Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım bütün iş bana bakıyor,yapmasam olmayacak 4 aile birde, üstelik ben davet etmedim ki onlar aradı sana gelmek istiyoruz diye, bende kabul etmiş oldum hakkaten ders oldu emme daha gelmek isteyen 5-6 aile var 2 keredir kabul etmedim bulantım oluyor diye, onları nasıl çağıracağım hiç bilmiyorum valla babamızdan fena fırça yedik :26:

ahh canım zorunluluk olunca yaptık valla hergün 1 oda yapmak lazımmış valla eski halimden eser kalmamış

günaydın canım hoşgeldin evet haftasonu evdeydim o yüzden gayet iyi geçti benim için dinlendim en azından,

canım çok yormuşsun kendini yine dikkat et kuzum yaaaa kendine

evet drun gerçekten de ilginçmiş neyse inşallah ilk ve son olur bu yolda harcadığın emeklerinin karşılığını alırsın inşallah canım

bizimkinin tutmama sebebi yok açıkcası çünkü ben gayet iyiyim araştırılacak bişi yok dedi drum geriye tek kalan şey embriyonun sağlıklı olup olmadığı onda da embriyo başına 300tl alıyorlar az değilki kuzum druma söledim onu yapalım diye ama kabul etmedi çünkü dondurulmuş 2 embriyom kaldı onları çözdüreceksem direk sana trasfer ederim daha iyi dedi çünkü sağlıklı ise tutunacak sağlıksız ise zaten tutanamayıp düşecek dedi ve banada mantıklı geldi açıkcası

hoşgeldin canım demek sen geldikten sonra gelecek kaynananlar iyi olmuş güzelim gitmeden sinir küpü olmayacaksın ayrıca yine sinir etmiş seni boşver duymamazlığa gel canım daha rahat olursun böle, memleketinde çektireceksin demek rahim filmini hadi bakalım inşallah tertemiz çıkar canım

önümüzdeki hafta giderim canım.iyi gelecek bana.inşallah bi sorun çıkmaz rahim filmindede.
inşallah temiz çıkacak canım , ne güzel haftaya gideceksin demek annecinle hasret giderirsiniz sizde, çok çok iyi dinlen olurmu şekerim.

anaaa unuttun mu kızzz üstelik sen sadece 1 resim koymuştun, asyada öyleydi 2 resimmi neydi, en çok bizler koymuştuk o halde bile unuttun dimekk

canım ya yıldızı,esini,narı,halevi hatırlıyorum ama seni sadecegöbüşünü hatırlıyorum eski resimlerini silip hafızamdan göbüşlü resmini koymusum demek
asya ile nuru karıştırıyorum o yüzden asyayı hatırlayamadım

günaydın canım hoşgeldin evet haftasonu evdeydim o yüzden gayet iyi geçti benim için dinlendim en azından,

canım çok yormuşsun kendini yine dikkat et kuzum yaaaa kendin
evet halevim yorulduk kendim neysede paşam yorulmasın yeterki,:26: benmi fazla pimpirikliyim bilmiyorum ama eğilirken kalkarken yada hızlı yürürken iş yaparken sanki paşama bişey olacakmış gibi hissediyorum yaasonra aklım hep onda kalıyor, pamuk ipliğine bağlı değiller ya o kadarcık da bişey olmaz dimi kızlar

nasıllll sen beni hatırlamıyormusunnnnn nasıl hatırlamazsın sen beni

ayyy hemende kusermiş kız hatılıyorum hatırlıyorumda yani bir hafıza tazelemeside yapsak olur
nasıl unuturum kız o güzel yüzünü

Ranacım sen koyunca fotoları ben yoktum ama görmedim seni ben.ben hatırlıyorum gördüğüm yüzleri.halev esin yıldız nar ada benim gördüklerim bunlar .hepside aklımda

bişey olmaz ama fazla eğilme ve uzanma yeterli canım Allahım paşanı korur merak etme

valla arkidişler benim gibi olmazsınız ben çok unutkanım çünkü:78:

Son düzenleme:
günaydın canlarım hepimize güzel bir hafta diliyorum
yıldızcım dün doğum gününmüş hayatım nice yıllara doğum günün kutlu olsun
birdahaki doğum gününde bebişin kucağında olaca allahın izniyle
ranacı hafta sonu düğüne gitmişsin iyi eğlenmişsindir inşl saçlarıda kestirmişsin bu sfeer güle güle kullan canım
halevcim sende hafta sonu baya yormuşsun kendini ama evin mis gibi olmuştur sende düğüne gitmişsn maşallah düğün haftasıydı heralde bu hafta
nurcum sende gelmişsin canım hamileliğin zor geçiyomuş biraz daha sık dişini hemen hemen hepimiz geçmiş oluyoruz bu yoldan dikkat et kendine
adacım sende yorulmuşsun canım ya bir misafir geleceği zaman ne kadarda olsa onlar durumunu bilseler yardım etselerde olmuyor mutlaka çok yoruluyosun
canım normali zaten 1 1,5kilo almak ama ben tartıda 2,5geldim ama o kiloyu nereme almışım şaşırdım valla ama paşacım 130gr 16cm olmuş
narcım işin varmış seninde hadi hallette gel daha geçmişide bitirememişsin sana ceza oldu bu
asyacım hoşgeldin canım kayınvalden yine canını sıkmaya çalışmış ama neyseki fırsat vermemişsin haftayada ailenin yanına gidecekmişsin kayınvaldenleride geri çevirmişsin neyseki seni yolundan alı koymasınlar rahim filminide gideceğin yerde çektireceksin demek inşl hiçbişe çıkmayacak canım
yıldız yolamada geç kalmış uyuyamı kaldın yoksa yoldamı

