Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

eeee hamile kalmadan uğramadığın hastaneye hamişken uğramak biraz garip oluyor tabisi canım napalım paşan sağlıklı olsunda her türlüsü çekiliyor Allahın izniyle ve beterinden korusun Rabbim.

Şekerlerim canlarımmm kuzucuklarım ayy pek özledim sizi Cuma günü ne kaynatmışsınız yaaa valla kıskandım zaten okuyorum okuyorum işimin arasında bakıyorum bi sayfa daha çıkmış koşuyorum arkanızdan bi durmadınız ayol.
Biz de haftasonu gezdik baya cumartesi araba bakmaya gittik biraz dizel alalım diyoruz çok kullanıyoruz çok masraflı oluyo. Sonra balık yemeye gittik bi arkadaşımızla Pazar da annemlerle kahvaltıya gittik. Ordan dolandık biraz eve geldik film falan izledik evi toparladım. Böyle geçti hemencecik haftasonumuz
Adacım sen dertmi edindin huylancam diye kız huylanmazsın merak etme zaten acıyormuş baya acıdan hissetmezsin kuşum merak etme. Bissürü de misafir almışsın artık hamile kadına da gelmesinler bi zahmet yaa kendileri çağırsınlar tam tersi mahvolmuşsun bütün tatilinde
Yıldızımmmmmmmmmmmmmmm nice güzel mutlu sağlıklı huzurlu yaşlar canım tüm sevdiklerinle çekirdek ailenle işallah. Seneye de kucağında bebeğinle kutla bu güzel gününü işallah demek geç kalktın bu sabah aman boşver sen mi kurtarcan milletin şirketini
Esincim ay iyiymiş bebeğin çok sevindim pipi de görünmüş demek kilo aldın kız ara öğün diye sandviçmi yiyosun ilahiii kız badem ceviz meyve falan ye hızlı gitme valla bide vermesi var bu kiloları tam fazla ama dikkat edersin sende zaten artık
Rana kuzummm bi mesaj atmışsın kızlara ama yokum diye bana atmamışsın ben çatlamazmıyım şimdi. Dimek saçlar kesildi ben de değişiklik istiyorum ama kıyamıyorum saçlarıma çok zor uzuyo dalgalı olduğu için. Bu arada ben de halev yıldız ada sevde ve esini hatırlıyorum çünkü seninkini görememiştim asyayı da görmedim.bencede bir ara yenileyelim bu foto işini.
Asyacım köye gittin de kaynanan durmadı gene demek Allah ıslah etsin valla. Sende haftaya memlekete git de rahat et biraz. Çok iyi düşünmüşsün canım rahat edersin biraz. Hem filmi orda çekilmen de iyi olur anacığın bakar sana kafanı boşaltırsın biraz
Halevcim kuşum demek düğünlere gidildi h.sonu ay bende çok severdim eskiden 2 yazdır düğüne gitmekten bööö geldi artık nefret ettim yani. Kız sende az değilsin hee demek kocişlerde çocuğumuz sayılır onlar denesinler heee seni seni çok güldüm valla unutmadım 2 gündür bu geyiği benim de adetim yeni bitti ben de görcem dünyanın kaç bucak olduğunu bugün haftasonunu zor atlattık
Nurcum hoş geldin demek kötüsün hala işallah kısa zamanda düzelir durumun neyse bebeğin iyi olsun yeterki çekilir bunlar
Melike canım 4000-5000 iyiymiş gene ben 10000i bulur zannediyordum ama nolursa olsun dondurmak daha iyi sonuçta hiç bi sebep olmadan da tutmayabilir o çileyi bi daha çekmeye ne gerek var yani

Bu arada sigorta şirketiyle görüştüm kızlar ameliyatı karşılıyorlar ohhhhhhhhh be içim rahatladı

eeee hamile kalmadan uğramadığın hastaneye hamişken uğramak biraz garip oluyor tabisi canım napalım paşan sağlıklı olsunda her türlüsü çekiliyor Allahın izniyle ve beterinden korusun Rabbim.
aynen öyle hayatım ama dediğin gibi miniğim sağlıklı olsunda buna şükür rabbim dermansız dert vermesin
yok cnm antepli değili kastamonuluyum istanbulda oturuyorum...
istanbulda oturduğunu biliyodumda nereleri olduğunu merak ettimiştim

