Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yaa evet tatlımm araştırdım benım dr yapıyomuş buyuk ıhtımal ona gıdıcem hem nazım geçer ona sen napıyosun bebiş gocaman olmuş :))
doğru söylüyosun canım bildiğin doktor olunca nazın geçer adı neydi senin doktorunun
sağol canım iyiyim bende kahvaltımızı yapıp geldik maşallah büyüyor bebiş hani derlarya yeterki olsun hemencecik büyüyır diye doğruymuş inşl darısı sizlere olsun canım
aynen öyle canım sana söylerken kendimede söylemiş sayıyorum zaten dediğin gibi zor bulduğumuz için daha ayrıntılı düşünüyoruz aynen bende yorulduğum zaman özellikle ben temizlik yaparken kendimi kaybederim işlerimi bitirecemdiye ama biiripte oturduğumda vicdan azabu duyuyoru bebişii yordum diye bebişim olmadan önce hergün yapıyordumda noluyordu sanki şimdi eşimle birlikte haftada 1yapıyoruz yetiyor ben temizlik hastalığımdan boşuna kendimi yoruyomuşum öncesinde ama şimdi elektirikli süpürgeyi elime almam yasak eşim ben evde olmadığım zaman bile eline makinayı alırsan hakkımı helal etmem dedi dedim aniden bir misafir gelse en azında oturma odasını mutfağı alsam onadaikna edemedim hiç alışkın olduğum bir durum değil ama bu bebişler bunada alıştıracak
bacım senin kadar hamarat olamam kiiiiiii:76:

Esincim hoşgeldin maşallah paşanın ölçüleride pek güzel
hoşbulduk hayatım evet bendeçok beğendim ölçülerini maşallah kuzumaiçimde büyüyor teyzesi kocaman oluyor

canım yapılan işlemden olabilir gibime geliyor ama sen emin olmaki için internetten araştır istersen demek sende aşılama deneyeceksin rahim bilminden sonra hadi hayırlısı bakalım

sabah uyuyakaldıkkk gözümü bi açtım saat 9 nasıl kalktık, nasıl geldik hatırlamıyorum walla sizde maşallah haftasonunun acısını çıkarmışınız yazdıkça yazmışınız kuzular
anca okuyabildim geçmişi

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah :79:

oyyy kuşum benim, çoook teşekkür ederim masama koydum çiçeklerimi, pastamı da yedim çok mersiiiii inş bir sonraki doğumgünlerimizi hepimiz bebişlerimizle geçirelim canım

haftasonu düğünlere gidilmiş, saçlar kestirilmiş, ohh ne iyi etmişin hayatım, değişiklik olmuştur. güle güle kullan

demek sende düğüncüydün bu haftasonu kuşum güzel dileklerin içn çook teşekkür ederim canım benim inş hepimiz ilk doğum gümlerimizi bebişlerimizle kutlarız canımcım

hadiii hallet işlerinide gel hayatım

slam canım, çok teşekkür ederim hayatım güzel dileklerin için... sende tüp bebek için araştırma yapmışsın, çok ertelememen iyi olmuş bencede canım... inş ilk denemende gelir meleğin

saol bitanem çook teşekkür ederim accık yoğunduk haftasonu ama güzel yoğunluktu bizimki sende pek yorulmuşun güzelim, fırçayıda yemişin iyi yapmış eşin oohhh... bi daha yapmaman gerektiğini anlamışındır inşallah ne kadar yardım etselerde yorgunluk oluyo güzelim, şimdi sen 2 kat daha fazla yoruluyosun bide...

hoşgeldim kuşum, ohh ne güzel anneciğine kavuşacaksın demek rahim filminede oraya karar vermişsin, iyi olmuş, nneciğin akar sana hayatım.. kaynana da takılmaman iyi olmuş, ne derse desin sallaaaaaa gne temizliğe başlıcan demek kolay gelsin kuzum

yıldızcım doğum günün kutlu olsun canım.nice senelere sağlıklı sıhatli evladınla ve sevdiklerinle girersin inşallah.