ayyy hemende kusermiş kız hatılıyorum hatırlıyorumda yani bir hafıza tazelemeside yapsak olur
nasıl unuturum kız o güzel yüzünü
unuttun değince bi anda paşam alınganlık yaptı, nasıl annemi hatırlamazsın diye alınganlık yapan ben değilim yaniii olur kuzum tekrar koyarız resimciklerimizi.
bişey olmaz ama fazla eğilme ve uzanma yeterli canım Allahım paşanı korur merak etme

inşallah canım Rabbime emanet miniğim.Zaten öyle eğilemiyorum yere ,zorlanıyorum, tecrübesiziz ya ondan insanın aklına geliyor:26:

melikecim sende fta sonu merke araştırması yapmışsın canım inşl karar verdiğin yer bebeğine sebep olur hayatım

adacım o kadarda değil tabiki pamuk ipliğiyle bağlı dğil ama tabikide çok yukarıya uzanma ve ağır kaldıma bide koşma diyolar ama koşma dedikleri şey hızlı yürümem yani allaha emanet miniklerimiz
sana hep diyorumya çok pimpirikli olma diye birazda sakin ol ne zor şartlarda hamilelik yaşayıpta çatır çatır doğuranlar var evlatlarını sakınan göze çöp batar derlerya bu laf hep aklımdadır benim

yaa evet tatlımm araştırdım benım dr yapıyomuş buyuk ıhtımal ona gıdıcem hem nazım geçer ona sen napıyosun bebiş gocaman olmuş :))

bana pimpirikli diyene bakın heleee al birini vur ötekine hesabıyız öyle valla millet nasıl şartlarda doğuruyor işte bizimkiler nazlı olunca insanın aklına gelmiyor değil:26: ço yorulduğumda falan hep aklımda oluyor, valla dediğin gibi güzelim ne kadarda yardımcı olsalarda insan yoruluyor.

Halevimmm sendemi unuttun kızz yüzlerimiziiiii söle bakim ceza keselim sanada.

Ayy ranacım bu arada nasıl kestirdin saçlarını hele bi anlat bakem

halevcim yine hamaratmışsın hafta sonu.herşeyi halletmişsin.benimde çok işim var ya.birazdan balkonu yıkayacam çamaşırlar asılır.

bacım senin kadar hamarat olamam kiiiiiii:76:

Esincim hoşgeldin maşallah paşanın ölçüleride pek güzel

kuzum ya sac konusunda yeniliklere hiç açık değilimdir ya hep korkarım kuaforum bak bu sefer boyle yapalım yakısır sana dıye degısık bır model onerdı ben cesaret edemedım ama
gene klasık modelımı kestırdım omuzlarımda boyu kat kat kesım ve onden yana percem

Halevimmm sendemi unuttun kızz yüzlerimiziiiii söle bakim ceza keselim sanada.

valla cezama razıyım kuzum ben unutkan biriyim yüzyüze görüşsek de unutacak akla sahibim napim

siz 1 tanede olsa resim bırakın albümünüzde unuttukça bakarım ben

yok halevcim ya evime bi gelseniz şimdi heryer toz.aman bugün sadece çamaşır ve ütü yapcam yarında şöle bi sil süpür tamam.ayrıntılıları gelince yaparım.şimdi gezme zamanııııııı.

kızlar ya bana hidro sonografi yapıldıya o takılan alettenmi bilmem iki üç gün benden kahverengi leke geldi baya.acaba dedim rahimin içine su girdiya ondan içindekilerimi attı yoksa aletler zedeledimi bilemedim.bu arada bizim yumuş günleri boş boş geçiyor.hayırlısı olsun inşallah ya.şu film çekilsin bakalım umarım bişey çıkmaz.doktor dediki rahim filminde bişey çıkmazsa iğneli tedaviye geçilir dedi.o nasıl oluyor dedim.günlük iğne yapılıyomuş.o şekilde yumurta büyütülüyor.sonrasındada aşılama oluyor dedi.

canım normaldir kahverengi akıntının olması dert etme kendine onu geçer, o zaman rahim filminden sonra aşılama yapılacak sanada hadi bakalım inşallah herşeyin hayırlısı oılur canım

arkidişler ben yemeğe çıkıyorummmmmmmmmmm afeyet olsun hepicinizeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…