narcım hoşgeldin canım öncelikle gözün aydın sigortan karşılıyomuş ameliyatını çok sevindim yeni arabamı alacaksını hayırlı olsun şimdiden canım haklısın benzine güç yetmiyor çok pahalı
paşamız bize pipisini gösterdi canım ayyy evetya ben acıkınca sanki doymayacakmışım gibi ekmek arasına dadanıyordum tabi yaptığım çok sağlıklı bişe değil dediğin gibi cviz badem meyve yiyerekde doyabiliyomuşum cumadan beri böyle yapıyorum ve böylelikle sğlıklı beslendiğimi düşünüyorum mdediğin gibi o kiloları birde vermesi var ama benim düşündüğüm bebeğim 1aydır benden alıyor ve ben onu güzel besleyemedim ama aklımı başıma getrdi doktorumuz

ya buara rana bende söylemiştim ama atmamışsın banada mesaj cuma günü kızlara mesj atmışsınya bene merak ettim yolla bakalım benle nara merak ederiz biz hele beni ikiyle çarp yani düşün ne kadar merak ettim

hoşgeldin kuzum sonunda geçmişi bitirebilmişsin aferin, öle değilmi kocişlerimiz çocuğumuz sayılır herşeylerini biz yapıyrouz tek fark onlarda çalışıyor tatlım

adetin bitmiş seninde gelsin çalışmalar gerçi sakın ola aklına getirme çalışmaları canınız istedikçe yapın, ayyyyy seninde durumun fena disene
haftasonu bol bol gezip eğlenmişsin oh sefan olsun canım bugünler zor bulunur araba bulabildiniz mi bari kesenize ve zevkinize göre canım

gözün aydın çok şükür sigortan karşılıyuormuş canım

yok cnm antepli değili kastamonuluyum istanbulda oturuyorum...

aaaaaaaaaa ben 11-12 yıl kastamonuda yaşadımmmmmm

Son düzenleme:
ayy narcım sonunda yetişebilmişsin bize
demek araba bakıyorsunuz guzelım ay ne guzel valla benzın cok fena bende ıse arabayla gıdıp gelıyorum ee arabaya alısınca ınsan tum ıslerını arabayla halledıyor sonra bır bakıyorum kı maasım nerdeyse arabaya gıdıyor oluyor neysekı arabama lpg taktırmıstımda benzınden bıraz daha ıyı en azından sekerım kesınlıkle dızel araba almak lazım sart oldu artık yanı
ay mesajıda sana ve esin e attım bakarsınız meraklılar
evet saçlarımı kestirdim canım
yaa evet resimleri yenileyelim unutturmayalım birbirimizi
sen beni nasıl görmezsin kız gördün ya sen beni:44:

Ay cnm ben de diyorum kan çekti. Diye.....

samsunluyum ama Kastamonu ömrümü yedi tek güzel yeri yeşilliği canım insanlarını hiç sevemedim çok nadir iyileri var şuan arkadaşlarım var o yüzden nadirde olsa giderim oraya

Son düzenleme:
narımmm hoşgeldin kuzucum, sonunda yetişebildin bize, yaa öyle arkada kalıverirsin ayy hiç sorma emzirmekten göğüs ucundan çıktı o gün konu haleve pek güldük ogün bizde koçişe izin vermem lazım alışmam için sanırım, halevin taktiği ohh gezmişsin ne güzelde olmuştur, bende bayılırım valla şöyle süper manzaralı bi yerde kahvaltılara araba hakkaten olsa bi dert olmasa bi dert, inşallah gönlünüze göre bulursunuz bitanem. Evet yaa misafirlerde yordu oğluşumla beni.

Esincim sanırım benim de hamilelik lekelerim oluştu hemde gözle kaş arasında millet o kadar dedi daha güzelleştin diye nazar ettiler, daha önce kullandığım yüz kremlerimi ve güneş kremlerimi kullanıyorum ben hep ama yine de lekelenme oldu ya göz kenarlarıma doğru. doğumdan sonra geçer diyorlar bakalım artık. Çatlaklar konusunda bebe yağı çok iyi gerçekten ben daha çatlamadım ( bi tarafımı kaşıyımda pek şom ağızlıyım zati ) göğüslerim büyüdüğü için çatlar kesin diyordum ama şükür bişey yok, göbüşümde de yok üstelik hergünde kullanmıyorum

