Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

hathar hakında hayırlısı canım.önce sen sonra rana sonrada ben rahim filmi çektirecez sanırım.inşallah hepimizinkide temiz çıkar.

ayyyyyyy benim kardeşimde her haltı yaptırır saçına kesim boya hepsi ama ben kıyamam çünkü boya saçı mahvediyor zaten saçlarım beyazlayınca boyatacağım o yüzden şimdilik kendi renginde duruversin, kesimde de uzun saçı çok severim o yüzden hiç kestiremem kıyamam uçlarından aldırsam bile içim acır resmen

bende aynıyım demekkı yıldızın dedıgı dogru ablalar boyle oluyor
bende severım uzun sacı ama arada bır degısıklık yapmak gerekıyor madem boyatmıyrum barı kestıreyım oluyor yanı

yok kuzum bi doğurayımda sonrasında yaptıracağım şimdide değil zaten, tabi cesaret edebilirsem kısa kestirip koyu kızıl yapmak istiyorum. Şimdi kendi saçlarım zaten uçlarında kaldı azcık oda aralarında zaten.Geç kalmıştır toplantıya o zaman

birde kıyafette daha çok zorlanıyorum artık, geceden hazırlarsam iyi ama yok hazırlamazsam aynen canım ne bulduysam giyiveriyorum

seker_portakali
Lilyum

kekula
canlarım sizin gününüz belli mi canım ben perşembe günü 9 da orada olacağım hayırlısı bakalım cnm...

haklısın canım hiç ykışırmı yakışmazmı diye bir tereddüt oluyor insanda benim saç rengim koyu değil fotmdanda hatırlıyosan herkes çok beğeniyor eşimde boyatmamı istemiyor benimde zaten hevesim yokya kullanıyorum böyle üni hazırlanırken boyatmak istemiştimde kuaförüm saçınınrengi çok güzel deyip boyamamıştıgençilik işte heves etmiştim o zamanlar
demek kucuk kardesler boyle oluyor aynı anlattıgım gıbı yanı
ayy yok bende küçük kardeşim ama bendede yok öyle şeyler ablam boyatır kestirir saçını aynı yıldız gibi ben 40kere düşünüp öyle kestiririm ama yinede içim acır

alllbendende o kadar kuzum bende senin gibiyim kestirene kadar çok düşünürüm kestirince hoşuma gider ama çok almışsınuçlarından diyede çıkışırım boya konusundada aynı fikirdeyiz beyzlanmaya başlanyınca boyanacam kısmet olursa

hasta oldum sonunda perşembe günüde rahim filmi çektireceğim gün aldım artık hayırlısı bakalım....
hayırlı olsun tatlım, inşallah sonuçlar güzel çıkar

karamel de çok hoş aslında ah cesaret olsa ablaların hepsi öyle heralde saçların çok koyu değilse karamel olurdu şekerim hamiş kalsanda çok kötü görünmezdi size diyorum ama bende yapamam hayatta sadece 1 kez kısa kestirim saçlarımı , onuda nasıl yaptırdıysam bu yaşıma kadarda 1 kere boya yaptırdım oda saçlarımın bikaç ton açığı ve aralarında sadece

Toplu halde birleşip kuaföre gidelim bence birbirimizi cesaretlendiririz

Esincim koçişlerimiz melek gibiler maşallahları var , en büyük destekçilerimiz onlar zaten, dikkat ettikten sonra miniklerimize bişey olmaz Allahın izniyle.

