arkidişler ben yemeğe çıkıyorummmmmmmmmmm afeyet olsun hepicinizeeeeeeeeeeeee
doğru söylüyosun canım bildiğin doktor olunca nazın geçer adı neydi senin doktorununyaa evet tatlımm araştırdım benım dr yapıyomuş buyuk ıhtımal ona gıdıcem hem nazım geçer ona sen napıyosun bebiş gocaman olmuş :))
aynen öyle canım sana söylerken kendimede söylemiş sayıyorum zaten dediğin gibi zor bulduğumuz için daha ayrıntılı düşünüyoruz aynen bende yorulduğum zaman özellikle ben temizlik yaparken kendimi kaybederim işlerimi bitirecemdiye ama biiripte oturduğumda vicdan azabu duyuyoru bebişii yordum diye bebişim olmadan önce hergün yapıyordumda noluyordu sanki şimdi eşimle birlikte haftada 1yapıyoruz yetiyor ben temizlik hastalığımdan boşuna kendimi yoruyomuşum öncesinde ama şimdi elektirikli süpürgeyi elime almam yasak eşim ben evde olmadığım zaman bile eline makinayı alırsan hakkımı helal etmem dedi dedim aniden bir misafir gelse en azında oturma odasını mutfağı alsam onadaikna edemedim hiç alışkın olduğum bir durum değil ama bu bebişler bunada alıştıracakbana pimpirikli diyene bakın heleeeal birini vur ötekine hesabıyız öyle valla millet nasıl şartlarda doğuruyor işte bizimkiler nazlı olunca insanın aklına gelmiyor değil:26: ço yorulduğumda falan hep aklımda oluyor, valla dediğin gibi güzelim ne kadarda yardımcı olsalarda insan yoruluyor.
Halevimmm sendemi unuttun kızz yüzlerimiziiiiisöle bakim ceza keselim sanada.
Ayy ranacım bu arada nasıl kestirdin saçlarını hele bi anlat bakem
hoşbulduk hayatım evet bendeçok beğendim ölçülerini maşallah kuzumaiçimde büyüyor teyzesi kocaman oluyorbacım senin kadar hamarat olamam kiiiiiii:76:
Esincim hoşgeldin maşallah paşanın ölçüleride pek güzel
yok halevcim ya evime bi gelseniz şimdi heryer toz.aman bugün sadece çamaşır ve ütü yapcam yarında şöle bi sil süpür tamam.ayrıntılıları gelince yaparım.şimdi gezme zamanııııııı.
kızlar ya bana hidro sonografi yapıldıya o takılan alettenmi bilmem iki üç gün benden kahverengi leke geldi baya.acaba dedim rahimin içine su girdiya ondan içindekilerimi attı yoksa aletler zedeledimi bilemedim.bu arada bizim yumuş günleri boş boş geçiyor.hayırlısı olsun inşallah ya.şu film çekilsin bakalım umarım bişey çıkmaz.doktor dediki rahim filminde bişey çıkmazsa iğneli tedaviye geçilir dedi.o nasıl oluyor dedim.günlük iğne yapılıyomuş.o şekilde yumurta büyütülüyor.sonrasındada aşılama oluyor dedi.
herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah :79:
öncelikle yıldızımın dıoğum gününü kutlayalım
Eki Görüntüle 183957
bunları nar gibi sende masana koy
bu da pastan afiyetle ye güzelim
Eki Görüntüle 183959 Eki Görüntüle 183958
YILDIZCIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZELİM NİCE NİCE YILLARA
HEP SEVDİKLERİNLE VE BEBİŞLERİNLE BERABER İNŞALLAH GÜZELİM
gelelim bana hafta sonu cumartesi çalıştımsonra eve gıttım bırkac saat uyuya kaldım sonra akşam düğün vardı ona hazırlandık gittik
pazar günü de eşim arkadaşlarıyla bir organizasyonu vardı o ona katıldı bende annecıgımı aldım beraber gezdık kuaföre gittim bu sefer kestirdim saçlarımı birde üstüne fotoğraf çektirdim vesikalık lazımdı hazır saclarım fonluyken cektıreyım dedımeve geldım kacırdıgım dızılerı ızledım falan derken koskaca hafta sonu bıttı yanı neyse güzeldi yani
herkese günaydın canlarım hayırlı güzel mutlu umutla dolu haftalar inşallahhhhhhh
ben cumartesi evdeydim kocişim çalıştığından öğlene kadan yattım kalkınca hemmen temizliğe giriştim yemeğimi yaptım kocişimin gelmesini bekledim, pazar günü de kociş çalışmıyordu ama akşam akrabanın düğünü vardı o yüzden evden çıkmadım temizliğimden kalan banyomu yıkadım sonra kendimi temizledim düğün saatine kadar ütümü de hallettim ohhh rahat rahat gittik düğüne gelincede hemmen yatıverdim yani haftasonum evde geçti gerçi ben ev kuşuyum
Yıldızcım haftasonun çok kalabalık ve yoğun geçmiş neyseki bu durumdan haz almışsın bu arada doğum gününmüş ohhhh ne güzel bebişinle ilk doğum günün
NİCE MUTLU YILLARA HEP BEBİŞİN VE EŞİNLE GİRMEN DİLEĞİYLE İYİKİ DOĞDUN YILDIZCIM ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN HEPİNİZİ
canlarımmm günaydın herkese iyi güzel huzurlu bir hafta diliyorum. Bir yazı var elimde onu çıkarıp gelcem yanınıza malum pazartesi telaşı. Bu arada hala geçmişi bitiremedim fik fik gezmekten h.sonu.siz de az insafsız değilsiniz ama nası okucam bunca şeyi şimdi ben
Herkese gunaydınn herkese iyi hafta haftalar dılıyorum kıslar
yıldızcım mutlu yıllar sana canım inşallah yenı yaşında istediğin herşey olur..