çoook teşekkür ederim bitanem, inş sizlerde ilk doğum günlerinizi bebişinizle kutlayın canım benim

iyi bari beni hatırlıyomuşsun kuzum bende nurla asyayı karıştırıyorum hala, hepiniz aklımdasınız walla

doğum günü kızı geç kaldın nerelerdesin kuzu?
işteysen trafikdesindir evdeysen uyuyorsundur kesin

uyuyakaldım kuzum geldim işleri toparladım ööle geldim

saol esinim çoook teşekkür ederim inş bir sonrakilerini bebişlerimizle kutlarız canım benm yok kız yoldaydım maalesf, uyuyakaldım sabah işleri toparlarken bu saat oldu

kontrollerden sonra akıntı olabiliyor asyacım çok normal, merak etme sen... o iğneliyi bi dorumda okumuştum sanki ben, hergün iğne olunuyodu yanlış hatırlamıyosam :44:

arkidişler ben yemeğe çıkıyorummmmmmmmmmm afeyet olsun hepicinizeeeeeeeeeeeee

afiyet olsun kuşum... yemeğine yetiştim walla

esincim sende yasaklııymıssın esınden ay ne guzel demıs oyle elleme sakın hakkımı helal etmem dıye

yıldızcım hosgeldın afıyet olsun canım
gec kalkmıssın sende sağol canım kestirdim değişiklil oldu valla ıyı oldu yanı

aslında cesaret etmek lazım kuzum ya bende öyle pek cesaret edemem ama bi dahaki kestirdiğimde hem cesaret edeceğim hemde kızıla boyatacağım, azcık değişiklik olsun ama dimi ya
valla cezama razıyım kuzum ben unutkan biriyim yüzyüze görüşsek de unutacak akla sahibim napim

siz 1 tanede olsa resim bırakın albümünüzde unuttukça bakarım ben
seni seniii tamam bi ara anlaşıp tekrar koyalım resimleri
filmden sonra aşılama olacak seninkide o zaman hadi bakalım hayırlısı olsun bitanem , akıntı rahmine verdikleri sıvıdandır canım

canım fazla yorulmadan iş yapmak bişey olmaz, özellikle dr tehlike görmezse, süpürgeden falan bişey olmaz hem hafif oluyor.Başta eşimde öyleydi hala öyle ama her defasında açıklama yapıyorum bak sorun yok şşükür bu kadardan bişey olmaz diye,o kadarda üstünde durmak olmaz gerçekten, Allaha emanet onlar .Aniden bi misafir gelse valla :18::18: cumartesi içinde eşim teklif etti sabahtan erken kalkayım süpürge tutayım diye gerek yok temiz süpürge tutmayacağım dedim:26: kıyamıyorum koçişe de, sonrasında kızdı ama alıştım ben artık

Yıldızcım hoşgeldin canım demek uyuyakaldın ,

ayy ben kızıldan yeni döndüm kuzum, bakımı çok zor walla emme pek güzel oluyo ben çok severim kızılı, şimdi Allahtan kahveye döndümde, hamilelikte zor olcaktı walla, şimdi daha rahatım ... sonra yine boyatırız olmazsa
walla hayatım uyuyakaldık sorma, bide kocişimin 8.30 da toplantısı vardı biz 9 da kalktık.

ayyy adamcagızda toplantısına gec kaldı desene
neyse yapacak bırsey yok

valla kızlar bende sacımı bır ara karamel yaptıracaktım ama bu cesaretsızlık yuzunden yaptıramadım
kardesım sağolsun oda cok ısrar edıyor o bılmem kacıncıya boyatıyor saclarını o cok oynar bır bakmıssın kestırmıs bır bakmıssın boyatmıs bır bakmıssın sac taktırmıs falan bana hıc benzemez o konuda

hoşgeldin Yıldızcım uyuya kalmışsın yine o hızla ne giydiğini bilmez insan paspal çıkıverir evden Adanın yaptığı gibim

benim resimlerimin bazıları duruyor albümümde silmedim bakmak isteyen bakabilüüüü yavlularım

hasta oldum sonunda perşembe günüde rahim filmi çektireceğim gün aldım artık hayırlısı bakalım....