Narr gelmedi hakkaten.

hathar benim günüm belli değil canım.daha adetime çok var.mayısın sonuna doğru çekilirim sanırım.

kızlar benimde saçlarım yıllardır uzundur.hatta düğünde belimdeydi abartısız.çokta sağlıklıydı hiç kırık bile yoktu.ama aydına bi geldim cehennem gibi sıcakta kestirme kararı aldım ve acayip kısa kestirdim bağlanmıyordu bile.görenler şoka girdi.herkez kızdı tabi o saçlar kesilirmi diye.ama hiç kesilmemişti öyle merak ettim bende.şimdi bir sene oldu kestirmeyeli uzadı yine omuzlardan aşağıda eski havası geldi tekrar.yıllardır uzun kullanmama rağmen kestirince gözüm hep uzun saçlarda kalıyordu.uzun çok severim ben:):78:

bende saçımın nasıl durduğunu bilmediğim için herkes çok beğenir zaten kocişimde uzun saç seviyor saçlarım ince telli ve canlıdır kurutursam düz kurutmazsam dalgalı oluyor iki türlü kullanabiliyorum kuaföre gitmeme gerek kalmıyor yok ya kıyamam saçlarıma ama saçda kızıl ve siyahı çok seviyorum ben son moda karamel rengide harika 3 renk favorim beyazladığı zaman 3nden birini yaptırırım ama kestirmem:76:

canlarım bakalım iinşallah hayırlısıyla görücem doktorun kim senin kim gönderdi oraya seni beni dilek hnm

canlarım bakalım iinşallah hayırlısıyla görücem doktorun kim senin kim gönderdi oraya seni beni dilek hnm

benim doktorum istediğin yerde yaptırabılırsın dedı bende arastırmalarım sonucu orayı buldum hıc sıkayet yok ınsallah oyledır sen gıt bır bakalım ınsallah begenırsın
benım gunumu bılmıyorum ınan bu ay saldım ıyıce adetım geldıgıme ılk cumartesı gıdecegım canım

kızlar cuma günü için cildiyeden randevu aldım hamilelikte kullanabileceği güneştende korunmak için malum hamilelerde güneşte hamilelik lekesi çıkıyomuş ve yüksek faktörlü güneş kremi kullanmak gerekiyomuşya nemlendirici isteyeceğim ve çenemde bir kızarıklık var bazen geçiyor bazen kızarıyor hamilelikten oluyomuş öyle dediler onu gösterecem şimdiden tedavisi yapılıyormuş aklınızda bulunsun varsa sizdede öyle bişeyler yada olursa hemen bir cildiyeye gidin

iyi yapmışsın şekerim.az öncede tvde çatlamalar içinkonuşuyolardı.çatlaklar oluşmadan hamileler bacaklara popoya karına badem yağı falan sürsünler diyodu.çatladıktan sonra hangi ürünü kullanırsan kullan düzelmezmiş.

hadi bakalım canım bencede önlemini almak daha iyi olur sonrasında ne yapsan kar etmiyor

cnm adetin bitince gidiyorsun randevu almadan da gitme bnm doktorum birtek orayı önerdi orası garanti dedi yoksa ben neden öneriyim dedi bakalım cnm hayırlısı bakalı göreceğiz herşeyin hayırlısını versin cnm.....

evet canım çatlaklar başlamadan doktorlar 4ayla birlikte öneriyolar en azından olacaksa bile en aza indirebilmek için ben bebe yağı kullanıyorum sabah akşam vucudu nemli tutma önemliymiş çünkü birde aktara doğru şöyle bir gidebilsem kakao yağı alacam sabah birini akşam birini, sürerim diye şuanda banyodan çıktım yağlandım zaten inşl fayda eder
hadi bakalım canım bencede önlemini almak daha iyi olur sonrasında ne yapsan kar etmiyor
evet canım ben doğumdan sonra eğer hala devam ederse gidilecek sanıordum ama kayınvademler gelmişti cuma günü o farketti ve şimdi git ben doğuman sonra gitmiştim doktor niye hamileyken gelmedin demişti dedi sanırım şimdi yeni olduğundan daha kolay cevap veriyor ebdne açıkcası normal bişe diye önemsemiyordum bşde bazen görünüyo bazen kayboluyor çok tuhaff
ya ne garip demi hamile kaldım kalalı doktordan ayağım gelmiyo yok bi gözüm yok cildim allah eksikliğini göstermesin tabi

Az biraz toplantıya gireceğim gelecegim 10 dk kadar görüşürüz....

kolay gels,in hayatım
canım sen gazianteplimisin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…