radyotom da fındıkzadeye gideceğim bakalım allahıma şükür olsun dua edin nolursunuz arkadaşlar
valla kızlar bende sacımı bır ara karamel yaptıracaktım ama bu cesaretsızlık yuzunden yaptıramadım
kardesım sağolsun oda cok ısrar edıyor o bılmem kacıncıya boyatıyor saclarını o cok oynar bır bakmıssın kestırmıs bır bakmıssın boyatmıs bır bakmıssın sac taktırmıs falan bana hıc benzemez o konuda
ayyyyyyy benim kardeşimde her haltı yaptırır saçına kesim boya hepsi ama ben kıyamam çünkü boya saçı mahvediyor zaten saçlarım beyazlayınca boyatacağım o yüzden şimdilik kendi renginde duruversin, kesimde de uzun saçı çok severim o yüzden hiç kestirememkıyamam uçlarından aldırsam bile içim acır resmen
yok kuzum bi doğurayımda sonrasında yaptıracağım şimdide değil zaten, tabi cesaret edebilirsem kısa kestirip koyu kızıl yapmak istiyorum. Şimdi kendi saçlarım zaten uçlarında kaldı azcık oda aralarında zaten.Geç kalmıştır toplantıya o zamanayy ben kızıldan yeni döndüm kuzum, bakımı çok zor wallaemme pek güzel oluyo ben çok severim kızılı, şimdi Allahtan kahveye döndümde, hamilelikte zor olcaktı walla, şimdi daha rahatım ... sonra yine boyatırız olmazsa
walla hayatım uyuyakaldık sorma, bide kocişimin 8.30 da toplantısı vardıbiz 9 da kalktık.
hoşgeldin Yıldızcım uyuya kalmışsın yine o hızla ne giydiğini bilmez insan paspal çıkıverir evden Adanın yaptığı gibim
benim resimlerimin bazıları duruyor albümümde silmedim bakmak isteyen bakabilüüüü yavlularım
haklısın canım hiç ykışırmı yakışmazmı diye bir tereddüt oluyor insanda benim saç rengim koyu değil fotmdanda hatırlıyosan herkes çok beğeniyor eşimde boyatmamı istemiyor benimde zaten hevesim yokya kullanıyorum böyle üni hazırlanırken boyatmak istemiştimde kuaförüm saçınınrengi çok güzel deyip boyamamıştıesincim yok bir ara karamel yaptırmayı dusundum ama yaptıramadım
bende hiç boyatmadım saclarımı canım herhalde o yuzden cekınıyorum nasıl olur yakısırmı falan dıye
cok alıstım bu sac rengıme cunku acayıp yadırgarım gercı onada zamanla alısırım ama neyse kaldı sımdılık
ayy yok bende küçük kardeşim ama bendede yok öyle şeyler ablam boyatır kestirir saçını aynı yıldız gibi ben 40kere düşünüp öyle kestiririm ama yinede içim acırdemek kucuk kardesler boyle oluyor aynı anlattıgım gıbı yanı
ayyyyyyy benim kardeşimde her haltı yaptırır saçına kesim boya hepsi ama ben kıyamam çünkü boya saçı mahvediyor zaten saçlarım beyazlayınca boyatacağım o yüzden şimdilik kendi renginde duruversin, kesimde de uzun saçı çok severim o yüzden hiç kestirememkıyamam uçlarından aldırsam bile içim acır resmen
hayırlı olsun tatlım, inşallah sonuçlar güzel çıkarhasta oldum sonunda perşembe günüde rahim filmi çektireceğim gün aldım artık hayırlısı bakalım....
esincim yok bir ara karamel yaptırmayı dusundum ama yaptıramadım
bende hiç boyatmadım saclarımı canım herhalde o yuzden cekınıyorum nasıl olur yakısırmı falan dıye
cok alıstım bu sac rengıme cunku acayıp yadırgarım gercı onada zamanla alısırım ama neyse kaldı sımdılık
canlarım bakalım iinşallah hayırlısıyla görücem doktorun kim senin kim gönderdi oraya seni beni dilek hnm
kızlar cuma günü için cildiyeden randevu aldım hamilelikte kullanabileceği güneştende korunmak için malum hamilelerde güneşte hamilelik lekesi çıkıyomuş ve yüksek faktörlü güneş kremi kullanmak gerekiyomuşya nemlendirici isteyeceğim ve çenemde bir kızarıklık var bazen geçiyor bazen kızarıyor hamilelikten oluyomuş öyle dediler onu gösterecem şimdiden tedavisi yapılıyormuş aklınızda bulunsun varsa sizdede öyle bişeyler yada olursa hemen bir cildiyeye gidin
kızlar cuma günü için cildiyeden randevu aldım hamilelikte kullanabileceği güneştende korunmak için malum hamilelerde güneşte hamilelik lekesi çıkıyomuş ve yüksek faktörlü güneş kremi kullanmak gerekiyomuşya nemlendirici isteyeceğim ve çenemde bir kızarıklık var bazen geçiyor bazen kızarıyor hamilelikten oluyomuş öyle dediler onu gösterecem şimdiden tedavisi yapılıyormuş aklınızda bulunsun varsa sizdede öyle bişeyler yada olursa hemen bir cildiyeye gidin
benim doktorum istediğin yerde yaptırabılırsın dedı bende arastırmalarım sonucu orayı buldum hıc sıkayet yok ınsallah oyledır sen gıt bır bakalım ınsallah begenırsın
benım gunumu bılmıyorum ınan bu ay saldım ıyıce adetım geldıgıme ılk cumartesı gıdecegım canım
evet canım çatlaklar başlamadan doktorlar 4ayla birlikte öneriyolar en azından olacaksa bile en aza indirebilmek için ben bebe yağı kullanıyorum sabah akşam vucudu nemli tutma önemliymiş çünkü birde aktara doğru şöyle bir gidebilsem kakao yağı alacam sabah birini akşam birini, sürerim diye şuanda banyodan çıktım yağlandım zateniyi yapmışsın şekerim.az öncede tvde çatlamalar içinkonuşuyolardı.çatlaklar oluşmadan hamileler bacaklara popoya karına badem yağı falan sürsünler diyodu.çatladıktan sonra hangi ürünü kullanırsan kullan düzelmezmiş.
evet canım ben doğumdan sonra eğer hala devam ederse gidilecek sanıordum ama kayınvademler gelmişti cuma günü o farketti ve şimdi git ben doğuman sonra gitmiştim doktor niye hamileyken gelmedin demişti dedi sanırım şimdi yeni olduğundan daha kolay cevap veriyor ebdne açıkcası normal bişe diye önemsemiyordum bşde bazen görünüyo bazen kayboluyor çok tuhaffhadi bakalım canım bencede önlemini almak daha iyi olur sonrasında ne yapsan kar etmiyor
Az biraz toplantıya gireceğim gelecegim 10 dk kadar görüşürüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?