla uğraşmak ne zormuş.önümüzdeki hafta sonumemleketime gidiyorum bende.baya kalacam.hatta rahim filmini de orda çektirmeye karar verdim.ağrım sancım falan olursa anacım ilgilenir benimle.izmirde yaptırsam kimsem yok.aydın yine öyle.işte böyle.geldim şimdide çamaşır falan yıkıyorum.gitmeden çamaşırütü bitsin.
inşallah temiz çıkacak canım , ne güzel haftaya gideceksin demek annecinle hasret giderirsiniz sizde, çok çok iyi dinlen olurmu şekerim.önümüzdeki hafta giderim canım.iyi gelecek bana.inşallah bi sorun çıkmaz rahim filmindede.
canım ben istanbulda radyomar diye bir yer var dijital olarak çekiliyormuş tek orda varmış zaten ona gideceğim adet olmayı beklıyorum olayım gıdecegım
sen beni gördün canım bende seni görmüştüm ama unuttum inanki yüzlerinizi
herkes yeniden mi resimlerine koysa ne
inşallah temiz çıkacak canım , ne güzel haftaya gideceksin demek annecinle hasret giderirsiniz sizde, çok çok iyi dinlen olurmu şekerim.
anaaa unuttun mu kızzzüstelik sen sadece 1 resim koymuştun, asyada öyleydi 2 resimmi neydi, en çok bizler koymuştuk o halde bile unuttun dimekk
evet halevim yorulduk kendim neysede paşam yorulmasın yeterki,:26: benmi fazla pimpirikliyim bilmiyorum ama eğilirken kalkarken yada hızlı yürürken iş yaparken sanki paşama bişey olacakmış gibi hissediyorum yaagünaydın canım hoşgeldin evet haftasonu evdeydim o yüzden gayet iyi geçti benim için dinlendim en azından,
canım çok yormuşsun kendini yine dikkat et kuzum yaaaa kendin
canım ya yıldızı,esini,narı,halevi hatırlıyorum ama seni sadecegöbüşünü hatırlıyorum eski resimlerini silip hafızamdan göbüşlü resmini koymusum demek
asya ile nuru karıştırıyorum o yüzden asyayı hatırlayamadım
evet halevim yorulduk kendim neysede paşam yorulmasın yeterki,:26: benmi fazla pimpirikliyim bilmiyorum ama eğilirken kalkarken yada hızlı yürürken iş yaparken sanki paşama bişey olacakmış gibi hissediyorum yaasonra aklım hep onda kalıyor, pamuk ipliğine bağlı değiller ya o kadarcık da bişey olmaz dimi kızlar
nasıllll sen beni hatırlamıyormusunnnnn nasıl hatırlamazsın sen beni
evet halevim yorulduk kendim neysede paşam yorulmasın yeterki,:26: benmi fazla pimpirikliyim bilmiyorum ama eğilirken kalkarken yada hızlı yürürken iş yaparken sanki paşama bişey olacakmış gibi hissediyorum yaasonra aklım hep onda kalıyor, pamuk ipliğine bağlı değiller ya o kadarcık da bişey olmaz dimi kızlar
ayyy hemende kusermiş kız hatılıyorum hatırlıyorumda yani bir hafıza tazelemeside yapsak olur
nasıl unuturum kız o güzel yüzünü
bişey olmaz ama fazla eğilme ve uzanma yeterli canım Allahım paşanı korur merak etme
melikecim sende fta sonu merke araştırması yapmışsın canım inşl karar verdiğin yer bebeğine sebep olur hayatım
adacım o kadarda değil tabiki pamuk ipliğiyle bağlı dğil ama tabikide çok yukarıya uzanma ve ağır kaldıma bide koşma diyolar ama koşma dedikleri şey hızlı yürümem yani allaha emanet miniklerimiz
sana hep diyorumya çok pimpirikli olma diye birazda sakin ol ne zor şartlarda hamilelik yaşayıpta çatır çatır doğuranlar var evlatlarını sakınan göze çöp batar derlerya bu laf hep aklımdadır benim
melikecim sende fta sonu merke araştırması yapmışsın canım inşl karar verdiğin yer bebeğine sebep olur hayatım
adacım o kadarda değil tabiki pamuk ipliğiyle bağlı dğil ama tabikide çok yukarıya uzanma ve ağır kaldıma bide koşma diyolar ama koşma dedikleri şey hızlı yürümem yani allaha emanet miniklerimiz
sana hep diyorumya çok pimpirikli olma diye birazda sakin ol ne zor şartlarda hamilelik yaşayıpta çatır çatır doğuranlar var evlatlarını sakınan göze çöp batar derlerya bu laf hep aklımdadır benim
halevcim yine hamaratmışsın hafta sonu.herşeyi halletmişsin.benimde çok işim var ya.birazdan balkonu yıkayacam çamaşırlar asılır.
bana pimpirikli diyene bakın heleeeal birini vur ötekine hesabıyız öyle valla millet nasıl şartlarda doğuruyor işte bizimkiler nazlı olunca insanın aklına gelmiyor değil:26: ço yorulduğumda falan hep aklımda oluyor, valla dediğin gibi güzelim ne kadarda yardımcı olsalarda insan yoruluyor.
Halevimmm sendemi unuttun kızz yüzlerimiziiiiisöle bakim ceza keselim sanada.
Ayy ranacım bu arada nasıl kestirdin saçlarını hele bi anlat bakem
Halevimmm sendemi unuttun kızz yüzlerimiziiiiisöle bakim ceza keselim sanada.
yok halevcim ya evime bi gelseniz şimdi heryer toz.aman bugün sadece çamaşır ve ütü yapcam yarında şöle bi sil süpür tamam.ayrıntılıları gelince yaparım.şimdi gezme zamanııııııı.
kızlar ya bana hidro sonografi yapıldıya o takılan alettenmi bilmem iki üç gün benden kahverengi leke geldi baya.acaba dedim rahimin içine su girdiya ondan içindekilerimi attı yoksa aletler zedeledimi bilemedim.bu arada bizim yumuş günleri boş boş geçiyor.hayırlısı olsun inşallah ya.şu film çekilsin bakalım umarım bişey çıkmaz.doktor dediki rahim filminde bişey çıkmazsa iğneli tedaviye geçilir dedi.o nasıl oluyor dedim.günlük iğne yapılıyomuş.o şekilde yumurta büyütülüyor.sonrasındada aşılama oluyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?