hasta oldum sonunda perşembe günüde rahim filmi çektireceğim gün aldım artık hayırlısı bakalım....

hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah bundan sonraki tüm aşamaların güzel gider de meleğine kavuşrusun

merhaba bayanlar....
merhaba hayatım nasılsın

hiç sorma kuşum yasaklıyım ama neyseki şimdiye kadar zor durumda kalmadım hiç aniden misafirim gelmedi neyseki aslında 2kişiyiz eşim sabah gidip akşam geliyor haftada temizlik yetiyor ama insan yinede birisi geleceği zaman rahat edemiyor şöyleiçine sinesiye bir temizlik istiyor ama benim eşim üstüme mabal bıraktı elleyemiyorum süpürgeyi

adacım bende yaparım dinlene dinlene temizliğimi yada 1gün evimi makinalayım tozumu alığ ertesi günde tuvalet banyo ama eşim süpürgeyi elletmiyor bana ben yaparım diyor sağolsun çokta güzel makinalıyor oda dinlene dinlene yapıyo mesela iki oda yapıp bilgisayarın başına geçiyor biraz oturuyor bende o ara toz alıp tuvale banyo işini hallediyorum iyi oluyor aynı anda bitiyor işimiz bi yandanda yapması hoşuma gidiyor bebğimizin sorumlululuğunu biliyor ve bana yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor hafta sonlarıda yemeğimizi yapıyor bende salata felan o hiç şikayetçi değil benimde olmamı istemiyor
hıı buarada karşı komuşumda durumu bildiğinde öyle yapamaycağın yada aniden misafirn geleceği zaman bana söyle ben yaparım süpürge işini felan dedi sağolsunlar şanslıyım bu konuda

ranacım saçını kızılamı değiştirmeyi düşünüyosun birdahaki kestirmende güzel olur bende sever kızılı hoş hiçboyatmadım saçımı ama hoşuma gider bakımı zor diyolar hele birde hamile kalırsan ertelemek zorunda kalırsın inşl bak yıldız tam zamanında kızıldan döndü yoksa şimdi çok zorlanırdı
yılzcım demek uyuyakaldınız eşinde toplantoya geç kaldı hafta sonunun yorgunluğunu atmışsınız canım

ayyy adamcagızda toplantısına gec kaldı desene
neyse yapacak bırsey yok

Allahtan eşim olmadan başlamıolar toplantıya ordakiler beklemiş oldu bizi kuzum
ayy bende ööleyim sürekli saçımı değiştirir, kestirir dururum. ablamda aynı sen gibi, 40 saat karar veremez cesaret edemez demekki bütün ablalar bööle, bütün kardeşlerde bizim gibi

hoşgeldin Yıldızcım uyuya kalmışsın yine o hızla ne giydiğini bilmez insan paspal çıkıverir evden Adanın yaptığı gibim

evet kuzum uyuyuvermişiz walla sorma ne giydim nasıl çıktım hatırlamıom bile paspal bişekilde geldim ofise

hayırlısı olsun güzelim.. nerede çektireceğine karar verdin mi?

yılzcım demek uyuyakaldınız eşinde toplantoya geç kaldı hafta sonunun yorgunluğunu atmışsınız canım

evet yawrum yaaa, sorma.. deliler gibi çıktık evden paspal paspal

Son düzenleme:
esincim yok bir ara karamel yaptırmayı dusundum ama yaptıramadım
bende hiç boyatmadım saclarımı canım herhalde o yuzden cekınıyorum nasıl olur yakısırmı falan dıye
cok alıstım bu sac rengıme cunku acayıp yadırgarım gercı onada zamanla alısırım ama neyse kaldı sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…