kırlar sız nasılsınız hafta sonları gusel geçmiş. benimde gusel geçti sayılır cumartesi hastane hastane gesdık tup bebek fiyatlarını aldık. en son amelıyatımı yapan dr gıttım bana demezmı ben tup bebek yapıyorum bahçeci umut tup bebekte. 4000 tl gıbı bişey mailyeti. bakalım buyuk ıhtımal orası olucak
halevcim merak ettıgım bişey var sen yaptırdın canım soru sorsam sana cavplarmısın kaçtane embrıyo kondu canım
Yıldızcım canım doğum günün kutlu olsun hayatım , nice mutlu huzurlu senelere inşallah eşinle bebişlerinle birlikteHafta sonu baya yoğun geçmiş anlaşılan.
Canlarım sağolun sormuşsunuz ama baya bir yoruldum yaa,1 haftadır temizlik yapmayınca bütün odalar tozlanmış , belim tutuldu e birde pasta yaptım falan o yorgunlukla başımda ağrımaya başladı hem başım, hem belim, hem midem. Yaşlanmışım ben didim vallayine yardım ettiler ama kalabalık olunca çok yoruldum vee 2 gün baş ağrısı çektim dün hep uyudum baş ağrım geçsn diye, bugün bile az az ağrıyor hala. Birde balkonları yıkadım o halde, eşim de çok kızdı ne gerek vardı bu kadar yordun kendini diye:26:
selam kızlar.ben bu sabah erkenden kocişle kalktım vakit kaybetmeden sabah sabah evime geldim.benim kaynanalar bu hafta yine bize yatıya geleceklermiş.bende dedimki ben memlekete gidiyorum.iyi git gel o zaman geliriz dediler.sen izmire gitmeyecekmiydin dedi gittim geldim dedim.ne oldu dedi.şüpelendikleri şey çıkmadı dedim.hemen olacakmış dedimi olacakmış dimi diyo.duymazlıktan geldim.artık çok sıkıldım bu konuşşmalardan.cahil insanlarla uğraşmak ne zormuş.önümüzdeki hafta sonumemleketime gidiyorum bende.baya kalacam.hatta rahim filmini de orda çektirmeye karar verdim.ağrım sancım falan olursa anacım ilgilenir benimle.izmirde yaptırsam kimsem yok.aydın yine öyle.işte böyle.geldim şimdide çamaşır falan yıkıyorum.gitmeden çamaşırütü bitsin.
yıldızcım doğum günün kutlu olsun canım.nice senelere sağlıklı sıhatli evladınla ve sevdiklerinle girersin inşallah.
canım ben istanbulda radyomar diye bir yer var dijital olarak çekiliyormuş tek orda varmış zaten ona gideceğim adet olmayı beklıyorum olayım gıdecegım
sen beni gördün canım bende seni görmüştüm ama unuttum inanki yüzlerinizi
herkes yeniden mi resimlerine koysa ne
doğum günü kızı geç kaldın nerelerdesin kuzu?
işteysen trafikdesindir evdeysen uyuyorsundur kesin
günaydın canlarım hepimize güzel bir hafta diliyorum
yıldızcım dün doğum gününmüş hayatım nice yıllara doğum günün kutlu olsun
birdahaki doğum gününde bebişin kucağında olaca allahın izniyle
yıldız yolamada geç kalmış uyuyamı kaldın yoksa yoldamı
kızlar ya bana hidro sonografi yapıldıya o takılan alettenmi bilmem iki üç gün benden kahverengi leke geldi baya.acaba dedim rahimin içine su girdiya ondan içindekilerimi attı yoksa aletler zedeledimi bilemedim.bu arada bizim yumuş günleri boş boş geçiyor.hayırlısı olsun inşallah ya.şu film çekilsin bakalım umarım bişey çıkmaz.doktor dediki rahim filminde bişey çıkmazsa iğneli tedaviye geçilir dedi.o nasıl oluyor dedim.günlük iğne yapılıyomuş.o şekilde yumurta büyütülüyor.sonrasındada aşılama oluyor dedi.
arkidişler ben yemeğe çıkıyorummmmmmmmmmm afeyet olsun hepicinizeeeeeeeeeeeee
merhaba bayanlar....