canım bende hamilelikten sonra geer diye biliyodum ama kayınvaldem gitm çünkü benimde en son hamileliğimde oldu doğumdan sonra gittim doktor keşke hamileyken gelseydin demiş ona şimdi geçmiş yüzünde bişe yok ama uzun süre kullandı krem eşimle ben daha sevgiliyken annesine eczaneen kullandığı kremi alıyoduk hatırlıyorum ve o zamnda kız kardeşi 1.sınıfa gidiyordu
bir bildiği varki bana git dedi aslında çenemdehoş bir kırmızılık ama sonrasında güneşte iyice yüzünü gösterirse siyahlaşır diye düşünüyorum bide bizim buaranın güneşini tahmin edersiniz o yüzden cildime giden hamilelikte kullanabileceğim yüksek faktörlü bi krem versin bana
bebe yağı gerçekten çok güzel cildim yumuşacık inşl benimde olmaz çatlamalrım şimdilik yok ama daha erken bana ben çok dikkat ederim böyle şeylere sabah akşam sürüyorm
okuldayken arkadaşlarle eğlenmeye gittiğimizde yorgun argın gelirdik onla üstlerini çıkarıp bir kenara atıp yatarladı ben kıyafetlerimi katlar makyajımı siler yüzümü yıkar dişlerimi fırçalar kremlerimi sürer yatardım bebe yağınıda hergün kllanıyorum illa etki etsin yada edecek diye değil yapımda var böyleyim
buarada aklındaki bebiş isimlerini söyle bakayım kızlar sizde söyleyin yavaştan konsun artık paşalarımızın isimleri gören soruyor düşnmedik daha deyip geçiyorum

narcım yazmasını unutmuşum ne güzel sigortaan karşılıyormuş ameliyat masrafını, sorularımda hiç bitmiyor benim merak ettiğim senin zaten sigortan yokmu bitanem çalıştığın için, özel sigorta karşılamasa bile devlet karşılamıyormu ameliyat masrafını:26:

Ay rana sen ne alem kızsın yaa adamı da ayakta yemişin çok güldüm hee yazık valla kocişine.sorma canım benzine biz geçen ay karttan 550 tl ödemişiz düşün eşim çok kullanıyor işi gereği. Bir de otomatik bizim araba varın siz düşünün
Halevcim bulamadık daha araba 2. el mi alsak yoksa dizel otomatik almışken sıfır mı alsak ona karar veremedik canım kararsız kaldık ne alcağımızı bilemedik. Birde arabamızı da satmamız lazım. Bu arada gün saymıyorum canım bu ay dinlenme ayımız bizim çalışma yok zevk için var
Esincim evet çok sevindim sigorta işine tek önemli husus provizyon alınırken önceden varolan bir durum olmadığını söylicekmişiz yeni yaşanılan bir sıkıntı olarak bahsetsin hastane dedi. Önceki şeyleri ödemiyorlar ya önceden varolan rahatsızlıkları o yüzden yani

bir sıkıntı olmaz ama dimi canım yani bu rahatsızlığın yeni olduğunu söylerseniz hallolabilecek bişe
buarada kararsızlık gerçekten çok kötü her konuda inşl sizin için en iyi olan arabada kakrar kılarsınız
hadi kızlar dökülün erkek bebiş isimlerini

canlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepicinize yarın görüşürük öpüldünüz

tabi ihmal etme, çogu kişi geçer diyor ama belki seninki farklıdır, kremsiz çıkma dışarı zaten ,normalde kullandığım kremlerime devam ediyorum sadece, çatlaklar içinde bebe yağı sadece, oda dediğim gibi banyodan sonra özellikle,bakalım artık son zamanlarda çatır çatır çatlarmıyım. Alıştığım şeylerden bende vazgeçmem temizliktir, diş fırçalama cilt temizliği ama bebe yağı hamişken kullanınca açıkçası hergün süreyim demiyorum çok erken başladım ama ben belki onunda etkisi vardır, benden büyük hamişleri takip ediyorum baştan beri onlar tecrübeli olunca onlar ne yaptıysa onu yapıyorum

İsim konusunda çok dertliyim valla bennn, kayınvalidem sanki eşinin ismini istiyormuş gibi hissettim 2 kez konu geçti 2 kez şöyle bir analiz ettim sanki koymamızı istermiş gibi eşimle hep konuşuyoruz onlar istedi diye koymam koymayacağım zaten diyor, bende topu koçişe atıyorum onların ailesinden soranlar olunca malum eşim tek çocuk olunca çevre bile babanızın ismini de koyarsınız diyor aslında severim kayınbabamı ama tek isim daha doğru ki kimse 2 ismiyle çağırmıyor çocuğu, sadece nüfusta oluyor o isim

narcım ben devlet anlaşmalı bir hastanedir diye düşünmüştüm şimdi anladım bebişim:26: karşılaması da çok güzel olmuş gerçekten , inşallah araba konusunda en hayırlı olanı alırsınız .

Halevim iyi akşamlar

ben de pek sevmem 2 isim hele ki biri dede babanne ismiyse ne gerek var yaa o insanlar o isimlerle yeterince yaşamış senelerce bu yeni bir bebek yeni bir isi olsun dimi. hem eskiisimler yeni döneme uyumlu olmazki ne kadar modern olabilir yani
benim aklımda var erkek ,ismi birkaç tane yarın söylerim onları size çünkü mesaim bitiyo tam ısınmıştım ki çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…