aslında cesaret etmek lazım kuzum ya bende öyle pek cesaret edemem ama bi dahaki kestirdiğimde hem cesaret edeceğim hemde kızıla boyatacağım, azcık değişiklik olsun ama dimi yakuzum ya sac konusunda yeniliklere hiç açık değilimdir ya hep korkarım kuaforum bak bu sefer boyle yapalım yakısır sana dıye degısık bır model onerdı ben cesaret edemedım ama
gene klasık modelımı kestırdım omuzlarımda boyu kat kat kesım ve onden yana percem
seni seniiivalla cezama razıyım kuzum ben unutkan biriyim yüzyüze görüşsek de unutacak akla sahibim napim
siz 1 tanede olsa resim bırakın albümünüzde unuttukça bakarım ben
filmden sonra aşılama olacak seninkide o zaman hadi bakalım hayırlısı olsun bitanem , akıntı rahmine verdikleri sıvıdandır canımyok halevcim ya evime bi gelseniz şimdi heryer toz.aman bugün sadece çamaşır ve ütü yapcam yarında şöle bi sil süpür tamam.ayrıntılıları gelince yaparım.şimdi gezme zamanııııııı.
doğru söylüyosun canım bildiğin doktor olunca nazın geçer adı neydi senin doktorunun
sağol canım iyiyim bende kahvaltımızı yapıp geldik maşallah büyüyor bebiş hani derlarya yeterki olsun hemencecik büyüyır diye doğruymuş inşl darısı sizlere olsun canım
aynen öyle canım sana söylerken kendimede söylemiş sayıyorum zaten dediğin gibi zor bulduğumuz için daha ayrıntılı düşünüyoruz aynen bende yorulduğum zaman özellikle ben temizlik yaparken kendimi kaybederim işlerimi bitirecemdiye ama biiripte oturduğumda vicdan azabu duyuyoru bebişii yordum diye bebişim olmadan önce hergün yapıyordumda noluyordu sanki şimdi eşimle birlikte haftada 1yapıyoruz yetiyor ben temizlik hastalığımdan boşuna kendimi yoruyomuşum öncesinde ama şimdi elektirikli süpürgeyi elime almam yasak eşim ben evde olmadığım zaman bile eline makinayı alırsan hakkımı helal etmem dedi dedim aniden bir misafir gelse en azında oturma odasını mutfağı alsam onadaikna edemedim hiç alışkın olduğum bir durum değil ama bu bebişler bunada alıştıracak
hoşbulduk hayatım evet bendeçok beğendim ölçülerini maşallah kuzumaiçimde büyüyor teyzesi kocaman oluyor
canım yapılan işlemden olabilir gibime geliyor ama sen emin olmaki için internetten araştır istersen demek sende aşılama deneyeceksin rahim bilminden sonra hadi hayırlısı bakalım
aslında cesaret etmek lazım kuzum ya bende öyle pek cesaret edemem ama bi dahaki kestirdiğimde hem cesaret edeceğim hemde kızıla boyatacağım, azcık değişiklik olsun ama dimi ya
Yıldızcım hoşgeldin canım demek uyuyakaldın ,
ayy ben kızıldan yeni döndüm kuzum, bakımı çok zor wallaemme pek güzel oluyo ben çok severim kızılı, şimdi Allahtan kahveye döndümde, hamilelikte zor olcaktı walla, şimdi daha rahatım ... sonra yine boyatırız olmazsa
walla hayatım uyuyakaldık sorma, bide kocişimin 8.30 da toplantısı vardıbiz 9 da kalktık.
hasta oldum sonunda perşembe günüde rahim filmi çektireceğim gün aldım artık hayırlısı bakalım....
hasta oldum sonunda perşembe günüde rahim filmi çektireceğim gün aldım artık hayırlısı bakalım....
merhaba hayatım nasılsınmerhaba bayanlar....
esincim sende yasaklııymıssın esınden ay ne guzel demıs oyle elleme sakın hakkımı helal etmem dıye
yıldızcım hosgeldın afıyet olsun canım
gec kalkmıssın sende sağol canım kestirdim değişiklil oldu valla ıyı oldu yanı
ayyy adamcagızda toplantısına gec kaldı desene
neyse yapacak bırsey yok
valla kızlar bende sacımı bır ara karamel yaptıracaktım ama bu cesaretsızlık yuzunden yaptıramadım
kardesım sağolsun oda cok ısrar edıyor o bılmem kacıncıya boyatıyor saclarını o cok oynar bır bakmıssın kestırmıs bır bakmıssın boyatmıs bır bakmıssın sac taktırmıs falan bana hıc benzemez o konuda
hoşgeldin Yıldızcım uyuya kalmışsın yine o hızla ne giydiğini bilmez insan paspal çıkıverir evden Adanın yaptığı gibim
yılzcım demek uyuyakaldınız eşinde toplantoya geç kaldı hafta sonunun yorgunluğunu atmışsınız canım
radyotom da fındıkzadeye gideceğim bakalım allahıma şükür olsun dua edin nolursunuz arkadaşlarhayırlısı olsun nerde çektirecek sin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?